Hoppsan!

 
 
Ja tack, vore käckt faktiskt! =D
 
Men snälla snälla nån!!! Här har det varit stopp märker jag i 5-6 dagar till o med, uja uja, sorry sorry!!
 
Å då ska man försöka minnas då vad man gjort ja ... hm - marknad i torsdags eftermiddag, oj, jag storfynda för 30 kronor.. =D Sonen köpte lite diverse också som han va nöjder med och Louise hitta lite också. På kvällen sen var det Hela Sverige Bakar i alla fall och sen blev det nog sängen..
 
Det har blivit flera vändor ut till Louise och huset, det har målats och grejats och hej o hå vad det går - inte samma hus nu inte - såg anskrämligt ut förut med trasigt här o där och ditt o datt - men med färg och lite annat trix så får det nytt liv igen, kommer bli görbra när det är klart!
 
Det har varit o handlats lite med dottern bland annat, hon for till Malmö  idag hon och kommer hem i morrn igen, långt att åka för lite, men så blir det ju.
 
Hostan? Jo tack, det börjar rätta sig till!! Testet med lök är jag inte 100 på faktiskt, jag hittade nämligen en annan medicin jag haft förut i gömmorna, Pulmicort inhalator för inflammation i luftvägarna, så - vilket utav det som hjälpt mest - törs inte svara på det! Betydligt bättre är det i alla fall, sovandet sådär ändå - ni vet ju att det är upp o ner med sömnen, men man får vara glad att hostan i stort sett gett sig i alla fall!! =D
 
Det var väl lite summa summarum tror jag, har säkert glömt nåt - i morgon är det onsdag, då ska det bakas här, åt dottern som ska bjuda på kaka på jobbet, till ungefär............... 60 pers nånstans..Puh =D Nåväl, rätt kul att baka i och för sig, ska försöka komma ihåg att visa vad det blev =D I morgon kväll ska jag på möte i skolan, information till föräldrarna om gymnasievalet, ex-maken kommer nog inte med, har troligen lunginflammation, så jag får också troligen hämta dottern sent i morgon kväll i Töreboda, det är han som hämtat henne de andra gångerna men faller nog på min lott i morgon då - på torsdag morgon ska jag då åka till Skövde med bakverken, sen efter  lunch kommer Sally hit och ska vara här till fredag kväll - vi får se också då om sonen ska till far sin, beror väl på hur han mår. Lördagen blir lite halvlugn, ska förbereda tårta till dottern, på söndag ska hon firas - nåt hele tin nu va? Jopp jopp.. Tur det rör lite på sig, eller hur?
 
Sådär - ber om ursäkt åter igen för lång frånvaro - det var huggarn´s alltså - så kan det bli ibland!! Hoppas allt är bra med Er därute - kvar idag lite kvällsmat och datorhäng, har lite ont i ryggen nu faktiskt, stått o gått o målat o haft mig, så sitta ska jag göra sen, nada mas..
 
Video idag en gammal 80-talare, här är St Elmo´s Fire med John Parr - ha det gott. 
 
 
 
 
Tjing

Födelsedag & diverse

 
GRATTIS Älskade unge på 15 års dagen!! <3
 

Ja tänka sig va - 15 bast - straffmyndig och byxmyndig haha - jädrar vad tiden går fort hörni, var inte så länge sen väl som gossen var nyfödd liten trollunge.. =D
 
Igår var det då sonen fyllde, han fick paket på morgonen av moi - en rakapparat som han önskat sig - efter han gått till skolan, kom jag i kläderna och for till Netto en sväng och sen upp till bageriet och köpte bakelser till eftermiddagen. Hem och åt lite lunch, Louise kom vid 3 snåret och halv 4 kom sonen hem då, han fick fina presenter av Louise som han blev överraskad över att få - något han suktat efter ett bra tag, 2 st gamla kartor som är tryckt på plåt så det blir tavlor så glader blev han allt! =D Fick även ett litet paket till av moi, en ordentligare plånbok - moster ringde honom från Mallis och gratta också - så han var mer än nöjd över allt han fått och alla gratulationer. 
 
Jag o Louise for sen ut till huset o kollade läget lite, hem sen och gjorde spaghetti och köttfärssås på begäran av sonen som födelsedagsmiddag =D Sen var det Det Okända på tv-n, lite datorhäng och natti natti..
 
Apnatt i natt med - uja, har hostat mellan varven så kära nån.Upp vid 8 - sonen hade friluftsdag och fick sätta på sig gympaoutfiten direkt och gå till skolan i - med paraply - för regna gjorde det ju givetvis.. Jag bäddade och greja här lite, kom i kläderna, åt lunch och sen på eftermiddagen har jag varit hos svärmor och hälsat på lite - vi har fikat och snackat och grejat med hennes dator lite - har nu lovat att pröva ett husmodersknep (hade jag lovat tidigare men totalt glömt bort) som är att skala en lök och skära den på mitten eller 4 bitar, lägga på en tallrik och hälla varmt vatten på och ställa vid sängen - då ska hostan tydligen bli bättre och t o m gå väck - flera andra som prövat och det har funkat - såå - jag ska prova det i kväll då innan jag lägger mig - rapport om hur det gick får ni sen! 
 
Satt mig här nu då - småregnar ute - grått o trist - snart kvällen, lite mat i magen, datorhänga, och sen sängen då - men en tallrik lök bredvid =D I morgon är det torsdag - är vädret bra så blir det lite marknad på eftermiddagen, ska inte ha nåt särskilt men som sagt, kul att titta! =D
 
Sonen har givetvis valt musik idag - dock blir det ingen video till denna låten, men det spelar ju ingen roll - här är Voltaire med låten The Vampire Club, ha det gott.
 
 
 
 
 
Tjing

Vilket skämt...

 
Nu e´jag lite ilsker faktiskt... =(
 
Söndagen inleddes med en halvdassig sovnatt, frukost och sen började jag med tårtan som vi skulle ha till eftermiddagens firande av sonen - han hade själv valt jordgubbsmousse på ett lager och chokladpudding och mandariner på det andra, sen marsipanlock och en ros - tog tyvärr inte kort på tårtan igår - beroende på att den blev inte riktigt som jag ville inte - köpte färdigt marsipanlock att bara lägga på - men det va inte bara det inte - torr va den i kanterna så summan blev att det sprack nertill och såg för jävligt ut..Nåväl, son och övriga familjen kom och han fick så många fina presenter, kläder, pengar bland annat,  tårtan gick ner också - mina paket får han i morgon då när han fyller, och då kommer också Louise på sena eftermiddagen.
 
Dottern stannade kvar och åt med oss också, sen körde jag hem henne i ett riktigt jäkla busväder som starta igår - ösregn och blåst - sen var det lite datorhäng och natti natti..
 
Denna natten har varit kass också, hostar mellan varven så hej o hå - och ett jäkla väder ute  - och eftersom jag fick lite skäll av dottern så ringde jag Vårdcentralen - igen då ja.. 54 före mig i kön 8.20...Jag knappade in så de ringde upp vid halv 10 så kl 14 idag var jag välkommen till den trevliga (ironi) kvinnliga läkaren med attityd som jag var hos sist..Åt lite lunch och sen åkte jag då - för 4:e gången till läkare...
 
Mycket folk när jag kom, men till slut kom hon och svischade före mig i korridoren och höll upp dörren till undersökningsrummet..Jag satte mig på britsen och sa "Jadu, jag hostar än.." "Jag vet det" fick jag till svar..Och nu kommer en liten dialog då där J är jag och L är läkaren:
 
L: Vad tycker du jag ska göra - du har alla mediciner redan
J: Jadu, det börjar bli rätt jobbigt detta nu, har hostat sen början av augusti - får inte sova på nätterna heller, jag sover illa ändå med de skador jag har och nu tar hostan de få timmarna jag fått sova - inte så käckt? En lungröntgen kanske vore bra? Jag hostar ju så jag nästan tuppar av, det är som nån står på bröstkorgen på mig
L:  Jag vet det - Cocillana - har du testat det
J: Jag kan fortfarande inte ta Cocillana, jag har gallsten, det har jag påpekat flera gånger
L: Lepheton finns ju också 
J: Men det är väl samma som Cocillana
L: Nej, det är inte samma, hostdämpande
J: Jo jag vet att det är hostdämpande, men jag undrar jag om jag verkligen kan ta den
L: Du ska gå o ta snabbsänka - jag ska överlägga med ordinarie läkare här, ses sen utanför
 
Ut och in i provtagningsrummet, stick i fingret och satt sen o vänta - såg läkaren gå in till ordinarie - var där inne bra länge - jahaja tänkte jag, vad är på g? Till slut kom hon hon ut
 
L: Snabbsänkan var 9, ingen infektion, och Lepheton kan du inte ta - den ger gallbesvär
J: Precis vad jag sa ja..
L: Nipaxon - har du prövat det - receptfria tabletter på Apoteket
J: Nej, jag har inte prövat dem du..
L: De är receptfria, men jag skriver recept, finns om 10 minuter - hoppas de hjälper, sen tog hon mig i hand och gick..
 
Jag bara - ?????????????????????? Vad ända in i... Såpass ja - Nipaxon - haha - skulle inte tro det tänkte jag, vet att de väldigt ofta har en biverkning med kraftiga magsmärtor som kan sitta i upp till 4 timmar och såååå kul ska vi inte ha..
 
4:e gången hos läkaren + 2 extrabesök med fastande blodsocker prov - det sista visade 6 förresten - och inte konstigt att de före var höga - inte såå smart kanske o ta sånt prov när man för det första dricker Mollipect som det är socker i, sen ta ett sockertest i stort sett direkt efter jag får en chockdos med Betapred - som är ursött..
 
Nepp - nu är kärringen ilsk faktiskt - ingen idé att söka där mer då alltså - så jag får väl ta de medikamenter jag har och fortsätta hosta ett tag till då eller? Ja, tydligen - så det var det. No comments säger jag..
 
Ut till Dollarstore en snabb sväng, träffa Louise där också =D - hem sen och mellanlanda lite, hämtade dottern vid station och sen bar det av till Jysk för inköp av ny kudde till tösen, inte lätt det där inte, köpet blev 2 olika i alla fall, sen släppte jag av henne och gjorde ett ärende och for hemåt.
 
Kvar idag lite kvällsmat, hosta vidare och sen är det Det Okända kl 21, datorhäng och sen bädden. I morgon är det sonens födelsedag - 15 år - kära nån vad tiden går! =D
 
Video idag sköna Bon Jovi med I´ll Sleep When I´m Dead - ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Upp o ner

Ser er allt... =D
 
Å vad har hänt här då - tja, lite av vart..
 
I torsdags kom ju pensionen, ut o handla alltså - starta vid 9 snåret och for i kring till lite ställen där jag skulle ha diverse, var klar vid halv 11 så då for jag hem o tog det piano ett par timmar, åt lite lunch och datorhängde - stod på plats vid skolan när sonen slutade - först drog vi till Dollarstore - och där hittar man ju alltid nåt ja - efter det till mataffären och sen hem med allt det och packa upp o lite annat. Louise kom en vända i kaoset, gjorde kvällsmat sen och lite tv - Hela Sverige Bakar, bröd denna gång. Datorhäng och natti..
 
Igår var det frääädag, lite gjort på förmiddagen, diskade faktiskt och packa köttfärs, åkte sen ut till Louise i huset och hjälpte till lite grann - hem och greja lite - sonen gick till sin far, jag gjorde mig faktiskt räkmackor till kvällsmat - utan ägg ja - uja vad jag skulle vilja sätta tänderna i ett men det vågar inte fan - då får man väl gallstensanfall också - sååå kul ska vi inte ha..datorhängde lite till och sen fick det bli sängen..
 
Och nu är det nja med hostan - märkligt det där, ena dan är det bättre och andra dan är det apa - nätterna är inget kul än emellanåt - vid 2 i natt var det 10 grader - några överförfriskade herrar vinglade hemåt i natten - några vrålåk ute på vägen nånstans...var uppe igen halv 5 men då var det tyst o stilla överallt - klev ur sängen sen vid halv 9 och käkade frukost.
 
Sen har jag - ända tills nu - städat hela lägenheten..va fasen har inte gjort det sen i somras, har inte orkat - men idag blev det av, allt i etapper annars går det inte..dammat, dammsugit och torkat golv - ätit lunch emellan och tagit en kaffe - så nu sitter jag här - rätt mör och med fultofs som är blöt av svett och tar igen mig..har toaletten att städa av bara kvar, sen får de va nock tror jag - men nu är det rent o fint, vi ska ju fira sonen i morgon eftermiddag lite för tidigt och då kunde det inte se ut som det gjorde - uja, näää - det gick inte för sig alls..Ska göra lite kvällsmat sen o troligen se Morden i Midsomer - rätt bra det där tycker jag, många har man sett men vi får se vad det är ikväll.
 
I morgon då, lite tårtfix bl a på förmiddagen - på eftermiddagen kommer då sonen, exmaken, dottern och farmor på lite fika, sen var denna helg över med - förstår inte vad dagarna tar vägen riktigt...
 
Sen ny vecka - sonen fyller 15 på tisdag - på torsdag är det marknad på Folkets Park, blir säkert en sväng dit, ska inte ha nåt men kul att titta! Så va det hörni.
 
Video idag en MEGABIG klassiker - jag sitter här o studsar och ler stort - man kan lixom inte låta bli =D Här får ni - John Travolta himself - i Saturday Night Fever med You Should Be Dancing.. Aaaaoooouuuuuuu....=D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite bättre

 
Ops... =D
 
Halva veckan har redan dragit iväg hörni - jistanes..
 
Nepp - har faktiskt inte ringt vårdcentralen, tycker att det börjar bli bättre faktiskt - är inte så hes och hostar inte så jädrans mycket, när jag hostar dock blir det riktiga tjottablängare så man får hålla sig i eller kasta sig ner på golvet - men de kommer inte så ofta - jag får köra med de mediciner jag har hemma nu, så ska det väl bli hyfs på´t, sover sådär dock men det är inte bara hostan det inte - så får det bli!
 
Idag är det en födelsedag med - nämligen:
 
 
Lilla pappsen - han skulle blivit 86 år idag! Grattis på födelsedagen pappa - miss you! <3
 
Idag var det också dags att följa med Eva och hennes dotter Emma till Ortopeden KSS - och där har vi varit förr - eller hur? Jaaaadåååå - mååååååånga gånger, det blev några besök där när Eva själv hade brutit lårbenshalsen - och idag var det dags för Emma då - hon cyklade i kull för över 1 månad sen och fick en så kallad eminentia fraktur - den sitter under knäskålen kan man säga, liiite krångligt att förklara, och hon blev då helgipsad - dock har det krånglat lite med detta gips så de har fått åka flertalet gånger o göra om det - och idag var det då dags att förhoppningsvis bli av med gipset helt. 
 
Efter uppsågning av gips kom då läkaren, det var rätt läskigt av bli av med gipset och att läkaren bände och greja så en del tårar blev det för Emmas del, och så blir det ju - mycket rädsla också såklart att ska det hålla, är det läkt nu och ska jag gå på detta??? Efter lite pushning, torkade tårar, en träff med sjukgymnast så kändes det lite bättre - nu är det nästa etapp - träna träna träna, det ska byggas muskler igen och böjas och sträckas och gå - så helt i mål är hon inte än, men det kommer nog gå jättebra tror jag - du var jätteduktig idag Emma, kämpa på nu så ska du se att du snart kan dansa igen! <3
 
 
Tummen upp för Emma! =D
 
Efter sjukhusbesök for vi hemåt - jag tog lite lätt att stoppa i magen, har datorhängt - sonen och en kompis kom för en stund sen också, jag e liiite trötter i ögat känner jag men klockan är för mycket för en power nap - spar sömnen till natten i stället. Kvar idag lite mat i magen och skriva inköpslista till i morgon - uja - storhandling och besök på diverse ställe - sonen får hjälpa till med när han slutat skolan, för det tycker han ju e såååå kul - mohahahaha...=D
 
Det var alles hörni - idag ska ni få den fantastiska Peter Jöback - jag hitta en video med honom som jag inte sett - och kurr kurr och mjau alltså - hur läcker är människan??? Oh la la va... =D Här är han med låten Sinner - ha det gott.
 
 
 
 
 
 
Tjing

Min röst är lagd

 
Ni har väl gjort Er plikt idag?
 
Då var dagen kommen som jag tror många har väntat på faktiskt - jag o Louise tog en sakta promenad bort till vår närliggande skola där vi skulle rösta - och vi fick lite chock - det var lång kö utanför! Jistanes, ja denna gång har nog folk gått man ur huse som man säger för att påverka valet - jag har också gjort min plikt och kan väl säga direkt att jag inte lagt min röst på några Sverigedemokrater i alla fall - hur allt kommer att gå får vi inte veta förrän till midnatt skulle jag tro.
 
Annars då? Nä - det är inge bra hörni, hostar, är helt körd i ork och energi, kramper i ryggmusklerna på nätterna och idag har jag vaknat med lårmuskler som känns som de fått stryk med basebollträ typ, och tja allt det andra man har också då - tycker inte det är speciellt skoj längre alls så det blir väl doktorn igen i veckan - apskit också.. =( x 1 miljon..
 
Så helgen har varit soft, dottern var här en stund igår och fick mat och låg i sin soffa - annars inget speciellt inte, det är fortfarande rätt varmt så man svettas lite faktiskt haha - skönt höstväder kan man väl kalla det va? Joråsåsatte..
 
Ny vecka i morrn som innebär en pling till Vårdcentralen då, på onsdag ska jag följa med Eva o hennes dotter Emma till Ortopeden KSS - Emma har kraschat sitt knä för flera veckor sen och varit tvungen att ha gips på hela benet, men på onsdag ska det av och förhoppningsvis vara läkt - dock ingen gympa, dans eller annat på hela terminen för att låta knät läka riktigt ordentligt, av lite kan det tyvärr bli mycket om man cyklar ikull, men det ska nog gå bra - ungdomar har det bästa läkköttet - så är det.
 
Den stora pensionen (om man nu kan kalla den det) rasslar in på torsdag, då är det handling på programmet - sen ska det planeras en tårta - sonen fyller nämligen snart 15 år - och på söndag - några dar för tidigt ska vi fira honom så att alla kan vara med, dottern och exmaken jobbar ju hela dagarna så det blir sent i så fall den dan han fyller, men går bra några dar innan med eller hur? Sonen ska dessutom till sin far då till helgen, jag får väl fortsätta harva på i denna skit med hosta o annat. Usch..
 
Såja - allt för nu, video idag hela världens Rockmormor Tina Turner och läckra David Bowie med Tonight..ja, tonight/ikväll så vet vi hur valet gick..Ha det gott.
 
 
 
 
 
 
 
Tjing

Segt

Haha.. =D
 
Då gick det några dagar igen - och inget nämnvärt har hänt..
 
Jag är inte frisk än inte nä - riktig seg skit detta - hostar ibland som själva hejsan och orken finns fanimig inte alls i kroppen - jag har inte blivit sämre så sätt, men det går inte direkt framåt heller, har inte ringt till Vårdcentralen mer och provet jag tog har jag inte fått svar på - så - det får väl bli en pling dit på måndag.
 
I veckan som gått har Eva varit här en sväng på en kaffe - jag har varit med Louise lite o tittat till det i huset, varit och handlat lite grann, var på utvecklingssamtal i skolan igår med sonen, han sköter sig =D - annars har det varit lugnt - har icke energi till något alls. Sovit halvbra men är totalt väck i pallet ändå. Vädret har varit rätt hyfsat också, rätt varmt faktiskt, men mörkt blir det nu på kvällarna, men jag gillar´t - det gör jag.. =D
 
Fredag idag, inget på programmet mer än att göra lite mat sen, i morgon ska jag nog åka en sväng till Louise hus o se när andra arbetar haha - och på söndag är det då val till riksdagen bl a - och heja vad tjafs det är överallt mellan partierna - orkar inte höra eller se eländet - men min plikt ska jag göra o rösta - det ska väl ni med - inget gnäll annars om att den o den vann och varför o inte, röstar man inte kan man inte vara med o påverka, så är det faktiskt. 
 
Dåså - inte många rader precis men lite fick ni i alla fall - video idag en gammal goding med sötisarna Backstreet Boys, här med We´ve Got It Goin On..Trevlig helg på er o ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Här har jag inte varit på ett tag nä - har inte hänt så värst att berätta egentligen, men här får ni en liten up to date:
 
Har varit 2! vändor och tagit fastande blodsocker - uja, 2 dar i rad utan frukost, gaaahhhh =D..Första fasteprovet var 9,4  då och det andra - det vet jag inte än - för jag har inte fått svar på det, hoppas få det i dagarna här.
 
Penicillinkuren åts upp i lördags, då åkte jag även med Louise en sväng o shoppa lite i Skövde och sen åkte vi förbi huset hennes o kolla till det, åt kinamat gjorde vi mä - Tack snälla Louise för trevlig dag och mat o kaffe! =D
 
Efter detta travade jag hemåt - och sen vete fasen - jag vaknar i alla fall i sängen - 19.24.. Eh? Hur fan kom jag dit och när la jag mig där??? Inte en susning om nåt.. Då är man slut o trött va tror jag..Joråsåsatte...Tar helt klart på energidepåerna och hålla på o hosta o leva jäkel minsann... Kom till sans i alla fall, åt en macka och tittade sen på Morden i Midsomer och så bädden sen.
 
Sovit sådär - av och till, ibland 3 timmar i sträck och ibland 20 minuter..Men hostar gör jag ju än alltså - inte lika mycket nä - men det är kvar - men jag har faktiskt inte ringt doctore idag nu utan ska avvakta och se om det håller sig såhär - blir bättre, eller sämre, trötter som fasen är jag än, krafterna tar lixom slut - men vi får se vad som händer o fötter.
 
Annars då? Nja, det har varit rätt bra väder - tills i morse, då öste regnet ner, varmt är det än dock, men snart kanske sommaren är slut i alla fall..Det är lite småmörkt på morgonen med, har ni märkt det? Det ramlar på fort nu till höst, det är helt klart det.
 
Tja, det här var väl allt, ni märker att de inte varit några större utsvävningar precis - jag orkar inte riktigt med nåt ordentligt, men det kommer väl - jag o sonen har varit o småhandlat lite nödvändigheter i eftermiddag bara, han är förresten också snuvig o eländig, många som är förkylda nu verkar det som. Sen lite kvällsvard i alla fall och kl 21 är det Det Okända - sen får det blir dator häng och natti natt.
 
Japp - så var det - video idag det häftiga killen som gör After Ever After Disney Parody - har lagt ut den första han gjorde för längen sen och nu finns då nr 2 - jag tycker han e fantastisk, kommer dock inte ihåg vad han heter, men spelar roll..en musikalartist långt ut i fingerspetsarna är han i alla fall..=D Mycket nöje, ha det gott.
 
 
 
 
 
 
Tjing

Till doktorn igen

 
Haha - den va så dålig så den blev bra... =D
 
Först vill jag idag säga - TJOHOOOO!!! =D Varför det undrar ni  - är det såååå kul att hosta??? Nääää - MEN - idag kommer bloggen att uppnå en milstolpe - nämligen 10 000 läsare sen starten , så kul!! =D I snitt 5 pers om dan som har läst - fortsätt med det!!  =D Och tack förresten alla som läser den - söta ni e´! =D
 
Åsså var det hostan ja...Näää - inte fasen har det blivit bättre inte, det är ett jäkla hålla på må ni tro..Pencillinet verkar inte ta på´t så jag började faktiskt redan igår att försöka få tag i Vårdcentralen men fick tji där - i morse ringde jag då igen - exakt 9.24 - då var det 31 samtal före mig - men denna gången väntade jag...i 1 timme och 10 min prick - sen var det min tur! Fick tid kl 15 idag då - för 3:e gången till doktorn, klippkort där nu kanske??
 
In till ny doktor, jag fick sitta o inhalera medicin en stund med en sköterska som tog tid, fick sen 12 tabl Betapred direkt, tog stick i fingret - tillbaka till doktorn, snabbsänkan är nu nere på 9 så penicillinet har hjälpt på ett sätt, så fick inget nytt idag utan ska äta upp kuren först - är jag likadan på måndag, ska jag återkomma för ev ny kur/annat pencillin. Dock var blodsockret lite högt tyckte han - 8, så i morgon bitti ska jag dit fastande och ta om det, det var summa summarum av det besöket, och fortsätta med Bricanyl o Mollipect också då - seg rackare detta såklart sa han - men man får kämpa på lite till - han förstod att jag va slut som artist nu, vila vila vila så mycket det går mellan hostningarna, inga utsvävningar och dumheter, haha..Nä - skulle inte tro det va...Så var det i alla fall.
 
Annars? Nja, inte möe hörni, sonen tog skolkort idag - blir spännande att se sen - varmt har det varit också - jösses, rena sommaren igen tror jag! Det skulle väl hålla i sig ett par dar med om jag inte sett fel. Dottern har efter lite strul med tågen igår kväll kommit fram till Malmö och har varit på första dagen på Högskolan, mycket information nu så hon var helt snurrig i paletten, skoldag i morgon med och sen hem med tåget igen.
 
Sådär då - inte på topp än alltså - man får gilla läget och kämpa på, ska väl bli lite mat sen, och jag måste komma ihåg att inte äta efter 22 också och inte äta frukost i morrn - herreje - ingen frukost, morr morr, det blir att åka till VåC så snart det öppnar o ta prov så jag får frukost sen, blir elak annars..hahaha...
 
Video idag balla Black Eyed Peas med fräcka låten Pump it.. Ha det gott.
 
 
 
 
 
Tjing

RSS 2.0