Sommartid & 9 timmar

 
Aha!! Det är SÅ alltså....=)
 
Jahaja - sommartid då! Kl är 19.05 i skrivande stund - ljust ute än!! Det finns hopp om livet....tills man öppnar tidningen..Snöoväder på väg..NÄE - Dags att gömma sig under täcket eller?? Jag gör´t...
 
Ni vet att jag käkar piller va? Några stycken sådär - vi har Sepåfan tabletten - Jävlarihelvete tabletten och - trumvirvel....Megasatans tabletten!! Japp, en nykomling minsann! Joråsåatte....
 
Fick före min operation en ny medicin då av min smärtläkare - en smärtstillande, anti inflammatorisk DYR tablett som heter Arcoxia. Dock har jag inte börjat med den - var ingen idé före operation, då jag inte fick äta den 5 dagar före operation eftersom den ökar blödningsbenägenheten..Sen har det inte blivit av att jag stoppat i mig den men igår kväll hände det!! Ska ta den "Till natten" som det fint heter..Och tja - ni känner ju mig va..Lite surkärring och väldigt restriktiv på nya mediciner..men ryggen var fan lik igår kväll så jag tänkte "NU eller ALDRIG!!" Och klonk - ner med den ihop med mina andra små rara piller..Skallen började direkt i tankar - "vad händer nu - nä - den är nog farlig!! Oj, nu måste vi känna efter här..." Men knäpptankar motar vi undan - och sen tänkte jag inte mer på det..Började gäspa som vanligt runt 10 - och eftersom vi ändrade klockorna i går kväll så blev det sängdags 00.20, sommartid..
 
Jag slog upp mina blå i morse - vänder på huvudet för att se vad klockan var - 08.50 lyste det rött..Eehh VA??? Gnugga lite i ögonen och tittade igen..Jo 08.50 - tittade på mobilen..08.51..Men JÖSSES!!!! Sovit hela natten alltså, 9 timmar - inte vaknat - inte varit uppe - och så kände jag efter lite med - liiiiiiiite ont i ryggen..Ur sängen, gick hur lätt som helst..Ja det här var ju surprise verkligen!! En liten grej bara - klädde mig o ut i köket..Då kändes det som jag skulle tuppa av och slå i golvet..Ops ja..Lite biverkning kom det där - så ner på golvet med en jävla fart..och allt gick över och jag o sonen satte oss och åt frukost..Katching!! Ja, vad säger man va? Kalas! Skitbra! Strålande! Jomen....=)
 
Efter frukost, i kläderna och ner till dotterns gamla lgh, fick med mig skurhink o dammsugare, stängde o låste för sista gången och hem till dottern i den nya..Småplockade lite där jag o dottern, sen till gamla igen för att träffa nya hyresgästen och lämna nycklar och sen släppte jag av dottern o en kompis i stan och for hem..Färdigt, klart, finito!! Say no more..=)
 
MITT hem ja...uja uja..Katastrof plats, det har varit både jordbävning, och tyfon som virvlat in tror jag..Småplockat liiite, skulle diskat  men hamna i telefon ett bra tag med svärmor bland annat..Jag får helt sonika ta allt det där i morgon känner jag, nu är hon strax 19.30 så - nääää, söndag är en vilodag hahahaha.....Imorgon är det skärpning, uppställning och NU så röjer vi! som gäller..med ALLT och vi ger oss icke förrän det är klart! Så fick det bli.
 
Sååå - det var allt för idag..Video idag, I Feel Good med James Brown - också Soundtracket till filmen Goodmorning Vietnam med Robin Williams..Har ni inte sett den filmen så gör det! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Påskafton

 
Lite charmig tycker jag =)
 
Håhåhå...NU var jag hemma - startade 9,30 i morse och började städa i dotterns lägenhet, hämtade dottern sen och vi åkte o handla lite saker hon behövde, hon hjälpte mig att städa lite - och när jag skulle tömma ur vattnet jag torka lister o sånt med så........var det vaj med rören under diskbänken o allt rann ut på golvet då ja....Och hur beter man sig då??? "Nämen!!!!! Helvete helvete va faaaan!!!!!! " och så sprang jag som en galning hit o dit för att rädda det som räddas kan..Jag räddade eländet med massa tidningar, de suger ju upp jädrans bra de - och så fick det bli meddelande till exmaken - "Det rinner ut vatten på golvet - eehhh - kommer du??" Det gjorde han såklart men det var inte "bara" att fixa det inte..anslutningar o grejer ska ju passa, så det tog hela eftermiddagen att få hyfs på´t - dottern tycker pappsen är en liten MacGyver =)..MacGyver har lösningar på ALLT och använder ALLT med - ex-maken är väldans klurig med..Så till slut fixa det sig - sen körde jag hem dottern och ex-maken åkte till sig - och jag fortsatte mitt lilla städande - sms:a dit sonen också det sista som burit ut lite grejer så det blev heltomt, sen var det dammsugning o torka golv - och 18.10 var det klappat o klart! Puh...Jag tyar icke mer nu..Mitt eget hem ser ut som ett bombnedslag - hahaha..Tar det i morrn, eller nästa dag, eller sen - eller aldrig? Ska vi köra på det?? =D I morgon är det bara ner o hämta skurhink o dammsugare och sen får dottern sköta kontakten med nya hyresgästen, sen var det färdigt!
 
När dottern o jag var o handla diverse - ingen mat - utan pryttlar så sa vi väl i en mun - "Jäklar va folk det är överallt?? Storhandlar de IDAG??" Tydligen...Vi handla dasspapper, hink, duschskrapa o plastlådor hahaha..Det var våra fynd..Jag trodde folk satt och åt påskmat jag..Men tydligen inte - senare då förmodligen..Undrar hur många ägg svenska folket har ätit/kommer äta under påskhelgen - och allt godis och påskmust? Ja jösses - jag har ätit en ostburgare som påskmat idag =) och nu ikväll blir det lite korv o pommes tänkte jag, det blir så bra så. Sen får det allt vara bra för idag med ALLT, slöa o slapp sen, nada mas!
 
Alles - video idag en favorit i repris - Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego..Diggar den skarpt, en härlig tung gung låt och en charmig karl..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lååååååååååångfredag

 
Ja uja.....
 
Låååååångfredag har verkligen varit rätt ord idag..Oh my och hej o hå...
 
Jag e så trötter nu och har ont i rygg o ben, det sista var kämpaglöd för att ta sig upp för trapporna här..Det har i stort sett gått i ett kör, lasta, iväg, ut med allt, upp med saker, ner med saker, rensa, röja, iväg igen, lasta, iväg - ja ni hajar..vi e nog slut som artister allihop, men nu är det färdigkört i alla fall! Alla har jobbat på, dottern, sonen, jag, exmaken, en tjejkompis till dottern, och 2 killkompisar det sista nu som hjälpte till med allt tungt. Jag har även bytt soffa med dottern, så nu har jag MYCKET soffa i vardagsroom..En stor hejare med schäslong o sånt ni vet..Den fick inte plats i dottern nya, så vi fick byta - den hon tog är också hennes egentligen, en 3 sits Ektorp, så just nu är den tillbaka hos ägarinnan då..Mitt vardagsroom är nu lite fullt, måste bära ner en annan mindre soffa för att få plats med min kära fåtölj - men det får bli en annan dag...Orkar inte ett uns mer idag...Nu vila o kvällsmat - i morgon är det städning ända tills det är färdigt..Puh...
 
Hörde nåt om ja att det var Let´s Dance premiär idag - ids faktiskt inte kolla på det - har blivit för mycket av det programmet också, så det är lite bojkott idag i alla fall, kanske tittar nåt under seriens gång, vi får se..
 
Såja, kvällsmat - och jag kan säga att jag sov natten till idag och jag kommer garanterat sova i natt mä..Hoppas ni har det bra därute i påskfirandet - ät inte för mycket ägg!!! Ååhh, om jag fick äta ett ägg ja...Går inte - då sätter Gallan-Allan igång igen, och det är ju inget kul...Over and Out.
 
Video idag från Melodifestivalen Ralf Gyllenhammar med Bed on Fire...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Skärtorsdag

 
Läcker påskhäxa..=)
 
Skärtorsdag är det visst idag ja..Och den har gått i ett kör sen kl 10.30 - kom hem för en stund sen..
 
Sonen o jag körde i stort sett alla lådor o säckar som var kvar i dotterns lägenhet, sen hem o åt och sen tillbaka, dottern slutade vid middagstid idag och var hemma tidigt. Fick in lite saker till i bilen och sen till nya lägenheten, packat upp lite, kollat vilka lådor som ska ner i källaren och satt upp gardiner med..Tillbaka till gamla, och där gick väl luften liiiite ur oss.. Jag började i stället frosta av frysen och städa lite, dottern plockade lite på sitt håll, vi hade tänkt köra en vända till men det är ju snart mörkt med och dottern har inte en lampa i lägenheten, så det blir på´t i morgon igen - då ska allt köras klart, och sen är det då städningen kvar. Får ägna påskafton till att städa klart, på söndag kommer den nya hyresgästen och då ska det vara fix o färdigt. Fick också en present av dottern idag! Titta så fin:
 
En vacker vårbukett med tulpaner och videung! Tack söta unge, de är jättefina! <3
 
Så nu är jag lite slut som artist..Ryggen är inte så trevlig och armarna är lite möra, men så blir det ju, det är lite jobb med att flytta faktiskt..Men det ska ju bli en ände i helgen på det, så så var det!
 
Ska få i oss lite kvällsmat jag och sonen här strax, jag ska sätta mig i fåtöljen en vända sen också och se Sofias Änglar - sen tror jag att jag sover gott i natt med..I morgon förmiddag runt 10.30 är det dags igen, hej vad det går!
 
Video idag Bon Jovis I´ll Sleep When I´m Dead..Japp, så är det. Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Ett livstecken

Japp - här är jag!! =)
 
Näää - jag har inte trillat av pinn eller nåt sånt - har faktiskt inte haft tid o ork heller för den delen av skriva här! Det har gått i ett i flera dagar - och än är det inte slut - jag o sonen har packat, kört lådor, packat upp, det har städats lite, och så har vi vilat och på´t igen...
 
Dottern ska ju flytta, så det är i stort sett jag o sonen som har packat, burit och hållt på, dottern själv jobbar ju hela dagen och ex-maken likaså, o när kvällen kommer är de trötta..Jag o dottern har dock kört lite ikväll igen och packat upp lite, satt på värme och kyl o frys, sonen o jag körde hela förmiddagen - och i morgon är det köra ännu mer - nu dock ska lådorna o annat smått bara köras dit - ej packas upp, så mycket som möjligt i morgon - på fredag ska det förhoppningsvis "bara" vara att köra möbler med ex-maken och några stora starka pojkar som är vänner till dottern ska fixa - sen ska det städas klart - idag hade fönsterputsaren varit där i alla fall - jag begriper mig inte på hur fasen de gör för att få fönster så rena så man tror att det inte ens sitter en ruta där..Fenomenalt tycker jag! Det stora städet är ju spis o badrum, resten går ju rätt fort, jag har torkat ur alla köksskåp o sånt redan så det är klart. Så det blir nog en ände på detta med. Att det är påskhelg nu bryr jag mig föga om faktiskt, firar inte det ändå, visst ungarna får varsitt påskägg men annars så är det inget mer, jag pyntar inte ens, nä det får andra hållas med.
 
Så var det ser ni, sovit rätt hyfsat, Gallan-Allan har varit på ett litet besök igen härom natten men det gick rätt så snart över, sen har det varit lugnt.
 
Livstecken fick ni - hungriga nu både jag o sonen - så thats it folks!! Nu ska ni få en video som jag blev så glader att jag hitta!! Monika Zetterlund i klassikern Va en liten gumma kan gno..Tjoho! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Gallan Allan & Lite Tårta

 
Mohahahahaha...=)
 
Tääääänka sig vad roligt man kan ha va? Jarå - vaknade halv 4 i morse - Gallan Allan med tillhörande kraftig magkatarr var på besök...Rumpnisse x 1000...Sååå - jag har varit uppe sen kl 4 i morse jag! Oja, trevligt värre...Släppte lite grann vid halv 7 - så jag dök ner i sängen men nääää...Min dag börjar bli lång nu - helt ok var jag inte förrän efter lunchtid - MEN....ÄNDÅ har jag bytt i sonens säng, jag har dammsugit överallt, gjort tårtan, kommit i kläderna, diskat och dukat..och haft kaffefrämmande då - ex-maken firades här idag - hade födelsedag i fredags, och tårtan denna gång blev såhär:
 
Jajamen - blev riktigt god med om jag får säga det själv! =) Choklad tårtbotten gjorde jag ju igår, första lagret var lite jordgubbssylt, jordgubbsmousse med bitar av jordgubbar, andra lagret lite marmelad, chokladmousse med bitar av persika, tjoff o pang grädde på hela alltet och sååååå spriiiiiitsa spriiiiitsa...=) Skojigt! Dottern har lagt dekorationen och jag kan säga att det åts upp nästan hela tårtan, 1/4 är kvar...Så bra betyg!! Svårt med att få smaker att gå ihop o lite så, men denna var riktigt god, är risk att det blir för "blött" ibland när man gör mellanläggen, men inte idag - så alla nöjda o glada! Ex-maken var nöjd med sina paket med så frid o fröjd!
 
Har inte ätit så värst idag då - tog en smörgås o kräm på lunchen, sen blev det tårta då - får bli lite lättare ikväll med, åt sallad igår och hade rödlök i, den är ju mildare än vanlig, och jag hade inte mycket men det var nog det som triggade igång skiten i natt..Uja - blir att gå o ta prover i morrn det på Lab som min smärtläkare skickar mig på, fick jag ett anfall - in o ta prover så får vi se vart det barkar hän sen..
 
Som sagt, lite i magen försiktigt om en stund till mig o sonen, sen slö o slapp - e änna trötter faktiskt..I morgon då Lab, sen är det till att fortsätta hos dottern - har sonen till hjälp nu med då eftersom det är påsklov, vi är före tidtabellen - tror jag...=)
 
Dåså - hoppas ni haft en trevlig helg därute - video idag en önskan från födelsedagsbarnet, ex-maken, Judas Priest med Johnny B Goode. Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Lördag

 
Ja nästan i alla fall...=)
 
Bättre sovet i natt, dock en uppstigning, och som vanligt på helgerna...BONK, BANK, UUUÄÄÄÄÄÄÄ!!! kl 7...Märkligt va...och nej, det är inte småbarn, från bäbis till 4 år typ kan jag sträcka mig att tillåta det, men fan inte när de är äldre..Jag kanske ska ta o dansa hambo här på natten och göra stora tunga hopp också på det - vad sägs? Och så kan jag dra i med en sång också, jag sjunger inte bra, så falskt o jävligt kommer det bli..låter väl som ett bra uppvaknande? Skulle inte tro det va..Nä, då löper väl grannarna amok och ringer störningsjouren..Vore nästan värt det..Mohahahaha...
 
Ja, räkningarna är betalda - fy skrutt o attans blaj denna månaden med - men men, det blir väl bättre tider kanske..Dammat av lite har blivit gjort också, tvättandet håller på - och när jag kom ner i tvättstugan så steg blodtrycket lite till..Konstigt att folk inte kan städa efter sig???? Och tyvärr - blocket med nr VEM som tvättat borta, så man kan ju inte anklaga nån..Idag var det sand, massa hår, ludd, vatten på golvet, klägg i facken på tvättmaskinerna...Trevligt värre - så man får alltså städa först - innan man kan tvätta?? Liiiite fel ordning va..Tråkigt tycker jag det är, inte fräscht heller - så det var tur ingen kom, för jag var riktigt ARGA TANTEN idag..Grrrrr....
 
Bakat en tårtbotten med - en med choookkellla, till i morgon då ex-maken ska firas här, får se vad jag stoppar i tårtan denna gång, kanske spritselispritsar lite mä..Skojigt =)..Solen har strålat och det har varit rätt gött ute - nu har ju inte jag varit ute direkt men från balkongen kändes det "ok"..Ska väl vända nu snart vad jag förstår - bli mildare och lite varmare, folk är griniga, trötta, irriterade på snön, vintern och kylan..våren kommer nog snart, tror ni inte det?
 
Såja - arga tanten som kanske blir anmäld till störningsjouren har bara tvätt att hämta senare ikväll, göra lite kvällsmat, tv - vet ej, har inte kollat, och så blir det väl bädden. Dammsugning tar vi i morrn, kan inte göra allt på en gång inte - då blir ja trötter...=)
 
Idag blir det lite ÖSA, nämligen Iron Maiden..Här är de med Run To The Hills live..YEAH...=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Hoho - nä, ibland vet man inte vare sig fram eller bak..=)
 
Natten som var - rena dyngan..så nu pratar vi inte mer om det..
 
Det fanns ju visst nåt att se på TV igår, hade ju glömt att Sofias Änglar är på torsdagar..som sagt, minnet, minnet..=)
 
Idag sista morgonen som den mobila enheten var inställd på GÅ UPP..Nu är det nämligen påsklov - ingen klocka förrän nästa tisdag - katching! När sonen gått iväg, i kläderna, och in i bilen och iväg till Kyrkornas Second Hand..Skulle ha tag i fler flyttlådor..De har haft 5 för 20 tror jag, men icke idag inte..nu kosta de helt plötsligt 10 kr styck..Happ, fanns 4 st, men en var så jädra kass så det fick bli 3 då..Till dotterns lägenhet och fick, från ingen vinkel alls en massa bananlådor av en snäll granne där! Kalas! Åsså började jag o packa igen, börjar på att bli tomt för ögat - men det finns allt gömmor kvar, plastsäckarna tog slut dock, så jag gav mig för idag sen, fortsättning följer!
 
Hem o käka lite lunch - och eftersom natten varit totalkass så blev det lite snark i fåtöljen, lagom väckning till sonen kom hem. Tog en kaffe, diskat, sonen har plockat ihop lite grejer, ska ju till sin far sen. Och han ja..Han fyller år idag! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JÖRGEN! =)
 
Kvällen blir lugn, kanske lägger mig tidigt igen, det vet man aldrig! I morgon ska jag städa lite, tvätta på kvällen också, söndag är det lite fika här då för ex-maken. Tja, det var det som står och stog på agendan! Nästa vecka blir det mer packning och börja att städa, fredag avgår kärran till nya boendet!
 
Idag en låt jag hörde på radion i bilen förut - en gammal goding, men hade glömt den! Men nu så kommer den här, Corey Hart med Sunglasses at Night. Ha det gott.
 
 

 

Tjing


En Glad Nyhet & Flyttpackning

 
Nej, det har aldrig drabbat mig förstås....
 
Igår var det kallt hörni..och då menar jag KALLT KALLT!!! Fy fan på ren svenska..På förmiddagen igår var jag hemma o pysslelipyssla lite, sen vid 14 snåret kom Eva o hämta mig, till sjukhuset i Skövde bar det av på en liten koll - och när vi klev ur bilen i Skövde - fy fy fy så kallt..det var nästan hacka tänder det..Blåsten måste varit MEGA nordan, har väl icke varit med om maken på mången dag..Jag hade ordentligt på mig, tyckte jag - men ett par vantar och en stor gossig mössa med tillhörande halsduk virat 17 varv hade nog varit på sin plats också..Nåväl, direkt efter hemkomst till stan sen, in i min bil och ner o hämta dottern vid station, lite handling och hämta flyttlådor hos ex-maken, hem o lite kvällsmat och inte så möe mer...
 
Jaja - jag ska berätta den glada nyheten =) Det är nämligen sååå - att denna unga dam, min dotter:
 
 
Har fått FAST TJÄNST i Skövde!! Hon har varit på intervju till en av tjänsterna där och fick det - en Intergrationstjänst, hon ska ha kvar sina klienter hon har, och sitta kvar på Försörjningsstöd men får också då ta hand om flyktingar som är i eller kommer till Sverige och hjälpa dem. Jätteroligt och fantastiskt tycker jag - har gått fort nu sen examen! GRATTIS GUMMAN, du e´bäst! <3
 
Sådärja, det var det sen gårdagen. Sovit ganska bra i natt, när sonen gått så en lätt tvagning, kamning, packa ihop lite tidningar, plastsäcksrulle och så ner till dotterns lägenhet, och börja flyttpacka..Hugamig..hahaha..Men faktiskt går det rätt fort ändå bara man sätter igång, men 6 lådor fylldes fort, men nu är nästan köket klart med packning i alla fall. Några säckar blev det med, med påslakan o sånt, sen fick det vara bra för idag - fortsättning en stund i morgon, och så gör väl dottern lite grann med när hon kommer från jobbet på kvällarna, så det blir nog bra det där. Åkte o handla lite sen och hemåt, käka lunch, och sen ZZZzzzzzzz i fåtöljen en sväng..Sonen kom hem och har en kompis med sig. Inte lika jädrans kallt idag men det bet liiite i alla fall.
 
Snart afton, ska diska, göra lite kvällsmat och kanske tv - har dock inte kollat tablån än, så det kanske inte finns nåt att glysa på! Datorhäng, o natti natti sen. I morgon lite mer packning, sonen ska till sin fader på kvällen sen.
 
Dåså - allt för nu - idag blir det en låt i repris, för nu har videon till den kommit =) Här är Yohio igen då med Heartbreak Hotel, inspelad i Japan såklart! =)Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Rom, Storhandling & lite diverse

 
Helt riktigt o sant!! =)
 
Tiden rann iväg lite igen hörni, spelar mindre roll faktiskt, skulle skrivit igår men kom annat emellan..
 
Jahapp - sonen hemma från storstaden Rom - dök upp vid 20 snåret i söndags kväll. Hade varit bra, liiite läskigt med flyget, men det är ju många som tycker det är otäckt, eller hur? Han har också lärt sig äta....PIZZA! Jojomen - dock den allra enklaste varianten, men i alla fall! =) Och så har de gått o gått o gått...Han hade tagit många fina kort också - så här ni får ni några smakprov!
 
 
Första kortet är - just det - Colosseum, byggt mellan 70 - 80 e kr..Lite mäktigt att den fortfarande finns kvar! Andra kortet lite Rom by Night..=) Tredje kortet - just det - VEM kan stå där o vinka tro?? Just det - Påven himself..S:t Peterskyrkan alltså..Fjärde kortet är Spanska trappan och sista kortet - en välkänd fontän - Anita Ekberg stod där i plurret bl a..Fontana Di Trevi..Det togs många fler kort - men detta var det väl det mest "kända" så att säga - så han var nöjd med sin resa!
 
Gårdagen då - måndag - tillbringades i mataffärer - japp, storhandling..Gjorde lite småsaker på förmiddagen och så hämtade jag sonen direkt efter skolan och så tog vi resten..Fick köra in på gården denna gång, var lite för möe att bära långt annars..Så nu var det gjort med, skönt, det har ekat här i både kyl o frys..På kvällen blev det lite Det Okända och kvällsmat och sen var det bädden..
 
Idag lite sovmorgon, en lätt tvagning och kamning idag - gått o småpysslat lite bara, ovädret har man inte sett skymten av här - men det kanske kommer häråt - eller inte? Nu i eftermiddags kom min vän och hunduppfödare och ringde på - kaffe och massa prat, hon gick för en stund sen, ska käka lite nu bara och sen se på Arrow på 5:an, datorhäng en stund och sen så - natti natti för idag!
 
I morgon är det Skövde med Eva en sväng bl a - vi får se vad dagen har att ge i övrigt. Så var det med det. Video idag - från Tv-serien Ally Mcbeal, John Cage med flera gör dansen till Barry Whites My first, My Last, My Everything..haha - skojigt..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


22.10

 
Eehhh - ja just det.....
 
Vad i herrans namn betyder 22.10?? Tja, kan betyda lite vad som helst, 2 nr till Lotto raden kanske? Ett mattetal? Dag 22 i oktober? Nää.....inget av det - det är nämligen klockslaget som jag gick och la mig på igår..jupp - ni läste helt rätt, jag gick o la mig 22.10 - hör icke till vanligheterna inte! Men jag va trötter och jag frös så jag damp i säng..Somnade dock inte direkt - och har vaknat 2 gånger i natt också - ordningen återställd..
 
Upp vid 8.30, lite frukost - diskade, var välbehövligt! Bäddade, kom i kläderna - fortsatte med böckerna i bokhyllan - man e ju knäppskaft ibland.."Nja...ska jag verkligen ta väck den...Hm...Blädder blädder...JO - väck med den! Eller - nä....jag spar den...." Åja - rensat blir det - ni känner väl mig?? No Mercy gäller!! Klistrade även in de sista fotona också - klart, nu är det bara en fotopärm till som ska köpas och 1 pärm som ska rensas - sen är det klart - har icke ett kort som ligger och dräller nånstans förutom de som sitter på väggen..Men de ska väck en dag de också - bara jag hittar några schnögga tavlor att hänga där i stället..
 
Sen var det dags för lite mat i magen, en kaffe, och sen har det blivit datorhäng, kikat på lite ditt o datt, ska skriva inköpslista med sen - storhandling i morgon - halleluja för den stora pensionen kommer ju! Är rätt tomt här kan meddelas, så blir det ibland..Inväntar sonen som kommer ikväll med! Ska bli spännande o höra hur det varit - har sett några kort på FB från några andra bekanta som varit i Rom samtidigt - solen sken i alla fall såg jag, och det har den förvisso gjort här med idag. Men..snöoväder väntas tydligen ja..Kanske är sista rycket med vintern för denna gång - vi får hoppas det!
 
Som sagt, vänta in sonen ikväll, lite kvällsmat och sen blir det nog bädden..I morgon storghandling som sagt, sonen går 1 vecka i skolan bara igen - sen är det helt plötsligt påsklov - hej vad det går! Blir nog bra det där, tror ni inte det?
 
Såja - video idag Turkiets bidrag till Eurovision 2007 - älskar deras bidrag de kommer med varje år, lite käckt va? =) Här är Kenan Dogulu med Shake it up Shekerim..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Lördag

 
Sicken söting va...=)
 
Fredag var det igår ja - rätt så lugnt faktiskt - på eftermiddagen åkte jag o handla lite grann, hämtade dottern vid station, och handlade med henne sen. Hem o åt lite - sen satte jag mig o kolla på en film som också visades på TV3 med Julia Roberts igår - engelska titeln är Eat, Pray, Love..Riktigt bra faktiskt, liiiite seg här o var men klart sevärd! Tja, sen var klockan nästan natti natti, lite datorhäng bara först och sen blev det bingen.
 
Vaknat 2 gånger i natt med - hm - har haft ryggont lite nu med, får se vart det tar vägen, kanske dags att börja med lite piller igen..Gick upp idag 8.20 ungefär - som alltid nästan på helgerna, ungj------lar som gapar, bankar i golven och illtjuter..Sovmorgon, vad är det typ?? Grrr..Kaffe o macka, lätt tvagning, håret i tofs idag. Tittat lite på Prinsessan Lilians begravning, käkat lunch, druckit kaffe, röjt lite i das bokhylla, vad som ska iväg, ner i låda och sparas, och det som ska vara kvar..Solen har strålat heeeeele dan, men det är kyligt - har hört att det ska bli snöoväder framåt måndag - tjoho vad kul...NOT..Det var ju våren som skulle komma, var det inte så??
 
Kväll snart - käka lite, ska diska med, datorhänga, kanske se en film igen ikväll, i morrn är det lite andra projekt på G har jag tänkt, sen i morgon kväll kommer ju sonen hem från sin Rom-resa, ska bli spännande och höra hur det har varit!
 
Allt för idag - video - en gammal goding, här är Modern Talking med Brother Louie..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ditt & Datt

Japp, tar en stund, men det går! =)
 
Börja likna varannadags blogg det här ibland..Satte mig faktiskt igår o skulle skriva men kom lite annat emellan, och så kan det ju bli!
 
Sonen var ledig igår också då, var lugnt  stort sett hela dagen, jag strök de kläder han skulle ha med sig på sin Rom tripp, laga lite mat o så. Framåt kvällen kom dottern och var hungrig - såklart =), och sen kom då ex-maken och hämtade sonen, pass o packning klart och sen for de hemåt.
 
Fick igår kväll ett mycket tråkigt besked också..En klasskamrat till mig sen gymnasietiden gick bort igår - trist - och som alltid nästan - av cancersjukdom..Mycket cancer överallt nu tycker jag, det är ett jädrans otyg det där..Sov gott Marlou - nu tar änglarna hand om dig..
 
Vaknar på nätterna 1-2 gånger nu, fattar inte varför - är nästan lite väck i pallet när jag vaknar sådär - det är nya medicin det, men nånting är det som stör i alla fall..Tja, mina nätter vet man aldrig hur de ska bli inte, men så är det. Gick upp strax efter 8 i alla fall, sms:a sonen och hörde om de kommit iväg ordentligt, och de var strax framme vid flygplatsen i Göteborg skrev han då. Sen har jag inte hört mer, så jag hoppas de är framme i Rom, de kanske strosar omkring och insuper atmosfären..=)
 
Har bara gjort en lätt tvagning idag - satt in lite kort i nytt album och STRUKIT tvätten - yes - var inga jättemängder ska erkännas, men nu är det väck i alla fall. Käkat lite grann, datorhängt, tagit en fika, Eva har ringt, dottern har ringt - och nu då sitter jag här. Solen strålar ännu utanför - men det är kallt!! Vid 2 i natt var det 15 minusgrader..hugamig, men det är även kyligt på dagtid. Ska väl hålla i sig lite till vad jag förstod - men snart får det räcka väl - våren ska ju komma!! Japp - så bestämmer vi - Våren SKA komma! =)
 
Lite kvällsmat och Sofias Änglar på burken är vad som återstår av denna dag, i morgon en liten handling med dottern, ska diska o fixa lite också, sen är det helg tänk - igen..
 
Idag får det bli lite stuffa stuffa - LMFAO med Party Rock Anthem..Jösses o hänga med o dansa hela låten - klarar inte jag i alla fall, hahaha...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tisdag

 
Japp - sicket öde va...=)
 
"Måndag gör jag ingenting" överskriften igår blev till "jag ryckte mig i tofsen" och ställde mig o diskade igår kväll, jag såg inte spisen knappt haha..Då är det dags va? Efter det blev det att steka hamburgare och se på Det Okända - spennande spennande! Lite datorhäng och så ner under täcket..
 
Vakna 4 i morse men gick inte upp - sparade det till runt 8 snåret. Vet inte hur jag sovit i natt - ryggen var nästan av och då tar det en stund innan man knirkat igång sig..Men kaffe botar allt tänk!!! Det är Guds Gåva till mänskligheten i alla fall..=) Får man inget kaffe = ELAK..Dricka kaffe för sent = Ingen sömn..Sån e jag..Eva däremot - hon kan sörpla kaffe precis vilken tid på dygnet som helst - pang bom, sen sover hon - kors - jag sparkar mig lealös med kryp i benen och allt möjligt om det blir kaffe för sent, nä - se det går icke det..
 
Bäddat - kommit i kläderna, plockat lite, gjort lunch - fikat, datorhängt, fönstershoppat både på H&M, Gina Tricot, Jotex, Netonnet och andra trevliga ställen..Oj, vad pengar man kan göra av med - om man har några..men så är det ibland, fönstershopping kan gå an det också, bara titta liiite får man ju - eller hur? DET kostar inget!
 
I afton blir det en liten fika hos en god vän, lite kvällsmat och Arrow på 5:an..Tänk att jag ser knappt aldrig på burken längre - finns ju för fasen inget att se..Och de hittar på nya dumma program, senaste är Kändishoppet..Kändisar ska lära sig simhopp..Ööhhh - jaaa - men va skojigt!! NOT...ja kära nån..Och Let´s Dance börjar banga ur fullständigt det också..Är för mycket och inget kul längre, men det är ju tur vi är olika allihop, eller hur?
 
Har fått frågan av en av mina läsare till bloggen om det gick att önska en video? SJÄLVKLART!!! Alla som vill önska nåt - skriv i kommentarer, så kirrar jag det, nemas problemas! Önska vad ni vill - det mesta går att fixa! Så idag då - en video önskat av en läsare - I Want To Break Free med Queen! Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting...

 
Fakta faktiskt!! =)
 
Upp 2 gånger i natt, inte vet jag varför - shit happends..
 
Steg ur bingen vid 8 snåret i alla fall - sonen redan vaken då ja..Han har ju studiedagar mån-tis och är sen ledig resten, så sovmorgon gäller heeeela veckan =)
 
Måndag ja - och som rubriken lyder - ingenting ingenting..Nada, noll, zero har blivit gjort..Håret i snygg tofs idag och en lätt tvagning bara - mat i mikron, rena rama lateriet idag..Gör inget, här tar vi dagarna som de kommer, inget tjafs helt enkelt - MÅSTE är ett ord jag mycket sällan använder faktiskt, det blir som det blir! Det är så många andra som använder MÅSTE och stressar runt som yra höns, så jag överlåter det åt dem tror jag.
 
Dagens nyhet: Prinsessan Lilian har avlidit - i en eminent ålder av 97 år..Inte dåligt det - att bli 97! Kära nån..Hennes liv o leverne med Prins Bertil är ju en saga i sig, men nu är sagan slut på riktigt, nu får hon träffa sin stora kärlek igen!
 
I tidningarna i övrigt..Tja, som vanligt tycker jag - vikt vikt vikt, mat mat mat, träna träna träna, gör si och gör såååå - följ den dieten och följ INTE den dieten, krig, elände, död, så pinsamt det bara går, skandaler, äckliga videos och bla bla bla...Riktigt roligt att läsa tidningen tycker jag..Samma skit vareviga dag alltså..happ.
 
Så var det - kvällsmat sen, och idag ska jag se Det Okända faktiskt, Terri Evans är medium idag och han är riktigt bra tycker jag, i övrigt så blir det bara att slänga med hårtofsen några vändor till innan det är dags för bädden. I morgon är en annan dag - eller hur? =)
 
Idag en gammal goding - från CHESS - här är Murray Head med One Night in Bangkok..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
ÅRETS VINNARE AV MELODIFESTIVALEN: ROBIN STJERNBERG!! =)
 
Då var helgen snart förbi - sovit halvdassigt natten mellan fredag-lördag, så kan det bli ibland. Åt mysfrukost jag o sonen - kom sen i kläderna - vid 1 snåret fick jag nämligen lite främmande av 2 av mina bästa vänner! De hade handlat och pang bom så var de igång med att laga mat bara sådär från ingen vinkel alls! Köttfärssås och spaghetti och fruktsallad och glass efteråt! Man tackar o niger! Jättegott dessutom, mycket prat o skratt, sen var det lite fika och sen for de hemåt till sitt. Jag hämtade dottern, gjorde lite gott till kvällen - Melodifestivalen final hägrade ju!! Och OJOJOJ - vad spännande det blev - jag är som vanligt, kan inte titta när de delar ut poäng - och det sista stod jag bakom sonens rygg och blunda..hahaha..Rättvis vinnare i alla fall - jag hade tippat Yohio - som i och för sig vann svenska folkets röster och föll på målsnöret men Robin Stjernberg var allt en värdig vinnare. Han var så chockad så han inte visste varken bak el fram..=) Grattis i alla fall och lycka till i Eurovision!! =)
Körde hem dottern sen, och efter det var det lite datorhäng och sängen.
 
Sovit bättre i natt - mysfrukost idag igen minsann =) - sen kom jag i kläderna och hämtade dottern - en liten shoppingtripp till Skövde och Elins Esplanad hägrade. Dottern shoppade lite grann, jag med förresten - hade ju ett presentkort på Lindex som jag fått för länge sen, så jag köpte mig en tröja och lite strumpor för det, sen blev det en sväng till Dollarstore med och sen for vi hemåt.
 
Väl hemma - mat i min o sonens magar, lite kaffe och glass - sen har det bara varit lugnt - kommer så att förbli resten av dagen med. Inget av intresse på burken ikväll heller - och kommande vecka - INGEN klocka som skräller - tjoho!! I veckan ska jag försöka få tag i lite bananlådor och börja packa ner lite böcker jag inte ska ha inför kommande omstrukturering i vardagsroom, stryka lite, sonen åker ju till Rom på torsdag med sin far också, annars är det lugnt som en filbunke än o då.
 
Jahaja, video idag skulle ju blivit Robin Stjernberg - men den var jag ju för snabb att lägga ut i förra inlägget..=) Sååå - det blir en liten skräll tror jag - nämligen Englands vinnande bidrag i år med ingen mindre än...Bonnie Tyler minsann!! Rasprösten har dock försvunnit lite tycker jag, annars är hon väl sig lik =) Varsegoa - Bonnie Tyler med Believe in Me..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Lite fredagsgodis kanske...=) Kalas att vila ögonen på va.. Come to mama!!
 
Vaknade vid 5 idag - men somnade om gudskelov - och igen - vaknade 10 minuter före den mobila enheten..Konstigt va?
 
Nästan 8 minusgrader när vi kom upp - men solen har skinit heeeela dan - och värmt riktigt bra faktiskt! Dagen i övrigt - ja den har varit sååå slö - har varit trött idag, vid 1 snåret, efter lunch så ble ja så trötter så kära nån..Det blev fåtöljen det - och där snarka jag på i nästan 2 timmar..=) Jaja, sånt som händer, lärt mig sånt, är jag trött - sov eller vila, inte mer med det..
 
Sonen hem från skolan, inget ont i munnen, så bra! Lov nu för honom 1 vecka, ja jag vet att inte alla är lediga hela veckan, men min son är, studiedagar måndag-tisdag och egentligen skola onsdag,torsdag,fredag..MEN, sonen är ledig då med - han ska ut på lite äventyr med sin far på torsdag, nämligen till Rom på en liten tripp. Så nu i helgen som han egentligen skulle vara hos pappa - blir han hemma hos mig eftersom det blir extra nästa helg, och helgen efter det är det ju ordinarie igen. Så fick det bli - så sonen var rätt nöjd när han kom hem - ledigt flera daaaar...=)
 
Jag ska om en stund ställa mig i diskbaljan, behövligt, och sen är det lite kvällsmat och lugnt tror jag. I morgon får jag lunchbesök av 2 goda vänner på dagen och på kvällen så kommer nog dottern och vi ska käka lite och kolla Melodifestivalfinal. Söndag eventuellt en sväng till Skövde med dottern också - så det blev fullspikat. Nästa vecka då - ingen klocka som skräller, så trevligt såå!
 
Jahapp hörni - det var ju inte precis nån händelserik dag inte, men så kan det gå ibland. Video idag - från finalfältet i Melodifestivalen igen då - You med Robin Stjernberg..En låt som har växt - blir nog hårt på lördag! Trevlig fredag på Er och ha det gott.
 
 

 

Tjing


Fru Tandläkare & Herr Doktor

 
Ja, såååå är det ja!! =)
 
Hoppsan Kerstin - 2 days gone - again...
 
Igår var det lillelördag som det heter, och vad hände då? Tja, inte sååå mycket av intresse egentligen, det gamla vanliga på förmiddagen, bäddning, lite mat, kom i kläderna..Eftermiddagen var dock lite fullspikad - sonen skulle nämligen till Fru Tandläkare då och få insatt sin tandställning..Så nu är den på plats, fastlimmad o klar - nu ska den göra sitt jobb i drygt ett halvår..Efter tandis åkte vi o handla lite sonen o jag, och när vi kom hem stod dottern o vänta för att hälsa på. Så det blev ju mat såklart och så kolla vi lite på tv. Sonen hade ont i munnen igår kväll..Uja, såklart - tänderna ska ju "lossna" och flytta på sig..Men han redde ut det bra i alla fall, värktabletter fick det bli några stycken, och maten fick han i sig också till slut. Sen körde jag hem dottern och så var det lite dator o sen sängen då.
 
Sovit bra i natt, 6 timmar ungefär, vaknar före mobilen hela tiden..vad är det för tjafs..=) Nåja, det handlar om 10 minuter för tidigt, så det får la gå då..=) Sonen hade sovit med, och i morse kändes det i stort sett inget - enda kruxet är att det är lite svårt att prata nu i början, men det försvinner det med snart. Efter sonen gått, så plockade jag lite här, tvaga mig och käkade lite lätt lunch - 12.45 kom Eva o hämtade mig, bägge 2 skulle nämligen till KSS idag - Eva på sitt och jag på återbesök till min smärtläkare efter operationen. Kallt som fanken i Skövde idag - solen sken så vackert men vinden var ingen höjdare inte - ispinnar bägge 2 när vi kom in..haha..Jag följde Eva till sitt och så gick jag till Smärtenheten då - min gulliga dr kom och hade med sin en AT- läkare också, en mycket trevlig tjej som skulle vara med på mitt besök. Sååå - plåstret av och jäklar så schnöggt det hade läkt! Mycket bra gjort faktiskt - "Det här hamnar ju direkt i kategorin - snyggaste ärren jag har!" sa jag till min doktor.."Känn dig hedrad - för jag har många!! =)" Man tackar sa min dr! Rätt nöjd själv också!! =)" Sen ändrade vi inställningen lite på den nya - och så förklarade min dr massa saker till AT-läkaren, vi prata provsvar o gallproblem. Sen så var det klart, tack o goodbye - och så mötte jag upp Eva som var klar lite senare än mig. Vidare till Ica-butiken i Skövde och därifrån o hämta dottern på jobbet och så hem till stan - bytte bil och körde dottern till en kompis och sen hemåt - kaffe kaffe kaffe..=) Inte så dumt att få sig en kopp nä..=) Sitter som en smäck helt klart!
 
Så var det med det. Sonen haft det bra i skolan, inte haft ont heller, så det är ju bra! Lite dator nu då och sen kvällsmat, och Sofias Änglar sen på tv, tja - sen är det väl täcke o kudde som gäller va? =) Tror det!
 
Video idag en Melodifestivallåt från årets tävling, den går inte att få ur skallen - den mal o mal o mal..liiiite tjatig så det är ju inte konstigt då kanske att man går o hummar på den..Här är söta pojken Anton Ewald med Begging..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Tisdag

 
Hohohoho - sicken humor va....=)
 
Hyfsad natt faktiskt, vaknade lite före ringsignalen men låg o smålura den sista kvarten innan uppstigning.
 
Bäddade och småplocka lite när sonen gått, fastna vid datorn, sonen kom hem igen, han har ju en lång håltimme på tisdagar som han ibland går hem på - efter han gått igen då så kom jag i kläderna, käkade lite lunch, fixa lite med tvätten, vek det som var kvar, packade ihop 2 kassar med sonens urvuxna kläder som vi sen åkte hem till Eva med, hennes son får nu ta över. Fikade och pratade skit ett tag, sen vidare till Lidl en kortis och så hem.
 
Så en lugn o slapp dag, nu började det bli mörkt ute, har faktiskt varit plusgrader hela dan idag! Så bra, men det skulle visst gå över hörde jag..Jaja, bara det inte kommer mer snö så..Lite kvällsmat sen, Arrow på tv-n ikväll, thats all folks!
 
Eva har idag önskat video - här är Pet Shop Boys med What Have I Done To Deserve This, en go gammal 80-talare..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag-Måndag

 
Sicken tur...=)
 
Jahaja, där rök några dagar..4 mars redan - shit - här går det undan!
 
Gårdagen började som vanligt med mysfrukost, sen ställde jag mig att diska - mycket välbehövligt! Till sonen trillade det in några kompisar, och så kom dottern hem från Karlstad då, med lite kort o film =) Hade varit hur kalas som helst!!
 
 
Så såg det ut - och ser ni!!! Dottern sitter med en - BALLONG!!! "Ja fy!! De tvinga mig!!!" Mohahahaha....Vi hade lite sms-kontakt under sändningen, Jöback var tydligen helt magiskt att se "live"..Liiite otippat dock tycker jag att inte Martin Rolinski gick till finalen, men men, så är det ju. Hon var mycket nöjd med kvällen i alla fall, sen åkte vi en sväng till Willys och så skjutsade jag hem henne sen. Kvällen var lugn och fin, la mig vid 11 snåret.
 
Vaknade redan 01.30, oj, vad hände där?? Men - jag drömmer otroligt konstigt, om människor jag aldrig sett och om saker som händer, knepigt..Pratade med dottern precis - "Slå på Drömtydning mamma!" Tja, kanske det - man kan ju undra hur hjärnan får till det i alla fall...Somnade om dock och vaknade lite före den mobila enheten..
 
När klockan var 09.15 så kan jag meddela: Jag påklädd med en lätt tvagning, bägge sängarna bäddade och tvätt i maskinerna i tvättstugan..=) Jaaa - nu blev ni impade va?? Joråsåatte..Lite fart har det blivit ser ni - känns i stort sett inget nu - mer än att det KLIAR - jävlar va det kliar...uuggghhh...och inte får man riva av o klia heller..än..
 
Så tvätten är tvättad, dock ej struken - nån måtta får det va väl?? Jag har vikt ihop i alla fall, alltid nåt! Lite kvällsmat ska det bli - och kanske en glutt på Det Okända, inget roligt medium idag dock, men vi får se, tja, sen är det sängen som hägrar.
 
På tal om Melodifestival då ja - idag får ni den jag tycker ska vinna på lördag - nämligen Yoiho..Vilken kille faktiskt..Har kollat upp honom lite idag, och har ni tid och lust o ork så kolla in videon med honom (det finns massor! Han är MEGABIG i Japan) där han sjunger på Bingolottos uppesittarkväll..Riktigt tjusigt..Och han sjunger bara på japanska..men idag blir det Heartbreak Hotel..Heja heja! Ha det gott.
 
 

 

Tjing

 


Lördag

 
Yes, nu har tvätthögen växt..=)
 
Från 23.30 till 06.10 har jag sovit, en svängis upp på toa och så bingen igen, vakna 9 - då hade sonen redan varit uppe 1 timme.
 
Mysfrukost idag med rostat bröd..Vad har ni på Er rostade lilla brödbit? Jag ska ha mycket smör, en ostskiva och så marmelad på det - i morse stod det 3 marmeladburkar på bordet, jordgubb, päron och frukostmarmelad..=) Sonen? Han ska helst ha honung på sina  - men varierar sig med de olika marmeladerna..Päron är nyköpt, var riktigt god faktiskt! Så ser det ut hos oss.
 
En lätt tvagning och håret i tofs idag - inga planer på att ge mig ut, blåser som attan gör det ute med, i Norrland är det snöstorm och varning, ja halleluja...Nepp - idag var det lite projekt "renasonensgarderob" på G..Och tja - vad säger man - resultat - 10 luvtröjor/koftor - 10 t-shirts och 2 bar jeans - VÄCK..För litet, trångt, för kort..ujuj, har själva t-shirts lådan kvar att röja i - de t-shirtsen som åkte idag var såna jag plockat bort förut..Han växer pöjken..Han fick liite kvar i das garderob i alla fall, men det blir att köpa lite nytt då o då det..
 
Sen gjorde jag även klart så alla cd-skivor jag har kom in i pärmar, katching, så var det fixat med..Inget ansträngande direkt, satt på stolen i köket med sport på tv-n framför mig så det gick bara fint..Spar plats det där med att sätta in i pärmar i alla fall, nu är det bara lite foton kvar som ska ur gamla album o in i nya - lite klippa o klistra med så var det klart sen också. Ett projekt till har jag - när jag får råd, så ska jag köpa mig ett matbord med stolar, samma som jag har i köket, det är köpt på IKEA, matbord o 4 stolar för 899 bagis..Är lagom stort det bordet också - och nu är det så käckt att likvärdigt finns även på JYSK för samma pris, så det blir väl det så småningom, och då måste jag röja i bokhyllorna i vardagsroom, 1 ska bort helt, och den lägre får kanske bo inne hos sonen sen, har inte bestämt mig än. Så var det tänkt med det!
 
Och dottern ska på Gala ikväll ja - vad hon förstod så blir det kanonplatser de fått - bakom de anhöriga till alla artister, ojojoj..Peter Jöback som mellannummer, studsbollarna Jedward om ni minns dem, åsså allt annat med såklart!! Blir nog en kanonkväll och jag hoppas hon kanske skymtar förbi i tv-rutan i afton - ska hålla utkik! =)
 
Japp, det var lördagen det, lite kvällsmat, tv-n då såklart och sen hoppas jag på rapport från dottern om kvällen och några kort med kanske =) Spennande spennande! Jag menar det...
 
Idag förstår ni är det någons födelsedag - vems? Jo, Mr Jon Bon Jovi minsann - 51 bast fyller han idag - ett riktigt pappakex som man säger =)..Så - Happy Birthday då, du snygga varelse - spela nu Lay Your Hands om Me är du snäll..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite trötter & gulblå..

 
Just det - vad trodde ni va?? =)
 
Sovit hyfsat i natt me - var uppe 1 gång bara på toa - sen så nana jag igen..Men jag är trötter..Kroppen är inte riktigt med känner jag - har vilat i fåtöljen i omgångar idag och känns som jag vill sova hele tiin..
 
Upptäckte nåt jättesnyggt förut med:
 
 
Sedär ja - gulblålila hand då ja..Efter kanylen det..Får blåmärke jämt nu av sånt - även när de tar prover i armvecket..Ser ut som jag varit i slagsmål..haha - nåja, det försvinner ju vad det lider - men man blir lite "va fasen är det där??? Aha - just det ja..."
 
När sonen kom hem så var det en kortis till soprummet först, sen en kortis till sjukhusapoteket där jag träffade Eva med sambo - de skulle till sjukgymnasten bägge 2 idag, vi drog vidare till Netto också bara och handlade lite, sen for vi hem. Tog sin stund idag med - är isgata på sina ställen, så grabbatag i sonen gäller..Sen i och ur bilen är inte såå lätt än precis, men tid får det ta, inte mer med det. Nu får det vara lugnt ett par dagar känner jag, och det var kanske sista gången nu som sonen är tvungen att agera stöd - ömt är det än o vissa rörelser gör skitont, men det bättrar på sig, nu kommer nog också lite trötthet efter alltihop. Så vila gäller ett par dagar till!
 
Dottern har åkt iväg på nåt skoj hon - helt plötsligt från ingen vinkel alls blev hon medbjuden till Melodifestivalens Andra Chansen i Karlstad i morgon kväll av en kompis, så hon är på plats nu i Karlstad. Har bett henne ta några kort om det går - på vem??? Danny ponken såklart..=) Morsan behöver lite snyggt att titta på ..haha, så i morgon kväll är det fåtöljen och på span efter dottern, man vet aldrig, kanske man ser henne! =) Jag hoppas hon får trevligt, dock ett bekymmer - alla ballonger..dottern fullständigt AVSKYR ballonger - och där kommer det vara hur många som helst..Hon kommer inte ha nån ballong själv om jag säger så..=)
 
Dåså gott folk, ska steka lite taco köttfärs till kvällen till sonen o mig, ska faktiskt slå till med en pilsner också, inte dumt det! Sen är det helg minsann - lugnt o fint och vila - japp - så får det bli!
 
Sååå - video idag - Dannyponken Feat Lazee med Shake That Ass..Ja, va fasen, det är ju freeeedag! =) Ha det gott.
 
 

 

Tjing

 


RSS 2.0