Äntligen!!! =D

Sååå glad man kan bli!! =D
 
Äntligen äntligen säger jag!!! Idag ringde det på dörren - utanför står vaktmästarna med min tvättmaskin!! Tjoho!!
 
 
Får jag lov att presentera - miss Cylinda! =D Min räddare o bästis, haha! Slut med upp o ner i trappor - skitiga tvättstugor och bokning av tider - nu tvättar jag när FAN JAG VILL!! =D Gillar´t - det gör jag! Hon fick börja arbeta omgående - måste ju testas såklart, eller hur? Joråsåatte...=D
 
I övrigt idag - har dammsugit också - känn på den! Mycket välbehövligt måste jag säga - uja - men nu är det gjort och inget knaster under fötterna..Vilken dag va! =D Har även gjort en ananaspaj, bäddat, plockat lite och sen vid halv 3 idag kom Louise o Sally - och då åt vi av paj-nappel-pajen..Smakade riktigt bra måste jag säga - det tyckte Louise med - för hon tog flera bitar..=D Sen kom sonen hem och åt lite han med - så kvar av pajen blev en liten bit då ja..Det är bra! Kallar det bra betyg faktiskt - sista biten får väl sonen sen då, sen var den slut!
 
Sitter i lite eufori efter detta med tvättmaskinen - nästan så jag går o sätter mig på toastolen o tittar på underverket..hahaha...Nä - nu får vi skärpa oss här lite..Kvällsmat om en stund, sonen ska göra lite matematik, jag ska väl hänga en tvätt sen...mohahaha - hur lät det?? Låg väldigt bra i munnen märkte jag..=D..
 
Nåväl - en riktigt jävla bra dag alltså - i morgon är det freeeedag - blir väl lite diverse - kanske tvättar lite..=D Videon idag har jag lovat Louise - och jag drog lott då vännen och det blev Mark Knopfler med Going Home från filmen Local Hero..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite diverse

 
Jadå, det går lika bra med youghurt..=D
 
Igår var det sovmorgon - men njae, sov nästan till klockan ringde, upp 1 vända på natta blev det mä..När sonen gått så var luften lite ur en igen - datorhäng, allmänt småplock, åt lite, sen hämtade jag sonen från skolan och så åkte vi o shoppa lite grann - en semla var med hem också då ja..=D Ställde mig o diska sen faktiskt - joråsåatte..kvällsmat i form av Pulled Pork - nej, har inte gjort den själv än - här fuskar vi o köper färdigt, bara värma i ugnen - lite sallad och så smäckar man ner allt i ett pitabröd eller 2 och raawr - så gott..=D Liiite matkoma efter det faktiskt, datorhäng med lite skrivande, sen titta jag på några serieavsnitt i datorn - sen var det tack o hej, leverpastej..
 
Vakna i morse av den mobila enheten - jahaja - sovit hela natten minsann - man tackar! Det är nämligen så - att varje kväll - om han orkar o vill så drar sonen långsamt i mina ben, ett i taget några gånger och sen bägge - gör att trycket på diskarna i ryggen minskar - mindre ont på natten = sova - så detta kör vi nu så ofta det går - ska egentligen till sjukgymnasten på fredag men kommer att avboka det och inte gå något mer - ger inte så värst nu + att stickkänsligheten är megabig bara efter 4 gånger - så kan det gå..
 
Lite slött på förmiddagen, kom i kläderna, åt lunch och sen var det pensiosar då - idag var det liiite suck o pust - förstår dem, det ÄR mycket kommandon på bara enkla saker, men det är ju så det är, de kämpa väl idag med i alla fall. Hem sen och nu sitter jag då här en stund - ska gå en sväng med Lousie o Sally strax, sen får det bli kvällsmat, slappa och se lite tv - tja, sen var denna dagen över också.
 
I morgon blir det att dammsuga av - sen på eftermiddagen kommer Louise på en fika - fredag får jag nog handla lite, dottern kommer i helgen på besök, det ska till en fika med några kära vänner också, ja sen gick helgen med och det är mars faktiskt! Lite vår har det varit i luften - nu på eftermiddagen dock har det mulnat på och varit riktigt grått o trist, men man kan inte få allt på en gång, eller hur? 
 
Dåså - det var alles - video idag Kate Perry med en cool video, känns som jag lagt ut den förut - mitt minne alltså...men shit the same - här är hon i alla fall med Roar..Ha de gott.
 
 
 
Tjing

Mååååndag..

 
Sant! =D
 
Uja - måndag då ja - som sagt, den fan som uppfann måndagen skulle ha spöö..
 
Upp 2 vändor i natt - bara - oj, det tar sig! Frukost o bläddring i tidning, sen var det tvättdags, sonen hjälpte mig o bar ned, sen har det blivit ett par vändor upp o ner..var klar 11.30 - käkade lite lunch - är inte riktigt bra i magkatarren, vad det nu kommer sig - så det blev kokta grönsaker, tomat, morötter och en hård smörgås. Ibland är magen en riktig dummis som bråkar utan anledning, men det är bara gilla läget, äta lite milt och käka omeprazol - inte mer med det..
 
Sonen kom hem från skolan, drack lite kaffe - det går bra konstigt nog - hm - och sen har det blivit väldigt möe datahäng idag, spanat in diverse åt höger o vänster, det mesta handlar ju just nu om Bäckströms doping - halleluja - vart slutar det? Inte bra hursom - vi får väl se.
 
Idag har det även varit 12 grader ute! Oj - vad hände där lixom?? Är det vååååren som är på väg tro? Tja, kanske, fågelkvitter, snödroppar och liiiite sol har börjat uppenbara sig - men det är väl ingen idé att ropa hej än - en omgång snö till kommer det säkert..
 
Behöver verkligen, allvarligt STÄDA..Fytt i rackarn vad dammigt det är här...Ska försöka skapa lust till det i morgon faktiskt, så här kan vi inte ha det..=D
 
Strax lite besök av min vän o hunduppfödare, sen får det bli kvällsmat, och så är Det Okända ikväll kl 21 på tv-n, med Birkan Tore..Mums..haha..Dåså - video idag självaste Tjuren från Wales alias Tom Jones med låten Kiss..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

Buuuhuuuu - nu e´de slut....
 
15 medaljer - rekord för Sverige i Vinter OS - inte illa!! =D
 
Har precis avslutat OS finalen i hockey - och Kanada stog som segrare över oss - helt rätt tycker jag - de var bättre än oss idag och ett silver är bättre än ingen medalj alls..3 milen för damer blev också lite avslaget - stackars Kalla kom på 34:e plats och var sååå ledsen och besviken efteråt, 5 milen för herrar idag, trippel för Ryssland, Sverige utan medalj.
 
Detta OS kommer i mitt minne stanna ett tag i alla fall - det har varit det mest "knepiga" spel jag sett tror jag och många håller nog med - sååå många fall, vurpor, avbrutna skidor, ursvår slalombana o en hel del massa annat..Ja kära nån, sportens värld bjuder på mycket, det är ett som är säkert!! Men nu är det slut - snyft..=D 2 år till Sommar OS i Brasilien då - lääängtar...=D
 
I övrigt i helgen - varit kattvakt fredag till lördag åt grannarna, så Odis och Sötis har tillbringat 1 dygn här, och Odis är en riktig sköning alltså =D Sötis är mera skygg och har inte visat sig så jättemycket, men allt gick bra i alla fall. Gårdagen tillbringades vid tv-n, datorn, i köket - och vid 22 snåret hängde jag på Louise o Sally på sista promenaden - lite datorhäng till och sen var det natti.
 
Varit uppe flera gånger i natt med - hm - slog sen upp ögonen 9.30, åt frukost, såg det sista på 5 milen, var o hämtade ett paket på Tempo, åt lunch och så var det ju då hockey - nu sitter jag här en stund, sonen trillar väl in snart kan jag tro, kvällsmat ska det bli och så är det ny vecka igen, hej vad det går..
 
I morgon bitti är det lite tvätt stuga - det är då faaaan att maskinjäkeln inte kommer..Har mejlat den som har hand om det och hoppas få ett svar snart..Onsdag är det kurs med pensiosar, lite lugnt sen, och i helgen sen ska jag träffa en kär vän och fika lite, dottern kommer hit också och käkar lite o så - det var nog det som är lite spikat för nu i alla fall.
 
Dåså - video idag - utan att ens ha hört o sett nåt - har faktiskt inte tittat 1 enda minut på Melodifestivalen i år - WOW  va? Inte likt mig, men sport sport går före - så här är Alcazar med Blame it on The Disco - tja, en typisk Alcazar låt får jag väl säga - medryckande och dansant tycker jag allt och inte förvånad över att de gick till final..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Såååååja!! =D

Tummen upp ja! =D
 
Plötsligt händer det - tjoho!!! 
 
 
Tredje gången gillt - Halleluja - nu kan jag lägga det bakom mig och åka ett tag till! =D Gillar´t..
 
Sovit som en riktig potta skit i natt - uja - men, inte så möe o tjata om, så är det ibland. Vi var väl halvt medvetslösa både jag o sonen i morse typ - men man piggnar ju till rätt snart ändå. Lite trix o fix på förmiddagen, åkte sen då o besiktiga bilen för 3:e gången - man kan ju hålla sig för skratt - men puh, pust o stön - det klara sig nu gudskelov..Annars vete tusan alltså..
 
Drog sen in på Lidl på hemvägen och handlade lite grann, hem o åt lite mat, fyllt på min nya burkis med kaffe =D och fyllt ketchup o senap, salt & peppar i den där ställningen jag köpte - och lite servetter i också - va fiiiiint..När sonen kom hem fikade vi med donuts, smarrigt så - sen har det blivit lite OS nu, tyvärr förlorade damkronorna sin bronsmatch - det som började så bra!!! I detta nu spelas finalen i dam curling, medalj har vi - frågan är bara om det blir guld el silver - just nu är det ett silver för Sverige.
 
Kvar idag, slappa lite, kolla OS, diska, göra lite kvällsmat - i morgon bitti får jag grannens kissemissar hit till mig 1 dygn eftersom de ska spruta med ett medel där uppe, så då får de inte vara där - sonen ska till sin far också, helgen i övrigt blir nog lugn tror jag, sista dagarna på OS med 3 milen på längdskidor för damer o 5 milen för herrar, hockey för herrarna också och avslutning - körigt tror jag..=D Fåtöljen alltså verkar det som haha.. Gött =D
 
Det var det, rätt nöjd nu när Baltisen fått OK stämpel äntligen, det stuffar på ett tag till! =D Video idag en gammal höjdare, The Poodles med Night of Passion - rock on =D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Det trillar på

 
Ååhhh vilka fräcka pryttlar jag fick idag! =D
 
Dagarna trillar på helt plötsligt - men det brukar ju va så..
 
Tja - och minnet är som vanligt askass - måndagen vete tusan vad jag gjorde, kommer inte minns..Igår däremot var det tisdag och den stora utbetalningen som är lika med HANDLA..Drog iväg vid 11 snåret till diverse ställen - hämtade sen sonen 13.30 från skolan och så Ica och storhandling sen - liiiite förvånade bägge 2 när vi var klara - oj, vad fort det gick! Jupp - plötsligt händer det..=D Hem med varor och packa upp - gick till Louise en sväng på en kaffe - efter hemkomst så blev det några telefonsamtal som blev lååånga - så kvällsmaten inmundigades runt 21..Ops..Inget av intresse på OS igår, så det blev datorhäng resten och sängen sen.
 
Onsdag idag då - lugnt på förmiddagen och sen var det dags för lite kurs med pensiosarna - de är rediga alltså, tycker jag är roligt!! Ett jädra skitväder är det idag med - slaskiblaskinen a la usch..På hemvägen hämtade jag då pakeeeet - med sååå skojiga saker i =D Ett nyckelskåp med Marilyn, ketchup/Senap/Salt/Peppar ställning, eller vad det nu kallas och en plåtburkis att ha kaffet i - gillar´t..=D Retro, retro retro..=D Ginza har nämligen börjat med detta att sälja retroprylar och fy attan va möe jag vill ha!!! Men - plånboken tillåter inte vad som helst, så man får väl ta nån liten sak i taget! =D
 
Har ju inte sett nåt knappt av OS idag - men har läst o hört att det blev 2 bronsedaljer till - lysande jobbat!! En medalj till är säkrad i curling, sen får vi se om det blir guld el silver..=D Så det finns att hämta lite till! Kul tycker jag!
 
I morrn ska Baltisen på besiktning IGEN då..Va fasen..klippkort kanske??? Morr - nu hoppas jag att det blir 3:e gången gillt - annars vete fan..Håll tummarna hörni!
 
Dåså - det var litegrann i alla fall - video idag Wet Wet Wet med Sweet Surrender..o HELVETE (ursäkta haha) vad sexig han e´karln..dreggel...=D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Outstanding! =D

 
Ja jösses - vad säger man?? Fantastico! =D
 
Tillbringade mycket av gårdagskvällen i fåtöljen och tittade på Studio Sotji - riktigt bra faktiskt, och naturligtvis handlade det mycket om Sveriges OS Guld i stafett på damsidan..
 
Varit uppe i natt igen flera gånger - vakna sen 9.40 - och då får Anderssonskan liiiite panik - halva dan har försvunnit =D Mysfrukost med sonen och sen - ja sen var det dags för herr stafetten då..
 
Men hur fasen började det???? Nelson tappar en skida det första han gör och där trodde man ju att nu var det kört, över och förbi..Men nääää - sicka sanslösa sträckor de gör alla 4 - och vår egen skaraborgspöjk fick åter igen defilera in i mål - en halv minut före de andra..Magiskt, vilket fantastiskt skidlandslag vi har - en medalj varje dag har de tagit och än är det inte slut..Och flera andra grenar har vi också chans i - detta blir nog det bästa vinter OS ever =D
 
Halv 2 idag kom jag i kläderna hörni..Haha - skitsamma - spelar ingen som helst roll - sen gjorde jag lite mat och efter det har jag faktiskt diskat..Jopp - nu var det disk lite all over the place så det var änna nödvändigt..En kopp Java på det också, lite datorhäng - har suttit o väntat på skidskyttet också, men det har blivit inställt - pang sa det så kom världens dimma in över stadion så det går inte att genomföra tävligen. Ja, vädret är det ingen som kan råda över precis..
 
Kvar idag - en sväng med Louise o Sally vid 6 - halv 7 - sen stängs dörren för idag - ska göra kvällsmat och se Studio Sotji sen resten av kvällen - ska också ta o stryka upp den lilla högen med - det går ju rätt fort bara man börjar - tv-n ser jag ju ändå!
 
Sportlovet är också slut nu då - i morgon ny vecka med en städning, lite handling, besiktiga bilen - IGEN - kurs för pensiosarna, en fika hos en god vän på torsdag eftermiddag, fredag ska sonen till sin far - tjopp tjopp - och så naturligtvis OS - faktiskt 1 vecka kvar!!! =D
 
Såja - alles - har skött mig lite i alla fall med röjandet..=D Video idag the King Of Pop - Michael Jackson med videon Don´t Stop til You Get Enough..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fullständigt makalöst! =D

 
OS Guld till Sverige i Damstafetten!!
 
INGEN har väl undgått det som hände på förmiddagen på tv va? Jag säger bara HERREGUD - vilken stafett alltså..Och Kalla - ja vad säger man - helt outstanding performance om man säger så..Tar in 25 sekunder och fullständigt köttar sönder Finland och Tyskland på upploppet..Jag skrek mig hes tror jag - och jag var nog inte ensam..=D Fantastiska skidtjejer - eller hur?
 
I natt har det varit väldigt oroligt - upp o ner, upp o ner..Jo jag vet att det är fullmåne men jag tror inte det var det i alla fall - och i morse när jag klev upp så var det ännu ömmare i ryggen och benen som spaghetti - de hänger inte med riktigt på nåt sätt..
 
Åt mysfrukost med sonen - utanför fönstret rena skitvädret - och jag tänkte inte alls gå utanför dörren idag överhuvud taget - men fick åka till Willys med dottern en kort vända - det tog ett tag o gå - stappel stappel, men nu ger jag mig inte ut mer idag - har tagit det ganska lugnt sen - stekte lite pannkakor till middag, suttit vid datorn lite - suttit vid tv-n lite, strax spelar herrkronorna match mot Lettland - ska väl inte vara några problem väl - men det vet man ju inte..Ska göra lite kvällsmat snart också och sen softa i fåtöljen mellan varven faktiskt.
 
I övrigt skulle jag behöva diska, städa och stryka..Nepp - har inte lust o ork för 5 öre - den dan kommer med - då säger det svisch så var det gjort också. Jag har ingen brådis inte..
 
Dåså - Sverige är bäst =D - video idag Turkiets bidrag till Eurovision 2009 - här är Hadise med Dum Tek Tek..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Vilken Överraskning! =D

 
Till mina goa bloggläsare på Alla Hjärtans Dag! =D
 
Varit uppe 1 vända i natt - eller i natt är att ljuga faktiskt! Det får man iiiiinte göra...=D Kl 05 var mer rätt - sen klev jag ur sängen runt 8 snåret..Gjorde min frukost - och bläddrade i tidningen..På familjesidan var det massa folk som skickat in Alla Hjärtans dag hälsningar - och jag läste, och läste lite till - fick gå tillbaka till föregående lilla ruta och läsa en gång till..Men va ända in i...:
 
 
Men jösses amalia!! Sen blev jag lite tveksam - det kanske inte var till mig ändå? Jag fick ringa svärmor - jo, visst var det jag!! Åh vad gulligt av dig svärmor, fina ord som värmde verkligen! Tack!! <3
 
Efter denna lilla chock =D så blev det lite diverse, bäddade, kom i kläderna, och sen var det spännande värre på OS igen..15 km klassiskt idag på herrsidan - o ta mig attan - 2 medaljer idag också!! Ett silver och ett brons - men bronset var nära nära att inte bli brons - 2 hundradelar skillde det - puh och oj vad svettigt det blev!! Längdskidåkarna levererar åter igen - makalöst..
 
Sen har det varit hockey också, hann inte se hela då - men har sett nu att vi vann i alla fall - kul!! Och just nu är det konståkning och lite väntan innan vår svenske Alexander Majorov ska åka - håller tummarna att han står på benen!!!
 
Är precis hemkommen nu efter att ha varit hos sjukgymnasten och fått lite nålar - men trots flera veckors uppehåll så säger kroppen ifrån direkt bara nålarna nuddar skinnet..så det blev lite AAAAJJJJJJ!!! idag - men när de väl var satta så hamnade jag i nåt mysigt halvkoma tillstånd och undrade om jag verkligen var tvungen att åka hem när det var klart - jag låg sååå bra där så..=D Nu har jag lite skallebank och är mör i benen o lite ontigt i ryggen - men det går över till i morrn..Talade även om för min sjukgymnast att jag ber min son varje kväll att dra lugnt o försiktigt i benen lite - och det har faktiskt blivit bättre på nätterna av det - de drar ju ut diskarna lite så trycket släpper, så det är inte lika med ett helvete att vända sig nu faktiskt, så kändes det bra ska jag fortsätta med det - åter om 2 veckor igen för en ny omgång.
 
En liten sväng in på Netto på hemvägen blev det också - är som svärmor säger - en livsfarlig affär det där...=D De har mycket kul där inne ibland - men idag tillät inte kassan massa spontanköp utan jag höll mig strikt till det jag skulle ha - och lyckades hålla mig i skinnet =D Joråsåatte...=D
 
Ska se lite konståkning nu tänkte jag - och ta en liten promenad med Louise o Sally vid 18.30 - sen får det bli kvällen här med lite kvällsmat o fortsatt tittande på tv-n. Dåså - det var denna Alla Hjärtans Dag det - hoppas alla haft det bra därute idag! <3
 
Video idag söta grabbarna i Westlife med My Love..Ha det gott.
 
 
 
Tjing
 

Helt Galet..

 
 
Helt galen sprintfinal...
 
Ja hörni - såg ni sprint på längskidor igår? Har väl aldrig varit med om maken till tävling från början till slut...och finalen blev ju verkligen ett VAD HÄNDER???? Åkarna trillade, favoriter försvann - rena rama gallimattiasen..I finalen 3 svenskar, 2 norrmän och en ryss..Jönsson tjuvar det första han gör..Starten går - och pang så var Emil Jönsson helt väck - i helvetessvängen sen trillar norrmannen först, Hellner sen - som i sin tur blir överkörd av ryssen..och pang så var Emil Jönsson där igen och åkte för brons..Pettersson och Hattestad hade då redan tidigt tagit kommandot - höll sig på benen hela vägen - Pettersson tog silvret - Jönsson bronset - och kollapsade totalt efter mållinjen..Han var helt borta i några minuter och fick hjälpas bort av tränare och sambo..Intervjun efteråt med Jönsson var också konstig - han visste helt enkelt knappt vad som hänt - blackout och var både nära att gråta och skratta på samma gång..Ja - det var det galnaste jag sett tror jag..Kul dock att vi tog 2 medaljer, eller hur?
 
Efter detta gick jag till Louise o fika och snackade skit en stund, sen hemåt och småpickla lite grann.
Sen satte jag mig faktiskt och tittade på halfpipe i snowboard - om det nu heter så - och där var det också lite upp o ner vända världen..Ja allt kan hända i tävlingar - det är ett som är säkert! Sen blev det kvällsmat och så kikade jag på sista avsnittet av En Resa för Livet, lite datorhäng och kom väl i säng runt 24.
 
Upp 1 gång i natt - vaknade sen vid halv 9 - åt frukost o läste tidning - sonen låg o småsnusade ett bra tag - jag kom i kläderna och stekte blodpudding till lunch - käkade och sen har jag nu precis kommit hem från datakursen - det är riktigt duktiga - svårt dock tycker några - men det där reder de ut snart! En sväng till Lidl sen innan hemfärd och nu satt jag då här..Medans jag var borta så har de tydligen varit här o kollat rören för tvättmaskin - igen? De kom ju o gjorde det för ett tag sen..Nu hoppas jag då att maskin kommer - va fan, hur svårt kan de vara..
 
Ska bli lite slö o slapp en stund nu - sen kvällsmat, disk och jadå - TV-n står på - hockey sen - ett öra ska jag allt slå däråt och ögona med ja... - man måste ju hänga med lite....=D
 
Dåså gott folk - alles för idag, övrigt av veckan som är kvar, lite stryktvätt, behöver städa, och så OS såklart..=D. Video idag knasiga grodan - Crazy Frog med Axel F..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Silver, lite nytt & sportlov

 
Han kan den där Lerdala pöjken..=D
 
4 dar kickade iväg - nåja - det är ju OS!!
 
Fredagen skulle inneburit en vända hos sjukgymnasten - men näe - hostig och förkyld, så det är framflyttat åter igen 1 vecka..Dagen i övrigt var lugn, inte på topp - sonen gick till sin far framåt kvällningen och jag ömsom "hörde" och tittade på OS-invigningen. Men för fan....Göran Zachrisson var en av kommentatorerna denna afton - och varför skulle de ha med honom??? Han sabbade hela jäkla sändningen ärligt talat med dumma kommentarer och sitt flummande..Som tur är ska han inte kommentera något alls mer, utan fungerar tydligen som nyhetsreporter - ja, bara jag slipper se o höra honom..
 
Lördagen gick i tv-n:s tecken av o till..Och sådärja!!! Charlotte Kalla slog till och tar Sveriges första OS-medalj, en fin silverpeng att hänga om halsen - spännande det sista då Kalla ryckte i sista backen - men den där norskan Björgen var ju som vanligt helt omöjlig att rå på..=D Annars lite småplock av diverse, tog en runda med Louise o Sally framåt kvällskvisten med, datorhäng sen och så natti natti..
 
Söndagen var också given till tv-n - och tänka sig, Lerdala pöjken - för övrigt regerande olympisk mästare i Skiathlon gav sig ut i spåren också - och jajamen, ett silver till Sverige - och det var nära nära att det blivit ett guld - men jag tror han o Sverige är bra nöjda ändå! Sen hämtade jag dottern och for ut till Hassle och hälsade på min vän och hunduppfödare på lite fika och snack - därifrån till Willys där jag o dottern handlade lite, hem med henne och sen hämtade jag sonen hos sin fader. 
 
Och ex-maken har nudå bytt ut ett flertal delar i min stackars dator...10 år gammalt säkert - så inte konstigt att det segade och tog 2 dar att öppna sig..Men nu jävlar i mig - tjopp tjopp - inget hackar, högtalare fungerar, allt går snabbt och spelen funkar också, nytt schassi fick godingen också - jo, det kosta väl en liten slant, men tack snälla ex-maken för hjälpen med ombyggnationen! =D Och jag blev så exalterad av allt som funkade så kvällsmaten nästan glömdes bort..=D 
 
Och idag då - första dagen på sportlovet ja - o då vaknade man 7.40..Jaja, upp då - läste tidningen o åt frukost, sonen kom upp timmen senare - kom i kläderna och japp - tv-n åkte på..=D Tittat på curlingen, och sen var det shorttrack på skridsko om ni vet vad det är - de åker i en rund cirkel så snabbt det bara går - försöksheat damer var det då - på startlinjen en ryska - och vad gör hon?? Jo - tjuvstartar - 2 gånger - och tack o hej med dig...Kan ju undra nu ja - blir det straffarbete i Sibirien nu för henne tro - INTE så lysande att på hemmaplan - i ett OS tjuvstarta ut sig - no no no...Njet alltså..Klantigt tycker jag...
 
Sen har jag tvättat lite också, har precis fått hjälp av sonen att bära upp det - så nu var det gjort också - jag hoppas hoppas att maskin kommer snart..
 
Lite kaffe har det blivit och nu precis sett klart på skidskyttet jaktstart - och där kan allt hända som vanligt, favoriter trillar på rumpan, de skjuter bom och så blir det som det blir - men Martin Fourcade Frankrike var starkast idag i både skidåkning och skytte - fransmännen tog även bronset - en bra dag för La France idag alltså!
 
Lite disk, lite mer OS - och Det Okända kl 21 ikväll också - kvällsmat ska det bli också, sen får det väl vara bra för idag tror jag!
 
Video idag - en av de coolaste herrarna jag vet, nämligen Gene Simmons i KISS - här med Domino..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Sicken dag! =D

 
Lite blomster som tack till Svärmor & Louise! =D
 
I natt har det hostats lite - varit uppe 4 vändor - men inga såna där attacker i alla fall så man tuppar av..tack o lov..Tror inte det blir värre än så här, det är överkomligt det lilla som är..
 
Och vilken dag det blev hörni! Vaffö säger ho på detta vise?? Jo:
 
Fick följande meddelande på Facebook igår:
 
"Hej, har tänkt på dej i dag, har varit hos Frejs och hittade jättefin lever, som jag har stekt, så vid tillfälle kan vi ha kalas." Ojojojojojoij....Från svärmor - som också sen ringde och föreslog att - eftersom levern var stekt - lunch i morgon (Idag)? SJÄLVKLART!!!!!!!  Så:
 
Jag kokade potatis idag - och sen kom svärmor hit - och sen....sen var det en liten orgie i stekt lever m sås och potatis.....men HALLÅÅÅÅÅ så jävla gött de va!!! Man hamnar lite i himlen faktiskt när man äter dessa läckerheter - och nu vet jag att många däräute tror att jag rymt från hospitalet som tycker att lever är en läckerhet..Men DET ÄR DET!!! TACK TACK söta svärmor för att du tänkte på mig, och kom hit med godsakerna idag! Fantastiskt gott och detta LEVER jag på länge!! =D
 

Efter svärmor åkt hem till sitt, så åkte då jag o Louise ut till mekanikern med bilen  - igen då..Efter lämning några ärenden och så handlade vi - hem med det och sen kom Louise o Sally på fika här - vi hann väl nästan bara sätta oss så ringer mekanikern och säger att bilen är klar!! VA - redan?? Oj =D..Vi fikade klart, prata skit och helt plötsligt var klockan halv 6..Ops...En sväng med Sally - och sen körde Louise tillbaka mig till mekanikern ute i skogen - lagad lite till och nej - behövde inte betala nåt..=D
 
TACK åter igen Louise för att du igen har slagit följe och kört mig fram o tillbaka idag - du e´go - mycket tacksam för detta! Ska åtgälda dig - det lovar jag! <3
 
I övrigt idag så har vi haft lite sovmorgon då eftersom det varit idrottsdag i skolan - sonen spelade volleyboll första passet och sen var han och sköt luftpistol - hade med sig träff tavlorna hem - mitt i prick på en =D Inte dåligt!! Jag har även ringt återbud till sjukgymnasten i morgon, blir inte så bra när man är förkylder och hostig - så det blev att skjuta på´t 1 vecka till..
 
Så ni kan tro att jag e´nöjder med min dag idag - den blev för jävla bra!! =D Strax lite kvällsmat - japp - lever och potatis ska jag äta ja - blev ju lite över =D - sonen ska få kotilettisar med potatis - ska se ett serieavsnitt till den delikata måltiden - sen får det bli bädden - i morgon är det fredag - ska kurera mig lite tror jag - sonen ska till sin far på kvällen, på lördag kväll ska jag tvätta ett pass - nepp, ingen maskin än - har den inte dykt upp innan onsdag nästa vecka får jag lyfta luren och leka arg lite..=D Sportlov är det nästa vecka med - ingen klocka som ringer - Tackar!! =D
 
Video idag - från filmen - En Värsting till Syster 2 med Whoopi Goldberg med flera - låten Oh Happy day - för det har det varit - en HAPPY DAY! =D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Då var det igång!

 
Kunde inte låta bli...haha - så dålig så den är lysande! =D
 
Lillelördag idag - ojoj...
 
Gårdagen innebar en liten sovmorgon - sen var jag hundvakt på förmiddagen en stund, sen var det fikafrämmat, sen kom sonen från skolan, det var lite kvällsmat och en stund vid tv-n - good bye ner i sängen runt 23.30..
 
Har börjat att hosta - liiiiiiiiiiite, pyttipytt, öronen slår lock, snuva och lite lätt skallebank, men det kommer ju att stanna så eller hur? Ja - annars jävlar...=( Bäddade, plockade lite, kom i kläderna och åt lunch, sen så! - var det dags att starta nybörjardata grundkurs igen då på PRO. 6 stycken trillade det in, som det skulle, dock var en dam ej rätt person som jag o Lage trodde, utan en helt annan dam =D..Men det gör ju inget, hon var så välkommen hon med - och idag blev det ju mycket info först - sista timmen blev det datorerna - och några klia sig i huvudet och sa att det här kommer jag aldrig klara..Jodå - alla kommer klara det finfint när det är slut, övning och åter övning, som sagt, alla har vi varit barn i början! Tycker de är rediga i alla fall jag, kommer bli bättre o bättre för varje gång, det betvivlar jag inte.
 
Efter kursen drog jag till mataffären o köpte lite grann och sen hemåt - nu har jag landat här - ska skriva klart detta och ställa mig i diskebaljan - uja - så igen ja..=D Sen får det bli lite kvällsmat, några avsnitt av serier i datorn - sen är det ju kvällen igen!
 
I morgon ska då Baltisen till operation igen - nu får vi hoppas att det inte läcker mer sen - grrr - besiktiga får jag ta när jag får min stora lön, ingen fara på taket, har till den sista februari på mig och köra bilen får jag ju så - Louise är följeslagare återigen i morgon - snäller som ho ä - en fika hos mig sen blir det också - sonen har idrottsdag i morgon och börjar kl 9 - volleyboll 1 timme och sen rast i 2 - sen pistolskytte  1 timme - och så hem kl 1 - hur bra som helst..Fredagen är också soft, då slutar han halv 12 - och nästa vecka är det då sportlov - han gillar´t kan jag säga...=D Fredag afton ska han till sin far också - jag ska ta det lugnt o stilla o mickla lite hemmavid - eller härvid som Louise brukar säga..=D
 
Såja - det mesta i sin ordning, förutom diskbänken då - ska ta det strax! =D Video idag härliga Gipsy Kings med Baila me - Dansa med mig på svenska..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Åååhhh herregud så kul....=D =D
 
Näe - jag tittade faktiskt ytterst lite på Melodifestivalen i lördags...Det jag såg - såg jag på webben - men jag vet att Yohio tog sig till final och en tjej som hette Ellen med en ballad som hette Songbird..Så liiite uppdaterad är jag! =D
 
Igår var det söndag - vilodag - och det var det nog - jag o sonen åt mysfrukost, sen kom vi i kläderna och åkte till svärmor på mat - som vanligt kalasgott - rose´pepparbiffar på älgfärs, potatis, broccoli o go sås, med lingon, gelé och rårivna morätter med apelsin till..Sonen åt - och ja mä förstås..=D Sen vila vi lite haha - och sen var det gofika med bullisar, favvokakor, äppelpaj med vaniljsås, drömmar o kolasnittar..ojoj..Magarna stod i 18 hörn sen hörni..Fantastiskt gott som vanligt - så TACK svärmor för en härlig middag med gofika efteråt, strålande gott som vanligt! =D
 
Sen for vi hemåt - tog svängen om mataffären när vi ändå var ute o for och köpte lite mjölk och andra nödvändigheter - sen var det lugna gatan resten av kvällen.
 
Upp 2 gånger i natt - det är då själva Ossian att det ska vara så förbaskat svårt att få sova..och som alltid som sover man som bäst när den mobila enheten ljuder...Morr...
 
Väckte sonen och vi satte oss vid frukostbordet - men det gick fasa trögt på andra sidan bordet - kritvit i ansiktet var sonen med..."Det känns som jag ska spy" väste han och så gick han på toaletten..men det blev inget med nåt som tur var - han fick i sig lite frukost efter ett tag i alla fall, och fick vara hemma idag från skolan - IFALL..men det har fortsatt att vara lugnt - som tur är - så i morgon får han trava iväg igen.
 
Har även ringt mekanikern idag också - han svarade inte de första gångerna jag ringde, men till slut så - ojdå - sa han när jag berättade att nepp - avgassystemet läcker än och besiktningen blev inte godkänd..Torsdag efter lunch ska jag dit med bilen igen då så får vi se.
 
Ni har väl inte missat att bloggen nu är omgjord va? =D Va fiiiiint - Tack kära dotter för att du än en gång var så gullig och fixade till den! <3
 
Kvar idag lite kvällsmat, Det Okända på burken kl 21 - buuhuuuu =D - resten av veckan består av lite diverse, kursstart för nybörjardata på onsdag, inlämning av bil och sjukgymnast på fredag - sonen ska också då till sin far på helgen - sen är det baske mig sportlov hörni!
 
Så var det - video idag  Beyoncé i en häftig video som heter Single Ladies - hur faaan de kan dansa i det där pjucken som de gör..ballt faktiskt - och joo - en annan va väl inte så kass förr heller att dansa i höga klackar - nu kan man knappt gå ordentligt i ett par mjuka tofflor ens...=D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En tvåbent från Lidköping & En Motorsågsförare...=D

 
Mariestads Nyårsrevy 2013/2014
 
Nu var det helg och 1:a februari idag minsann!! Det drar sig mot våren - det gör det...
 
Gårdagen inleddes med - när sonen gått till skolan så gick ja o la mig igen ja..inte riktigt på g alltså..rivit i halsen, öronen slår lock så det känns som man pratar i en plåtburk..snuvig o allmänt hängig..MEN - ingen hosta, inte ens en tendens till hosta - nothing, nada, no!! Resten går ju att ha faktiskt, var o varannan människa är lite förkylda nu tror jag - och det är så det blir ibland!
 
Inte jättemånga knop alltså på dagen igår - framåt eftermiddagen var det dags att hyfsa till sig lite, harkla upp sig och gå på lokal och teater! Kl 17 klev jag o sonen in på Mumma i stan här - där satt redan "värden" Torbjörn och "värdinnan" Bittan med barn o andra trevliga människor, vi åt o drack o hade det mycket trevligt! Vid 18.30 så var det dags att dra sig bort mot teatern, dottern mötte oss där också - sen time o sätta sig - åsså börja det!!
 
 
Lite bilder sen gårdagen =D - på bild 2 har vi Simon Selvin som spelade Vera Moda..Helt fantastisk, en gammal klasskamrat till dottern också, så honom har man följt sen 0;an i skolan..Bild 3 - Torbjörn, alltså förste Motorsågsförare..Han fick frågan i revyn vad det va för fruntimmer han hade? "En tvåbent från Lidköping" ..blev svaret - suuus i publiken ja =D O alla tittade på Bittan...=D Sonen fick sig en mindre chock också när dr Hallux klev ut på scen - "men det är ju min musiklärare i skolan!!!!" viskade han..Ja, tänka sig, det va det! Riktigt trevlig föreställning med många goa skratt och bra musik - så - TACK snälla Torbjörn & Birgitta för en jätte, jättetrevlig kväll med mat, föreställning och härliga människor!! <3
 
Runt 22.15 nånstans kom vi hem sonen o jag - det blev till att sopa ren bilen IGEN från snö när vi skulle hemåt, det har allt kommit lite till minsann..sen blev det inte många knop - lite datorhäng och sen var det natti natti..
 
Varit uppe 2 vändor i natt - gick upp sen runt 8.30 - sonen redan vaken - mysfrukost såklart eftersom det är helg =D Har idag sen bara kammat barret och klätt på mig - halvdassigt idag mä..Har stekt blodpudding till middag - och gjorde faktiskt också en äppelsockerkaka - har använt min äppelskärare idag till det!! Smidigt - tjoff, på med äpplet, sen veeeeevar man lite och vips så är äpplet Skalat - Skivat och Urkärnat - på en o samma gång - tog 15 sekunder typ..Lysande uppfinning! Kakan blev god också kan jag säga..=D
 
Sonen har tagit sig en liten promenad ner till närbutiken för att köpa sig lite dricka o tilltugg - det är ju lööördag - snart kväll igen - jag ska engagera mig i disken - göra lite korv o pommes till kvällsmat, sen får man väl i alla fall sätta på TV-n idag - tänker inte sitta slaviskt o glo, Melodifestivalen börjar ju idag! Joråsåatte..Har hört en liten snutt av alla bidragen på SVT:s sida - och nja..sådääär...Helena Paparizous bidrag var väl den jag gilla mest i brådrasket - men det ändrar sig säkert..Vi får se vem som är mest poppis ikväll!
 
Så fick det bli - morgondagen innebär en mysfrukost med sonen och sen ska vi på middag hos svärmor - tja, sen är det söndagkväll o hej vad det går...
 
Video idag - eftersom Mellon börjar - förra årets vinnare Robin Stjernberg med You..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0