Helg

 
Hahahaha =D =D
 
Hej o Hej Då!! sa helgen och så gick den..
 
Fredag afton - jag körde ner sonen till sin far och sen for jag o handla lite grann och sen hem, åt lite, datorhäng och så bädden.
 
Igår lördag vankades det förrådsorganisation med Louise som huvudansvarig =D Hon är en fena den på att packa, ställa i ordning:
 
 
Joråsåatte..Ett mindre bombnedslag före men så fiiint efter - 1 timme och en kvart tror jag klockan stannade på från start till mål, bara några småattiraljer slängdes, jag har ju rensat en gång tidigare, men det är ju det här med ett förråd att få det strukturerat, och helst hålla det så - men ni vet ju hur det blir, man ställer in o stänger, ställer in o stänger, ingen ordning för 5 öre..men nu är det det!! Tack snälla Louise igen för hjälpen!! <3
 
Efter detta evenemang så hämtade jag dottern, gjorde min hemlagade pizza o sallad, sen kom Louise o Sally och vi åt o hade det trevligt - jorå - dottern intog allt sin soffa ja - och somna i den också en stund =D Vid 21 gav sig Louise o Sally hemåt och jag körde hem dottern, lite datorhäng och så bädden.
 
Varit uppe ett antal gånger i natt ja - o nätterna före det - ett hålla på, nåväl, klev ur sängen idag runt 9 snåret, käkade frukost - spelade lite spel, kom i kläderna, hämtade dottern som skulle handla lite mat, var uppe hos henne o plantera om några blommor, for sen till mig, åt lite mat, tog en kaffe, och sen var det diskebaljan - sonen kom hem, och nu sitter jag här. Lugnt o stilla i afton, lite kvällsmat, ska fortsätta se Dr Quinn - jag hade visst inte sett klart hela säsong 5 än haha - så det ska göras, sen blir de la datorhäng o sängen.
 
I morgon måndag o ny vecka - ett fikabesök inplanerat på tisdag fm är väl det jag vet än, vi får väl se hur väder o vind är, om sonen o jag drar iväg på nån dagstripp eller så - söndag ska jag ha Sally ett par timmar då matte ska iväg på lite annat - så var det med det!
 
Video idag en gammal hederlig 80-talare - The Communards med Never Can Say Goodbye..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Knasigt

 
Mohahaha...=D
 
Knasigt ja - det kan man nog kalla vädret just nu! Drivor med hagel, tornados, ösregn och lite sol på det mellan varven - och just det - kallt med ja! Tror det är lite klimatförändringar här o där - eller vad säger ni? 
 
I onsdags skulle jag o Louise då tagit en fika - men från ingen vinkel alls bjöd svärmor ut oss på nybakt rulltårta - som visade sig inte bara var rulltårta =D, bullar, snoddas, drömmar, jordgubbar och grädde och då rulltårta..=D o kaffe såklart! Solen sken faktiskt då =D och vi hade en trevlig fikastund och prat om allt o inget, fick med oss doftande pion hem - Tack Berit för en jättetrevlig eftermiddag med gott döppe och fina blomster! =D
 
Om jag inte minns fel sen så var det datorhäng, kvällsmat och sängen sen..Och i sängen sover man som en jävla kärring alltså - ont i rygg, kryp i benen och allehanda annat, morr för det helt enkelt..Och så magen - nää, den är inte i toppskick heller - jädrans morrhoppa.. 
 
Igår var det torsdag - var soft, en lätt tvagning o kamning - lätt lunch, hämtade dottern på station och vidare att hämta ett paket åt henne som var för stort o tungt för att bäras - hem sen och lugna gatan, slog en glutt på tv-n lite - handlade om samlare, de som alltså samlar så de knappt har yta att bo på - inte klokt att det kan gå så överstyr egentligen.. Men det är nog vanligare än man tror - hjälp finns ju som tur är, men det är ju att komma dit och förstå att det är helt galet.. Datorhäng igen sen och så bädden..
 
Fräädag idag - och vädret är upp o ner ja - var med Louise en snabb till stan på förmiddagen, hem o vila lite, stekte blodpudding till middag, och det gilla magen i alla fall, så kul! Suttit nu o softat, spelat lite spel - japp, jag har kommit vidare i några stycken så nu är det kul igen =D Sonen ska om en stund till sin fader - jag ska ta´t easy och faktiskt se på sista säsongen av Dr Quinn som jag köpte för länge sen, inte ens plasten är avtagen på DVD-omslaget - nåt jag missat totalt..Sen får det bli nåt lätt till magen och så sängen.
 
Lördag i möra - Louise kommer o hjälper mig med förrådet, dottern kommer nog också en sväng, på kvällen ska vi käka lite grann jag o Louise och dottern är säkerligen med vid matbordet också....=D 
 
Dåså - det var nog alles - video idag bästa Europe med Not Supposed To Sing The Blues, trevlig helg och ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite av varje

 
Haha.. =D
 
Johannes Döparens Dag är det tydligen idag - jorå - intressesmurfen hoppar hej vilt på axeln... NOT =D
 
Söndagen inleddes med mysfrukost, vi kom i kläderna och sen gick vi till Louise o hjälpte henne med sitt stora vardagsrooms fönster - det är INTE ett kul fönster nä - öppnas uppifrån o fälls utåt - stort as är det också och nästan omöjligt att putsa om man inte har 2 meter mellan armarna..Men vi var flera stycken som hjälpte till och Louise åla sig in o över fönstret för att komma åt - fiiint blev det till slut i alla fall! =D 
 
Sonen o jag traska sen hemåt, gjorde lätt lunch, nä, magen är inte ok än..Tror den har bestämt att det är lite rötmånad på gång, bättre är det men inte bra. På eftermiddagen fick jag ett "ringasyrran" ryck - vilket i slutänden blev till 1 1/2 timme bla bla bla bla bla bla...Sista halvtimmen dock så låg vi nästan ner - i varsitt land och fullständigt tjöt av skratt - så kul har vi, fast vi inte pratar på 1 månad ibland!! Samtalet avslutades med kvävda gapflabb och puss puss..=D Fick kort på vår lilla spanjorska vi har i familjen:
 
 
Hon hade skolavslutning här - Paula, din lilla sötboll =D
 
Om aftonen lite kvällsvard och sen satte jag mig faktiskt och titta på en film - som jag sett måååånga gånger förut - nämligen Jerry Maquire med Tom Cruise och Reneé Zellweger, charmig film faktiskt - det sänder väldans många filmer nu under sommaren och det kan man ju undra varför..Bättre o sända dem när det är höst o vinter när det är inneväder o folk tittar - men man kan ju inte få allt, eller hur? No..
 
Måndag var det igår - gjorde lite diverse och sen for jag o sonen o handlade det som fattades, hem med det och åt lite lunch, fick sen för mig att rensa lite skåp på allehanda burkar och annat - skickade ett mess till min hunduppfödare och vän och frågade om hon ville ha några burkar kanske, hon brukar ta dem och lägga hundfoder i när kunder köper valp - då ringde hon på telefon o sa: "Det här var ju lite lustigt, tänkte bara göra ett ärende på stan och sen komma upp till dig - och så skickar du ett mess precis när jag tänkte så!" Haha - jag så kan det bli - av skåprensningen blev det knappt intet - för sen dök hon upp o vi fikade lite och jag hjälpte henne lite med datorn, sen vid 20 snåret for hon hemåt. Jag o sonen åt lite kvällsmat, datorhäng, lite telefonsamtal och så blev det bädden..
 
Sover inte alls lysande för 5 öre nu, magen trasslar, ryggen gör apont, det är varmt och tja, man e´slut som artist helt enkelt, inga fler uppträde här inte..Meeen - det är såhär ibland och så är det, end of story.
 
Tiiisdag idag då - har tvättat lite på fm, bl a mitt täcke och en vanlig maskin, hänger nu på das balkong o törkar - ska snart plockas ner och linan ska svvvviiiiiissssssh in i sitt lilla hus igen - jädra bra grej alltså!!!! =D Sitter nu här då med en kopp kaffe - ska dra några varv i mina spel om en stund - som just nu inte heller går sådär lysande - man fastnar på en del banor - läääänge och det är lögn i fan att komma vidare - men man får leka på - plötsligt händer det  och man hoppar framåt - för framåt ska man ju - envis som själva Frans-Oskar.. =D
 
Kvällsmat ska det väl bli framöver, ner med tvätten som sagt, lugnt o stilla och datorhäng, i morgon är det lillelördag, Louise kommer på eftermiddagen på en kopp o lite tjöt, det är väl vad jag vet nu, på fredag ska sonen till sin fader med ja, så var det!
 
Sådär - allt för nu - nä nu jädrar är det dags för lite rock´n roll - såhär kan vi inte ha det - favvisbandet KISS såklart med en låt man skrikit sig hes till, och Paul Stanley - tja, han är värre studsboll i denna videon, som dock är från 80-talet, än Steven Tyler i Aerosmith, och den karln kan minsann också studsihoppa..=D Här får ni Heaven´s On Fire, ha det gott.
 
 
 
Tjing

Midsommarhelg

 
På tal om fotbolls-VM....=D
 
"Små grodorna - små grodorna.." har nog en hel del av Sveriges befolkning sjungit och dansat till under gårdagen:
 
 
Håller helt med herr Groda! =D
 
Jajamensan, jag har diskat, strukit tvätten och plockat i ordning - nobelpris till moi! =D Och sonen o jag tog oss en cykelsväng igår med på självaste Midsommarafton! Men fasiken hörni - det var kallt! Har inte alls varit nån värme precis dessa dagar, jag gråter ju inte för det direkt =D men stackars alla Er andra som tycker värme är så käckt - nåja, det blir nog bättre ska ni se! =D
 
Och min mage tycker inte om Midsommar verkar det som - katarr ajaj, det bråkar nu en del, sallad och piller är en fin kombo och lite vatten därtill..Morr - så blir det ibland ja - bättre idag dock men surt sa räven..Lite mycket av allt för lilla magen kanske vad vet jag, det går över..Har även sovit som en riktig kratta några nätter igen - i natt somna jag inte förrän bortåt halv 4 på morgonkvisten, varmt, ont och lite liv här o där, flytta möbler vid 2 snåret på natten - kan det vara nåt?? Nää - tycker jag väl inte man ska - men man får väl kanske ha överseende eftersom det varit midsommar - blir möe drucket denna dag o natt runt om i landet, och det är så det är.
 
Midsommardagen idag då - som även denna lider mot sitt slut och det återgår till ordningen vad gäller vanliga dagar utan rödmarkering - tycker det är körigt ibland jag - man vet fasen inte om det är helg el vardag snart - men nu ska det väl vara slut på röd dag på vardagar o annat - hoppas jag.
 
Dottern är iväg o firar midsommar i Munkedal/Lerberg, de är ett gäng som åker dit varje år och har kul, midsommardagen så är det pizzatime såklart =D och såhär såg det ut idag:
 
 
33! pizzor hämtades till ungdomarna - kostnad 2.378 kr.. =D Den pizzerian är nog överlyckliga varje år - tror ni inte? =D Har varit fler pizzor nåt annat år - men detta är tydligen stående tradition - även nåt som heter Skogsbrännboll, fråga mig inte vad det är - vet att det är rätt kinkigt i alla fall - många träd i vägen är det..=D Roligt har de i alla fall och det är huvudsaken, eller hur? Joråsåatte..
 
Dåså - i morgon är det söndag, ska ta det lugnt o vårda min mage lite till - sen får vi ta nya tag helt enkelt! Hoppas ni haft en skön Midsommar allihop, vi har bara varit o tagit dagen som den kommer sonen o jag, skönt det också!
 
Video idag pojkba...eh, jag menar MAN-bandet =D Backstreet Boys med Show ´Em (What You´re Made Of) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Sommarlov

 
Tja - det var ju raka besked...eller inte.. =D
 
Sommarlov var det nu då!! Och 4 dagar drog iväg i ett huj - ujujuj...=D
 
Måndagen innebar sista vändan hos tandis då - så nu var jag klar, done, finish, katching! Hem efter det och käkade lunch o lite annat, var på stan en kort med Louise - sen på kvällen hämtade jag dottern och for till Eva med familj - Eva skulle hjälpa till att sy in en klänning åt dotera, vi fika och hade trevligt, körde hem tösa och sen hem hit, kvällsvard och datorhäng o natti.
 
Tisdag lite sovmorgon, Eva kom en sväng med klänningen, jag åkte ner med den till dottern bl a, sen stod jag fasenimig och strök o strök och tvättade o tvättade - puh..Inte riktigt klart än men det ska bli! Anki kom också en vända med en av mina bakformar hon lånat till studenten, prata en stund och sen for hon hemåt. Allmänt plock, datorhäng och redigering av kort o sängen..
 
Igår var det lillelördag - jag var till stan på förmiddagen, och sen vid halv 12 drog jag o Louise till Skövde och shoppa lite - åt lunch på en av hennes favoritpizzerior Maxim:
 
 
Kebapizza med isbergssallad och tomater - GOTT =D Måste säga att det var nog den godaste och krispigaste pizzabotten jag ätit, ja hela pizzan var jättegod! Fick tyvärr kapitulera med en bit kvar - det gick lixom inte ner mer se..=D Ica Maxi sen och lite handling av mat - hem till stan och lasta ur, tog en kaffe sen hos henne, hem och gjorde kvällsvard, datorhängde och så bädden.
 
Tooorsdag idag - halv 10 stod jag i mataffären, det ni! =D Mycket folk redan då - tur att man inte skulle ha massor, jordgubbar o sånt var redan inhandlat för min del, lååååång kö till jordgubbarna..Handla lite till mig o dottern, hem och plocka lite - sen nu har vi kommit hem från Louise jag o sonen - vi hade lite knytis idag, så kokt färskpotatis, skinka, mimosasallad, sallad, köttbullar, prinskorv och bearnaise sås, rulltårta med grädde och hallon/björnbär o kaffe var menyn - Tack snälla Louise för mat, efterrätt, kaffe, trevlig stund! =D
 

Åsså satt jag då här - jag MÅSTE, jag upprepar, jag MÅSTE ställa mig o diska nu..fytt i rackarn vad det ser ut i köket, uja - det är en galen tid vi lever i helt klart..=D Ska plocka in stryktvätten också och stryka det sista lilla med - det har varit så möe ett tag nu så lilla hemmet har kommit på efterkälken - men jag umgås hellre med vänner och bekanta o lite annat än har det perfekt hemma - man hinner nog fan! =D Sån e jag! =D
 
I morgon är det Midsommarafton - hur mycket färkspotatis, sill o nubbe o dill o allt var det är tror ni går åt?? Det går väl inte ens att räkna ut.. Jag o sonen ska i alla fall bara vara och äta lite gott i helgen, inget mer - njuta bara - det går det också!! =D En cykeltur ska vi ta oss med - får kanske cykla av sig lite färskpotatis o annat tror jag..=D
 
Såja - det var allt, jag önskar Er alla och envar därute en riktigt GLAD MIDSOMMAR!! Ta´t lugnt i trafiken, med maten och med drickat, lagom är bäst, eller hur! Video idag Pharrell Williams med Happy - ha det gott.
 
 
 
Tjing

Oj då =D

 
Hahaha - jag smäller av... =D =D
 
Oj då ja - det var inte igår här, det ser jag det...
 
Torsdag förmiddag lastade jag bilen med pajerna och for till Skövde - åkte in till Dollarstore först och köpte mig en tårtbox till - nu så nu har jag tvåååå - en rooosa och en gröööön =D vidare sen till dotterns jobb och lämnade av detta och sen åkte jag hem. Lite slapp o slö - och på kvällen åkte jag ner till dottern och hämtade de tomma boxarna - pajerna hade gått åt som hejsan och kollegorna undrade om jag höll på med bakning??? Naaww - så rart - Socialtjänsten i Skövde har överlevt också, så det var ju bra! Fick en söt blomma av dottern med, tack söta unge! =D
 
Hem och sen var det kvällsvard, datorhäng och natti natti..Och i fredags då, skolavslutning - sonen for iväg ungerfär 9.20 och kom hemåt vid 12 snåret - hade varit bra och betygen han fått är vi jättenöjda med, duktig pojke! =D Nu är det sommarlov minsann - 2 månaders ledigt för ungdomarna, gött! =D Sonen for ner till far framåt kvällen, jag städade av lite här bl a, datorhäng och natti..
 
Upp vid 9 i lördags, diskade och trixade lite, sen åkte jag med dottern o handla och på eftermiddagen fick jag finbesök av Bittan! Vi startade med:
 
 
Lite go drink och jordgubbar o vindruvor på balkongen, satt inte fel! Där satt vi ett bra tag, sen parkerade vi oss i köket och jag började med maten, vi åt o drack och hade det urtrevligt, Bittan la sig lite före mig, jag kollade läget på datorn och gick i säng vid 24..
 
Varit uppe 2 vändor i natt - varmt som fan bl a, men somnade om mellan varven och gick upp vid 9 sen. Gjorde frukost och där satt vi länge o mös, sen var det ihopplock och Bittan åkte hemåt vid 11.30.Tack kära vän för att du kom, alltid urtrevligt, gör vi om!! <3
 

Jag plockade i ordning sen när Bittan åkt, kom i kläderna, åt lunch, datorhängde, och vid 15 snåret gick jag över till Louise och tog en fika och tjöta skit =D Vi satt på balkongen o fika, hon i solen o jag under parasoll =D Gick en sväng med henne o Sally sen och nu har jag klivit innanför denna dörren. Lite kvällsmat på agendan snart, datorhäng och i morgon börjar sommarlovet! Jag ska till tandis i morrn jag och med Louise till stan en sväng, onsdag är det storhandling och på torsdag ska jag o sonen på lite mat hos Louise - tja, sen är det midsommar minsann - och det blir lugnt här det, slö o slapp! =D
 
Såja - det var väl alles, video idag Anastacia med Stupid Little Things..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Naturpromenad, lite grill & nåt nytt

 
Sicken finis! =D
 
Men varför i herrans namn ska tiden rinna iväg så satans fort??? Ogilla´rt..
 
I måndags var sonen ledig från skolan också - de fick de eftersom de hade öppet hus på kvällstid för ett tag sen, och det gillades ju! Jag tog det soft - och på eftermiddagen kom svärmor och hämta mig för en liten tripp - jag visste inte vart vi skulle - inom stan visste jag, men inte mer. Hon parkerade bilen bakom Kvarnen vi har här i stan - och bakom där - jo tjena - görfint, pilträd och ån och forsar - aldrig sett! Vidare sen till baksidan av Metsä - likadant där, hur fint som helst och svärmor berättade att förr gick de vakt här under kriget - det finns nämligen och fanns ska sägas - en del är rivet, stenhus/grottor - jag hittar inte rätt namn nu - men där fanns det alltså krut som förvarades och för att ingen skulle sno det gick man vakt =D Ån hade vi också på bägge sidor om oss så vi gick från ena sidan då till den andra - mycket tjusigt! Därifrån till Västerängs koloniområde vi har här - och jösses vilka små ägor med ALLT du kan tänka dig i blomster o annat, en del sååå perfekt så man trodde man såg i syne =D Efter det körde svärmor hem mig, och här är några bilder:
 
 
Efter det var det lite kvällsmat o annat diverse, datorhäng och så natti natti..
 
Igår var det tisdag - startades med en liten sovmorgon, skolan var enligt schema - efter sonen åkt kom jag i kläderna och åkte o handlade lite, svettigt svettigt puh och stånk.. Hem med det, sonen kom hem, fikade lite, och sen åkte vi o hämtade dottern vid station och en kompis till henne och så for vi ut till svärmor på lite grilltajm och trevligt umgänge:
 
 
 
Och såhär glad blev dottern åt att farmor - snäller som hon är - stekt abborre åt henne med sås och potatis =D Svärmor bjöd på grillspett och korv med brööö och potatissallad, glass, äppelkaka och vanliljsås och jordgubbar, kaffe och töserna fick vin - och även jag fick vin!! Som present - får jag ha alldeles för mig själv!! =D
 
Proppmätta o nöjda tackade vi för oss framåt 21 - jag körde hem dottern med kompis och sen åkte jag o sonen hem till vårt. Tack snälla Berit för härlig naturpromenad och en trevlig grillkväll och tack för presenten! =D
 

Blev inte jättemånga knop sen när vi kom hem - lite datorhäng och sen blev det allt bädden - för i morse ringde den mobila enheten - för sista gången 06.50 - nu dröjer det tills vi måste upp vid den tiden! I morgon är startiden 9.15 i skolan och sen är det avslutning på fredag med start 9.45 - sen va det sluuut!! 
 
När sonen kommit iväg i morse, i kläderna och iväg o handla lite - det är dotterns tur att ha med sig fika till jobbet - och javisst så åkte jag på att göra det.. =D Nåväl - tycker det är lite kul med förstås och idag gav jag mig på nåt jag inte gjort - fruktpajer med marmeladtäcke - och det gick ju faktiskt rätt bra om jag får säga det själv - snygga är de åtminstone men hur de är att äta - det vete katten, så om ni mot förmodan skulle höra att Socialtjänsten i Skövde har blivit plötsligt magsjuka el nåt - så är det JAG som orsakat det.. Mohahaha...Spennande spennande! =D
 
 
Snygga som sagt - ätbara? Det märker vi i morgon! =D
 
 
 Och varmt är det som själva faaaan - uja, när jag kom hem idag på förmiddagen så satt kläderna fast på mig, så svettig var jag - nä, såhär kan vi inte ha det - sitter nu o väntar på att det där regnet med tillhörande brak och bom ska anlända - tackar tackar - ingen är gladare än jag =D och helknäpp som man är - svettas ju av att bara vara mig själv, så sätter jag gärna på ugnen också då o bakar - när det är 28,4 i skuggan ute och 27 grader inne - smart, väldigt smart - NOT..=D Tur man har lille Svalis då hörni - gamla Svalis ligger nog förmodligen på Hittegods i Stockholm - så jag har fått köpa en nyyyy - en med rosa prickar på - kitchigt va? =D Joråsåatte...
 
Och nu ska ni höra - 2 nätter i rad - trots värme, svett, ont o lite annat, bara varit uppe 1 vända - vad säger man??? Amazing är ordet tror jag bestämt - får se hur länge det hänger i! Diskat har jag gjort idag också ja - glöömde ju det - så lite redigbyx har jag vart tycker jag - lite kvällsmat på agendan sen, och så måste jag åka till dottern då med pajerna som hon ska ha med sig i morgon, sen får det vara nock för idag - jag kryper tillbaka till min håla här där det är lite överkomligt at vara när det är så varmt, så var det med det!
 
I morgon torsdag, ska se om ork finnes att dammsuga av och kanske - men jag sa bara kanske - ställa mig vid strykbrädan lite,  alla kläder är där just nu - ajajaj..=D Och på fredag eftermiddag ska jag äntligen klippa mig, behövs! Men NEJ - jag ska inte klippa av mig håret denna gången heller - sicken blåsning va? På kvällen ska sonen till sin far med och troligen på lördag får jag övernattningsfrämmat av Bittan - så ser det ut, så kommer det bli. 
 
Video idag Ed Sheeran med Sing - ha det gott.
 
 
 
Tjing

Student, röjning och lite annat

 
Sicket charmtroll =D
 
"För HAN har tagit studenten, för han har tagit studenten"..Japp, så sjöngs det i torsdags! Mycket trevlig tillställning hos min goda vän Anki m familj, massa folk, god mat, och en hel del annat =D Studenten var nöjd också och det är ju huvudsaken! =D
 
 
Studenten Markus med mamma Anki och pappa Jan =D
 
Vi var väl hemma runt 21.30 nånstans, slapp o slö lite och sen blev det bädden. I fredags var det Sveriges Nationaldag - här firades intet av det kan sägas, man blir knasig på att det är helgdagar mitt i veckan, man vet varken bak eller fram..Och inte kommer man ihåg vad man gör heller när tiden går så fort..
 
Lördag var det igår i alla fall - dottern hade bakishäng här i sin soffa och jag och Louise satte igång med projekt klädkammare:
 
 
Schnöggt va!! Lite skillnad om man säger så! Tack snälla Louise för all hjälp och organisering, nästa utmaning förrådet?! =D
 
En herrans massa kartonger blev det över - som just nu inte har kommit längre än golvet här - ska åtgärda det vad det lider! Gjorde garderoben i das sovrum också senare igår kväll och då blev det lite meeer kartonger..=D Fasen vad man samlar på sig också, inte klokt..Jag o barnen käkare hamburgare igår kväll i alla fall, jag körde hem dottern och sen satte jag då igång med garderoben - hade datorhäng och sen vid midnatt nånstans blev det sängen..
 
Söndag idag - väl? Va? Joooo - så är det ju..Har haft Sally vovven idag ett par timmar, varit ute med henne, varit med dottern och handlat och nu för en stund sen kom Louise och hämta Sally - jarå - vi fikade mä ja =D Ska snart titta vad som ska stoppas i magarna på sonen o mig, ha lite datorhäng och vila - i morgon - gudskelov är det en helt vanlig veckodag, måndag - sista skolveckan med hörni - på fredag är det SOMMARLOV!!! =D
 
Är fortfarande i tjänst som eldvakt - vill sig inte riktigt, nu är det ju lite varmt på nätterna med så det bidrar också till kass sömn, men men, så är det. Idag har vädret varit rätt bra med - varmt, ugh - lite upp o ner med väderleken, kallt ibland, regnigt, skitvarmt - ja - det är alla varianter, som det brukar alltså - och SMHI är inte att lita på ibland, men så är det ju alltid =D
 
Såja - det var lite rapport om allt o inget - video idag balla Shakira med La la la - är väl den officiella låten till fotbolls VM tror jag..så det är bara att lala på det! =D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Stockholm

 
Stadshuset =D
 
Ja hörni - så bra det blev!!! =D
 
I söndags morse var det dags - tåg mot Stockholm med bästebäste vännen - mycket folk på tåget upp och när vi kom fram till Stockholm.. Hej o hå vad folk överallt, överallt..Inte lätt att hitta i brådrasket där inte! Men vi löste det och första anhalt var att äta på Jensens Beafhouse - 59 kr för detta:
 
 
En fin köttbit med potatis och görgo sås - en pilsner också såklart, så notan blev under 100 lappen - gillas!! Sen var det dags att ta sig till Vandrarhemmet Zinkensdamm - sååå, på tunnelbanan och sen gick vi o gick vi, till slut kom vi fram:
 
 
Mycket fint ställe måste jag säga! En liten fika intogs, vi packade upp och helt plötsligt var klockan såpass att vi skulle åka igen till Tele 2 Arena och se Aerosmith =D Lite pyssel denna turen, vi var tvugna att byte t-bana vid Slussen och ta en annan linje som då åkte mot mina gamla trakter där jag växte upp! Vi klev av vid Globen och sen följde vi med strömmen bort till Arenan..Spännande värre va? =D 
 
 
Efter att ha hittat dit vi skulle sitta så tog vi en öl/dricka - sen satte vi oss - sen jävlar smällde det!!! =D
 
 
Galet kan jag säga och sååååå bra!! Steven Tyler är 66 bast - men ujuj vad han håller på och far hit o dit, hopp o skutt och jag vet inte vad...En kalaskväll blev det, efteråt när man kom ut var man lite döv faktiskt - men det släppte sen =D Tunnelbanan tillbaka till stan var ingen höjdare - herreje vad folk på en o samma gång, inte ett papper gick in mellan nån, perrongen var smockfull och jag tror de satte in extra t-bana bara för det..Men tillbaka till Zinkensdamm kom vi - efter att ha gått liiiiite för långt p g a att vi kom upp på Hornsgatan på fel ställe..Inte lätt det där!! På rummet sen tjatter om aftonen, gapskratt och vid 01.30 släckte vi =D
 
Inte jättemycket sova blev det inte men det gör inget! 10.00 checkade vi ut och begav oss med t-banan till Gamla Stan där vi klev av och gick sen genom hela skiten - var riktiga turister minsann och tog kort på den ena och det fjärde och där Ers Majestät bodde såg det ut såhär:
 
 
Joråsåatte - och på Västerlånggatan fanns det - JAPANER ja...Haha - det tog kort på ALLT..Vi åt återigen på Jensens Beafhouse - och denna gången blev vi bjudna på efterrätten o kaffet minsann! Vår mat hade blivit serverad till andra så det tog extra tid så därför var det inget snack - de bjöd på det - fint sätt tycker jag!
 
Till slut hamnade vi på Centralstation, trötta, men glada - och vi trodde nästan in i sista minuten att vårt tåg skulle avgå i tid - men näää - allt som allt var förseningen ungefär en halvtimme och i brådrasket mellan tågbyten i Hallsberg glömde jag min påse..I den låg en tunika från Indiska och en söt vattenkanna i plast i form av en elefant och några ringar - inga pengar så men trist såklart - konduktören sa att tyvärr så är nog den påsen körd, inte lätt att få tillbaka saker man glömmer, tur dock att det inte var telefon o plånbok i alla fall, eller hur? 
 
Såå - det har varit fantastiska dagar med bästebäste vännen - TACK Annelie att du ville följa med mig - jag vet att du haft lika kul som jag - det brukar vi ju ha, eller hur! <3
 
Malin: Jättestort TACK älskade unge för att du gav mig detta i julklapp, mamsen är mer än nöjd!! <3 <3 - men nu är frågan: Vad får jag nästa jul?? =D Puss Älskling <3
 

Igår var det tisdag - en tripp till Skövde bl a, och där hade jag flyt vill jag lova! Gick in på Indiska där och spanade efter "min" tunika - vattenkannan hittade jag, men tunikan?? För att göra historien kort - en tjej som hängt undan den SISTA - skulle inte ha den - sååå - jag fick den!! =D Bild kommer vid senare tillfälle =D
 
Och idag är det onsdag - sonen har börjat reagera nu så allergin är igång, får vara hemma nu onsdag o torsdag och är tillbaka i skolan på tisdag, bara kul kvar i skolan sen är det ju sommarlov! I morgon ska vi på studentuppvaktning på kvällningen, ska bli trevligt! I övrigt lite öppet sen vad som händer o sker, vi får se!
 
Dåså - det var det hörni - video idag - just det - en låt från konserten som en i publiken filmade, dock inte jag - jag filmade en hel del, men satt lite för långt ifrån - så här får ni - från Tele 2 Arena Stockholm 1 juni - Aerosmith med Dream On..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0