Fantastiska dagar! =D

 
Oj oj oj oj - här har det rasslat dagar så tjena mors! Så kan det bli - det går ju fort när man har roligt! =D
 
I onsdags kom då Bittan till mig, med cykel och allehanda attiraljer..Helt makalös att packa alltså - man kan tro hon ska stanna 1 vecka typ..=D Vi inledde vår träff med att äta lunch - amerikanska chokladpannkakor hade jag gjort, gick helt klart ner! Sen cyklade vi ner till stan där Bittan skulle klippa sig - efter det till mataffären en sväng och så hem. Tog en fika och så packade vi oss i ordning för att picknicka på Ekuddens Camping en bit ut på klipporna. En förträfflig afton, Bittan hoppa näck i spa´t, vi åt gott o drack gott, tjöta om allt o inget - när solen gått ner så trampade vi hemåt, drack lite rosé och så var det natti natti.
 
Torsdagen inleddes med frukost - sen packning för nästa evenemang minsann, dax att cykla Göta Kanal mellan Sjötorp o Norrqvarn..En liten nätt tripp på 2 mil..Men vi tog det alldeles lagom vi, stanna många gånger på vägen o insöp atmosfären och framme i Norrqvarn åt vi medhavd lunch, drack the´o kaffe och gick en sväng i omgivningarna. Upp på cyklarna igen och cyklade tillbaka till Sjötorp där vi, väl framme åt mjukglass och pustade ut..Vidare hemåt och tog det soft, Bittan trampade iväg o hämta pizza, sen smaska vi i oss den och drack ännu mer rosé - 3 liter - good bye =D Många skratt blev det - vid 00 kapitulerade vi o tror vi sov rätt gott bägge 2. 
 
På fredagen blev det sen frukost =D - iordningsställande, Bittan cykla till stan o shoppa lite - när hon kom hem käkade vi lite grann och vid 16 snåret så drog Bittan vidare. TACK gulliga Bittan för helt superba dagar - mycket trevligt! =D <3
 

Jag hämtade dottern vid station och körde henne till en gammal god vän - sen for jag hemåt och plockade lite grann. Vid 20.30 snåret åkte jag o hämtade henne igen, blev sittande en stund o pratade där och sen var det hemfärd. Kom i säng vid midnatt nånstans..
 
Lördagen var det en tripp på stan med dottern och skjuts till fest, allmänt lugnt i övrigt, det har varit FAN så varmt..Pust pust..Tog en kall pilsner och lite sallad på kvällen, datorhäng o go´natten.
 
När man kom upp i morse hade det visst regnat i natt, inte hört ett ljud av det...27,2 grader på förmiddagen, mulet, kvavt och äckligt - svettas svettas...Men TJOHO - sen kom regnet minsann..OCh TJOHO en gång till - sonen har kommit hem också efter 14 dagar hos sin far - ordningen återställd alltså! Ex-maken dona lite med min dator bebis - den bråkar I ALLA FALL..Grrrr...Så nu blev det bestämt, sonen fick min nya skärm, passar honom bättre egentligen för det är en skärm anpassad för spel..Jag tar hans - MEN..Jag kommer bara använda bebisen till att skriva ut, scanna o lite sånt, resten får jag ta med lap-topen, men det blir så bra så - HATAR när saker inte fungerar ordentligt..Grrrr..Så fick det bli.
 
Kväll snart, lite kvällsmat ska det bli - skulle tro att sonen väljer toast faktiskt..hahaha...Jag har sallad kvar också så det blir bra. Ny vecka i morgon, får vi se vad den erbjuder. Thats all Folks!
 
Video idag nåt jag tagit förut men skitsamma - Här är Bon Jovi med Have A Nice Day. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tänk om jag hade..

ett kylrum att gå in i - va käckt det vore!! =)
 
En enda uppstigning i natt med, jösses..kanske sover för värmen skull, har dock klarat mig från skallebank mer nu, det får man ju lätt annars av just värme + att man dricker för dåligt..Men dricker för dåligt gör jag icke, det är vatten hela tiden det se..
 
Gick upp vid 8.45, käkade frukost, kom i kläderna och åkte o handlade lite grann, puh..varmt..svettigt..hem igen och käkade lunch..puh..varmt..ännu svettigare...Dammsög lägenheten..pustpuhåfyfan..varmt..svetten sprutar..tog en fika med glass..puh..varmt..hjälpte sådääär..skurade golven..jävlarihelvetejansson..varmt..håret blött..satte mig..stånk..rinner överallt...och när jag ändå svettas så in i bomben..varför inte sätta på UGNEN också o göra en sockerkaka???? Visst - såja - då var den klar med! "Den där människan har inte ett rätt nånstans.." tänker ni nu..Haha - ne - man kan fan undra ibland hörni..=D MEN...Nu var det klart, nu får Bittan komma precis när hon vill!! Ska bara diska mä - men det tar jag senare ikväll..
 
Kan meddela att nu är det 24 grader ute och det mulnar på faktiskt! Håhå - lite regn och en rackabajsare från Åskar kanske??? JA TACK!! Ett kylrum skulle jag vilja ha - men då blir man väl skitförkyld - så brukar det ju bli..Inget duger tror ja..men oj vad jag gläds åt alla er som älskar värme!!! #ironi#..mohahaha...
 
Happ - så var det med det - nu blir det lugna gatan resten av kvällen kan jag säga, lite kvällsmat o en disk - sen får det va nock för idag, sen blir det lite vila tror jag..
 
Är total hysteri i England just nu med - det har väl ingen missat va..Ojojoj..Prins William & hans Kate har nedkommit med en SON - en framtida KUNG förstår ni..och nu häckas det utanför sjukhuset (som de har gjort i veckor snart tror jag) för att då vänta på att de ska komma ut o visa bebisen..Och England är England..Tror inte att vi får se o höra en intervju med Prins William i stil med vår Prins Daniel - att "känslorna är all over the place" no - det blir nog bara en vinkelivink och poff så va de borta..
 
Så - nu va det bra tror jag...Video idag 2 av mina favoriter inom countrymusiken, nämligen Travis Tritt och Marty Stuart..Här är de med låten The Whiskey ain´t workin´...YEEEEHHAAAA..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ny bekant, blåmärke & lite städning

 
Japp - det gör jag!! =)
 
Jahaja - varmt är det...Uja - det svettas på här om man säger så..
 
Gårdagen började soft, lite allmänt plock, lite lunch..Men på eftermiddagen och förkvällen hade jag lite annat för mig..Har träffat en ny bekant - en tjej som bor här på gården som har en urmysig vovve, och jag kan ju inte låta bli vovvar..=) Vi har setts på gården lite då o då och pratat några ord, men så bestämde vi att nä - nu får det fikas! Så med en bullpåse i handen gick jag till henne - hon heter Louise och vovven Sally - och så satt vi på balkongen o fikade o pratade o klappade vovve och hade trevligt..Sen hängde jag med dem en sväng ner till Sandviken - det finns ju ett ställe där som du kan bada hundar på - och Sally tränas att vara i vatten:
 
 
Sally är en ungersk ras - och det namnet kommer jag icke ihåg..haha..men hon är hur gosig som helst - och bada - nja...sådär kul, men det är bara att öva så går det nog bra! Mycket folk därnere var det i går kväll - för klockan hann bli 19 innan vi var tillbaka här - jädrar vad tiden hade gått fort - jag gick dit 15 - så de timmarna försvann fort! Jättetrevligt var det och nästa gång blir det fika hos mig då.
 
Jag hem och käkade lite kvällsmat o plocka lite sen, kom väl i säng vid 23.30 nånstans. Sovit rätt bra i natt faktiskt, endast 1 uppstigning, tjolahopp! Frukost o tidningen först, lite bäddning - sen upptäckte jag att va fasen - får blåmärke direkt nu förtiden efter provtagning eller kanyler, ser ju ut som jag fått smörj:
 
 
Så ser det ut efter kanylen jag fick i fredags som de spruta kontrastmedel i..Hej o hå ja..Nåja, det försvinner väl vad det lider..Åt en smörgås faktiskt bara på lunch, var inte direkt hungrig i värmen - och sen tog jag några djupa andetag och börja - städa...Dammade gjorde jag idag, orkar inte allt på en gång se...Men nu har jag varit meganoga - och som belöning - svett, svett och ännu mera svett - det rann i ansikte o lite varstans..Hahaha..Här behöver vi inte bada inte..Det var välbehövligt att städa kan jag säga, fy attan så dammigt överallt..I morgon ska jag dammsuga golven och torka dem med och handla lite sen..Va fan hålls hon med i värmen??? tänker ni nu..Tja - jag får främmat nämligen, goa Bittan kommer till mig ett par dagar - och jag vill inte att hon får astmaanfall eller liknande när hon är här..=) Så därför städar jag förstår ni! Jupp - sån e jag - spelar ingen roll om det är varmt, kallt, julafton eller annan dag - jag städar när andan faller på helt enkelt..Har faktiskt städat en hel julafton med, för några år sen, när dottern o jag skulle fira ihop, men hon jobbade hela julafton och kom inte förrän framåt kvällen, så då städades det..I know - ja ä inte klok nä..=) Bjuder på det!! 
 
Nu har jag då satt mig och svetten har faktiskt slutat rinna - tackar..Kväll redan igen också - ska göra mig lite kvällsmat sen här med - och alldeles nyss ringde ex-maken o talade om att min lilla datorbeeebis funkade så bra - och skärm o ljud mä..det hörrde jag allt! =D Nu får vi hoppas att det även funkar här hemma - annars vet jag inte - då åker nog skiten ut genom fönstret i alla fall ....Han kommer en dag här o fixar till det, så får vi se.
 
Dåså - lite mat, slappa, på´t igen i morrn, och så Bittan ett par dar - tja, inte så illa tycker jag väl - eller vad säger ni? Nepp! =D
 
Video idag - Göta Kanal med Cool Candys såklart, haha..Med klipp ur filmen också med samma namn! Där ska ju vi cykla sen - tjoho!! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Handling, varmt & nackont

 
Åja...=)
 
Lite Rassel & Pling så gick några dar te..
 
Torsdagen ägnades åt att handla - i etapper ska sägas..Jag for själv i kring lite på förmiddan och handla lite smått här o där, hem o åt lite lunch o drack kaffe och sen hämtade jag dottern vid station för att fortsätta handla med henne som bärhjälp. Bjöd på kvällsvard som tack för hjälpen och sen körde jag hem henne.
 
Åsså var det fredag..Gick upp 6.20, drack en kopp kaffe bara för att sen med start 7.20 hälla i mig 1 liter vätska blandat med kontrastmedel som skulle inmundigas med jämna mellanrum under 2 timmar..8.30 satte jag mig i bilen - med flaskan mellan benen och åkte mot sjukhuset i Skövde..och ja - ni förstår ju själva, att dricka mycket under kort tid gör att man blir vääääldans pinkenödig..var ju tvungen att även under bilfärden dricka detta, och jag var på toa precis innan avfärd, men näää..på halva vägen till Skövde, vid Timmersdala, där körde jag av och pep in i skogen..hahaha...För att sen fortsätta färden och drickandet till Skövde..Kom dit och var sprickfärdig igen, hade ungefär 1 dl kvar som skulle intas på plats - på toaletten och så in och göra datortomografi av buken då - och där fick man lite till kontrast då ja - via en nål i armen - och när detta sprutades in så kan jag säga att - JÄVLAR vad varmt det blev!!! Sköterskan sprutade in kontrasten och och jag sa "Jädrar vad varmt i öronen det blev!!" Mer hann jag inte säga förrän SVOSCH så var det knallvarmt från huvudet ända ner till tårna.."Andas in - håll andan!!" sa apparaten.."Andas ut igen"..och så var det klart strax därefter..Jag tackade för mig och var på toa igen ja =D innan jag drog hemåt - HUNGRIG - hade ju inte fått äta sen kvällen före..Så hem o åt frukost..Halleluja..=D
 
Lite smådiverse under dagen, iväg på kvällningen o körde dottern bland annat, ex-maken hämtade datorn IGEN - nu ska den omformateras lilla bebisen..och jag kan glädja er med att jag har köpt en strömadapter då till nya skärmen - PASSA gjorde den..Tjoho!! Så nästa helg när sonen kommer hem så kommer också bebisen och nya skärmen - då är bara frågan - ska det bli nåt ljud?? Tja, vi får väl se..
 
Ringde syster yster också igår - där var det ännu varmare - 35 grader typ i skuggan - hon gjorde inte många knop heller kan jag säga, allt bra i alla fall, snackade skit om ditt o datt en stund o sen pusselipuss.
 
Gick o la mig igår kväll med ont i nacken o skallebank, tog piller såklart - men - näää - varit uppe flera vändor i natt med ont och i morse var det ju inte precis bättre..Hua, kraschelikrasch och blixt o dunder i skallen..Härligt..NO..Har tagit det easy idag, piller o smörja, är något bättre, men inte helt bra - det går la över snart hoppas jag..Skallebanken blir definitivt inte bättre av gapiga ungar som illvrålar ute var 5:e minut..Kan ju inte ha igenstängt helt heller, då smäller man ju av..Sen går de in i porten o gapar med o sparkar på räckena så man fan står i givakt..Jävlar...Arga tanten bankar på sin ytterdörr..tvärtyst och så är de ute igen..haha..Morr..
 
Ätit sådär idag, en sallad o hårt bröd bara än - inte värst matfrisk just nu, ska försöka pilla i mig nåt bättre till kvällen, men måste äta lite grann, magen kraschar annars av pilleri pillera - alltid är det nåt..Datorn har jag inte heller glott på jättemycket idag, skallen har inte gillat det så värst - får hoppas det ger sig o är bättre i morgon i alla fall..Så var det med det.
 
Video idag ett av mina absoluta favvisar...Ur Lord of The Dance - här är Cry of The Celts med Michael Flatley och hans dansare..Lovely..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Inte så möe

 
Mohahaha....=D
 
Onsdag redan - ojoj..Sovit sådär, rygg aset är inte snällt på nätterna ibland - man skulle vilja vika sig åt fel håll om ni förstår vad jag menar..men det är man för ovig te se..=D nuförtiden alltså..Annat var det förr när man va gymnast - kunde man nästan vika sig åt vilka håll man ville..haha..
 
Varit väldans slappt sen faktiskt - jo! jag strök den lilla högen i söndags också, det trodde ni inte va? Jamenfasenvadbra - eller hur? Gjort lite till rensning - denna gång var det gamla lotions o sånt - oj - gick ut 2009..nä - den luktade inte så bra va...Det står där o samlar damm skiten..så nu är det väck också, bara fräscha snygga saker kvar =D Medicinlådan har också fått sig ett röj - samma där - sonens ögondroppar - som är FAN så DYRA - men som han faktiskt INTE har behövt på flera år! har också åkt iväg..uja, dyra dyra droppar..sved i magen, hahaha..men som sagt, ytterst tacksam över att han inte behöver dem längre..Klarar sig numer OM det är nåt med de "vanliga" dropparna - och ja - de askarna har rykt med..men jag har beställt nya =D, så nya fräscha tablettisar och droppisar till sonen och lite piller te mäj också. Katching!
 
Vädret? Jao - det har blåst satan ena dan, varit lite småkyligt och idag o så är det smellevarmt, 25 grader i skuggisen har jag här..Nä tänkte inte gå ut i det nej..skönare här inne förstår ni! Men i morgon är det ut på turné - den där jättestora inkomsten kommer i morrn, vilket innebär att handla..Ååhh vad roligt! NOT..men mat och annat måste man ju ha - ska göra lite småärenden på förmiddagen, sen ska dottern med framåt kvällningen och handla det mesta, bra det, får jag hjälp att bära..och jaja - lite mat ska hon få med då...för att hon är snäller..=D
 
I övrigt stilltje på det mesta - många som är bortresta eller jobbar - men nästa vecka hoppas jag på lite besök av Bittan - vi ska cykla lite Göta Kanal bland annat som sagt, sen får vi se! Så va det hörni - over and out.
 
Idag nya videon med söta söta pojken Danny Saucedo - här är Todo El Mundo/Dancing In The Streets. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite av varje

 
Hå hå..=D
 
Å hejsan tjoflöjt så gick dagarna igen..
 
Fredags förmiddagen spenderades på Vårdcentralen för provtagning..Fick ju för fasiken ställa klockan..Morr..Men men, det gick bra ändå =) Hem sen och strök lite grann och packade åt sonen, dottern och jag åkte till Willys en snabb och på kvällen kom då exmaken o hämta pöjken..Ska vara hos pappsen i 14 dagar nu då, och eftersom sonen icke skulle vara hemma, så tyckte vi att de va käckt att ta hans datorskärm till mig så länge då efter min nya icke har en strömsladd än som passar, jojomen, i med den och min gamla kära bebis uppenbarade sig, allt frid och fröjd..och det är nu det kommer ett MEN...Näää - då funkar inte ljudet - ALLS..Men kan ni fatta eller..Så jag sitter fortfarande med lap-topen då - visst, jag kan ha på min dator, men inget ljud är faktiskt inte nåt vidare..Kära nån säger jag...
 
Igår va det löööörda, gick upp vid 8.30, en lätt tvagning och så infann sig ett litet ryck - jag rensa bland annat i toalettskåpet - parfymer som....inte luktade det dom skulle kanske vore bra att hiva ut ja..=) Och så de där - och sen lägger vi det så...Nä - DEN ska vara där åsså ställer vi alla DEM på det viset..  pyssel pyssel...=) Åt lite lätt sen och helt plötsligt på eftermiddagen stod dottern utanför dörren - hon hade varit på beachen med sin fader o lellebror och nu var hon sååååå hungrig..Jaså?? =D..En fika blev det först i alla fall - sen parkerade sig dottern i "sin" soffa och såg på film - sen käkade vi lite då och sen körde jag hem henne. Allmänt datorhäng sen och vid 22.30 fick jag sms - från Eva minsann! De hade kommit fram o allt var bra i Bosnien. Jag slog sen rumpisen i madrassen vid 00.30.
 
Vaknat 1 gång i natt bara - oj..Käkade frukost - lätt tvagning och sen - sen bakade jag bullisar igen förstår ni! Javisst - inte klokt va?? =D
 
 
Jamen hallåååå eller..Är jag BRA eller är jag SKITBRA =) 2! stilpoäng te määj..=) Vet inte riktigt vad som hänt - svärmors recept kanske har gått in i generna bara av att äta hennes?? Mohahaha...Nåja, goa va de kan jag meddela - nöjd!
 
Efter detta evenemang var jag ju tvungen att sätta mig förstår ni - att göra nåt sååååå bra tar på krafterna..=) Nu har jag precis diskat upp också och packat bullisarna o lagt dem i frysen - nu är det bara lite kvällsvard som ska ner i magen också så har denna dagen gått med!
 
Vi får väl också gratulera Hennes kungliga Höghet - Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag med!
 
 
Såja, det var väl allt va? Jag tror det faktiskt..KANSKE stryker jag den lilla hög med stryktvätt också här sen - vi får se, tycker jag varit rätt redig idag ändå, tycker ni inte? =)
 
Ny vecka i morgon - den stora pensionen kommer på torsdag med - herrejösses ja - vad ska jag göra av alla dom pengarna?? Jo morsning..=)
 
Hörde en av de låtarna idag som ingår i kategorin "sommarplåga//STÄNG AV" ..på radion medans jag diskade..och självklart ska ni få den!! Jag sjöng med i HELA - och vickade sådär på rumpan ni vet, som man gör när man vet att ingen ser på..Haha..Dåså - håll i hatten hör ni, här är Paradisio med Bailando..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Ja, den kan man ju fundera på! =D
 
I natt kl 01.30 började Eva med familj att åka mot Landvetter flygplats för att äntligen åka till Bosnien - förra året kom de ju inte iväg p g a att Eva först bröt sig och sen att Fuad skadade axeln..Men nu så är de iväg - kl 03 i natt vaknade jag och var uppe - skickade mess till Eva då - lite på jävulstyg..Tänk er själva - tralala här åker vi bil mitt i natten och...VAD FAN?? ETT SMS NU????? Mohahahaha...."Du e rolig du!!!" blev svaret tebax..=D Jag somna om sen o klev ur bingen vid 8.30.
 
Igår kväll var vi då hos svärmor jag o barnen och åt lite grillat o annat diverse - vädret blev faktiskt fint på kvällen, och trevligt hade vi som vanligt. Hjälpte svärmor lite med datorn, hur man scannar in kort bl a..Det är lite saker att komma ihåg, men det fixar hon galant, man får sitta lite o kuckelura med saker också för att lära sig, men så är det ju för oss alla, eller hur? Vid 21 nånstans drog vi oss hemåt - tack för trevlig kväll Berit! =D
 
Idag är det 2 år sen min lille vovvsing Vitsan fick komma till hundhimlen..Hon ligger ju begravd ute hos svärmor så jag var allt där igår o "snacka" lite och en slängpuss fick hon också - känns inte som 2 år precis, man saknar henne allt emellanåt, och hör henne med ibland. Men så är det - livet går vidare - och hon har det kalas där uppe, det vet jag!
 
Vädret idag har varit jättefint - strålande solsken och varmt - jag stimmade iväg till Willys en väldans kortis på fm - och där på parkeringen så fastnade jag med en bekant..Bla bla bla...bla bla bla...Haha - sonen undrade typ om jag åkt till Skövde o handlat??? Näerå - men så blir det när man träffar folk man känner...Lite lunch på det - en slummer i fåtöljen och nu då - tvätt stugepass till 21 nånstans ikväll..Hade inga jättemassor, men i morgon åker sonen till sin far o ska vara där 14 dagar - kan ju vara liiiite käckt att ha rena byxor bl a kanske? Resten sen får far hans tvätta. Så det är väl vad som har varit/är/kommer o bli i afton - lite kvällsmat ska ner med, sen så - good night.
 
Jahapp - det här med video börjar bli trögt ibland..totalt nollställd kan man sitta här o undra vad fasen ska jag ta?? Det är precis som om det inte finns en enda låt eller annat att välja på - när det det finns miljontals miljontals att lägga ut..Hm - Jo, idag får det bli Swedish House Mafia med Don´t You Worry Child..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Oj..

 
Japp..=)
 
Får nog skärpa till mig här va - 3 dar har visst gått..ops...
 
Sömnen både bra o dålig, varmt, kallt, ont, vrid o vänd..Bankibonk familjen är bortresta dock så det är rätt tyst på morgonen..
 
Måndagen var ganska så lugn, plocka med lite diverse, hade en god vän på en liten träff, lite mat blev det och åkte med dottern o handla.
 
Igår tisdag åkte jag o sonen i värsta värmen till Café Bäcken här i stan och spelade minigolf och åt glass:
 
Trevligt - och jag vann..Mohahaha...Spelar ju mindre roll egentligen, dock lite kul eftersom jag inte har spelat minigolf sen....just det - det kommer jag inte ens ihåg..Mycket folk var det också - välbesökt ställe är det.
 
Efter det så hämtade jag ett paket..Ex-maken har haft hemma min dator då - som det visade sig inte vara nåt fel på - utan när vi plugga in allt så är det datorskärmen som har gett sig...SUCK....Nähä?? Är det nåt trasigt - verkligen??? Skärmen bara blinka o fladdra, så den var körd och garantin hade gått ut ja..Tur jag har jämt med allt va - ne - vill jag inte påstå..Fick hjälp av ex-maken att hitta en ny till bra pris - en skärm som varit demoex fick det bli - då finns det inga sladdar eller nåt med i sånt paket - men de sladdarna jag har passar ju till alla skärmar. 
 
MEN...Näerå...Inte fan passa strömkabeln inte..då är det en helt annan adapter till denna skärmen, typ en sån man har till en lap top - prövade den jag har - men icke sa Nicke - passa inte..Ex-maken var allt lite konfunderad han med..brukar vara samma strömsladd till alla - men såklart inte när JAG ska ha grejerna..Man blir trött och skitless faktiskt..Allt går sönder - ska det lagas finns inte verktyg eller grejer eller så är det nåt annat..Piss ruska ärligt talat...Ex-maken kommer o hämtar skärmen senare idag här, förhoppningsvis har han en sån strömkabel i gömmorna - annars blir det till att skicka tillbaka skärmen, en ny adapter kostar flera 100, så det blir dyr skärm det i så fall..Nåja, vi får se hur det går.
 
Ikväll ska jag o barnen ut till svärmor en sväng o grilla är det tänkt, vädret är ingen höjdare idag, men man kan ju sitta inne eller hur?
 
På tal om vädret ja - herrejösses...Ena dan är det 10 grader, nästkommande dagar är det varmt 24 grader och kvalmigt - i natt öppnade sig himlen under flera timmar och det vräkte ner - åt mitt sovrumsfönster såklart - ett jäkla liv - kraftigt regn mot fönster o fönsterbleck låter liksom lite ja..Var uppe vid 4 snåret - doink sa det på hallgolvet..aha - tidningen kom ja..jag smög mig till vardagsroom för att titta - vrålregn och en stackars tjej i t-shirt som sprang trappa upp o ner med tidningen..en flakmoped hade hon i alla fall, men blöt i rumpan måste hon blivit för varje gång hon satte sig..Tyckte nästan lite synd om henne, men vädret råder man inte över - sitt jobb måste man göra ändå.
 
Dåså - grill hos svärmor, lite datorhäng o sängen är vad som är kvar idag då - i morgon är det slö o slapp och tvätt stuga på eftermiddag kväll, that´s all folks.
 
Video idag en favorit i repris..Tears For Fears med Everybody Wants To Rule The World..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Hå hå..=)
 
En helg har svischat förbi bara sådär från ingen vinkel alls..
 
Sovit halvdassigt, ont lite här o var + att det varit varmt..Gårdagen gick inte så värst många knop, vi har bara varit jag o sonen - körde dottern en sväng på kvällen bara, annars lugnt.
 
Idag kom jag ur sängen 9.30 - ja, jag har varit uppe i natt mä..Skallebank igår som också fortsätter idag..Anledningen till 9.30 är att bankibonk familjen under har åkt bort - dock är det inte tyst riktigt nä..grannarna snett nedanför åt andra hållet har nog typ hela släkten där just nu och då gapas det långt in på nattkröken..man kan inte tro att det är så lyhört här men så är det - du hör när grannarna pinkar t o m..haha..men så är det ju i lägenhet - är man kinkig så ska man nog inte bo såhär - hörs gör det alltid - sen är det ju diskuterbart hur högt och med vad man får låta och vilken tid såklart..Skrikpippisarna tar dock ingen notis om vad klockan är, det är ett som är säkert..Hoppas det snart är över det där - deras ungar är snart flygfärdiga och då försvinner de väl..
 
Varmt idag mä, 24,7 har jag haft, dock blåst en del..men jag o värme alltså..vi går inte ihop helt klart - trist egentligen, solen tycker man ju om och jag har allt legat på beachen i när o fjärran o pressat jag med i mina dagar, men nu är det som förgjort. Soleksem så det blir sår - och knappt så jag kan röra mig när det är varmt - svettas o svettas så fy..inte mår man värst heller, man mår lite kymigt på nåt sätt, så jag gör inte så möe faktiskt då - sitter o dricker vatten..åka nånstans i sånt här är rena plågeriet..Sonen är heller ingen soldyrkare precis, och han tycker inte heller om när det blir för varmt. Så vi håller oss på mattan vi 2 när det är sånt här. Matlusten är inget vidare heller - och då blir det att moffa på kvällstid i stället, men så är det ju på sommaren.
 
Har i alla fall diskat idag, inte dåligt va? Nä - menar det..Ska väl bli lite bättre mat till kvällen, jag ska se Barnmorskan i East End, såg att det var sista avsnittet nu för denna gång. Synd, hoppas det blir fler säsonger, det är riktigt bra! 
 
Ny vecka i morgon, den består av lite utflykt eventuellt beroende på värme o väder såklart, lite tvätt ska tvättas och på fredag ska sonen till sin fader och vara där i 14 dagar. De 14 dagarna har jag oplanerade till stor del - sista veckan där ska jag nog ha en god vän här nån dag el 2 - vi ska kanske cykla lite utmed Göta Kanal har vi pratat om, men det är inte 100 bestämt än, så vi får se.
 
Dåså - allt för nu - video idag Pitbull ft Christina Aguilera med Feel This Moment. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Jag har kapitulerat

 
Haha...=)
 
Har suttit en stund och försökt komma ihåg vad som gjordes igår?? Hm..
 
Sovit dåligt i alla fall vet jag - pissruska är det, men det kommer bättre nätter. Jo igår var det lite handling och annat diverse - tog sonen med mig, det var lite tankning, hämta ett paket, upp till nya Vårdcentralen och lämna in lapp om sonens mediciner, köpte lite bröd i bageriet, handla i mataffären, pantade flaskor, en sväng till Lidl och så hem. Utöver det var det bäddning, tvagning, slö o slapp och så natti natti.
 
Rätt illa sovet i natt också - grått ute när man kom upp, frukost och lite blädder i tidningen - kom i kläderna efter en lättare tvagning och kamning - och så kom det ett sms om att hämta ett kuvert på Tempo..
 
Joråsåatte...Jag har kapitulerat - har nudå skaffat mig ett abonnemang till mobilen i stället för kontantkortet - så efter lite peppning av dottern o hjälp om det abonnemanget jag valde var bra, så slog jag till - så det var det kuvertet jag hämtade! Åkte direkt till dottern då ja som fick hjälpa mig installera..Sååå - för 99 spänn i månaden har jag 5000 fria sms till alla i hela världen varje månad - och DET kan jag säga att det kommer räcka o bli över..hahaha...Sen kostar det en liiiiten liiiten slant att ringa - och det gör jag i yttersta nödfall på mobilen ändå - så det här tjänade jag nog på ja..Har ju haft kontantkort och fyllt på 50 kr här o där - så detta blir nog billigare ja..och telefonen funkar överallt i stort sett vart jag är med..så jag är nöjd faktiskt! Stilpoäng där va..=)
 
Körde sen dottern till Lidl en kortis och släppte av henne i stan och så for jag hem till sonen. Han har blött näsblod flera vändor idag - får såna där ryck emellanåt - men nu så verkar det ha lugnat sig i alla fall..
 
Varit halvdant väder nu ett tag - men nu skiner sola dock, ska visst bli lite temperatur i helgen vad jag förstod - kors i jösses kanske man får säga - det är juli och 7 grader ibland på kvällen - inte så amazing, tycker inte ens jag..
 
Såja hörni - avrapportering gjord - kvällsmat, en pilsner kanske och ska kolla upp vad som sänds på burken i kväll också - om det är nåt av intresse kanske - annars ska nog sonen o jag se på lite Sällskapsresan tror jag, han har inte sett dem och de är ju klassiker vill jag lova. Så får det bli.
 
Video idag Scatman John med Scatman. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite effektiv

 
Nää - inte så bra sova i natt - shit happends, kan ju meddela dock att det är tyst o lugnt i stan i alla fall - inte en människa vaken eller ute..8 grader var det också..kl 02.55.
 
Kravla ur bingen runt 9 snåret - p g a ungj--------lar som bankar i golvet såpass så man tror de står bredvid en..Morr...Arga tanten bankar tillbax...
 
Frukost - en glutt i tidningen, kom i kläderna, diskade - jomen - under sker vet ni - och när det var klart - på stryktvätten!! Japp - medalj eller vad?? =) Lagade mat på det - men SEN...har det varit luuugnt o stilla....druckit kaffe, tjötat med sonen, sett på Dr Quinn - kört dottern till en kompis..Ska snart hämta dottern hos kompisen, ska passa på o hämta ett paket och handla lite - kvällsmat och mer Dr Quinn - tja, 3:e juli gick också! I morgon kan jag tro att mina amerikanska vänner på FB får fnatt riktigt - det är ju 4th of July i morgon i USA..Tjohej!
 
Ska vara redig nån dag till här och städa med - behövs verkligen, dammigt så det förslår - o tussisar i hörnen, nåja, vi får väl råda bot på det!
 
Dåså - alles för idag - video idag gamla hederliga Duran Duran med Notorius. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Mycket trevligt! =D

 
Typ..=)
 
Jahaja, då var juli igång också!
 
Dessa första 2 dagar har varit jättetrevliga! Min gamla bästis sen skoltiden har varit "hemma" på besök - så i måndags kväll åkte jag o dottern ut till Jula (sonen ville icke följa med) för vi var bjudna på grill där - och vad säger man - allt som ut precis som vanligt i mitt gamla "extrahem" sen skoltiden..=) Milla var där med sin dotter Ticka, Janne med vovven Sniffan - och sen kom Millas syster med man, barn o flickvän..Skratt, prat o gamla minnen såklart! Jättegod mat i form av en superfin entrecoté med potatissallad o grillat bröd, vanlig sallad och glass o kaffe till efterrätt, kanongott!! Vid halv 10 snåret tackade jag o dottern för oss och for hemåt till stan.
 
 
Milla & Jag, Janne och lite blomster i ett vattenkar =)
 
Sovit sådär i natt, lite kyligt då o då faktiskt - men gick upp vid halv 9. Sonen o jag käkade fruksot, det bäddades och vi kom i kläderna - sen hämtade vi dottern och drog till Töreboda och Mandys - där vi mötte Milla & Ticka för lite mat innan de skulle åka tillbaka till Göteborg.
 
 
200 grams hamburgare med god friterad potatis - sonens amerikanska pannkakor syns uppe i vänstra hörnet..Gott som fasen alltihop . mycket mat - tyvärr fanns det inte plats inne så vi fick sitta ute - men det fanns ju filtar! Det kom lite regn mellan varven med, men det gick snabbt förbi. Sen blev det kramkalas och tack för denna gången - hoppas vi ses snart igen! <3
 
Jag dottern & sonen drog vidare till mataffären - o sen hem och plocka upp och lite kaffe - och nu var klockan kväll igen - hej vad det går! Så trevliga dagar har det varit!!
 
Mitt hem ser ut - ids inte - behöver diska, stryka och städa..jaja, det är en dag i morgon med, eller hur? Ibland har man inte vidare lust precis med "hem"arbete - det blir när det blir helt enkelt! Lite kvällsmat ska det väl bli vad det lider - inte nåt massa förstås - kan säga att maten vi åt på Mandys räcker egentligen till nästa vecka..Hahaha...Så - så var det med det!
 
Igår kväll vid grillningen så lyssnades det på 60-tals musik - så idag får det bli en av de låtar vi hörde - nämligen California Dreamin med Mamas & The Papas. Ha det gott.
 
 
Tjing

RSS 2.0