Hoppsan Kerstin..

 
Ujujuj sicken dålig humor va...=D
 
JA, jag vet - inget skrivet på 4 dar, skäms på mig!
 
Åsså var det minnet då ja...Tisdagen kommer jag inte ihåg - var nog inget viktigt! Onsdagen inleddes i alla fall med tvätt mellan 8-12..Och som vanligt så får man städa FÖRE man tvättar..Börjar allvarligt tänka på att skaffa mig en egen maskin faktiskt, är less på att städa efter andra, inte fräscht eller hur? 
 
Sen hämtade jag dottern vid station för gång nr 3 till Vårdcentralen - och jahaja! Nu har proppen släppt och hon hör igen, det var ju nice! =D Efter det en sväng på stan och så lite fika med dottern, hem o gjorde kvällsmat, datorhäng och sängen.
 
Igår var det skogsdags förstår ni! Jag o Louise med vovven Sally bestämde oss för att åka ut o leta svampisar..Vi åkte hit o dit och var till o med ända borta i Tibro - där Louise bott förr och tittade efter svamp - men näää - 15-20 st kanske? Däremot - mängder o åter mängder med blåbär o lingon! Vi åkte från stan 9.30 och var hemma runt 17 snåret - och trots att vi inte hitta nån svamp knappt så hade ju urtrevligt i alla fall! =D
 
 
Sally - blivande kantarellhund kanske?? =D
 
Man var rätt mör sen kan jag säga, gjorde kvällsmat till mig o sonen o sen var det så lugnt det kunde bli, natti natti vid 23 tiden.
 
Sonen är hemma också sedan igår - snuvig o eländig och ont i halsen - inget annat att förvänta sig förvisso vid skolstarten, får hoppas han piggar på sig till på måndag igen.
 
Och idag är det fredag - jag o Louise hade tänkt att åka ut en sväng till skogen idag mä - men i morse kände vi bägge 2 att det får bli vilodag..Det behövs lite regn tror jag och lite väntan nån vecka el 2 för att hitta några svampisar igen..Dock har det regnat lite i natt och kommit några skurar under dagen, men mer behövs nog förstås..Så det har varit rätt lugnt här, diskat lite, ätit rester, druckit kaffe. Varit o hämtat dottern vid station o så åkte vi en snabb till Willys o handlade lite, regnade allt då mä.
 
Tandvärk har uppenbarat sig igen också - ja men det är ju sååå kul - NOT..Man blir lite less på eländet ibland, har fasen inte råd att gå till tandis så va fan ska man göra - det kostar mer än min plånbok klarar av - och ska man då sitta hela året o avbetala? Har precis klarat av alla mediciner jag har, första vändan är över 2000 spänn och det har då rakt inte jag att hosta upp direkt - och jag har inte såna mediciner heller så det går att hämta en ena månaden o den andra nästa, visst, man kan väl vara lite i "tid" kanske, det brukar jag vara men det blir ju ett jäkla beställa/hämta då ju..Jaja - sånt är livet och korven den har 2 som min fader alltid sa..
 
Dåså - kvällsmat ska det väl bli, nu är det riktigt mulet o regnar - tycker det är lite mysigt jag men såna dagar, märks nu att det drar sig mot hösten - kura skymning helt enkelt..Gillar´t.
 
Video idag en låt som egentligen är så jääääkla tjatig, vilket ni kommer märka - ni som ser på den, men det är bra ändå, den fastnar ju helt klart! Här är Daft Punk med Get Lucky. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Trevligt, stryktvätt & en rulltårta

 
Oh - så fluffy!! Hahaha =D
 
Jaha - då va det måndag again..
 
I lördags hade jag då besök här på kvällen av Louise - vi käkade kyckling i ugnen med god sås, pasta och sallad åsså lite bröö..Jistanes - man blir såååå mätt så halleluja =D Louise tyckte - att så bra - slapp hon äta frukost i morgon bitti..Drack några glas vin gjorde vi mä - sen följde jag med henne runt här o gick en sväng med Sally innan vi sa hej då o natti natti..
 
JA - jag strök ALL tvätten igår - amazing va? Joråsåatte...4 timmar ungefär höll jag på, men då strök jag inte oavbrutet - måste sätta mig mellan varven för ryggens skull, men nu var det gjort - och vilken tur jag har! Tvättkorgen är nu full - så jag ska tvätta på onsdag!! Oj oj oj....=D Sonen kom inramlandes framåt kvällningen också, lite kvällsmat och sen blev det lite körigt - de visade nämligen Notting Hill på TV3 - IGEN, och Pretty Woman på 5:an..SAMMA TID - hallå eller???? Så får man väl inte göra =D Nåja, det var inte såå länge sen jag såg Notting Hill så jag tittade på Pretty Woman faktiskt, med några zappningar över till 3:an..Ok då...=) Söta filmer bägge 2 - kan man se hur många gånger som helst..När de var slut så va det natten faktiskt, så det tog jag också.
 
Men det hade jag inget för tydligen - kära nån vad usligt det har sovits, 3 vändor upp - lessna 06.30 - så den mobila enheten slapp ringa ja..Sonen var då redan vaken o uppe - blött näsblod vid 6 snåret, och sen tyckte han inte var nån mening med att krypa tillbaka under täcket. Frukost intogs - sonen till skolan, jag hade datorhäng, kom i kläderna, åt lunch, och SEN...fick jag för mig att från ingen vinkel alls göra en........RULLTÅRTA..Hm - det är till att vara vågad va? Jo, det sägs ju att det är det absolut enklaste bakverk man kan göra, tar 10 min - klart - och jag har gett mig på det förr, med icke - 0 - zero - nada resultat..Så idag skulle det ske alltså, ihop med smet - viktigt att inte vispa i mjöl o bakpulver, det ska VÄNDAS i som det så fint heter..Gjorde efter konstens alla regler, på med smeten på bakplåtspapper i långpanna o skjuts in i ugnen! Håhå - man får passa - NOGA, 5-7 minuter går jädrans fort - och hög blev den och bruner o finer och DÄR bestämde jag mig att nu fick den vara klar - annars skulle det bli bränt. 
 
Ut med härligheten, massa socker på - vändningen gick kalas, ta bort pappret lika så...Sen sket det sig ja...Haha - nja - liiiiite sket det sig..När jag bredde på sylt och kom till mitten..BLLUUURRRP sa smeten och tittade ut..??? Eh - jaha, men tapper som jag var så fortsatte jag o breda sylt och rullade ihop, med halvtaskigt resultat i mitten då - av nån anledning..Sen fick den ligga o viiiiila..Sonen kom hem o sa: "Har du bakat mamma!!" Jo - det hade jag ju förvisso..så kaffe kokades, saften ställdes fram och så skulle jag skäääära..Det blev såååå bra skivor från bägge ändar...mitten?? Nja - såg väl ut som en säckig säng typ och som om nån spillt ut smet/jordgubbssylt med kladdigt socker på bänken...hahaha..men ja e nöjd ändå - liten miss i protokollet alltså - kanske 1 minut till i ugnen så hade det blivit bra - får ske nästa gång! De var gott i alla fall, så - tja - då kan jag "nästan" göra rulltårta med!! Tjosan!
 
I övrigt lugnt - nyss kom dottern på besök också - förkyld o hostig, ska väl ha mat e klart..=D Dåså - det var väl alles hörni, lite kreativ har jag varit, tycker ni inte? Video idag balla Lady Gaga med nya låten Applause. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Ja fasen i mig - minnet?? Det vet jag inte vart jag lagt..
 
Torsdagen var rätt lugn - var på eftermiddagen på Vårdcentralen med dottern då - men näedå - det där örat bråkar som hejsan..De spola ett flertal gånger men icke..Hon får fortsätta lite till med revaxör, är snuvig o eländig med o hostar..Fått en tid nästa vecka igen får vi se.
 
Vi åkte o handla direkt efter sen lite, jag körde hem dottern sen o for hem till sonen, käkade kvällsmat gjorde vi och tog det allmänt piano - sen var det natti.
 
Fredagen inleddes med en skjuts av sonen ut till Sandviken - alla 8:or skulle dit och ha lite kul och grilla korv, hämtade honom sen igen vid 1 snåret. Vid 3 gick jag till Louise här på gården o drack kaffe, åt bulle, prata skit o gosa med Sally, hem vid halv 6 snåret. Ex-maken kom lite senare o hämtade sonen - han borrade åt mig o satte upp en liten hylla i köket - har jag ställt kokböcker i nu =D Vaa fiiiiint..=D Lite kvällsmat, och sen vid 23 ble ja så trötter...ZZZzzzzzz...
 
Vaknat ett flertal gånger i natt o varit uppe o travat lite - ont i ryggen o varmt då ja - här skiftar det med sömnen vill jag lova..Tur man är van vid sånt..Gick upp vid 8.20 för då lessna jag - käkade frukost, kom i kläderna o drog till Lidl o handla lite - det man har GLÖMT och inte har MINNE till..Helt otroligt ibland..Kan stå nånstans o tänka att "det ska jag göra" tar 2 steg och kommer fan inte ihåg VAD det var?? Hm..Nåja - det brukar dyka upp i skallen senare dock ibland men va fasen...Dammsög av lite när jag kom hem - diskade, förberett lite sallad o mat till ikväll - Louise kommer hit o vi ska käka en bit och dricka lite vin, ska bli trevligt! 
 
I morgon ska jag faktiskt ta mig an stryktvätten - är en bra hög i das fåtölj..men ska försöka råda bot på det, det tar sin stund..Sonen kommer hem på kvällen med - och sen - tja, ny vecka igen!!
 
Kan meddela er tappra läsare att det är exakt 4 månader kvar till JULAFTON..=D Tyckte jag kände mig manad att tala om det för er - så ni hänger med menar jag..mohahahaha....
 
Såja - idag en låt som jag givetvis inte visste vad den hette men hört flera gånger - fick tralla lite med min ljuva stämma till dottern - som faktiskt hörde vad det var..Katching! Så - här är Adele med Rolling In The Deep. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Det ena & det andra

 
Haha - läs på ni..=D
 
Åsså va det onsdag - tjohej..
 
I måndags var det lite tvätt mellan 12-16, lite bus o lek med Olga och på kvällen så åkte hon hem igen:
 
 
Jag o lilla bustrollet..=)
 
Har varit skojiga dagar med henne - den som tar henne sen får en kalasbra hund det är ett som är säkert! Lite kvällsmat blev det efter hon åkt och sen var det bädden.
 
Tisdagen innehöll ett besök till Skövde - hämtade dottern med som är halvrisig..Ont i sitt öra nu och är snuvig och ont i halsen..Drog en repa till Gengåvan när vi ändå var  där - hittade vad jag sökte, ett brickband i flätad näver - gillar´t!! Är lite svårt att få tag på brickband, och inte många som har det i sina hem heller - svärmor har vet jag, sen vete fasen om jag sett det nån annanstans..Men nu har jag ett ja mä:
 
 
Va fiiiiiint...=)
 
Åkte direkt sen o hämtade sonen för att handla lite - tomt överallt här på det ena o det andra..Körde hem dottern först bara o sen shoppade vi jag o sonen. Hem o åt kvällsmat och allmänt datorhäng tills det blev dags att nana.
 
Sonen började igår då 8:an - var liiite kämpigt att gå upp när den mobila enheten ljöd men man vänjer sig väl..Det hade varit bra start trots den tragiska bortgången av deras musikfröken..Många nya lärare var det också, schemat var han nöjd med också, så det blir nog bra det där när det startar ordentligt.
 
Annars idag har jag varit på staaaaan o gluttat lite grann, var på Kyrkans Second Hand med o kolla läget, jisses va folk det var idag - men det är väl för att det är torgdag med kan jag tro. Hem sen o åt lite lunch, pratat med syrran 1 timme med, sen kom sonen o då tog vi en fika och pratade om allt o lite till. Nu är det snart kväll - lite mat i magen ska det väl bli - i morgon lite diverse, ska åka med dottern till doktorn i morgon med, så får vi se hur det ser ut i det där örat - o halsen med för den delen. Tja, sen är det fredag igen, sonen ska till sin far i helgen också.
 
Så var det med det..En mycket rolig man o komiker har gått ur tiden - nämligen norske Rolv "Fleksnes" Wesenlund..Är nästan uppväxt med hans tokigheter, så idag blir det en av hans mest kända sketcher Tannelegen, alltså den med "Volvo Sonett" mycket skoj tycker i alla fall jag. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Bolt & Olga

 
Number 1 - again..=D
 
Jahaja, då var VM i Friidrott slut...för 10 minuter sen..Och som grand finale - Bolt tar sitt 3:e VM-guld i detta mästerskap..Fantastisk man det där..MEN...Det syns i hans löpning att det går "lite trögt" om ni förstår vad jag menar..Han får verkligen kämpa ordentligt nu för att vara oslagbar..Nu har han vunnit allt som går att vinna - ska han hänga med till OS 2016 tro..Kanske kanske..Ur svensk synvinkel inte så där jädrans jättebra..Förutom Aregawis guld då, men det har nästan inte uppmärksammats det heller..Nåja, nu är nästa mästerskap Vinter OS om ett halvår i Sotji - ett halvår går väl fort va? =D
 
I övrigt då? Tja - det har i stort sett handlat om denna lilla gosiga dam:
 
 
Olga! En mycket gosig tjej måste jag säga, glad, trevlig, pigg, kärvänlig och har skött sig exemplariskt faktiskt..Och riktigt rolig är hon med =D Inte en enda gång har hon skällt, på nånting, så jag vet inte hur hon låter när hon skäller - och bara det är ju galant! I morgon ska hon åka "hem" till min vän o uppfödare igen, och det har varit jätteroliga dagar vill jag lova!
 
Annars så har det gått sin gilla gång om man säger så - lagat mat, diskat, varit på Jourcentralen med dottern i helgen med som har fått en riktigt ilsk vaxpropp i ena örat..Så det blir att fortsätta med Revaxör det, börjar lätta lite på´t, så förhoppningsvis så lossar det. 
 
Vädret har varit sådär, regn, sol, blåst, varmt, allt på en gång - tydligen ska värmen komma tebax läste jag - och visst, sommaren är väl inte slut riktigt än väl? Nä, menar det..
 
Dåså - allt som det ska då - i morgon alltså ska Olga åka hem, jag ska tvätta mellan 12-16, ska klämma in lite handling med, den stora pensionen dimper ju ner i morgon - och på tisdag är det skolstart ja...Tja - ordning o reda alltså!
 
Video idag Bruce Springsteen med den passande titeln Born To Run.För det är han ju - Bolt - född att springa..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Hoppsan...=D

 
Nämen hallå....OJ - här var det inte möe skrivet på ett tag nä...Ber om ursäkt hörni!!
 
Det är nästan så det har försvunnit vad jag har gjort i veckan - men lite ska jag väl komma ihåg! Måndagen var nog lugn tror jag, inget jag minns från den dagen i alla fall =D..Tisdagen innebar lite Skövde med dottern och lite allehanda saker - direkt från Skövde ut till min hunduppfödare o vän och gosade vovvisar:
 
 
En av vovvisarna =)..Dottern hade happyface hela tiden såklart och ville väl knappt åka hem..Men det gjorde vi i alla fall till slut! I övrigt den dan var det lite kvällsmat o datorhäng o så bädden.
 
Onsdagen var också rätt lugn - på eftermiddagen gick jag till en vän som bor på gården här - och kan ni tänka er - hon hade också vovve:
 
 
Det här är Sally - en ungersk ras som jag inte kommer ihåg, men hur gosig som helst! Jag o hennes matte fikade och åt goa bullar och snacka skit ett tag, sen trava jag några portar bort o hem till mig. Sen va det kvällsmat, datorn o bädden.
 
Och då kommer vi till idag då! På förmiddagen åkte jag o dottern o handlade, sen for jag hemåt, jag o sonen käka lite - dottern kom, jag diskade o sen fika vi - för om en stund så:
 
 
Kommer 7 månader gamla Olga till mig förstår ni - till på söndag ska hon vara hos mig det lilla bustrollet =D Blir nog full rulle kan jag tänka mig hahaha..Dottern ligger just nu i "sin" soffa och ser på dvd, vi ska väl käka lite sen o busa med Olga då såklart =D..Datorhäng och natti natti sen..
 
I morgon är det fredag redan ja - fortfarande VM i sport på tv - Bolt skötte sig ju i 100 m finalen, ikväll är det svenskt VM guld förhoppningsvis på 1500 m damer med Aregawi o lite annat smått o gott. På lördag blir det troligen att hälsa på Eva med familj och på söndag så ska Olga åka hem igen.
 
Skolan börjar på tisdag också..Tyvärr har vi nåtts av mycket tråkigt besked - Rasmus musiklärare fick en stor hjärnblödning för några dagar sen - hon väntade även tvillingar och var bara 2 veckor bort att föda - men sorgligt nog så klarade sig inte nån av dem..tragiskt och oförståeligt, hon blev bara 33 år..I morgon är det en minnesstund i skolan för de som vill gå - men jag tror att detta kommer nog spegla sig även nästa vecka när terminen börjar - de kommer ha personal på plats för de elever som vill prata. Livet kan ändra sig fort hörni..
 
Dåså - video idag Who let the Dogs Out med Bahamen - ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Haha, sicken sötis =D
 
Jahaja, där rök helgen mä..
 
Gårdagen började faktiskt redan kl 8 på morgonen...Jaja, VM i Friidrott ja..=D Dock inte såååå värst intressant upptäckte jag på förmiddagspasset - eftermiddagen var det väl lite mer go i om jag säger så...Bolt gjorde vad han skulle, lite lätt joggade han i mål...Vår stavhoppare och vår längdhopperska tog sig till final - men där tror jag inte på nån av dem tyvärr..Ex-maken hämtade sonen igår kväll också, lite kortvisit hos pappa tills ikväll p g a utlandsresa. Jag tog det lugnt på kvällen och sen var det natti.
 
Sovit fan så illa i natt faktiskt..Uja, varmt, ont och allmänt obekvämt - så kan det bli ibland. Gick upp även idag vid 8 snåret, satte på tv-n på förmiddagen och har väl i stort sett bara lyssnat - om en dryg timme däremot så ska tv-n på, snart dags för semifinlal och förhoppningsvis final då för Bolt - kan undra jag vad han hittar på för bus idag..Han skrämde en funktionär  i går när han var på väg in i arenan..Hahaha..Nåja, det ger sig om en dryg timme, 19.50 är finalen ifall ni inte visste det menar jag...=D
 
Har diskat mä - jovisst, käkat lite lätt, druckit kaffe, snart tv då - sonen kommer väl inramlandes också vad det lider, kvällsmat ska det också bli - och går då Bolt till final, har jag förberett sonen på att han får också titta - ståendes..för mamma måste gömma sig bakom hans rygg för hon törs nästan inte titta..hahahahaha...=D när startskottet smällt så vågar jag komma fram och då tjoas det ska ni veta! "SPRING!!!! JAMEN SPRIIIING DÅÅÅ!!!!" Studs studs....Sicket liv va...Hamen..=D
 
Sista sommarlovsveckan drar igång i morgon med..Happ, ordning o reda snart igen alltså - gillar´t..=) Dock gillas det inte att den mobila enheten måste föra oväsen på morgonen...Hu och fy... men man vänjer sig väl vid det också - nån gång..
 
Idag en låt som fastna såklart...och passar ju bra eftersom Bolt är Jamaican..Lite reggae alltså..Ni hörde den kanske häromkvällen när Stefan Holm intervjuade Shelly Ann Fraser Pryce från Jamaica..Hon försökte lära Stefan Holm denna - så här är Morgan Heritage med Don´t Haffi Dread To Be Rasta...Gunga med nu hörni..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite av varje & en massa regn

 
Jupp..=D
 
Men det är väl inte klokt vad dagarna svischar iväg??? 
 
I onsdags var jag o sonen ute o cyklade minsann - vi tog oss en tripp till den stora staden, in på bokhandeln först, sonen hade ett presentkort där som kanske är käckt att uttnyttja innan det går ut..Hittade de böcker han ville ha - mamsen fick lägga till en liiiten slant bara så han kunde köpa 2. Därefter en repa bort till mataffären och handla lite och så cyklade vi hem. Rätt lugnt resten av dagen och sen var det natti.
 
Torsdagen innebar att jag o dottern skulle åka till Jysk, mitt matbordsset som jag önskat mig hade kommit - så ut i ösregnet och gjorde lite andra ärenden först och så hämtade vi bordet och hem med det. Så mycket mer hann vi inte, för min goda vän o hunduppfödare tittade hit, hade med sig en jättefin blomma, vi fika, åt tårta och snackade skit, sen for hon till sig. Jag körde dottern till en kollega och så hem..Dax att skrida till verket och SKRUUUUVA bord o stolar...Mors ja - är inte gjort i första taget inte..Fullständigt genomsvettig fick jag nästan ett litet psykbryt och fick tillkalla sonen som hjälpte till - och till slut mitt herrskap!!! Såhär blev det:
 
 
Fint va? Jag menar det! Nu fattas det bara nån tavla el 2 att hänga där också, sen va det klart! Tjohej!! 
 
Fick åka o hämta dottern med o köra hem henne, sen hem hit igen och gjorde kvällsmat till mig o sonen, körv me brö slank ner om jag säger så! Sen var det lugna gatan, lite datorhäng och så ble det natten.
 
Jag har bara påslakan i sängen just nu - och det sveper jag inte ens över mig när jag ska sova - MEN...i natt vete fasen - vakna vid 02.30 o frös - svepte påslakanet om mig men näää...Det blev till att gå upp o hämta täcket det..Haha - tillhör inte vanligheterna, men i natt frös jag faktiskt! Lite otippat kanske, men så kan det bli! Vakna sen vid 9 snåret, käkade frukost och läste tidningen och utfodra sonen. Sen blev det diskebaljan faktiskt..Hujedamig va disk..Men nu är det schnöggt därute igen. Har pillat lite med mina blommor med, de måste ju få lite kärlek ibland =D Gjorde lite lunch sen, har precis nu druckit kaffe också - regnskur har det kommit med - det där vädret har varit halleballoo faktiskt ett par dagar, kan ju hoppas det blir några dar till som är fina.
 
Och idag så ringde telefonen minsann...Evas nummer..Halleluja..Hahahaha...Det blev 1 1/2 timmes tjöt i telefon det..Det hade varit sååå varmt därnere så de höll på att förgås..Inte skojigt då inte..Inte hälsosamt heller för den delen..Tråkigt såklart o lämna farfar o de andra men nu längta de hem, 1 månad är ganska långt ju..Och huset stod kvar och allt va i sin ordning..Eva har också legat med täcke i natt..hahahaha...
 
Dåså - sonen ska egentligen till sin far ikväll men får vänta till i morgon eftermiddag - pappa är nämligen på Kreta han ja och landar sent i kväll, så det får bli pappa lördag-söndag bara då. JAG vet preciiiis vad jag ska göra i alla fall...
 
 
Jajamen..Friidrotts VM börjar i morgon bitti...Om jag ska se det?? YES!!!!! Nån som kommer ihåg vad som hände med Bolt förra VM?? DET vill vi INTE se igen...VM-final 100 m i Daegu Sydkorea...Knäpptyst..."Fäärdiga...PANG PANG!!!! Va???? Nån har tjuvstartat - näää, det kan väl inte....VA - BOLT är ute - diskad - finito!! Är det nån dröm man tittar på eller är detta sant??? Dessvärre var det sant ja...Idrottshistoriens största antiklimax...Bolt tjuvar ut sig i VM-finalen...RIDÅ...
 
Joråsåatte....Det där låter du bli Bolten - på söndag kväll ungefär 19.50 svensk tid ska du infinna dig på startlinjen i VM-finalen på 100 meter - och sen springer du skiten ur alla de andra!! Ett världsrekord kan du väl va så gullig o kuta hem också va?...Tackar!! =D
 
Så var det med det hörni - snart kväll då, lite kvällsmat ska väl inmundigas också vad det lider, allt i sin ordning - klart slut.
 
Video idag ett gäng häftiga brudar Aguilera, Kim, Mya, Pink i Lady Marmalade..Ha det gott.
 
 
Tjing

Födelsedag & lite annat

 
Japp! Hurra Hurra Hurra!!! =D
 
Jamen tänka sig, födelsedag o allt igår..27 eller 33 fyllde jag, bara att välja! =)
 
Men först var det ju söndag faktiskt, och det är knappt jag kommer ihåg vad vi gjorde då..Baka tårtbotten vet jag, och diska gjorde jag nog - tror jag...Äh, om man inte kommer ihåg så var det kanske inte så viktigt eller hur??
 
Åsså Födelsedag då!! Fick över 200 grattis hälsningar från när o fjärran, familjen, vänner, bekanta på Facebook igår - även om man inte känner alla är det en trevlig tillställning i alla fall tycker jag, att gratulera nån på födelsedan. På förmiddagen gjorde jag mellanläggen på tårtan, ena lagret var skogsbärsmarmelad, jordgubbsmousse och banan, andra lagret var chokladmousse och aprikoser, ovanpå grädde då och aprikoser garnerade som en soooool, rosa strössel och så lite spritselisprits också:
 
 
Schnögger så..=)
 
Först kom dottern intågande - fick en fantastisk bukett med Gladiolus, ett lottpaket och presentkort på JYSK från henne o sonen, och sen kom svärmor, och av henne fick jag en blomma, vin och en jättesöt skyddsängel:
 
 
Dagens fina presenter o blommor..=)
 
TACK så hemskt mycket för fina presenter, blommor o all annan uppvaktning!! <3
 
Svärmor åkte hem till sig sen, dottern gick o la sig i "sin" soffa och jag gjorde lite kvällsmat. Syrran har ringt också, nästan 40 grader varmt där, några goda vänner har också ringt, sen körde jag hem dottern och så var det lite datorhäng och sen natti natti.
 
Varit uppe 2 vändor i natt, det har varit varmt bland annat..När man klev ur sängen i morse blev man varnad direkt, Klass 1 varning idag utfärdad lite varstans, även här i Västra Götaland..Kraftigt åsk o blixtoväder med skyfall o blåst väntas in här - varmt är det också 27,4 har jag nu - så det brakar väl loss vad det lider..Åkte till Netto snabbt på förmiddagen då IFALL, sen har det blivit lite lunch, kaffe o tårta och allmänt häng - har plockat lite annat med. Gäspar som själva den gör jag också, hör sonen emellanåt som också gäspar..Man blir lite trötter av värmen tror jag va? Så är det nog..
 
Eva o familjen längtar nu hem - de har haft uppåt 45 grader där i Bosnien/Kroatien..Hujedamig...Fick ett sms i morse :"Svenskt frukost, kanelbullar och falukorv...Nu längtar vi hem.."..hahaha, ja 1 månad är långt faktiskt och är det SÅ jädrans varmt så tar det på krafterna och energin minsann..Torsdag kväll beräknas de landa i Sverige, men såklart har de haft det jättebra.
 
Jahaja, det var väl allt tror jag - hade det inte varit så varmt idag hade jag tänkt stryka tvätten, men näää...tar det när det blir svalare faktiskt..Lite kvällsmat ska vi väl mäkta med också, i morgon onsdag redan, herregud...
 
Idag blir det en favorit till moi =) Här är Celine Dion med All by Myself. Ha det gott.
 
 
Tjing

Fynd & Åskguden Tor..

 
Hahaha....=D
 
Ja fytt i rackarn va varmt dä ä/är/har varit..Puh, pust, stånk o stön..Nej man ska ju inte klaga!! Just det, så var det ju..Men man kan väl beklaga sig liiiiite....=D
 
Igår var det freeeedag minsann, efter tvagning och iordningställande så åkte jag o sonen ut till Karlssons varuhus - halva rea priset och jeans hade vi siktat in oss på..Och ja men se där ja..ett par jeans till sonen för 75 bagis och 2 fina tröjor till moi för 50 kr styck..Lagom va? Tycker nog det...Just det!! En ny WUNDERBAUM införskaffades ju också - så nu doftar det så gott i lille Baltazar =)
 
Efter dessa fyndinköp hämtade vi dottern och körde henne till världsmetropolen Töreboda, när vi släppt av henne, in på Ica där också och shoppade lite och därifrån till Rattugglan där de har en doooodis butik - livsfarlig - men hur många sorter som helst, och där köpte vi lite gott då, in en kortis på Lidl med och sen hem. Svettigt o varmt, möe vatten - men en pilsner dök visst ner i magen också..KALL - annars är det blaha..Datorhäng och så natti natti..
 
Bara varit uppe 1 gång och så har det varit de senaste nätterna, man tackar! Mysfrukost med sonen idag, alltså rostat bröd med allehanda marmelader - och så sonen otäcka honung med då...=D Hua, näää det är knappt jag klarar av att ha det i thé ens..nåväl, man kan inte tycka om allting! =D 
 
Sen var det bara en lätt tvagning som gällde, o håret i tofs..Halleluja va varmt det varit i dag..Det gick så långt som till 30,3 och sen..............
 
 
Kom denna herrn och ställde till ett jävla liv...Hej o hå vad Tor varit arger..Riktigt sketaförbannad alltså!! Det börja regna, blåsa, dundra och blixtra som själva hejsan, och det håller på än o småregnar o mullrar lite gör det också - mellan varven har det vräkt ner regn och smällt så porslinet skallra..Kanske kanske har han börjat lugna ner sig lite smått - den där Tor..Han är inte att leka med den gossen, det är ett som är säkert...10 grader gick ner i ett svosch också så nu är det plötlsigt "bara" 20...Så kan det gå!!!
 
Så det har varit rätt gött att sitta inne o småkuckelura idag faktiskt, betydligt skönare inne än ute..vi får väl se vad vädret har att erbjuda senare och i morgon, det ger sig! Varmt blir det säkert - och jag stannar här - voila!
 
Såja, det var det hörni...Idag blir det söta pojkarna i Backstreet Boys..Pojkar förresten, nja, haha - det är still going strong i alla fall och här är deras nya video In A World Like This. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Diverse

 
Japp så är det...Det vet jag..=D
 
Jahaja - 1 augusti då ja - 19 dagar till skolan börjar - tjena mors - det var det sommarlovet..
 
Vad har hänt här då? Tja, lite av vart faktiskt..Måndagen var rätt soft - på kvällen så var vi ute hos svärmor och grilla lite jag o barnen..Dottern tyckte det var dags för lite kort - tönt & töntigare fastnar på bild..:
 
Nja...
 
 oj..va hände där lixom...
 
 
Sedär ja - ett seriöst kort...Hahahaha...
 
Gapflabb alltså..Go körv med tillbehör och kaffe med dopp hos svärmor sen, gott!! Tack Berit för en trevlig kväll! =D Körde hem dottern och jag o sonen hem till oss, blev lite datorhäng och sen blev det sängen.
 
Tisdagen var lite ditt o datt, lite provtagning, hämtade dottern på jobbet, handlade lite grann, datorhäng och sängen..
 
Igår var det lugnt, regna i omgångar, t o m hagel trilla ner, blixtra bra gjorde det med på kvällen..Tvättstuga var det också igår eftermiddag/kväll, upp o ner, ner o upp..Dottern tittade hit - skulle ha mat såklart..=) - vi käkade och sen körde jag hem henne, jag o sonen plockade upp tvätten och sen stängde vi butiken för den dagen.
 
Idag upp vid halv 9, käkade frukost o glyste i tidningen, kom i kläderna, blev hämtad sen vid halv 2 av en god vän, vi åkte till Bäcken o fika, oj vad folk det var idag..Kom hem för en stund sen, käkat en macka bara. Solen har strålat idag också, lite blåsigt men helt i min smak! Värre ska det bli i helgen, upp till 30 grader varmt..Jo Tjena - då vet jag vart jag ska vara i alla fall..I stillhet och inne - tack så mycket..Puh..
 
I övrigt inte så möe nytt inte, det trillar på dagarna - som alltid! Lite kvällsmat ska jag pilla ihop till mig o sonen, måste diska med faktiskt..Ska nog ta mig i kragen o göra det alldeles straxens då, eller vad tycker ni? 
 
Dåså - video idag Destiny´s Child med Say My Name. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0