Sista juni

 
Även fast jag inte diggar värme o så va - men VAR är sommaren?? 9 grader var det igår kväll - kl 2 i natt var det 6 grader..HÖST kallar jag det faktiskt..När jag klev ur bingen halv 9 så var det 14..OJ...=)
 
Idag har det varit rena rama slapp & slö dagen faktiskt..Kommit i kläderna och bäddat har jag gjort - hade sån tur med att det var mat över sen fredag kväll, så det behövde jag inte göra heller - noppat några jordgubbar o haft grädde på till kaffet..WOW - här arbetar vi på minsann..haha..Sen har jag suttit o tittat på avsnitt efter avsnitt av Dr Quinn . snart säsong 3 avklarad..
 
För en stund sen kom sonen hem också - så nu är ordningen återställd - ska väl bli lite kvällsmat vad det lider med, vad har jag icke bestämt..Åsså liiiite Dr Quinn till + Barnmorskan i East End såklart..Tja, sen så var då juni över också - ny månad och ny vecka i morgon..
 
Den ska framåt kvällningen bestå av grill ute i Jula minsann! Min gamla bästis sen skoltiden är hemma, så vi är bjudna ut till skogen på lite mat o trevliga människor. Ska bli jättekul, nu var det ju ett tag sen vi sågs! I övrigt i veckan är det öppna kort - ska byta sonens cykelsadel i alla fall vet jag =) och om vädret blir bättre nån utflykt kanske, vi får se!
 
Alles för idag - video idag Madonna & Justin Timberlake i 4 minutes. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Gott!

 
Så är det nog ja..=)
 
Svisch så är snart juni slut..
 
Fredagen inleddes med INGEN FRUKOST..Fasen - jag o ingen frukost alltså - nää - inge bra..Skulle ju till Sjukhuset i Skövde och göra ultraljud på Gallan-Allan och Lever-Kurt 10.30. Hämtade upp dottern först som hängde med också. På undersökningsbordet så skrek magen då ja..FRUKOST FRUKOST...Haha..Fick vänta en stund innan läkaren kom, gick väl bra - gallan såg ut som "sist" - alltså år 2000, kanske nån nytillkommen sten möjligen - dock ska en datortomografi göras också eftersom det syntes en förändring på levern - läkaren var rätt säker på s k fettlever, men ville ändå göra en kompletterande undersökning. Hade han varit orolig för annat hade nog den o fler undersökningar gjorts direkt, så jag är inte vidare värst orolig inte - nu ska svaret skickas till Vårdcentralens läkare som i sin tur ska skriva remiss på en datortomografi - så får vi se när den blir.
 
Direkt från sjukhuset hem till Eva - hon skulle lägga upp 2 klänningar åt dottern - fick FRUKOST - halleluja hahaha..Lite prat om ditt o datt och sen körde jag hem dottern och jag hem till mitt. Jag o sonen åt lite mat, sen åkte jag med dottern o handla snabbt o hämtade ett paket, sen hem - ex-maken kom och hämtade sonen, jag gjorde lite kvällsmat och såg på Dr Quinn i datorn innan jag släckte mina blå runt 12 slaget.
 
Varit uppe 2 gånger i natt - klev ur sen vid 8.30, käkade frukost och plockade lite. Tog mig ett bad med tillhörande skrubbning av kropp och filande av fötter - och en rejäl insmörjning av lite torr hud här o var..Åt lite Youghurt och jordgubbar - goda vännen Bittan kom förbi och fika, pratade skit en stund, jag körde hem henne sen och vidare o hämta dottern. Vi var nämligen bjudna på gottigott gott hos Eva & Fuad! 
 
 
 
Grillmästar´n himself Fuad grillar Cevap och Lepinja bröd! Mycket mycket gott - hade allt kunnat äta mer, men jädrar vad mättsamt! Lök (som jag inte tog dock) och creme fraiche till också - nam nam!! Trevlig eftermiddag/kväll med god mat, tjöt, och skratt - dock var vädret inte det bästa, men det gör ju inget egentligen! Lite kaffe på det också och sen tackade jag o dottern för oss - Tack snälla Eva & Fuad för jättegod mat och trevligt umgänge! <3
 

Körde hem dottern och jag åkte till mig - och nu sitter jag här minsann - kväll redan nu - sista juni i morgon - varttartidenvägen.nu??? kan man undra ja..Säg det - jag hänger inte med i alla fall ibland..Tror inte jag behöver nån kvällsmat ikväll faktiskt..=) Som sagt, maten var mättsam - men en pilsner ska jag allt klämma ner - så det så! Och se lite Dr Quinn ja - alldeles rätt där hörni! Sen är det väl natti natti kan jag tro..I morgon lite diverse på programmet - sonen kommer från sin far också på kvällen - tja, sen börjar det om igen!
 
Vid matbordet hos Eva idag pratades det om musik - låtar man hört - Eva sa hon hade hört Neutron Dance (trodde hon) med Pointers Sisters..Hå hå hå - den ultimata partylåten a ´la 80 tal alltså!! Så den blir det idag! Här är Pointers Sisters då med Neutron Dance..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Hahaha...=)
 
Äntligen så slutade regnet igår kväll - det sägs att det kom runt 70 mm men har väl inte fått höra exakt siffra på det..men möe var det!
 
Sovit sådär i natt igen, drömmer konstigt och lite så - men klev ur sängen vid 9 el vad klockan va. Käkade frukost, kom i kläderna, diskade - gjorde mat i form av korv med bröö. Solen har tittat fram lite idag också, men märkte nu när jag gick ut på das balkong att det kom lite regnstänk..Hm - mulet igen med, det ska väl inte börja om bara va?? 
 
Resten av dagen har varit slö - sett lite film i datorn, druckit kaffe, pratat i telefon med några goda vänner - dottern har också ringt. Så inte mycket av intresse idag inte, ska väl bli kvällsmat och sen får vi se vad det blir, säkerligen nåt i datorn - ni känner väl mig =) Kanske drar med sonen på en film också, man vet aldrig.
 
I morgon är det sjukhuset i Skövde då och göra ultraljud av galla/lever - dottern hänger med, direkt efteråt ska vi hem till Eva som ska hjälpa dottern lägga upp en klänning. Sen blir det hemåt - och så ska sonen till sin far i helgen. Så var det med det hörni.
 
Video idag Eric Saades nya - Coming Home..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Det va det värsta..

 
Ja jäääsiken vilket väder!!
 
I snart 1 dygn - vid midnatt har regnet vräkt ner här..Kära nån, möööe vatten är det!!!
 
2 dar har passerat igen - gårdagen var förhållandevis rätt lugn faktiskt..slött på dagen, på eftermiddan var det dags för tvätt ja..senare på på kvällen kom ex-maken och satte upp mina persienner och en rullgardin i köket - så nu jäklar blir det natten minsann när man ska sova! Han tog även med sig min stora dator bebis..den är ju trasig, får se vad som behövs för att fixa till den..
 
Som sagt, rena rama skitvädret..Det började strax innan jag la mig i natt - och sen har det hållt på - regn o regn o regn..Och fy faaan vad trött man blir av detta..Gäsp...ZZZzzzzz..Visst, har varit uppe 3 gånger i natt, men vakna inte sen förrän 09.38 - hoppsan ja...kommit i kläderna, bäddat, plockat med tvätten, lagat mat - och så en sväng i fåtöljen..ZZZZzzzz..Lite kaffe på det så man vaknar lite i alla fall..Kan vara intressant sen att höra hur mycket det kommit - verkar ju inte vara slut än på´t vad det verkar..Nåja, det blir väl bättre. Hade tänkt stryka idag då när vädret va så usligt, men det gick över...=)
 
Kollat lite serier i datorn sen med - det är väl vad man mäktar med i detta - in i seriernas o filmernas värld o glömma skiten utanför..Har 2 st som jag pratar med ibland på Facebook som bor i Texas, USA ibland..Fick en hälsning från en av dem i eftermiddag - de har så torrt o varmt så de förgås..Så jag tyckte vi kunde byta lite då - det fick allt regnet i Sverige o vi värmen - var ett bra byte tyckte de! =)
 
Lite kvällsmat sen ska det bli - rester av middagen, spaghetti o köttfärssås..sen blir det nog fortsatt gluttande i datorn tror jag innan vi drar ner persienner o rullgardiner igen och hoppas det är lite bättre i morgon!
 
Dåså - idag en video jag hitta - Lita Ford och Ozzy Osbourne minsann har gjort en ballad ihop..Det var då Ozzy kunde både stå rakt o sjunga..haha..Här är de i alla fall med Close My Eyes Forever..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ny design

 
Yes - så är det! =)
 
Lite ny design på bloggen!! Schnöggt va? Jomen, Tack till min söta dotter som hjälper mig med detta! Puss! <3
 
Och kan ni tänka er - sov från nästan midnatt till 06.30! Plötsligt så händer det..Vakna dock genomsvett - men vad gör det när man fått sova ett par timmar i sträck? Absolut ingenting =)
 
Käkade frukost o ett blädder i tdningen - kom i kläderna både jag o sonen - sen hämtade jag upp dottern och så åkte vi o handla lite - hem hit o åt - sen parkera sig dottern i "sin" soffa och tittade på tecknad film..haha - hon älskar sånt där - och ser samma film jämt med ibland..Men det är skoj, jag håller med - man kan skratta sig halvt fördärvad ibland - det är bra det att man har "barnasinnet" kvar, eller hur?
 
Kokade kaffe och så åt vi glass o jordgubbar - inga gubbar för sonen då, och sen körde jag hem fröken. Har nu precis snackat med Eva lite i telefon - de räknar ner nu - de ska ju till Bosnien/Kroatien om ett par veckor och blir nästan borta 1 månad, p g a att Eva bröt sig förra året kom de ju inte iväg - men nu så!!
 
Har kommit några regnstänk idag - sen har solen tittat fram och nu är det mulet igen - dock rätt hyfsad temperatur - kanske blir nån regnskur till innan dagen är till ända.
 
Ska väl bli lite kvällsmat här vad det lider - inget på burken ikväll - tror jag? Får kolla det..=) I morgon lite tvätt stuga på eftermiddagen/kväll, i övrigt oplanerat än så länge. Fredag är det ultraljudsundersökning på sjukhuset i Skövde av Gallan-Allan och Lever-Kurt som står på programmet på förmiddagen - och jag får inte äta frukost innan....Gillas inte - men vad gör man inte för läkarvetenskapen =) 
 
Såja - denna måndag till ända snart - måndagar som brukar vara sååååå jäkliga - tycker jag inte nu förstås - men det är ju bara för det är ledigt det...=) Video idag lite boyband - Westlife med lite skoj/bus videon When You´re Looking Like That. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Regnigt

 
Ho ho..=)
 
Jodå, någlunda sömn, men svettigt mellan varven..
 
Mysfrukost med sonen, regn o lite regn...GÄSP.......Fy attan va trötter en blir av sånt väder..MEN - jag tog mig i kragen och ställde mig o diska - visst vet ni - och sen gjorde jag mat - mycket avancerat idag - ta en pirog ur en påse, lägga den på en tallrik o ställa in i mikron kräver sin kvinna vill jag lova...Hahaha..och 2 gånger dessutom!! Så tröttigt har det alltså varit - mikromat..Det går ner det med..=)
 
Sen var det bara så att det blev fåtöljen va...Zzzzzzzzz och så regna det, och regna det..Kokade kaffe och så ringde Eva en vända - där gäspades det också fast de hade varit möe flititgare än jag i dag..När vi la på så sa det tjoff och så blev det strömavbrott - men det är över nu - ananrs kan jag ju inte skriva här direkt! =)
 
Får se vad orken är sen, lite kvällsmat och sen är det Barnmorskan i East End ja..Åsså var denna dag över också - ny vecka i morrn med lite tvätt och sjukhusbesök, sonen ska till sin far. That´s all Folks!
 
Video idag - från den bästa Live konserten jag vet med KISS - Live med Melbournes Symphoniorkester..Här är Love Gun..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Midsommardagen

 
Jupp - vore fint....=D
 
Hoppsan Kerstin - va hände här lixom?? La mig runt 23.30 - varit uppe 2 gånger, sista vändan 05.20..Sen nästa gång jag slog upp ögonen så var kl...09.27!! Jahaja - man får väl niga fint o tacka sovgudarna för det, eller hur?
 
Mysfrukost med sonen - rena rama skruttvädret idag, lite kallt och regnigt, och blåsigt..Bara en lätt tvagning och kamning idag, åt rester av tacosen till middag - sen helt plötsligt så fick jag meddelande - svärmor undrade om en kopp kaffe o nybakta bullar skulle smaka? Jaha TACK!! Så jag o sonen stuffade ut till svärmor - vet icke hur många bullar sonen fick ner - var det 5? - 6? Ett gäng var det i alla fall..=) Sen måste jag ju bara visa - svärmor är en rackarns hejare på växter o blommor - gröna fingrar alltså..ILLGRÖNA om jag får säga det..Kolla in denna vackra kaktus:
 
 
Fullständigt magnifik - eller hur! Men - ingen aning om vad det är för kaktus? Nån av er därute som vet kanske? Mycket vacker är den i alla fall!!
 
Hemma igen då - och klockan är redan kväll - vi får väl se om sonen vill ha nån kvällsmat - tror hans mage är rätt full av farmors goda bullar jag..=) Nåt blir det säkert - sen blir det lugnt med datorhäng o inte så mycket mer. I morgon är det söndag - får se vad väder o vind har att bjuda på då, blir väl en lugn söndag med tror jag.
 
Happ - det var det - idag en video vars låt vi hörde på radion på väg hem från svärmor - jag har ju inte en susning, så sonen tilldelades uppgiften att ta reda på vem eller vilka det var - och det kirra han ju - så här är Let Her Go med Passenger. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Midsommarafton

 
Då var det midsommarhelg då! Hoppas ni än så länge haft trevligt ute i stugorna, ni som har firat och kommer fortsätta fira under kvällen! =D
 
Min o sonens Midsommarafton har varit i lugnets tecken - vi firar inte precis, inte som man "brukar" i alla fall. Ett par uppstigningar i natten - som vanligt - frukost och tidningen. I kläderna o bäddade och plockade lite, gjorde lunch o en kaffe.
 
Sen nu på eftermiddagen har jag varit på en fika och lite trevligt tjöt hos en god vän - hon firar inte heller - idag så tvätta hon faktiskt! =D Allt går på en midsommarafton - eller hur? Lite uppsjåsat allt det där med ibland - men så är det ju - en del har sina traditioner med firande o mat o jordgubbar o allt, och en del bryr sig liksom inte. Sonen har allt blivit tillfrågad om han ville åka på nåt - men då glodde han på mig o typ undrade om morsan var vid sina sinnens fulla bruk....hahaha...Så kan det bli! =) Ikväll ska vi INTE äta grillat som ungefär mer än hälften av svenska befolkningen gör - här ska det ätas tacos i stället - går alldeles utmärkt! Jordgubbar har jag dock fått i mig - men uja - surt så håren nästan reste sig - sonen smakade men sa vänligt NEJ TACK..=) Det är ju det - man vet ju inte riktigt hur de smakar förrän de är hemma - man får ju inte stå i ståndet direkt o ta smakprov - men lite socker på så är ju göttigt ändå! 
 
Vädret är det lite si o så med faktiskt - dock hemskans varmt har det varit, 27,2 i skuggan har jag haft här - och jag svettas på ja..Hur vidrigt som helst när det börjar i hårbotten och rinner utmed hela kroppen - av att inte göra ett dugg - nice..nästan så man kan stå o se när dropparna bildar sig - sen blir man ju läckert kladdig överallt - allt fastnar också - usch..Nu har dock graderna sänkts lite grann, det blåser en hel del och mulnar på - så jag tror faktiskt att Åskar kommer framåt kvällningen. 
 
Såja - det var det. Lite tacos var det ja - en pilsner - jajamen, o lugn o fin..Ingen baksmälla i morrn och no regrets what so ever..Midsommarnatten har ju en tendens att locka lite kärlekskranka människor - vi får väl se nästa år i mars nånstans hur många beeeebisar som kommer...mohahaha...
 
Ha nu en fortsatt skön midsommarhelg alla därute vad ni nu företar er - avslutar med fint midsommarkort på dottern med krans i håret och video idag ABBA med Summer Night City. Ha det gott.
 
 
GLAD MIDSOMMAR! =)
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Yes - så är det..=)
 
Sov 2 timmar och en kvart i sträck i alla fall, vad sägs om det? WOW alltså..Hm...
 
Klev upp vid halv 9 - sonen o jag åt frukost, bläddra i tdiningen lite, bäddade och plockade undan, kom i kläderna, gjorde lite lunch.
 
Vid 2 snåret åkte jag o hämta dottern, det skulle handlas inför helgen, hon ska bort o partaja såklart, så första anhalt systemet..och faktiskt gick det fort där - och likaså i mataffären - sista anhalt Jysk där dottern köpte sig en luftmadrass, kan faktiskt vara bra att ha, eller hur? Sen körde jag hem henne och jag vidare till mitt.
 
Kokade kaffe o snattra med sonen lite, varmt ute idag med - jag är ju som jag är, svettas för ingenting, så det har allt torkats lite idag också. Och klockan for iväg som en raket också - redan halv 7 fast det känns som om klockan är 4 typ..
 
Ska göra lite kött o ris till sonen o mig om en stund - blir lugn kväll - i morgon Midsommarafton - och det blir lika lugnt det, firar inte sånt där längre precis - det är sååå många andra som stimmar på Midsommarafton så kära nån. Och hur mycket sill o färskpotatis o jordgubbar går det åt i morgon tro på en skala 1 - 10?? Halvgalet i affärerna, jag skulle köpa lite jordgubbar när dottern handla, la ner det för det var lååååååång kö..så jag struntade i det - köpte vid Netto i stället, de hade utanför där också, ingen kö heller. Och vakna utan baksmälla kommer jag göra med..haha - jag har ont ändå lite varstans så skallebank röstar vi bort.
 
Dåså - that´s it - video idag Evanescence med What You Want. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Handling, Tandis & Glass

 
Typ...=)
 
Nu är vi redan i mitten på veckan av första delen av sommarlovet..hej o hå Jungman Jansson..
 
Gårdagen var riktigt kul - sonen var fullständigt överlycklig när han fick veta att vi skulle åka o storhandla..Mohahaha...Nåväl, det gick faktiskt rätt fort ändå - allt folk som ska handla till midsommar har inte riktigt hittat ut än - gudskelov..=) Så vi kunde lugnt o stilla göra vårt utan knix - gillar´t. Vi delade upp det hela i 2 - annars hade det blivit bra möe att bära på en gång..Vi åkte hem emellan då och så skulle vi kuta upp med det som handlats..Jag körde runt i vår sväng här och ställde mig lite på trottoaren sådär ni vet - 2 hjul på das trottoar och 2 i gatan för att komma undan lite..Och ja - när jag öppnar bildörren så osar det väldigt möe bensin...och jahaja - dripp dropp dripp dropp i en fin liten rännil ut på gatan..Va fan.......Jag in i bilen fort som ögat och körde ner från trottoaren o ställde mig plant..Inget dripp dropp alls?? Nähä...Jaha?? La mig på gatan o titta under, men fasen - det är inte lätt att se om det "är nåt" inte...Vi gick upp med varorna i alla fall o fortsatte handlingen, inget droppelidripp nån gång sen..Hm..Står fortfarande ibland i tidningen att de är folk som fått sina tankar borrade - och är det så IGEN..Då jävlar...Dock tror jag inte det, har bett ex-maken titta över det hela, så får vi se..
 
Sover absolut så dåligt nu så det finns inte - uja - mer död än levande emellanåt, men men, man har varit me förr som sagt - det går över, det går över...
 
Idag kom man upp till riktigt varmt ute i alla fall - haft 24 grader i skuggan här - dock har inte solen skinit sådär fint precis.. nepp, o nu drar molnen ihop sig lite smått - kanske Åskar kommer - skulle inte vara så överraskande inte..En regnskvätt kanske mä..Nåja, vi får se vad det blir.
 
Är nu hemkomna efter ett besök för sonen hos Tandis - gick bra, tandställningen gör sitt jobb - men ska sitta kvar ett bra tag till - tandläkaren ska kontakta specialisten igen för att ge besked om vad som hänt - så får vi se vad hon beslutar sen. Efter Tandis åkte jag o sonen ner till Hamnen här o tog varsin mjukglass..Men hallå eller...80!!! spänn för 2 mjukglassar...Helt sjukt..lite strössel o sås kostar extra då ja...Jaja, man får väl unna sig lite nån gång:
 
 
Sonen nöjd o glad =) Var allt lite folk därnere - är ju betydligt mer på kvällstid o helger vet jag - sen har väl inte alla turister äntrat staden än heller, var inte så jättemånga båtar som låg nu, men det kommer.
 
Sen var det en tripp till Netto o handla lite, till Tempo o hämta paket - närmare bestämt mina mediciner..Haha - det är så mycket att de inte går in i brevlådan ...I och för sig inget att skratta åt, men det roliga är att hade jag beställt allt jag har i medicinväg så hade det väl blivit ett större paket..=) 
 
Och nu har vi landat hemma - har kokat mig en kopp kaffe - kände att det var nåt som fattades =) - och mer räkningar i brevlådan mä - tja, ä dä inte för skojigt så säg..NO..
 
Så - det var alles - ska gå ut i köksregionen sen o packa lite köttfärs - haha, ni trodde jag skulle diska va..Nepp, det gjorde jag i förmiddags nämligen ser ni...=) Sen får det väl bli lite kvällsmat o allmänt häng, så var det med det.
 
Video idag - en häftig version med Eurythmics..Denna såg man om o om igen på video förut, deras uppträde på MTV Video Music Awards 1985 med Would I Lie To You - bra den!! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Snabbt förbi

 
Så är det nog ja! =)
 
Jaha - det var den helgen och måndag det..
 
Lördagen var väldans slö faktiskt, lite saker som inte blev av, men så är det ibland, det blev allmänt plock, lite mat och lite tv-serie. 
 
Söndagen var lugn till en början, sen vid halv 3 snåret hämtade jag dottern, vi åkte ut till min hunduppfödare och god vän och hälsade på - fikade och gosade med alla valpisar =) Dottern var i himmelriket tyckte hon - hahaha - och visst är de gulliga, ingen tvekan om det inte:
 
 
Sötisar e´de allihop..=D Så det roade vi oss med på eftermiddagen, regnet vräkte ner mellan varven också, regna bra när vi kom tillbaka till stan. Sonen hade redan kommit hem när jag kom, så det blev lite kvällsmat och och Barnmorskan i East End - datorhäng och sen sängen.
 
4 gånger i natt igen har jag vaknat o varit tvungen o gå upp..den där ryggen jag äger är inte alls snäll heller, jäsikens vad ont det gör ibland bara av att vända sig..sen är det nåt magiskt - har vi sovmorgon här, så ALLTID, då menar jag ALLTID - så är kl 8.47 när jag slår upp ögonen, slår aldrig fel. Lite läbbigt va? Jomen, tycker nog det..
 
Denna första sommarlovsdag har varit lugn o stilla - kommit i kläderna har vi gjort, jag har gjort middag med potatis o fiskpinnar o sås, datorhäng, lite plock - that´s it. Har även suttit o tittat på serien Dr Quinn i datorn - den kommer ni ihåg va? Möe bra är den - går att se om o om igen..Så ett avsnitt då o då åker på, lite kaffe har det blivit med, och nu är det kväller redan ja..
 
I morgon ska jag o sonen ha riktigt kul - men det vet han inte om än - mohahaha..Då är det storhandling på gång - får väl säga gudskelov att vi kan handla tidigt denna vecka, hujedamig - midsommar sen - och ALLA i hela stan ska handla samtidigt..Då är jag redan klar..hahaha..
 
Så var det med det..Video idag dansken Rasmus Seebach med Falder..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ledigt & Lunch

 
Schoooools out! =)
 
Ja hörni - nu är det slut på ringandet i den mobila enheten på morgonen!! Tjoho!! Lite sovmorgon i morse - vädret såg liiite oroväckande ut när sonen gick till sin avslutning. Jag bäddade och plockade undan, sonen kom hem igen - fina betyg hade han med sig - och nu var det SOMMARLOV!! 
 
Jag gjorde mig klar och sen åkte jag till Skövde för att hämta dottern lite tidigare från arbetet. Väl framme så bjöd hon mamsen på lunch - mycket gott och Tack Gumman! <3. Vidare till Systembolag, och blomsteraffär - dottern skulle uppvakta studenter vid hemkomsten. 
 
Svängde förbi hemma och plockade upp sonen - han skulle få sig en välbehövlig klippning, och såhär blev det:
 
 
Fin så, blir en annan pojk minsann när håret åker av! Efter det åkte vi till Lidl och köpte munkar faktiskt - ja jag vet att jag har bullisar i frysen, men munkisar är ju såååå goda med!! Hem o fika - sen kom ex-maken, skulle så klart också ha kaffe & munkis - vad annars =) Prat om ditten o datten och sen åkte han o sonen då. Så nu sitter jag här själver, ska väl göra lite till magen, en pilsner får det bli med - och sen så är det väl natti - om man nu får sova - utkastarna startade redan kl 8 i morse och blåsa i sina visselpipor..haha - var ett gäng här förut - och de cykla väl inte rakt om jag säger så..=)
 
I helgen blir det lite här o där, och fika o lite annat - sovmorgon är det med..Ända till 20 augusti..Mohahahaha....Dåså - det var det. Fick frågan här i kommentarerna om jag inte tittade på friidrott längre på tv??? Haha - jo, ibland..Dessa Diamond Legue galor i lite sånt är inte jätteintressant faktiskt..Men jag såg Bolt springa 200 igår - så det så!!! =) VM och OS däremot tittar jag ju på, brukar inte missa möe där inte..Annars så är det lite att se på tv nu tycker jag, men det kommer säkert program som man ska se.
 
Jahapp - åsså va det video idag med då - tja, vad kan vi tänkas ta...Jo - tycker vi tar Idas Sommarvisa ur Emil i Lönneberga..Passar ju bra idag! Njut av Astrid Lindgrens röst, Emil & Ida och den fantastiska sommarvideon. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helt galet & Regn hos mig

 
Ne - det måste man vara ibland tycker jag! =)
 
Oj oj oj sicken spännande Biggest Looser Final det blev..Jag trodde faktiskt att Emma skulle ta det - meeeen...Schnögge Simon gjord ét!!
 
 83,7 kg gick han ner, vansinnigt..Ingen dålig prestation inte - men som de säger - ALLA är vinnare ju, och det är ju sant! =)
 
Sovit halvbra - som vanligt alltså..Gårdagen innehöll lite diverse faktiskt - jag gjorde en sockerkaka på fm, diskade, åt lunch, snarka i fåtöljen, drack kaffe och på kvällen kom dottern och ex-maken hit på en fika - exmaken kom ju hem i måndags kväll från Gran Canaria - och som vanligt - kolsvart..Dottern är inte sååå långt borta från far sin vad gäller brunhet denna gången:
 
 
Brun & Brunare var här o åt bulle...=) Haha - de fick sitta på ena sidan av bordet - vit o vitare - alltså jag o sonen satt på andra sidan..Lite orättvist det där faktiskt..Borde vara olagligt att bli så jädra brun...=)
 
Vi fikade med bullar då ja o sockerkaka och dottern hade med sig jordgubbar, allmänt prat o sen for dotter och ex-make hemåt. Jag o sonen tog lite lätt kvällsmat bara - RAP - lite möe till fikat tror jag...
 
Och i morse så vaknade man till - REGN..Jodå, jag tycker allt om ét - för det första så blev allt gyyylt bortsköljt och sen behövdes det nog lite vatten i övrigt..Kallt har det inte varit i alla fall. Jag fick skjutsa sonen upp till idrottsplatsen i morse för det ösregna - där skulle de se 9:orna spela fotboll mot lärarna - vilket resulterade i storstryk för lärarstaben..hahaha...Alla tillbaka till skolan och sen var det lärarnas tur att ha sitt spex - var riktigt kul sa sonen! Nudå så är det bara i morgon kvar då - 9.30 uppställning i klassrummet - Aulan - klassrummet - SOMMARLOV!!! Och våra år att gå på skolavslutningar är nu slut - nästa avslutning är förhoppningsvis studenten för sonen, men det är några år till dit.
 
Och sen har jag jag ju strukit tvätten också ja!! Stilpoäng till moi IGEN..=) Passade på medans det var skruttväder ute - är varmt ändå att stå vid strykbrädan tycker jag. VH1 kanalen åkte på i tv-n och så strök jag o sjöng - ibland...litegrann...
 
En kaffe har det blivit med - regnet har nu slutat men nu blåser det som attan i stället..Hoppas det är någolunda i morgon - stackars studenter annars..På dotterns student för flera år sen ösregna det hela tiden..Tråkigt, men allt får ju gå denna dag! Har bekanta som nu sliter sina hår lite med allt för att det ska bli klart till i morgon..Jomen - jag vet precis hur det är..Men otroligt roligt såklart är det ju med!
 
Såja - lite kvällsmat ska det väl bli, inget av intresse på burken ikväll heller..Slut med det mesta nu i serier o lite annat - gör inte nåt i och för sig, jag tittar så lite på tv så.
 
Video idag läckra Bon Jovi med It´s My Life..Ha det gott.
 
 
Tjing

Joråsåatte...=D

 
Haha..=)
 
Sådär ja! Då har gjort det där - som jag gjort förut, men inte dessa idag då! Ni som har kollat in Facebook vet ju redan vad jag talar om - men skulle det mot förmodan vara någon som läser detta först - eller som inte har Facebook alls så kommer det en bild här - på det jag gjort förut...men inte dessa...=)
 
Hoppsan Kerstin!! Vad hände där?? Jo minsann, käringa har bakt idag - vanliga bullisar..DET har jag inte gjort förut - Lussebullar har jag åstadkommit och nu då - tararamtamtam taaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Följde faktiskt svärmors recept, halvera det dock IFALL allt skulle gå åt pipsvängen..Men det gjorde inte det - nä - bullar blev det, ser ut som det i alla fall - och sonens betyg var: "Riktigt riktigt goda mamma!!" Man tackar...=D. Så det blir nog fler bullbak framöver!
 
Sovit som en kratta - som vanligt, idag sovmorgon dock, i morgon vanlig väckning, torsdag/fredag sovmorgon och sen så ringer inte det där jädra aset mer på 2 månader - hoppas jag..'
 
Vädret har varit fint idag - i solen är det ju skitvarmt, men skuggan emellanåt är kall faktiskt..Inte så käck temp på kvällen heller, passar ju mig of course - men 9-10 grader är inget ovanligt...Temperaturen har nog inte fattat läget än tror jag att det ska vara lite varmare även kväll/natt - men det kommer väl det också.
 
Såg ni första finalen i Biggest Looser Sverige igår eller?? OH MY GOD..... säger jag..José vann hemmapriset - och det var ju fler än jag som undrade: Är detta samma människa???? Kolla in:
 
Han vägde 156 kg när han började och nu väger han 77 kg - alltså en viktnedgång på över 78 kg - över 50% av sin dåvarande vikt..Helt sjukt, eller hur? Det är ju inte samma man - tror det var nån som skrev, att det är tur han har lite speciell röst José annars skulle man aldrig tro att det var han..Ikväll är det den stora finalen då - vem vinner - Emma, Simon eller Marcus - vi får se, vi får se!!
 
Så var det - har diskat också faktiskt - tjohej ja - kvällsmat o Biggest Looser Final - that´s it, sen var det ende för idag.
 
Video idag - Phil Collins med videon Two Hearts..Har nog lagt ut den förut, men jag tycker den är käck, lite kul att han gör så olika karaktärer - och sen kan man inte sitta riktigt still till denna heller, i alla fall inte jag! =D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Nää - vem vill det =)
 
Eftersom jag håller på o rantar på natten så är det ICKE roligt när den mobila enheten ljuder...FY, USCH o TVI kan man säga..halvt medvetslös stapplar man upp - ser ut typ som Tom - katten i Tom & Jerry vet ni - när han inte fått sova heller, utan har tändstickor för att hålla upp ögonen och vitorna är fullständigt blodsprängda..haha - då är man inte så jäkla snygg precis! =)
 
Lite datorhäng en stund efter att sonen gått iväg till den sista skolveckan nu då, vanligt idag o i morgon, sen är det soft. Kom i kläderna och åkte till Ö&B en liten kortis o in på Willys och så hem igen. Åt lite lätt lunch, sonen kom hem igen - lite snack vid köksbordet, en kaffe o nu satt jag här igen.
 
Fint väder idag - dock har det blåst en hel del, jag skulle nog vilja ha en liten regnskur förstås - har inte sett att de ska regna nånstans, men det kommer säkert. De där gyyyla som är ute behöver sköljas väck tycker jag, det är överallt o lite till.
 
Kvällsmat ska jag väl ordna till här sen, vad det nu blir, och SEN...Sen är första finalen i Biggest Looser Sverige..Spennande spennande! Enligt reklam som gått ut så kommer det bli nåt i hästväg i viktnedgångar - och en del känner man inte ens igen..Men så blir det ju, tycker de varit fantastiska oavsett, de har kämpat hårt, hoppas det håller sig även efteråt. I morgon är sista finalen, med de 3 finalisterna som är - kommer säkert inte vara sämre - eller vad tror ni?
 
Jahapp - i morgon..I morgon ska jag göra nåt som jag inte gjort alls..jo gjort det har jag men inte detta - och nu blev ni såååååå nyfikna så herregud!! Haha - det får ni se i morrn - hoppas jag! Så var det med det =)
 
Video idag en herre som jag faktiskt sett live några gånger - nämligen John Fogerty, och han är still going strong faktiskt =)..så här får ni låten Mystic Highway..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Yes - so it is..
 
Happ - helgen sa Hej! Hej! åsså försvann den..
 
Gårdagen inleddes med sovmorgon, mysfrukost med sonen och en försäkran om att dottern var safe hemma, och det var hon. Hade varit jobbigt att åka från Stockholm hem, de var trötta tjejerna, blir ju långt när man ska resa ibland. Hennes vecka hade varit fantastisk i alla fall, och här är ett litet facit på hur det var:
 
 
Inte så illa om man säger så!!
 
På dagen så var det lite slö o slapp - lite lätt lunch, jag diskade och sen vid 5 snåret hämtade jag o sonen dottern - och heja var brun hon var - orättvist...=) Sen åkte vi ut till svärmor på en grill kväll, de bjöds på spett, revbensspjäll, kött, potatissallad, pommes frites, sås, grönsaker, Tzatziki o lite till. Jordgubbar, kaffe o grädde - så oj vad mätta vi var! Vid halv 10 snåret drog vi oss hemåt. Tack snälla Berit för fantastiskt god mat som alltid, och blomman jag fick! Den är nu planterad så får vi se om den tar sig!
 
Igår var det också bröllop i tv minsann! Jomen - Prinsessan Madeleine fick sin Chris:
 
 
Mycket vacker var hon - och allt gick väl enligt planerna om man säger så! Jag titta lite i omgångar på Webben, så jag satt inte vid tvn slaviskt precis. De visade i stort sett bara vigseln o lite grann efter, sen var det stopp för tv att visa mer.
 
Sov morgon idag med lite grann, mysfrukost, kom i kläderna - en lätt tvagning o kamning. Pulat lite med det ena o det andra, gjort lite mat, druckit kaffe. Och nu är det snart kväll igen. Kvällsvard ska det väl bli i nån form, sen är det Barnmorskan i East End och så blir det väl sängen.
 
Sista skolveckan börjar i morgon nu då - blir bara soft hela vägen i mål - sen är det sommarlov! =)
 
Så var det hörni - video idag söta Keith Urban med Sweet Thing. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Yes - så är det!!
 
En av uppvaknandena i natt berodde på att jag frös - jahaja - tillhör inte vanligheterna ne..Men faktiskt så är det inte höjdarvarmt ute nattetid än - och det passar ju mig förstås! 
 
Sovmorgon o klämdag som det heter..Åt frukost, samla ihop all tvätt, gjorde oss i ordning och så åkte jag o sonen o handlade på födmiddagen. Rätt mycket folk redan då faktiskt, men vi skulle inte ha jättemassa så det gick rätt fort. Som vanligt så träffar man ju bekanta i affären o blir stående, men det är ju bara trevligt såklart!
 
Hem o så gjorde jag spaghetti o köttfärssås, gott! Blev så trötter sen, men nä - det blev kaffe i stället för att piggna till, skulle allt ha kunnat snarka på en stund. Dottern har ringt med, flyger hem i natt nu då, det var den veckan det. Hon var genomförkyld och lite hostig, blir ju lätt så med varmt - AC - varmt - AC..03.40 beräknas de vara på Arlanda och sen ska de köra hem hit på det..Hujedamig..Inte roligt med såna tider, men man ju inte få perfekt både dit o hem. Ska bli gott att se henne i morgon igen - blir lite konstigt när fröken inte är på "plats" på hemmaplan, vi pratar alltid varje dag på ett eller annat sätt, så några dagar utan blir lite knas. Men så är det ju.
 
Håller nu då på att tvätta, upp o ner, ner o upp - ska byta maskiner strax - allt beräknas vara klart runt 21 i afton. 
I övrigt så har det varit lugnt, vädret är fint i dag med, lite kallare kanske o blåsigt. I afton blir det lite kvällsmat, rester troligen, det går det med! Upp med tvätten då och datorhäng kan jag tro. Inget av intresse på burken idag heller - jag inväntar måndag o tisdag kväll nu, Final i Biggest Looser Sverige - spennande spennande!!
 
Dåså - alles för idag - video idag lite Boy Band, sötisarna i Backstreet Boys med Larger Than Life. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Spontankväll, nackvärk & mjukglass

 
Japp - halvmysig i alla fall =)
 
Spontant - oplanerat - plötsligt..Kärt barn har många namn! Igår kväll - helt spontant då - blev jag bjuden på en liten drink, fint väder och en härlig pratstund hos bästebäste vännen - hon ringde och undrade om jag ville komma till Paviljongen? Eh - paviljongen?? Haha - visade sig vara detta - i hennes egen trädgård =):
 
 
Mysigt hade vi - så Tack Annelie för en mycket härlig afton - helt plötsligt!! <3
 
Sovit sådär i natt - vakna med ont i nacken o lite virrepanna..Diskbråcket bråkar nog lite tror jag, det är väl övergående hoppas jag. Dessutom gleggar ögonen ihop emellanåt och rinner lite - är nog en släng av för mycket gult elakt pollen skulle jag tro - har aldrig varit ellergisk mot detta eller känt nåt annars, men nån ska ju vara den första. Sonen känner liiiite av det också - men gudskelov så har han inte känt nåt i stort sett - äter inga mediciner heller, men ibland såhär så snoras det och han nyser - så allergisprej i näsan har det allt blivit lite. Härligt att det har försvunnit så jobbigt han haft sen han var 4-5 år i stort sett..Såå - lite regn är nu att föredra tror jag - för att få bort det gyyyyla pudret ute.
 
Idag är det också Sveriges Nationaldag - och som vanligt så är det skriverier överallt om jävla utlänningar..Då undrar jag: VAD har de med vår Nationaldag att göra???? Det tas upp att de får mycket mera pengar än vi stackars svenskar och bla bla bla...Att de skulle ta illa upp att vi i Sverige firar denna dag..Vad i helvete är det för jävla trams vuxna människor sitter o skriver om? Sverige har väl för fan aldrig firat denna Nationaldag på nåt vis vad jag kommer ihåg i alla fall. Det där har blivit uppsjåsat på senare år - precis som Halloween o annat. Tror inte "utlänningarna" bryr sig så värst om en del i Sverige firar sin nationaldag faktiskt..Det är en fin bild dagens barn får i samhället när de vuxna vräker sig ur sig en massa jävla dynga om utlänningar, pack o andra namn..Skäms på er tycker jag - usch.
 
Gjorde Korv Stroganoff till lunch och samtidigt som det puttra på spisen så tog jag fram tetrapaken med mjukglass som jag köpte! Tog chokkelaaa denna gång - ner med smeten i bunke och vispa vispa - och sen ska det ställas i frysen minst 3 1/2 timme och sen vispas igen! Håhå - åsså får man spritsa!! Haha, så skojigt för mig!! =) Såhär blev det i alla fall:
 
 
Gott blev det, men oj så fröset det var när jag tog ut den ur frysen, tog en stund innan jag kunde vispa, men ack ack så mumsigt de ble´! =)
 
Ringt min syster yster med - allt bra, rätt varmt, snackade en stund och så var det pusselipuss. Och nu var det kvällen redan - denna dag försvann också. Ska väl bli kvällsmat här sen, inget på tv vad jag vet, så det blir väl datorhäng. I morgon freeeeedag, innebär bland annat att tvätta. Hoppas ni haft en bra Nationaldag - det har vi - i att bara vara dag, med några smärre blessyrer.
 
Video idag - är ju ett stort fan av de udda bidragen i Eurovsion..Haha - idag ska ni få årets lite udda bidrag - gillar den skarpt - Ungerns ByeAlex med Kedvesem. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

2 1/2 timme

 
Jupp så är det kanske..=)
 
I natt var min kära voffsing med i drömmen igen - hon rymde den lilla ulltussen..men blev hittad - på en Agility bana där hon levde rullan...Som sagt, hur i hela fridens namn får hjärnan till saker på nätterna??? Ja, inte vet jag...När den mobila enheten ringde så kunde man helt klart kunnat dra täcket över huvudet o lämna världen utanför..MEN - sånt håller vi inte på med inte..Nepp, de obligatoriska gnuggningarna i ögonen och upp o hoppa (och nu ljög jag mig blå - här hoppas det absolut inte ur sängen, hahaha..)
 
Frukost under tystnad och en glutt i tidningen, när sonen gått, lite bäddning, kom i kläderna och sen...sen fastna jag fullständigt i datorns värld..Jomen - ovanligt?? Näe - inte precis - men i 2 1/2 timme - som bara swisch försvann, så satt jag o grejade med kort i datorn - hitta massa sidor med hur kul ramar o grejer som helst..Före detta hade jag lekt lite själv med att ta kort - sååå kul har jag en vanlig onsdag förmiddag!! Här är några kort jag tog:
 
 
Har jag inte skoj så säg!! Mohahahaha...Lite knäppskaft ska man vara ibland, eller hur? Menar det!
 
Jag som skulle gjort det o det o det...nä - blev inget av med det - men gööör inget, jag har tid, plats o kanal, varje dag..men jag måste måste måste faktiskt diska hörni - nja, MÅSTE det - ska rycka upp mig, jag lovar! Så fort jag avslutat detta inlägg så är det raka vägen ut i das kök och diska diska diska!! 
 
Nu var det ett litet lov i dagar då - Nationaldagen i morgon minsann, som vi svenskar inte firar så värst - har väl kanske blivit bättre på senare år..Men inga slår vårt grannland Norge i alla fall på den punkten! Tja, vi ska inte fira vad jag vet - en vanlig dag helt enkelt! I övrigt så är det tvätt på fredag, på lördag beräknas dottern hem, det är kungligt bröllop också ju! Prinsessan Madeleine ska gifta sig - tvn knäpps nog på tror jag för en liten glutt! Nästa vecka sista veckan i skolan, 2 dar som vanligt o resten massa skoj, sen så - sommarlov till den 20 augusti.."Ingen klocka ringer mer..." =)
 
Happ - nu var det bara video då - en av mina favoritslutscener i en film blir det idag - jääääsiken om man kunde dansa sådär..Läckert, sexigt, häftigt och vansinnigt roligt!! Här har ni från filmen Dance with Me med Chayenne och Vansessa Williams slutdansen Ave Maria Morena..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lagom

 
Mohahaha...=)
 
Inget drömmande i natt, men dock 2 uppstigningar - lite virrepanna sista vändan, och tänkte gå upp vid 4..hahaha..Näää - tror inte det va - somna om en stund till i alla fall. Sov morgon idag som sagt - när sonen gått, lite bäddning, en lätt tvagning och kamning, sen kom sonen hem igen - låååång håltimme..Värdelöst, sovmorgon, 1 lektion o håltimme i 1 1/2 timme..Hoppas det blir bättre schema nästa termin..
 
Släppte av sonen vid skolan sen, vidare till dotterns lägenhet och kollade till det lite, sen till Bagarn och köpte lite bröööö. Hem o åt lunch och sen har det varit...............slött.........en kopp kaffe för att piggna till lite, pratat i tel några vändor med goda vänner - sen har det varit.............slött..............igen..........Dottern ringde också, var lite förkyld, man blir ju tyvärr det utomlands, FÖR varmt och så Air Condition på det - tjolahopp ja..Allt var bra i alla fall, de hade precis kommit hem från poolhäng, det skulle ätas lite och sen ut såklart. Bara 3 dagar kvar på Cypern vistelsen - hej vad det går!
 
Ska diska sen - måste det - är mycket nu - inget att äta på - det är ju synd...Sen lite kvällsmat och ett spännande avsnitt av Biggest Looser, nästa vecka är det final!! Ska bli roligt att se allihop hur det gått för dem!
 
Dåså gott folk - inget mer idag tror jag - video - vet inte om jag lagt ut den förut? Känns så - men men, gör inget, här är Darin pojken i alla fall med En Apa Som Liknar Dig från Så mycket bättre. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Haha..Känn på den...=)
 
Fick mail igår från Mallis - med den goa lilla sockersmulan på kort - fin för skolavslutning:
 
 
Paula - familjens charmtroll..Söta unge! <3
 
Och yes - jag rantar på nätterna än - och drömmer det ena konstigare än det andra - i natt var min hund Vitsan inblandad - och av allt man kan göra här i världen i en dröm så - välter hon en Coca Cola flaska så allt rinner ner mellan springorna på ett trägolv??? Jaha - pang slut - fattar inget..Nej, hon har icke gjort detta i verkligheten ens, så varför drömma på detta vise?? Vaffö då då?? Ja, ingen fanken vet jag...
 
Satt som en idiot rakt upp o ner på förmiddagen och zappade i datorn - var i kläderna innan 11 i alla fall..WOW - fantastic =) Bäddade och pulade lite, käkade lunch, sen hämtade jag sonen vid skolan och då var det mataffären som hägrade. Köpte nåt nytt - eller nytt o nytt - har nog funnits ett tag kanske, men jag har inte tänkt på det..Men nu så hamnade detta även i min vagn! Vad? Jo - mjukglass på tetrapak..Visst vet ni..Finns i smakerna Vanilj, jordgubb och choklad - jag sög choklad så klart..Ska bli spännande att testa, bara hälla i en bunke, vispelivisp - in i frys med das bunke i 3 1/2 timme - ut med bunke och vispelivisp lite till och så har man mjukglass! Voilá!! 
 
Vi testa nåt annat i stället idag jag o sonen - har ju införskaffat mig en Blender av märket Andersson..Näedå - va inget ljug alls, har tv-apparater som heter Andersson t o m..=) Netonnet säljer dessa Andersson förstår ni och förra veckan var jag o hämtade den lilla raringen på posten - och idag var det test! I med vaniljyoughurt, banan jordgubbar, hallon o blåbär - och VROOM VROOOOOOOM - heja heja vad bra det blev..Glömde dock ta ett kort, hahaha, på godsakerna..Och ja - det var gott - liiiite surt kanske, men det beror nog på vilka bär som är i kanske..Men klart godkänt - rätt mättande var det också märkte jag..RAP..oj förlåt...=) Så det ska också göras fler gånger - med andra bär och annat i.
 
Jahaja - vädret har varit hyfsat, blåst en hel del dock, men varmt i alla fall - är tal om nåt kraftigt åskeväder men om det skulle ta sin väg över här vet jag dock inte - det får ta vägen vart det vill - här är vi inte åskerädda. Lite kvällsmat ska det bli också - sen är det Biggest Looser Sverige - börjar på att bli spännande nu hörni, inte så många avsnitt kvar innan Grande Finale!
 
I veckan i övrigt - tja, i morgon ska jag åka ner en sväng till dotterns lägenhet och kolla till det lite, fredag är det tvätt dag mellan 16-20, däremellan vet man aldrig vad som blir.
 
Idag en video jag "kom på" bara sådär - Gary Moore och Phil Lynott gjorde en video ihop för läääänge sen..Gary Moore gick ju bort hastigt 2011 och Phil Lynott dog 1986..och det är då - åter igen tur att det finns video!! Här är de med Out in The Fields. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Yes - händer ibland..=)
 
Då var vi inne i juni då gott folk! 
 
Helgen snart förbi - som har innehållit, grill, svett, besök av god vän, lite slänga saker, och nåt jääääädrans äckligt...Nämligen FÄSTINGAR..Jag vet absolut ingenting som är vidrigare än dessa kryp, blir nästan smått hysterisk om jag hittar en på mig själv..Min satt på baksidan av låret och där kommer man ju inte åt själv att ta bort den precis - ovig som man är nuförtiden..Det blev ett illvrål på sonen det..."RRRAAAAAASSSSMMMUUUUSSS!!!! KOOOOM HIIIIT - NUUUUUUUUUUUUUU!!!" Jösses amalia ja..."Ska JAG ta bort den där?????" sa sonen...."JAAA - NUUUUU!!!!!" "Jaja - lugna dig!!!" sa sonen - och snäll som han är tog han bort den.."SLÄNG DEN SLÄNG DEN!!!!" vråla jag..Han ut i köket o ner i vasken med aset och så spola hett vatten på fanskapet..Hahahaha - ni förstår ju vilken syn va...Jag brukar vara mer barbarisk mot dem än så - jag eldar upp dem - kan de ha - äckel-peckel kryp...Fy fy fy....
 
Sovmorgnar har vi haft mä - käkat mysfrukost med femtielva marmelader, honung o ost..Honungen får då sonen ha alldeles för sig själv..Nepp, inget för mig, jag håller mig till marmeladerna o ost jag - försvinnande gott..Konstigt, rostat bröd kan man nog äta hur många som helst - inte så bra naturligtvis, men det äts bara rostebröd varannan helg här, så då får man väl liiiiite lov att smäcka i sig va..=)
 
Dottern är landad nere på Cypern - allt bra, fint väder har de mä - de äter gott och dricker ........ vatten ja..=) Det måste man ju när det är varmt, eller hur? Jo, jag menar ju det...Vädret här är lite upp on ner, svettigt ena stunden och så mulet o regn andra, lite Åskar och så blåser det lite på det..Jaja, vädrets makter kan man icke rå över, så är det bara!!
 
Näst sista skolveckan börjar i morrn, en kortvecka med, 3 dar, sen var det lov de 2 sista, sen går det mot slutfinish..Det är städning av skåp, elevspex och lärarspex och så avslutningsdagen med betyg, sen så - SOMMARLOV!!!
 
Kvällsmat ska det väl bli, sonen får nog resterna av potatis o fiskpinnar med tillhörande sås - jag tar mig nog en toast eller nåt. Ikväll också Barnmorskan i East End - jäkla bra serie - sen är det väl lite datorhäng och så natti natti..
 
Igår spelade min favoritgrupp alla kategorier i Sverige, på Friends Arena, nämligen KISS..Och jag va inte där denna gången heller...NÅN GÅNG innan jag lägger näsan i vädret SKA jag se dem Live..Men - det är ju attans tur att det finns videor..=) Så idag - från deras konsert i Melbourne Australien då de hade en hel symfoniorkester med också - har hela den dvd-n själv, får ni den ultimata partylåten..Vilket JÄVLA DRAG säger jag då...Hahahaha...Varsegoa - här är Rock And Roll All Nite med KISS..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0