Svett, besök & Kaluha =)

 Vackert så..=)

Gick o la mig vid 12 snåret i natt - jahapp, då var det en vovve i trappuppgången bredvid vars matte åkt på party som stod o skällde - på balkongen ibland t o m - triggade dessutom igång några andra hundar på gården också - halleluja...Lät som om de skällde inne hos mig här...Tar faktiskt illa vid mig lite av sånt, när de står o skäller sådär, visserligen gav den sig efter 1 timme men i alla fall...Sen har jag vaknat 2 gånger till i natt och varit uppe, men det har varit värmen det - vattensäng hade jag nästan i natt - vidrigt....

Kom i kläderna i alla fall, fick sms om en god vän som ville komma och få lite hjälp och en kopp kaffe. Hon kom, vi drack kaffe och fixade o trixade lite, blev så bra så tyckte hon, sen for hon hemåt.

Vid 4 snåret kom sonen hem - han har ju varit i Göteborg och gått på Liseberg och på stan och sovit på hotell. Allt till belåtenhet, varmt i Göteborg med, så sällskapet var nog rätt trötta tror jag...

Vid 16.30 var det dags att gå iväg till nästa goda vän med familj, blev nämligen bjudna dit på lite grillning!! Vi gick jag o sonen, är inte såå långt, men ack, min rygg är inte snäll när jag går alltså - och varmt var det med så tvi..Men vi kom fram, jag genomsvettig, men lite skugga så blev det bra. Fick alldeles förträfflig mat, kycklingklubbor, lax, korv, hamburgare, pommes frites, sallad - vitlöksbröd och ett annat bröd med purjolök och ost i tror jag det var - kan säga att proppmätt var väl förnamnet på hela kalaset! Sen lite kaffe och FINALEN: Kaluhalikör....Mmmmm, Opsy-Daisy vad fint det är hörni!! Det blev en jäkel, och sen blev det en till, och sen var jag ju tvungen o ha lite i benen tills vi gick hem också..=) Hahaha...Farligt skit det där va...Men GOTT!! Tack snälla E & F med barn för en trevlig kväll!! Fan vad bra det gick att gå hem sen...=)

Och nu har jag satt mig här då - jag har svettats klart efter promenaden hem med - rätt skönt ute nu, men inte fasen slutar man o svettas inte...Hmm....

Dottern kommer väl strax med min cykel också, hon lånade den i helgen för att ta sig till jobbet, så det blir väl lite snack med henne också.

Ja, det var denna dagen, för att inte ha hänt ett enda skit i lördags så hände allt idag tror jag - men det är ju bara trevligt!!

Vet inte riktigt vad jag ska toppa detta med nu då - Jo vi tar lite ball country tycker jag - Travis Tritt med Girls Gone Wild - tja, vilda var vi väl inte men, kul hade vi!! =) Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Lördag

 Sånt här gillar jag...=)

Har väl inte på bra länge varit med om en träligare natt...fasen, det gick ju inte att somna! Vred o vände, upp o ner, sov nån timme och sen samma om igen..Va fan...Låg o halvlusa till 10, sen fick det väl vara bra.

Dagen i övrigt har varit mycket lugn, vädret har man inte riktigt vetat vad det skulle bli - har käkat min andra halva pizza och slumrat i fåtöljen lite. Är väldans tyst o tomt överallt här, i våran trapp är det tror jag bara 3 familjer som är hemma - gården har varit tom också - först nu strömmar det ut ungar i alla storlekar och så gapas det såklart..

Sonen är på Liseberg - blir kul att höra hur det varit i morgon. Dottern har arbetat hon - ska säkert ut med kompisar senare ikväll kan jag tro.

Så eftersom det absolut inte hänt eller gjorts ett skit så får det vara bra för idag hörni! Får hoppas kommande natt blir lite bättre så man piggnar till lite..

Idag får ni lite Toto - kommer ni ihåg dem? Jag diggade dem skarpt förr, sen har de fallit i glömska, men nu kom jag på dem! Den gamla goda hederliga Hold The Line får ni här - Live från en spelning i Amsterdam 2003. Ha det gott nu och mycket nöje!!



Tjing

Svettigt & Prosit

Jajamen - måååånga gånger =)

Kl 3.30 i morse så vaknade jag..av att jag NÖS!!! Hahaha..Inte klokt va? Japp, och sen utbröt följande scenario - med en liten förhistoria:

Min svärfar han hette Bengt, tyvärr är han inte bland oss längre, han gick bort 2004, men detta med nysningar kommer allt från honom. Han va en jäkel på att nysa han - och många många gånger i följd också - så därför - när jag eller nån annan sätter igång o nyser och då många gånger i följd - så gör man en BENGT =) Jag kan upplysa herrskapet om att jag nös 16 gånger i rad!! Däremellan snöt jag mig 3 gånger och ändå så fortsatte jag att nysa, inte klokt. Och hur nyser man TYST halv 4 på morgonen??? Man kan ju inte direkt utbrista i ett ATTJO-TJOHO!! va? Nä - ner med plytet i massa papper och hålla för typ hela ansiktet och kväsa ett fint attjo...16 gånger...och sen ska man fräsa med - är rätt högljudd när jag fräser - låter som ett elefantbröööl ungefär, jag tar i från golvet minsann jag...Minns en gång när jag var hos syrran nere på Mallis, övriga familjen satt o åt och jag var bara tvungen att fräsa så jag tog mig själv o ett papper o pep ut på hennes balkong - ursnygg utsikt hade hon där över hela strandpromenaden och katedralen inne i Palma - hon bodde på 2:a våningen då - tror det är 9 våningar sammanlagt..Nåväl - jag gjorde mig redo i alla fall och som sagt så tog jag i från tårna och brööla ut mitt fräsande 2-3 gånger..tänkte fräsa en fjärde men blev abrupt avbruten av några grannar som ilsket vrålade - på spanska då :"¡Cállate! ¡Dios mío!!!!" fritt översatt - HÅLL TYST!!! MEN HERREGUD!!!!! Jag fräste inte fler gånger hörni....hahahahaha....Så kan det gå..Till slut i morse i alla fall höll nysandet upp så kan kunde lägga mig igen, vakna sen runt halv 9.

Idag har det varit äckel-päckel varmt och eländigt - svetten har forsat här - fy vad jag OGILLAR.NU ..Men jag har ändå varit liite duktig i värmen och strykit tvätten!! Vad säger man - jaja, ni kan gratulera senare..=) Det var inte så väldans mycket, men ändå!

Sen har jag slappat - nu ikväll har sonen åkt till sin far, de ska till Liseberg i morrn minsann och bo på hotell och grejer - hoppas de får jätteskoj, och inte så här varmt heller, det blir jobbigt det! Sen har jag faktiskt gjort nåt jag aldrig gjort - eller jo, det har jag, men inte själv - jag slängde mig upp på cykeln och åkte till pizzerian nära mig och beställde en pizza som jag tog med mig hem - satte den på min puff i vardagsroom - mig själv på golvet framför tv-n - sen åt jag och tittade på DN-galan i friidrott!! Jodå pilsnern var allt med den också ;) Och hör o häpna - jag orkade inte äta upp pizzan ens - hej o hå, inte likt mig - det heller..Men men, då har jag till middag eller kvällsmat i morrn, det var ju käckt!! Nu satte jag mig här då o skriver detta, Usain Bolt - Blixten ni vet från Jamaica som springer skiten ur alla tävlar inte förrän sist i sändningen, så det blir till att vänta till 21.45 tror jag det var..Men det gör man ju så gärna, eller hur?

Tja, det var om nysningar o pizza det - då kanske det passar bra o röra på sig lite om man smäckat i sig pizza då..Vet att jag lagt ut denna förut - men den är bra, käck och man kan stuffa lite..Bobby Brown med Every Little Step..Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Puuuhhh...

 Japp!! =)

Sovit hattigt, varmt och svettigt, sonen kunde inte heller få ro o somna p g a värmen - idag har det varit riktigt äckligt alltså - ingen luft what so ever känns det som.

En sån där "värmehuvudvärk" har suttit i hela dan, hjälper ju icke med piller heller, druckit bra har jag gjort med, tror det kommer braka loss senare ikväll/natt kanske.

Så dagen har bestått av - ingenting i princip - man blir konstig o trött av det här tycker jag, inte var jag speciellt hungrig heller, så tog bara en smörgås. Ska göra nåt bättre till kvällen i stället, det kanske svalnar, man vet aldrig.

Måsarna skriker igen - nu har ungarna kommit på benen och tassar omkring ute på gården, det gäller att inte gå för nära, då kommer föräldrarna som pilar minsann, ungarna kan nästan flyga nu, men inte riktigt. Barnen på gården tycker naturligtvis det är kul att jaga de där stackarna, men efter tillsägelser så slutar de, som sagt, föräldrarna kan faktiskt bli riktigt elaka.. Hoppas snart de är flygfärdiga helt så de försvinner i alla fall, är änna trötter på deras skrik faktiskt..

Happ, det var denna dag - inget intressant alls - så kan det bli.

Jag har suttit och bläddrat på Youtube idag - kommit på mycket bra, men då har inte videor funnits till det jag har tänkt mig och det är ju rumpa faktiskt. Men nåt ska ni få så vad sägs om gamla hederliga Sweet med Blockbuster?? Den tar vi tycker jag, ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Onsdag

Gustaf...=)

Jodå, sovit rätt bra om jag får säga det själv, gick upp vid 9, käka frukost och bläddra i blaskan lite. Sonen fick jag väcka runt 10.30 så han kom ur bingen med.

Solen har strålat idag hörni, och jag har då svettats ja..Fick ett sms på eftermiddagen - "Hej, hej, titta ut!!" Oj oj oj, och vem stod inte där om bästaste bästevännen som jag inte har sett på år o dar!! Hon var på ett hembesök härikring och passade på att hälsa på mig - trevligt, stort kramkalas såklart, och bla bla bla - bla bla bla...Hon var hes som en kråka och kunde knappt prata, man kunde nästan tro hon hade varit på konsert..hahaha..Pratade en bra stund i alla fall och sen var hon tvungen att återgå till arbetet.

Jag ställde mig i diskebaljan, plocka med lite tvätt - sen var jag borta med kvarglömd pasta till dottern och sen cyklade jag till närbutiken och hämtade paket. Beställde några tröjor på rea, är nöjd med alla utom 1, men det går ändå, liiiite kort tycker jag, jag vill ju ha tröjor som täcker min strålande rumpa..hahaha - men beslutade mig för att den inte behövde skickas tillbaka i alla fall. 4 plagg för 200 spänn + frakt då, inte såå illa va?

Nu sitter jag här - håller på med ett spel med som jag FAN inte klarar - mycket frustrerande - men jag SKA klara ut det så jag kommer vidare, trägen vinner, eller hur?

Lite korv med bröd blir det till kvällsmat idag - inte dumt nån gång ibland faktiskt - annars blir det nog lugna gatan (om jag inte får ett raseriutbrott på ouppklarat spel förstås!) Spennande spennande....

Vad ska vi roa oss med idag då - jo..The Baseballs med Umbrella - digga på nu, jag kan inte sluta studsa i alla fall av denna..=) Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Tvättstuga & Systersnack

 Aaahh - nice =)

Om jag ville kunde jag gått upp kl 7 - ville jag det?? NÄ....Somna om och vaknade av att grannen satte igång dammsugaren 9.15..Dags att kliva ur sängen då kanske...

Förmiddagen har varit lugn - fick gå bort till dottern som hysteriskt satt uppkrupen i sängen typ för en spindel i hallen...Liiiite kul va, enligt dottern skulle väl spindeln komma o äta upp henne...Storlek på spindeln?? Tja, kroppen var inte ens ett knappnålshuvud, dock liite längre ben då..Den satt där redan i natt och efter pepptalk via telefon så skulle hon ha ihjäl monstret själv med hjälp av ett rollerskaft och ansåg sig väl ha dödat eländet, men när hon vakna i morse satt den där..Mamma räddar situationen och klättrar på stol och tar papper och tar bort den. Den VAR död, den satt bara kvar i de tillståndet ändå..Ja så kan det bli när man är rädd för saker o ting..Hahaha...Man förväntar sig ju att när hon förklarar så är spindeln så stor så att den har 2 meter mellan ögonen ungefär och så är den knappt synbar..

Gjorde dubbel sats av amerikanska pannkakor idag - fy fan vad träligt det va det sista o stå med det..Dottern kom och åt, hon skulle vidare till arbetet sen hon. Jag satte mig i fåtöljen en stund och slumra, drack en kopp kaffe sen och vid 4 var det dags att trava ner till tvättstugan. Efter jag kom upp så kände jag att jag behövde ett systersnack så jag ringde upp syster-yster på Mallis. Vi prata nästan 50 min om vovven först då såklart och sen en massa annat. Kul har vi i alla fall, för vi gapflabbar jämt tror jag..Allt var väl med dem i alla fall och det är ju skönt. Inte den där hemska julivärmen hade de heller, det som kan vara olidligt jävligt därnere i juli. Klimatförändringar? Helt klart..

Ner en sväng till och bytte maskiner, nu väntar jag på dem, och tyckte då att jag kunde ju skriva detta mellan då. Kvällsmat behöver jag inte laga, det blev pannkakor till ett helt kompani - gör inget, sonen äter så gärna så..Jag får se om jag tar de eller en macka sen.

Jahapp, 2 vändor kvar till tvättstugan och när det är klart är kl ungefär 9 ikväll. Det var denna dagen det, i morgon redan mitten på veckan igen - tiden susar hörni...

Idag ska ni få en fräck tjej, jag gillar henne skarpt - Shania Twain med Man! I Feel like A Woman..Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Som vanligt

 Weeiii...=)

Kl 5 i morse vaknade jag av att jag inte kunde andas, låg som en fisk o shippa efter luft typ - däppt i däsan var jag såpass...Blev änna orolig över att jag åkt på en förkylning och det vill jag INTE ha..Är så satans rädd att bli förkyld och sätta igång o hosta så fy - dottern höll på att hosta lite för ett tag sen - hon var portförbjuden här och var hon absolut tvungen att titta hit hade jag henne på ett låååångt avstånd från mig..Hugaligen....

Åt frukost mol allena och bläddra i tidningen lite, sonen kom väl traskandes vid halv 10-10. Gjorde oss klara och cyklade till stan - vi tog faktiskt jackor på oss, det var 22 grader ute, men det kändes baske mig inte som det. Var inne i affärn och handla lite grann och cyklade hem igen, vi klara oss från regnet med fast det som ut som om det skulle börja vilken sekund som helst.

Ringde upp en god vän sen som ringt när jag varit borta - prat om liv o leverne, ungar o hundar och annat diverse, semesterresor och grubblerier. Så nu har vi ventilerat oss lite grann på allt tror jag.

Lugn eftermiddag, kaffe - en sväng i fåtöljen, suttit vid datorn. Ex-maken kom förbi en sväng, min dvd har börjat spela mig ett spratt igen helt plötsligt, vi försökte med en uppgradering men den ville inte dvd-n ha heller, ska försöka en annan dag här och se om det går. Jädra apparater, nästan så man är tvungen att ha gått Kungliga Tekniska Högskolan för fan för att kunna spela en film...Hmm....

Har faktiskt också idag sällat mig till många många som hade 1 tyst minut för offren i Norge, hann precis slå på tv-n och höra Norges Statsminister deklarera den tysta minuten..Och tyst var det..Ett hav av blommor och ljus och massor med människor hade samlats vid detta - vet att många andra ställen både i Sverige o Norge och t o m andra länder utlyste den tysta minuten också. Stockholms Central blev helt stilla o tyst - ja det var nog mycket som stannade upp. Hemskt är det - eller hur?

Idag ska ni få en liten kul video - Paula Abdul med Opposites Attract - den är roligt gjord faktiskt med teckande figurer - ni känner säkert igen den..Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Söndag

Fasen - den blinga ju förut...=(

Upp vid 9.30 - åt frukost med sonen, sen har denna dagen bara varit ett enda stort GÄSP....

Kallt är det med! Kors och det kom från MIN mun att det var kallt! Hahaha...Men så har det ju varit faktiskt! Mulet o eländigt, blåsigt, rena höstvädret innan stormen börjar tror jag.

Ätit fuskmat till middag - d v s pirog i mikron - har diskat - bokat tvätt tid i tvättstugan, slumrat i fåtöljen, pratat med en god vän, ska laga lite kvällsmat - sen är det väl good night.

Såg lite grann på Minneshögtiden från Oslo - tragiskt och rörande, ett land och folk i chock o sorg - lämnar ingen oberörd. Ja, fullständigt ofattbart är det - att en enda människa kan åsamka sån skada o död - otroligt...

Idag en gammal 80-talare, från vilket år vet jag dock ej - men här är Howard Jones med Like To Get To Know You Well, den kommer man ju ihåg!! =) Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Oförståeligt...

 En ängel för Norge idag..

Ja herregud, vad säger man? En galning som klär ut sig i polisuniform och skjuter vilt omkring sig - över 90 döda på en ö utanför Norge - de söker än efter avlidna...Och först så spränger han (troligen han också) mitt inne i stan så det bara blir skit kvar - där vet de inte hur många som omkommit..Fullständigt meningslös terror som drabbar oskyldiga..Ja man finner inte ord ens..Mycket mycket obehagligt tycker jag...

I natt har det öst ner regn och Åskar har mullrat som hejsan svejsan - inte fasen går det att sova då?? Och så har det varit äckligt varmt och fuktigt, både i natt och hela dagen i dag. Dock har faktiskt solen tittat fram, men nu mulnar det på igen, så det kanske kommer en omgång till.

Gick i alla fall upp vid 9.30, jag o sonen åt sedvanlig helgfrukost - sen har det varit stilltje minsann, lagat lite mat har jag gjort men sen har det fasen inte blivit mer kan jag säga. En annan god vän är också i hamn i Svedala nu, så ordningen återställd! =)

Jag har tittat på Big Bang, inte många avsnitt kvar nu - attans, det blir till att titta på nåt annat sen då kanske. Ska pallra mig ner i tvättstugan om en stund o sen om det finns nån tid - nu var det dags igen för det, men denna gången är det inga giganthögar som kommer bli i alla fall, det kommer vara snart gjort att stryka det, tackar! =)

I övrigt 0 faktiskt, vi har väl bara "varit" jag o sonen, inte mer.

Idag ett stycke med eftertanke - Sad Violin - vi sörjer med vårt grannland Norge...Ta hand om varann, ha det gott och lyssna o njut...



Tjing

Kvalmigt

 Hahaha....=)

Orolig sömn i natt - ont i ryggen igen, är madrassen för hård eller för mjuk?????? Ja säg det, jag som prövat allt...

Upp vid halv 9 idag - käkade alone, det snusades och snarkades ifrån sonens rum, och han fick jag väcka vid 10.40..=)

Kvalmigt väder idag, riktigt äckligt om man ska tala klarspråk - regna gjorde det i natt, men sen har det inte kommit vare sig regn eller Åskar - det som har utlovats åt alla håll o kanter..Nåväl dan är inte slut än, så vi får väl se.

Terrorismen kryper närmare vårt land med, bomber i centrala Oslo, totalförstört en del..Läskigt eller hur? De tror det var en bilbomb som detonera, men vi får väl följa det hela via tv och tidningar. Otäckt i alla fall.

Jag o sonen har varit ute på en cykeltur nu, tog vägen via Netto med. Och åter igen, när man kom ut därifrån var det som att kliva av på Mallis - en vägg av värme som bara PANG i pannfläsket..det var knappt det fläkta när vi cykla ens..Hujedamig...

Ska göra lite pommes frites o korv med bearnaisesås ikväll tänkte jag, nyttigt så det förslår =), men det är ju fredag, så det är väl tillåtet va?

Idag lite favoriter, fast i nytappning! Europe pratar jag ju om såklart - här med Last Look at Eden..Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Torsdag

Sööt..=)

Vaknade nästan 10 idag igen - hur ska detta gå när helvetesmaskinen ska sätta igång kl 7 sen?? Oj oj oj....

Idag har det faktiskt inte hänt så mycket - min goda vän som varit i utlandet en hel månad är äntligen hemma, de hade nästan sträckkört för att komma hem till gamla Svedala. Skönt hon och de övriga i familjen är hemma utan några tillbud.

Fick sen lite fikafrämmande av grannen - den stackarn har brutit revbenen - huga, jag har haft en spricka i ett revben en gång och det gjorde jädrans ont, så jag kan förstå att detta är outhärdligt. Vi drack kaffe och prata skit lite, sen gick hon till sitt.

Jag har tittat på lite film idag + Big Bang Theory så klart, vädret har varit lite kvalmigt, svettades faktiskt rejält i förmiddags, men det gick över som tur var. Just nu är det mulet - det ska ju bli regn några dagar t o m, men men, vi får se vad det blir.

Denna dag gick med, även fast man inte gjort så mycket. Ska väl äta nåt och fortsätta se på Big Bang. Alles för idag - over and out!

Filmen jag tittade på idag hette Burlesque - med Christina Aguilera och Cher - så därför en liten video med Aguilera då - en "gammal" låt hon gjort, Genie in a Bottle..Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Besök & Cykeltur

 Har ni inte sett denna serie...GÖR DET!!! =)

I natt vaknade jag av att jag frös!! Händer väldigt sällan att jag fryser kan jag säga, men jag fick fasen stänga balkongdörren, somna om gott sen, vakna vid 8.45.

En slö förmiddag faktiskt, telefon ringde och en mycket god vän i andra ändan! Hon ville hälsa på lite och självklart fick hon det!!

Vid halv 2 snåret kom hon, vi satt på balkongen mestadels och prata och fika lite. Sen flyttade vi oss till datorn en stund och tittade på diabilderna jag har som jag fixa. Lite skratt såklart och sen vid 15.45 så cyklade hon hemåt. Tack för besöket A, alltid roligt att se dig! =)

Sen slängde sig jag och sonen också upp på cyklarna och tog oss en tripp till stan. Hittade ett par jeans till sonen, var på apoteket en sväng, och sen köpte vi oss lite godis inne på Hemmakväll. Sen cyklade vi vidare till Oxen och handla lite grann. På hemvägen mötte vi en gammal klasskamrat till mig, såg henne på långt håll, hon var ute o gick med sina bägge vovvsar.."Stanna!!! ropade jag! Jag är hundsjuk!!" Hon har nämligen skaffat en ny vovve, en Flat, svart som hette Charlie, gamle Lukas var också med såklart. Förklara att jag var tvungen att gosa lite för jag var tvungen att ta bort min förra veckan, så där stod vi o prata och gosa en stund. Sen cykla jag o sonen hem. Och nu sitter jag här, kvalmigt ute faktiskt, jag tror jag har svettats klart nu...

Lite kvällsmat kvar idag, ska fortsätta se på Big Bang Theory - sååååå jävla roligt!!! Sen är väl dagen till ända väl va?

Idag lite Bon Jovi - Blaze of Glory - för jäkla bra den! Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Knasväder

 Slö o slö.....=)

Idag vaknade jag - 10.10!! Eehhh...jaha??? Hoppsan, eller vad säger man? Jaja, jag har vaknat i natt med, dock inte 4 utan 05.18...

Slö förmiddag - kom dock i kläderna relativt hyffsat, ställde mig o packa köttfärs. Jag är ju sån där att jag köper 3-4 kg, ibland mer, och sen är jag så nitisk förstår ni att jag väger det till 300 g och fryser in i påsar som jag t o m har plattat ut för det ska tina fortare.. så jag tror det blev 15 "paket" då som jag frös in, räknar man krasst - 15 middagar alltså, fast det räcker till mer - ekonomisk?? Jag?? Ja....jag är nog det - och det är väl inget fel, eller hur? Det är så många som lever över sina tillgångar så kära nån - men har man inga pengar, så har man inga pengar, thats it!

Gjorde lite mat - kokade kaffe, gick ut med soporna. Suttit vid datorn nu i eftermiddag och tittat på Big Bang Theory..Har ni sett den nångång? Var också en serie jag totalmissat - går tydligen på 5:an annars tror jag, men oj oj oj, vad roligt det är!! Handlar om 4 "nördar" som är överbegåvade x 100 typ..Har ni inte sett den, gör det, mycket kul!!

Nu har jag precis avklarat disken också - och vädret är knas...Ena minuten skiner solen och man tror att japp, nu ska vi ut!! Men nä..inom loppet av 5 sekunder så ösregnar det och Åskar sätter igång. Under hela tiden jag diskat har solen strålat - nu mullrar Åskar igen och det mulnar på...Hm...Jaja, det bättrar sig väl, eller hur?

Ikväll ska jag göra gratäng till kvällsmat - sonen var snabb där - "bränn INTE såsen mamma!!!!!" Haha, ja ni kommer väl ihåg att jag gjort det - fan man måste röra, röra, röra, hele tiden för det inte ska brännas, men sen den fadäsen är jag på alerten ser ni!! =)

Idag blir det Ace of Base - dem har ni väl inte glömt va? All that she wants blir det. Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Storhandling

Lite nedstämd tror jag...

För exakt 1 vecka sen idag, nästan precis på klockslaget så fick Vitsan sluta sina dagar..Är otroligt konstigt och tomt måste jag säga - men 1 vecka redan? Ja, tiden susar förbi...

Vaknar som sagt jämt kl 4?? Varför det? Nåt särskilt då eller? Näe..Ninjorna har inte kommit heller vid den tiden med tidningen, vete fasen varför jag är inställd på det. Somnar i alla fall om rätt snart - idag upp vid 8.15.

Sonen och jag gjorde oss redo för dagens evenemang - STORHANDLING..Ja men åh vad kul!!! INTE...Tyckte inte sonen heller, men han fick vackert följa med och och vara förste i plockare och förste scannare, gick så bra så. Hela baksätet på bilen var smockat när vi var klara, och då skulle det bäras upp med! Tjoflöjt vad roligt vi har..=) Sen sitter man som en urlakad trasa en stund för man orkar icke röra sig en centimeter - men nu jävlar har jag så MÖE MAT!! =)

Käkade lite, drack kaffe, somna i fåtöljen, dottern kom förbi - dottern gick, somna i fåtöljen - ex-maken kom och hämta bilen, och jag satte mig här. Ska snart ta mig an packning av köttfärs - köper ju 3-4 kg per gång och packar i mindre påsar sen, har man mat som hejsan sen vet ni!

Till kvällsmat lite fusk - potatissallad och lite grönsaker och kanske några buttekullar - alltså köttbullar, sonen får pannkaka han.

Regnet öste ner på förmiddagen, men nu i eftermiddag har solen faktiskt strålat, vi får väl se vad vädergudarna har att bjuda på i morrn.

Idag ska ni Alannah Myles med Black Velvet - en höjdare tycker jag! Ha de gott och mycket nöje!!!



Tjing

Städ & regn

Lite glitterich att pigga upp oss med..=)

Vakna 4 - somna om o gick upp 8.30. Lite macka o kaffe så man blir som folk! Gjorde mig i ordning och satte sen igång med att storstäda sonens rum - halleluja, möe damm o annat va det...

Efter det så käkade jag lite, och sen kom regnet..Jag blev dödstrött och la mig i fåtöljen och snarkade mig in i drömmens värld - vakna av mina egna zzzz...hahaha... Tog mig en kopp kaffe, men inte fasen blev det bättre, så jag återgick till fåtöljen. Fy fasen vad slö man blir av sånt här väder! Hua...

Vid 6 kom ex-maken med sonen, vi tog en kopp kaffe, nu har dottern varit här o ätit lite, hon ska göra sitt första nattpass i natt och det är lite pirrigt förstås, men det går säkert bra, eller hur?

Strax då, kommer ex-maken o hämtar mig, sen dottern och så skjutsar vi upp henne till jobbet, jag ska ha bilen i morrn nämligen, storhandling, och då menar jag denna gång STORHANDLING - finns ingenting i skåpen alls, ALLT är i princip slut-finito. Så det var denna dag då ja...Det risiga vädret ska tydligen fortsätta läste jag med, jaja, solen kommer nog åter!

Idag ska ni få nåt som jag inte har sett på år o dar - Army of Lovers..Såg att de ska börja igen, så här kommer en gammal goding av dem - Crusified..Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Lördag

 Ja, Hej hej! =)

Regnade som skrutt i går kväll, så jag hävde mig i bingen. Vaknade av att telefonen ringde 02.45..Visste inte om jag drömde eller om det var i verkligheten, men upp o svara - dottern hostade tarmarna ur sig och undrade om det gick att kombinera 2 mediciner - gick fint sa jag, tillbaks till sängen o det tog väl en stund innan jag somna. Vakna runt 8 idag med, så upp o käka frukost.

Gjorde mig i ordning och tog mig en cykeltur, vädret var ju hyfsat så det är bäst att passa på! Cyklade bort till Netto bl a och inhandlade det nödvändigaste och när jag gick där bland hyllorna kom känslan igen, att jag måste nog hem till vovven - men kom på strax efter att jag behövde inte alls åka hem. Det där sitter nog i ett tag tror jag och det är väl inte konstigt, 14 år är en lång tid, eller hur?

När jag kom hem ringde dottern igen och begrep sig inte på tvättmaskinerna borta hos sig. Jag travade dit och det var knappt jag begrep heller, men till slut så stuffa de igång. Hon har inte samma maskiner som vi har här - så det är ju inte så lätt att fatta alltid.

Sen har jag softat i fåtöljen en sväng - diskat upp har jag med, ska snart ta lite pryttlar och gå ner med till förrådet, onödigt att det står här o tar plats när man inte behöver det! Omstrukturerat i några skåp i köket med har jag också gjort, sonens rum blev det inget av med, får ta det i morrn, för det är välbehövligt så det skriker om det.

Kvällen blir nog lugn, gör min första helg helt solo lite lugn faktiskt, har inte nån större lust att stimma ut riktigt än, men det kommer, det kommer!!

O så va det video ja...Vi tar en 87:a tror jag, Whitney Houston med So Emotional, en gammal goding, eller hur? Ha de gott nu och mycket nöje!!



Tjing

I Did it!! =)

 JAAAAA!!!!!

Haha, vad fasen svamlar hon om nu då??? Jo - STRYKTVÄTTEN ÄR KLAR!!! Första pris till mig! Men fy fan, det har tagit nästan hele daan...Men, nu är det gjort, ingen tvätt och strykbräda så långt ögat når!! FAN VA JAG E´BRA!!

1 gång i natt har jag slagit upp de små blå, vakna sen runt 8.15, men slumra en kvart, sen gick jag upp. Frukost o blädder i tidningen, satt vid datorn. Sonen kom uppdansandes med sen, satt vid datorn en sväng och sen gjorde jag mig i ordning.

Sen började jag då med den giganthög till stryktvätt  - 3 tröjor kastades - hål i dem, 2 tröjor lades bort - sonen hade växt ur dem, men de var bara en liten spottstyver i denna hög, men puh, flämt och GAAAHHH, nu är den gjord - tackar!!

Så det var faktiskt denna dag, ex-maken kommer strax o ska hämta sonen - blir konstigt, första helgen helt ensam, ingen vovvs - konstigt, jag får se vad jag hittar på - ska städa sonens rum i morrn i alla fall, såpass vet jag.

Idag, lite ironi - Britney Spears med Ops, i did it again - och det gjorde jag ju, eller hur?? Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Fint Besök & lite stryktvätt

Heeelllo Kitty..=)

Gårdagskvällen blev: En soffa i vardagsroom full med dottern och hennes kompisar som skulle se på Damfotbollen, jag jag diska och baka kaka i stället...

Natten har varit sådär, vaknat o somnat osv..Men men, det är nog lite vovvs som sitter i systemet än tror jag, och kommer kanske bli så ett tag framöver - konstigt är det som sagt..

Idag ställde jag klockan IGEN - skulle nämligen få fikafrämmande!! Jomen, så jag hann dammsuga av lite smått och glasera kaka, men lilla främmat överraskade mig lite för tidigt och där stod jag och fönade håret, haha!! Gör ingenting alls, bara trevligt, jag fick en sån fin present, en anslagstavla gjord av en pappersservett - jag begriper mig inte på hur, men vansinnigt tjusig var den i alla fall! Hon kan sånt där M, är duktig på både måla, göra strass saker o annat, roligt att få! Sen fikade vi och pratade om ditten o datten, hon lånade lite filmer av mig också, så nu har hon att göra ett tag! =) Tack M för den fina presenten och att du kom, alltid lika trevligt att se dig, det gör vi om snart igen! =)

Sen gjorde jag lite mat - eller nu ljög jag faktiskt - jag mikrade pyttipanna till mig, gjorde lite mos & köttbullar till sonen..Sen blev det en kopp kaffe igen. Sen ble jag trötter så jag slumrade lite i fåtöljen - en god vän ringde och vi prata nästan 1 timme, sen slumra jag en stund till. Vädret börjar nog dra ihop sig till regn i alla fall, men har ont i skallen lite, kanske Åskar kommer också?

Sen gott folk - javisst, jubel o hurrarop, autograferna senare!! =) Jag tog tag i stryktvätten, halva är gjord i alla fall, inte dåligt det va?? Nää, tycker inte jag heller. Och nu satte jag mig här och klockan har som vanligt kutat förbi med en rasande fart..märkligt det där...

Så på´t igen då, lite mat vankas det, får se om jag betar av lite till i strykhögen, fasen bara för att det blev mulet så blir det ju mörkt och då ser man ju inte att stryka - eller hur??? Nåja, vi får väl se vad som händer o fötter.

Medans jag strök sätter jag alltid på en radiokanal på tv-n, idag sattes 80´s på - och Michael Jackson sprutade ur högtalarna, så han får det bli idag ser ni! Thriller - passar det herrskapet? En av de bästa han gjort, videon är fräck med, för rädda för spöken och annat är ni väl inte?? Nä menar det, så - ha de gott och mycket nöje!!! MUUUHAAAAHAAAAAA.......



Tjing

Tandläkare & Middag

Nalle Puh går hem i alla väder....=)

Tog fruktansvärt lång tid innan jag somna i går, låg nog bortåt 2 timmar och åla mig fram och tillbaka, kryp i benen såpass också. Men jag somna tydligen för jag vakna inte förrän klockan ringde 8.30. Var tvungen att ställa den i dag, sonen skulle till tandläkaren 10.40, och eftersom jag tydligen kan sova till 10, så riskerar vi inte att få paniken och stressa iväg som 2 yra höns..

Käkade frukost, gjorde oss klara o iväg. Idag skulle det mätas avstånd i truten på sonen. Har lite trångt mellan några tänder så de som ska ner får förmodligen inte plats. Så fram med linjal och grejer, ska sedan få en kallelse till hösten till en specialist som ska avgöra vad som skall göras.

Hem igen o fixa lite till - sen kom svärmor o hämtade oss - hon bjöd på middag idag, fläskfilé och god potatisgratäng - mumma det och sen var det lite fika. Jag var även och tittade var ex-maken hade begravt vår hund, liiiite ont i magen alltså, men där ligger hon fint, det vet jag.

Sen tog vi bilen och åkte över till Torsö, svärmor skulle vattna åt en bekant där, så det gjorde hon, jag åt lite körsbär, kära nån vad träd och bär! Sen åkte vi mot stan, svärmor hämtade upp en väninna - och sen körde hon  hem oss, hon skulle vidare sen på bilbingo. Så Tack Berit för jättegod mat, sällskap, fika, fint väder och skjuts!! =)

Nu sitter jag här, ska röja lite grann nu, disk o sopor och stryktvätt och jag vet inte vad..Vi får se vad ork det finns sen, ja lite kvällsmat med ja - och en pilsner kanske ;)

Idag tar vi en ABBA-låt tycker jag, Summer Night City blir det, ha en go kväll och mycket nöje!!!







Tjing

Konstigt

 ........

1 dygn har gått, konstigt är det. Vaknade i natt och undrade varför jag hade så mycket spelrum att röra mig på i sängen??? Gick upp och kollade var hunden var..Just det, kom jag på 30 sekunder senare..Somnade om rätt fort och vaknade kl 10!! Kära nån, SÅ länge har jag inte sovit på år o dar - men det var en lång dag i går, eller hur?

Gick upp o gjorde lite frukost o läste tidningen. Sonen kom runt 10.45, käkade han med. Sen gjorde vi oss i ordning och cyklade ner till stan han och jag. Också ett konstigt scenario, har vi inte kunnat förut, Vitsan kunde ju inte vara själv, antingen fick man ha nån hemma eller ta med henne, eftersom hon skällde och gnällde så fort jag var borta.

Vi strosade omkring på stan, sonen hittade 3 pocketböcker på bokhandeln, han hade lite kvar på sitt presentkort att uttnyttja och de var t o m på rea, så det var ju ett fynd! In i lite affärer och fönstershoppade lite, vi tog oss en glass på torget och satt vid fontänen och åt, sen cyklade vi till mataffärn och handla och sen hem. När vi öppnade dörren här sa sonen - "Det här är bra konstigt - det är tomt.." Ja, det är tomt faktiskt, och kommer nog så vara ett tag, eller hur?

Pep ner i tvättstugan sen, har tvättat överkast och lite fällar o filtar som Vitsan har legat på bl a, käkat en smörgås, har inte varit speciellt hungrig, det är först nu framåt kvällen som det börjar suga i magen lite. Ska väl göra lite bättre käk om en stund här - har gått upp o ner i tvättstugan några vändor, men nu ska jag inte ner förrän halv 9 i kväll,  då är allt torrt o klart.

I morgon är det tandläkaren som hägrar för sonens del, i övrigt vet jag inte - behöver verkligen ta tag i stryktvätten, det är en stor hög nu, aj aj aj...Dottern är i Örebro - har blivit vrålförkyld, men de har det trevligt ändå, hon kommer väl också i morgon runt 18 snåret.

Alles för idag, Nik Kershaw står för videon idag med en gammal goding, The Riddle. Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Vitsan 1997-09-12 -- 2011-07-11


Sov gott - du är saknad! <3

Ja hörni, då kom denna dagen som man inte alls vill vara med om när man äger ett djur...I kväll fick Vitsan somna in i min famn, hon blev 13 år och 10 månader.

Jag ägnar dagens inlägg till henne och en liten historia med bilder på hennes liv.

Vi blev fodervärdar till henne i november 1997, en så söt liten ulltuss så man blev alldeles överlycklig:



Att tugga på mjukisdjur tillhörde favoritsysslorna, eller



ha dragkamp med tröjor var också poppis..



Det är inte bara Barbies säng inte...Jag får också plats där!!

När hon nu hade kommit till oss var jag stenhård - ingen hund i sängen!!!! Ex-maken tyckte detsamma MEN..en kväll stod han inte ut att höra denna lilla gnyende varelse bredvid sängen så han sa: "Hon kan väl få komma upp 1 gång i alla fall???" Jag sa, "tar du upp henne i sängen får du ha henne där"!!! Och hur blev det?? Jo...Hon har legat hos HUSSE i 11 år, i knävecken o sovit..Jojo...Det var också husse som lärde henne att tigga vid matbordet, hon hoppade upp till honom och där visste hon att man fick massa gott - såklart!! Men med åren har väl även jag gett henne en smakbit, så det kommer jag inte undan!!

Eftersom jag var fodervärd åt henne så fick hon även 3 kullar valpar - 12 st, 4 i varje kull:



Här är en valp hon fick bland annat och..



och här en till..

Hon var en bra mor, skötte dem till punkt o pricka - men när de blev större så var de ju inte så skojiga längre precis, med sina vassa tänder..Då uppfostrade hon dem med besked minsann..

Hon var även en riktigt läskig vakthund - i en stund..hahaha...och det var när vår minsta pojk föddes..Oj oj oj den som kom nära honom!!! Här visar hon prov på lite vakt - och att man kan dela matskålen ihop med minstingen:



Kom inte för nära......



Vi delar väl?? =)

Hon kunde dessutom vara mycket envis o bestämd, men vi har haft kul under årens lopp, hon har varit med oss för det mesta - fick hon inte följa med stod hon moloken i hallen o la huvudet på sned och bad med bedjande ögon..Sa man då att hon fick följa med och åka BIL, DÅ blev det ett hoppande o skällande minsann..Hon kunde faktiskt svara när man frågade saker, med ett glatt skall och bus i blicken.

Hon avskydde saker också, med åren så gillade hon icke katter, kom hon lös med en katt så var det good bye, vi har fått jaga henne runt halva byn, hon har fastnat under altangolvet så husse som då var på jobbet fick komma hem fort som attan och lyfta hela skiten för hon skulle komma loss..Hon vägrade att på kommando "SITT" sitta på unghundskursen vi gick på Brukshundsklubben - varför?? Jo, det regna...Kan säga att efter 4 gånger var det ingen idé att vara kvar...

Hon har faktiskt också varit relativt frisk, inga allvarliga åkommor, men de sista 2 åren kom då dessa hudinfektioner som vi har prövat allt med att få bort. Hade också lite magproblem så bytt foder vet jag inte hur många gånger det blev genom åren. Men i det stora hela så har det varit bra.



Ibland så gick det väl an att stå still när man skulle bli fotad...

Hon älskade och var även tokig i vissa saker och i vissa människor. När man skalade potatis var hon där som en blixt - rå potatis är gott!! När jag skulle packa köttfärs var hon snabbare än vinden med att stå bredvid o få sig en smakbit, och just det med köttfärsen höll i sig hela tiden. Skinka, leverpastej o bacon tillhörde också favoriterna och köttbullar såklart!

När Farmor o Farfar kom o hälsade på, så tjöt hon, så glad blev hon, när ex-makens goda vän kom - ja då blev hon alldeles till sig och lämnade icke honom för 1 sekund, hon var som en plåsterlapp..Sen kunde hon ju vara jobbig med - hon var ju väldigt för matte alltså, det gick inte att jag åkte bort eller så, för då gnällde hon, spelade ingen roll om husse eller andra var hemma..Så det har blivit att hon har helt sonika fått följa med på det mesta - sitta i en cykelkorg men vinden i ansiktet och följa med matte till hamnen o dricka öl, gick alldeles utmärkt + många andra turer med givetvis..

Men..allt har sitt slut - och så blev det idag. Finns mycket mer att berätta såklart, men vi stoppar här tror jag, blir väldigt väldigt långt annars..

Så idag blir det ingen video faktiskt, tror ni står ut med det va..



SOV GOTT & TACK FÖR ALLA ÅR..<3

Slött

 Sött!!! =)

Ej varit uppe i natt men vaknat några gånger - alltid nåt..

O varför har jag idag en bild på en ekorre?? Jo..För jag tycker att de är bland de sötaste små djur som finns!! Har man tur o se en ekorre live så blir jag glad, tycker de är urgulliga - o snabba som attan med, tjillevippen så är de borta! Igelkottar är också en av favoriterna - när vi hade huset så hade vi återkommande igelkottar varje år, antingen byggde de bo under vår trappa eller altangolvet. Och i skymningen kunde man se igelkottefar o mor ute på jakt efter mat, ibland kom de fram dagtid med. Vet en gång då de var ute i parken utanför oss, jag sprang in o hämta kameran, sen kröp jag så nära jag kunde för att fota. Igelkottar har väldigt dålig syn, vet ni det? De känner sig fram via lukten och denna gång hade jag tur, för vinden låg nog så att den inte kände lukten av mig, så fina kort blev det! Ska leta upp dem vid nåt tillfälle så får ni se!

I övrigt idag har varit så slött så slött..Ätit mikromat också - smidigt är det. Varit över hos dottern och tittat på allt fint hon fick av tjejerna igår, det var ju inflyttningsfest, många fina saker va det - och sen tog jag med mig högtalarna hem igen - så idag hör jag också vad det är jag lägger ut för nåt!

Strök några tröjor - nä...var inte speciellt skoj faktiskt så jag la ner det. Det får tas en annan dag tror jag - diskas ska dock göras och lagas lite kvällsmat. Vädret har varit hyfsat idag, knappt svettig alls - herregud, vad händer?? Hahahaha....En får va gla´så länge det varar, eller hur?

Videon jag la ut igår HÖRDE jag förut och det var ju inget konstigt med den, som tur var..hahaha, man vet aldrig vad som händer på Youtube inte! Idag en låt som spelades o spelades och dansades o dansades till - vad jag talar om? Jo - Rick Astley med Never Gonna Give you Up..Studs studs och disco all night long, haha...Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Hit & Dit

Hej o hå....=)

Vaknat många gånger i natt, det har varit varmt o kvalmigt, så sömnen har blivit i omgångar. Gick upp vid 8 snåret idag, hade inte ro att ligga längre.

Frukost o tidningen i min ensamhet, satt vid datorn ett tag och sen kom jag i kläderna redan innan 11 idag, kors..=) Ut med vovven, in o gav henne mat, sen cyklade jag till mataffärn, var riktigt skönt o behagligt, precis som det passar mig! Man cyklar på o filosoferar lite, eftersom det är fredag så var det mycket trafik såklart och mycket folk i stan o i affärer. Gjorde min handling och cyklade hemåt.

Fick ett riktigt svettanfall efter den turen, men jag coola ner mig, plockade in varor och lite sånt. Sen slängde jag mig upp på cykeln IGEN - denna gång tog jag svängen till Netto - kändes att vädret börjat slå om, det blev kvalmigare, in och gjorde det jag skulle och när man kom ut....Pöhh.....Det var som att kliva av flyget nere på Mallis - en vägg av ingen luft what so ever...Fy...fan....Det fläkta väl någolunda på turen hem, men sen nästa svettanfall då så klart. Red ut den stormen med, käkade lite mat, dottern kom o snodde mina datorhögtalare, ska ha lite inflyttningsfest i kväll och behöver musik naturligtvis. Så här sitter jag utan ljud - videon jag kommer lägga ut idag kommer jag inte ha en jävla aning om - om den låter bra eller inte, men det får ni la ta va?

Lite kaffe o ett försök att slumra i fåtöljen - nä.....typ ALLA barn som bor i hela området var just på VÅR gård - gap o gap och lite till gap, mindre barn som vrålar i högan sky...fattar inte alltså - VARFÖR och återigen VARFÖR måste de SKRIKA?????? Tänk om vi vuxna också sätter igång och vrålar hela tiden - trevligt?? NÄ..och så föräldrar som står o GAPAR på balkongerna efter sina barn - oh my god...Avskyr ungar som skriker...tvi...

Just i detta nu så blev det totalt becksvart och regnet öste ner i ungefär 60 sekunder..Det är mörkt än så det kommer säkert mera - kanske en urladdning av Åskar med förmodligen. Jaja, det får bli vad det blir.

Som sagt, videon idag vet jag ej om den låter bra alls, jag kör på vinst o förlust eftersom jag icke kan höra nåt - haha, blir en totally surprise med andra ord! Idag Extreme med More than Words - vet att den är bra och jag tror jag lagt ut nåt som går att höra på, hahaha...Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Torsdag

 Lite söt va? =)

Blev väckt i morse av sms-signal, man tackar för det - förvisso var klockan 8.30 men ändå............=)

Åt ånyo frukost i min ensamhet med tidningen framför mig, sonen sov o sov, trötta på sommarlovet, förstår inte det? =)

Gjorde mig i ordning och ut en sväng, lite kvalmigt idag faktiskt, i förmiddags kunde man inte riktigt veta om det skulle bli bu eller bä. Plockat i sedvanlig ordning lite grann, lagade mat, dottern kom förbi o snodde nästan alla bakingridienser jag hade, hon skulle göra muffins eller cupcakes kanske det heter förresten nu för tiden. Har lite inflyttningsparty i morrn hon så det var väl till det hon skulle baka.

Druckit kaffe och sen kom en god vän o hämtade mig, var på stan en sväng och sen bjöd hon mig på pizza, man tackar o niger! Vi satt ute o åt den, behagligt faktiskt - snacka skit och sen skjutsa hon hem mig. Väl hemma utfodrades både hund o son, och nu har jag satt mig här.

Det var denna dag, hej o hå..Dagarna rusar på som vanligt, och inte så mycket nytt att förtälja.

Idag får ni Take my Breath Away med Berlin ur filmen Top Gun...En höjdare, en höjdare, en höjdare.....=) Ha de gott och mycket nöje!!!!



Tjing

Grand Finale

Japp, det gjorde vi!! =)

Kl 4 är tydligen min kropp inställd på, varför vet jag ej, men så är det.

Åt frukost i min ensamhet och läste tidningen. Sonen snarka o sov han - han dök upp vid 10 snåret typ. Jag kom i kläderna och ut med vovve, bädda o plocka lite.

Sen var det då dags för sista besöket hos sjukgymnasten för denna gång. Vet ej hur många vändor det har blivit, 10 akupunktur i alla fall, men många besök före det. Idag fick jag - eftersom det var stora finaldagen 2 extranålar hahaha, och faktiskt nålen i pannan blödde inte denna gång heller. Så...Examen alltså. Nu ska sjukgymnasten sammanställa hela konkarongen och skicka det till smärtläkaren och en till mig, allt vad som gjorts och ditt o datt. Sen får vi se vad min doktor säger om att benen lägger av - om det blir nån test ytterligare i så fall. Jag skulle i alla fall höra av mig till sjukgymnasten igen, så tar vi en vända till, en akupunkturbehandling på 10 gånger KAN räcka så länge som ett halvår-år, men med mig - who knows?? Det är så klart individuellt och beroende på vad du fått den för så klart. Sen var det Sköt om dig och vi ses!

Väl hemma så stekte jag blodpudding - var ett tag sen, det är allt gott ibland det! Tog en kopp kaffe och sen var det lite slumra i fåtöljen. Blir faktiskt trött av dessa nålar med och det är ju bra, så man passar på att snusa när det går.

Har nu precis diskat också, behövdes, nu är det gigantGIGANT strykhögen kvar - såg på vädret att det skulle bli kass några dagar, kanske passar bra att ta den då kanske??

Solen skiner ute nu i alla fall - gården är full av GAPIGA ungar - man blir ju idiot ibland, men men, det är väl bara att stänga av öronen lite. Skrikpippina har börjat ge sig lite, men då har det kommit stora tjok med kajor i stället - typ 5000 på en gång...Hmm...

Eftersom 80-talet är en så stor guldgruva med låtar att ta ur så fortsätter jag - idag en av de bästa videor nånsin - Bon Jovi med Livin´on a Prayer från 1987..Oj vad hes man gapat sig till den - kanske är bättre om ungarna ute GAPAR till den i stället...=) Ha de gott och mycket nöje!!!



Tjing

Lite av varje

Oj oj oj...=)

Lite varmt i natt i alla fall, varit vaken till o från, men gick upp vid 9.

Mulen dag till nu i kväll, nu skiner solen minsann - men temp ganska ok. Har gjort lite diverse idag, plockat ihop det sista av dotterns grejer, varit o tvättat, gjort lite mat och druckit kaffe. Dottern kom o så gick vi bort tillsammans till henne med de sista grejerna. Oj, vilken stor soffa! Men skön att sitta i, målningen i badrummet var också i stort sett klart. Lite smått som fattas här o var, men det blir nog kanon när det blir klart!

Har haft ont i skallen hela dagen med, lite "åskhuvudvärk" tror jag, det släpper väl kanske. I morgon är det sista besöket för denna gång hos sjukgymnasten, sen får vi se när vi ses nästa gång, till hösten kanske. Får nog passa på o gå lite då o då när akupunkturen hjälper någolunda, eller hur?

I övrigt har det varit soft faktiskt - inte mycket nytt här inte, dagarna trallar på minsann. Så det var nog alles för idag hörni.

Vi fortsätter med 80-talare va - här från 1986 en klassiker, Tarzan Boy med Baltimora..=) Ha de gott o mycket nöje!!



Tjing

Behagligt

Japp, måndagar......

Kunde icke sova igår, varför vet jag inte - var uppe ett par vändor med för att stänga lite här o var för det blåste o slamra, men somna tror jag vid 2 eller nåt. Vakna vid 7 men slumra till 8.30.

En mulen dag, men behaglig i temp i alla fall för en annan, lite "oj, man kan andas" temp alltså. Lugn start på dagen med frukost och tidning.

Svärmor ringde och hörde om sonen ville följa med o spela minigolf och det ville han ju! Farmor är en riktig fena på det där, men idag skilde det 1 slag - men farmor vann ändå. Trevligt hade det varit i alla fall, fikat lite hade de gjort med.

Dottern kom infarande en sväng med, hon skulle till Skövde en vända med en kompis, tog med sig mitt presentkort på Chilli - hade lite kvar på det, så när hon kom hem var en ny gosepläd till inhandlad. Så bra, sen tog hon lite till av sitt - lämnade kvar några kuddar till soffan och ytterligare 1 pläd - man tackar! Nu skulle hon hem o invänta sin far - de skulle hämta soffan idag - och den hade väl typ täckt halva vardagsroom..Men gör inget, möe folk får hon plats med helt klart!

Jag har cyklat till mataffären och handlat lite, åkte i T-shirt och njöt av den svala vinden, men idag hade folk tagit på sig lite - utom jag då hahaha..Kom några små små regnstänk när jag cyklade hem, men det blev inget utav det. Käkat, druckit kaffe och slumrat i fåtöljen. Packat lite köttfärs - och nu var det kväll - igen. I morrn lite tvätt mellan 12-16, annars är det nog lugnt.

Idag en 80-talare till från 1989, Waiting for a Star to Fall med Boy Meets Girl...Bra den!! Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Trötter

 ZZZZZZzzzzzzzzz..........

2 dar sen med inlägg, i know - har inte orkat, varit körigt faktiskt..

Gårdagen bestod av regn och Åskar - en dotter och exmake som målade o målade o målade, jag plocka lite och gjorde mat, svettades och svettades lite till...

Idag var det då dags att flytta allt och såklart så skulle soleländet steka på - jag o dottern började med kassar o lite lådor som vi lassa på cykeln och gick bort med - upp o så ner, svetten rann, tillbaka o hämta mer, sen åkte ex-maken o dottern och hämta en annan bil och kärra och sen skulle det bäras lite till - svetten spruta åt alla håll, var tvungen att byta tröja, skulle behöva byta hela mig kändes det som...Bära, lasta på, lasta av, bära upp - o varmt, till slut känns det som om man inte tyar ett endaste dugg mer..men då är det ändå lite kvar..Man smäller av nästan..Det blev en ände på det till slut - nu är allt, sånär som några smågrejer kvar bara, bortkört, så nu får damen pilla själv med diverse. I morrn ska väl soffa hämtas och ev bredband o sånt fixas. Sen får det vara nock.

Jag har fått upp Ektorpsoffan 3 sits också, och så har jag dammsugit överallt, och svettats såklart..Men det blev bra med soffan, blir nog ännu bättre när 2-sitsen, när den nu köps kommer på plats med. Sen har jag duschat - KALLT, men blev lika jädra svettig när jag duschat klart..Helt otroligt, som sagt synd att man inte går ner i vikt av allt svettande med, det skulle ju sitta fint det! Sen satte jag mig 5 min och sen cykla jag ner till närbutiken och köpte lite mjölk o sånt. O NU sitter jag här, tänker inte göra ett jävla skit mer idag kan jag tala om, har ont i skallen med såpass - men det går väl över. Så nu fick det vara bra för idag va?

Idag en partylåt från det glada 80-talet, Mel & Kim med Respectable, ha det gott o mycket nöje!!





Tjing

Flytt

Då var det dags igen...

Jaha, 1 juli då ja och vädret blev som det spåddes, vaknade i natt av regnet och tyckte det var lite småtrevligt faktiskt.

Har regnat lite till o från, inga mängder men mulet o grått har det varit, lagom temp för en annan med. Dottern har nu idag hämtat sina nycklar till lägenheten hon fick, ett stenkast från mig. Har varit rätt bekymmersamt med val av färg, golv, tapet eller inte i några dagar - men nu har hon lämnat definitivt besked om vad som skall göras, målas i vardagsroom och toalett, det var alles. Tänkt var att golvet skulle bytas ut med, men efter en koll till så var det inte så illa ändå.

Så nu ska hon måla med början ikväll så mycket hon orkar, sen i morgon o ev söndag så går flyttlasset - IGEN - dock inga 22 mil ToR utan bara 200 m. Men dock - allt ska bäras ner, packas in och packas ur o bäras upp - hujedamig, men det är ju en ände på det med. Så det var denna månaden det! Gick väldans fort och som sagt, vi har INTE slagit ihjäl varann! Konstigt kommer det nog att bli, det är lite pryttlar och så överallt här, så tomt blir det om inte annat - sen återgår det väl i sin vanliga lunk igen.

Har ätit rester till mat idag, smidigt med mikrokäk, eller hur? Sonen ska iväg till sin fader, dottern ska måla, hon kommer väl i natt kanske när hon lessnat på färg o pensel. Jag ska softa bara, inget mer med det.

Alles för idag hörni - idag ska ni få nåt nytt av gulleplutteponken Eric Saade - här med nya låten Hearts in the air - featuring J-son..Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

RSS 2.0