Fröken Virrigpanna...=)

Nepp - det är INTE jag....=)
 
Halvbra sovet i natt - och näe - inte fasen hinner klockan ringa inte - det är ju bra i och för sig att slippa höra den skiten skråla....
 
Snabbt iordningsställande idag - dottern skulle till sjukhuset i Skövde på morgonen 9.20 - vi åkte lite tidigare då eftersom vi efter vår förra Skövdetripp fick stå i kö i evigheter för att de asfaltera..Så 8.25 drog vi iväg..Och tänka sig - bara för att vi åkte i god tid - ingen asfaltering då nä..Så vi var rätt tidiga på sjukhuset..Slog en titt i butiken de har - möe fint där - sorry - tunn plånbok - och sen gick vi då till mottagningen och dottern anmälde sig - men det visade sig att hon skulle inte alls vara där 9.20 - utan 10.20.....Det var ju en jädra tur att det va rätt dag i alla fall...Ugh..Sitt gärna o vänta då över 1 timme extra för att Fröken Virrigpanna inte har koll på läget...Mohahaha...Nåja, det är sånt som händer - hon kom in i alla fall och fick besöket avklarat - jag träffade en gammal kollega som jag pratade med en stund, och sen åkte dottern o jag vidare till ÖB en sväng bara.
 
Sen hemåt - och ingen asfaltering då heller - så bra! Hem till Eva direkt - bytte bil och ner till stan o mataffärn - jag o Eva handlade lite - därifrån lite mat på donken och hem till Eva o käka, sen var det dags för Eva att klippa sig - så då åkte vi dit - och sen då hem igen. Var hemma vid 4 snåret ungefär, så det har varit full rulle hele dan!
 
Kaffe när jag kom hem o prat med sonen om hur dagen varit. Sen har det varit lite dator och helt plötsligt är klockan 19.10..Ops...Dags att röra på arslet kanske o göra lite kvällsmat - får bli hamburgare ikväll tror jag, sen vet jag inte om det blir nåt glott på tv-n eller inte..
 
I morgon sovmorgon och lite tvätt, har både stryktvätt och sånt som ska tvättas - disk finns det också..Ingen som känner sig manad???? Hepp - trodde inte det heller..På måndag kommer det också målare hit - förmodligen kl 7 på morgonen och ska måla utvändigt på balkongen - och det ska så göras på tisdag med..Kul - NOT...Och i morrn är det ju 1:a september med..Tjohej vad det ramlar på...
 
Idag får det bli Crazy Frog - den lilla galna grodan =) med Axel F..Trevlig afton på Er. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Slö & Snark..

Mohahahaha...=)
 
Natten rätt så ok, - vakna före helvetesmaskinen - trodde inte kl va 6.45 - ta mig tusan becksvart ute ..Mulet då ja, fick ju nästan tända lamporna för att hitta till frukostbordet...
 
Sonen till skolan - jag till datorn, prata med Eva i teleföön, bädda och plocka, kom i kläderna - gäspat - och gäspat lite till..Åt lunch - och sen....gick det inte att hålla ögonen öppna..Marsch till fåtöljen och där krana jag in så bra så bra - och vaknade av mina egna snarkningar..Ett sånt där ryck ni vet o en undran: "VA FAN VA DET???" Bara mig själv tack =)
 
Sonen kom hem - bryggde starkt kaffe och tog en fika med sonen och gick igenom dagen lite - hade varit bra idag med tänk - och alla 7:or fick se på film idag i Aulan..Aulan ja - i den har man suttit i sina dagar och både haft skoj och skrivit uppsats i timtal..Samma stolar nu som då - alltså träsmak i röva x 10..Hårt liv man haft minsann...=)
 
Regnet har också kommit, varmt dock ändå - men det är mulet o grått o trist så man blir ju så tröttter..Nu är det lite så att man inte vet vad det ska bli ute - väderkartorna ljuger ju ibland så man borde tvätta dem med tvål..Nåja - såg också att rönnbärsträden är fulla med bär - är det då det blir vargavinter?? Mmm - vad trevligt, slippa gå ut på hela vintern! =)
 
Måste också säga att ex-maken är nog den envisaste människan jag känner - ger sig icke med nåt..Han har grejat lite med min bil och det jävlades så pass - MEN...avgassystemet sitter numera som berget, det satt nämligen inte fast alls visade det sig, utan låg bara på bakaxeln...ajaj..Men nu så - inget skrammel o bång!
 
I morgon är det Skövde med dottern på förmiddagen och Eva och klippning på eftermiddagen, tjohej vad det går..Sen är det helg, ska se om det finns nån tvätt tid då - börjar bli fullt..
 
Om en stund får det väl bli köket och se vad vi ska stoppa ner i magarna ikväll - sen vet jag icke - film kanske? Möjligt...Idag Bee Gees med Tragedy live som video - bara Barry kvar nu, Marurice och Robin får sjunga för änglarna istället...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Onsdag

 
Yes - bra sagt där =)
 
Igår kväll tittade jag o sonen på film - The Avengers...Måste skratta liiiite - för de som medverkar är inga mindre än Iron Man - Hulken - Black Widdow - Thor - Captain America - Hawkeye..Alltså actionhjältarnas lilla paradis..De ska bekämpa en stor energikälla som är ondskan själv - och då träder dessa figurer in..Stellan Skarsgård har en roll och flera andra kända skådisar. Det var lite fjantvarning över den, men samtidigt var den lite kul och lite action - får 3 av 5 då, ingen jättehöjdare alltså, men går att se.
 
Och nu var vi igång igen med somna vakna somna vakna - hm...Man är helidiot när man väl ska gå upp och glömmer breda smör på mackan o lite sånt..Shit happends! =) Möe kaffe bara så man styr upp det hela.
 
Dagen idag annars har bara varit - att vara - har plockat lite här o där, gjort mat - försökte power-napa en stund men icke - ingen ro i denna kropp idag - pratat med Eva i tel - dottern kom förbi på en fika - sonen kom hem från första "riktiga" skoldagen idag - hade gått bra - fått böcker o lite sånt. Och sen har det inte varit så mycket mer faktiskt, kan vara skönt det med nån gång. Alltså bara en kamning o blask i ansiktet idag - frillan är tjusig må ni tro - hahaha...
 
Vet ej om det blir nån film ikväll igen - kanske - vi har ju sista delen av Sagan om Ringen triologin kvar - men det är mycket vi har kvar att se i övrigt. Men men, klockan är inte så pass än så vi bestämmer det.
 
Kort inlägg idag - gör inget va? Nä, tror inte det...Idag lite ösa - Guns N´Roses med Paradise City..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite Ditt & Datt...

Mohahahaha.....=)
 
Attans vad Det Okända är bra - mer sånt!! Sen om ALLT är sant eller inte är ju en annan femma..Lite spooky är det i alla fall.
 
Sömn sådär - va uppe vid 4 snåret och trode klockan var mer - upptäckte detta och pös ner i sängen igen, vakna FÖRE helvetesmaskinen idag igen...Hmmm - vad händer?? =) Sista dan med "roligt" i skolan för sonen - i morrn så börjar det på allvar..Hej o hå - nu får vi se vad det tycks och hur det går - nu är det dags att bekänna färg tror jag!
 
Jag gjorde mig ordning - åkte till Eva - idag var det röntgen av höft bl a som stod på programmet - men först - stan och Lindex - strosa omkring därinne en bra stund, jag har ju ett presentkort där som jag fick av dottern i födelsedagspresent, men jag hittade inget som föll mig i smaken - Eva shoppade däremot, jeans och trosor bl a - och vi upptäckte en sak när vi var där..Lindex är INTE handikappvänligt..Kan säga att det var ett rent företag att få in rullstolen i provhytten, fast vi tog den största..Nästan stört omöjligt, och trångt jävlar i mig..Så det har påpekats till personalen - och att en del gångar är fasa trånga, Eva rev nog ner möe på vägen för att det inte gick - sånt man inte tänker på annars..
 
Sen till sjukhuset här då och röntgen av höften - svar nästa vecka då när vi ska till KSS och träffa Ortopedläkaren som opererade henne - vi får verkligen hoppas att NU har det läkt helt så hon får börja gå ordentligt.
 
Hem till Eva sen o tog en kopp kaffe - sen for jag vidare till mataffären och handla lite diverse - ringde sonen och bad honom gå ut o bära medans jag parkera. Åt lite - sen blev jag så trötter så trötter..Ögonen ville icke vara öppna, men klockan var så sent så en powernap var ingen större idé..Bara vila huvudet i handen lite..=) Ex-maken kom också, snorig o ont i halsen, skulle hämta min bil och kolla över några smågrejer, dock inte idag, regn o rusk ute - det ska väl bli bättre väder vad jag har förstått.
 
Och klockan den sticker iväg ja - halv 8 strax - oj oj oj - lite mat i magen tror jag bestämt det ska bli - regnar gör det med - lite kyligt - bara 7 grader i morse..Tur man är inne då o har det bra!
 
I morrn är det lite stryktvätt och annat diverse - måste ta tag i mitt eget hem lite med, en far ju o flänger så en hinner inte med riktigt, men det gör ju inget egentligen, eller hur?
 
Dåså - Idag en favorit i repris - Bros med Too Much..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

På Tur

 
Japp - kanske...=)
 
Hyfsad natt - drömt mysko, vakna vid 06.45, gick upp då. Drog bort gardinerna i köksfönstret - solen sken men när jag kolla temperaturen..10 grader ja..Happ, Gubben Höst är på G alltså..
 
Sonen till skolan, alla 7:or skulle till Bäcken idag - spela kubb, paddla kanot o grilla korv + annat, jag satte mig vid datorn - pratade med Eva en stund, kom sen i kläderna och hämtade upp dottern vid 11.50 - vi skulle på tur vi!
 
Nja, inte så allvarligt som det låter - vi styrde kosan till grannkommun Skövde - dottern hade beställt tid för synundersökning o sånt på SmartEyes där, och det gjordes och hon valde bågar - 999 spänn för allt, valfri båge i hela butiken ingick i priset..Det hade blivit liiiite försämrad syn bara, inget alarmerande, de skickar sms om ungefär 10 dagar när glasögonen är klara. Från optikern till att äta lunch - herreje vad mat för 80 kr..Jag valde dagens pasta med fläskfilé o kantareller och dricka sallad o kaffe..Jag orkade inte äta upp mitt..Ja ni hörde, jag orkade inte all mat..Inte dottern heller..Jättejättegott var det också, men magen sa stopp..Därifrån kikade vi lite på Åhlens, Kicks, och Lagerhaus, sen styrde vi bilen till Dollarstore och köpte lite småsaker.
 
När vi åkte till Skövde hamnade vi i kö...i 10 minuter..De håller nämligen på att asfaltera och har vakter som släpper på o stoppar trafiken, men se den vägen tänkte jag då rakt inte åka hem på då och stå där o vänta hur länge som helst, nej jag svängde av och tog innervägen som jag säger från Skövde till Mariestad..Så vi åkte på tur vi ute i bygden, möe kossor, hästar, får o lamm, åkrar o bonnagårdar, små samhällen lite här o där, gödsel o traktorer - tycker det är lite kul att åka såna där småvägar - farsan hade blivit överlyckling - om vägar som slingrar sig hit o dit sa han alltid "Ååhh - RALLYVÄG!!!!" och så trampa han gasen i botten och körde "rakt igenom" om det var fritt - testa ja med på sina ställe....=) Nåväl, hem kom vi i alla fall, är lite längre att åka så tror jag men det gör inget. Släppte av dottern och sen for jag hem.
 
Sonen hade haft det trevligt på Bäcken, bara i morgon kvar att ha lite lattjo på, sen börjar det på allvar - det blir nog bra det med. I morgon ska jag med Eva till stan lite o kika och sen följa med henne till röntgen på sjukhuset här - höften ska röntgas igen nu inför besöket hos ortopedläkaren nästa vecka..Nu får vi hoppas att det läkt helt så det är full rulle med att börja gå!!
 
Dåså - måste verkligen diska - ska göra det - tror jag - sen lite kvällsmat och sen kl 21 är det Det Okända...Buuhuu, spöken spöken...=)
 
Spöken ja - vi tar väl Ghostbusters då kanske som video - passar ju bra! =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En helg i Lidköping

 
Hårda pojkar det där..=)
 
I´m back hörni - vad har hänt? Jo:
 
I lördags vakna jag redan vid 8 - käkade frukost, packade ihop - gjorde mig i ordning och sen styrde jag mot goda vännen i Lidköping. Var framme vid 12 snåret - och då satte vi igång direkt med flyttpackning minsann..Massor med porslin, annat diverse, böcker har åkt ner i lådor - paus för lunch med gulashsoppa och bröd - sen åkte vi en sväng till det nya boendet o titta lite. Hem igen, knäppte varsin pilsner och fortsatte i packandet, lite rensning - en del åkte till "jag vill inte ha" och en del åkte till Annika =), dvs till mig! Och resten åkte till "spara - men ej packas upp"..Det blev ett antal lådor i alla fall - sen käkade vi hemgjorda köttfärsbiffar, pommes, tzatziki, sallad och drack rosé till det! Smarrigt värre - och så lite tjöööt förstås..Flyttade oss in till vardagsroom och där satte vi oss och titta på The Expandables - en stjärnspäckad film - och så mycket action så halleluja! Riktigt rolig på sina ställen med, så 00.20 var den slut och då var vi slut också, så det blev natti natti.
 
Jag har varit uppe 1 gång i natt - vakna sen runt 8 - då smög jag upp och satte mig i nere i köket och kikade på datorn lite - värdinnan kom runt 9.20 - vi käkade frukost och tog det lugnt, packade lite till och sen vid 12 så drog jag mig hemåt - rätt mycket trafik idag - men nu är det väl så att semestrar är slut för folk, kom lite regnstänk på vägen med, var hemma vid 1. Tog en macka o kaffe och packade upp - la mig i fåtöljen en stund o slumra lite - exmaken kom med sonen också, vi fika o snackade lite, han ska fixa lite med min bil på tisdag kväll. I övr idag - lite kvällsmat - sonen i duschen, lite tv kanske och sen är det bingen. Har haft en mysig helg - Tack B för allt, mat o husrum, trevligt sällskap, gott att dricka och grejerna jag fick! <3
 
Veckan som kommer är lite körig med - nåt varenda dag, Skövde 2 vändor t e x - men det är tur det händer lite =) Video idag Mr Big med To Be With you..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite shopping

 
Yes - Boom Shakalaka..=)
 
Sovit ok i natt med - jösses...Sonen hade sovmorgon idag, men nähädå, han vakna 7 ändå..Jag gick upp lite senare i alla fall - åt frukost och packade åt sonen eftersom han skulle till sin far direkt efter skolan idag.
 
Jag kom i kläderna och åkte bort till Eva vid 11 - in med henne o rullstol och sen hämta dottern, ner tll mataffären - och så shoppa vi lite - eller rättare sagt Eva shoppa mest..=) Därifrån till godisbutiken och köpte lite dodis - och sen hem till Eva och lasta ur allt. Dottern o jag fortsatte hemåt - hämta ut ett paket bara o sen körde jag hem henne. In till mig och åt lite lunch - drack en kopp kaffe, och sen kom nästa sms om ett paket att hämta..va fan..Kan de inte skicka ut de samtidigt kanske??
 
In i bilen igen då - tog en sväng på Apoteket och Lindex också när jag ändå var i stan - hämtade paketet då och så hem..Nu har svetten falnat - jag ska ställa mig i diskebaljan - käka nåt och packa lite lätt för i morrn, sticker ju tillgoda vännen i Lidköping i morrn förmiddag o stannar till söndag. Ska bli så trevligt, vinet o bärsen är med, så vi klarar oss! =) Regna skulle det visst göra i morrn med - kvittar - för vi ska packa o greja eftersom hon ska flytta.
 
Så var det hörni - blogginlägg blir det inget i morrn - ni får vänta till söndag kväll och kanske t o m till måndag..Vi får se!! Shakalaka var ordet i början - då passar ju Waka Waka med Shakira idag då..=) Det är ju den officiella VM låten i Fotboll 2010 - och det är ju liiiite mot mina principer att ha nåt med fotboll o göra...Hm - men jag får göra ett undantag idag då - videon är fräck...Så ok med fotboll idag då....=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Haha..=)
 
Jodå, att vända madrassen är en hit ibland förstår ni - har sovit bra, och vakna 5 minuter före helvetesmaskin - känns helt ok! =)
 
Sonen inte alls på pirrhumör idag - nu var det över redan - han gick glad i hågen till skolan i morse han..Jag satte mig vid datorn, och tänkte att " nä - inte ska väl jag ut idag???" Nepp - hon skulle inte det - alltså -. tvagning o kamning bara då - kanske lika bra att strunta i frisyren idag för det har blåst jäklar..och nu mulnar det på igen som attan - sent igår kväll öste regnet ner och det ska tydligen komma mer.
 
I övrigt idag, lite allmänt plock, gjorde en sockerkaka som det egentligen skulle varit lite äpplen i men de var inte riktigt snygga inuti om jag säger så - men sockerkaka går det med! Sonen kom hem vid 3 snåret - idag har det varit lekar o lite bakning, allt för att sammankoppla klassen ordentligt. I morgon är det lite sovmorgon o slut kl 2, då står hans far o väntar på honom - direkt till Skövde och hämta ett inlägg till skorna, och sen till pappa då.
 
Fick en överraskning för en stund sen minsann!! Det ringde på dörren och utanför står den nygifta grannen - men bröllopstårta och ett presentkort på en kryssning till Helsingfors/Riga!!! Ååhh - jag blev lite mållös, så kul att få! =) Och tårtan var som en himmelsk dröm - smälte i mun ..mmmmm..Tack snälla H & F!! Vad gulliga ni är!!
 
Ska strax ställa mig o steka lite kött - dottern har kommit med, hon har en förmåga att nosa upp om det är bakt eller om det ska lagas mat..och komma precis i rätt ögonblick...Hon är synsk den ungen tror jag...=) Nåja, hon ska allt få lite mat hon med - och sen får det väl bli hemkörning sen.
 
I morrn som sagt sovmorgon för sonen - jag o dottern ska följa med Eva o handla lite - sen är det väl slö o slapp i morgon kväll - på lördag förmiddag sticker jag som sagt till Lidköping och hälsar på goda vännen lite.
 
Hap - alles - idag Nelly Furtado med Say it Right..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

"Tror inte jag får i mig frukosten.."

 
Högstadiet nästa!!
 
Jahapp - då kom denna dag då - första dan på Högstadiet...Ojojoj...Sonen sov ända tll helvetesmaskinen satte igång, samma rutiner som vanligt..MEN....Vid frukostbordet så gick det trögare o trögare att äta och till slut sa han då "Jag tror inte jag får i mig frukosten...Nu är det pirrigt!!" Men han kom i kläderna och var väl lite sådär betänksam över vilken väg han skulle gå?? Tja - det är bara i välja en det och trava iväg..Ett djupt andetag - och så gick han...
 
Jag slöa vid datorn lite och kom i kläderna - åkte o tanka, in på glasbanken, och sen till mataffären, hem o åt lite lätt - sonen kom strax efter 2...Det var ju inte så farligt nä...."Jag älskar klassen redan!!" var orden han kom hem med - och så kom han såklart hem med massa papper som ska fyllas i och schema och skåpnyckel..Det hade varit mycket lek o tävlingar idag - och kommer att vara så ända till nästa tisdag, allt för att de ska lära känna varann, så onsdag nästa vecka börjar det "på riktigt"..Det kommer bli bra det där - det betvivlar jag icke!
 
Varit på ett möte i eftermiddag, kom hem för en stund sen, pratat med dottern  o Eva en sväng - Eva var lycklig idag hon - vad låg i hennes brevlåda?? Jo "Bibeln" som hon kallar det - IKEA katalogen alltså..Haha, hon är helt galen i IKEA den så nu var det högtidsstund att bläddra i den! Och oj vad möe hon ville ha och göra si och göra så...Du e kul du Bella! =)
 
Vädret har varit sådär, regnat i omgångar, tog faktiskt på mig jackan förut idag, och vädret ska väl bli lite uselt några dar, ja - man vet aldrig från dag till dag hur det blir - kvalmigt och äckligt ena dan o kallt o regn nästa..Morsning...
 
Nåväl - då har väl de flesta skolbarn/ungdomar gjort sin första dag då - då var det igång alltså - rutiner och struktur o tidiga mornar - hua - men allt bra att komma upp tycker jag nog..=) Sovit rätt ok i natt, vände på madrassen igår kväll - huvudändan vid fötter o tvärs om - kan hjälpa ibland, kan vara så att madrassen är lite nerlegad (haha, hur lät det då???) så då kan man vända på steken, hade inte så ont i morse, och inte har jag vaknat i natt heller..Hopp om livet alltså - ett tag i varje fall..=)
 
Kväller redan - inte ett skit på tv heller - hepp - mat ska det bli i alla fall, vad vet jag inte än, gäspat har jag gjort en bra stund med - men inte lönt att powernapa nu inte, kanske man sover i natt med då! Och så var det video - idag lite skoj animerad video - från Madagaskar - I Like to Move it..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag/Tisdag

 
Mohahahaha - stämmer ju - eller hur? =)
 
Och har ni sett!!! NY DESIGN!!! Fint va? Tack söta dotter för du är så go och gör såå fint! <3
 
Ingen som har en ny kropp att skänka kanske? Dottern behöver lite också - en ny rygg närmare bestämt och jag är inte sämre jag - fast jag vill ha några fler delar...Tack - om ni har...Nähä....Jädrans sketakropp är väl det ord jag kom på i brådrasket..Som sagt, när det är en plåga att gå o lägga sig - tja - inte så käckt va?
 
Igår - var det måndag - vad gjorde jag då - hmmm - minnet  va det ja...Ehhh - Jo!! Förmiddagen slö - det kommer jag ihåg - och sen på eftermiddagen åkte jag o dottern till Eva en sväng och hälsade på - på kvällen tittade jag på Det Okända - spöken spöken uuuhuuu...Sen var det en plåga att lägga sig ja...
 
I morse vaknade jag 7.20 - utan helvetesmaskin - och sonen var vaken han med - före mig..Börjar nog bli lite pirrig där tror jag - i morgon är det skolstart då - får se hur mycket det vrids o vänds i sängen där inne i natt..Men det blir nog bra det där!!
 
Diskade på förmiddagen - var behövligt - ringde min syster yster och tjöta bort en halvtimme - varmt som attan - 37 i skuggan, inte en droppe regn på evigheter - jag sa att hon fick gärna ta lite från Sverige..Allt bra där i alla fall. Kom sen i kläderna, lagade mat till sonen o mig, pratat med Eva några vändor, druckit kaffe och suttit vid datorn en sväng..Och så var det kvällen redan, strax 18 - tjena moss, o hej vad det går..Mat i magen, sonen ska i duschen, lite tv - om det finns nåt att se - har inte kollat faktiskt - hörde att DALLAS börja igår - herreje - nä - har inte tittat o kommer inte att göra det heller..
 
I morgon skolstart som sagt - till helgen drar jag till Lidköping lör-sön och hjälper goda vännen att packa o rensa inför flytt till ny lägenhet - och så lite mat o vin såklart! =)
 
Idag lite Michael Bolton minsann - här är Steel Bars..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

"You are a BAD BAD Boy...Go to my room.." =)
 
Såg ju då Sagan om de 2 tornen igår kväll sonen o jag..Aouch för Viggo alltså...Sexig karl det där va..Sonen fick väl ett mindre psykbryt på morsan sin som utropade "Heeeelllloooo there - come to mama!!" varje gång han uppenbarade sig i tv-rutan..Haha - lite för att jävlas så klart..Sevärd var den allt, men liiite seg med för mycket strider - men så är det ju ibland - och den ena är fulare än den andra - haha - sicka figurer och att bara komma på hela historien..1 del kvar då, vet ej när vi tar den - kanske ikväll - who knows?
 
Sovit sådär i natt - har ont igen bara jag rör mig i sängen och byta läge är för jävligt..Vakna sedermera med ont i nacken med - tjoho så skoj..Det krasar där ändå så det räcker tack...Mysfrukost med sonen - där vi idag diskuterade film då ja, de vi sett och de vi kommer att se - och julkalendrar kom vi in på med! Jag samlar ju på dem - har en hög - har t o m fått tag i min egen favorit från när jag var liten - Herkules Jonssons Storverk från 1969..Tage Danielsson spelar pappan i den..Gillar´t =)..Har hört också att Mysteriet på Greveholm ska få en fortsättning - tjoho säger båda mina barn o givetvis jag själv..Skojigt!! Hoppas det blir årets julkalender!
 
Varmt o kvalmigt idag med - men vädret är ju alldeles knas..Hörde i morse att Frankrike hade över 40 grader varmt?? Va - har väl aldrig hört att de har SÅ varmt väl? Och här skulle det bli knepigt med - varmt i söder och minusgrader i norr??? Jahapp...Det är nåt mysko med klimatet hörni..Och Grönland smälter..Ja jag säger då det..
 
Brudparet ovan mig är hemkomna med - träffade bruden i mataffären ikväll - seeeeega, de hade kommit i säng halv 5 i morse - hej o hå sicket party! Men såklart glada o nöjda givetvis!
 
Jag o dottern har varit o handlat lite ikväll ja - behövde lite ditt o datt, så nu var det gjort också. Söndagkvällar är väl inte direkt asbra att handla på - dåligt med vissa saker, men jag fick det jag behövde, så jag är nöjd!
 
Dåså - ny vecka i morrn - skolan börjar - helvetesmaskin ringer - fy fy fy fy - men men, samtidigt ska det bli lite skönt att allt kommer igång så det blir lite ordning o struktur på saker o ting..På sommaren är det inte nån vidare rak linje om man säger så, utan allt blir hipp som happ, men snart ändring på det som sagt var!
 
Kvällsmat ska inmundigas, sen då får vi se om det blir nåt mer "Heeeeellllooo there..." ikväll - jag får väl hålla klaffen då kan jag tro..=)
 
Idag lite Boyband - den gamla godingen You got the Right Stuff med New Kids on the Block..Yeah..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Ja - inget minne alls ibland tror jag..=)
 
Usch o fy o bluttan bläää - vakna till ösregn idag, fiiiint ösregn, sånt där regn som knappt syns - eller ja - ni fattar va? =)
 
Mysfrukost med sonen - pratade om kommande vecka - liiite pirrigt i magen är det allt, han börjar ju högstadiet nu, nya kompisar, ny klass, nytt nytt nytt...Och så ska man hitta och inte gå fel och inte tappa nyckeln till skåpet och hej o hå..Men det blir nog bra det där tror jag - man gör det märkvärdigare än vad det är och blåser upp stämningen så att säga - vi har alla varit där o vet hur det är..Det går över helt enkelt!
 
Bara en lätt tvagning idag och en borste genom barret - klart..Snabbmat i form av korv med brööö, regnet fortsätter också..Trötter och slö blir man..Kokade mig en rätt stark kopp kaffe nu för att inte trilla av stolen - varit uppe hos grannarna med och gett kissemissarna mat - husse & matte gifter sig idag nämligen!! Oj oj, ja det vet man ju hur det är - nervigt, pirrigt och inget sova - men en fantastisk dag såklart. Ska bli spännande att se lite kort på dem under dagen, för vigseln är nog över nu (tror jag).
 
Satt upp mina nya gardiner i sovrummet med - till dotterns förtvivlan - haha..Det var typ det vidrigaste hon sett på bra länge, men jag gilla dem! =) Så de är uppsatta och 2 nya kuddisar med samma mönster ligger i sängen..Mohahaha - schnöggt blev det! =)
 
Jahapp, 16.30 redan..börjar mörkna rätt snabbt med nu hörni - och mörknar i skallen gör det med tror jag - som dagens bild - hur dåligt är minnet? Hur dåligt är VAD?? Precis - lite spooky, man minns inte namn och inte det och det - kommer inte ihåg vad man gjorde förra veckan, eller t o m igår kväll?? Shit pommes frites..Tur man hittar hem än...
 
Ikväll vet jag i alla fall att jag o sonen ska fortsätta o titta på Sagan om Ringen triologin - även där sviktade minnet i förmiddags när jag o sonen då bestämde film - "Men 2:an har vi väl redan sett???" sa jag..NÄE sa sonen och tittade på mig som om jag inte vore klok..Så 2:an får det bli då alltså - och nåt i magen mä..
 
Idag lite nytt med favvogruppen Europe - Not Supposed To Sing the Blues..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag till Fredag =)

 
Ja - det är väl det enda typ man kommer i från skoltiden...Mohahahaha...=)
 
Tänk vad en vecka kan gå fort va? Följande har hänt denna vecka:
 
Måndag: Städade lite och bäddade rent i sonens säng, handlade och lite annat småplock..
 
Tisdag: Milla kom vid halv 1 - sååå kul att se henne! Det blev tjatter direkt - åt middag här och sen åkte vi till Eva och hälsa på:
 
Lite fika o massa tjöt - sen styrde jag o Milla till Systembolaget och inhandlade diverse..Hem och prata lite till - dottern kom och vi käkade lite grann, hon gick hemåt och vi fortsatte vårt prat - titta på lite kort o bröllopsfilm, kom väl i säng vid 12 snåret nånstans..
 
Onsdag: Vi vaknade till liv vid 9 - kom i kläderna och sen blev det mataffärn, köpte varsin sallad, och blomster till kyrkogårdarna, åkte först till min far och sen till Millas mamma - därefter åkte vi ut till Jula där Milla bodde - och tänk, det var som att komma "hem"..Det ser precis likadant ut, med samma saker på samma plats i stort sett fast det gått så många år! Rofyllt därute med - vi mös med katten och åt vår sallad och så pratade vi lite till...Vidare därifrån till Millas lillasyster med familj, fick kaffe o smörgås och egenodlad gurka o paprika från växthuset, hem och drack lite vin - och tittade på massa kort - åt en macka och sen kapitulerade vi faktiskt..=)
 
Torsdag: Jag vaknade timmen före Milla - hon var sjusovare denna dag =)..Åt frukost o tog det lugnt, hämtade Millas systerdotter först och sen plockade vi upp min dotter och drog vidare till Töreboda och åt på:
 
 
Herre min skapare..Häftigt ställe i amerkansk 50-tals stil - och jösses vilka hamburgare! "Standard" burgaren på bilden ovan är på 200 gram!! och så all denna friterad potatis..Hjälp - jag är känd för att äta mycket men detta var det problem med att få i sig..Oj oj oj vad mätt man va efteråt kan jag tala om..RAAAAAP..Efter att vi fått i oss detta var det stan en sväng och sen åkte vi hit allihop o tog en fika. Körde hem dottern och vi andra åkte ut till Jula en sväng till - Milla o jag drog oss hemåt vid 6 snåret - asmätta än!! Haha - varsin öl och en film blev kvällsnöjet igår - vi såg Black Swan - hade jag inte sett och o inte Milla heller, var lite knepig men bra! Och hör o häpna - ingen kvällsmat orkade nån av oss med..Milla drog sig till sängen runt 22 snåret - och jag satte mig vid datorn här en stund.
 
Fredag: Upp tidigt idag - Milla skulle åka redan vid halv 10 - skulle på begravning här i stan innan det var hemfärd till Lerum, vi käkade frukost och hon plockade ihop och så följde jag henne ut till bilen och sa hej då. Har varit mycket mycket trevliga dagar - vi har pratat om det mesta som hänt under alla dessa år - skrattat såklart, pratat minnen, och bara haft det bra. Nästa gång vi ses så blir det nog jag som styr kosan mot Göteborgshållet senare i höst..
 
I övr idag så har jag o dottern varit o handlat lite grann, jag har hämtat hem sonen, vi åkte till ÖB och shoppa lite, hem o åt och lite kaffe..Sen har jag suttit här en bra stund och kollat igenom saker o ting, har ju inte suttit här knappt - har ju inte varit hemma! =) Lugnt ikväll i alla fall för sonen o mig, lite kvällsmat och en pilsner blir det nog.
 
Vädret har ju varit kalas med under dessa dagar - jag har svettats på om man säger så..I natt dock så har det regnat lite grann, men sen sken solen minsann igen!
 
Jaopp - det var denna veckan det - hej vad det går - det går fort när man har roligt, eller hur? Nästa vecka är det skoldags - mutter mutter och hmmmm ur sonens mun..Haha..=)
 
Har sms:at min kära vän om en önskelåt men har inte fått svar än, så vi tar väl en låt ur filmen Grease kanske - passar ju bra ihop med Mandys Diner - här är Summer Nights ur Grease - en riktig höjdare, den blir man glader av =)..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

OS slut....=(

 
Ja TVI...
 
Lite överhoppning här - och detta är sista inlägget på ett par dar - blir inget förrän fredag sen!
 
Vad har hänt? Tja, Lille söta Bolt tog sitt guld i stafetten - och sprang in på världsrekord..Katching..Handbollsherrarna stod emot bra - men lyckades inte riktigt ända fram - men ett silver är inte skit det heller! Och igår - eller snarare inatt så var det avslutningsceremoni - från 22 till lite över 01..GÄSP..Jodå, det var väl ok, mycket musik av tunga artister - höjdaren var väl Spice Girls återförening, men även George Michael, The Who och Bryan May..Jahapp - slut på det roliga alltså..Ska man vänta 4 år till alltså??? Va fan....Sicken tur att det är Vinter OS om 2 då!!!! Mohahahahaha....
 
Annars har jag sovit sådär - dottern var här igår och åt o såg handboll, jag har passat grannarnas kissekatter i 2 dar - de kom hem i natt - så nu var husse o matte tillbaka. Sonen har åkt till sin far, kommer hem fredag middag då.
 
Idag har det varit lite handling, håller på att tvätta och ska dammsuga av och bädda i sonens säng - jag får ju gäst i morrn - min gamla bästis sen skoltiden..Ska bli vansinnigt trevligt, det kommer bli lite fararande och hälsa på lite folk - och så ska vi äta och prata och prata o prata o prata..Haha, det är lite som ska tas igen - närmare bestämt 25 år..Jösses - det var ju det här med att tiden går så FORT....
 
Dåså gott folk - misströsta ej - i´ll be back som Arnold S brukar säga..=) På fredag kommer jag åter med vad vi pysslat med dessa dagar - kanske ett kort med, man vet aldrig! Video idag - KISS med Forever..Grann den..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Japp - så är det! =)
 
Tja, natten har väl varit rätt så ok - varit uppe 1 gång o trasslat lite, annars har jag sovit. Klev ur vid 8.20 och gjorde mysfrukost till sonen o mig.
 
Sen gick jag upp till grannarna och såg till att kissemissarna fick lite mat o vatten och ren toa - och massa kel såklart, ner till mig sen och kom i kläderna i alla fall. Käkat lätt bara, potatissallad o salami med tomat, inte så dumt! Sonen fick mos o köttebullar. OS börjar dra sig mot sitt slut - snyft....ikväll är det höjdfinal för damer - vi får väl se hur Emma Gren-Tregaro sköter sig - sen är det ju final med Bolt igen - 4 x 100 stafett ..Jao - blir det världsrekord där med tro?? Vi får se vi får se...
 
Ex-maken har precis nu varit o hämtat sonen - han ska vara där nu hos pappa till fredag då, eftersom jag får främmande på tisdag, ska städa av o tvätta lite grann o handla i dagarna här så allt är klappat o klart för bara umgänge - ska bli jättejättetrevligt att träffa min gamla bästis igen - så de dagarna hon är här kommer det nog bli dåligt med blogginlägg, får dra i med ett jättelångt på fredag då i stället! =)
 
Lite mat sen - och tv då, sen är det ju kvällen..Det mörknar fort nu - idag såg jag massa flyttfåglar gapa förbi - ja, det kommer nog gå fort - snart är hösten här med allt vad det innebär i väder o vind..Sommaren försvann bara - idag har faktiskt solen skinit o det har varit riktigt varmt, får hoppas det blir hyfsat i veckan då när mitt besök kommer!
 
Idag blir det lite dansvideo - ur filmen Flashdance - här är Irene Cara med What a feeling..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Heeeelllloooooo=)
 
Sövit i natt mä - kors!! Runt 8.15 klev jag ur sängen, regn o 12 grader...Frukost och tidning - där står det strålande SOL - eehh...jaha...VART DÅ??
 
Varit en riktigt slapparfredag - kom kläderna sent - en god vän kom på lite kaffe och tjöt - och solen tittade fram också - sedär - där var den ju! Dottern är på Liseberg idag, ösregn tydligen, käckt - hur det varit resten nu i eftermiddag vet jag dock ej - det kanske har blivit bättre i Göteborg med.
 
Lite grann i magen - sen kom nästa goa vän på en snabbkaffe och lite prat - hon gick för en stund sen..Handbollen börjar ju om trekvart också..Ujujuj - spännande spännande! Hoppas de tar sig till en final!!
 
Jag och sonen ska väl få lite i magen till kvällen - han ska till sin far i morgon i stället - han ska vara där 1 vecka nu då för jag får lite främmande av min gamla bästis..Ska bli såå jäkla trevligt! =)
 
Jaopp - det var allt för idag det - hände inte så värst möe - men så är det ju ibland.
 
Video idag Mr President med Coco Jambo..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Gula skor =)

 
Haha - lite söt va? =)
 
Jodå, sovit rätt hyfsat i natt med, vakna vid 8 idag och gick faktiskt upp då. Man kanske får vänja sig vid tidiga mornar..morr...
 
Frukost och tidning, sonen snarka o sov - fint väder idag med hörni, solen har strålat så fiiint! Vid kvart i 1 kom svärmor o hämtade mig - vi skulle köra tårtor till dottern som svärmor gjort - 4 st petit choux..De skulle ha sin avslutningsfika idag närmligen, så leverans först. Sen gick jag o svärmor o kika i affärer en stund - dottern gjorde oss sällskap sen och färden gick då vidare till second hand butiken - och där - där hittade jag ett par GULA tygskor!! Tjohej - som jag letat - jodå, det finns allt men jag betalar inte vad som helst för ett par skor..Men där stod dom - och sa " Annika!!! Här är vi!!!!" Stl 38 - satt som en smäck! Och priset??? 39 bagis....Hahaha..Nöjd!!!
 
Efter hemkomst har det varit lite titt på tv-n, sen ringde de goa grannarna över mig på - de undrade om jag kunde se till att deras kissemissar får mat i helgen? De ska ut på en liten tripp - och såklart kan jag det! Var uppe o bekanta mig med missarna en stund, riktiga kelgrisar, så det kommer gå galant! Fick en flaska rött som tack för hjälpen, ska ta mig ett litet glas senare! =)
 
Ikväll smäller det igen hörni - Bolt ska springa final på 200 m - jag tror det kommer gå fort - riktigt fort, ska vi få se en tid under 19 sekunder?? Jag tror´t...Hopp o studs ikväll alltså för min del, uja uja....=) Lite mat före med så vi har grundat ordentligt! =)
 
Då så - denna veckan snart till ända med..Faaaan vad det går fort...Video idag en favorit i repris - Bon Jovi med Blaze of Glory..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Regnigt

 
Yes....=)
 
I natt vaknade jag av att jag försökte o svälja o svälja..Happ, halsbränna så in i banken - upp o ta ett piller..Somna rätt fort, vakna vid halv 9.
 
Idag har vädret inte alls varit trevligt - regn o åter regn, 17 grader ungefär..Nice..Man svettas inte i alla fall! =) I OS har det gått åt pipsvängen riktigt idag - våra kanotister - ingen medalj, vår medaljkandidat i hästhoppning - Rolf-Göran Bengtsson hade otur, hästen skadad, tog därför beslut att inte hoppa finalen idag..Så kan det gå - men ikväll - så SMÄLLER det igen!! Jajamen, Bolt ska in och springa semifinal på 200 m - och förhoppningsvis final timmen senare..Oj oj - nu blir det körigt ikväll minsann..=)
 
Pratat med Eva en sväng i telefon, plockat lite allmänt, ätit rester, ska ställa mig o diska om en stund och så är det mat och OS igen då. Jädrars - det är ju snart slut...Buhuu - 4 år till nästa...=(..
 
I morgon ska jag följa med svärmor en sväng till Skövde och lämna tårtor hon har gjort till dottern, de slutar ju jobba snart o ska bjuda på fika - då anlitade dottern farmor som har bakat sin fenomenala petit choux tårta - ja inte 1 utan 4 tror jag det blev..Så jag ska följa med och "leverera"..
 
I övrigt inte ett skit - allt är preciiis som vanligt - inte så långt till skolstart nu heller, blir ju dödsläckert att gå up vid 7 snåret..NOT.
 
Idag balla BulletBoys med For The love Of Money..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En lagom dag

 
Yes - så är det faktiskt!! =)
 
Tänka sig - en medalj till igår! En bronsmedalj minsann!
 
 
Johan Eurén tog bronset i brottning! =)
 
Sent igår kväll så tog jag mig en jävlarihelvete tablett - och bonk - sov från 1 till 8.15..Inte var jag av på mitten heller när jag gick upp, så trevligt! MEN...inga tabletter jag tar jämt inte - och det är inte "farliga" grejer, vanliga Naproxen, receptfritt på apotek - men min kropp gillar dem - dock gör inte min mage det emellanåt, men nån gång såhär tar jag en för att få sova lite bättre. Är noga med att ha en del i magen innan tabletten ramlar ner för den sakens skull.
 
Frukost, läste tidning, mulet o grått ute - regnskurar, dock varmt. På med tv-n, Bolt har sprungit försök på 200 m idag - tja, han sprang väl 100 m och så jogga han 100 - vann lätt ändå..110 m häck herrar har också gått idag - och jag har väl aldrig varit med om maken - i stort sett i varje heat, de trillar, springer på häckar, gör kullerbyttor och värst drabbad - igen - kinesen Liu...Han välte redan på första häcken han och smällde av hälsenan..Kära nån..Ja, så kan det gå. Och på brottningsmattan är det nästan som vanligt - domarskandaler och fel domslut - Lidberg rök för en stund sen p g a det..Jaja, det lär väl bli en följetong med denna brottning kan jag tro..
 
Sen förstår ni så tog jag o sonen en cykeltur - såklart regna det liiiite, gör alltid det när jag ska cykla??? Nåväl, iväg kom vi i alla fall o tog en tur till Netto - de hade såna basketskor igen, jag hade siktat in mig på ett par blå o ett par röda - men fasen heller, de färgerna fanns bara i barnstorlek..Det blev grå i stället då - haha, att det ska vara så svårt att få blåa o röda till vettigt pris?? Det kommer väl det kommer väl, köpte lite annat diverse också och sen for vi hem - i regnet - hahaha...I detta nu regnar det rätt bra, vilken tur då att vi hann hem - skönt att komma ut lite i alla fall.
 
Springer mellan tv - n och datorn nu, det är räckfinal i gymnastik för herrar - och jösses vilka program!!! Den ena värre än den andra..Hisnande saker minsann - just nu ser det ut som holländskt guld i alla fall. Lite mat och mer OS då snart - sen natti natti.
 
Idag lite Whitney Houston - så tragiskt att hon är borta..Här är So Emotional. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Ja - vad säger man?? Helt Outstanding - han sprang skiten ur dem...=)
 
Sms:en började gå varma i går kväll strax innan starten på 100 m finalen...Uja uja - jag ropade på sonen med - han ville också se. Jag höll sonen i handen en stund, sen kunde jag inte sitta still - ställde mig bakom fåtöljen och begravde ansiktet i ryggstödet när starten gick...Puh..De kom iväg! Sen började jag studsa och hoppa o skrika - "SPRING - JAMEN SPRING DÅ!!!!!!" Och det gjorde han - 9.63 - Katching! Tackar Usain Bolt för en fin sista födelsedagspresent!! Inte bra för hälsan det här......=)
 
Kom i säng halv 2 i natt - och inte kunde jag somna inte..näedå...upp igen vid halv 3 - drack vatten - tog ett piller, tillbaka till sängen..Vakna 6 - upp på toa - ner i sängen - vakna 9.20..Gick upp o käkade frukost och läste tidning..Sonen vaknade en stund därefter. Kammade mig och fick på mig kläder, sen kom min goda vän och hunduppfödare hit på en kopp och en tårtbit. Fick duschkräm och en luktagott tvål! =) Pratade skit en bra stund, sen for hon hem nu på seneftermiddagen. Det började ösregna lagom typ tills hon skulle åka - regnar än, liiite kyligt idag faktiskt.
 
Fick just nu veta att vi tagit en bronsmedalj i Laserbåt efter lite knix genom Rasmus Myrgren!
 
Man tackar!!! =)
 
Medaljerna trillar in nu hörni - hoppas det blir fler!! Jahapp - snart kväll igen, mat ska det väl bli - tv och OS ska det bli också - sen får man hoppas att det blir liiite sömn i alla fall.
 
Idag lite tunggung..UB 40 med Kingston Town...Kingston - huvudstad i Jamaica - vem är från Jamaica? USAIN BOLT...=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Födelsedag! =)

 
Japp - GRATTIS till mig!!
 
Jomen, en annan har ju födelsedag idag minsann - 47 säger de att jag fyller, oj oj oj....=)
 
Vi börjar i sportvärlden tror jag: Igår var vi 1 ynka cm från att få ett brons i längd..Attans amalia, sååå nära! Men men, så kan det gå, marginalerna var inte på Sveriges sida igår inte..Men idag!!!
 
OS GULD till Sverige i Starbåt genom Fredrik Lööf och Max Salminen!! =)
 
Ikväll - ikväll...Då jävlar smäller det på riktigt hörni...100 m FINAL - med HOPPAS JAG Usain Bolt och så....resten...Spännande spännande..Men vi får vänta ända till 22.50 för att följa detta drama..Knip i magen va? Jag håller stenhårt på Bolt - han ger mig min sista födelsedagspresent ikväll - ett GULD och kanske ett nytt världsrekord...=)
 
Ja, min födelsedag ja! Åt mysfrukost med sonen - fick lottpaket av honom - iiiii - skoj, sånt gillar jag!! Fått telefonsamtal bl a från syster yster nere på Mallis och MASSOR med grattishälsningar från världens alla hörn på Facebook - oj..Man blir överväldigad!! Dottern och svärmor har nu varit här o ätit tårta, av dottern fick jag ett presentkort på Lindex och en liten middagsdate i slutet på augusti! Av svärmor fick jag ett fint presentkit med lotion, badsalt och lite sånt och trosor med, har fått en bukett med blomster och svamp tidigare! Tack snälla ni för presenterna och telefonsamtal och hälsningar på FB!!
 
Nu är det lite slappt då till friidrotten börjar kl 20 på tv - först är det semifinal på 100 m herrar..knappt man vågar titta...Hahaha...Dottern kommer tillbaka här sen och ska titta med mig, jag får köra hem henne senare, hon ska ju upp o jobba hon i morgon bitti.
 
Det var denna 47:e födelsedag det - min video idag - Usain Bolt såklart...En hyllning till världens snabbaste man, en fantastisk idrottsman och person tycker jag - så ikväll - Heja Bolt!! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag/Lördag

 
Ungefär så ja...=)
 
Jaha, lite missat här, det är ju OS!! Körigt börjar det bli nu!! Gårdagen tillbringades en del vid, tv-n, en del vid datorn - och på seneftermiddagen ringde svärmor med frågan: "Vill du ha svamp?" JAAAAAA TACK!!!! Snabbt iväg och hämtade massa gula fina svampisar, pratade en stund och sen åkte jag hem. Ställde mig direkt o rensa svampen, samtidigt som det var ett öga o öra på OS, samtidigt som det var lite kvällsmat och sen fick jag sätta mig i bilen IGEN och köra till dottern med lite grejer...Puh..Haha - hej vad det går! Kom i säng runt halv 1 i natt - somna rätt snabbt, men vakna vid 3 igen och frös..
 
I morse slog jag inte upp korpgluggarna förrän 9.30..Sonen o jag åt mysfrukost och sen har det varit tv i stort sett hela tiden..100 m försöken för herrar startade idag - och japp - Bolt sköter sig än o då, man får ju hybris på honom eftersom han tjuvstartade i VM-finalen, men idag låg nog alla liite för länge i startblocken..Bra det, sånt där pallar vi inte med! Vi har även fått en ny silvermedalj!!
 
Grattis Lisa Nordén till silvret i Triathlon!! Oj såå nära att det blev guld....=)
 
Jag har nog slagit nytt världsrekord själv idag - i diskning..Jösses, det gick fort vill jag lova - och näe jag fuska inte nåt!! Lite till tv efter det - och nu har jag precis bakat en tårtbotten - ska dammsuga lite nu o städa av - jo jag vet att det är handboll med Sveriges herrar, men 2 tv står på - jag har koll!! =) Har inte ens kommit i kläderna än idag och klockan är 15.40...Gööör inget, man kan inte hinna med allt va? ;)
 
Ikväll är det lite spännande med, Torneus hoppar final i längd - och där säger jag: Hoppsan Kerstin!! Det var lite överraskande, den gossen har haft lite svårt att styra sina tävlingsnerver nämligen men idag så hoppa han riktigt bra! Sen är det ju Alshammars final..Hur ska det gå, hur ska det gå?? Fler medaljer? Vi har faktiskt en klar medalj i segling också - men vilken valör blir inte klart förrän i morrn..Lite kul det här - medaljerna vi fått har ju definitivt inte varit självklara - och i lite "udda" sporter också..Kul tycker jag! Får se med hur det går i hästhoppningen - kanske kanske medalj där med..Vi får se vad som händer! Och en sak till, denna Michael Phelps - ÅTERIGEN...Han vann sitt 17!!! OS-guld igår, efter att ha legat i stort sett SIST efter vändningen..Vilken man..Ikväll simmar han sitt absolut sista lopp - sen tackar han för sig - välförtjänt va? Ja, verkligen, man har tappat räkningen men jag tror han är uppe i 20 el 21 OS medaljer..Sanslöst..
 
Dåså - tidigt inlägg idag, har inte tid sen...=) Idag blir det en video med Darin från Idrottsgalan, den gamla Jacksonhiten Can you feel it blir det, lite läcker faktiskt, sport, grenar och svenska framgångar på skärmen bakom honom..Heja Sverige ikväll! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ny OS-Medalj!! =)

Silver i OS för Håkan Dahlby i Dubbeltrap! =)
 
Kalas va? Japp - MEN...den största medaljen ska nog denna damen ha förstås!!
 
 
Jajamen! Eva - du är såå bra - bara andra gången du "går" och du gick ju fram o tillbaka i denna + att du gick 20 meter med kryckorna med! Strålande - men oj vad trött du va det sista..Bra kämpat, du kommer fixa det här!!
 
Fortsättningsvis i OS - nja, förutom silvret nu ikväll har det inte gått så bra faktiskt..Men men, så är det ju med sport - bra eller inte - ja det är frågan..Så vi lämnar sportens värld för nu och gläder oss till vår silvermedalj!
 
Sovit rätt bra i natt - oj! ja under sker emellanåt..Upp vid 8.30, har tydligen blivit inkörd på det - käkade frukost, satt vid datorn lite, kom i kläderna och sen åkte jag då till Eva och följde med henne till sjukgymnasten och sen var vi o handlade lite med. Evas dotter Emma var med också och var hjälpreda, sen var det hemgång. Dottern kom precis när jag kommit hem, tog en fika, och nu har vi sett klart på damgymnastikens mångkamps final - och JA guldet gick till USA ja...Ikväll lite simning och eventuellt handbollen med, jag får se. I morgon börjar friidrotten minsann - uja uja uja - hur ska det gå???? Haha, jag hoppas Bolt är snäll och vinner guldet på söndag kväll - det är "min" present till mig själv - har faktiskt födelsedag då..;)
 
Ska ställa mig o göra lite mat nu då - alles för idag så länge. Video idag Eddie Grant med Living on the Frontline..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Onsdag

 
Mohahahaha...=)
 
Gymnastiken för damer igår var en riktig smällkaramell, nerver nerver..USA vann till slut..I övrigt idag så har det varit rätt lamt - Karonen rodde sig till final på fredag, måtte han hålla sig frisk, tempoloppet på cykel - inget bra, just i detta nu spelar damerna handboll som verkar gå alldeles åt pipsvängen...Lite skandaler med i badminton, 8 spelare, däribland världsmästarna från Kina (damer) + andra har blivit diskade efter en dubbelmatch som ingen ville vinna..Hm..Ta sig till ett OS o göra så? Goodbye i alla fall..Likaså goodbye för vår svensk i judo, happ det va det..Kvar idag - simningen ikväll och så om en stund gymnastik herrar igen, spennande spennande! =) Jag glömde ju: Michael Phelps...Ja vad säger man om gossen, 19! OS medaljer har han - än så länge..Inte klokt..
 
Vaknade i natt av att jag frös så jag hacka tänder??? Eh....kallt eller?? Vetifasen, fick gå upp o hämta täcket i alla fall, sen somna jag om rätt fort, vakna runt 8.30..Käkade frukost o kom i kläderna, blickat på tv-n en del - skalat potatis och gjort fiskpinnar o sås - inte dumt, och sen lite kaffe. Eva har ringt o tjötat lite, ska följa med henne i morrn på lite gåträning minsann - ska ha piskan med tänkte jag så hon sköter sig...hahaha..Sen ska vi handla lite grann och sen är det hemgång.
 
Satt häromdagen o räknade annonser på Aftonbladets startsida - om att gå ner i vikt - ät det, träna så, gå där, ät inte det, träna på stranden, så gör du, och bla bla bla..Jag fick ihop 11!!! artiklar bara på startsidan..Sjukt - börjar på att bli vansinnigt detta med kost o träning - självklart ska man ju äta vettigt och röra på sig - men detta, lite hetsjakt tycker jag..ogillaknappen intryckt faktiskt..
 
Japp, det var denna dagen det, första augusti är det med - kära nån, denna sommaren sa hej hej den - o vädret? Nja, inte såå lyckat va? Får hoppas det blir en klar o fin höst då - det är mysigt det också!
 
Idag en favorit i repris - Backstreet Boys med Everybody..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0