Sista oktober & Vintertid



Ställde om klockorna innan jag la mig igår kväll..Kom i säng vid 12 (1) och lät några lampor va tända, dottern var ju ute på baluns hon :



Gänget i sina utstyrslar - polisen, pirater, kissemissar, batman, djävlar o en mus.. Kan meddela att katten trilla in runt 4-halv 5 i morse....Men faktiskt var hon uppe redan vid 10..Kors i jösses...

Har varit en mycket slö dag idag trots 1 timme extra sömn - vi har i princip legat o sussat på varsitt håll med paus för middag o lite kaffe.

Vid 15.45 var det dags att gå ner till station - jag och dottern lassade cykeln full och gick..Aj aj aj, min rygg alltså, kunde nästan inte ta en steg det sista..Bussen var dessutom försenad till Örebro, och jag blev attans kissenödig, så jag lämnade dottern och trampa iväg. Skulle in på tappen på vägen hem o köpa lite mjölk..GUDSKELOV hade de en toalett..Hade inte blivit så bra annars tror jag..Var hemma runt 16.45..och nu är det mörkt..Dottern kom iväg ungefär 20 minuter sent, men sitter nu ombord i alla fall tillbaka till Öret. Kommer hemåt igen i början av december en sväng..Kan undra vad som hände med den där röjningen i källarn vi skulle göra?????? Hahaha, jaja, de finns ju kvar - så ingen panik!!

Ikväll inga förpliktelser alls - sonen har lov 1 vecka nu - inga helvetesmaskiner som piper, gillar vi!! Så vi fortsätter väl med softandet det som är kvar av dagen..Inga Halloween firare har ringt på dörren heller - i och för sig är inte kvällen slut men jag tror inte det kommer nån ärligt talat.

Klipp idag - Culture Club med Do you really want to hurt me? Håller än, eller hur?? Mycket nöje!!



Tjing

Lördag

 Den mytomspunna Marilyn Monroe..Läckert kort..

Blev väckt i morse 6.40 av en son som stod o ruskade mig..."Har du Vitsan här??" Ja, mumla jag, vadå?? Jag vaknade av att nån stog o morrade i mitt rum!!" Icke våran hund sa jag då...Sen kunde ju inte han somna om så klart, men det kunde jag! Vaknade sent omsider av en bonkibank av grannar - ingen idé att ligga kvar då heller..

Intog frukost, väckte dottern som skulle iväg till Skövde en sväng på lite shopping - Halloweenfest ikväll se - jag har varit så fräck att jag har satt upp lapp på dörren jag - vill icke ha några halloweenfirare..

I kläderna i alla fall o ut med vovvs, in o åt lite grann och intog ett av alla piller jag måste stoppa i mig..Huvudvärken är fortfarande borta - strålande tycker jag! Har sen i eftermiddag faktiskt spikat upp lite kort och rivit i lite lådor..Hahaha, vad man hittar tänk - oj låg den där?? O alla gamla kort med..Har också suttit o kollat in ovanstående bilder - alltså gamla filmstjärnor, kanske gör mig en vägg med de också - lite fräckt med svart-vita kort tycker jag - men det har ni ju hört förr va ;)

Jag och sonen satte på en film i går, Rush Hour, rätt så roligt den, har ju sett den förut men inte sonen..Och jag säger så här..Nu ska DVD-JÄVELN UT!!!! Så fucking irriterande...I slutet av varenda film snart tror jag, så stannar det och hackar och håller på ...Nära att skiten åkte ut igår redan genom balkongen, men jag behärska mig..Så det blir till att köpa en ny, som tur är finns det bra dvd under 500-ringen, för såhär kan vi inte ha det..Förstör ju hela kvällen för sjutton..Gillas INTE!!

Lite kvällsmat snart - inget vidare värst på tv - bara massa skräckfilmer, o det gillar jag inte, får la kolla om det finns NÅT ANNAT att se, annars blir det väl att sitta här.. och hörni!!!

GLÖM INTE ATT STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN 1 TIMME INNAN NI LÄGGER ER!! VINTERTID FR O M I MORGON!!!

Alles för idag hörni - klipp idag, den fantastiska Tina Turner - rockmormor - och Bryan Adams Live från 1985 - It´s only Love...Jävlar vilket ös....Mycket nöje!!!!



Tjing

Fredag

Säger inget, hör inget, ser inget...

SÅ typ kommer jag väl agera om det ringer på några Hallowenfirande barn idag - elakt?? Nä, tycker jag inte, jag är emot påskkärringar med..Tycker det är tiggeri - och Hallowenfirandet är en grej för USA, inte här. Finns många familjer som inte ens har råd att ge sina egna ungar godis - så NEJ TACK, spöka hur mycket ni vill men inte HÄR..

Grått och trist i morse med - en son som var genomförkyld men dock ingen feber, så han fick knata iväg sista dagen innan lovet. Kan ju softa i en hel vecka nu ju! La mig en pyttestund bara idag - väckte sen dottern som sov som en gris..

Goda vännen ringde och hörde om jag skulle med till stan - o JA TACK hemskt gärna! Vi skulle bägge in på det trevliga stället Försäkringskassan - jag för att söka nytt bostadsbidrag och hon skulle lämna intyg. Gick en sväng på stan också o titta lite grann, så klart att man hittar hur mycket som helst när man inte har ett ruttet öre att handla för, men så är det ju alltid. Men fönstershopping - det är gratis det!

Kom hem och gjorde dubbel sats amerikanska pannkakor - det är mumsigt och väldigt mättande! Förstår att de i Amerikat kanske lite var o en har några kilo för mycket - farlig skit det där..Men GOTT. Har sen faktiskt legat o slumrat på sängen en stund - förstår inte - nån som snarkar IGEN`???? Inte en aaaaaaaaning om vem det är...=)..Lite kaffe och en snäll svärmor som kom förbi i flygande fart med Lussebullar..Jo man tackar jag..En påse - och det är bara 4 kvar..Hmm....Har vovven vart i påsen eller vad är det frågan om ???

Dottern gick nu till kompisar - de skulle käka och se IDOL, jag o sonen får husera själva, ska nog steka mig lite bacon och göra spaghetti - sonen får pannkakor - det kan han leva på om han fick...Önskar alla en fortsatt trevlig fredagskväll med vad ni nu ska företa Er, här blir det soft i alla fall..

Klipp idag - BAD med The King of Pop - Michael Jackson..R.I.P.....Mycket nöje!!



Tjing

Torsdag - dottern hemma!

Söta söta Puh....

Sover o sover på natten - vaknade 6.30 i morse, ganska pigg - men fan heller, jag låg kvar till 7 ändå..Hahaha..
Gick icke o la mig idag heller - nä, satt vid datorn till 9-halv 10 och sen gjorde jag mig klar. Ut med vovvs, och herregud det var ju blött ute, så damen strök utefter husväggarna..Rolig den måste jag säga.

In och drog fram snabeldraken - dottern kommer ju idag så jag behöver ju inte skrämmas - gjorde det och plockade lite. Förberedde lite mat och se där ja - där stod hon, härligt att ses igen!! Lite mat i magen och sen skulle jag ta cykeln och åka till affärn...Det har knappt regnat på hela dan - så vad händer när jag precis satt mig på cykeleländet?? Jo det börjar REGNA så klart...Slutade inte heller, utan tilltog ju längre jag kom. Käckt - NOT..Men till affärn skulle jag och dit kom jag med, in o handla och trodde då givetvis att det slutat regna när jag va klar..Hepp - småspik, otrevligt så det räcker - man ser inte ett skit, för glasögon regnar igen, skulle behöva ha vindrutetorkare på dem i såna lägen, men då blir man väl idiotförklarad kan jag tro..

Hem igen, något blöt och då ni - dottern hade nämligen lovat att baka åt mig - mina favoritkakor som jag icke ätit på tusentals år:

 JITTERBUGGARE!!!!!

Mördeg som man kavlar ut och brer på marängsmet...In i ugnen och MMMMMMMMMMMMMMMMM, ja ni förstår själva..Var allt lite jox med det, inte skojigt att kavla ut deg och inte skoj att rulla den, men resultatet....Heaven säger jag, hör ni HEAVEN!! Tack söta rara dotter som är en jävel på marängsmet faktiskt - det kan inte jag, det blir tjottabluttanblä av alltihop - men nu ligger de små raringarna i en låda - hur länge de får ligga där ska jag berätta en annan dag ;)..

Dottern med kompis gick nu ner till stan, extra kvällsöppeet ikväll till 21 + spökvandring i Gamla Stan..Ja tänk va de hittar på va? Jag o sonen ska väl äta lite nu och sen är det SOS Västkust på television..Får inte missas..
Så det var alles för idag - sonen väntar ivrigt på att klockan ska bli fredag eftermiddag, varför? Jo LOV sen såklart!!

Klipp idag - en riktig klassiker, Big in Japan med Alphaville...AAAAOOOOUUUUU!!! Mycket nöje!!!



Tjing

Onsdag & skitväder...

Den här bilden kunde jag bara inte motstå..såå söt!!!

Ja vad säger man - sovit som en stock i natt med! Inte ont heller - jävlar - jag blir nog friskförklarad!!! Men är allt liite seg än, och har liiite ont i magen, men beställde ju magmeducinen igår så den ska väl komma i morgon hoppas jag..Jag hoppade INTE ner i bädden idag hörni - slog nytt världsrekord i att vara i kläderna redan 9.45! Hoppsan Kerstin ja..Inte så ofta det händer inte, men ut med vovve i skitvädret och in - tog tag i denna GIGANT disk jag hade...Jöskota - tur jag inte haft nåt besök det säger jag...De hade dött på fläcken..Att det ska vara så satans svårt då att diska upp efter sig?? JA, för det är TRÅKIGT så in i h-----te. Men nu var det gjort i alla fall.

Sen gick luften ur lite grann faktiskt, åt lite mat, tog medicin och sen ble ja så trötter så trötter...Fick slänga mig i fåtöljen och fasen om jag inte somna direkt - men vaknar av att nån snarkar?????? WHO IS THAT?? Jag då ja...No comments om det då..

Suttit vid datorn lite och kollat in såna där vansinnigt roliga sidor som IKEA, Jotex, ska jag fortsätta?? Jag säger som min goda vän - "Kommer IKEA till Skövde - då FLYTTAR JAG!!" Hahaha, Fan tro´t, men det är synd att denna stan inte smäller upp nåt liknande som de har i Skövde - nädå, det kan ju vara dumt...Ännu dummare att ALLA åker till Skövde då o handlar - sorry lilla Mariestad..Det tar typ 15 minuter att gå runt denna stan - säger väl allt..

Ikväll är det förbjudet IGEN att kontakta mig mellan 21-22..Greys Anatomy - det blir arkebusering på den som ens öppnar truten..Hahahaha, men håll med om det,  att det är skitirriterande om man följer en serie - och så ringer telefon eller det ringer på dörren??!! GAAAAHHHH - GET LOST!!!!!!

Ska i afton göra riktigt nyttig mat (INTE)..Pommes frites och korv med bearnaise-sås..Inga kalorier alls - så det var därför..=) I morgon kommer dottern hem igen också - skojigt vi ska ha hon o jag..Rensa förrråd o så...Kul gumman va??? Hahahahahaha...Morsan vet allt hur man roar sina käraste!!

Idag - och nu kommer säkert några av er skrika o Tjoa "JAAAAAAAAAAAAA" - Last Christmas med Wham...Jag vet - jag skriker lite ja me´- JAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Mycket nöje!!!





Tjing

Ingen huvudvärk!

SHOWTIME!!! =)

Vaknade av klockan i morse gott folk - visst totally amazing..Låg o kände efter en stund, har jag ont i huvudet??? NÄ - hon hade inte det!! Men trött som skam, tog ju extratablett av min andra medicin i går kväll, läkaren höjde ju upp dosen lite grann och därav att jag sovit hela natten + att jag fortfarande var trött..Men hallå!!!! Ingen huvudvärk!!!! Nobelpriset direkt TACK!

När sonen gått idag så pep jag ner i bädden igen - behövde nog lite sömn till kändes det som - sov kanske 1 tim - gick upp och huvudet kändes inget fortfarande...Gjorde mig i ordning, ut med vovve o sopor - lagade mat och tog en ny mirakeltablett efter maten..Nackdelen med denna är att jag får lite ont i kistan alltså - har ju en åkomma där med som heter reflux - övre magmunnen stänger sig inte som den ska så magsyra kan bara pissa upp i halsen om det vill sig illa...Kan säga att det lite småpinkande då, så jag beställde hem även magmedicin också som jag fick utskrivet, får väl den med posten i dagarna. Jag brukar för det mesta beställa mina mediciner via nätet - pang i brevlådan, behöver inte gå ut ens..Brukar ni göra det?? Mycket smidigt är det i alla fall. Så bara den kommer så ska väl kistan också bli bättre..

Hade ett litet lyckorus i morse då att jag hade tänkt göra det och det, nu när huvudet verkar vara som folk, men kära vänner - NO, det blev inte så - har varit seg hela dagen, så kan det bli av medicinhöjningar, vi får se hur det är i möra..Har suttit o tittat på lite coola bilder att skriva ut o hänga på vägga..Jag tycker mycket om svartvita bilder - gärna på vad som helst, men gamla filmstjärnor är ju en höjdare! (Nu börjas det igen, tänker ni, med gamla filmer och bla bla...) Hahahaha, det kan lika gärna vara ett tåg - så det så!!! Har i alla fall hittat några goingar, men det projektet spar jag - måste leta upp gamla ramar också, vet att de ligger nånstans + massa andra gamla kort - det är lite tomt på väggarna här se och det är ju dumt...Hahahaha..

Ikväll Dr House - säsongsavslutning - VA FAN!! Det började väl nyss eller???? Inga roliga tisdagar då på ett tag, gillas INTE..

Klipp idag - en önskan av dottern - Journey med Don´t stop believin live..Mycket nöje!!



Tjing

En trevlig dag - trots läkarbesök..

Här kommer DOC....

Riktig panghuvudvärk i morse...vaknade långt före klockan skulle ringa faktiskt, hugamig...På rent jävulstyg bråkade säkert skallen (och det är ju bra i och för sig när man ska till doc) bara för det var läkarbesök..Hm..

När sonen gått så gick jag INTE o la mig idag..Kors i krösamoset, javisst! Nä, jag bädda och fixa o dona lite, gjorde mig i ordning och ut med vovve - ringde syster-yster (aouch - blir ingen fin teleräkning nästa månad, men det SKITER jag i)..Gubben hennes har kommit upp på avd nu i alla fall efter hjärtoperation - är piggare såklart men det kommer ta sin tid..Ska nån dag här i veckan få en pacemaker också, så kanske till helgen är han hemma..Skönt att höra.. Inte mycket man kan göra när vi sitter i varsitt land precis..Tur telefon o annat finns då.

Sen gjorde jag amerikanska pannkakor till lunch - min goa vän som hade blodproppen i huvudet skulle följa med mig till läkaren, jag har ingen bil nämligen, så hon var snäll och ställde upp. Hon skulle till optikern idag med, har börjat se fasansfullt dåligt sen hon blev sjuk och nu fått klartecken av läkare att gå till optiker..Inte så käckt resultat då nä..Han sa i princip att hon inte ens fick köra, så illa va det..Såg väldigt dåligt, har brytningsfel o lite annat - nya glasögon 7000:-......Jippie!! Det sa inte hennes plånbok i alla fall, men nu får hon glasögon så hon ser tösa! Vi åt i alla fall när hon kom och sen bar det av (med mig som chaufför då ja..) till min doktor...

Tja, vad ska man säga.....Besöket varade i 45 minuter..Jag har (tror han) en kraftig inflammation i munskelfästet från nacken, upp i huvudet och fram till höger öga..Fick en mycket effektiv antinflammatorisk medicin, hjälper den är jag bättre redan i ´kväll sa han..Han höjde även min vanliga smärtmedicin ett hack till, så jag kanske sover lite bättre - nu är läget - det gör ont att lägga sig, det gör ont att försöka sova och det gör ont när jag går upp..Mönstret måste ju brytas så kroppen får vila - men inte så lätt när man inte har bara 1 sak..Visade mig även VAR diskbråcken satt - ett stort i nacken har jag ju då - + 3 små i ländryggen, och uppepå allt det, nervsmärtor i överkroppen, bägge armar och att kroppen allmänt "lägger av" ibland..Ja men tjena...Det krasar även i nacken när jag vrider på huvudet - början till förslitningar..Han ska även skriva remiss till min gamla sjukgymnast för att jag ska ev få varma bad som lindrar lite med då..Min läkare kom också på att vi var lika gamla..."VEM är piggast?? sa jag" "Det är nog jag det" sa han..."Vilken tur då sa jag att jag har dig...hahahaha"..Skulle börja med inflammationsmedicin ikväll då - tog en tablett 18.30 till maten - klockan är nu 22.10 och.........Huvudvärken är BORTA!!! Hahaha, det va bra skit det här verkligen! Får hoppas då att den hjälper så jag får lite vila ett tag åtminstone..Ja kära nån - jag är 45 år och har alla dessa åkommor..Inte klokt - men JA, jag står upp och JA, det går att stå ut med - kan väl inte göra annat eller???

Efter läkarbesök drog vi en repa på stan - in o ut i diverse butiker - vännen hittade en del och jag en del, alla glada o nöjda alltså, PERFEKT avslutning på trippen i alla fall..Tänk att shopping är så bra mot smärtor??? Hahaha, ska föreslå det nästa gång jag träffar doc, att skriv ett recept på obegränsad shopping - jag lovar att jag kommer skratta!!! =)

Ikväll har det varit soft, syrran ringde igen och hörde hur det gått för mig - vi skratta åt lite saker så vi tjöt så det gick nästan inte att lägga på...Ja så kan det gå..

Klipp idag - en 80-talare jag glömt, Big Fun med Blame it on the boogie..Lite kul - söt pojkbandsgrupp va..Hahaha..Mycket nöje!!





Tjing

En mycket trevlig helg!



Stort Tack Ann-Christin för en mycket trevlig helg!!!

Jajamen, har varit hur trevligt mysigt som helst!!

Lördagmorgon sov jag till 9 snåret, åt lite frukost och fixade till här. Vid 13.00 kom goda vännen o hämtade mig och vovve - in med vovve till husse och sen mot festligheterna!

När vi kom hade värdinnan gjort lunch - broccolipaj med sallad och bröd - en bärs till såklart! Efter lunchen hoppade vi in i bilen o styrde kosan mot Bergets Orangerie - ett mycket härligt ställe, lite knixigt att hitta dit, för det ligger in the middle of nowhere, men vi kom fram till slut. Tittade i "magasinet" där det såldes mycket mycket fina grejer - gammal engelsk stil, men prislappen var liiiite för hög, men oj vad mycket tjusigt! Pratade även med ägarinnan medans vi strosade omkring därinne. Gick sedan ner till restaurangen och där fikade vi! Zucchini-muffins med topping - vad sägs om det?? Låter kanske lite mysko men var mycket gott!!

Efter detta evenemang, bilen tillbaka till värdinnan - nu skulle det vankas cykeltur ner till deras segelbåt - sambon hade varit och satt på värmen åt oss - så på med överdragskläder - mössa o annat diverse - bärsen o tilltugg i ryggsäcken och sen slängde vi oss upp på cyklarna och trampade till hamnen - vädret har dessvärre varit ASKASS - men det stoppar väl inte gamla friidrottare som sprungit-hoppat-löpt o kastat i alla väderlekar!! Ner i båten.....Oj oj oj, sicken härlig o mysig tillställning vi hade, vi kunde ha stannat där hela natten så otroligt gött var det! Men men, på´t igen, i ösregn och mörker och med några pilsner i kroppen - cykel hem igen..Var inte vidare värst trevligt ska erkännas - kallt o jävligt - men vi kämpa på. Efter toalettbesök - ett besök på kyrkogården i kvällningen. Jag hade en gravdekoration jag ville lägga hos min ömma fader - de andra ville tända ljus både på grav o i minneslund. Så fram med ficklampa - på med kläder igen och sen gick vi. Rätt så läckert ändå att gå på en kyrkogård sen kväll, alla ljus folk har tänt, atmosfären..Vi gick runt i alla fall och la krans och tände ljus - sen promenad tillbaka till värdinnan..

Prat o skratt - allvar - skämt - allt har nog hunnits med, en sen middag satte vi oss vid, och njöt av den goda maten, förflyttade oss sedan till soffan, tända ljus och mera tilltugg och bärs..Kan man ha det bättre?? Kl slog 00.00.......Jistanes!!!!!

 BIRGITTA FYLLDE JU 45!!!!!!!!!

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN VÄN!!

Jupp, lite jubel o hurrarop på nattkröken för födelsedagsbarnet! Vid 1 snåret kapitulerade vi faktiskt..Man behöver ju allt sova liite..

I morse vid 9 snåret - en diskret knackning av värdinnan - dax att gå upp och gratulera födelsedagsbarnet (som tydligen hade smitit upp i förtid - men som raskt blev kommenderad GÅ O LÄGG DIG!!!!)

Med ljus - ros - kopp the´och paket tågade värdinnan - jag - värdinnans sambo o yngste son mot dörren - redan i hallen stämde vi upp med den vackraste stämma ni kan tänka er...Hahahaha...HURRA HURRA HURRA!!!! för födelsedagsbarnet ida´!!!! Sedan var det dags för frukost - och som alltid - det roliga tar ju slut, så TACK återigen Anki för din gästfrihet och en mysig tillställning!!

Blev sedan hemskjutsad av födelsedagsbarnet som skulle vidare o fira. Hämtade vovven på vägen och nu sitter jag här..Har fått i mig lite mat och en kopp kaffe, är allt liiite seg, men det är det värt ibland, eller hur??

Så resten av söndagen kommer nog bli rätt så soft faktiskt. Klipp idag - naturligtvis HAPPY BIRTHDAY med Stevie Wonder till födelsedagsbarnet!! Mycket nöje!!



Tjing

Helg igen

Oh yeah..Dangerous - det är väl så man ska se ut i morrn då kan jag tro...Hahahaha..

I morse när jag vakna va hela världen VIT....Va F-N.....Trodde ju inte att eländet skulle lägga sig direkt inte.. På nyheterna - massa halkolyckor..Fick under förmiddagen veta att grannen här körde av vägen vid 7 i morse..Allt gick bra som tur var, men han hann o tänka mycket sa han..Livet rusade förbi, ännu mer tur att han inte fick möte, då hade det nog INTE gått bra..Ja fy, kör försiktigt allihop som ska ut på vägen - många av oss har fortfarande sommardäck, för det är ju så, första snön/halkan kommer som en överraskning och ingen fattar nåt..
Så på med vinterdäck och som min ömma fader alltid sa "ägg under pedalen!!"

Har tvättat idag med och på vägen upp igen så fick jag lite fikafrämmat! Grannen hade blivit utelåst så där satt hon o lilltösen på trappen - kaffe o saft erbjöds och så fick det bli! Trevlig liten fikastund hade vi och "tant" Annika letade i köksskåpet, för hon kom på att hon hade en liten grej från McDonalds som passade lilla fröken...Så den fick hon och tyckte det var skoj - fick veta sen att storasyster ville också bli utelåst och komma till mig o fika...Får leta i skåpen lite till tror jag..=) Härliga trollungar det där..

Sonen cyklade till pappa vid 18 tiden..Jag kokade mig massa spaghetti, slängde i en hög bacon och så vitlöksost på det..RAP - åt för mycket - som vanligt..Ett glas vitt står bredvid också - måste nog ladda lite fint för imorgon - då är det partaj - ALL IN som man säger, ska bli vansinnigt trevligt - som det ALLTID är, trots 2 damer kort.
Så ett blogginlägg i morgon? NÄ tror inte det - ni får vackert vänta till söndag, inte värt att skriva blogginlägg med pocenten i kroppen, eller hur?? =)

Trevlig afton på Er, vinterdäck på - händerna på täcket - klipp idag - Bros - de söta söta tvillingpojkarna som man vill käka upp låååååånnnggggsaaaammt..I owe you nothing är videon..Mycket nöje!!! JIIIHAAA =)



Tjing

Torsdag

 Jävlar va snyggt.....=)

Minusgrader i morse - inte långt härifrån har snön letat sig in - hm - det dyker nog upp här med snart är jag rädd.. Tvi vale..

La mig när sonen gått, låg o småsnusa litegrann, gick upp vid halv 10 snåret. Ringde syster, men inget svar..Fick tag på henne senare i alla fall - operationen av min svåger hade gått bra, ligger nu på IVA, har varit där idag och kollat läget. Eventuellt en ny operation i morgon - en by pass (hjärta), men vi avvaktar och ser nu. Han var i alla fall vaken o pratade lite grann, men ville helst av allt sova, och det är klart, det vill man ju, nyopererad och fullproppad med smärtstillande, eller hur? Lite andra regler i Spanien vad gäller besök på IVA - här får ju anhöriga vara med så mycket det går - därnere - en halvtimmes besök på fm och en halvtimme på kvällen - thats it. Men vi tar en dag i taget, o så får det bli..

När sonen kom från skolan tog jag mig upp på cykeln och cyklade till mataffärn - var lika kallt och jävligt som jag misstänkte - vilken tur att jag tog kofta, tjock jacka o vantisar och givetvis lilla sadelskyddet att sitta på då..Har man på sig så kan det ju vara riktigt skönt. Ett scenario uppdagades dock - det blåste lite kallt rätt i ansiktet och solen stod lågt - vad händer då? Jo, det ser ut som om man grinar, tårarna bara forsar ur ögonen, inte skoj, och värre var det hem, för då hade jag solen mitt i plytet..Jaja, hem kom jag i alla fall och då är det ganska gött att komma in i värmen efter en sån tur.

Ikväll på tv - SOS Västkust, ja tänka sig, ett medicinprogram till =) Gillart...Däremot gillas det INTE att jag IGEN har hela diskbänken full med disk..usch, får väl resa på mig o ta det tror jag - annars har jag inget att dricka kaffe ur i morrn bitti och DET är illa...

I morgon tvätt - sonen ska till pappa - lördag är det partyyy - söndag vill jag nog inte komma ihåg...Hahahaha..

Idag en video från 80-talet - The Outfield med Your Love..såååå bra..Mycket nöje!!



Tjing

Kallt

 Skulle ju varit lite glitter på denna tycker jag, eller hur? =)

Grått o kallt i morse när man titta ut..De varnar för snö minsann, har dock inte sett nån som tur är - än. Efter tvagning till stan med goda vännen - hämtade då alla paket kors & tvärs i stan - jisses, spridda skurar på dem - och tur att jag inte cyklade för det var paket stor-större-störst att handskas med så vi fick köra in på gården för att få in skiten...Jag säger då det...

Har i eftermiddag haft besök av en annan god vän, även min hunduppfödare - hon hade köpt med sig mazariner till kaffet. Prata allmän skit en bra stund sen åkte hon hem. Har suttit vid datorn o trixat o fixat lite grann, har nu i kväll stekt hamburgare till kvällsmat - det går ju alltid ner! Ska sitta här nu en sväng och sen är det högtidsstund igen - Greys anatomy!! Gillart. Då åker skylten STÖR EJ upp i dryga timmen, för den timmen är näst intill HELIG...

Vovven har varit ute för ikväll och ätit en sväng till - hur det går för henne? Jo! Det går finemang, pc hjälper och smörjan med, så det är bra att det äntligen stillar sig eländet..

Klipp idag - från 1998 - såg nämligen top 10 Aerosmith på VH1 idag.. Kan inte låta bli att ta den fina I don´t wanna miss a thing med dem..Mycket nöje!!



Tjing

Som vanligt

 Dr House is the King - det vore nåt att få honom som doktor vid nästa besök...F-N va roligt!!!!

Annars precis som rubriken säger - som vanligt, inget nytt - allt precis samma - så varför ska jag tjöta om det vareviga dag??

I morrn eventuellt en sväng till stan med goda vännen - har paket liggandes över halva stan - märkligt, varför kan de inte skicka paketen till ett o samma ställe??? Nä - det kan ju vara dumt..Hade nu inte paketen varit så tunga och kanske stora och VÄDRET varit bättre - no problems upp på cykel o hämta..Men nu är så icke fallet..Gillas NOT!

Längtar till helgen med då vi i MAIF-gänget ska ses igen på 3 rätters, denna gång tyvärr 2 kvinnor kort, men det kommer bli awesome ändå!!

Idag ett klipp som jag o min goda vän har tittat på o tittat på en gång i tiden - varför?? Jo, vi försökte nämligen lära oss dessa danssteg, men det var lögn i helvete...Janet Jackson med Miss you much blir det i alla fall, och NU är det strax Dr House "Everybody lies..." Hahahaha..Mycket nöje!!



Tjing

Mat på bordet



Klockorna vrålade som mistlurar i morse..Usch, säger jag...Och inte nåt trevligt väder heller..Hade gärna stannat kvar i bädden idag men se det gick INTE för sig - storhandling på programmet..

Goda vännen hämtade upp mig vid 8.45, jag körde hem henne och sen började racet. Hon var så snäll nämligen o låna ut bilen till mig idag så jag kunde göra mina ärenden - snäller du e´!!!!

Var faktiskt klar 10.45, hade kommit överens om att jag skulle sms:a henne när jag var på väg tillbaka, hennes gubbe jobbar nämligen natt - inte så käckt att ringa då heller. Jag sms:a 2 gånger och ringde 1 gång...Inget svar..Hepp tänkte jag, jag får helt sonika åka hem till henne då...Kom dit, den andra bilen stod hemma - så hon hade icke gett sig av nånstans, jag gick till ytterdörren och knackade försiktigt..Inget svar - va fasen - började lite smått ana ugglor i mossen - det var nämligen denna damen jag skicka iväg med ambulansen för en propp i huvudet...Jag gick runt huset och tittade in i alla skrymsle och vrår - inte en människa, då ringde jag mobilen igen - inget svar...Ja vad gör man?? Var precis på väg in i bilen igen då ytterdörren öppnas...Där stod hon - nyvaken - hon hade helt sonika somnat i sovrummet och där kom jag ju inte åt att titta, och nån mobil hade hon inte hört..Bra, problemet löst och vi for hem till mig och lassa ur alltihop och sen bjöd jag på kaffe och wienerbröd.

Eftermiddagen har varit slö - fröken ringde och berömde sonen för hans nyfunna skrivarlust..GILLAS!!!! Roligt med såna samtal tycker jag!

Har även packat all köttfärs jag köpte - jomen, jag är så nitisk att jag väger i 300 g portioner och fryser in, det blir några middagar det på 4 kg! Så nu är kyl o frys o skafferi fulla - går nog inte in en tomat ens mer...hahahaha.

Vädret har varit jädrans blåsigt idag - ännu mer nu ikväll - men som jag berättat förut så hör man inte vad det är som händer utanför - det märks desto mer när man öppnar balkongdörren då ja..Mycket löv har trillat ner med i alla möjliga o omöjliga färger - Hösten kan vara mysig ändå..

Huvudet håller på - mer ibland o mindre ibland, är bara 1 vecka kvar till el doctore - får stå ut tills dess, inte mer med det..

Klipp - ja temat fortsätter - 80 eller 90 tals musik, idag en riktig klassiker Modern Talking med Brother Louie..Mycket nöje!



Tjing

Söndag

 Clownen får andra att skratta, men skrattar sällan själv....

Har snurrat som en takfläkt i sängen i natt, vovven hade inte lust att delta i evenemanget utan hoppade ner och la sig på det hopvikta överkastet....Sovit till och från alltså, gick upp vid 9 snåret.

Frukost i ett kök som ser ut som en bomb har blivit släppt - jaja, ska väl tas tag i nån gång under dagen i alla fall. Gjorde mig i ordning och ut med vovven, kyligt allt idag med.

Sen kom ett liiiiiitet ryck, tog stolen till draperiet i hallen som hänger för ytterdörren - trasigt elände som skulle ner och ett nytt skulle upp, gjorde det och sen var det rycket färdigt. Gjort lite mat och vi åt, sen kom ex-maken och fixa till balkongdörren - den har gnisslat så jag nog väckt halva stan - men nu så är det TYST..Hatar saker som gnisslar o gnäller - de skär i märg o ben.

Druckit en kopp kaffe, 2 goda vänner har ringt, tjötat ett bra tag med den ena, ses ju inte ofta och då blir samtalen långa ibland. Men nästa helg ses vi för då är det middag med MAIF-tjejerna igen, ska bli mycket trevligt, ser vi fram emot!!

Tja, det var denna dag, klockan är kväll, jag får väl ta tag i disken - ska iväg o storhandla i morrn, liite för mycket kanske med disk överallt med..Så får det bli.

Klipp idag - en riktig danslåt som man själv stuffat runt till på diskoteken på 80-talet  - The Communards med Never can say goodbye, mycket nöje!!



Tjing

En helt vanlig lördag

 En läcker fe´..tycker ni inte?

Slog upp ögonen i morse och tittade på klockan..7.25.."I helvete heller" tänkte jag och somna om...Hahaha, vaknade sen 9.15 och DET kan man ju gå med på, eller hur?
Sonen o jag intog lördagsfrukost (som vanligt rostat bröd) och satt o småsnosa lite, lite kallt på morgonen sådär.

Satte mig sen vid datorn en sväng, måste ju kolla vad som händer i cybervärlden - vilket visade sig inte vara så mycket så jag bädda och gjorde mig i ordning - ex-maken skulle komma o hjälpa mig med några saker. Skalade lite potäter och förberedde det, gav vovven medicin och 1:a insmörjning, sen kom x:et och vi åt middag.

La mig en stund sen på soffan faktiskt, mitt huvud är ICKE med, och trött är jag med..Koka lite kaffe sen och när ex-maken åkte hängde jag med till Statoil och köpte cig.  Skulle nog tagit de små vantisarna, för fy vad det va kallt o cykla. De säger att nästa vecka ska HELA landet få snö...Inte på måndag bara, för då ska jag storhandla o då vill jag icke glida runt i nån jädra snö heller..

Denna helg är strax över - läskigt snabbt går det, hänger man med?? NÄ..Kan ni tänka er att det inte är långt kvar till jul..Hujedamig säger jag..

Detta med att tiden går så fort...Träffade en gammal skolkamrat i mataffärn för ett tag sen, vi har barn i ungefär samma ålder (min dotter som nu är 20) och vi stod där o liksom undrade, hur STORA barnen blivit och hur GAMLA va vi??? Vilka regler och annat som DE har uppsatta då av OSS, och vilka regler VI hade i den åldern..Tiderna förändras ju, på "våran" tid var det ju inte alls samma omlopp med droger  t e x, inte sånt våld som det är nu heller, blev de arga så var det en smäll på käften och sen var det bra. Skyddsnätet kring barnen är mycket större idag än då vi var i den åldern. Och sen den stora frågan ställde vi oss.."Hur gammal är du i huvudet, frågade hon, är du 45 och lever därefter eller hur tänker du?" Nja, sa jag, jag är nog mycket i 80-90 talet fortfarande o harvar sa jag, jag känner mig inte som 45 heller - o samma svar kom det från henne.."Ja det är inte utan att man ibland längtar tillbaka till den tiden - FAN va kul man hade i alla fall!!!" sa hon - jag nickade instämmande och höll med till 110 %, 80-talet är,var och kommer alltid förbli nåt särskilt..De säger t o m en del som inte var med då, att 80-talet ROCKAR FETT!!! helt enkelt..Och JA, det gör det faktiskt!!!!!

Har ikväll lekt spanjor - gjort spansk potatiskaka (nästan) de ska inte vara kantareller i förstås hahahaha..Det är riktigt gott det - lök och potatis stekes, häll över vispade ägg, rätt många, så det liksom blir en "kaka" av det..Kan ätas både varm o kall, och visst, man kan allt slänga i lite vad som - ju mer i desto godare - tycker jag i alla fall. Gillar sånt där, och röror, gejjamoja som jag säger och grytor med massa smask i.. Nä för fan, nu är det färdigpratat om mat va - och spanska köket - särskilt då syrran mat....YUMMY YUMMY...Minns en gång - tja kan det vara i slutet på 70-talet kanske, möjligen början på 80..Jag var i alla fall nere hos syrran i 3 veckor - och tänk då, att jag hårdtränade som fasen på den tiden...När jag landade efter dessa 3 veckor på Landvetter så stod min ömma fader där o väntade på mig..Jag kom ut i ankomsthallen och skulle vänta på min väska - uppe på "läktaren" stod farsan och när jag fick syn på honom så vinkade jag så glatt!! Näe, han såg mig inte alltså..jag vinkade igen men ingen reaktion..."Va i helskotta?? Är han blind farsgubben eller"?? tänkte jag..Fick min väska o genom tullen o ut där folk då står i väntar ... Farsan bara glodde på mig...Han kände helt sonika inte IGEN MIG - hade då alltså gått upp ett antal kilo därnere, ingen träning, bara slö o slapp..Pussar och kramar så klart och sen i nästa mening sa farsan " Men dra åt H-----te vad du stinker!!!!!! VITLÖK ända ut i porerna...HAHAHAHAHAHA, farsan körde med öppet fönster hem nästan hela vägen kan jag meddela..Då har man gottat sig ordentligt när man t o m svettas vitlök och vågen går i bott..Jistanes..Men det gick rätt snabbt att bli av med de kilona när jag kommit hem - lite träning bara så var det avklarat..INTE så enkelt idag då nä...Men kostcirklarna - eller för all del volangerna kring magen måste ju ha sitt, eller hur??

Ni får baske mig stå ut med lite 80-90 tal här nu ett tag - det finns ju så mycket bra, svårt att välja med ju..Idag tycker jag vi tar lite Dire Straits - Walk of life - jädrans käck video med - kolla in den, lovar att ni skrattar lite! Mycket nöje!!!



Tjing

Lite gjort - ond skalle o fredag

 Söta kissemissen....

Sovit från 23.20 - nästan 07.00, har väl vaknat till nån gång under natten men inte gått upp i alla fall. Vovven har också legat blickstill - tänk att en hund - liten storlek väger 8 kg gåendes - väger 1 TON i sängen..Jädrar sicken blyklump hon är..Jag gillar inte att ha henne hos mig, men nu är jag ju tvungen och hon har väl vant sig vid mina strapatser i sängen, upp o ner, spark med ben o annat...Hon har nämligen legat i knävecket på husse i alla år, för han låg still han..Men det går ju inte nu när husse inte bor här, men nästa helg får hon allt va hos husse för då ska jag ut på lite galej se..

La mig en stund sen när sonen gått, hade inte riktigt ro idag, skallen bankar på emellanåt så jag gick upp o gjorde mig klar och ut med vovvsen. När jag kom in - rycket satte in, jag plocka i ordning på tvätten, jag satte in alla dvd filmerna i pärmarna jag köpte, plocka i ordning på dotterns lådor och tog bort det som låg på köksgolvet och sen diska jag..VOILA´!!! Resten av dan har varit ganska stilltje..Sonen åkte med en kompis till Ungdomsgården och kom hem nu vid 19.30. Vi har nu ätit (för mycket) spaghetti o köttfärssås så nu står man sig ett tag hahaha..Förmodar att halva Sverige tittar på Idol - icke jag nä..sitter med ett glas vin - ont i huvudet hade jag ju förut så tror det inte gör nåt va?

Sovmorgon i morrn, det är kalas det..Skulle visst bli minus i natt..Min goda vän i Bjurholm, högt uppöver har snö snö snö och t o m varit utan el..Hujedamig, det kanske inte dröjer så länge innan det kommer hit med..

Dagens klipp - nåt jag blir glad och skuttig av..Bobby Brown med Every little step...ÅÅÅHHH SUCK, kommer mina barn säga nu - de har både sett o hört denna till leda tror jag..Mycket nöje!!!



Tjing

Promenad och ett tidningsurklipp..



Tidningsurklipp från Mariestadstidningen - tidigt 80 -tal:

"Kulstötarna och Annika Svensson klarar sig dock bra i ALLA vindar"

Jajamen - vad sägs va?? Tidningsurklippens urklipp i mina samlingar kan jag tala om...Javisst - jag va ju kulstötare jag se..Say no more..Hahaha, blev lite tal om denna bild efteråt - ser ni min högerhand?? Det är Jerry Williams stuk på den ser ni..och kulan är på väg ut i luften - och vilket FACE va???!!!!! Jävlar anåda - Power - Power säger jag! Och detta publicerades då i tidningen ja...Happ - har allt en pärm i gömmorna med de urklipp jag är med på - kanske lägger ut nåt mer nån gång i framtiden..Kanske alltså...hahahaha..Smärt o smidig som en panter va man med - det har gått över.........................=)

Sonen o jag masade oss upp ur sängarna med varsitt frustande typ...ÖHHHHHH................Efter frukost och son till skolan - hoppla hoppla ner i sängen... Är trött idag p g a en sjuk hund halva natten..Aj aj aj..Var ju o hämtade hennes penicillin igår - hon fick första tabletten i går kväll, var väl lugnt till sänggående men sen...Har väl då aldrig varit med om dess like...Hon hade antagligen såna kramper i magen så hela hon skakade så sängen nästan hoppade + att hon t o m skrek...Kräktes 2 gånger gjorde hon med och först vid 5-snåret i morse lugna allt ner sig..Hon har reagerat liiiite såhär förut med "första" tabl, men jag tror nog att hon fick i sig nåt elände när vi satt ute o fika igår..De flesta hundar är nämligen vansinnigt förtjusta i kattskit - ja yummy - och hon satt allt o smaska på nåt därute + att hon äter gräs ibland med då ja...

Idag har hon ätit och fått pc igen, ingen reaktion så mycket mycket möjligt att det var nåt hon fick i sig utomhus..Har smörjat ett flertal gånger också med mjukgörande kräm - hon tyckte nog det var skönt för dessa tassar bl a som man INTE får röra - hon låg blickstill när jag smörja..Har inte "gnagt" så heller som hon brukar..Så vi får se.

Idag ringde också storasyster från Mallis - det mesta helt ok, men gubben ska in och operera hjärtat på tisdag och det tyckte hon ju givetvis va läskigt så klart..Jag håller tummarna vet du syrran - det kommer gå fint!! Försökte också (till ingen nytta - som vanligt..GRRR) att få henne att lära sig en dator kanske så vi kan prata jämt, när som helst, på den???? NÄ - inte det då nä, nej det är fasa svårt att lära gamla hundar sitta tror jag...=)Hm syrror alltså............Såklart så ska man ju ringa - röster är viktigt - men mellan samtalen?? Datorn? Nääää................

Tog en prommis med vovven med i förmiddags ja - till Tempo o handla mjölk, blåste allt lite snålt - men ändock skönt, huvudet hade jag ont i innan så blåsten gjorde varken till eller från tror jag..

Sonen är på ungdomsgården till 7, det är väl snart dags då kan jag tro och försöka att inta köksregionen och göra nåt till magen. Sen ska jag försöka se på SOS Västkust ikväll med kl 20 - tja och sen är det ju sängen..

Eftersom vi snackade Jerry Williams tidigare här - lämpligt då med ett klipp med honom - bland det bästa JAG tycker han gjort - Working Class Hero Live..Ha en fortsatt trevlig kväll och puss puss Mallis!!! Mycket nöje!!



Tjing

Tvätt, kallt och nybakta bullar



Ja attans vad det har varit kyligt idag............

Morgonen började med typ "VA, ska jag gå upp"??? Kändes icke som jag sovit alls fast jag sovit i grova drag nästan 7 timmar i sträck..Pep tillbaka i sängen när sonen gått - slog upp de blå runt 9.30. Gjorde mig i ordning och ut med vovvsen - hade tvätt tid kl 12. Ner med det och åt lite grann - ner i tvättstuga igen och upp ...Sonen kom hem och sa "Grannen vill att du kommer ut o fikar - hon bakar bullar!!!!" Jo man tackar!!!!!
Tog på mig vinterjackan faktiskt o tog med sittunderlag - ut på gården - o där fick jag alltså kaffe med nybakade bullar....Mmmmm, det luktade otroligt gott i trappen med må ni tro och visst är det så - att UTE smakar det mycket bättre!!! Tack snälla granne för kaffe o bulle - de var jättegoda!! =)

Pratat med dotera i omgångar via msn och sms och tel, den otäcka våldtäktsmannen är nu gripen - fast det KAN vara en till..Jädrar vad sånt där är läskigt..Och det har skett våldtäkter på universitetsomådet också - där min dotter läser o 50 meter från där hon bor..Huga mig..Får hoppas det är slut på det hemska nu i alla fall uppe i Örebro..

Nu senare i eftermiddag/kväll så fick jag skjuts ner till stan en snabbis fram o tebax för att gå till Apoteket o hämta medicin åt vovven. Ska äta penicillin nu i 20 dar - har ju annars fått pc-sprutor var 14:e dag men nu har vi hållt upp ett bra tag. Så det blev tabl form istället nu - har ju ingen bil så jag har möjlighet att åka till veterinären jag har i Töreboda..Men han e go, har ju gått där i 13 år så vi känner varann ganska väl..Fick örondroppar med för de var slut här. Sen har jag köpt mjukgörande kräm och ska smörja in vovvsen med..Vi får väl se hur pass detta hjälper denna gång - om inte - då får det nog vara slut med min vovve förstås..Nu har jag gjort allt som går att göra - hon är 13 år, så det kanske är dags nu då..Men det sista som överger en är ju hoppet eller hur? Vi får se hur det går. Hon är ju pigg annars - bra hjärta, alla tänder - liite starr på ögonen men det är ju dessa eksem som är besvärliga..Ja, som sagt, vi får se.

Klockan är nu 18.40, sonen är på Ungdomsgården o kommer väl strax. Ska väl göra nåt till magen och sen - Greys Anatomy kl 21..Är ICKE anträffbar mellan 21-22, hahahaha...

Diskuterade idag med min goda vän lite musikvideor..Det är ju bara så att 80-talet o lite in på 90, är ju för oss - HALLELUJA MOMENT alltså, så idag får det bli både ÖGON godis och ÖRON godis i form av New Kids on the Block med You got the right stuff..Nam nam kaka..Mycket nöje!!



Tjing

Inte ett uns ork...

 Fångad i orkeslöshetens nät...

Drastiskt det lät? Ja kanske..Så är det, är orkeslös - trött - och halvt medevetslös när jag vaknar på morgon och jag skulle kunna sova HELA DYGNET - men för fan - det kan man ju inte...

Nåt är uppenbarligen inte som det ska här alltså - har heller inte lust med så värst mycket. Har massor att göra - fick riktigt ta mig själv i tröjkragen idag och bokstavligen släpa ut mig själv till köket för att diska - det såg ut som jag haft brakfest i 1 vecka eller nåt..Spridda skurar på allting alltså. Har 2 stora Ikea kassar fulla med stryktvätt som står i vardagsrummet - vad ska jag göra i morrn? Jo TVÄTTA....Dotterns alla "flytta-hemifrån" saker står fortfarande kvar i lådorna, det är grejer i köket på golvet...Ids inte ta upp det..Jag har en stor trave med DVD-filmer som ligger på vardagsrumsbordet som jag ska sätta in i pärmar - orkar inte..Jag har ett flertal kort som ska ramas in o hängas upp - ett draperi i hallen ska bytas ut - har inte lust..Behöver gå ner i förrådet o bringa ordning, där går det inte in en knappnål ens...BLAHA BLAHA...

Man kan ju undra sa Flundra - om Torsken är en fisk?? Vad är det som händer i en när man är sån här? Är jag sjuk?? Ja, det är jag ju, hahahaha, men är det nåt MER?? Skulle det vara något mer så är jag inte alls förvånad - de som har mycket ska ju ha mer - är det inte så det heter?? Har jag en liten höstdeppis kanske?? Näe - det tror jag väl inte - psyket är ganska glatt och knasigt som vanligt, jag skrattar och sjunger och är halvgalen hela tiden - som det brukar alltså - så nä...Jag äter - skiter - o sover som man säger - är ute i friska luften 2 gånger om dan o ibland mer, så ja..INTE VET JAG, men jag har hört fler som är TRÖTTA-TRÖTTARE-TRÖTTAST..Så vi får helt enkelt tro att det är Trötthetssyndromet som har drabbat oss/mig - jag kan ju lägga mig en stund när jag vill - inte alla som kan det heller - tja ni får powernapa på jobbet helt enkelt..Håll en nyckelknippa i näven - när ni tappar den - då har ni "napat" klart - tar ungefär 20-25 minuter. Man är faktiskt piggare efter en sån, konstigt nog..Men här går det över ganska snabbt då ja..GÄSP..

Ja det är mycket man vill göra innan man lägger näsan o alla apparater i vädret..

RESA: JA TACK - första anhalt Mallis så klart - men jag skulle också vilja åka till Japan och till Australien, har fått för mig att det finns mycket för själ o hjärta på bägge ställena..

MAKEOVER: Oj, det skulle vara skitroligt..Tänk att få bli helt omgjord - sådär som på tv ni vet ibland, de visar en urtråkig människa i daskiga kläder - o VIPS så ser man ut som om man varit modell HELA livet..

UPPLEVELSE: Jag har nog sagt till mig själv - ända sen jag nog kunde stava till Olympiska Spel - att ett OS SKA JAG BARA SE LIVE 1 enda gång under min livstid..Jävlar vilken grej..Det är bara det att jag skulle få det så satans körigt att hinna med o se ALLT det jag skulle vilja - får nog klona mig ett tiotal gånger då..Nästa OS är så NÄRA så NÄRA - London 2012..Men vad kostar sånt???? Har haft förmånen att få åka på VM i friidrott i Göteborg 1995 - fan vilken grej säger jag... Då kom vi in på nästa JAG VILL..

PENGAR: Ja, "plötsligt händer det" och ja det gör det säkert, men inte FAN händer det MIG!!?? Man får nästan en hjärtinfarkt när man ser vissa sitta o skrapa Triss i tv - och ser ut som om de har ätit sur citron sen de föddes bara för de "BARA" fick 50 000....VA FAN!!!! Jag skulle kyssa hela världen jag om jag fick 50 000..Sicket folk säger jag...Eller de då som vinner såna ofantliga summor som 137 mille..Hur skulle man reagera på sånt?? 137 MILJONER - smaka på det...137 MILJONER..Herregud säger jag...

TATUERING: Japp, kanske skulle vara under kategorin makeover...Jo jag skulle allt vilja det faktiskt, vad eller vart har jag icke tänkt ut, tycker det är lite cool allt..Finns mycket fint och för alldel mycket fult också, en del gör alldeles för mycket och det var ju inte min tanke förstås. Vi får väl se - en dag kanske jag också har tatuerat mig..

HÄLSA: Tja, vad säger man om det - att få vara frisk - eller det finns möjligtvis inte nån därute som har en bra - bättre begagnad kropp att sälja??? Här behöver hela skiten snart bytas ut...

Ja hörni - tur att man har drömmar att sukta efter - några kanske går i uppfyllelse o några inte - den som lever får se som jag brukar säga..

Klipp idag - Den första gruppen jag fick på LP - KISS - har varit mina all time favourites sen 70-talet..Idag ska ni få en riktigt bra live version av I was Made for loving you från deras turne´i just - Australien..Är to m en sminkad stråkorkester med i denna versionen, lite häftigt tycker jag..Nu ska jag digga i alla fall...Mycket nöje!!!



Tjing

Måndag - kallt - ont - trött

 Änglar - Finns dom??

I morse när jag vaknade - och det tog en stund, medvetslös som vanligt och idag sonen likaså, kände jag på mig på nåt sätt att det skulle vara kallt ute...Gick till köket och kollade termometern, japp -2,0..Drog bort gardinerna från köksfönstret och vita hustak och gräsmattor tornade upp sig..Va fasen, inte redan??? Kom sen inte i kläderna förrän runt 11 snåret och var då ute med vovven - då var det allt skönt!

Vid 12.15 kom min goda vän och uppfödaren till min hund o hälsade på, vi fika och prata om allt o inget och ditt o datt, hon åkte vid 15.30. Då tänkte jag att jag skulle cykla till Netto en sväng o handla lite mjölk o annat. Tog på mig jacka och ut till cykel o börja trampa....Jädrar VA KALLT!!!!! Jag hade bara en t-shirt under jackan med och fingrarna var som ispinnar när jag kom fram till affärn..Skönt att då får gå inne en stund där o filosofera..Hittade t o m görgoa vantar för 10 bagis!! Bra skit det där, eller hur?? Handlade det jag skulle och hem igen. Gick lite bättre att cykla med vantisar på faktiskt, men kyligt var det allt.

Har haft riktig bonkebank idag i skallen faktiskt. Det är riktig skit om jag får säga det själv, känner inte igen mig själv riktigt - men men doktorn får väl kolla vad det kan röra sig om, men det är träligt, orkar inte så mycket, är trött, lägger mig nästan 2 vändor varje dag, orkar inte gå långt - orkar inte stå för länge..Ja sicket liv man lever..Och då finns det somliga som tror att "guuud va bra du har det som få gå hemma hela dagarna!!!!!!!" Ja visst, skitbra, men vi kan för all del byta - tror inte så värst många skulle stå ut en kvart ens med det liv JAG har.. Så täpp igen era trutar en aning innan ni häver ur er galenskaper som, att va bra det är att få va hemma, "skulle jag med vilja!!!" NEJ DET TROR JAG INTE - inte i mina kläder i alla fall....

I övrigt så har jag gjort gratäng ikväll (NEJ jag brände inte såsen idag - heller!! HAHA) så jag o sonen, som vanligt varje kväll, åt med tända ljus och pratade. Sen satte jag mig faktiskt i fåtöljen med laptopen, har ju beställt ett s k Bed-table, lite mindre än de jag fynda för ett tag sen, som får plats i fåtöljen och som dessutom är vinkelbart - men det strulade tydligen med beställningen, detta bord beställde jag för flera veckor sen, men har icke hört ett ljud så jag mailade företaget som svarade tillbaka att nån order var EJ registrerad?? Myskolaine - men jag beställde om och fick nu bekräftelse på det också, så snart har jag mitt bord, tjoho! Men i afton satt jag med datorn i knät och tittade på tv - Biggest Looser Sverige. Ser faktiskt inte så värst möe på TV - gör ni? Jag tror jag NU då när några serier har börjat igen, tittar sammanlagt 3 - 4 timmar i veckan kanske, inte mer. Jag tycker inte det finns nåt att se ärligt talat, Idol - Robinson o lite annat tilltalar mig icke, men det är många andra vet jag som följer det, tur att det finns en avstängningsknapp ibland då, eller byta kanal, det finns ju säkert nåt för alla - kanske, eller hur?

Idag klipp med mitt älskade Europe - blir glad av dem tänk..Superstitious, mycket nöje!!




Tjing

Kalashelg över o dottern åkt...

 

MALINS 20 ÅRS FEST - PARTYGÄNGET

Yes, där har ni brottslingarna - min dotter längst ut till höger i vit-svart klänning..Det var full rulle som sagt, från början till slut - ex-makens lägenhet står kvar också, så allt helt okej med andra ord!! Och maten? Jajamen, den åt de med, blev inte så mycket kvar - hörde en fågel som sa att #19 i IBK Lockerud tog 3!! gånger...Jahaja..Men det är ju klart - äldsten i Elit dam MÅSTE ha mer mat än de andra...Eller??? Hahahaha...

Dottern ramla in vid halv 3 snåret - ganska rund o glad under fötterna..Gör inget, skoj hade hon haft o de är väl huvudsaken - märkligt nog så är hon sån DAN EFTER att hon vaknar tidigt - gjorde även så i morse.."puh..puh..puh.." var väl lätet som kom ur hennes mun..Hon pep ner i sängen ígen med datorn, en cola och Alvedon med hopp om att livet skulle bli bättre inom snar framtid..Tjosan - det kostar att ligga på topp! Vid 11 stod hon faktiskt i duschen och sen var det innebandy och pizza på programmet...NÄHÄ..Har vi icke hört förr, "dagen efter medicin" tydligen..Sen kom hon hem en liten kortis och sen var det dags att åka tillbaka till Örebro igen..Nu dröjer det ett tag till nästa gång - kort-intensiv-hinnamedsåmycketsommöjligt visit denna gång, men så är det ju ibland - inte alla dagar man fyller 20, eller hur??

Jag då..jodå, jag klev väl ur bingen vid 9 snåret och åt frukost..Sen har det varit softa HELA DAN..Har allt legat en sväng till - tar på krafterna att leka catering hela helgen ;)..Ex-maken kom vid 6 med sonen och sen har vi i stort sett ätit lite bara, klockan är redan 21..Dags för nani nanis snart och ny vecka IGEN..Vad den kommer att innehålla vete gudarna..Det ger sig.

Klipp idag - en partylåt, och en gammal sådan - även en av mina favvisar - Pointers Sisters med Neutron Dance - spelades även i filmen Snuten i Hollywood..=) Mycket nöje och hörni!! UPP O DANSA NU!!!



Tjing

Mat............IGEN.....

Ja vad säger man, urläcker va????

MAT MAT MAT ---- idag har det nästan gått i ett med det igen..Vaknade vid 8.30, upp o åt frukost. Dottern kom efter en stund också och när vi kommit till sans så var det dags för henne att göra Banoffe-paj..Klart med den - en gäst, paket o fika, och samtidigt så diskade jag upp det sista. Senare kom farmor och pappa o sonen, fick hjälpa farmor att bära, så mycket grejor hade hon med sig..Jöskota Petter..Efter genomgång av alla paket, fika igen - och Banoffe pajen var alldeles utmärkt! Sen var det dags att packa i hop alla attiraljer som skulle med till ex-makens lägenhet..Dottern åkte med farmor och jag o ex-maken cyklade.

Sen var det hårdkörning i några timmar, pajerna skulle göras, sallad skulle skäras, bröd på fat, dukning och mitt i allt trillar tjejerna in. Alltid roligt att se dem, de är så rara hela gänget, många goa kramar fick faktiskt jag me´.. Roligt att se Antonia också, hon har huserat på Cypern hon i flera månader - och ikväll under typ ugh ugh läten, fick t o m jag mig en polkagris shot! Det var riktigt gott måste jag säga, dock antagligen totalt livsfarligt, det är nog möe prit i med polkagrissmaken tar ju bort det så klart.. Så ett par sådana i snabb följd, sittande..Jo men tjena, snurriga världen blir det då antagligen..Gjorde klart alltihop och ropa NU är det mat - 10 tjejer stormar ut i köket - smaklig måltid (puh) och hej med er!!

Tillbaka hit, exmaken o sonen får ju sitta här hos mig ikväll för att dottern har partaj - lagade MAT IGEN - köttfärssås o spaghetti...Huga - nu tror jag att jag inte vill se mat på ett tag - 2 dar, tjolahopp, men nu är det fanimej klart! Hahahaha...

Klockan är strax över 22 - exmaken har placerat sig i min fåtölj med chilifilt på sig..Han gick upp halv 5 i morse han för att jobba - ska kolla om det sovs därinne, be right back....hepp, inte än i alla fall =)

Ja, hörni, mitt huvud har inte varit det fagraste heller, bonke bonk - kan ju inte göra med än att ta ett piller ibland, ska ju till doktorn snart så får vi se.

Klipp idag - nåt så helskoj så jag skrattar så jag tjuter varje gång...Bill Cosby stand up - han förklarar hur det är hos tandläkaren..Hoppas ni förstår engelska, för det är ej textat..Mycket nöje!!!





Tjing

Dottern hemma o så tårta o mat o mat o mat........

 Ja hörni...Idag har jag lekt både konditor och kock - i flera omgångar..

Morgonen började idag med handling på Willys till dottern - partaj i morrn, hon hinner inte handla - morsan fixar...
Hem och gjorde mellanläggen till tårtan - hade bakat en chokladtårtbotten denna gång och la i på förstalagret tärnade bananer o chokladpudding - andra lagret - aprikosmarmelad och chokladpudding..Medans det saftade till sig, i diskebaljan och efter det tog jag fram snabeldraken och gick ett varv.

Så då äntligen efter nästan 2 månader - dottern tågar in genom dörren, kul att se henne igen - det blir långt mellan gångerna ibland - nyslingad i håret o allt. Lite tjöt och prat, sen körde jag ut dottern ur köket och började garnera tårta - massa fluffig grädde, aprikoser och chokladlöv fick pryda den idag. Vid 4 kom ex-maken och då var det många paket till dottern eftersom hon fyllt 20 år och fika på det. Sen följde sonen med pappa - sonen skulle minsann på lite partaj ikväll han - hade varit jättekul fick jag senare höra.. Ja in i köket igen då - mat beställd av dottern - fläskfilégryta med kantareller..Tog sin stund att pyssla med det, kokade ris, gjorde sallad, och kokade även sötad kondenserad mjölk i 2!!! timmar samtidigt (blir kolasås då, om ni inte visse det)  Fick sen fint besök:

 Extradotter "2" Marjo och lille goa Balder..Hon åt med oss och Balder Bus fick allt sitt också, dock blev kantarellerna kvar på tallriken - dissa kantareller Balder???? Nä nä.....Sen när tårtan kom fram så var han allt framme igen må ni tro - min hund?? Hon sooooover o soooover, gamla orkar inte va med i svängarna längre precis..

Sen var det då dags IGEN att ställa sig vid spisen - denna vända - 1 1/2 kg köttfärs skulle stekas med 2 stora lökar och sen i med tacomix, förberedde inför morgondagens 2 tacopajer som ska göras till dotterns fest, så i morgon verkar det bli likadant tror jag, va kock helt enkelt!! Jodå, det är faktiskt skoj, men NU är jag änna trötter i rygg o ben och dessutom jävligt MÄTT av både intag av mat och tillagning av mat..Puh

I morgon ska dottern göra Banoffe paj o bjuda farmor och pappa på, de kommer vid 2 snåret o gratulerar och sen då, ner till ex-makens lägh med alltihop och fortsätta tillagningen där + dukning, 11 hungriga damer ska utfodras - tur man är haj på storkok ;)..

Det var dagen idag hörni - MAT O MAT O MAT O MAT O lite TÅRTA på det..

Dagens klipp - en favorit - och tänka sig - det är massa MAT med i videon!! My toot toot med John Fogerty, mycket nöje!



Tjing

Knasig blogg

Av nån anledning så gick det inte att skriva eller lägga in bilder igår så dagens får bli dubbelt upp helt enkelt!

Tja gårdagen är väl inte så mycket att säga om egentligen, hände inte så värst, det va lite pyssel här o där och sen var det ju naturligtvis högtidsstund!!

 Greys Anatomy startade ju igår kväll med nya avsnitt..Oh la la, man har väntat men nu var det dags!! Älskar såna där serier, House är ju också  så helskön så det finns inte....Cityakuten har ju gjort sitt men mig gör det inget om de kör från början o drar 15 säsonger...Hahaha, vet att det i repris nånstans redan.. Synd att det inte går att köpa med svensk text - norska är ju dejligt men...

Idag har det varit halvslött på fm - ut med vovven och se har jag grejat med diverse här..Dottern kommer hem i morgon nu då, ska vi fira såklart! Ikväll får jag skjuts till affärn av en god vän och imorrn med - snälla ni är flickor - inte lätt att cykla med det där..

Så jaa..Det var väl alles, händer det nåt annat så får jag väl skriva ett till inlägg, eller hur??

Dagens klipp - lite Greys Anatomy såklart...Mycket nöje!!



Tjing

MALIN 20 ÅR!!!!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 20 ÅRS DAGEN!!!!!
¨
 
Det är nästan 20 år mellan dessa bilder och det är inte klokt vad åren har gått fort!!


Nu är tonåren slut och klivet in i vuxenvärlden har börjat på RIKTIGT..Tror du kommer att fixa det alldeles utmärkt, du brukar ju klara det mesta med bravur!

Om 5 1/2 timme , alltså 19.03 är du född - en skruttunge som inte sa ett pip när hon kom ut, och sov sig igenom BB-tiden..Och nu är du helt plötsligt 20 år...Många ups and downs under årens lopp, men så ska det vara, och kommer säkert att bli flera. Jag och pappa är i alla fall jättestolta över att ha en så fin dotter, glöm aldrig bort det gumman!!

2 änglar i himlen ser nog också med stolthet på dig idag - Farfar och Morfar, de skålar nog med varsin pilsner idag över sitt barnbarn som blivit vuxen.

Jag hoppas din födelsedag blir jättebra fast du är i Örebro, men Välkommen hem på fredag - jag väntar på stationen på dig när du kommer!

GRATTIS ÅTERIGEN ÄLSKADE UNGE!!!

Jaha..Vad toppar jag detta med nu då?? Ingen aning, detta är dagens inlägg, och klippet är tillägnat dottern naturligtvis, en av hennes favoritfilmer alla kategorier - Den lilla sjöjungfrun, med Ariels sång..Mycket nöje!!



Tjing

Måndag o tvättdag...

 Jajamen, såhär käckt kan man ju slänga upp sig på maskin när man ändå är igång..Kan undra jag vad grannar skulle tycka..HAHAHA..

I morse skulle icke sonen äta frukost innan skolan..Hepp, hälsovecka var det på programmet då..Så frukost intogs i skolan i form av musli o fil..."orka inte mer, det va mättsamt det där muslit"...Japp, stämmer bra, det är därför det är såå bra, eller hur?

Jag dök likt en örn ner i sängen igen..fattar inte, kan sova hur mycket som helst tror jag. Hann precis öppna korpgluggarna så ringde teleföön - min goda vän som är hemma för sjukdom..Hon va piggelin minsann och tänkte rensa garderober hon..Jag pallrade mig upp och i kläderna, ut med hund och sen då ner i tvättstugan. Dit har vi sprungit då upp o ner några gånger under dagen. Fått i mig lite mat mellan varven och SÅKLART - fåtöljen en stund o zzzzzzz.......Varit jädrans blåseväder idag med, det är inte så kallt faktiskt, men jag hatar när det blåser - frisyren - frisyren!!! Hahahaha - den ska man va rädd om så länge man har en frisyr - eller??

Suttit och kollat på nätet lite idag, lite inredningssidor, alltid kul - en del ser rent ut sagt för jävligt ut och en del är riktigt schnöggt..Men det kostar såklart - jaja, drömma kan man ju när som helst och det är ju faktiskt gratis!

Idag är det SISTA dagen dottern är TONÅRING - HUR KÄNNS DET DÅ GUMMAN??? Sen du, jävlar i mig så går det fort med åren, hujedamig..Innan du hinner blinka är du 50..Hon kommer ju hem till helgen här nu, ska firas lite med kompisar bl a, och så in på SYSTEMET så klart.."Jag ska trycka leget rätt upp i ansiktet på kassörskan"!! var dotterns ord.."Men tänk då sa jag, om du INTE behöver visa leg?" "????????????????????????????" va väl dotterns svar på det..

Ont i huvudet till o från..långt till den 25:e men det får gå..

Klipp idag - min favoritgrupp - fortfarande, men en gammal video Europe med Cherokee..Mycket nöje!!



Tjing

ZZZZzzzzzzzz.....................

 Ungefär så ja...............

Fruktansvärt slö, trist och allmän BLÄ dag idag...Kan nästan tro att jag var ute o partaja igår, men så var icke fallet.

Vaknade 9, kändes som jag inte sovit alls på hela natten - men det hade jag ju..Upp o åt frukost och tänkte allt ta tag i både det ena och det sjunde, MEN...Tja, efter att ha varit ute med vovven - ner i sängen en stund och SOV lite till....Upp och kom på att middagsmat kan ju vara trevligt att få i magen, så då gjorde jag det. Efter maten, satt jag här en stund - sen la jag mig i fåtöljen och SOV en stund...Kom till sans efter dryga 45 min och kokade mig då en kopp kaffe och inmundigade den och tänkte "att nu får vi nog rycka upp oss här va???" Jo tjena...ögonen ville inte riktigt vara med idag - så ner i sängen o SOV lite till....Herregud - vad är det frågan om här???? VAD ska man skylla på tro...Inte har jag partat - och inte har jag varit uppe hela natten - vad är det då?? Vädret - kanske - det har varit väldigt blåsigt o kallt, då kan man ju bli trötter....Höstdepression - nej, det vill jag inte påstå heller - 45 års kris - NÄ....Så svar: VÄDRET helt enkelt..End of story..

Men håll med om att man kan ju undra vad som är galet när man piper iväg o SOVER hela tiden?? Jaja, så kan det väl bli..

I morgon är det tvättdag i alla fall, får hoppas man är piggare då också. Skulle behöva sätta upp lite tavlor o kort med, har en hel vägg nästan som är tom, och utan möbler med för den delen..Känns inte riktigt "klart" här om ni förstår vad jag menar, känns lite som "här har vi ställt upp lite diverse SÅ LÄNGE"..Inte bra..Det MATCHAR inte som min dotter skulle ha sagt..Hahahahaha..nåja, Rom byggdes inte på 1 dag eller hur? O pengar är det absolut minsta jag har, för grejer kostar - men grejer har jag, men de passar inte - sälja kanske?? I mitt förråd finns ALLT..Och inte ett skåp eller garderob går det att få in lillfingret ens, tjoho va roligt..

Klipp idag - Avgång från Mallis - denna "take off" som det heter är riktigt läcker faktiskt, det är strålande sol och planet åker "åt rätt håll" - alltså det är den här vyn jag ser varje gång jag åker därifrån..En tår i ögat så klart - både i verkligheten o när jag tittar nu..Aldrig skoj att åka ifrån sin familj - men så är det ju ibland, så Bye Bye Mallis...Viva España!! Mycket nöje!!





Tjing

Lördag o "snack" med Mallorca!

 Mitt kära Mallorca..............

Har vaknat 2 gånger i natt - andra gången kl 4 i morse, då gjorde nacken såpass ont så jag fick använda händerna till att vrida på huvudet..AOUCH..Upp i alla fall och smörjde med gel och i säng igen, vaknade 9 och var väl liite bättre.. Inte roligt sånt där - inte riktig nackspärr men FAN så nära...

Sonen o jag intog frukost - sen var det soft vid datorn ett tag. Kom i kläderna i alla fall till 12 nästan..Skitsamma, det är lördag - men det roliga är att så sent kommer jag nästan ALLTID i kläderna..Hahahahaha..

Ut med vovven och så slängde jag lite sopor i förbifarten. Har sen smörjt med gel ett flertal gånger till, börjar väl arta sig, men det går över, så kan det bli när man bär en 8 kg hund på en marknad ett tag, stackarn hade annars blivit ihjältrampad tror jag.

Koka potatis idag - DET var längesen, äter ju nästan bara ris o makaroner och spaghetti, men idag koka jag potäter, stekte fiskpinnar och gjorde Hollandaise sås, det är inte tvi skit det. Sen en kopp kaffe och jadå, en powernap i fåtöljen - blev lite lång powernap, 1 1/2 timme visst..Men jag behövde väl det då antagligen. Ställde men sen o diska - kollade datorn här emellanåt och då ser ni var chattrutan uppe med meddelande från min systerson Matias på Mallorca!! Alltid roligt att "prata" sådär, vi brukar ta några ord på MSN ibland med..Men syrran - hon VÄGRAR att befatta sig med en dator hon...Så kära syster-yster -läser du detta: LÄR DIG ATT PRATA PÅ DATORN!!!!! Då kan vi snacka varje dag vet du!! Men nä...tjurig som en get såklart...Nu hoppas jag systersonen har visat dig denna sida, LÄSA kan du ju i alla fall, då får du reda på dagarna här, saknar er mycket i alla fall!!!!

Happ, så var det med det..Lite kvällsmat med nu också, sen blir det väl - just det datorn ja.... Idag ska ni få ett klipp - på Youtube hittar man ju i princip allt - och idag då eftersom vi pratar Mallorca - ska ni få se hur det är att LANDA på Mallis - oj vad många gånger jag gjort det..När jag tittar själv på detta så får jag nästan det där "pirret" i magen, när man närmar sig ön, alla väderkvarnar och stan, då vet man att snart får man träffa syrran m familj igen!! Så igen då syster-yster - såhär ser det ut att landa hos dig nuför tiden - i morrn blir det nog ett klipp med att flyga från Mallis..Usch, DET är inget skoj...Puss puss till Mallorca och mycket nöje!!



Tjing

Ny månad o helg

  Gott - Gotti gott gott!!!

Halvt medvetslös i morse - vaknade av sonens signal, tog allt en stund innan han var på fötter med... Efter vårt dagliga bröd, sonen till skolan och jag....NEJ inte ner i bädden idag. Hade nämligen en date med min goda vän som varit sjuk, så det var bäddning och tvagning o iordningsställande som gällde. Hon ringde strax före 10, så ut med vovvs och sen kom hon. Såg mycket pigg ut, har ju inte sett henne nu då sen jag skicka iväg henne med ambulansen för några veckor sen...

Vi åkte till Kyrkans Second hand och gick där o strosa en stund, sen åkte vi till ett fik och där bjöd jag på fika - godsakerna då som åkte i magen ses ovan..Jag bananbakelse och hon Budapest..Satt som en smäck kan jag säga, inte så dumt det där, eller hur? Sedan åkte vi till en annan affär - var tvungen att köpa ett nytt cykellås nämligen, det andra gick i bitar i går så i natt har faktiskt cykeln stått utan lås -- vågad jag -- men jag tror inte nån vill ha mitt gamla ök till cykel - den har gjort sitt 100 gånger om kan jag säga, men visst fyller den en funktion, helt klart! Fick mitt lås i alla fall och sen körde hon hem mig.

Har lite småont i nacke o armar idag, efter cykelturen igår, jag spänner mig antagligen och därav lite ontigt, men jag har smörjt med gel, så det ska väl ge sig hoppas  jag.

Japp, ny månad - innebär vintertid om några veckor, och idag gick 50 öringen ur tiden också. Bra tycker jag, ett helvete o leta efter i plånboken, men nu så - BORTA.

I afton - tja inte så mycket tror jag, IDOL - NEJ TACK, jag är med i VVI - Våga Vägra Idol =), hahahaha, den var ni inte med på va??!! Är också med i VVG - Våga Vägra Golf..Exmaken har hållt på med denna "sport" i flera år och har lågt handicap - men jag...nä nä nä...Har prövat, det har jag, men med tanke på att mina armar inte alls är som de ska så är det ingen sport för mig..Men det är ju tur att alla tycker olika - annars vore det ju alldeles knas, eller hur?

Klipp idag, det mest annoying - Crazy Frog med Axel F --- han e´allt liite söt i alla fall froggy ;) Mycket nöje!!



Tjing

RSS 2.0