Sjukhusbesök & födelsedag!

HURRA HURRA HURRA!!!! =)

1 väckning i natt - gick rätt snabbt denna gången - tillbaka till sängen och sen klämtade klockan 7.00. Upp o hoppa, dags för besök hos doktorn med sonen. Var på plats 9.15 ungefär på Drop-In mottagningen, fick vänta i nästan 2 timmar innan vi ens kom till en sköterska. Till slut efter stick i fingret och temp-tagning fick vi komma in till doktorn..Oj oj, CRP-provet som ska vara mellan 1-10 tror jag var 71! Domen: Ögon & Öroninflammtion, halsinfektion och rassel på lungorna...Stackarn..Det blev penicillin dunderkur i 10 dagar och ögonsalva var 3:e timme ett par dagar..Har fått i sig 2 tabletter med penicillin redan, och det har har börjat verka lite..Men ingen skola för honom denna veckan, jädra skitbaciller va? Nu får vi hoppas det är stopp på eländet sen, eller hur?

Kom hem vid 12.30 - packade upp matkassen och sen.. ringde jag ett samtal till utlandet och sjöng det vackraste jag kunde JA MÅ HON LEVA!!!! Jajamen, idag så fyller nämligen min älskade storasyster år!!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRA STORASYSTER!!!! PUSSELIPUSS..=)

Allt var bra med allihop - skönt att höra, lilla Paula hördes i bakgrunden med sitt lilla joller o "snack"..Det var kallt sa syrran - hon frös..Haha, då ska du komma hit - men köldknäppen ska ju förvisso vara slut här i gamla Svedala nu - säger dom!! Fåglarna har kvittelikvittrat idag med - så det går åt rätt håll!!

Sonen har i eftermiddag sovit en stund, jag har vilat också i fåtöljen, vi har käkat lite och till fikat frossade vi med varsin semla, inte dumt måste jag säga..Har blivit väl många semlor nu tror jag...=)Men man måste ju gotta sig ibland, så är det bara.

Ska strax ta tag i den gigantiska disken - göra lite kvällsmat och peta i sonen ytterligare lite piller och salvor, kanske blir en lugnare natt nu - men det får vi ju se..Sen blir det nog lite tv ikväll, Spårlöst får jag väl glutta på tror jag..

Idag blir klippet till storasyster - vet ju att hon digga Beatles en gång i tiden - och gör det säkert fortfarande, så här kommer en snutt - från Ed Sullivan Show 1964..She Loves you...Digga på nu syrran!! Ha det gott därute och mycket nöje!!!



Tjing

Sjukstuga

Uj uj uj....

För att sammanfatta gårdagskvällens Melodifestival - GUDSKELOV att inte Lasse-Stefanz kom NÅNSTANS..Alla ni Lasse-Stefanz älskare får ursäkta - jag är inte motståndare till dansband eller dess musik alls, med denna orkester har jag aldrig nånsin kunnat med...I övrigt var det väl ok finalister, nu är det bara andra chansen kvar och sen final - vad månde det bliva??

Sonen putta på mig runt 3 i natt igen - inte så farligt denna gången, men några omgångar fick vi allt göra - somnade om fort sen både han o jag. Han vaknade före mig, jag drog mig ur bingen runt 9. Fick i oss lite frukost, sonen inte så matfrisk idag - fortfarande så täppt i hals, öron och näsa - dessutom har det tillkommit ögonen i kväll med - så det blir sjuka huset för honom i morrn förmiddag helt enkelt. Har ringt fröken också o sagt att kanske hela veckan är körd. Ska gå dit på tisdag förmiddag och hämta lite läxböcker så han inte kommer efter..
Ja usch, det är inte roligt att vara så förkyld, har vi otur är det virus och vi går gå hem o låta det gå över av sig självt, annars blir det ju penicillin och lite snabbare tillfrisknande.

Dottern har även förärat mig med ett par timmars besök innan hon for tillbaka till Örebro, nu ses vi inte förrän om minst 1 månad, nu är det tentaläsning som gäller för henne ett bra tag. Vi får hoppas att vi är friska då i alla fall, eller hur?

I övrigt har dagen faktiskt inte bestått av så mycket, den har varit slö, som en söndag ska vara. Tittat lite på vintersport som sänts i tv hela dan, utförsåk, längdåk, backhopp och nu är det hästhopp också..Haha, jag man är inte svältfödd på sportsändningar i alla fall.

Det får bli lite mer ompysslande av sonen - lite mat och Solsidan, sen blir det till att ställa klockan i morgon bitti för att i någolunda tid åka till Drop in på sjukhuset - kan bli långvarigt, måndag och många som vill in, men det får ta den tid det tar, inte mer med det, så det är väl typ vad som är kvar av denna dag.

Idag ska ni få "pausunderhållningen" som var igår med The Ark, deras sista spelning, synd, bra grupp - men nån gång ska det ju ta slut, eller hur..Ha det gott i kväll och mycket nöje!!!



Tjing

8 gånger..

Sjuker så..

03.30 blev jag väckt av sonen - liite halvt panikslagen över att inte få luft, näsan var det totalstopp i, gick inte att fräsa ut och inte att andas in..kan säga såhär - efter 45 minuter och 8! insprutningar av nässpray fick vi äntligen loss på det..kära nån, sonen fräste och fräste - i med mer nässpray och vänta en stund, fräs,fräs,fräs..härligt nöje runt halv 4-4 en lördagsmorgon..Sen somnade han lite utmattad faktiskt, och kunde andas rätt så bra i alla fall, vaknade sen 7.30. Jag gick inte upp då, kände att jag behövde 1 timme till i alla fall och så blev det.

Sonen är feberfri men attans så bomtäppt i hals, näsa och öron - vi åt frukost, och han fick i sig 3 rostade mackor i alla fall och kräm och oboy - har sen under dagen fräst och tagit nässpray i omgångar, ätit mat har han med, men det blir nog sjukhuset för hans del på måndag fm tror jag. Med mig så är det bara lite ont i halsen, men inget annars..Jävla skitbaciller - de kan flyga till Tjottahejti tycker jag!

Mycket sjukt åt alla håll - pratade med svärmor idag med, den stackarn har legat på sjukhus i 3 dar och kräkts och varit dålig - gjort både gastroskopi och skiktröntgen och ultraljud, men allt såg perfekt ut och det är ju bra! Var förmodligen gallsten - men som inte syntes - grus då förmodligen..Ja fy för fan, gallstensanfall har jag haft och det är det jävligaste jag varit med om tror jag..Men nu så är hon hemma igen och är på bättringsvägen - skönt!

Ex-maken är också på bättringsvägen, gjorde ju ett ryggmärgsprov förra fredagen och har sedan dess i stort sett inte kunnat resa sig förrän igår - fruktansvärd huvudvärk som slog till så fort han reste sig, tvi vale...Men nu går det åt rätt håll där med..Ja, ni hör, denna familjen är i toppskick, eller hur??!!

Dottern kom en sväng hem, hade handlat lite på apoteket åt mig, stanna väl här en kvart-20 minuter kanske sen åkte hon igen, party ikväll och sova borta, o i morgon kväll åker hon tillbaka till Öret, inte möe glimtar av tösen denna gång, men hon håller sig undan "sjukstugan" här..Det ska väl ha gått över tills hon kommer i slutet på mars hoppas jag..

Melodifestival omgång 4 ikväll - och jag har inte en susning om vem eller vilka som kan tänkas gå till final, Gullspångstösen Linda Bengtzing är med - kanske hon hamnar där? Man vet aldrig och det får vi se om 3 timmar ungefär. Igår dessutom åkte RÄTT ur Let´s Dance i alla fall, jag höll på att få en mindre stroke - inte ska väl folk rösta ut Figge???? Men de gjorde de inte - så nu dansar vi vidare!

Idag ska ni få - ja, jag kallar den för en riktig jävla dunder schlagerlåt faktiskt - från 1975 med Björn Skifs - Michelangelo - en bra låt och en fantastisk artist fortfarande..Så nu svänger vi våra lurviga en stund och stämmer in i chorus - "Michelangelo! - Kan du svara då???" Svar på vilka som gick till final idag - det får vi se det.....Mycket nöje!!!!



Tjing

Stopp!

 Japp.....

Sonen kapitulerade runt 20.30 igår...Vaknade 21.30 och spydde igen, var inte så varm ändå - men så klart magen bangar ju ur när den inte får nåt att arbeta med. Han har sen väckt mig 2 gånger i natt - är totalt igentjockad i hals, näsa och lite ont i öronen. Vi gick upp vid 7 och försökte få loss på lite - lyckades väl sådär. Han fick i sig lite smörgås i kräm i alla fall, ingen feber då - har haft som högst 38.4 idag men är fortfarande tjock i hals, näsa och öron. Det är bara att kämpa på - jag har ont i halsen lite grann ja med nu framåt kvällningen..

Ni som läst på FB har kanske sett att jag har vidtagit stridsåtgärder idag - nu har jag lessnat och det är riktigt ordentligt!! Dessa förbannade dörrförsäljare!!! Jag blir galen på dem, igår va det 2 nya killar från Tele 2 som sprang omkring o terrorisera folk, mig ringde de på 2 gånger, jag sket i att öppna, hörde när de var hos en av grannarna ovanför, de tjatar ju hål i huvudet på folk och även fast hon sa NEJ flera gånger höll de på, till sist dängde hon igen dörren...Förra veckan var den en från Telia, och för ytterligare några veckor sen en annan kille från Telia - honom öppnade jag för och herre min skapare säger jag....6!! gånger sa jag NEJ, att jag vill inte byta bolag - men han höll igång, de HÖR JU INTE!!!! Till slut blev han förbannad på MIG och sa "Jaså så du vill inte spara 2000 om året då????" Nej, hörru du, det vill jag inte, jag är nöjd med det jag har och vill jag byta kan jag göra det på nätet, till vilka som helst och när som helst....Sen stängde jag..Jävla folk...Och såklart, unga fräcka killar - tror de är balla när de går runt i sina jackor och tjatar o tjatar, de kan säkert charma några men då fan inte mig..Så jag gjorde en dörrskylt helt enkelt att Dörrförsäljare av alla de slag undanbedes vänligen!! Tack! och så en hand som ett stopp tecken...Ska bli intressant o se om de kan LÄSA nu då, för HÖRA kan de fan inte...

Likadant på telefon - kan bli 10 om dan som ringer - samma nr om om om om igen..Jag slår upp på nätet för att kolla vilka de är, för det mesta har andra skrivit att svarar de så är det tyst i andra änden - Jo tjena, men de kan hålla på, jag svarar inte, för de hör inte heller.....Nix funkar tyvärr inte alla gånger - har du mot förmodan svarat nån annan gång blir du registrerad och de ringer ändå..

Flera affärer i stan har portat dessa försäljare med - de jagar ju bort kunderna - de står i ingången o tjatar o tjatar så till sist går man inte in i den affärn, åtminstone inte jag, visst det är deras jobb, och de får ju provision på allt de säljer - men den tekniken de använder får de ALDRIG nåt sålt..Nä usch säger jag!!

Har diskat och gjort lite amerikanska pannkakor med, sonen lyckades i alla fall få i sig 1 - och det är vi ju tacksamma för - ätit glass har han gjort med - det går bättre, skönt med kallt när man har ont i halsen, eller hur?
Dottern är i stan med - vet ej om hon kommer till mig - hon skulle hålla sig undan så mycket det gick sa hon eftersom lillebror är så dassig, men rätt vad det är dyker väl tösen upp kan jag tro..

Lite bacon o spaghetti får det bli ikväll - Let´s Dance med, det börjar tjorva ihop sig, inte många kvar - vem tror ni vinner förresten? Jag tippar på Figge faktiskt - men man vet aldrig, de är duktiga allihop.

Ha nu ett skönt fredagsmyyyys, vad ni nu ska företa Er - idag ska ni få Arja Saijonmaa från 1987 med Högt över Havet...Hahaha, skitbra tycker jag den är!!! Mycket nöje!!!!!



Tjing

Sjukt - igen...

 Stackarn....

Varit uppe 2 vändor - sista vändan lät sonen väldans, andades fort och riktigt rosslade..Jodå, mycket riktigt, i morse när han kom upp - tjock i halsen, genomförkyld, huvudvärk och 39 gr feber...Happ, då börjar vi om igen då...Han hann med att vara i skolan 3 dagar - sen var det färdigt igen..

Det blev att ringa skolan och sjukanmäla - sonen fick Alvedon och la sig och somna igen - kom upp för att försöka äta lite - gick inget vidare - kräktes vid matbordet, fick Alvedon och varm nyponsoppa och tillbaka till sängen..Har sovit hela eftermiddagen med och när han kom upp förut hade han 40 gr i feber..fick i honom 1 alvedon till och han drack lite grann, han orka inte ens sitta upp - tillbaka till sängen och tvärsomna och där ligger han fortfarande..Jag har väl typ inte gjort så mycket mer än att laga lite mat och kolla till honom - ner till tvättstugan en snabb sväng med lite överkast o filt.

Ja det är ett jädra skit, nu går det runt tror jag, men det ska väl bli bättre förhoppningsvis. Konstigt att basseluskerna överlever när det är så kallt - de skulle frysa ihjäl tycker man!

Har idag också ringt min sjukgymnast och talat om mina framsteg på pilatesbollen, tyckte hon lät bra, vi ska ses nästa onsdag för lite koll o snack så får vi se.

Ja, denna dagen var det då inte mycket med hörni - vi får hoppas han piggnar till snart, denna veckan är ju körd såklart men på måndag hoppas vi han är fit for fight igen, eller hur?

Idag blir det Jill Johnson - från Melodifestivalen 2003 Crazy in Love - en höjdarlåt tycker jag..Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Inget särskilt

En liten sötegos va? =)

Iiiinte riktigt så bra sömn i natt igen, kryp i benen och lite sånt, men jag hoppas det är tillfälligt, gick upp före klockan klämtade i alla fall. Kallt men strålande väder idag med, dök som en hök tillbaka till sängen en stund, men ingen ro nä..Gjorde mig i ordning och gick ut med vovven - fan vad det bet i kinderna, upptäckte att det blåste lite med och då så klart blir det ju lite bitskt...Bokade en tid i tvättstugan till i morgon kväll - ska tvätta lite "stora" grejer, filtar och påslakan bl a, det behövs ju fräschas upp ibland med eller hur? Så 16-20 tog jag, bra det, ingen som är efter.

Gav vovven lite käk - vek lite tvätt, satt vid datorn, och SEN...kände av grupptrycket efter uttalandet i den lokala blaskan häromdagen - så...jag svängde helt sonika ihop - en KLADDKAKA då ja...Jomen, och så grädde till - smakade inte tvi skit det inte - både sonen o jag tog 2 bitar, men det var i mäktigaste laget - ibland tar man i lite för mycket tror jag =)..Så var det med det hörni.

Kväll nu, kallt och börjar bli mulet ser jag också - mer snö eller? NÄ det hoppas jag icke, nu var det bra. Kvar av dagen, lite läxor för sonen, lite mat i magen, en sväng åt tv-n och sen tack o ajö för idag. Så får det bli. Idag ska vi ta oss tillbaka lite genom åren i Melodifestivalen tror jag..Närmare bestämt till 1969 - Tommy Körberg med Judy min vän...Älskar sånt här - tänk va, det var tider det, kapellmästare och levande orkester och grejer..Det blir lite annat faktiskt än som det är idag - förinspelat..Jag var 4 år när detta va, tänka sig, och det är ju inte så länge sen...eller?? ;) Ha en go kväll och mycket nöje!!!



Tjing

Skoj en tisdag..=)

Hoppeliskutt....=)

Ja hörni, det är tur att den lokala tidningen kan ge folk ett gott skratt i alla fall - jag fick väl ett mindre bryt när jag öppnade tidningen i morse...=) "Snygg bild" sa dottern...Jo tjena, liiiite ironi vad det nog, hahaha...Jag tyckte den såg för jävligt ut i alla fall..Ser ut som jag har GRÖNT skägg =), jaja, som sagt, jag bjuder på det!

I morse i övrigt så ringde bara min klocka, det var ju tur, för sonen hade av nån anledning stängt av sitt alarm, så upp kom vi i alla fall. Jag pep faktiskt tillbaka till sängen en stund när han gått - jodå, sovit rätt bra, men tyckte det vore gott med 1 timme till eller så. Så det blev det. Kom ändå i kläderna fasa sent - samtidigt som jag skulle ut med vovven kom grannen och fråga om jag kunde hjälpa till med ett spel till datorn. Tog vovven först och fixade spelet och datorn sen. Gick ner med det och prata en stund.

Sen förstår ni, har jag diskat - plockat lite allmänt. Sonen kom hem och vi åt lite, sen drog han iväg igen till en kompis, idag hade de bakat rulltårta på Hemkunskapen i skolan och sonen hade med sig en bit hem. Den slörpa jag i mig till kaffet sen, var jättegod! Kanske skulle sätta honom på att göra rulltårta - DET är nåt jag inte kan, det är ju det enklaste tänkbara, men icke. Botten blir som en seg skosula ungefär..Det börjar bli ordning i familjen tror jag - dottern en hejare på maränger och kanske sonen då på rulltårta...Fint det =), och så jag som är proffs på allt det andra!!! Hahahahaha - tror ni på den?? Gör fan inte jag heller....=)

Nu är det kvällen - det är kallt, drygt -10, ska tydligen bli mildare snart - man tackar, lite gröna gräsmattor och fågelkvitter igen kanske? Ska göra lite till kvällsmat med, och sen såg jag till min FASA att det är INTE Dr House ikväll - dock hade det blivit utbytt mot friidrott och det gillar vi ju, men jag ska se på Sofias Änglar först tänkte jag i alla fall.

Vad ska vi dra till med för nåt att se och lyssna på idag då tro...Jo, vi tar lilla pigga yrhättan Nanne Grönvall från 2005 med Håll om mig..Trevlig kväll och mycket nöje!!





Tjing

Bra början....

Oj oj oj, arg han tror jag.....

Som sagt, en riktigt bra början på denna underbara måndagsmorgon....Kl 07.00 kom det upp en son - arg som ett bi i sommarvärmen...skola idag - jobbigt, åååhhh, varför det??? När vi åt frukost tittade jag på termometern...-14 grader då ja..."Härligt att gå ut i det sa jag till sonen - då vaknar du!!" Ops - om blickar kunde döööda....Han kom i väg i alla fall - jag satte på mig träningsoverall, plockade ihop tvätten och begav mig ner till tvättstugan kl 8..Allt gick jättebra - tills jag skulle hälla i sköljmedel...Tappa den.....Det skvätte liksom sköljmedel överallt..Jag stod bara o glodde på eländet - dripp, dropp, dripp dropp...SATAN!!!! sa jag sen och hoppades att ingen hörde mig..Vedervärdigt sånt där, lika illa som när man tappar syltburk på golvet, KLEN ÖVERALLT. Jaja, det var bara att sätta igång och torka det..Kan meddela att resten av tvätt tiden gick helt smärtfritt..

Gjorde mig i ordning och ut med vovve - kallt - in igen, hämtade upp tvätten, fastna i trappan med goa grannen en bra stund - de kom senare hela familjen o låna några filmer - yngsta tösen var spanjorska idag hon - söt som socker, och äldsta tösen har börjat tappa gaddarna i fram hon. Söta ungar de där - kom på att jag hade massa "tatueringar" i en skål, ni vet såna man sätter på o blöter en svamp så de fastnar...Kul att titta i tantens låda va?? Jomen - de fick hela högen jag hade - stora glittrande ögon..sånt gillar vi! Sonen som då (glad) kommit hem tyckte också att de skulle få dem - "jag är nog lite för stor för sånt va"? =)..Så jag fick 2 gosiga kramar av töserna och sen ville de hem...hahahaha..Söta ungar!!

Jag tog sedan bilen och åkte o handla lite grann, extrapris på fläsk, MÅSTE HA!!!! Fan så gott alltså - knaperstekt fläsk med löksås.....JAG DÖÖÖR =) Handla lite åt ex-maken med som ligger lite sjuk just nu..När jag kom ut från affären blev jag stoppad av en dam med block i handen..."Hej du, jag är från Mariestadstidningen och jag undrar om jag får ställa en fråga till dig? " O shit..."hrm, javisst! sa jag, kör på!" Vad skulle du vilja ha till eftermiddagsfikat??" "Oj, sa jag, det som poppar upp i skallen är ju semlor då, men...näe, kladdkaka och grädde!! svarade jag...."Jaha, sa hon, ja det är ju gott!!, och du heter? Jag sa mitt namn och vilken eminent ålder jag var i också och sen skulle det fotas...Hahahaha, så i morgon tror jag, så kommer en annan i tidningen under "Vi 5, dagens fråga"..Hur den bilden blev vågar jag inte tänka på...Men skitsamma, det bjuder vi på!!

När jag kom hem var det lite kaffe och så hade visst dottern ringt och morsan skulle ringa upp...Gjorde så och en glad - men något förkyld dotter säger : "Jag har fått en lägenhet i Mariestad, jag fick den jag anmälde mig på!!" Nähä...Sicken tur - så första juli så har hon sin längehet här hemma - några hus bort från mig bara, jättekul! Hon har bestämt sig för att flytta hem nu - det som är kvar på utbildningen i Örebro är mycket hemarbete + praktik så hon tyckte att de gångerna kan hon åka i så fall. Så jätteroligt, resten ordnar sig säkert med!!

Happ, alles för today - idag ska ni få ett sånt där "sprudlande" bidrag från Melodifestivalen - det är så käckt så man nästan trillar av stolen...80-tal , inget snack om den saken..Vad jag talar om?? Jo, Sound of Music, alltså Angelique och Nanne med låten Eldorado från 1986...Ingen refräng man glömmer det kan jag lova...=) Mycket nöje!!!!



Tjing

Slöött...

 Schnögg - dock lite färgfattig..=)

Melodifestivalen blev nästan som jag trodde..Eric Saade, sööööta pojken gick som väntat direkt till final - han krossade glas så det stod härliga till..Dock blir man lite trött på alla skriverier i tidningen dagen efter..Plagiat - låtar som läckt ut och gud o hans moster...Jaha?? Om man ska hårddra det hela så är väl nästan alla låtar plagiat då - och varför skylla på artisten?? Det är väl inte artistens fel i så fall, i några undantag då för de som har skrivit själva - men det är alltid artisten som blir anklagad - det är väl låt och textförfattare då i så fall som ska få sig en känga? Eller har jag fel?? Och detta "läckte ut" ..Va fan, nu är det ju så att vi lever i internet världen och det är hur lätt som helst att lägga ut VAD SOM HELST ut i cyberrymden - skulle bidragen vara ett undantag?? Varför ska de vara förbjudet att höra på de som gått till final? Kanske vore bra i stället - så kanske rätt låt vinner, men den diskussionen kommer ju alltid..Tyvärr har de ju senaste åren skitit sig ordentligt med våra bidrag - men schlager är inte schlager längre och så är det bara..Jaja, vi får se vad som händer o fötter, eller hur?

Sovit bra i natt i alla fall, kallt som fan ute idag med - men solen har lyst o lyst..Ser alldeles förträffligt härligt ut att sitta inne och titta ut - rena kalasdagen helt enkelt, men inte så värst kalas när man väl kom ut. Bet lite grann allt, men skönt ändå.

Gjort gratäng idag - nej inte bränt såsen =), och det kommer att bli till kvällsmat med, bra det när det räcker fler gånger - slapp man det ikväll, bara värma i mikron och sen sätta sig o titta på Solsidan - skojigt program!!!!

Sonen har till sin förskräckelse upptäckt att - SKOLAN är i morgon, aj aj aj..Dessutom har han suttit nu över 1 timme och gjort alla läxor som skulle vara klara med - har ju inte haft nästan 14 dar på sig att göra dem...Men men nu är de gjorda i alla fall - vi hade faktiskt en riktigt trevlig stund över läxorna som bestod av Frankrike, divisionstal och svenska - en annan får ju använda hjärncellerna med - de få som är kvar..=)

I övrigt - vansinnigt slött måste jag säga, gäspigt och jag vet inte vad. Men i morgon återgår vi till ordningen hoppas jag - man blir fruktansvärt bortskämd av att ha sovmorgon - men i morrn är det annat..Ska tvätta direkt kl 8 också, ingen rast, ingen ro, ska försöka dammsuga lite med - småsten består lägenheten av lite här o där..Det är väl vovven, de fastnar i tassarna de där jäklarna, vassa är de med..

Jupp, det var väl dagen - nu är det kvällen, slut för idag och tack för idag. Klipp - Vinnare av hela tjottabalunsen 1999 Charlotte Nilsson med Tusen och en natt..Mycket nöje!!!!



Tjing

Lördag

Haha, sicken sköning..=)

Drömt mycket konstigt i natt - som sagt, hjärnan kan få till det mest otroliga saker - kan säga att jag har gått på vatten - vet inte om jag lekte Gud eller nåt =)..Hm, man vaknar lite lätt förvirrad i alla fall, den saken är klar.

Vi åt frukost sonen o jag, -14 ute, men strålande solsken - en perfekt vinterdag helt enkelt. Många som har varit ute o gått idag har jag sett - min promenad var väl inte så lång, men frisk luft har det blivit i alla fall. Ätit rester till middag - inte dumt - tacos sen i går - kanske räcker till i kväll med - går att äta många gånger, precis som smörgåstårta - hur gott är inte det??? Förresten, när jag kom ut i trapphuset och skulle ut med vovven så lukta det - stekt fläsk.....Nästan så jag började dregla - och gud vad gott!!!! Får hoppas de har bra pris på fläsk snart så man kan sitta o knapra lite..=)

I övrigt har det varit en riktig slappardag - somna visst i fåtöljen 1 timme med - vaknade av att VH1 sänder top 50 bästa från 80-talet...GILLAS!!!! Allsång direkt - i detta nu spelas Summer of 69 med Bryan Adams..Ja detta 80-tal, vilka tider......Kanske skulle dona ihop en tidsmaskin och åka tillbaka - och uppleva allt igen, och igen, och igen...Inte mig emot!! =)

Ikväll Melodifestival omgång 3 - Saade är på tapeten ikväll - sist duscha pojken - nu ska han krossa glasväggar - jaopp - tydligen bättre startfält denna gång - ja, vi får väl se fram mot 21.30 hur det har gått.....

Idag blir det lite Lena Ph - från 80-talet, hon ska tydligen sjunga denna ikväll i rockversion - Dansa i Neon från 1987..Kolla in kläderna - håret! Jag smäller av....=) Mycket nöje!!!!!



Tjing

Puuhh....=)

Det är fredag....=)

Bara slog upp ögonen en vända i natt - sen vände jag på mig - efter att ha försökt flytta en koloss så man får lite täcke...och så somna jag om! 8.15 - Katching! Upp och ut i hallen - VAR ÄR TIDNINGEN???? Har ninjorna glömt mig eller?? Nä..det hade dom inte - den satt fast i brevlådan..Vilken tur, klarar mig icke utan tidningen på morgonen!

Käkade lite frukost med sonen - gjorde mig klar - idag har det varit storhandling minsann - och när jag handlar då är det verkligen STORHANDLING..Kom iväg runt 11.30, rätt mycket folk överallt redan, men kom på att barnbidraget och då pensioner betalas ut idag - därav alla glada föräldrar med små barn som hade vagnarna fulla och ungarna skrek...Tjohej, gud så skönt att slippa sånt!! Har i och för sig inte haft så gapiga ungar när de varit o handlat med mig - men andra har ju det och man riktigt ser föräldrarnas frustration och svettpärlor i pannan...1 gång, har jag lämnat en full kundvagn och i stort sett dragit ut en dotter som absolut skulle BARA HA!!! vissa godsaker och vägrade ge sig helt enkelt. Jag ställde vagnen helt sonika, drog ut ungen och sen var det klart, pang bom...Nu skrattar hon säkert när hon läser detta, frågan är om hon kommer ihåg det..=)

Jag körde mitt vanliga race i alla fall idag och vid 2 snåret var allt klappat o klart, ringde på sonen så han fick komma ner o hjälpa mig bära upp, så nu va det gjort för denna gång. Åt lite macka bara sen och tog en kopp kaffe - slumrat i fåtöljen har jag hunnit me´..Och sen har jag för en liten stund sen diskat också - otroligt - ska när jag skrivit klart detta göra lite tacos tänkte jag och sen är det ju Let´s Dance. Och så var denna dagen över..Helg igen hörni och när ska snön försvinna då? Nu är sportlovet nästan över - bort med snön, in med solen och gröna gräsmattor och fågelkvitter! Det röstar vi JA för eller hur??

Idag ska ni få ett så kallat "Kultbidrag" - från Melodifestivalen 1982 - Chattanoga med Hallå hela pressen..Hahaha..Det roliga är ju att man sitter o sjunger med också..Systarna Kempff var det i alla fall som sjöng då under namnet Chattanoga som sagt...Ha en härlig fredagskväll nu och mycket nöje!!!



Tjing

Stryka - check! =)

Jag gillar Vargen i alla fall...

Sov 6 timmar i sträck - gick upp, happ - missade ninjorna idag...Tidningen låg fint på mattan innanför dörren - pep tillbaka till sängen och vaknade sen runt 8.30. Man blir bortskämd med att klockan inte klämtar för mig..Jaja, på måndag är ordningen återställd.

Käkade frukost, gjorde mig i ordning, ut med hund och kastade lite sopor på vägen, HUA vad kallt det var idag - träffade en herre som också slängde sopor - han tyckte detsamma och drog  både mössa och luva över huvudet och sa lite käckt:"Kallt idag du!!!" Jo, så var det allt - sen ilade han vidare precis som jag..

Idag - IDAG har jag bonkat mig i huvudet och gett mig en smäll i stjärten och en åthutning som heter duga, att NU stryker du människa!!!! Och tänk att människan ställde sig o strök - ALLTIHOP!! =) hahahaha, vad säger man - blev avbruten av samtal 2 gånger - och var på vippen att säga "nja...tar resten i morrn..." Men NÄHÄ - marsch pannkaka tillbaka till strykbrädan!!" Tänkte också att jag skulle sätta på en liten trevlig musikdvd då med när jag stod där - lite bra musik gör ju allt lite roligare - sååååå - i med Kiss MTV Unplugged - jäääädra bra den...men jag skulle antagligen bli vansinnig på att dvd-n hackar o stannar - så jag ställde mig i stridsposition och så stängdes luckan - skiva in - och...............OJ!!!! DEN FUNKA??????!!!!!! Men va i..............Jaja, bäst att passa på då o stryka o digga samtidigt - under hela strykningen så spela det och spela det, inte stanna den och inte hackade det heller.....Mysko....det kanske finns hopp om att den får fortsätta bo hos mig - kanske.....=)

SEN har jag slöat lite faktiskt - men jag ska ställa mig i diskebaljan med, jag lovar - och göra lite kvällsmat och skriva värsta långa inköpslistan till i morgon - Japp, storhandling på G - den stora pensionen kommer ju så då är det race =) Kul så det förslår, men mat och annat måste man ju ha så jag kommer ju inte undan, eller hur? Och inte har jag nån som handlar åt mig heller, så det blir att ge sig in i dimman, glad i hågen!

Har inte kollat ikväll vad som går på tv, inte en susning alls har jag - får väl kolla upp det och se om det finns nåt att se på i afton, som sagt annars finns alltid TV4 Fakta, med nåt skoj medicin-akut-mord-program att titta på..Sicket nöje va??

Idag ska ni få BRANDMÄN..=) Brandsta City Släckers kommer ni ihåg va?? Sööööta pojkarna som tror jag - anla många eldar i kvinnornas hjärtan..Kom och Ta mig från 2002, jadå, mig får de gärna hämta....=)Mycket nöje!!!



Tjing

Hostihosti

 Ängel eller Fe´? =)

Hej, Jag heter Annika Tröttpåhostan Andersson....Det var då själva Orvar..Denna hostbacill har tydligen bestämt sig till 200% procent att stanna just hos MIG..Gillas inte - sonen är i alla fall bättre, gör ett host nån gång emellanåt - men JAG..Bomber & Granater säger jag - men man får väl hålla på - ringa Vårdcentralen brukar inte vara nåt jag direkt prioriterar - "drick varm saft" jooooooo - va bra...NOT...

Har bara trots detta nederlag varit uppe 1 gång i natt och gått en vända - tänk så tyst så tyst det är i husen...Det är nån tapper själ som anser sig vara nattuggla, men i övrigt, släckt, tomt, tyst tills............man nästan får en stroke av att tidningen med förvisso en "fin" duns hamnar innanför dörren - hur tysta är tidningsbuden?????? De är nog utbildade ninjor tror jag - ska inte höras o inte synas, men plötsligt slår dom till bara! Jag vet att jag har superhörsel, kan höra ett armbandsur i ett annat rum till o med - men detta tar priset tror jag..Ja det är ju bra att de är tysta och inte väcker upp hela kåken så klart..Duktigt tycker jag faktiskt, snabba är de också, jag kika ut genom mitt titthål fort som blixten - men nä....inte såg ja nåt..Jag gick i alla fall o la mig igen, med en puls då som lugnat sig lite efter denna "tysta" chock..Hahahaha..

Vaknade strax efter 8 sen då, vi åt frukost jag o sonen - och så var man där igen ..."Om jag nu idag skulle ta och göra.......bluttanblä - det blir bra - och sen gör jag en slibovich där och sen är det ju faktiskt klart!" Men för f---n - det händer INGENTING - ingen energi - inget go, ingen fart..vet icke vem eller vad jag ska skylla på alls - så man får helt enkelt "se tiden an" som det heter - energin kommer säkert tillbaks - nån gång..

Gjort Korv Stroganoff till middag idag med ris - och faktiskt så fick jag liiite energi - jag började röja bland kryddor o annat diverse i skafferiet - fick lite slängt - man behöver ju inte spara grejer som gått ut 2009 kanske...Men det är ju så det blir, man tjoffar in nytt och så tjoffar man in lite till och sen har man inte en susning om vad som döljer sig bakom - men nu är det borta se, så lite fick jag gjort i alla fall - amazing va? Japp!

Har sen tagit mig en kopp kaffe, suttit i fåtöljen och sen har jag tittat igenom lite i datorn, jäsiken va grejer man sparar i form av bilder, kort och videor och gud vet allt...Men nu har jag rensat lite där med - ja men då har jag ju fått lite gjort i alla fall!! Överraskning..

Dottern var ju och gjorde en ny tatuering igår - resultat:



Blev fin tycker jag och hon är nöjd med - "Laugh as much as you breathe and love as long as you live" När en annan ska gå o göra en, vete tusan....

Happ, fick lite gjort, lagt ut bild - bara klipp kvar - dottern fick säga ett år - det hamna på 1997 - så det blir Bara hon älskar mig med Blond som vann det året...Söta pojken i hästsvans..hahaha..Trevlig afton på Er och mycket nöje!!!



Tjing

Tisdag

Aaahhh, snyggt...=)

Jag hoppas ni inte har lessnat på mina glamorösa, glittriga, flashiga bilder...Vet inte varför jag är så förtjust i dem, glittret har ju alltid lockat mig - ni som läst tidigare vet ju att glitter adventskalendrar var ett MÅSTE varje jul när jag var liten. Men jag gillar även feér, änglar, fantasy en del, drakar, vargar och indianmotiv, sen fullkomligt ÄLSKAR jag ROSOR....Tycker de är otroligt vacka, i alla färger, både som levande blommor o på på bild. Vet inte, men det känns som man lite "är" i bilden ibland när man tittar på just änglar o feér bland annat..Vet inte om ni fattar vad jag menar men...=) Jaja, det kommer i alla fall vara såna här bilder för det mesta - men det har ni ju redan räknat ut väl..=)

Nattsömnen si o så, varit uppe och travat 2 gånger, vakna sen 9.10 - oj - lite halva dan har gått va? Njae...Inte nu för tiden, hade lite ångest förr ibland när jag vaknade efter 8 typ - "oohh jistanes!!! Halva dan har ju gått!!!" gick inte för sig alls..Men.................................det har gått över hahahaha..Är morgonmänniska lika bra som jag är kvälls och nattmänniska, hur fan man nu kan vara allt - det vete tusan..Kan i alla fall räkna på min ena hand de gånger jag försovit mig under åren jag arbetade t e x - tror det hände kanske 1 gång - max 2, nä klockan ringer, gnugg i ögonen och upp o hoppa! Många har ju svårt med det, klockan ringer - de "snoozar" den så den ringer om 10 min igen - och så håller de på..Alla är ju inte morgonmänniskor, kan tänka mig att de är fler som INTE är morgonmänniskor - nu håller jag me´, vansinnigt skönt ibland att ligga kvar..

Förr när man var frisk o stark tog man minsann inga powernaps - jo! förresten, ibland när jag jobbade på Kärnsjukhuset i Skövde som läkarsekreterare så kunde det ibland vara sådana dagar - alldeles för mycket i huvudet som man lyssnat på, lite stressigt - då kunde jag pipa in i nåt vilorum 20 minuter för att bli alert igen..Luften på sjukhusen gör ju sitt till med - vet att ex-maken ibland sa när jag kom hem "men fy vad du luktar sjukhus!!" och det är klart man gjorde..Men saknar allt det där stället gör jag - vi va ett gäng sekreterare från olika avdelningar o mottagningar som höll ihop, man saknar patientkontakten och alla de andra man jobbade med - idag - en del gamla kollegor är kvar, en del gamla läkare är kvar men i stort sett är väl "staben" utbytt - gör inget, jag skulle trivas ändå..Mycket tragik, otroligt sorgesamma, glada, lyckliga slut journaler har man skrivit i sina dagar - och träffat på många människoöden också  - tagit hand om anhöriga vid olika olyckstillbud..Hemskt ibland givetvis - men jag gillade det, så det kan jag sakna riktigt mycket ibland - men så är livet, det har sina ups and downs, eller hur?

Vet inte om det är lite väder - har varit fint idag med ändå - men har kommit in i "har inte lust" period. Jodå, jag är allt pigg o glad, men det är ingen skjuts i en riktigt, jag har fortfarande massa stryktvätt, skulle behöva städa riktigt ordentligt - men luften pyyyyyyser ur en ibland - och så blir man sittande vid tv-n eller datorn, man gör det nödvändigaste, som laga mat, bädda och lite sånt, men sen är det stopp. Jag skulle typ vilja slänga upp balkongdörren och slå mig för bröstet i ett Tarzanvrål och fylla kropp o själ med energi - men jag skippar det just nu, det är 8 minus och FAN KALLT....=) Men vrålet kommer nog, det betvivlar jag icke. Man måste ju tillåta sig att vara både lat och trött och slö och bekväm och.....jaja ni fattar galoppen..Man bara ÄR helt enkelt, och så var det med det..

Det blev mycket text idag hörni - i övrigt då? Jo, dottern har varit och gjort en ny tatuering idag - den får jag väl se på kort hoppas jag - hon är ju tillbaka i Örebro och kommer inte hem på ett tag. Ja, tatuering....Vill också - tycker det är snyggt i lagom mängd och motiv, man vet aldrig, jag kanske får min också nån dag!

Nä, nu skiter vi i det här tror jag - det är kväll, Sofias Änglar och Dr House ikväll - lite mat, och den som är sist släcker lampan - OK??? Bra!

Idag tar vi Herreys - återföreningen de gjorde  som mellanakt i Melodifestivalen 2002 - en riktig rackabajsare är det - man får ståpäls - artister o publik står upp och sjunger Diggiloo Diggiley..Ja tänka sig så bra det är! Sjung med nu och mycket nöje!!!



Tjing

Alla Hjärtans Dag

 Nice..

Ingen har väl undgått vilken dag det är idag?? Precis - Valentines Day ja..Så jag skriver väl här med då:

Massa kramar till Er alla därute som är så snälla o läser min blogg! =) <3

Har inte sovit bra i natt alls, det var lögn i helskotta för det första att somna, sen hosta på det och kryp i benen - vaknat 2 gånger med..Here we go again..

Gick upp tidigare idag, dottern skulle iväg till Willys idag och söka jobb, skulle vara där runt 11 snåret, ex-maken kom med bilen och sen for vi dit - kallt och glashalt med för den delen, idag gällde det att smeka bromsen minsann och vara ute i vääääääldigt god tid..Efter Willys - hem - var hemma dryg timme, iväg igen med dottern - hon skulle luncha på stan, jag hem och hann äta i alla fall - sen skulle dottern hämtas igen..Tog lite kaffe och sen vid 4 snåret var det dags att packa i hop för dottern och åka tillbaka till Örebro igen. Ner till station och kors! bussen var i tid, inte dåligt i detta väglaget. Puss puss o Hejdå - jag körde tillbaka bilen till ex-maken och gick sen hem därifrån. Huga mig, kallt va det men man rensar systemet och skallen i alla fall!!

Har efter hemkomst gått igenom posten som denna dag bara var reklam, det tackar vi för - så länge räkningarna håller sig undan är det bra. Fick höjd sjukpension också - oj, 60 kr - men många bäckar små som de säger! Är nu nästan 9 minus ute - ska ta o ställa mig i diskebaljan och sen göra spaghetti och köttfärssås. Sportlovet har börjat idag med - får hoppas att snön då ligger kvar denna veckan åtminstone för de skolbarn/ungdomar som vill åka skidor eller vad de nu företar sig. Sonen hostar mindre, men jag har börjat hosta mer - det går runt skiten...Nån gång ska det väl gå över??

Jahapp hörni - Alla Hjärtans Dag snart slut för denna gång - hoppas ni fått lite kramar-pussar-blommor-eller en tanke, spelar ingen roll om de har varit genom cyberrymden eller live..Jag har i alla fall fått massa cyberkramar och lite annat från när & fjärran - och givetvis har jag gett tillbaka! =)

Idag ska ni få Jan Johansen/Pernilla Wahlgren från Melodifestivalen 2003 med Let your spirit fly..En riktig schlagerdänga minsann - =) Krama varandra i trafiken o givetvis annars med...Mycket nöje!!





Tjing

Söndag

 Grrr, inge bling bling..=)

Ungefär 00.30 kom dottern hem i natt - o varför hon kom tidigt - ja de får ni klura ut själva då ja...=), kan säga att det hon pratade om i natt - minns hon inte idag...hahahaha....

Melodifestivalen del 2 kan jag väl sammanfatta såhär - SÅ.JÄVLA.DÅLIGT...Visst, de jag trodde skulle gå till final, gick till final - men hela sändningen var på ett konstigt sätt bara KASS...Och varför i helskotta har de med Stormare..Inte kul på en fläck..Jaja, vi får väl se om det bättrar sig till nästa gång..

09.10 blev jag puttad på - av sonen - "kan du gå upp nångång????" Frukost kanske?? Jag sa åt honom att man kan faktiskt ta sig frukost själv om man är hungrig - "tänkte inte på det"...Hepp..Ja 09.10 är jädrans långt att sova för att vara mig - visst, kom i säng sent och varit vaken lite i natt men ändå. Så jag gick upp då, vi åt frukost - strålande vinterdag utanför. Dottern kom väl ur sängen vid 10.30 - dags för "dagenefterpizza" som vanligt - stammisar tror jag på en av pizzeriorna i stan - de vet väl när detta gäng kommer att den ska ha de och den ska ha de...

Ut med vovven i solskenet - slängde lite skräp på vägen - in o gav henne mat. Åt lite lunch, hamna i fåtöljen och blunda en stund - känns som om det är nåt på g i kroppen - hostan har kommit lite tillbaka också - inte konstigt i och för sig eftersom sonen hostar som skam - men jag har känt mig liiite dassig, det går väl över.

Dagen har sprungit iväg som vanligt - har även gjort en äppelkaka som dottern egentligen skulle gjort förra helgen, en smet med vit choklad i bl a..Jadå, den blev allt god, lite sött med chokladen, men annars så gick den allt ner. Dottern kom hem efter pizzabesök - var väl hemma 1 timme - och nu har hon åkt igen, nu var det tydligen filmkväll hos nån..Ja de utnyttjar verkligen tiden att ses, blir ju så, när några av dem inte är i stan längre utan läser på annan ort och de inte kommer hem värst ofta. Dottern åker tillbaka till Örebro i morgon kväll i alla fall, sen får vi se när hon dyker upp igen.

Lite kvällsmat - Solsidan såklart - ut med vovve - stänga, låsa och lägga sig - det var det.. Klipp idag från 2006, Rednex med Mama take me home - gillar den skarpt - man kan inte sitta still faktiskt - käck låt..Ha de gott och mycket nöje!!!



Tjing

Vackert väder!

Yummy....=)

Vaknar vid 8.45 och det är strålande väder ute..Verkligen upp & ner vända världen riktigt. Jag o sonen äter lite frukost och myser, det är ju löööörda, dottern titta upp en sväng men gick o la sig igen, kom väl upp runt 10 tror jag klockan var. Solen bara strålar ute, gjorde mig klar och ut med vovve. Kyligt var det allt men sol, sol, sol!!! Lite fågelkvitter också faktiskt! Skönt. Det märks att man är utsvulten på strålarna minsann - så det gäller att ta vara på dem så länge det varar.

In o diska upp för att sen börja om att skita ner...Stekte köttfärsbiffar med ris & sås idag, dottern skulle iväg på partaj - igen ja..så mat i magen fick hon innan hon åkte. Får väl se när eller OM hon trillar in här under natten nångång..

Plockat lite allmänt bara idag - druckit lite kaffe - lyssnat på Youtube, ska tydligen också passa en auktion åt dottern på Tradera ikväll - har fått ställa mobilen på ringning för att inte glömma bort det - minnet vet du..=)

I övrigt idag så är det ju Melodifestival del 2, Brolle, Sanna Nielsen bland flera är på tapeten idag, vi får väl se hur det låter denna gång, det ger sig när det är klart! Sketchen med Hurricane alias Peter Stormare kan de dock ta bort - de var ingen höjdare alls tycker jag...

Så, så var det med det, som det var med det som var..Säg det fort om ni kan - sonen har försökt idag och till slut satt det - jag sa åt honom att också rabbla "Pappa hänger upp hinkar i taket" fort - testa det ska ni se - det blir nåt helt annat kan jag lova er...=) Sonen skratta så han tjöt i alla fall..Hahaha..

Idag tar vi vinnaren från 2007, The Ark, med The Worrying Kind - gillar den, o gillar The Ark annars med..Må bäste man-kvinna vinna ikväll då..Mycket nöje!!



Tjing

AJ!!

 Fiiint =)

Usch o fy vilken natt det varit...Kände redan strax innan jag la mig att den där krampkänslan i magen inte var så långt borta - och det var den inte heller..från 23.30 fram till 03.30 i natt har jag varit på toaletten ungefär 20-25 min varje timme - däremellan vansinnigt ont i magen, och tarmarna har levt rena rama kriget..och inte vet jag varför - igen, är det tabletten - maten - eller vad? Det kommer nån gång ibland alltså, men av olika saker..Konstigt - men fan så ont gör det..Gick över vid halv 4 då i morse så jag fick sova 4 timmar i alla fall - vakna och kände inte nåt..Axeln något bättre i alla fall, och det är ju bra.

Rena snöovädret i morse med - varning i tidningar - tåg och bussar o en del flyg inställda - och exmaken skulle köra till Örebro i detta och hämta dottern...Jag tyckte inte han skulle ge sig ut men det gjorde han i vilket fall - och dottern och ex-make är safe hemma - gillar inte sånt där när folk ska ge sig ut i sånt väglag...Hemma är hon nu i alla fall, vi har väl pratat 1 timme och sen så - ajö - vidare till kompisar..

Dagen annars har varit slö - jag har varit trött faktiskt, men jag har inte lagt mig i alla fall - jag spar de till natten, som en annan sover, eller inte sover så är det bäst att spara det till natten ändå. Har snabbt dammsugit av här nu, ska väl se om jag hittar nåt att stoppa i magen och sen är det ju lite tv - Let´s Dance. När dottern kommer hem går ej att sia om, det blir när det blir det.

Det har blivit kallt med nu, har - 7, tänk vad det ändrar sig vädret i alla fall, i förrgår, rena vårkänslan med fåglar som kvittra och sol - nu snöstorm o kallt..Ja kära nån..

Sonen hostar - dottern köpte med sig hostdämpande hem nu, får se om det hjälper nåt - i natt har han hostat rätt bra med, men det hänger väl i ett tag - manfall överallt med folk som är sjuka är det ju så inget att snacka om..

Vad ska vi hitta på idag för Melodifestival klipp tro....Jo, Det blir Se på mig med Jan Johansen från 1995..Fin den tycker jag - vet att jag köpte skivan sen..Trevlig kväll på Er nu och mycket nöje!!



Tjing

SNÖ???????

 Tja vad säger man..

Hoppeliskutt upp o ner i sängen i natt - vakna med en axel som gjorde så pass till vida ont..=(..Va i helskotta...Jädrar, går knappt att lyfta armen ens..

Och vad skådar ens norra öga när man drar upp persienner och drar väck gardiner???? SNÖ!! och det fortsätter att snöa! What the F....k???? Näe fy tusan, tvi vale, skitolin och hela rasket...Det som va så bra igår, solen sken och livet stråla...Men idag...YACK!!!! Har hållt på hela dagen då att snöa, det är knappt man vill säga ordet ens, men så är det. Det blev mössa, stövlar, luva o hela kittet på när man skulle ut med vovven - oj! tyckte hon, vad kul!!! Sen lekte vi hitta hunden en stund och sen ville i alla fall JAG gå in..

Axeln är icke med mig idag alls - smörjt med infl-dämpande och tagit sepåfan tabl ..Kanske något bättre - vete hundan vad jag gjort, hade det varit min opererade axel hade jag inte reagerat så värst men nu så vad det ju den friska axeln, om det nu finns NÅT friskt på mig hahahaha...Ja huvudet säger dom ska va ok i alla fall, den har genomgått finröntgen minsann - inga fel! Kors.....=) Jaja, det går väl över - kanske..

Sonen hostar och snorar på han, feberfri visst - men inte ett ämne för skolan denna veckan tyvärr - extralov för hans del då - nästa vecka sportlov - och snart är februari OCKSÅ slut??!! Otäckt - riktigt otäckt att det går så fort...Gillart INTE...

Har slappat i fåtöljen en del i eftermiddag, tittat på TV4 Fakta en del, mycket skojsigt där vad gäller mordutredningar - sjukhusakut o allt vad det är - och amerikanskt såklart - då brukar de va action in real life minsann - intressant att titta på tycker jag, en del med lyckliga slut o andra inte, men det är ju så det är i riktiga livet, eller hur?

TROR jag ska få en skjuts ner till affärn om en stund - ex-maken har förbarmande i snöovädret - det är ju rumpa att man inte är stabil själv att gå eller cykla trala la, men så är det ibland - har i alla fall idag invigt min pilatesboll - vi kommer bli riktiga polare - det känner jag - och visst kändes det..Rätt käckt att man upptäcker muskler man inte TRODDE man hade - vi får väl se om de musklerna ger sig till känna i form av lite värk också - det är bra det, då vet man att man använt dem i alla fall!

Inte så mycket på tv idag tror jag - kanske fortsätter min lilla vendetta på TV4 Fakta, jag får se - lite mat ska väl också ner i magen. Och nu är det mörkt så nu ser man knappt att det snöar - haha, vilken tur - det här ska inte fortsätta till i morgon hoppas jag - eller ska det det??

Allt för idag - klipp - Melodifestivalen 1980 - Kenta med Utan att fråga..En riktig höjdare tycker jag..Ha de och mycket nöje!!!



Tjing

Onsdag

 Söta Nalle Puh skulle ju skutta ju.....

I natt har det inte varit lika tyst - sonen har hostat, han har nog inte varit vaken, men se det har jag..Så kan det bli..Jag gick upp runt 8 i alla fall, han hade tydligen vaknat timmen före..Riktig illa skällhosta har han - huga mig, och snuvig så pass - så denna veckan är nog körd för hans del i skolan. Nästa vecka är det ju sportlov också, får hoppas han piggnar till såpass att han kan göra nåt i alla fall. Febern är dock borta och det är ju bra.

Solen har strålat idag med tänk! Men det var kallare idag, glatt va det ute med, fick passa sig för var man satte fötterna - har hört att det ska komma snö i morrn - vill inte ha - nu när det börjar på o bli rent överallt, tvi vale..

Gjort lite käk - kokt potatis och fiskpinnar med hollandaise sås..Tänk vad lat man är ibland, potatis är inte ofta man gör - men det är ju så gott med sås - kan bara äta det tror jag..=), blev lite över till sonen som han kan ta till kvällsmat - får se vad jag stoppar i magen.

Och som vanligt så har Annika "tänkt" att göra både det och det, och av det och det blev det  - intet..Fy sjuttan, bluttan blä säger jag till stryktvätt - och JA jag vet att man kan "bara" vika ihop det - men jag är hyperallergisk mot skrynkliga kläder!! Har alltid varit, så strykas ska det - men det är ju så förbannat tråkigt - det är väl enda fobin jag har tror jag, skrynkliga kläder - usch, ser för j......ligt ut tycker jag, men en dag så poff! så är tvätten struken bara sådär, från ingen vinkel alls - frågan är VILKEN DAG det blir..=)

Snälla klasskompisar ringde på och lämna läxor i eftermiddag också - till sonens förtret..Aj aj, matteläxa och geografiläxa om Frankrike - ops - nepp man slipper inte undan bara för att man är hemma o är sjuk inte - sicken blås!!

Så dagen har varit väldigt slapp faktiskt - men så får det ju vara ibland - har kollat en del på Youtube - vilken värld och vad man kan hitta..Hahaha, mycket finns det! På TV däremot ikväll är det inte ett skit som fångar mitt intresse - lite kaos aktigt är det med att dvd-n funkar ju inte och ingen ny är på väg - så ska jag se film får det bli i datorn i så fall så länge. Jaja, vi får se vad det blir.

Melodifestivalen ja - herregud, jag skulle kunna lägga ut hundratals med bidrag som är galna, roliga, skitbra och dåligt med för den delen - idag blir det nåt skitbra av en artist som jag gillar mycket skarpt - Peter Jöback, tycker han är helt fantastisk, spelar ingen roll vad han sjunger så sitter man där alldeles lyrisk - inte är han illa att glutta på heller ju - idag Hollow från Melodifestivalen 2010..Önskar er alla en fortsatt bra lillelörda, mycket nöje!!!



Tjing

Sol & Äppelpaj

Weeeiii..=)


Sonen la sig 21.40 igår - helt slut, jag följde hans exempel runt 22.30. Vaknat till nån gång i natt, men tyst inne hos sonen. Slog upp de blå 8.15 - fortfarande tyst hos sonen..han kom 8.45..Han har stensovit i 11 timmar i sträck utan ett endaste pip..Såg piggare ut på ögonen också, kanske rättar sig till. Vi åt lite frukost och satt o slappa lite.
Tog febern på sonen men faktiskt, nere på normaltemp. Så bra, men hostar rätt illa och är jädrans snuvig, så nån-några dar till får det allt bli.

Kom i kläderna och ut med vovven, solen strålade och fåglarna kvittrade, man får allt lite vårkänslor då tycker jag. Kom några små futtiga - lite kalla vindar men det ignorerar vi, upp med fejset mot solen bara! Kom in och hade tänkt gå med säcken från igår till soprummet - men den blev stående kvar den..

Vi käkade lunch i alla fall och sen fick jag ett sånt hemskt begär efter - ÄPPELPAJ, eller äpplepaj om ni nu vill ha det stavat så..Sagt o gjort, pajdeg fixas och äpplen skalas och skivas, så dränker man in dem i kanel o socker och känner doften sprida sig..MMMMM...Ner med allt i pajform och skjuts in i ugnen. Efter en stund så spred sig en ännu godare doft i lägenheten - gillart!! Ut med den från ugnen och så måste den ju kallna liite förstås. Vispa lite sån där fluffifluffig vaniljvisp ni vet - och satte på kaffe. SEN gav vi oss på läckerheterna. Jädrars alltså - va gott det är!!! Hahahaha..Smakade allt bra, mättsamt är det med, vilken tur! Gott, gottigott gott!!

Sen har det blivit lite allmänt plock - sen ble ja så trötter - la mig i fåtöljen en sväng - svängen blev 1 timme då ja, tja, gör inget, då är det ju bara så att kroppen behövde det, eller hur? Har nu diskat upp - ska snart göra nåt o äta till kvällen - tänkte se gråtprogrammet Sofias Änglar på 5:an och sen är det ju favvisen - Dr House..Högtidsstund - skulle kunna sitta hela dagarna och bara se på det - SÅ bra tycker jag det är..Men det är jag det - tur att smaken är delad, annars skulle inte nån se på nåt program.

Av säck o stryktvätt blev det - intet gjort...........................................AOUCH..=)

Såg att den söta lilla pojken Eric Saade ska vara med i årets Melodifestival igen - käck grabb det där - snygger e han me´- lite för ung för en annan dock, men man får väl titta va?? Så - idag Manboy med Eric Saade från förra året, liite taskig bild idag me´men men.... Ha en go kväll - mycket nöje!!!



Tjing

Sjukt

 Ja, måndagar sucks....

Blev väckt 06.20 av sonen - "jag måste spy!!!!" Tjoflöjt, ut på toaletten med honom, nä inte magsjuka - han blir sån när han får feber, kräks alltid. Konstigt, dottern är likadan, så fort de får feber så spyr de..Sonen var allt varm ja, men vi red ut stormen i alla fall, han fick lite o dricka och en tablett, sen var det tillbaka till sängen en stund. Fröken ringde jag redan igår så det var avklarat. Gick upp sen vid 8 snåret, vi åt lite frukost, sonen sådär - hostig, ont i huvudet..Ja, man är ju icke förvånad med så många som tydligen är sjuka. Så, det blir att vara hemma från skolan det - hur länge - tja, det får vi ju se, kan bli ett extra sportlov för hans del om det vill sig illa.

Gjorde mig i ordning och ut med vovvs, in och gav henne mat. Fick ett litet ryck sen, som VANLIGT så är min klädkammare så full att det inte går att gå in där - mina garderober är fulla med tavlor, nä, rensning och bära ner i källaren! Och så blev det, har bara en tung jädra sänggavel kvar och en sopsäck med allt julklappspapper och lådor som blev sen julafton - jag hoppas ex-maken kommer i kväll med min pilatesboll som nu ska vara i topptrim hoppas jag, så då ska jag be honom snällt att hjälpa mig ner med gaveln, sopsäcken går jag inte ut med ikväll, den tar jag faktiskt i morgon.

Har tvättstugan i detta nu med - kvällspass, rätt skönt faktiskt, ingen som är efter o kanske stressar en lite för att man inte är helt klar. Men det brukar lösa sig, några grannar är borta med vet jag, så det är så tyst så.

Har ringt syster-yster idag med, kände att jag behövde höra hennes ljuva stämma en sväng. Och jag fick inte bara höra hennes utan också lilla Paula som kvittra så sött på spanska i bakgrunden..Goa unge, kan undra när man kan komma ner så jag får se tösabiten..

I övrigt inte så mycket. Det varnas tydligen för storm häromkring - "gå ej ut" nä, det är det väl ingen frivilligt som gör om det är varning, jag ska då inte stoppa ut näsan i alla fall, sista kisserundan med vovvs stannar precis utanför porten så det är snabbt gjort. Lite mat - fixa tvätten, och sen lite tv - det är väl det som är kvar av denna dag.

Och nu så har ännu en stor rockartist gått ur tiden - Gary Moore är hittad död nere i Spanien..Happ, för tidigt som vanligt. Så dagens klipp tillägnar jag då givetvis honom - här en video med honom där han spelar The Loner..Fantastisk gitarrist också såväl som sångare...R.I.P Gary Moore ...Kvalitén är lite dålig men det står vi ut med, eller hur? Mycket nöje!!



Tjing

Söndag

Ängelgänget gliiiiittrar!! =)

Melodifestivalpremiär igår - en del gick som det hade förutspåtts - Danny tog sig direkt till finalen i Globen, nästa finalist kommer jag inte ens ihåg namnet på - en rappare i alla fall. Låtarna då? Tja, tyckte faktiskt Dilbas låt var bra, och hon kom inte ens vidare alls och kommer sist i denna deltävling. Dannys var ok, folk har nog röstat på "honom" - inte på låten, men så är det ju alltid. I övrigt en liten fadäs som naturligtvis inte får hända, fel artister las ut när det började på o bli spännande..Ja, så kan det gå, var ju inget som avslöja något alls, men i alla fall - också en mardrömsscenario för programledarna såklart - men fröken Sernholt höll sig cool..Riktigt kass var inslaget med Peter Stormare och sen uppträdandet med Nanne - det där passade inte henne ett dugg, men men, det kanske bli bättre o roligare ju längre det går.

Fastnade sen framför filmen Erin Brockovich med Julia Roberts..Har sett den otaliga gånger, men är så bra att man kan titta hur mycket som helst - den slutade inte förrän 00.20, så då pös jag i säng. Hörde nånstans att dottern kom hem - tror hon var 03 - möjligen 3.30, vaknade sen i alla fall vid 8 snåret av en son som inte alls mådde vidare värst bra. Feber, hosta, huvudvärk och ont i benen..Jahapp, inte så möe att hurra för förstås, han får bli hemma ett par dagar så får vi se.

Vi åt i alla fall och jag gjorde mig i ordning, dottern kom upp, jodå faktiskt pigg, jag ut med vovve och sen kom ex-maken o hämta mig, var tvungen att åka till affärn och köpa mer näsdroppar, värktabl och hostmedicin. Kom hem och då drog dottern iväg på den obligatoriska "dagen efter pizza". Jag ställde mig i diskebaljan, hujedamig - inga kommentarer...=) Åt lite och sen kom dottern tillbaka och packade och åkte tillbaka till Örebro. Det var den helgen det - har ju inte sett massor av henne precis, men hon kommer nästa helg med så..=)

I övrigt ganska lugnt faktiskt, sonen inte piggare - försöker få tag i fröken men hon är kanske ute på söndagsutflykt, får ringa senare ikväll sen. Ska väl göra lite mat till kvällen med, i morgon tvätt tid, kvällspass, det går det med, behöver ju inte sluta prick 20 - det är ju ingen efter, men faktiskt så brukar allt hinnas tvättas o torkas gott o väl på de 4 timmar man har. Maskinerna är snabba och det är ju bra!

Har fått tips här om Youtubes klipp, fått höra att det är Youtube själva som ändrat och man kan göra på ett annat sätt - ska pröva alldeles strax då så får vi se om det funkar.

Kvar idag - mat och Solsidan - slö o slapp japp..

Jag gillade som sagt var Dilbas låt - så här kommer den Try Again..Mycket nöje!!!



Kors i jösses!!! Har ingen aning om hur jag gjorde men tydligen så funka det!!!! Tack snälla A för tipset!!! Nu får vi hoppas att det håller sig detta, lite träligt med bara en länk tycker jag - det ska bara vara att trycka o lyssna eller hur? Trevlig kväll!!

Tjing

Barkis & Hårfärg

Söta vovvsen..=)

Om jag säger att jag har sovit 8! timmar i sträck - tror ni på det? JA, det ska ni!!! Inte dåligt va??

Sonen och jag startar alltid helgmorgnarna med mysfrukost, tända ljus, rostad bröd o lite annat, sen sitter vi i pyttejamasarna och filosoferar lite..Rätt gött faktiskt..Dottern hon sov borta igår hon - var på en överraskningsfest som varit hellyckad - kul!!! Hon damp in här redan vid 11 - snåret, och tyckte å det bestämdaste att "nu ska vi färga håret på dig mamma!" Ops - jaha...Blötte håret och ner på en stol..Detta projekt tillhör dock inte favoriterna för dottern, hon tycker att hon inte "kan" och att det ska bli fel och att färgen inte ska täcka..Kan meddela att det blev såååå bra så:



Jajamen, det satt som en smäck denna gången med! Jag tackar och niger min goa frisör som prickat så vansinnigt rätt på färg och att det passar!

Gjorde mig i ordning sen och ut med vovven. Regnigt och riktigt gråtrist idag, men oj vad snön försvinner fort! Man kan bara hoppas att snön håller sig borta men det är väl för mycket begärt kan jag tro.

Sen hade dottern en önskerätt idag - nåt som jag inte gjort på flera år och faktiskt nästan glömt bort - Färsfylld Barkis..Låter liite halvknas, men det är jättegott! Man blandar köttfärs och lite allt möjligt och sen gröper man ur en barkis och lägger all geggamojja där i, på med ost o in i ugnen - gottigott! Marjo o lille Balder var här också och det åts idag med =)..Till och med Balder slukade tallriken - ärtorna med, annars brukar ju hundar ha en förmåga att sålla bort det som de inte gillar, men tallriken va allt tom..Min vovvs hon snarka o sov hon..=) Sen åkte tjejerna för att partaja idag med då ja..

Igår kväll åts svärmors "Fisksoppa" med 1 pitabröd till fyllt med tomater o tonfisk..RAAAAP..Oj, vad mätt jag blev..Det är ju creme fraiche i soppan med och det mättar allt, mycket gott va det i alla fall så TACKAR!!!!! =) Den soppan ska jag allt göra själv nån gång.

Happ, lördagskväll - Melodifestival premiär - 6 veckor framåt är det på det viset. Nu börjar tv-kvällarna faktiskt fylla sig, alltid är det nåt varje dag som man tittar på, i alla fall jag. Jag ska allt slå en glutt ikväll med må ni tro, får vi se vad det är och hur det låter detta året. Ikväll startar bland annat Danny Saucedo från gruppen EMD - gillar dem och gillar honom, så klippet idag kära vänner blir just - EMD från Melodifestivalen 2009 (var många bra det året) med Baby Goodbye..Jag säger också good bye nu, trevlig kväll och mycket nöje!!!

Märker att det är liiite dålig kvalité - men det får gå ändå, eller hur?

http://www.youtube.com/watch?v=vuFJAsdTEbc&feature=related

Tjing

Fredag

Klatchigt...=)

Hyfsad natt - man tackar för det...

Lika jädrans blåsigt idag med - t o m lite värre tycker jag än igår, och i morse var det VITT igen på backen när man titta ut - gillas INTE..+ grader i alla fall så det försvann ganska fort.

La mig en pyttestund - exmaken ringde sen, vi åkte ut till svärmor med pilatesboll (hahaha), det skulle hämtas en kompressor bl a.. Svärmor bjöd på kaffe och min pilatesboll fick luft - ska dock blåsas upp lite till i morgon, så jag får stilla mig att använda den. Sen fråga svärmor om jag ville smaka på nåt som stod o puttra på spisen - självklart, jag är ju inte den som är den =)..Mycket mycket god fisksoppa va det där i!! Och hon va så snäll så jag fick med mig en liten slurk hem - ska ätas alldeles strax till kvällsmat! Men det visade sig - när svärmor ringde och talade om receptet att så mycket "fisksoppa" va det inte egentligen..Det är morötter, purjolök, creme fraiche, och KRÄFTOST - fiskbuljong och dill o lite annat i..Men vi kallar det fisksoppa ändå tycker jag - blir enklast =). Jädrans gott var det i alla fall - och tack svärmor Berit för slurken - den ska avnjutas om en stund!!

I övrigt idag då? Jo, dottern har kommit hem - hon o Marjo kom på tidiga eftermiddan - det hade blivit beställt amerikanska pannkakor minsann - och dubbel sats gjorde jag till o med...Tror Marjo har slagit nytt rekord i att äta dem - de är mycket mättsamma och JAG är rätt känd för att kunna stoppa i mig rätt möe, jag orkar 3, kanske kanske 4....Fröken Nieminen åt..........................8!! Hahaha, det är riktigt, käka på, tösen som idrottar o står i behöver käk helt klart, men när hon va uppe i 6 och ville ha MER då skratta vi allt lite...Du är go Marjo, och du vet att du får äta precis hur mycket du vill!!

Körde sen med dottern och hämta upp lite kompisar - var på apotek och släppte sen av dem på festlokal - party ikväll såklart! Jag drog vidare till mataffären jag och handlade lite - ska strax iväg igen och lämna bilen till exmaken. Let´s Dance får jag nog se i morgon verkar det som, gör inget, jag brukar inte sitta jätteklistrad ändå.

Och nu är bilen lämnad och jag ska göra en go macka nu tänkte jag till soppan. En låt med ja..Vad månde det bliva idag? Jo det får bli lite ösa från 2009 - Heat med 1000 miles..trevlig fredagskväll och mycket nöje!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ab2sOngXrys&feature=related

Tjing

Träning

 Haha....=)

Hostat och sovit om vartannat, gick upp tidigare än klockan. Öppnar balkongdörren och får den tillbaka i ansiktet då ja...Kors i jösses vad det blåste! Har inte hört ett endaste dugg...Där ser man, överraskning. Iväg med son till skolan - ner i lilla bädden igen en stund, somna faktiskt till men vakna genomsvett vid halv 10.

Upp o hoppa helt enkelt, gjorde mig i ordning och ut i blåsten. Solen sken i alla fall och snön den försvinner så fint så fint, gillas! Om de kunde ta bort alla vassa stenar på gården med vore det bra, men det är ju så klart alldeles för tidigt, det får vi nog stå ut med ett tag till förstås. Vovvsen fick nästan använda klorna för att hålla sig kvar på marken, hon är ju inte stor den där, så vinden fick allt tag i henne mellan varven. Både hon o jag tyckte sedermera att det var inte värst trevligt att vara ute så vi gick in igen.

Käkade lite och grejade med lite kort sen. Ex-maken kom med bilen och sen var det då dags att åka till sjukgymnasten, äntligen. Har ju fått avboka några gånger p g a hostan men idag gav vi oss in i leken igen. Testade lite olika övningar som jag ska göra hemma - med pilatesboll bl a..Riktigt roligt, märks att man är totalt "ringrostig" vad gäller träning i alla fall, men med pilatesbollen ska jag nu komma åt de "inre" magmusklerna, jomen man har såna med, det är de som håller upp rygg o allt och det är där mitt problem sitter, de är försvagade helt enkelt och det ska vi nu försöka träna upp så det blir bättre. Ska även pröva att gå i lagom takt i 10 minuter - går det bra, ökar jag på. Så efter detta "informationsträningspass" så fick jag rådet att åka till Jysk, för där såldes just NU pilatesbollar till billig penning - och jajamen:

För 75 bagis och färg LILA, så är jag nu ägare till en sådan..Nu är kruxet att jag har inget att blåsa upp den med..hahaha, får väl åka till en mack eller nåt och blåsa upp den kanske? Det löser sig, sen kan man sitta på den när som helst, när man ser på tv t e x och göra lite övningar. Smidigt o bra! Gillas!!

Ska höra av mig om 3 veckor till min sjukgymnast och tala om hur det känns i ben o rygg - vi har ju ett problem som vare sig jag, sjukgymnast eller min smärtläkare kan klura ut, mina ben "lägger av" bara rätt vad det är..Får också fruktansvärd mjölksyra av att gå i trappor o så..Fasen vet VARFÖR..Sjukgymnasten är inne på ett arbets-EKG för att se så pumpen verkligen når ut överallt, har ju med syreupptagning o så att göra. Svag i musklerna i benen är jag inte - de + rumpan otroligt nog, är fortfarande riktiga muskelpaket minsann, så det är lite lurig om vad det är som ställer till det, men vi får jobba på med en sak i taget så får vi se. Jag har ju liksom inte bara 1 problem i min kropp utan många - och de flesta går ju inte att laga..Så är det med det.

Jaha kära publikum - Melodifestival var det ja...Hm...Vad ska vi taga idag? Jo, det får lite nyare variant, BWO gillar jag se, så det får bli dom idag med You´re not alone från 2009...Mycket nöje!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JYRmJa19-_4

Tjing


Nada..

Ja "nada" stämde ju, behöver inget..och inget glitter blev det....=(

En hyfsad natt med massa konstiga drömmar - ja det kan ju vara trevligt ibland, drömmar är ju rätt fantastiska, ibland är det som om man styr själv vem eller vilka man träffar, eller vad som händer, du kan ju ha mött både Brad Pitt över en kaffe och talat om varför elen blivit så dyr? Eller varför inte en duett med självaste Freddie Mercury i Queen inför en fullsatt arena?? Jadå, det finns massor att drömma om, eller hur? Och ibland är de otäcka så klart, men vår hjärna är allt magisk, eller hur?

Idag har allt solen skinit, det har fortfarande blåst med inte så mycket som igår. Man slänger allt upp trynet automatiskt mot solen när man är ute, gör inte ni det? Gött är det i alla fall tycker jag. Snön har fösvunnit också väldigt fort, nu är det i princip bara "högar" kvar, rätt skönt, vi får se hur länge det håller sig, det är ju bara februari så vi ska väl inte jubla än.

Hosteriet är nästan borta också - fabulous - nån gång då o då, så i morgon bär det av till sjukgymnasten - kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle företa oss med i morgon - överraskning helt enkelt. Ska även få bilen av ex-maken på dagen, ska handla lite med, dottern kommer till helgen och såklart har hon hittat på massa som vi ska äta och som jag naturligtvis inte har hemma - stollafia..Men hon e´duktig, VG på tentan igen - och 90 högskolepoäng till - katching!! Bra jobbat!!

Diskat har jag gjort med idag - javisst, otroligt men sant. Tänk att de ska vara så förbaskat tråkigt??? Eller tja, tråkigt...Man är nog snarare lite LAT va? Jo, så är det nog, nä, det får bli bättring - kanske....=)

Inte ett skvatt på tv ikväll som fångar mitt intresse, förvisso Efterlyst som tar upp mordet på vår Mariestadstös Anni som blev mördad i Syd-Afrika..Så fruktansvärt onödigt.....Ja hörni sicken värld vi lever i..

Ska strax ställa mig och göra lite spagetutti med köttfärssås till sonens stora glädje - jodå, det går allt ner, han själv ska läsa om blodomloppet - exciting värre tycker han - INTE =)

Idag ska ska jag frångå Melodifestivalbidrag tillfälligt - måste bara lägga ut en annan låt som är så fiiiin tycker jag, och den som sjunger är inte fy skam att titta på heller - i alla fall inte i denna videon, den har några år på nacken och artisten i fråga har väl varit på löpsedlarna så det räcker o blir över på senare år..Men skitsamma, sjunga kan han i alla fall - här får ni George Michael med One More Try i alla fall..Mycket nöje!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bG5N3GC-m20

Tjing

Ny månad & Blåsigt

 Snygg!!

5.55 slog jag upp de blå - VA, sovit hela natten?? Weeeiiii!!! Slumra bara sista timmen till klockan brände av. Frukost i magen och iväg med sonen.. Det va värst vad det blåser? Inte hört alls, och inte dåligt heller mellan varven. Struntade i det faktiskt och hoppa ner under täcket igen..Vakna 10.00 - ops..genomsvettig va jag med, drömt massa konstigt faktiskt..

Gjorde mig i ordning och ut med vovvs - slängde sopor, tur man inte skulle på galamiddag eller nåt för då kan jag säga att frisyren hade varit totalkvaddad vid det här laget - attans vad det tog i..Men vi streta på, faktiskt lite kallt också men inga minus i alla fall.

Gav vovven mat - prata med ex-maken, hann han skulle han titta förbi och hämta trasig stol o annat diverse här, skulle till tippen - och visst så kom han, skönt att bli av med det. Ätit lite, såg slutet av På Heder o Samvete, missade det idag och tydligen var det sista avsnittet med..Hmm, nåja istället börjar Cityakuten och det är inte tvi skit det heller!!

Har faktiskt slöat sen i eftermiddag, la mig på sängen en stund och krana in sådär jättebra...Då ringde telefon..Hahaha, så är det alltid tror jag - men gör inget. Hade legat en halvtimme så det var kanske dags att kliva upp.

Ikväll är det lite körig tv-kväll såg jag...På 4:an börjar ju Dr House - samtidigt som Den Hemliga miljonären är på 5:an..Aj aj aj..Nåja, jag får titta på miljonären i morrn på datorn här, tur det går att se avsnitten igen på det viset. Ska även se Sofias Änglar också tänkte jag. Lite mat, ut med vovve och sen go´natt för idag.

Idag lite nyare Melodifestivallåt - tror vi tar......The Poodles med Night of Passion - en riktigt bra låt - gillar den och dem skarpt!! Rock on och mycket nöje!!

http://www.youtube.com/watch?v=NRxG0neycTI&feature=related

Tjing


RSS 2.0