Valborgsmässoafton

Hans Majestät Carl den XVI:e Gustafs födelsedag är det också! Grattis! =)
 
Stackars lille Balthazar..Han är sjukare än vi trodde och gör så att mekanikerna får ännu mer att göra..Men, de gör vad de kan, förhoppningsvis får jag Baltis senare ikväll..Nu var det sista lagningen i alla fall, nästa gång - Skroten, that´s it.
 
Åsså var det Tandis idag med ja..2 stora pencillin tabletter ska ner hemma här först 1 timme innan, sen cyklade jag iväg - halv storm ute..Jösses, det var tvärstopp ibland och man nästan for ikull av vindbyarna..MEN - solen sken i alla fall..När jag närmade mig Tandis så skrek lite bildäck och så PANG...Se där ja, 2 bilar smällde - förarna tog sig ut själva, och medans jag satt o vänta på tandläkaren så kom brandbil, ambulans, bärgare och så tidningen förstås..Fick läsa sen att 1 blivit förd till sjukhus i alla fall, hoppas det gick bra.
 
Hos Tandis var det också jobb - fick rensa en tand riktigt ordentligt med - blir förmodligen rotfyllning på den..Och 2 bedövningssprutor fick ja mä..Klockan är nu 16.20 och jag är fortfarande så bedövad så halva ansiktet hänger - när jag kom hem precis kunde jag inte ens stänga vänster öga..Haha..vilken syn - när sonen kom hem och jag försökte le sa han: "Du ser ut som Sylvester Stallone mamma!!" Man tackar ja...=) Har pillat i mig lite youghurt och smörgås och en banan i alla fall, och sörplat kaffe också..lite läskigt när saker o ting inte styr - eller hur?
 
Valborgsmässoafton och Kungens födelsedag idag, han har blivit redigt uppvaktad majjestäätet har jag läst. Ikväll är det massa eldar säkerligen lite varstans, jag o sonen ska i alla fall inte gå på sånt, är ett tag sen som sagt man gjorde det. Det blir lugnt här, sonen har liiiite känning av sin allergi också, så det blir kanske att börja med hans medicin, vi får avvakta o se. Och så kanske ska jag hämta lille Baltisen senare också. Lite mat i magen ska det bli, lov i morgon och lite diverse - tja, det var väl allt tror jag!
 
Video idag Valborgskören från Umeå sjunger Sköna Maj Välkommen - och det är det ju i morgon! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En riktig skitdag

Ja - en kan tro´t....
 
Denna dag, alltså en MÅNDAG (vad annars??) har varit rena rama skitdagen faktiskt - tvi, fy o usch..
 
Jodå, jag kom ur sängen alldeles själver, åt gjorde jag också - när sonen gått så ringde jag då Vårdcentralen som jag bytt till för att få en tid hos en doktor för att få lite piller mot mage och Allan..Jättetrevlig människa att prata med, MEN - " Nu är det såhär att vi har väntetid på 4 veckor.." Ehhh VA? "Är det ingen som ringt upp dig härifrån när du listade dig här och talat om detta - att det är väntetider?" Ehhh - NÄ.." "Ja, det var ju högst olyckligt, men så är det, vi springer benen av oss här så den bästa tiden jag kan ge dig är 21 MAJ.." Ehhh - jaha??" sa jag..."Visst, nu är mitt förvisso inte akut, men skulle verkligen behöva lite meducin att ha hemma ifall helvetet brakar lös - jag kan ju inte hålla på o ringa blinkbilen hela tiden heller.." sa jag..."Nej, såklart inte, och jag förstår ditt problem absolut..men jag har inga tider till nån doktor förrän då - och givetvis, får du akuta problem så tar vi ju in dig självklart under dagtid" Sååå - jag fick ta den tiden, nåväl, en doktor däruppe måste jag ha - och är det så då att skiten brakar lös så får jag ringa blinkbilen då - för det är ju för mesta så att det sker kväll/natt..Jag har några piller att ta till här som jag fått, så jag kanske reder mig.
 
Åsså var det en tand som bråkar också då ja - fick ringa tandis också - ska dit i morgon, vet ej om det är hål el annat, men nu kan jag inte hålla på o dra ut tänder - har snart inga kvar..så jag måste mota Olle i grind..de får ordna avbetalning som sist då, inte mer med det..
 
Min dator håller på att lägga av med - grafikkortet har gett sig + att de är inte de nyaste pryttlarna i min dator heller - så lite nya saker skulle den må bra av - som kostar en sisådär 1300 bagis..Får köpa en del i taget - inte mer med det heller..
 
Sonens cykel är trasig - hål i sadel och ett däck är paj..Och så var det bilen ja...Det enda positiva idag - eller vilket det är -  de har fraktat bort Balthazar nu i eftermiddag och han står på Intensivvårdsavdelningen just i detta nu..Och det är inte BARA att ta bort en tank och sätta dit en ny...Ne...ALLT under bilen ska skruvas loss först, bromsar, handbroms, ja rubbet, innan de ens kan ta bort den gamla o sätta dit den nya..Sen ska allt skruvas tillbaka - det är 3 man som jobbar med bilen ikväll.. och det är ju så - att det är nog sista vändan han blir lagad nu - nästa gång det blir nåt så är det skroten - han är tyvärr inte värd ett ruttet öre lille Baltisen, och inte värd att lägga pengar på heller..men så länge det går är jag ytterst tacksam - bilen är mycket värd för MIG eftersom den är mina extraben att kunna ta mig nånstans, när som helst och var som helst. Absolut så cyklar jag lika gärna, självklart, när det är väder, lite motion och frisk luft - men man kan liksom inte bara kasta sig upp o tjoa att "nu drar vi till Skövde och shoppar!!" Nepp - går inte de nä..Jag vet att de som håller på med bilen nu gör allt de kan för att jag ska kunna ha den ett bra tag till..Detta som hände mig nu är ju för jävligt, så vi hoppas på det bästa för lille Balthazar, eller hur? Skulle man mot förmodan upptäcka vem el vilka de var som gjorde det - så kan jag säga att de skulle fan inte ha några pungkulor kvar - de skulle sitta som öronmuffar på dem i stället..Ggrrr =(
 
What a lovely day va? Tja...I morgon skrattar jag säkert - eller om 1 vecka - elände ska det vara ibland - men sen vänder det nämligen och blir bättre - så tänker jag. Men när man är mitt uppe i skiten - ja då är det inte skojsigt för 5 öre..Ringde min syster yster idag med o kräktes lite - där var allt ok i alla fall - dock har det regnat i flera dagar och värmen har inte riktigt kommit än. Så var det med det hörni.
 
Vad ska vi klämma till med för läckert idag som video då tro..Jo - eftersom dagen varit galen, så blir det en riktig tokfan på video med..haha..Sean Banan naturligtvis med Skaka Rumpa..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

 
Haha =)
 
Sovit bra fram till 5 halv 6 som vanligt, slummer sen till uppstigning 8.45. Mysfrukost med sonen, i kläderna efter en lätt tvagning. Plockat lite med tvätten + annat diverse.
 
Gjorde ugnstekt falukorv till middag idag, var ett tag sen! Inte så dumt faktiskt, och så mos till det. Suttit sen o tittat på serien Mr Selfridge i datorn, har ni sett den? Riktigt bra måste jag säga!! Lite kaffe har det blivit med. Nää, jag har inte hittat nåt skojsigt att lägga i den ensamma burkisen - men det blir säkert, man samlar ju ibland, så NÅT ska det väl finnas!
 
Har även tittat på Nettos erbjudanden för nästan vecka - och vad skådar mitt norra öga?? Jo, fusk-Converse säljer de igen - nu SKA jag bara ha ett par röda!!! Och kanske svarta...=) Ska baske mig ta o ställa upp alla dojjsen vid nåt tillfälle o ta kort på härligheten, hahaha..Min tank till bilen verkar vara på G också - kanske det blir lagning i veckan nu då!
 
Är visst Valborgsmässoafton i veckan som kommer med - kära nån, den dagen går en obemärkt förbi faktiskt..Och 1:a maj likaså - ingen eld o ingen demonstration här alltså..=)
 
I morgon då  - Netto =), ska även ringa min nya Vårdcentral och få en tid hos el doctore, behöver lite medicin till magisen och ett snack, i övrigt blir det nog lugnt. På lördag däremot blir det skojsigt, Maif-middag igen, denna gång här i Mariestad. Föhoppningsvis så blir det en segeltur! Värdinnan har segelbåt nämligen, så vi hoppas på fint väder, go mat kommer det bli också, och trevligt sällskap!
 
Sådär - lite kvällsvard ska det bli, fortsättningen på Mr Selfridge och sen är det nog natti natti. Video idag lite passande då - Sail Away med de fantastiska grabbarna från Norge - Lind, Fuentes, Holm, Nilsen..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Var sak på sin plats - i burkisarna...=)

Mohahahaha...=)
 
Sov till nästan 9 i morse - tackar! Mysfrukost med sonen, lite datorhäng - i kläderna och sen var det diskebaljan som hägrade..och undanplockning..Körv med brö till lunch idag - gick det också, är rätt gott faktiskt! Bland det bästa jag visste när jag var liten och bodde i Stockholm - det var att åka med farsan till Farsta på lördagarna och köpa en kokt med brö av korvgubben som hade låda på magen..=) DET var kalas det!
 
Och javisst - sen var det "var sak på sin plats - i burkisarna..=)" spikar diiit - och skruvar diiit, och plugg diiit och diverse diiit - va fiiiint! Haha - visade sonen en av kökslådorna där det är diverse i och kommentaren blev: "Ja, det är bättre än förut i alla fall!" såpass ja...=) Fick en liten burkis över - stackarn..han får mysa med de andra ändå - finns säkert nåt att stoppa i den med vad det lider!
 
Tvättstugan springer jag upp o ner i just nu - sista maskinerna på g - upptäckte att de äntligen varit smarta och satt en spärr i tvättstugedörren - du låser som vanligt dörren, men sen fäller du upp en liten lucka så att säga, så blocket med ditt lgh nr kan sättas där..Katching!! Ingen mer än du själv som tvättar kommer in där, mycket smart måste jag säga, bra där Mariehus! =) Tvätten är klar vid 21 i kväll - lite kvällsvard ska intagas också, vad det nu kan tänkas bliva.
 
Japp, så var det, inget av intresse på television heller tror jag, så det blir nog datorhäng, om jag nu inte - bara sådäääär hittar nåt skojsigt att stoppa i den ensamma burkisen...=)
 
Video idag - en gamling, känner mig liiite osäker på om jag lagt ut den förr - är lite jobb o kolla det, alla videor - men men, här kommer John Paul Young i alla fall med Love is in the Air. Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Lite av allt & ett haveri

 
Yepp - so it is..=)
 
Jahaja, här gick 3 dar bara sådär!
 
Onsdagen spenderades med Eva - var på en liten tripp och var hemma på eftermiddagen. Blev inte så möe mer den dan, regnigt och jäkligt va det i alla fall.
 
Gårdagen bestod av Eva också faktiskt =)..Hon hämtade mig vid halv 10, åkte till sjuka huset först för att göra en sista röntgen på höften förhoppningsvis! Sen drog vi till Wästgötabagarn och jag blev bjuden på fika, vi handlade bröd och så var det mataffären. Efter det till Zoo i stan, ÖB och sista anhalt var OK/Q8 för tankning av Evas bil samt hämtning av paket. Hemkommen så käkade jag lite lunch, slog en snark i soffan och så kom sonen hem från skolan.
 
Eftermiddagen och kvällen igår var det haveri här - Com Hem hade nåt avbrott, så ingenting funka, ingen telefon, ingen tv och ingen internet..Pust o suck o stön, hahaha.. En promenad blev det då - till Netto, tog min cykel med oss - skulle ha dricka o lite så - och vad hade de på Netto då tro...Jo..Fusk Converse låååg modell - var rätt utplockat men nu är jag ägare till ett par vita - också!!! Haha..Köpte ett långlinne med och sen så hittade jag såna sööööööta små burkisar och samla pruttlar i!! Skojigt =)Sonens kommentar: "Vad är det med tjejer o burkar egentligen?????" =) Hem sen, och då kom sonen på att vi skulle kanske ta o spela lite gammalt hederligt Tv-spel?? JAAAA sa morsan!! Vi har ett gammalt Nintendo NES nämligen - och oj vad vi har spelat på det..Så sagt och gjort - det blev lite fajter i några av spelen, vi skratta så vi tjöt på en del, och hetsiga utrop som: NÄÄÄÄÄEEEE!!!! ÅÅHHHHH!!! VA FAAAAAN????? och så skrattade vi lite till...=) Ingenting fungerade än när vi la oss, så kan det bli.
 
Sovit hyfsat alla nätter, uppe en sväng nästan jämt vid 5 snåret - lite troll i den tiden tror jag..Efter sonen gått idag så bäddade jag, sen kunde jag ju inte låta bli att svinga mig upp på cykeln och åka till Netto - igen ja - och köpa några söta burkisar till! =) De räckte lixom inte, de kosta 10 spänn i de klatchiga färgerna grönt, lila och blått - olika storlekar och pack, de miiinsta burkisarna var det 4 i - en del 3 osv..Papper till skrivaren inhandlades också, glömde det igår, de tog 29 spänn nu på Netto, så det är bra pris.
 
Hem o lite i magen, och sen kom sonen - hade posten med sig - och vad hittade jag där då?? Jo, byxor som jag beställt från Ellos - ja, med både rea och rabatt =) caprijeans svarta och ljusblå - och tänka sig - de satt som en smäck!! De har dessa i många olika färger - nästan så jag kanske beställer nån mer färg - gyyyyyl hade jag tänkt beställa också i så fall och kanske nån mer..=)
 
Det har ringt på min dörr här för ett tag sen - där stod dottern med detta:
 
Jättefin bukett till mamsen =) Fisksoppa och vitlöksbaguette hade hon också med sig! Gullig du e´gumman, tack så hemskt mycket! <3
 
Dåså - det var dessa 3 dar - blir nog slött ikväll tror jag - i morgon är det tvätt och lite annat, sovmorgon mä förhoppningsvis!
 
Video idag Kaoma med Lambada..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Då var det dags igen..

 
Ja fanimig..
 
I natt var jag inte det minsta snygg o glamourös..Fy fasen...Tja - Gallan Allan kom på besök och rev i riktigt ordentligt kan jag säga..och magkatarren hängde ju naturligtvis på..Jamen tjena mors..Men i natt fick jag kapitulera - runt 01.30 tog jag mig dubbelvikt in på sonens rum och försökte ruska liv i honom, var inte det lättaste inte - och när jag försäkrat mig om att han var vaken o satt upp ringde jag 112, stönande och halvliggandes i sängen..
 
Sonen gick ner och öppnade porten medans jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen, och till slut - för det känns ju som flera timmar!! så kom blinkbilen - 2 jättegoa tjejer, varav den ena kände igen mig och jag henne, och det är ju inte så kul - att ambulanspersonalen "känner igen" en egentligen..Nog för att det är en liten stad, men ändå..Hon hade varit o hämtat mig vid några andra tillfällen, så hon visste exakt vad jag hade i övrigt för sjukdomar..Men det var ju inget snack, en spruta laddades direkt o pang i rumpisen med den..och till slut - efter lite till stönande och ålande så släppte det..Halleluja..Tjejerna såg lite trötta ut faktiskt, och de utgick från stationen här på natten så både de och jag bestämde att vi inte skulle åka de där 3 1/2 milen till Skövde - nää - det gör inte mycket mer där inne på sjukhuset heller mitt i natten så - jag tackade så hemskt mycket och så smög de ut o åkte. Jag somnade sen runt 3 snåret och har sovit tills den mobila enheten ringde halv 8.
 
Varit lugnt sen - är lite mör bara, ska så fort min bil är i ordning beställa tid på den nya vårdcentralen och få lite mediciner för magen o ett snack med doktorn. På tal om bilen ja - flera stycken runt om i stan har nu råkat ut för samma som jag - de borrar hål i tankarna och snor bensin..Det är då fan va - sicket folk det finns, jag hoppas verkligen att det stoppar - men tyvärr så åker de väl vidare och gör samma sak i en annan stad..Skitfolk är det - sanna mina ord.. Ingen hört om min tank än, jag hoppas den är på G i alla fall, så jag kan köra igen. Fördelen med detta att ingen bil ha just nu är att man gör inte av med några stålar i alla fall hahaha..Nu har det ju dessutom blåst som själva den o cykla i sånt är inget kul..Men snart är den nog färdig - vi hoppas på det!
 
Lugnt och stilla ikväll va - ska äta lite, se Biggest Looser igen, går nämligen 2 kvällar i rad + Arrow också på 5:an..Har idag även ringt Com Hem och bytt ner mig i antalet tv-kanaler..Har Large paketet och över 40 kanaler som ingen tittar ens hälften på..Näe - så nu blev det medium, och jag har fått välja 8 kanaler själv, så nu är det i stort sett bara de vi ser på som finns - kalas det - och nästan 100 spänn billigare, anmälde även e-faktura från dem också - var faktiskt tjejen på kundtjänst som sa det - pappersfakturan kostar ju 45 spänn - det tänker man inte på, men skickar de e-faktura så är det gratis - sparade vi 540 spänn/år där också - många bäckar små!!! Alla varianter är bra för att få ner lite kostnader, eller hur? Jag menar det..
 
I morgon lite utflykt med Eva - måste boka en tvätt tid med, får kollas upp i morgon också. Dåså - jag hoppas min mage håller sig i skinnet ett tag igen nu, i alla fall tills jag fått lite dunder o brak medicin av doktorn att ha hemma i fall i fall i fall..Satans otyg..
 
Video idag Mr Springsteen minsann med Better Days. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Slödag

 
Jaaaa - håller med föregående talare..
 
Sovit bra, när den mobila enheten ringde 06.50 och jag knirkat mig upp, visade det sig att sonen var redan vaken då ja..Han uttnyttjar dagen om man säger så! =)
 
Men kan ni fatta - VAD är det med måndagar egentligen???? Är det inte pissepotta så säg..Har tvagat mig, kommit i kläderna och bäddat - that´s it..Nada mas - 0 - inget mer idag..Man hänger med huvudet i ena handen och glor - och så byter man till andra handen..man går en sväng i das lägenhet - sen sätter man sig igen och lutar huvudet i handen då ja..Jooo - det finns att sysselsätta sig med  - om man vill och har lust - en dammsugning och damma behövs - tvätta behövs, inte för att tvättkorgen är knökfull, men ändå! Sen tittar man ut en sväng - går ut på balkongen och röker och tittar där - åsså tillbaka..Inte ens spelen går bra, de känner också att det är måndag - tror ni inte det?? Grått o mulet är det också - regnat har det...Näe - den här dan va det ingen action i precis...Några timmar kvar på denna dag - sen stryker vi den tror jag..
 
Kvällsmat, Biggest Looser Sverige - God natt.
 
Video idag Jon Bon Jovi med Not Running Anymore..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

 
Ja det hoppas jag! =)
 
Jodå, rätt bra sovet - men tidigt uppvaknande - av andra i huset - några som gapar - högt - och föräldrar som också gapar - på att de gapar...Ja, ni fattar poängen...åsså skrik pippis - icke att förglömma..Uja..
 
Såå - kl 8 åt jag frukost då ja..Nåväl, lika bra att stuffa upp - blir bara irriterad att ligga kvar o försöka somna om en stund till..Tvagning sen och i kläderna, upp till kissarna - kanske en sväng till i alla fall ikväll - husse & matte har probläääm med bilen och sitter tydligen fast i Örebro, men det gör inget, de kommer när de kommer, jag har ju nyckeln o kan gå fler gånger, så det ordnar sig.
 
Käkat lite lunch - och stått på balkongen i solgasset..Många ute idag, som går, grillar eller fikar. Hittade ett passande kort på mig själv faktiskt, jag är väl 7-8 år kanske, när vi då talar om fika ute menar jag:
 
 
Jag ser ut att ha lite körigt, både glass o mugg o annat + flaska på backen..Hahaha..Skulle tippa på att det är på Skansen vi är - men kommer faktiskt inte ihåg..Men fikar ute gör jag i alla fall! =) Och kläderna ligger ju i tiden tycker jag - färger färger i en salig blandning..Schnöggt värre =)
 
Nu på eftermiddagen har jag strukit upp all tvätt som låg - japp - plötsligt händer det vet ni =) Har även babblat i telefon med bästebäste vännen, hon satt vid garageväggen hemma hos sig och lapade sol hon under samtalet, hon har en förmåga att bli jäsikens brun den med - jag ligger efter helt klart..Men jag o sol - nä - och värme - näää, så jag får la va blekfis jag..=)
 
Kväll snart igen - sonen kommer väl intrillandes vad det lider - och kanske grannarna med då. Lite kvällsmat ska det ju bli - sen är det mååååndag igen ja..Får hoppas att tanken till bilen kommer i veckan och att mekanikerna har tid med lille Balthazar också - han står där borta på parkeringen o ser liiiite moloken ut tycker jag..=) Vi får hoppas på det att bilen kanske är körduglig till helgen i alla fall!
 
Happ - that´s it hörni - video idag Nik Kershaw med I Won´t Let The Sun Go Down on Me..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Allt möjligt

 
Haha - neee - tror inte det va..=)
 
2 dagar har passerat igen och som rubriken lyder - allt möjligt har det blivit gjort.
 
Fredagen var lite lugn faktiskt, strök några tröjor, grävde i några lådor, var hos kissarna ovanför, och på kvällen då när ex-maken skulle hämta sonen så var det tänkt att såga i en bokhylla..MEN...
 
Ex-maken kom på en briljantare idé - han ställde helt sonika in hela bokhyllan på tvären i das klädkammare - och där fick den plats - utan att blivit sågad i..Strålande, så långt tänkte inte jag, så det evenmanget var över på 3 minuter typ =) Nästa evenemang var dock inte lika snabbt gjort, haha - allt i klädkammaren stod nu på hallgolvet, och skulle röjas och tas om hand..Det är tur man varit häcklöpare - för det blev att hoppa över saker o ting för att komma fram det..Gjorde lite mat, åt och sen startade jag i alla fall - och helt plötsligt var klockan nästan 23.30 - kanske dags att nana?
 
Vaknat 3 gånger i natt - drömmer lite konstigt igen, och när man vaknar vet man fan inte om det har hänt eller var man är..=) Gick upp vid 9 snåret i alla fall, käkade frukost, kom i kläderna och håret i tofs - upp till kissarna först och gav dem mat o vatten o lite kel - sen ner till mig åsså satte jag igång med röjet..Tja, det blev änna bra - bokhyllan blev full, lite kastades, lite blev packat i en låda som blev över, och lite allmänt flytta runt ni vet..=) Hittade också 2 stora fulla kuvert till med ----- KORT...Negativ, diabilder...men va faaaaaaaaaan...Inte ännu mer???? Jag tittade upp i himlen faktiskt och frågade farsan lite typ.."Hur mycket kort har du tagit???????? Finns det mer nånstans som jag inte vet????" Jösses amalia..Satte mig då o kika igenom det - och så fick jag ju koppla in min fotoapparat som läser in både negativ o diabilder rätt i datorn..Och PUH...Jag HADE scannat detta visade det sig..Oh my gosh..1:a pris direkt där alltså...=) Men nu är allt undanplockat i alla fall, skönt!! Vardagsroom ser dock lite fattigt ut just nu - men det blir ändring på det när ett matbord med tillhörande stolar ska dit - när det nu blir.
 
Käkat, druckit kaffe, lite datorhäng har det hunnits med också. Vädret ute idag är kalas, strålande solsken, och ingen blåst! Många som är ute idag har jag sett - gården blir pang bom full med ungar helt plötsligt, och lika fort är de borta..Klockan är snart kväll igen - en disk ska göras, maten ska i magen, katterna ska kollas till, sen - tja, sen är det nock för idag tror jag..
 
Lovade häromdagen en god vän att jag skulle lägga ut nåt med Peter Lundblad, den hon först ville ha fanns tyvärr inte, men det finns ju annat! Och som lite allmän info - den goa vännen o Peter är sysslingar faktiskt..=) Dåså, här är han då med klassikern Ta mig till Havet. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Men det va då själva f..........n..

 
Jopp....
 
5 halv 6 är tydligen populär tid att vakna, kanske ska gå upp nästa gång i stället för att ligga o smålura..
 
Regnet skvalade utanför fönstret i morse - hujedamig vad trötter en blir när vädret är sånt..Men jag gav inte upp - bäddade och plockade undan och kom i kläderna före 10 - det ni..Nåja - det var ju ett skäl till detta tidiga iordningsställande - svärmor skulle till stan idag och erbjöd mig skjuts till mataffären - så hon kom - vi handlade och så körde hon hem mig, tackar tackar Berit för skjutsen! =)
 
Väl hemma så plockade jag in varor, gick våningen upp och möttes av 2 kelgrisar när jag öppnade dörren till grannarna, mjau mjau och spinn spinn och skynda dig för helskotta - VI E HUNGRIGA!!!! Mat och nytt vatten och lite röj i kattlåda, en kelstund och sen gick jag till mig. Åt lite lunch - och sen så började lite jävulstyg igen ja...
 
Sonen skulle ju till Tandis - och vi skulle cykla - var det tänkt..Min cykel står ju redan ute men sonens stod kvar i källaren, så ner med pump, son, sadelskydd, nycklar och hjälm, här skulle det pumpas däck först..Det ena gick galant, sen började strulet..Gick inte att pumpa, vi skruva ventil och ändrade ställning och nä...till slut åkte hela ventil o allt loss, klockan började gå här - och då fick jag ett psykbryt, jag skicka cykeln i backen  - sen gick jag..det va då helvete vad allt går bra??? Det blev en riktigt riktigt snabb ilsk promenad det - i stormen bort till tandis..Väl där var det försenat lite - men allt såg bra ut, det har allt rört på sig! Tillbaka om 1 1/2 månad igen för koll - och så var det promenad i stormen hem igen..
 
Fick brev från Polismyndigheten idag med - jag citerar:
 
BESLUT - Förundersökning inleds INTE
SKÄL - Det är uppenbart att brottet INTE går att utreda
MOTIVERING - Brottet går uppenbart EJ att utreda
 
Nä...Vem fan hade trott nåt annat?? Vid såna där dumheter ska man nästan ha flax och komma på dem i brådrasket - och det är det ju ingen som har direkt.. Kanske ska köpa mig en stor Boaorm och lägga i bilen - kan ju bli rasande käckt för dem som försöker nåt - kruxet med det är att jag själv nog inte heller skulle gå in där..hahaha..Jaja, man får väl gå ormkurs - måste ju uppfostra sina djur - eller hur?? =)
 
Ilskan har lagt sig till att bara sitta o glo i datorskärmen - och spela ett spel som man kan få fullständigt HYBRIS på..Det SKA gå..därmed basta.
 
Ikväll är det ingen Sofias Änglar på tv - nepp - SLÅCKEY ska de visa istället - ja - inte fasen spelar de hockey i alla fall - de slåss ju bara..ja kära nån.
 
Korv mä brö är kvällsmaten idag - förhör av sonen som ska ha prov på massmedia + annat i morgon..Jag har en vända till med kissarna innan läggdags - ja täcket skulle jag nog dragit över huvudet tidigare idag - jääääla skitdag..
 
Vet att jag lovade en god vän Peter Lundblad idag - det kommer vännen, men i morgon!!! Idag - bara för att jag är grinig så blir det en vansinnigt kul klipp med Ronny o Ragge..Det går inte att låta bli att skratta helt enkelt..Ragge är deppig minsann...hahahahaha..Kort - men kul! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Blåst, kattvakt & en tank

Ja, det kan ni hoppa upp o sätta er på!! =)
 
Ganska bra sovet faktiskt, vaknar runt 5 halv 6 nån gång och slumrar sen resten - men 6-7 timmar är inte tvi skit det inte.
 
Blåst och blåst - hej o hå..Inga dåliga vindar heller, dock rätt varmt och solen skiner..Men fasiken o ge sig ut i detta - jag gillar inte blåst - heller..haha - nä, men grejen är den att blåst och drag överhuvudtaget är rena pissruskan - får ont i nacken med en gång, känsligt värre det där..Har ju fått flytta min goa fåtölj till fönstret nu i stället..Njaaaa - det drar liiite där och så känsligt är det - öppna rutor i bilen är inte heller att tänka på - tja, så kan det bli.
 
Och YES - nu har man fått tag i en bensintank - puh...Den ska beställas och sen får vi se när den snälla bilmekanikern kan hjälpa mig, tar säkert några dar innan tanken är här, men det spelar ingen roll - är lite lättad nu faktiskt, nu hoppas vi också att det passar och allt är frid o fröjd. Det finns hopp hörni att Balthazar går lite till - om allt dumt folk GER FAN I MIN BIL i fortsättningen!!! Ggrrrr...
 
Är från o med idag också kattvakt till på söndag kväll, de gosiga missarna bor våningen över mig, husse o matte är tvugna att åka iväg ett par dagar, jag brukar passa dem när de är borta. Lite mat, vatten och kärlek så blir det så bra så, har inget inplanerat ändå mer än att pickla hemma här i helgen. Sonen ska ju till sin far - och ex-maken ska på fredag såga isär en av bokhyllorna då så den passar i klädkammaren, ska ställa julsaker och lite annat diverse istället för att det ska ligga i fula lådor, så det och lite till ska jag greja med i helgen.
 
I morgon är det återbesök för sonen också hos Tandis - nu har tandställningen suttit ett tag så nu får vi se hur mycket som hänt. Nej, den ska sitta ett tag till, minst ett halvår tror jag det är sagt, så än är inte målet nått. Får hoppas det är hyfsat väder i morgon med, för nu får vi ta en cykeltur dit - ska även småhandla lite också - den stora lönen kommer ju i morgon och jag brukar ju storhandla men riktigt så mycket får jag inte med eftersom vi cyklar då - men det gör inget, men lite mjölk o annat smått ska vi allt fixa till - vi har väl varit utan bil förr minsann - 3 cykelkorgar på min cykel och sonen har 1 ryggsäck på sig, det ni - man får med sig en del på det också!! Det blir så bra så.
 
Såja - det artar sig då hörni med det ena o det andra. Ikväll ingen television, så det blir läxläsning o datorhäng och lite käk, thats it.
 
Video idag häftiga Shakira..Diggar henne skarpt - speciell röst - och kolla in henne i denna video Hips Don´t Lie Feat Wyclef Jean...Jäääädrar om man kunde göra de där höftrörelserna hörni! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Premiär

 
Japp...
 
Söndag blev till måndag som blev till tisdag..
 
Sovit rätt bra, magen lugn än o då - äter bara sånt som inte retas och käkar Omeprazol..Nån dag går det väl över..
 
Hur det går med bilen? Nja - sådär - ser just nu inte ljust ut faktiskt - ringde Försäkringsbolaget igår morse och de typ nästan skrattade åt mig när jag ställde den allmänna frågan "Går detta på Försäkringen?" Näää - det gjorde inte det - och det hade jag redan begripit själv, men man måste ju kolla! Eva o Fuad har också varit i kontakt med bilmekanikern som lagade min bil sist - men...det är icke lätt att få tag i en tank..Kanske kanske har 1 skrot en, de förstör nämligen tankarna på bilar från årsmodell -95 o bakåt - och där hamnade jag..Min bil är en -92:a, så för tillfället är det lite väntan på besked. En ny vet jag inte ens om det finns, och då pratar vi väl tusenlappar kan jag tro - så Balthazar står just nu med ena hjulet på skroten - och det andra hjulet i "jag hoppas det ordnar sig" världen..Vi får se hur det går.
 
Idag har det varit rena rama vårdagen tror jag! Premiär också idag för en cykeltur - fick pumpa lite däck o så innan jag kunde ge mig iväg - men det var lagom gött och fåglarna kvittrade så in i helskotta. Svärmor har tydligen siktat en citronfjäril idag, andra krokusar o lite annat smått o gott. Det var många cyklister faktiskt ute idag - alla tänkte kanske som jag - premiär! Benen gillade dock inte evenemanget till 100 % men det är ju ovana det - så nu står cykeln ute i vårvädret och väntar på nästa tur! Ska knirka fram sonens cykel också så den med är redo =)
 
Och så har det hänt igen - sprängladdningar mitt bland folk - denna gång under Boston Marathon i USA..Flera döda, många som fått benen bortsprängda - PANG mitt i publikhavet vid målgången - 2 gånger till o med..Kraftig jordbävning i Iran med och hundratals har strukit med - herreje...var är världen på väg??? Olustigt tycker jag...
 
Det var det - hoppas ni har njutit av vårvädret också idag ni som har kunnat - och dagen är ju inte slut än riktigt, så det finns att njuta av ett par timmar till.
 
Kvällsmat, läxläsning med sonen, Biggest Looser Sverige på Television i afton - that´s all folks.
 
Idag lite Skaraborgskt som video tror jag! Här är tjejerna i Timoteij med låten Het. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Djävla folk!!!

 
Varningsskott i huvudet ska en del ha...=(
 
Det sista dygnet har varit rena rama skiten..
 
Somnade halv 6 i morse - har haft såpass till vida magont av både Kalle Katarr och Gallan Allan så jag nästan gav upp - inte ens en supp med Diklofernak gjorde det liiiite bättre..Kl 04 i morse stod jag över diskhon och spydde till slut - sen vid halv 6 så lättade det...Vaknade vid 9 snåret sen - upp o åt försiktigt en smörgås, mer gick inte..Har sen suttit som en apa rätt upp o ner o glott i datan..
 
Skulle vid middagstid åka o handla lite åt dottern, tog min lilla bil och åkte mot Willys..Hade kommit en bit då jag upptäckte att bensinmätaren stod o lös??? Va - det är ju fel!!! Jag tankade ju häromdan och det var nästan halv tank??? In på en sidogata - och där fick bilen soppatorsk..Va fan...Min första tanke var att nån slangat bensin - tittade på tanklocket, nä - helt o rent, la mig på backen och kolla under..Nä - inget som droppa där heller..Vad göra?? Jo - man ringer ex-maken naturligtvis, han var dock på väg till svärmor och skulle komma senare och hjälpa mig, så jag låste bilen och trava hem..
 
Gjorde mat till sonen, jag tog en halv smörgås o en banan bara - la mig i fåtöljen och slumra en stund. Runt halv 5 kom ex-maken, vi åkte bort till bilen där den stod och han kröp o kollade och trodde förmodligen att det var bensinslangen som kanske var paj - eller "det kan vara nån som borrat hål i tanken med!" sa ex-maken..Ja då - jävlar typ...Vi åkte hem till Eva o Fuad, hämtade en bensindunk, åkte till bilen och ex-maken fyllde på, jag låg på backen o kolla om det läckte - nej, det gjorde det inte - då..."In i bilen nu och hem fort som fan" sa ex-maken..Jodå, fort som fan gick det för att hinna hem till parkeringen..och tjena mors ja när jag klev ur bilen och tittade under..det bara pissade bensin ur ett HÅL som nån jävla galning och idiot så fint borrat..Det var en lång rand efter färdvägen jag åkt med bensin som läckte och resten dråsade då ner på backen..Men det är då satans jävla helvete - har folk inget annat för sig än att förstöra för andra??? Det är så man smäller av fanimig..Jahapp..
 
Det blev att gå in och ringa Polisen och anmäla det..I morgon ska jag ringa försäkringsbolaget också för att höra om försäkringen tar det - men det är ändå i så fall självrisk på minst 1000 spänn - och javisst ja, det har ju jag massor av! Tusenlappar - NOT. Värre blir det om det inte går på försäkringen, det kostar nog en fin slant o fixa detta..Men - jag avvaktar tills i morgon så får vi se.
 
Vad tycker ni?? Det var väl ett trevligt dygn va - näe tack..och i ilskan så bytte jag Vårdcentral i stan med - pang bom klart - over and out.
 
Video idag en passande titel - We´re not gonna take it med Twisted Sister. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Allt eller inget

 
Jasssså? =)
 
2 dar förbi - igår var det väl lite diverse på tapeten..ditt o datt med andra ord. Är inte på G överhuvud taget - Kalle Katarr jävlas och mitt humör är lågt - även jag kan ha mina dåliga dagar ja..Vädret var inte så käckt i går heller, snöblandat regn och allmänt otrevligt..Körde sonen till ungdomsgården på eftermiddagen och hämtade honom vid halv 8 - sen till station o hämtade dottern - hit o käkade lite och vid 10 körde jag hem henne. Datorhäng sen en stund och sen blev det sängen.
 
Sovit som en potta skit i natt - varit uppe 3 vändor - klev ur sen vid halv 9, sonen redan vaken. Åt mysfrukost - och sen - bara för att jag är på dåligt humör och kroppen jävlas så ska den fanimig få..Allt eller inget alltså - det blev ALLT..Först ner med kassar som ska till insamling, jag hämtade bilen, sonen öppna bommar, in med vinterdäcken, omorganisera snabbt i förrådet, en del in i bilen till insamling och så lite skräp - upp i lägenheten och så bar vi ner 3 boklådor, och sen då soffaset..Heja oss, svettigt, lite irriterat, men vi gjorde´t. Tillbaks med bilen, in och käka lite mat - sen tog vi oss an vardagsroom..fåtöljen ställdes tillrätta, 1 bokhylla tömdes och flyttades till en annan vägg, skruvade fast lampa, in med alla böcker och puh...klart för denna gång - det som är kvar är att ex-maken ska såga isär en bokhylla som är för hög, sen ska den in i klädkammaren och göra nytta i stället för att hamna i förrådet..Så nu har kroppaset fått så den tiger - det skiter jag i - blir förbannad på skiten ibland, så är det bara..Var egentligen bortbjuden ikväll och hade så gärna velat gå men när jag är sån här har jag ingen lust att sitta och försöka vara trevlig pigg o glad inte, det funkar inte precis..Då vill jag vara ifred - så är det. Men inbjudan står självklart kvar, och vi kommer att ses vid senare tillfällen.
 
Så var det med det - nu är det snart kvällen - vädret har varit disigt och fuktigt, plusgrader, men i morgon ska tydligen solen skina och senare i veckan ska det bli varmt då ja?? Jomen, vädret har sitt eget liv må jag säga..
 
Video idag den fantastiska Whitney Houston, från en av de bästa filmerna jag vet - med Kevin Costner - såklart Bodyguard..Här är hon med I Have Nothing..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Diverse, Klasskamp & tvätt

 
Precis! =)
 
Back again! Gårdagen ja - den startade med - efter att ha kommit i kläderna - åkte o tanka lite, därifrån till Kyrkans Second Hand o glodde och sist mataffären. Och vad skådar mitt norra öga när jag kommer in bland hyllorna? Jo - Eva som står o jobbar - och går utan nåt!! Tjohej!! Några steg här o där, såg görbra ut!! Snart mållinjen Eva - det fixar du! <3
 
Efter hemkomst lite datorhäng o allmänt plock - sen på kvällen då var det dags att gå på lite skoj på högstadieskolan där sonen går. Föräldrar o syskon inbjudna så vi kom allihop - mycket folk i lektionssalen, och sen fick vi reda på vad vi skulle göra...Hahaha - Halleluja!! Klasskampen var på gång - på svarta tavlan var det uppklistrat jag vet inte hur många papper med frågor på - tror det var 150 sammanlagt + flera olika foto orienteringspapper..Så föräldrar, syskon och eleverna fick samarbeta med allt detta - hur man tog reda på svaren var helt valfritt - och ni kan ju tänka er - mobiler upp!! Hahaha...Det var mycket klurigt en del och tog tid att ta reda på - ett gäng gick ut också o gick orienteringen - foton tagna i närbild på NÅGOT, inte lätt! Sen skrevs alla svar över till tavlans papper, sen fikade vi och hade lite allmänt möte innan vi gick hemåt. Så nu hoppas vi att 7D vinner!!
 
Idag efter sonen gått så var det diskebaljan som gällde, uja - sen kom jag i kläderna och åkte till Netto och handlade litegrann, hem och käkade, sonen kom hem, drack kaffe och nu har jag varit nere med första omgången tvätt också - klart vid 21 ikväll. Ska se Sofias Änglar med och göra lite kvällsmat, sen var denna dagen över o förbi med! Snart helg igen - jääädrar va tiden går..
 
Idag en liten favvis som är käck, Aerosmith Feat Run DMC i Walk This Way. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tisdag

 
Så sant så sant..=)
 
Sovit rätt hyfsat ja - efter sonen gått till skolan så ringde jag till smärtenheten och språkade med en av sjuksköterskorna - framför mitt ärende med att Arcoxian slår ut magen och lite annat..Min dr va inte där idag utan skulle komma på torsdag så de skulle höra av sig om besked.
 
I övrigt idag så har det inte blivit gjort ett endaste skit..haha..så kan det bli, kommit i kläderna har jag dock o tvättat mig bakom öronen men sen har det varit lojt..Min bästis från Göteborg ringde också, vi hann prata en stund - sen ringde det på dörren - allt på en gång =) Där stod min goa vän o hunduppfödare med en vovve som hon hade med sig - Mini - och här är vi!:
 
Jag & Mini..Inte lätt att få en hund att titta i kameran inte..Haha..
 
Jag stod för kaffet och hundgodis och Annelie för fikabrödet, fick en blomma med!! Tack Annellie & Mini för besöket! Kan säga också att Mini är lite "tjänstehund" - hjälper barn bl a som har handikapp o andra svårigheter - ett djur och speciellt en hund är ju terapi för dessa människor, men idag var hon ur tjänst! =)
 
Snattrat med Eva lite med i telefon - och nu satt jag här..Kväll igen, uja, det går tydligen fort ändå fast man inget har gjort idag speciellt. Så kan det bli. Kvällsmat och Arrow på tv sen. I morgon är det lite småkul på kvällen på sonens högstadieskola, dit föräldrar o syskon är inbjudna, i övrigt ska jag nog handla lite grann på dan, sen får vi se vad som händer.
 
Jahapp - åsså va det video - idag en låt som på senare år gjorts av gruppen Bananarama - men som först sjöngs (tror jag) av denna grupp - min syrra hade denna LP-skivan på den tiden och jag gillade denna låten mest redan då..Kul att jag hittade detta!! Här är Shocking Blue med Venus. Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Däck, våfflor & Installatör...

 
Väntar o väntar....
 
Hoppsan Kerstin - helgen förbi! Jomen, gårdagen var lugn på fm, på eftermiddagen så åkte jag o sonen ut till svärmor, ex-maken var där och skulle byta till sommardäck på min bil och byta tändstift. Det ena gick jättebra men byte av tändstift gick sämre..Först hittade vi inget verktyg alls att byta dem med - sen hittade ex-maken 5 st men ingen i rätt storlek, så det får vara några dagar tills han skaffat rätt. Jag o sonen hjälpte svärmor med att kratta upp massa pinnar, hon har fått äppelträden klippta och då blir det pinnar o grenar som attan, så det fixade vi till också.
 
Sen bjöd svärmor på goa våfflor med sylt o grädde - det är mums det och man äter ju 1 för mycket jämt..=) Sen for vi hemåt jag o sonen och plockade upp dottern på vägen också, var här en stund och sen körde jag hem henne. Lite kvällsmat för mig o sonen och sen natti natti..
 
Sovit nästan hela natten, men ajaj - ryggen är inte go - har ju varit tvungen att sluta med de nya dunderpillren, får så jäsikens ont i magen av dem..det som va så braaa - men men, i morgon bitti ska jag ringa min smärtläkare och se om det inte går att få lite annat dunder, vi får se.
 
Och idag - så var det sagt att bredbandsinstallatören skulle komma till dottern då för att koppla in internet - det var bestämt eftermiddag och han - eller för all del hon - skulle ringa på min mobil så jag fick åka ner till dotterns lägenhet och släppa in denne..och jag väntade o väntade - hatar sånt där att man ska vänta - man får inget vettigt gjort alls, och vid halv 4 så hade vederbörande fortfarande inte hört av sig...Grrr - sms:a med dottern som också blev lite ilsk, så jag sa till henne att ringa dem - och fick besked att de jobbar troligen längre, till 5-6 och var det så att ingen dök upp skulle hon ringa igen..Jag åkte i alla fall ner till dotterns lägenhet och satte mig, kvart i 5 kom han..Så det var ett spring ut o in, och sladd dit, och sladd där och ett pipande i uttaget och ut och in och...ja - resten får dottern göra själv sen..Efter hennes hemkomst hängde jag med ner i tvättstugan för att kolla hur maskiner funka, sen for jag hemåt.
 
Och nu sitter jag här då - 18.30 är klockan med, känns det inte som, men dagen har varit låååång för detta väntande..Men jag har pillat lite med böcker och tagit ut bok - satt in bok, näää - den ska inte stå där - och ja - det blir bra...hahahaha...Nåja, det blir som det blir det där, lite bombnedslag i vardagsrom är det men va fan..En dag i möra med!!
 
Kvällsmat ska det bli - fick se att det INTE var Det Okända ikväll inte..utan Biggest Looser Sverige..Ok, kanske sätter mig o glyser på det sen, jag får se..Imorgon då samtal till El Doctore, och försöka bringa ordning i rummet bredvid..
 
Såja, det var det - video idag lite studsa - MC Hammer med U Can´t Touch This..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Hahaha - stackarna...=)
 
En lite orolig natt faktiskt - men somna sen i alla fall och vakna 8.50. Frukost och i kläderna efter en lätt tvagning. Mitt fikafrämmat kom också - o tänka sig, hon fick en bit kaka med - vilken tur! =) Snacka skit en stund och sen for hon hem.
 
Gjorde sallad till lunch, tog sen ner kort jag hade på väggen och satte upp svartvita bilder på Eiffeltornet, Big Ben bland annat - schnöggt ble de..=) Zzzzz en stund i fåtöljen, tog en kaffe, och sen har jag grejat med bokhyllorna lite grann, packat ner de böcker jag inte ska ha uppe - ska ju minimera till 1 bokhylla bara sen tänkte jag, så allt får inte plats heller för den delen, och jag är ju sån där att:Böckerna SKA stå i höjdordning!! Ops - ja i know, är lite knäpp, men en del vill ha böcker och sånt i bokstavsordning, ex-maken kör den varianten bl a, men jag är för höjdordning, största först och så daaaaaaaalar det neråt till minibokisar..=) Har snart fyllt 3 bananlådor med böcker då ja - finns lite till att plocka ner - har tänkt eventuellt att den låga bokhyllan ska in till sonen så han kan ha sina uppslagsverk o annat där - men vi får väl se först om det ser klokt ut därinne - annars blir det körigt..Får ragga tag i några bananlådor till i så fall - men det tar vi sen.
 
Nåja, och nu var det kvällen redan - den här helgen sa HEJ!! och HEJ DÅ!! väldans snabbt tycker jag..Börjar bli mulet ute med - dock är det 7 plus - men det talas om SNÖ - upp till 2 dm också..Nepp - vill inte ha, tycker inte om, försvinn!! Vi får väl se vad som händer..
 
Lite mat i magen, en stunds fortsättning i bokhyllan, datorhäng och go´natt!! I morgon eftermiddag - troligen däckbyte och tillfixning på lille Balthazar, han behöver ju lite vårkänsla han me´, eller hur?
 
Video idag en favvis - en smäktande ballad minsann, här är Richard Marx med Right Here Waiting..Allsång tack! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Jodå, så är det nog för alla ibland va...=)
 
En hel natts sömn, utan piller...vad hände där lixom? Trött kanske?
 
Jajamen, jag har fortsatt mitt röj idag - det blev strumprens, trosrens och annat diverse - även skåpen ovanför das garderob fick sig en genomgång..Nu står här 2 jättestora kassar fulla med godsaker, ska jag lämna in nästa gång jag är ute o far. Nästa projekt: Få bort min mindre soffa till förrådet och fixa till bokhyllorna - nu är det böcker lite varstans, högt o lågt, på tvären, på golvet och ja...en hög åkte ner i en papperskasse - den tog ex-maken med sig nu för en stund sen, det var hans böcker som nu kom till den rättfärdiga ägaren. Han tog även med sig sonen med ja..=)
 
Så sånt småpill har jag gjort idag, ätit lite, bakat en kaka med, får lite fikafrämmat i morrn en sväng, det finns en bit kvar - nästan hela kakan rök i eftermiddags, då jag, sonen och nu då ex-maken har satt tänderna i den..Men det finns kvar en bit så fikafrämmat får sig lite med! =) Sen har jag diskat också - ojoj, nä, inte så mycket idag, men nu var det gjort det också - strykbrädan tog jag fram i morse för att stryka byxor till sonen - den står kvar i vardagsroom o glor..med en hög tvätt bredvid..Får la ta det med - kanske - en dag..=)
 
Ska ta o äta lite om en stund, och NEJ - jag ska inte se Let´s Dance fortfarande - det får bli datorhäng eller möjligen en film för mig i afton, sen får det bli bingen, sovmorgon i morrn, hur länge det nu blir. Lite fikafrämmat då i morgon, söndag blir det däckbyte, ex-maken ska hjälpa mig byta dem, ska även byta tändstiften också - de är liksom slut se..Så var det hörni.
 
Video idag söteponken Darin med So Yours. Ha det gott.
 
 

 

Tjing


Här var det röjt! =)

 
Ne knappt alltså....=)
 
Happ - en hel natts sömn - tjohej - och det utan nytt piller..Är inte riktigt säker, men det KAN vara den lilla raringen som ställer till det i magen för mig..Ändå är jag noga med att inte ta den förrän jag ätit, men men  vi får se.
 
Ja hörni - organisationsprofessorskan har gjort det igen - RÖJT har det blivit här idag - i garderoberna...Det har tydligen varit rena istiden där - för det var många plagg som inte passade?? Förvisso har en del hängt där sen urminnes tider och som vanligt "nja - jag spar den, kanske kan använda den - nån gång!" Jo tjena - haha..2 stora kassar blev det som kommer göra nån behövande glad istället för att det ska hänga här - eller hur? Jopp jopp - plockade i ordning också på garderobsgolven, "Åååhej - så slängde vi in nåt där ja och stäng stäng fort!!!" principen är ju bra - tills man inte kan stänga dörrarna ordentligt, men nu går de igen såååå fiiiint så! Ska ta mig an överskåpen i das garderob i morgon - bäst att passa på när "rycket" finns!
 
Har ikväll hämtat dottern, sen drog vi till mataffären en sväng och sen körde jag hem henne. Och vad fanns i brevlådan då när man kom hem?? Jojomen, Deklarationsblanketten - fiiint inplastad av Skatteverket..Jodå, jag visste redan vad som stod där - fick tillbaka en liten slant, och det är man ju tacksam för!! Har även nu deklarerat då - pang poff - inlämnad o klar, kvitto utskrivet, katching! =)
 
Nu är det lite kvällsmat på G här, ska se Sofias Änglar sen, datorhäng och natti natti..Fortsättning följer angående röjandet - hoppas jag!
 
Video idag The Temptations minsann..Älskar sånt här =) Här är de med Ain´t Too Proud to Beg. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Onsdag

 
Ajaj...=D
 
Natten som va var inte så nice vissa timmar..Nä Gallan-Allan var rätt lugn, det var Kalle Katarr (som en god vän döpt det till) som bråka en del..Men somna i alla fall till slut och vaknade till den mobila enheten.
 
Strålande sol o blå himmel idag med - gillar´t - fast jag inte tycker om värme =) Men man blir på lite annat humör när det är fint väder, eller hur? Man vill göra så MÖE helt plötsligt, fönstren t e x - de skulle behöva få en torkning helt klart - för nu syns ALLT i det fina solskenet..=) Jaja - det är en dag i morrn med...
 
Jag kom i kläderna jag i alla fall, tog min lilla biiiil och åkte till dotterns lägenhet och kolla till saker o ting, sen for jag till ett ställe vi har vid Domkyrkan i stan, där går det att lämna in kläder o allt möjligt, han som håller i det åker till Litauen Pakruojis själv sen o lämnar saker till behövande - storartat tycker jag! Därifrån till El Tippo - slängde lite skräp där och vidare en kortis till mataffären också - sen for jag hem, käkade lite lunch och bläddra i reklamen.
 
Sen - ZZZzzzzzz en stund i fåtöljen ja..Lite konstigt dock, den står på helt fel ställe just nu, mitt på golvet =) Jag måste samla krafter och så tillkalla en son som får hjälpa mig bära ner den lilla soffan jag har - det får inte plats nu allt i och med att dotterns jättesoffa kom in här, men det blir nog bra sen. En kaffe har jag fått i mig med - pratat med Eva lite i telefon med - sen har det varit datorhäng faktiskt..
 
Nu va det kvällen - inget av intresse på tv ikväll tror jag - inte tittat vad som sänds i och för sig, ska kolla - vänta lite!!! .................Hepp - det var inget som jag tänkte se nä..Dåså - video idag The Outfield med Since You´ve Been Gone. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Såååja

 
Så sant, så sant...=)
 
Och där stack några dar till - påsken slut - allt i sin ordning!
 
Sovit ja - bara vaknat till varje natt, sen har det varit tack o god natt...jädrans bra piller det där måste jag säga..=)
Jaha - och vad har hänt här då tro...Hm...Annandag Påsk ja..Jo!! För tusan - vi var ju hos svärmor igår och åt god mat ju! Och efterrätt och fika - plockade även ett vårtecken:
 
Så fiiint - snödroppisar =)..Vid 3 snåret gav vi oss jag o barnen, dottern skulle på derby i innebandy, herrarnas kval upp till Div 1..Och jajamen - de fixade det!! Kul - de har kämpat ett par år men inte lyckats, men nu så!! Så TACK Berit för go mat, efterrätt, fika och snödroppisar!! Och GRATTIS IBK Lockerud Herr! =)
 
Jag och sonen for hemåt och tänkte ju ta tag i min krigszon igår då - men nää..Syrran ringde bl a o det babblades och garvades en bra stund - sen ble klockan såå möe..Körde dottern till mataffären så hon fick handlat lite och sen hem o då var det kvällen minsann...
 
Den mobila enheten fick göra sig hörd i morse - ordningen återställd alltså - sonen iväg till skolan, och jag? Jo - jag diskade och bringade ordning i mitt kök!! VOILA så var det klart!! Tjusigt värre om jag får säga det själv..=) Har bara kommit i kläderna och gjort en lätt tvagning idag - det har varit Pyssel & Diverse här idag i stället..Det finns saker kvar att göra, men den stora boven - köket - är nu färdigt i alla fall, ska pilla lite till i morgon..
 
Solen har strålat från en klarblå himmel - nu värmer det lite faktiskt! Men det är kallt ändå - lite nordan är det allt, men jag tror det är på G nu våren - och hur vet jag det?? MÅSJÄVLARNA har börjat GAPA..Va fan...Och duvor - och så kattskrällen som jaaaaaaamar..Jodå - nog fan är det snart vår va...=)
 
Om en stund ska jag göra lite kvällsmat, sen är det Arrow på 5:an ikväll, sen kommer jag att gäspa och så gäspa lite till och då får det bli sova, ajöss!
 
Åsså var det video..Eddie Murphy är en av mina favvisar - han är kul - fräck och sanslös..Dessutom har han spelat in lite musik med..Här är han då med Party all The Time..Ha det gott.
 
 

 

Tjing


RSS 2.0