Lite i förskott

 
Ja - tänka sig...=)
 
En jävlarihelvete tablett fick det bli innan sänggåendet igår - japp, jag kapitulera lite, får göra det ibland - men det där pillren är inte vidare värst snälla mot lilla maggen - så då tog vi piller för det  - också...Nja, var väl inte lika illa däran i morse när jag klev upp - kunde nästan gå rakt - tjoho, sicken grej va! Sömnen va det lite värre med - har bara varit uppe 1 gång, men vaknat desto fler...Grannen vägg i vägg t e x - vet inte om han har stereon inkopplad som väckningssignal - 05.55 i morse bröla skiten i gång i alla fall - och så nyheter på det..sen är det tyst...06.55 var det dags igen, lite försnack o så nyheter - och lite väder...Va fan....sen blev det tyst...07.40 satte nästa grannes barn igång då, tjo o tjim o lite till...suck.....var liksom ingen idé och försöka fortsätta att slumra en stund...
 
Frukost och iordningsställande, ner på stan en sväng - och där får man köra runt runt runt för att ta sig nånstans - tror inte det finns en enda stad i hela Sverige som har så mycket vägarbete - omläggningar - avstängningar mitt i stan som våran lilla stad + att vi har järnvägsspår då - mitt i alltihop som stoppar flera gånger om dan då tåget ska förbi...Halleluja - man kan hålla sig för skratt minsann.....Gjorde mina ärenden och sen for jag o barnen till:
 
Svärmor!! Gratulera lite i förskott idag - födelsedagen är inte förrän på söndag egentligen, men jag o barnen svischa ut idag med lite paket o blomster. Fick svärmors goda fisksoppa - eller kräftsoppa? Kärt barn har många namn =) Skitsamma egentligen vad den heter - jädrans god är den i alla fall! Sonen gick inte på den linjen då nä - han fick köttbullar o mos han - och storasyster la fingrarna i hans mat med såklart - farmors köttbullar..Vet inte hur många de åt till slut - soprent blev på köttbullarna i alla fall, och svärmor fick sen steka nya...=) Jättegott mjukt bröd o hårt bröd blev det också - efter avplockning så tittade vi på gamla foton - och asgarva så klart åt några stycken - det är allt kul att se på gamla kort - och så blir det ju lite minnen med..Roligt hade vi!! Sen var det fika, med bullar, gooooda kakor, toscakaka och så råååååsa princesstårta som pricken över i! Därefter tacka vi för oss och for hemåt. Tack goa Berit för god mat, fika och många skratt!! =)
 
Vid hemkomst pep dottern upp till mig här o skrev ut sin hemtenta - jag o sonen lastade ur mina sommardäck och fick in dem i förrådet - så var det gjort också! Pratat med Eva med - idag har hon varit sååå duktig, gått med bara 1 krycka flera vändor - heja heja heja!!! Keep going girl! <3
 
Jahapp och nu var det kväll o mörkt - och sista oktober är snart slut - i morgon 1 november och några steg närmare jul då ja...uja - i en del affärer är man redan halvless på att gå in - de har haft julsaker ett tag - blir liiiite för mycket va..men men, den helgen kommer också bara säga svisch så var det nytt år till o med och man fattar inte ett skit....Katching!
 
Lite kvällsmat ska det bli - sen vete tusan om det blir tv-n, en film eller datorn, det ger sig hörni..Video idag Taio Cruz med Break Your Heart..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lov

 
Jaopp...=)
 
LOV va det ja - lite lov från bloggen med märker jag..Haha - tja, finns det inte så mycket att skriva om så kan det bli såhär, men nåt ska det väl bli att pränta ner..
 
Igår så hände....eehh - jaha - och minne har man som en guldfisk..ett ögonblick....eehhh...oj oj oj, en sak minns jag i alla fall - dottern fick sina stygn borttagna av min goda vän o sjuksyrra igår ikväll - såg schnöggt ut, så det blir bra när det är helt läkt. Såg det nya programmet på 4:an SOS...nånting....eh - näe, kom inte minns det heller - lite läskigt eller hur?? Bra var programmet i alla fall - handlade om några av våra kändisar som åker till Afrika och hjälper ett barnhem. Sen gick jag nog o la mig...
 
Idag har jag varit med dottern till apotek - Willys - Karlssons och Donken - ni ser! Det tar sig, eller hur? Och ikväll har jag varit hos en god vän o tagit en fika och handlat..Japp! Vilket memory - nobelprice direkt...=)
 
(NU kom jag på vad jag gjorde mer IGÅR: Såg 2 filmer på datorn och sonen hade en kompis här nästan hela dan..)
 
Har ikväll varit så avancerad med kvällsmaten så jag lär få en guldstjärna i Guide Michelin..Stekt falukorv och makaroner med kryddor o ketchuppi till sonen och rå falukorv i tärningar (viktigt) och makaroner med krydda och Chilisås (också viktigt) till mig! Voila´! 1 stjärna minst eller hur??? Jag menar det....
 
Dåså - ni ser - det blev några rader i alla fall - i morrn ska jag o sonen åka ut till svärmor på eftermiddagen - mer kan jag inte säga om det här o nu - hahaha...före det är det oplanerat - sova läääänge kanske o vakna och inte ha ont nånstans???? Jamen Tjena va bra - det tackar jag å det hjärtligaste för!!! Torsdag är det tvätt i alla fall o fredag sen eftermiddag/kväll ska jag åka tll Kyrkogården o tända ljyyys då som sagt. Alles för nu.
 
 Video idag en kul en - PSY med Gangnam Style..Liite svårt att sitta still till denna tycker jag =) 595 MILJONER har sett denna i alla fall på Youtube - pö! Så lite?????? Hahaha...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Vintertid & Däckbyte

 
Yes - sååå sant! =)
 
Inte fasen drog jag nån nytta av nån vintertid inte...haha - näedå, här har vi stimmat upp ur sängen 2 gånger, men jag tror jag skyller på månen faktiskt...=) Många som vakna "tidigt" i dag i alla fall, man utnyttjar dagen så att säga!
 
Igår tittade vi då på sista delen i Sagan om Ringen triologin - över 3 timmar lång, men är det en film bra så märks det ju inte. Liiite för möe strider med en oändlig massa konstiga monster i alla storlekar o valörer =) kan jag tycka - och ni vet när det blir såna där snabba klipp - det är nästan så man blir yr i pallet faktiskt..Men bra var den - så nu får det bli annat att titta på nästa gång!
 
- 5 visade min termometer i morse - håhåhå - VINTERtid gjorde skäl för namnet minsann..Men vackert väder har det varit idag i alla fall - men kallt som sagt..Och jag har - som såååååå många andra idag fått på vinterdäcken också - svischade ut till svärmor där ex-maken höll till, så han fixade på mina däck, tjoff tjoff, klart. Åkte hem sen med en gång och gjorde lite mat - och drack lite kaffe..Sen har det blivit datorn resten.
 
JO!!!! Jag har ju för fasen DISKAT!!! Jajamen, i förmiddags så skedde undret - man kan ju inte annat än att göra vågen va......=) Och nu va det mörkt ja - kvällen består av lite mat, Solsidan och.....nä det vet jag inte - vi får se! Ingen klocka som ringer i möra i alla fall - och inte nästa morgon o inte näs........jaja, ni hajar va? LOV heter det - smakar väldigt fint i munnen måste jag säga - sonen tycker detsamma..=) I veckan ska det bli lite tvätt o en dammsugning, o annat diverse, på fredag är det kyrkogården framåt kvällen, ska tända lite ljyyyyys hos farsgubben bl a, och sen stå o beundra utsikten med alla lyktor överallt..Tjusigt!
 
Såja, nu var det bra då - idag en av mina favvisar - nämligen violinisten David Garrett, jag har nog lagt ut denna förut, men FAN va bra det är..Har hans konserter på DVD faktiskt och kan njuta när jag vill..=) Gitarristen i slutet har liiiite problem att hänga med till slut i denna...hahaha...Varsågoda, David Garrett med Csardas Gypsy Dance..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Hoppsan Kerstin! =)

 
Haha...=)
 
Som sagt - Hoppsan Kerstin - vad hände där?? Jo, jag vakna 8.34 i morse - utan att passera gå! Japp, sovit HELA natten minsann - var lite förvirrad vid uppvaknandet - det var ljust ute då ju - eehh...VA??? Försökte bläddra i det kassa minneskortet man har men näe - kunde icke förnimma mig att jag varit uppe i natt...Så - herregud vad trevligt va!! =)
 
Myspysfrukost med sonen - dottern ville till stan sen, i kläderna då och iväg, mycket folk, lördag - lönehelg, men katching så fick vi en p-plats serverad vid torget direkt - man tackar! Sen var det lite Vero Moda, Lindex, vidare till Godisbutiken utanför stan - och sen lite Lidl på det, hem och lite mat i magen, och en skvätt kaffe.Lugna gatan har det varit sen - och ikväll då ska vi se 3:e filmen i sagan om ringen, blev icke av i går kväll, så strax lite kvällsmat och sen bänka sig i fåtöljen för lite 3 timmar film!
 
Och hörni!!!! GLÖM INTE:
 
 
Yes, 1 timmes extra sömn i natt alltså - kan dock inte sia om det funkar för mig eller inte haha - det ger sig i morrn bitti. Så innan ni ska sussa ikväll - ställ TILLBAKA klockan!!! =)
 
Så var det med det - video idag Genesis med I Can´t Dance..Ha det gott.
 
 

 

 

Tjing


Shopping & Kallt

 
Hå hå hå - så dålig så den va bra =)..
 
Lite oroligt i natt, vaknat 2 gånger av att jag frusit - inte konstigt, sparkat av mig täcket tydligen..jag e kul jag minsann...och så var det sista gången på 1 vecka som den mobila enheten gav väckningssignal ifrån sig..man tackar ja!
 
Satte mig vid datorn sen en sväng, Eva pockade på uppmärksamhet o undrade om vi kunde gå på stan lite idag och handla sen? Jajamen, så fick det bli, så i kläderna o iväg.
 
FAAAAN så kallt det varit idag hörni - isvind riktigt, huuuuu - först stannade vi vid tippen Eva o jag, kasta lite skräp, vidare till hälsokostaffären där Eva köpte sig ett par supergosiga tofflor, därifrån till väskaffären och köpte en plånbok till Evas son - sen till Vero Moda, där Eva handlade lite till och sen Lindex där Eva köpte sig en jacka bl a - och hörni! - hon har GÅTT hela tiden med kryckorna - ingen rullstol idag inte! Strålande!! Sista anhalt var mataffären där även JAG shoppade lite..=) Resten av shoppandet stod då Eva för, många kassar blev det =) Sen hem till henne med alltihop och sen for jag hem. Tog en macka o kaffe, fixa i datorn lite, sen kom dottern full lastad - hon har nämligen varit hos farmor idag hon, de har ätit och bakat saffransbullar ihop, så jag & lillebror fick allt smaka vi me´..Ex-maken har också tydligen varit hemma hos dottern o stoppat fingrarna i burken - vad annars =)
 
Körde hem henne sen då, och fy fy fy vad kallt det blåser...Man smäller av - och då är det inte minus ens...Chicken alltså..Hur ska detta sluta tro - men ibland är man frusen helt enkelt och det är då rakt inte vanligt att JAG säger det, jag svettas bara av att vara snart tror jag =) Så kan det bli. Nu är det även skollov då, höstlov som det heter, stadigt vecka 44, och tjolahopp så bra tycker sonen..Han har visst inte läst mitt förra inlägg än vad det verkar - han blir varse det ska ni se..mohahahahaha....
 
Lite mat i magen och sen ska sonen o jag ha filmmys - vi ska se sista delen i Sagan om Ringen triologin, japp, nu blir det av ikväll se - sen får vi se vad vi tar oss an för nåt sen att titta på.
 
Dåså - kryp in i filtarna, tänd ljyyysen är väl vad som gäller va med detta rugg ute - video idag Scorpions med Send me an Angel. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Onsdag/Torsdag

 
Sorry - missat inlägg igår - men har inte glömt bort Er därute, jag vet att ni är några tappra själar i alla fall! =)
 
Gårdagen bestod av nästan heldag med Tv-serien The Big Bang Theory...Så.jävla.roligt....=) Avsnitt på avsnitt - med kissepaus, matpaus och rökpaus emellan, och heja vad klockan går då!!!! Tjoff så var det kväll - 1 hel dag borta, gone..Men vad gör det? Ibland har man inte det minsta lust alls för 5 öre att hålla på - och då blir det såna här dagar, och som sagt, so what? Det enda som hände var att jag gav mig ju faktiskt ut o hämta dottern och så handlade jag lite och gjorde hamburgare på kvällen - det var väl det.. Det var även lite grattis tilll en av bästevännerna som fyllde år på självaste FN-dagen! Sen blev det natten och zzzzz....
 
Varit uppe 2 vändor i natt - och så svart så svart i morse..2 grader..Riktigt råkallt ute faktiskt idag, det har haglat - el var det snö kanske?? Regnat lite, solen har skinit typ 5 minuter, men kallt, som bäst 6,5 grad idag - och det ska bli kallare..Jahopp - så är det med väder o vind..Plockat liiite allmänt idag, har faktiskt rensat i datorn megabig med, oj oj oj, nästan så hårddisken va knökfull - men är snart åtgärdat så det blir mer plats ;)...
 
Snart helg - IGEN - och LOV - halleluja säger skoleleverna hahaha...Ska engagera min son lite nästa vecka tänkte jag i diverse - det bästa är att han vet inget själv..Mohahahahahaha - surprise!!!! Det är om han då läser detta - vilket han gör ibland, så vi får väl se om han kommer löpandes in hit och vrålar "VAD ska jag göra nu????" Jadu, gosse lille......=D
 
Nä - skärpning i klassen här egentligen..Skulle behöva göra än det o än det - men jag säger som min kära syster - en klok människa..hahaha - att "ibland har man inte lust helt enkelt.." Yepp - så är det!! Ikväll är det Hela Sverige Bakar - idag ska de tydligen göra bakelser, oj oj oj, får vi se hur det går - garnityret på sniskan o grädden i håret kanske...Man vet aldrig..Lite mat med i våra magar - sen skiter vi i´t för idag...
 
Video idag - favvo favvo gruppen KISS med God Gave Rock And Roll To You...Och det var ju en jäkla tur att han gjorde det..Jistanes, hur hade det blivit annars va??? Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tisdag

 
Mohahahahaha.....=)
 
Nepp, det var ingen vidare nattsömn för mig i natt - nåja, skit i det....
 
Idag var det då dags IGEN för att åka till tandläkaren med nästa barn i familjen, sonen. Skulle tas avtryck idag, och jag kan hålla med om att det inte är nåt vidare trevligt evenemang..Bluuäääää....En rätt stor form i metall som är full med klet ska tryckas in i truten på dig, på över o underkäke, + att bita i varmt vax på det också...Sonen var inte direkt happyface inte - men han gjord ´et och nu var det över. Nu får vi se då vad specialisten kommer fram till senare.
 
Efter tandläkaren drog vi till Coop och ÖB en snabbis, sonen började inte förrän 11.30 så vi hann det också. Hem igen o han vidare till skolan, jag bäddade och plockade lite - STRÖK TVÄTTEN!!!! jojomen, ordning på mig - ibland, käkade lite lunch, pratat med Eva - och sen......ZZZZZzzzzzzzzzi fåtöljen en stund till sonen kom hem. Fika lite med ljyyyys, och sen ringde syster-yster minsann!! Fortfarande varmt därnere 25-26 grader, allt var bra med dem och det är ju skönt att höra!
 
Och nu var det kvällen - mörkt ute, på lördag kväll innan vi nanar ska vi ställa TILLBAKA klockan 1 timme - 3 dar kvar i skolan också, nästa vecka är det höstlov! Kvällsmat ska väl inmundigas så småningom - sonen har historialäxa att dra igenom, prov i morgon, sen blir det nog lite Caesar Milan på tv innan det är good night.
 
Tjopp tjopp - det va det...Idag Bullet Boys med For The Love of Money..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Eehh....=)
 
Tvi ruskan vale för måndagar....i megaformat! Och i morse totalt bäcksvart ute..hujedamig...lite kyligare idag med, disigt och taskigt, näe - det är en galen värld vi lever i..
 
Efter att sonen travat iväg så gjorde jag mig i ordning och följde med dottern till tandläkaren - och där fick vi vänta och vänta o vänta, och när hon väl kom in - fick jag vänta o vänta o vänta..GAH...Fyfanvadtråkigt smurfen studsade som en galning på axeln - men till slut så var hon klar i alla fall, vidare till bageriet i stan, tog en fika, eftersom dottern då inte fått i sig frukost nä..köpte bröd, till mataffären och handla lite, till järnvägsstation och köpte busskort, och sen skjutsa jag hem dottern igen..
 
Och ögonen har varit blytunga - kapitulerade faktiskt - idag har det snusats i fåtöljen ja - rätt gött va! Japp, men facit är brrr - jag vill lägga mig under en filt och komma fram till jul kanske? Pratat med Eva i telefon lite, käkat lite, sonen kom hem, och nu är det ännu gråare och tristare...Usch - det blir ljyyys and shit ikväll - det är en sak som är säker! Lite att stoppa upp volangerna med ska det också bli - sen är det ju Det Okända.....Buuuhuuuu - ikväll är det snyggingen Birkan Tore..Ljyyys and shit & Birkan Tore....Man tackar - bra avslutning på denna blahablaha dag..
 
I morgon är det TANDLÄKAREN - igen - denna gång med sonen - ska bita i geggamojja för avtryck - är måttligt road av detta kan jag meddela -men sånt som måste göras..sen är det straight hem och stryka och dammsuga - ja jag vet  - vad ni tjötar hela ti´n........skulle gjort det idag - men tya inte riktigt...=)
 
Idag en video med Bon Jovi som jag inte sett faktiskt, så varsegoa - Bon Jovi med Living in Sin...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

MAIF Träff..=)

 
Tjolahoppsan ja, vad denna helgen sprang iväg!! =)
 
Det går fort när man har roligt, eller hur hörni?
 
Fredagen bestod av en klippning först, NÄE - jag har INTE kapat håret - sorry, bara en tillhyfsning gjordes, och det var så bra så! En handling med dottern blev det också och sen lite ihop plockning av det som skulle med till MAIF Middagen i Lidköping hos Birgitta!!
 
11.15 hämtade jag Anki och Annie, sen drog vi - i ÖSREGNET då till Lidköping, stannade först vid stationen och hämtade upp Katarina som kom med tåg från Göteborg. Vidare hem till värdinnan, kramkalas och babbel babbel - sen till bords för pyttipanna lunch - mycket gott! Därefter en sväng till Rörstrands Center, där de säljer ALLT i stort sett inom porslin, glas o allt..Men inte fasen vad det billigt..Hujedamig vilka priser, även 2:a sorteringen hade prislappar så man blev alldeles mörkrädd..
 
Vidare därifrån till ett badställe - Bittan hade "hyrt" bastun där - var liiiite tveksamt ett tag om vi skulle åka, eftersom regnet öste ner - men johodå - dit kom vi!! Katarina o jag hoppade över evenemanget, men de andra hoppade gladeligen i bastun - jag o Katarina satt utanför i omklädningsrummet - som inte gick att sitta i till slut för det blev såååå varmt...Medans jag o Katta tog oss i sakta mak tillbaka till bilen, så hoppade Bittan o Annie i sjön och bada - jo - de BADA!!!! Oh my...."Hur kallt va det i vattnet?" frågade vi..Birgittas svar: "Vet inte, men benen domnade bort...=)"..Hahaha - fy fan - men vågade brudar - eller hur!! Därefter hemfärd tillbaka till Bittan, lite öl & vin, vi tittade på korten som Bittan tagit när hon var i USA/San Fransisco, och sen satte vi oss till bords för middag! Burgundisk gryta med potatis o sallad, var sååå gott!! Skratt, o tjöt om allt o inget - vidare till soffan med glasen - lite chips, nötter o annat smått o gott - 23.30 blev det efterrätt =) Glass o jordgubbar!! Sen var vi så mätta - fnittriga och trötta så vid 00.45 så var det natti natti - med undantag av Annie o Katarina då ja - de kunde ICKE sluta skratta på ett bra tag, men till slut kapitulerade även dom! =)
 
 
Upp vid halv 9 i morse - Katarina skulle med tåget tillbaka till Göteborg 9.17, kramkalas igen, frukost intogs med Bittans goda bröd, egengjord musli, och knäckebröd och kaffe såklart - vid 11 snåret var det packat o klart och ett stort tack till värdinnan för allt! Mycket mycket trevligt - datum för nästa träff är redan satt!!! Jag körde hemåt med Anki o Annie och släppte av dem - och sen for jag hem. En mycket härlig helg med underbara människor - sånt lever man länge på!!
 
Sen då? Jo - JAG HAR DISKAT - läs det gärna en gång till om ni vill - jag tror själv inte på det riktigt men så är det!! Ex-maken har varit här med sonen - tog en kaffe innan han åkte hemåt - och ja - nu är det kväll!!! Solsidan om en stund - lite kvällsmat - och good night.
 
I morgon är det lite tandläkeri med dottern och så ska jag stryka tvätten och dammsuga av också - har jag planerat.....i alla fall....att jag ska göra....=)
 
Värdinnan Birgitta för helgens evenemang har önskat låt idag - från Eurovision 1979 -Dschinghis Khan, Tyskland - en riktig riktig höjdare!!! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Ja, de får nog roligt ja...=)
 
Drömt knas o vaknat med ett ryck - 2 gånger - tjena mors - sov sen till mobila enheten sjöng så vackert. Mörkt, grått, trist, mulet, men varmt, hela 12 grader! Oj, det va värst..HADE tänkt både det ena & det andra, men nä....Fasen vad trötter man blir av sånt här väder, till och med haft probläääm med att han ögonen öppna..men skam den som ger sig!
 
Var väl i kläderna innan 13 idag..ops..=) men skitsamma - drabbar inget cykellyse..=) Efter sonen kom hem så åkte jag o handlade i alla fall, hämtade ett pakäät också - har beställt nya hörlurar med mick till sonen - IGEN...Han äter såna den pojken...Nu slog jag till o köpte 2 direkt - facit: de gamla i papperskorgen, de nya på skallen och de extra i skåpet! Kalas! Behöver vi inte bekymra oss om det på ett tag.
 
Regn regn som sagt - men den söta lite grävskopisen har jobbat idag må ni tro - så nu har han gjort sitt förstår ni - gården ser ut som vanligt men några undantag, några buskar mindre o lite så - det men det spelar ju ingen roll, eller hur? Nästa etapp är då målare i trappan - kan ju bli käckt det också - finns säkert nåt att titta på där med =)..
 
För 1 dryg timme sen har en av bästevännerna satt ner sin fot på svensk mark igen - hon har varit USA hon, och sitter nu troligen i sin bil på väg hemåt i rumpnisse vädret..Det är hos henne vi ska på Maif-middag på lördag, och hon kommer ha mycket att förtälja, var så säkra på det! Regnet ska ju fortsätta så det blir nog en historieberättar dag i stället - med tillhörande snacks såklart =)..Självklart SPORTDRYCK!! Vilka tror ni att vi är va?? Idrottare som super??? No no no...Sånt hålls inte vi med - inte alls - och där blev både min tunga svart och håret grönt....jädrans ljugpotta va...Håret grönt...jo tjosan - möjligen ansiktet grönt då - dan efter...men det är en annan historia hahaha...
 
Mitt hem ser ut som -. nja, har inte direkt nån mitt i prick beskrivning så här på stört - kanske vi kan benämna det med ett katastrofområde..och det är ju inte bra! Nä...en annan dag tar vi det - när jag har lust..=)
 
Dåså mina vänner - lite mat i kistan och Hela Sverige bakar sen - har inte koll på vad det är de ska göra idag, men det märker vi ju, eller hur? Video idag - lite söta boys - här är Justin Bieber och Jaden Smith (son till Will Smith) med låten Never say Never - med klipp ur filmen Karate Kid med just Jaden Smith och Jackie Chan..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Specialisttandvården/reglering Skövde

 
Jupp, så är det! =)
 
Oj vad jag har sovit i natt - faktiskt!! Inte ett liv förrän det plonka i mobilen, se där ja! =) Kolsvart ute dock, och värre ska det bli hörni, inte nu till helgen men nästa - då är det tillbaka till vintertid...
 
Förmiddagen lugn, som vanligt med andra ord - vid 12.40 kom sonen hem, idag skulle vi till Tandregleringen i Skövde och röntga hela garnityret..Och JA - haha - jag vela allt lite idag mä..."FAN mamma - du är totalt hopplös!!!" var typ dotterns kommentar senare..=)
 
Röntgen gick bra, men herrejesus - först var det vanliga foton som skulle tas, helbild av ansiktet, först allvarligt, sen skulle han le. Profilbild på det, sen fick han typ 2 spatlar i varsin hand, och då skulle läpparna dras isär med detta, det togs flera såna kort, upp o nerifrån, med spegel och gud vet vad...Sen vidare till själva röntgen, STÅ ABSOLUT STILL!!!!! hörde jag väl femtielva gånger - sen var det klart! Vi åkte vidare då o hämtade upp dottern, därifrån till Dollarstore först och sen en sväng på Elins Esplanad - fynda en ring (nähä???) och en tröja - REA, finfint!! Sen har jag varit på Clas Ohlson och köpt en bandstrimlare minsann - och va fan är det ???? undrar ni...Jo,det är detta:
 
SKOJIGT verktyg!! Har tänkt att köpa en sån i flera år - och NU äger jag en! Jädrar vad roligt det ska bli att "strimla snöre"..Hahahaha...
 
Hemfärd sen, in på Willys en sväng bara o köpte lite mjölk - dottern med hem, fick mat - såklart - sen gick hon nu för en stund sen - derby i innebandy för herrarna..Oj oj oj...Heja Lockerud helt klart!!
 
Ska strax käka lite jag o sonen också, jag kanske strimlar ett snöre eller 2 - bara för att det är roligt hahaha - tja, sen var det finito för idag!
 
Om vädret idag kan sägas - BLÅST BLÅST BLÅST - höll på att fara av vägen på väg till Skövde några vändor, den där lilla bilen är ganska så enkel att få av vägen tror jag om det vill sig illa, här gäller det att hålla stadigt i rattolin och hänga med i svängarna minsann - detta väder ska tydligen fortsätta enl hörsägen - jahapp, inte så möe att säga om - det är ju höst!
 
Sådär - video idag Lionel Ritchie med Dancing on the Ceiling...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tisdag

Ja, sannerligen....=)
 
I natt har det varit lite upp o ner - och jag har trott att klockan varit dags att gå upp - 02.40...Nä - tror inte det va...vakna en gång till vid 5 och somna om till det plinga 7.35, lite sovmorgon alltså!
 
Lika gråtrist, regnigt och mulet idag mä - plockat lite på förmiddagen, bäddat, och nu på eftermiddagen har det varit tvättstuga - jättekul att komma efter nån som inte har städat efter sig....Hatar sånt där - ska det va så jävla svårt att fixa till efter sig??? Nu vete fan VAD de hade tvättat och vad som hade fällt, ena maskinen var full av typ sågspån - eller fyllning från nåt kramdjur eller nåt - tur jag såg det för det första - annars hade min tvätt blivit helt full men det där..Happ, sätta igång och torka ur hela trumman o alltihop...GRRRR OGILLAS, jävla folk..Tyvärr hade vederbörande tagit bort sitt block från tidstavlan, så jag vet inte vem det är som tvättat heller, numren på lägenheten står på den nämligen, då hade jag baske mig gått o ringt på och bett dem städa..2 maskiner hade jag bara idag så det var 1 timme det och nu torkas det för fullt.
 
Tänkte inte alls åka ut idag i detta väder men fick hämta dottern som skulle till andra änden av stan o hämta paket, jaja, jag behövde cig ändå så det fick ju gå! =)
 
Det var väl allt för denna dag - inte så mycket alltså, i morgon är det Skövde och Specialisttandkliniken med sonen som ska röntga hela garnityret åt alla håll, men det går nog bra, inget som gör ont om jag säger så. På fredag ska jag klippa mig också - NÄÄÄÄ jag ska INTE klippa av mig håret - sorry gott folk, det blir en genomgång bara, men luggen måste jag ta en bit på - den räcker långt nedaför hakan den..Tänkte se lite hyfsligt ut inför helgens MAIF middag med mina kära gamla friidrottsvänner, ska bli trevligt!!!
 
Suttit o glyst runt på Youtube idag lite - möe finns det - och vad hittade jag då - jo, Fiction Factory med Feels like Heaven...80 tal, 80 tal...Kan nån skicka tillbaka mig dit nån gång ibland??? Vilka hänger på?? Tror jag får ett gäng med mig faktiskt..=) ..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lokalsinne? NÄE.......=)

 
Japp, så ser dagens karta ut typ - hur jag har kört idag....Hahahahaha....
 
Sovit från 23.45 till 06.40 - man tackar!!! Trodde dock att det var mitt i natten när jag knirka mig ur bingen, kolsvart ute....regnigt och eländigt..hua...Frukost intogs, son till skolan, jag till datorn, kom i kläderna runt 11 snåret, idag skulle jag iväg på en liten tur nämligen..och tur - det blev det - lite extra...=)
 
Dottern skulle nämligen till sjukhuset i Falköping och göra en liten operation, hon jobbade före så jag åkte då till Skövde och hämta upp henne - vi skulle vara i Falköping 14.00..Och redan i Skövde så ballade allt ur fullständigt..Som ni hört tidigare så går Annika t o m VILSE i motionsspåret här, och då kan ni tänka er själva när jag ska hitta till nåt och åka vägar jag inte åkt hur det blir??? KATASTROF ja...Man svänger in fel bland annat, hamnar på enkelriktad gata och måste då åka runt alltihop - och man har inte en jävla aning om vart man är...TUR att dottern uppenbarade sig - in i bilen och sen var det ju en baggis att åka till Falköping!! ELLER..... Nä - inte det heller...Jag har varit i Falköping 1 gång - var "bara" att åka rakt fram så pang var man där!! Är i och för sig 3 år sen - och nya vägar o annat hade visst tillkommit...Efter att ha åkt en bra stund på väg 26/49 och rätt skyltar ICKE uppenbarade sig - ja då anar man ugglor i mossen...happ - vänd om alltså och startade om  - vi skulle nämligen vara på väg 26/46 som då går till FALKÖPING...Hahaha - jaja, fram kom vi i god tid före ändå!!! Dessutom fick vi vänta 15 minuter extra - men vad gör det - vi var ju framme!! Allt gick bra i alla fall och hem kom vi utan probläääm - öste ner hela vägen hem...Dottern kommer nog ha lite ajaj senare ikväll när bedövningen släppt så det blir värktabletter - men det går ju över det också.
 
Sån är jag - 0 - zero - nada lokalsinne - tur jag hittar hem i alla fall!! Smörgås o kaffe när jag kom hem - blipp sa det i chattrutan och ett GOD MORGON?? uppenbarade sig...Aha - visst, en av bästevännerna är i USA och förlustar sig och där var det ju morgon! Strålande vackert väder i San Francisco var det - Grattis!! sa jag, här ösregnar det....Allt bra där i alla fall, ska bli spännande på lördag och höra om trippen =)
 
Kvällsmat ska det bli, Det Okända på tv - regnet fortsätter...Sov morgon i morrn..Annika heter jag...Haha....Dottern har fått välja video idag - och den är så klockrent passande just idag....DET GÖR ONT med Lena Ph....=) Japp, gumman, det kommer nog göra det framåt kvällen...men det går över...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Regnig söndag

 
Haha..ja man kan tro´t..=)
 
Hujedamig - vakna till ungar som vrålar o skriker o bankar o bonkar kl 8..Nä, inga småbarn inte - större variant i 6-7 års åldern o liiite större..Det är väl då faan, hur i helskotta deras föräldrar står ut med det en söndagsmorgon, jag hade fått araben x 100 och tejpat igen truten på dem om det varit mina ungar..
 
Fick traska upp då - möttes av en regnig dag, uja va trötter man blir av sånt väder - man kan gott döpa om såna dagar till GÄSP dagen, för det är det man sysslar med när det är sånt här, nästan så käkarna går ur led alltså..Mysfrukost med sonen, som för övrigt redan var vaken när JAG då fick ett abrupt uppvaknande..Nä - sonen sover inte direkt på helgerna inte, han kan vakna 7 då med - är inte typen som somnar om - men det kommer kanske en dag - när han blir äldre - som jag....hahaha =)
 
Kom i kläderna relativt hyfsat ändå idag då - skjutsade ner dottern till stan i ösregnet, hem sen och åt lite mat - kaffe o glass efter, inte så dumt - men nougatsås..Aouch va gott..=) Sen har man då gäspat o gäspat, och sedär!! där kom en till ja...ZZZzzzzzzz....Näpp - ryck upp dig människa!!! Det här duger inte, sitta här som en slö palt - ordning i klassen här nu!!
 
Strax mörkt - regnar gör det än - ska väl bli kvällsvard vad det lider - sen är det ju Solsidan ikväll med! Vad tyckte ni om första avsnittet? Ikväll är Henke Larsson med också, fotbollsspelaren - vi får se hur det går! Ny vecka i morrn - Falköping ska jag till i morrn - och så en vända till Skövde på onsdag, och på lördag!! Ja DÅ är det MAIF träff i Lidköping minsann!! Såååå kul - vi får väl se om vi övriga i gänget får ta hand om värdinnan - hon kommer hem från USA 2 dagar innan middagen - hon kanske är top speedad av jetlag, eller så trillar hon ihop i en hög o sover..Haha, kan bli spännande detta måste jag säga!! =)
 
Nåväl - nu får det vara bra va - video idag Eurythmics med den passande titeln Here Comes The Rain Again..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Min lilla bil...=)

 
Japp, så är det! =)
 
Nu sitter det nog lite nyfikna människor här kan jag tro som undrar - vad är det som hon har pysslat med som hon nämnt lite - men inte talat om?? JO förstår ni....
 
Igår förmiddag så lämnade jag in min lilla bil till en verkstad som skulle åtgärda de fel som var - 3 man jobbade med bilen hela dan och åtgärdade felen + några nytillkomna också (såå snällt!!) och vips på kvällen så var bilen klar!!! Och ännu mer fantastiskt i alltihop - jag behövde inte betala ett öre, ja, ni läste rätt faktiskt - jag fick räkningen betald av Eva o Fuad som tack för att jag hjälpt dem så mycket!! Vad säger man? Känns som om TACK inte är tillräckligt, en otrolig present tycker jag, som betyder massor för mig, bilen är ju min lilla bebis - utan den kommer jag ingenstans..Jag vet att jag tackat många gånger redan Eva & Fuad, men jag säger det igen:
 
Tusen tusen TACK - det var den bästa sak jag kunde få, betyder oerhört mycket, fantastiskt snällt av Er!! Och stort TACK till mekanikerna givetvis som slet med bilen! Gulliga är ni allihop! <3
 
Inte dåligt va? NÄE - verkligen inte! Är mycket tacksam över detta som sagt - fabulous.se helt klart!! =)
I övrigt - tja vad har jag gjort - jo, igår då medans bilen var hos bildoktorn så åkte jag o Eva på stan och gjorde lite ärenden, slängde en matta på tippen, var och köpte en ny, var och handlade i mataffären, var till Zoo och köpte sand - vi skulle åkt till sjukgymnasten med, men hon blev sjuk så det blev inställt. Sen hem till Eva med mattor o mat, sen gick jag en promenad hem då - gick riktigt bra måste jag säga! Benen var helt ok, kändes i ryggen, men det kommer jag nog aldrig ifrån, o inte var jag andfådd heller, gick i ganska så rask takt, hela vägen utan stopp! Så jag är nöjd - käkade lite när jag kom hem, sonen hem från skolan, lite dator och sen då på kvällen så gick jag tillbaka till Eva & Fuad o hämtade bilen. Den promenaden var lite sämre, jag gick hela vägen utan stopp nu med, men när jag kom fram till dem så var ryggen nästan "av"..Men som sagt, jag är nöjd att det gick så bra ändå!
 
Hem med bilen sen då, och jäsiken vad bromsarna tog nu!! Haha, låter som jag inte hade bromsar alls innan, men det hade jag, men de tog lite "långt ner" om jag säger så! Och inget rassel o pling i bilen heller, otroligt! Tror lilla bilen också var nöjd med besöket hos doktorn - ska köpa en Wunderbaum åt han tänkte jag så han blir glader!!! =)
 
Sovmorgon idag, nja, vakna 5.15 först, liiiiite tidigt att gå upp kanske, och somna om till halv 9 ungefär. Mysfrukost med sonen, svärmor ringde en sväng, kom i kläderna, lätt tvagning idag, sen diskade jag! Jamen, finns lite hopp om mänskligheten i alla fall =) och sen skitade jag ner igen då genom att laga spaghetti & köttfärssås till middag. Gottigt så! Har precis satt mig här nu - jag o sonen har haft lite filmtajm såhär på eftermiddagen! Action på högsta nivå - vi har sett Expendables 2 - roll listan är inte tvi skit inte - Stallone, Schwarzenegger, Van Damme, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Bruce Willis och några till. De är rätt roliga de här filmerna faktiskt, mycket fyndiga repliker emellanåt - så den var klart godkänd! 4 av 5 möjliga små bilar fick den!! =)
 
Och nu var det kväll redan ja - snart mörkt, inte många helger kvar tills det blir vintertid, mörkt ännu tidigare..Uja..Kvällsmat ska det bli vad det lider, får väl bli spaghetti o köttfärssås igen då, går alldeles utmärkt det, det värsta är att jag har ingen PILSNER..=( Skandal är ordet, men men, jag får överleva det med!
 
Japp, det var mina fantastiska dagar det - hoppas ni har haft det bra också denna helg, en dag kvar förvisso - söndag - och det är vilodag det!! =) Video idag, the King of Pop - Michael Jackson med The Way You make me Feel..Läcker video tycker jag! Ha det gott.
 
 

Tjing

 

 


Minusgrader & Lack

 
Jojo..=)
 
Sovit ok i natt - vakna 6.20 - en halvtimme kvar till uppstigning alltså - jag låg kvar o slumra då till helvetesmaskinen stuffa igång..
 
Vare sig TV-Internet-Telefon funkade i morse, nähäppp - faan vad handikappad man blir helt plötsligt!!=) Men nu ser ni - innan kl 9 hade moi STRUKIT allt tvätt och bäddat överallt - vad sägs!!! Fabulous.se =)
 
Den lilla grävskopisen har fortsatt sitt arbete idag, framsidan grävs nu igen - de har lite kvar så det blir nog klart i morgon - och nu sitter det en NY lapp i trappan - nu ska de måla trapphusen då ja - jaja, det drabbar ju inte mig, men alltid är det nåt tänk.
 
Sen vid 11.45 hämtade jag upp dottern och så åkte vi ut till svärmor/farmor och hjälpte henne lite. Först lite mat, gooood köttfärssoppa och smörgås - sen skred vi till verket. Först ner med gardiner, sen torkades de nya fönsterfodren, sen 1 lackning..Vidare in i vardagsroom och gjorde samma procedur. Medans det torka, så fikade vi - sen var det omgång 2 - slipning med sandpapper först och sen avtorkning och sen 1 lackning till. Så kök o vardagsroom ska vara klart nu, svärmor ska göra resten själv sen. Blir nog jättefint när allt är på plats!!
 
Jag o dottern tackade för oss och drog vidare till Willys så dottern fick lite handlat, sen skjutsa jag hem henne och sen vidare till mig.
 
Ska strax börja med kvällsmat , vad det nu månde bliva, sen är det ju Hela Sverige Bakar ikväll, det ska också ses, sen fick vara bra för idag tror jag! Imorgon ett litet projekt på förmiddagen, talar jag om när det är klart ja..=) och sen ska jag med Eva till sjukgymnasten bl a. Sen va det helg minsann!
 
Minusgrader i mose med, -0,8..Har nog varit lite kallare under natten skulle jag tro, men sen på dan idag, en perfekt höstdag till - kalas va! =)
 
Efter jag släppt av dottern o körde hemåt så spelades det en låt på radion som jag hört massa gånger, men inte fasen vet jag vem det är??? Ringde dottern helt sonika - och javisst så löste hon det! Den jag suktade efter är denna - Michel Teló med Ai Se Eu Te Pego - är brasilanska och betyder If I Catch you..Tjejerna är helgalna i publiken..hahaha... så varsegoda, här kommer den! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fin Höstdag

Oh ja!! =)
 
Morsning korsning vägskäl på er..När man i morse slog upp sina blå och efter många om o men tog sig till köket och drog bort gardinen, så visade termometern 0,8 gr + då ja...Lite vitt var det allt på marken med, frostnatt alltså!! Men solen har stråååålat idag och sådär lagom - vad nu lagom är?? och luften har varit härlig - och alla dessa färger på löven!!!! I LÖÖÖÖVE IT!!!! Hahaha..
 
Efter sonen kom iväg till skolan, jag i kläderna och åkte ut till svärmor - japp, nu var hon hemma från Spanien - hade varit kalas, varm o gott, fina utflykter, trevliga människor. Idag skulle jag köra ut henne till Bilverkstaden, hon har haft bilen inne på service medans hon varit o gottat sig - javisst, bilen måste ju ha sitt med! Fick 2 jättesöta små vinflaskor av svärmor och 2 fina 3D bokmärken med fina motiv till barnen. Tack snälla Berit, vinet står på kylning! =) Först tog vi en kaffe och lite ditt o datt, sen körde jag ut henne så hon fck hämta sin bil. Därifrån åkte jag till Coop, ÖB och sist Ica-affärn, fick ihop lite smått o gott, därefter hem. Åt lite mat och sen kom sonen, Eva har ringt, och så har det blivit datorn. Facebook har levt sitt eget liv idag tror jag, blipp o blopp o inga spel eller nåt har funkat..Hm..Drog ur modemet och starta om det - har blivit bättre men liite knas är det allt än.
 
Idag har de även börjat gräva igen alltihop på gården, och jag måste säga - för jag har stått o studerat detta noga!! =) att jisses vad duktiga de är killarna som kör grävmaskinerna..Visst så "bösar" de på när de ska lassa jord o annat men sen...Maskinisten har alltså med grävskopan SMEKT över jorden, man kan tro att det är gjort för hand baske mig så fint är det, såååå försiktigt och fint har han jobbat, lite precision är det måste jag säga..Och hur man nu kan bli såå lyrisk över en grävskopa???? Hahaha...Jaja - man kan se fint i en grävskopa med ju - som ni märker!!! Skit man blir glad av helt enkelt, sån är jag! =)
 
Nog om grävskopor och smekt jord =) i övrigt lugnt o stilla i alla fall, kvällsmat ska det bli - MIKRO is the shit =), lite tv blir det säkert - och se om Fejjan funkar ordentligt..I morgon ska jag ut till svärmor på lite lunch först, sen ska jag hjälpa henne att börja lacka träfodren kring fönstren inne - hon fick utbytt alla fönster innan hon åkte - blev såå fint, med spröjs o grejer, men det måste lackas lite först, så det ska jag pyssla med i morrn om det inte blir nån ändring - ja, sen är denna veckan slut med! Oj oj oj...
 
Igår när jag var med Eva o hennes sambo till Skövde, så satt ju jag o Eva kvar i bilen o väntade..Regnet öste ner utanför, och Eva ville kolla lite vad som fanns i handskfacket..Och vad hittar hon där...Jo, en skiva med Gibson Brothers..Herrejösses!!! De hade jag totalt glömt bort, men som alla andra DÅ så spelade man ju denna och en låt till med dem jämt ett tag..Så här o nu - may i present: Gibson Brothers med Que sera mi vida...Nostalgi på HÖGSTA nivå! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag/Tisdag

Haha - ja, DET är ju inget vidare...=)
 
Howdy gott folk - i know, inget inlägg igår - men här kommer det ett!
 
Måndagsmorgonen startade med något så hipt som att gå ner i tvättstugan..Japp, 8-12 var bokat, så det pysslade jag med på förmiddagen. Bäddade, kom i kläderna, och vid halv 12 då hämtade jag upp tvätten, inte såååå mycket denna gången! Vek det som skulle vikas och strykhögen blev inte alls så stor - jippie!!.......=)
 
Sonen kom hem från skolan, lite prat med honom och sen var det dags för mig att åka till Skövde och hämta dottern - vidare därifrån till världsmetropolen TIBRO...Mohahahaha - ja jösses sicken stad, och vad fasen gjorde vi där?? Jo, dottern skulle på en anställningsintervju ser ni på Socialtjänsten där - mamma fick sitta utanför o läsa tidning 3 gånger om ...Lite sådär att sitta där faktiskt, i detta hus ligger också Folktandvården och folk som gick förbi mig tittade lite sådär ni vet: "stackars människa - sitta här o vänta för att komma in på Soc..." Ja kära nån - nästan 1 timme satt jag o vänta - till slut kom dottern ut - vi får väl se vad det blir utav denna intervjun sen, ett jobb på spel i alla fall! Jag o dottern gick sen in på ICA affären o handlade lite, sen for vi hemåt - Tibrovägen är liiiite läskig, nu hade det börjat skymma med och älgjakten har ju satt igång, inga stängsel utmed vägen och det är i stort sett bara skog...Tyckte jag såg älgar åt alla håll till slut...Haha - men hem kom vi, lite kvällsmat och Det Okända på tv - sen var det gonatt.
 
Sonen sovmorgon i morse, men jag gick upp vid halv 8 ändå, sovit rätt bra - men att gå ur sängen är mindre trevligt, aj o oj, och hej o hå...Nåväl, efter kaffe o macka börjar man väl rätta sig till...Vid halv 10 åkte jag hem till Eva o hennes sambo - idag var det Volvo i Skövde som var målet, Evas sambo jobbar där, och var tvungen att åka på ett möte och fylla i massa papper, så in med bägge sjuklingarna i bilen och iväg. Regna heeela vägen och regna ännu mer när vi satt o vänta - tog en sväng till en utländsk mataffär - och sen blev man bjuden på donken som vi åkte hem till Eva o smaska i oss. Efter det en kopp kaffe och sen for jag hem. Bäddade sängarna och plockade med disken lite, ska ställa mig i baljan strax faktiskt, stryktvätten får bli projekt onsdag tror jag...
 
Tja, det var väl alles - mat ska det väl bli framåt kvällningen, lite dator o kanske tv. Idag ska ni få ett nytt Boyband - gossarna i One Direction närmare bestämt, tror inte jag lagt ut denna faktiskt - What makes you Beautiful..Ha det gott.
 
 
Tjing

Lugnt

Japp! =)
 
Nja, sovandet var väl sådär i natt, kom i säng sent för det första eftersom sonen fått ett virus i sin dator, att scanna en fullständig genomsökning tar sina timmar - närmare 2 1/2...Men fick ordning på det tíll slut, och det var huvudsaken. Sen sms:ade lilla dottern i natt med då ja, vid halv 3 tror jag klockan va, men det gör inget det heller, bättre att de hör av sig - skiter i vad klockan är faktiskt..Sen var det lite slummer en stund till halv 8 ungefär, vid 8 ledsnade jag och gick upp..
 
Mysfrukost och lite snack med sonen, sen har det faktiskt varit sååå lugnt, sonen åkte till en kompis, jag åt lite lunch, suttit vid datorn, bokat en tvätt tid till i morgon bitti, dottern kom förbi en sväng på en fika, jag körde hem henne för en stund sen..
 
Håret i oordning - och foppa tofflor och så ut ja..Tjusigt värre - skiter jag fullständigt i, det finns de som är värre än jag här på gården kan jag säga - och går ut i morgonrocken..Liiiite överkurs va? Ja...=) sannerligen...
 
Glömde ju berätta igår att Eva har nu varit uppe på sin övervåning äntligen efter nästan 5 månader!! Japp, och duschade gjorde hon däruppe o lite annat. Strålande jobbat tycker jag, keep going, och öva öva - du är snart i mål Eva!
 
Jahapp - alles - ikväll börjar Solsidan igen också hörni!! Såå SKOJIGT..=) Nu får vi stå ut med pesten Ove ett tag igen..Hahaha...Sicken sköning egentligen..Nå - vi får se vad han hittar på denna säsongen då..
 
Kvällsmat, Solsidan, klart slut. Video idag Whitesnake med Love Ain´t No Stranger..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Slappisdag

Glitterich va länge sen hör ni! =)
 
Dottern gick nöjd o vansinnigt mätt hem till sig igår, och det var ju huvudsaken!
 
Sovit ok i natt också faktiskt, upp o åt mysfrukost med sonen - en riktig höstdag ute idag, strålande sol, färgglada löv, som har börjat dingla ner på marken, liiiite blåst, men rätt varmt ändå.
 
Tvagning o kamning idag bara, pratat med Eva i telefon en sväng, sen körde jag dottern till stan bara - hon ska till en kompis i Vänersborg med några tjejer, men hade fanimig packning som om hon skulle vara borta 1 vecka eller nåt =), men det skulle hon inte - hon kommer hem i morrn redan...Jösses ja =)
 
Efter hemkomst åt jag rester efter gårdagens mat - och kaffe o äppelpaj på det, mikro is  the shit helt enkelt =) men hur gjorde vi förr?? Kommer inte minns det alls..
 
Sonen har varit hos en kompis hela eftermiddagen, dök upp här för en stund sen - snart kväll o kvällsmat - blir nog lite rester igen tror jag =) - sen blir det  väl lite NCIS avsnitt för min del - filmtajm med sonen blir en annan kväll - nu skypar de och spelar o allt va det är - så filmmys med morsan får vänta.
 
Dåså - lugnt o stilla - idag en video med Paul Young - Wherever I Lay my Hat..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Födelsedag! =)

GRATTIS TILL DOTTERN MALIN SOM FYLLER 22 ÅR IDAG!!! HURRA HURRA!!! =)
 
Har hoppsat över 1 dag märkte jag nu ja - jaha - och vad hände igår? Hmmmm....
 
Jo! Hade tänkt att ha en sån där slappavarahemmadag och inte göra ett någe - en lätt tvagning och kamning ja - men sen på eftermiddagen fick jag främmande av min goda vän som är hunduppfödare, det blev heleftermiddag och en bit in på kvällen innan hon for hem =) Gjorde sen kotletter i ugnen med ris - inte dumt - sonen vråla: FINNS DET MER???? Haha - då är det gott tror jag!
 
Sovit rätt bra i natt - man tackar..Sonen iväg till skolan - jag satte igång att förbereda lite för idag är det nämligen:
 
Malins 22 års dag minsann!! Kors vad tiden går hörni.....Stort GRATTIS Älskling!! <3
 
Kom i kläderna då i förmiddags och var på stan redan 10!! Det ni - MEN...min tidsplan sprack totalt..hahaha, hann parkera bilen o gå över torget så träffade jag en gammal god vän, kramkalas o grattis till att hon gift sig..och sen blev det bla bla bla..tills hon sa: "Näe, vi går o fikar o pratar där istället!!" Och det gjorde vi - kom därifrån 11.40 tror jag..Ops - lite skynda skynda  blev facit då ja - men det gör inget, alltid trevligt med gamla vänner man inte sett på länge!!
 
Gjorde mina ärenden då o raskt hem, slagit in paaaket, diskat och förberett maten, dottern har önskat min fläskfilé gryta med kantareller och potatis gratäng och äppelpaj med vaniljsås till efterrätt..Tja, det går ju ner faktiskt om jag säger så!!
 
Så nu sitter jag o sonen o väntar då på dottern, ex-maken dyker upp också sen en sväng.
 
Dagen video har dottern önskat såklart - Ur Disneys Aladdin - Kärlek är bara löljigt..Ha det gott.
 
 

 

 

Tjing


Skövde

 
Nepp - men det är roligt så länge det varar! =)
 
Soveriet skiter vi i - likaså ryggeländet jag har, o resten av kroppen..
 
Efter sonen travat till skolan gjorde jag mig i ordning och sen var det dags att åka till Skövde och Sjukhuset med Eva igen för en undersökning. Lite väntan, men undersökningen gick bra - vidare till Dollarstore - tja, man kan allt shoppa möe där! De har såååå läckra tavlor med Marilyn Monroe - julklapp till MOI kanske?? Det åkte i alla fall ner det ena o det nittonde i korgen, Eva gick med kryckorna därinne - var inte nödvändigt att släpa ut rullstolen där tyckte vi..Därifrån till Zoo-affären där det inhandlades diverse till råttisarna som Eva o de har.
 
Sen var det Elins Esplanad som hägrade. Först bjöd Eva på lunch - dagens på restaurangen de har därinne - riktigt bra mat, och mycket med - idag var det karre´med potatis och vitlökssås, sallad, bröd, kaffe o kaka..Mätta o belåtna drog vi oss vidare till lite affärer, H&M, Claes Ohlsson, Skopunkten - tja ni vet va...Sen gick vi ut men kom att vi har ju för fanken inte varit inne på Gina Tricot...In igen alltså - och där fastna jag bland smycken o ringar...Farligt farligt, köpte en ring till slut o ett par örhängen..Hade kunnat köpa ännu mer, men man får stilla sig lite..=) Och sen var det hemfärd. Var hemma i stan runt 15.15 eller var klockan blev..Heldag alltså - skojigt! =)
 
Efter hemkomst blev det kaffe - snack med sonen och nu sitter jag här..Så mycket mer blir det nog inte idag tror jag - en disk har jag förvisso, men näääää - tar den i morrn tror jag..Kvällsmat och lite tv kanske framåt aftonen - ja, det var det!!!
 
Eva satt o sjöng o sjöng på en låt i bilen på vägen hem - och ni kan få sjunga ni med då - för här kommer den - Ca Plane Por Moi med Plastic Bertrand...Sicken höjdare!! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En Lagom dag

 
Haha - riktigt kul...=)
 
Sömnen är upp och så är den ner - i natt var det ner ja...Hm..
 
Sovmorgon idag eftersom sonen börjar 9.20, vaknade tidigt men nepp - gick inte upp förrän 7.45 eller vad klockan var - tittade inte jättenoga faktiskt...Frukost o titt i tidning - sonen iväg till skolan, Eva blippade på datorn o undrade om vi kunde handla lite - jajamen, såklart!
 
Kom i kläder - hem till Eva, ner till mataffären, jag köpte det sista jag skulle ha med till fredag då dottern fyller år så nu var det klart med, så bra! Hem med varorna till Eva - jag åkte hemåt. En smörgås o kaffe på dan, var inte speciellt hungrig faktiskt - så är det ju ibland. Suttit vid datorn sen o spanat på det ena o det andra - och så gick tiden sådär jäkla fort och klockan är halv 7..
 
Halvtaskigt väder men fortfarande varmt, nästan lite klibbigt emellanåt - jacka är på men ibland blir det svettigt alltså..Var nere o kolla om det fanns nån tvätt tid det närmaste men nä - inget förrän till helgen, ja, jag har inte fullt på nåt sätt i tvättkorgen, bara kände mig lite redig där för 5 minuter, att tvätta då innan det blir knökfullt..Nåja, min tid kommer också - bokade dock ingen tid...haha..
 
Mexicana o skruvar till kvällsmat idag - sonen ska öva matematik han - ska snart göra ett ropande på honom - kommer väl få ett AAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGHHHHHHHHHHHH i kubik - men det biter tyvärr inte på morsan inte...=) Sorry grabben....
 
Video idag - hohoho..Riktigt skoj o se denna, Ram Jam med Black Betty..Haha..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

1:a Oktober

Nepp - ibland är det totalt hopplöst..=)
 
Jodå, sovit rätt bra i natt med - men hade en sån där hemsker dröm som gjorde att jag vaknade helt genomsvett - ni ska få höra om det vid ett annat tillfälle..."Sådär kan hon ju inte säga????!!!!!!!!!!" tänker ni nu va? JO - det kan jag faktiskt, gjorde det precis nyss..=)
 
Förmiddagen slö o slapp, kom i kläderna sent - käka lunch, regn o uppehåll om vart annat - sonen kom hem - tog en kaffe och sen åkte vi ut o shoppa lite, först mataffären, sen Karlssons Varuhus där sonen inhandlade sig en riktig gosefilt med brittiska flaggan på för presentkortet han fick av sin farmor i födelsedagspresent. Nöjd son - och det är huvudsaken. Vidare till Netto - där JAG blev nöjder o glader, de sålde lite såna där kul grejer till att dekorera tårtor o sånt med - ops - nämen, åkte de ner i min korg - det var attan!! =) Skojigt, nu ligger härligheterna bara o väntar på att få användas!
 
Nu regn igen och massa gyyyyla löv everywhere - höst alltså - på riktigt..Happ - nåja, snart jul!! Hujedamig...Så är det ju - det dröjer nog inte så länge till förrän affärerna långt i förväg smattrar upp tomtar o annat - så man är pissless på alltihop när julen verkligen kommer..Men det är Alla Helgona först ja - affärerna jublar - igen..
 
Kvällsmat väntas - och ett avsnitt av Det Okända..Spennande spennande - får vi se vad det är för andar idag som bråkas lite, det märker vi!!
 
Dåså gott folk - idag en riktig nostalgitripp utan dess like..Trance Dance..Ååhhh när de var på Folkets Park här i Mariestad på 80-talet, då den så kallade Eldfesten fanns..Vilka ös, vilket drag, o vilka minnen...Nu blev jag så lycklig när jag hittade denna...Trance Dance med Joy Toy..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0