Bak

Jajamen, i did it again!! Vadå??? undrar ni nu så klart... Jo, tydligen så fyller jag år på torsdag (det är inget jag låtsas om...) så idag, för att vara lite före min tid så har jag bakat 2 tårtbottnar...Och de ble så jävla bra!! Hahahaha.. Har lagt vantarna på ett recept som är kanon, så idag gjordes det en med choklad och en utan, jag har t o m lyckats skära dem i 3 delar som den värsta konditor..Hmm, kanske vore en ny karriär att satsa på..Det är ju bara det att nu är det nästa problem, VAD ska man ha i..lika befärligt varje gång - o garnering ska vi inte tala om..Men men det brukar lösa sig i slutänden i alla fall, egentligen så behöver det ju inte va så märkvärdigt, alltihop ska ju ner i magen och sen sprida sig vidare till volangerna man har så...Vi får se vad det blir.

Friidrotts EM..går på tv nu. Vet inte riktigt vad man ska säga, Europa är ärligt talat ganska KASSA om jag ska va riktigt nitisk. Det blir inte så möe att titta på när inte amerikaner, afrikaner och asiater är med det är helt klart. En skräll i alla fall, och detta är inget illa ment alls - en VIT man vann 100 m...En fransos med..Kan väl bara säga Tre´s bien och grattis, men tiden?? Han vann på 10,11, förvisso i lätt motvind men ändå..Jämför det med Usain Bolts värlsrekord 9,58...Säger ju en hel del om vilken klass skillnad det är på sprinter..Och i många andra grenar med för den delen..Svenskarna då? Tja, vad säger man, det är som vanligt, hälften har inte där att göra överhuvud taget,  "jag gjorde mitt bästa" snacket håller icke längre..Våra "gamla" världsstjärnor, som Christian Olsson, Sanna Kallur bl a, dras ju med skador och jag tror att de icke kommer tillbaka nåt mer, tråkigt men sant. Carro försöker med alla medel att göra karriär i längd och mången mun säger att hon skulle inte slutat med 7-kampen..Men hon har vunnit allt hon kan vinna - så vi får väl hoppas att de lossnar i längd med..
Sen några funktionärs/sjukvårds missar...Vår långlöperska kollapsade med 2 varv kvar och tog sig åt hjärtat, nu fick vi tv-tittare veta av våra egna kommentatorer att hon har svår astma, men hur lång tid tog det innan sjukvårdare kom fram? Flera minuter, och så får det inte gå till..aj aj aj...Med risk för att syrran slår huvudet av mig så säger jag då att det är ju spanjorer vi talar om eftersom EM går i Barcelona - och spanjorer - de säger "manana, manana"....i morgon, i morgon...Är väl typ så de har agerat där nere på arenan..Det är tur det blir lite att diskutera i idrotts sammanhang, eller hur?? Och vår herre i 10 kamp, som har medaljchans dyker inte upp till start - orsak - vätskebrist och ev akut magsjuk?? Jag säger som Mattias Sunneborn - "Vätskebrist 2010 i friidrott??? NÄ NÄ NÄ....

Skruttväder idag med - men i morrn ska det bli uppehåll i alla fall. Får besök av en riktigt god vän och vi ska ut o picknicka vi..Jajamen IGEN.. Allt för nu, mycket nöje med klippet!!



Hahahaha...

Tjing

Regnet smattrar - igen

 Vaknade till detta ljud mot fönstret, smatter smatter...ganska mysigt ändå, tycker ni inte?

Igår fick jag ihop 5 st STORA påsar med allsköns grejer - och åkte sen till Kyrkans Second hand med alltihop...och gjorde ett FYND!!! Ni vet såna där frukostbrickor med ben på som man kan ställa i sängen? SÅNT har jag letat efter med ljus o lykta, finns ingenstans...Men så igår - bara sådär mitt framför ögonen på Second hand så stod det 2!!! såna brickor från Ikea, med ben, och de ropade mitt namn i kör.."Annika Annika här är vi!!!!!!" Jag snöt en fort som fan kan jag säga - till en nätt kostnad av 30 spänn! Vad säger man om det va?? Att det ska vara så förbaskat svårt att få tag i saker som är BRA? Jag hade dock inte tänkt att ha min till att äta i sängen med dock, ne, laptopen ska stå på den sen, kan jag sitta i vardagsrummet med min dator o samtidigt följa tv-n, går inte nu se, har den stationära i sovrummet, liiite svårt att dra med den till tv-n..För ni vet väl att man INTE ska ha laptopen i knät, varning varning...Så nu kan jag sen sitta i min lilla fåtölj t e x med detta bord o laptop på, SÅ KÄCKT, eller varför inte i soffan?? TJOHO säger jag bara..När jag kom fram till kassan då o skulle betala så sa jag lyckligt till expediten att "en sån här har jag letat efter med ljus o lykta!!!" Jaså svarar han, såna brukar vi ha MASSOR av, även i trä.....jo tjena, massor av då ja, jag har letat som själva hejsan varje gång jag varit inne där, men nu är det slutbekymrat om det!!!! Kanske åker i morrn och köper den andra med, bara för att....Hahahaha, då har JAG 2..

"Döttrarnas" roadtrip blir bara bättre o knasigare - lite otur har de med måste jag säga..Igår kom de fram till Göteborg och då helt plötsligt la vanen av...Gick inte att starta..Så det blev bärgningsbil för den stackarn till en verkstad och där kunde de nog inte laga den snabbt, kort med folk o semester...MEN, idag ringer de och säger att hela verkstaden engagerat sig i deras bil, de har tagit in en extrakille t o m, för de ville ju inte att 7 stackars tjejer från Mariestad skulle bli strandsatta i Göteborg och t o m få hyra en ny bil för att komma hem...Så den är lagad!! Flickorna åkte till verkstaden med både blomma o fika till bärgaren och verkstadskillar - tycker ja va helt galant, det var de ju värda, eller hur? Så nu kan de fortsätta sin sista dag på Liseberg, ikväll är det hemfärd - i en lagad bil, KANON!!

Fick även mina Fred Astaire filmer igår med...Jaja, jag kunde ha sett dem idag, det regnar ju, men nu är det ju såhär också att Friidrotts EM går också, tv-n på så klart..Jag spar nog den karamellen till lite höstigare dagar tror jag...

Nej, dags för klipp...Mycket nöje!!



En scen ur Macken....Hahahaha...

Tjing

Rensning pågår....

Jupp, nu jäklar ska det rensas...Har i stort sett "tjoffat" in mycket saker både här och där och scenariot blir, att när du öppnar nånstans så får du hela skiten i famnen...Sonen har massor med kläder som han växt ur som bara ligger där, rensade klädkammaren igår, nu kan jag nästan dansa hambo därinne...Märkligt vad man samlar på sig egentligen och som sagt, man är lat ibland och bara knökar in grejer i skåp, lådor o garderober..Men nu ska det ut och omstruktureras..Jag har 3 hem här, eller åtminstone SAKER från 3 hem, mosters, mitt eget och farsans..Halleluja...En del saker kan man bara inte slänga eller ge bort för det skär ju lite i hjärtat, men, varför ska det sparas bara "för att"???? Det kommer troligtvis aldrig mer användas och barnen kommer ju definitivt inte vilja ha det så - NÄ UT MED DET..

Ni har säkert förstått att jag är barnsligt förtjust i steppdans och lite sånt där...Just Fred Astaire, Ginger Rogers och sånt är ju kalas alltså, så igår beställde jag en box - dock utan svensk text, men det gör inget - med just Fred Astaire filmer...De kommer nog idag så det blir högtidsstund, kanske inte idag men nån regnig dag eller så, för sånt där blir man "happyface" av, i alla fall jag. Har försökt att få tag i Esther Williams filmer med men det är tyvärr så att de inte är släppta i Sverige, synd, för det är också jättebra. Gillar ju också Poppe, har många med honom så igår introducerade jag även sonen i Poppes värld, först ett klipp på Youtube med Soldat Bom...Sonen låg på golvet och skrattade och satte sig sedan att titta på hela filmen. Lite kul när den generationen tycker det är skoj med en film från 1948 (tror den är gjord då) och dessutom svartvitt!! Så dagens klipp blir just en liten snutt från Poppes "Soldat Bom"... Ha en bra dag allihop och mycket nöje!!



Tjing

Tvättdag...

Och det är ju liiiika tråkigt varje gång..Denna tvätthög som jag hade överensstämmer ganska bra med bilden, ok, det var 2 överkast i mitt också + att jag rensa bland dotterns kläder...Hej o hå, här blandar vi o ger vill jag lova, say no more..
Dottern och förresten alla 7!!! döttrarna är ju ute på Roadtrip - det upplevs än det ena än det andra, idag har det varit shopping i Ullared minsann!!!! Och vissa kommer tydligen med i tv kanske vad det lider..Hahaha, det måste följas när det startar igen.

Idag har solen skinit också, var faktiskt rätt skönt fast det kom några svett attacker ändå...I natt var det annat må ni tro..Vakna vid 3 och frös nåt så hejdlöst så jag fick gå upp o hämta täcket, det är ju inte tropiskt längre på natten precis, vovven min frös nog med, för hon hade kurat ihop sig så tätt hon bara kunde intill mig - det är liiite jobbigt att ha henne i sängen, hon väger TON det lilla lurviga djuret, och jag kan inte röra mig ur fläcken. Är hon riktigt på humör kan hon t o m morra åt mig när jag fösöker i ren desperation få liite täcke åtminstone..Jojo hon kan hon den gamla skatan.

Idag blir klippet en önskelåt från sonen..Ha men, önska kan man här med ser ni!! Så mycket nöje!!



Kan inflika här att med denna låt har en annan gjort dansgolven osäkra en gång i tiden.. Hahaha

Tjing

Ny vecka

Hahaha, Gustaf knows how to do it......

Denna dag har varit riktigt rejält APTRÅKIG rent ut sagt. Vaknade av sms i morse av dottern, de hade sovit i bilen några timmar för att sen slafa på stranden i Halmstad..Herregud..Ungdomar, bättre väder verkar de ju ha i alla fall eftersom de slog sig ner på stranden. Men jag gick inte ur slafen förrän vid halv 10, man somnar ju inte 100 % igen utan man ligger o småsnusar lite och då kan klockan gå jädrigt fort.
Upp o käka frukost i alla fall o gjorde mig i ordning. Åkte sen till mataffären i en himlans snögger bil..(Tack goa Marjo för att jag får låna den när ni är borta!!) Jag har kört denna bil 1 gång förut och kom inte riktigt ihåg hur det skulle förfaras vid start..Jag vred på nyckeln men inte då att bilen starta...Såg sen att "just de!!" knappen ska in också ja samtidigt som du vrider..TJOHO, bilen igång.. Sen va det backspeglarna då ja, som är infällda, men hitta den lilla knappen snabbt och bzzzzz ut med dom...och sen åkte jag..Handlat fick jag och sen hem igen. Det är lite ruggigt, jag är trött och har inte minsta lust med ett enda skit. Har i stort sett suttit här framför burken o glott, lagat lite mat o nja, inget särskilt.
Var o boka tvätt tid till i morgon, fick 16-20, spelar inte mig någon roll, jag har all tid i världen. Sonen är hos pappa en stund och kommer senare sen.

Har suttit under dagen o kollat på Youtube. Vet ni vad jag tycker är så vansinnigt skojigt att titta på?? Jo gamla filmer med Fred Astaire och simdrottningen Esther Williams..De kommer ni ihåg va? Det är ganska svårt att få tag i de filmerna nu, men några finns att köpa allt.. Så idag kära vänner så ska ni få ett gammalt hederligt klipp med Fred Astaire...Mycket nöje!!



Tjing

Regnet det bara öser ner...........

 Ja idag öser det ner HELA tiden...13 grader, WOW, den svenska sommaren är ju strålande....

Så eftersom det varit sånt "skitväder" så blir man ju sååå trötter zzzzzzz....Bäddat, plockat lite och lagat mat, det är väl på sin höjd vad dagen har erbjudit. Jag skulle kunna somna på stört när det är sånt här väder, men det går ju inte för sjutton, måste ju sova om nätterna me...

Ungdomarna ska iväg på sin lilla Roadtrip - det bär av till Halmstad, Ullared, Göteborg-Liseberg, men nu är bilen försenad de skulle låna, så de har inte kommit iväg än..Lite besvikna naturligtvis, men iväg kommer de nog, hoppas de får det skoj och bättre väder!!

Allt för nu idag, mycket nöje med klippet!



Det HÄR är SÅÅÅÅ bra, en riktig klassiker, jag sitter o ler....

Tjing

Löööörda

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH, man nästan HÖR gnisslet..AOUCH...Men nu ÄR ni vakna va?? Vill mena det....

Förstår inte hur länge jag har börjat sova om morgnarna..Hur ska detta bli om en månad precis idag då skolorna börjar och helvetesmaskinen skriker TÖ TÖ TÖ???? Vakna 9.20 idag, tittade på mobilen och TYCKTE att det stod 8.20...Nä man ser inge bra på morron nej, så lite överraskning va det allt när det visade sig att klockan var 9.20..Jösses, då har ju halva daaaan gått ;)

Sonen o jag intog den gemensamma frukost som vi brukar göra när det är helg, och sen...Tja, INTE ETT SKIT faktiskt. Det har varit ganska kallt i dag med, är sommaren slut nu tro? Nej, de säger ju att detta är den "svenska sommaren"..Jaha, vad var då det andra???? Ingen aning...

Storasyster har ringt idag med från Mallis, VI har namnsdag idag nämligen, heter Christina bägge 2. Min farmor hade nämligen pippi på att alla, även hennes 8 barn och då sedermera även barnbarn, ska ha något namn efter kungligheter, jomen, jag heter ju Sofia Christina, och syrran heter Christina, farsan hette Lennart i andranamn och så där håller det på..Ja jösses..Men kärt barn har ju många namn sägs det. Syrran var förkyld i alla fall och lilla Paula (sonens tös) hade varit jättedålig och legat på sjukhus i 8 dagar med lunginflammation o grejer..Stackars liten, hon blir 1 år här snart, o det gick också fort då ja....Det är ju lite rumpnisse att man inte har pengar så man kan åka o hälsa på, jag har inte sett tösen än, men det blir väl nån gång hoppas jag..Brukar vara väldigt poppis när moster kommer från Sverige ;)

Nähä, nu är det slut för idag här, börjar på att bli knepigt med klipp, men det löser sig säkert. Mycket nöje!



En liten kortis blev det, Tiger Woods, han må ha gjort bort sig privat, men oj vilken idrottsman han är i alla fall..Detta är ett reklamklipp - kolla får ni se =)

Tjing

Kallt o regnigt...brr

Hujedamig...10 grader har det varit idag, och regnat har det mä...Tvi vale, nu frös man då ja...Aldrig är det bra.

Men vet ni vad?? Jag har STRUKIT ALL TVÄTT!!!! Weeeiii, jubel och hurrarop, javisst!! Blev väldans tomt, men skööönt att det är gjort nu.

Har precis nyst en sisådär 25 gånger på raken..Förkylning?? NÄE jag hoppas inte det, nu får det räcka med sånt för i år tamig sjutton.

Dottern är iväg o partajar, ska ut i morrn me, höll JAG på så??? Ja troligen hahahahaha, vem stod inte FÖRST i kön på Hembygden på den tiden.....Say no more..

Resten av kvällen blir väl en matbit, o sen sitta här, tittade just vad det var som sändes på tv ikväll, och det är f-n inte klokt...INGET att se..jaja, det blir snart höst och då brukar det nästan bli körigt med alla serier som kör igång igen, eller hur?

Ha det gott därute och mycket nöje med klippet!



Eftersom det inte var nåt på tv så kommer en sketch med Galenskaparna - SKOJ!!

Tjing

Shopping, regn o slapp

Hamen...Shoppat har jag gjort idag..Fick igår en för tidig födelsedagspresent av bästisen, ett presentkort på Lindex! Man niger och kramas hårt naturligtvis..Hon är inte hemma på min födelsedag så jag fick det nu..Så iväg till stan o shoppa, lite hysteriskt inne på Lindex, mycket turister och "ta 2 betala för 1" liret..Jadå, jag rev ja me´och hitta 2 fräcka t-shirts för 99 spänn, som hittat. Gjorde även ett ännu bättre fynd i en annan affär. Ett par pepitarutiga byxor, fräcka, för..................10 spänn!! Nej jag ljuger inte alls..DET kallar jag fynd!!

Regnet ÖSTE ner i morse när man slog upp korpgluggarna, slutade sedermera, o solen tittar fram lite då o då, men nu ikväll mulet och lite kvavt tycker jag.

I övrigt har jag suttit här framför min kompis - fixat o trixat o donat lite, tycker sånt är skoj jag. X-maken har varit här på en kopp kaffe och kaka, han gjorde en avstickare hit innan långpromenaden, behövde han då när han smäckat i sig kaka då ja....

Klipp idag? Ja jag vet faktiskt inte riktigt - jag kollar runt så får vi se, mycket nöje!



Fem Myror...Alltså det är så BRA....Hahahaha..

Tjing

Nothing today

Ja vår käre Gustaf är en mycket KLOK katt, tycker ni inte?? Hahahaha.....

Idag vaknade jag halv 5 med världens nack-huvudvärk, gillas inte...Det är nåt av det värsta jag vet att vakna på det viset, jaja, bara upp och ta tablett och smörja med Orudis..Lyckades somna o vakna 8, och det mesta var borta, DET gillas!!
Dagen har annars bestått av lite diskning, matlagning, en sväng till kompisen på cykel och sen suttit här..Lugnt med andra ord, kvalmigt idag med, vete fan vad väder har för humör - svänger gör det sannerligen i alla fall.

Halva veckan har också redan gått, märkligt, kommer inte ihåg vad jag gjorde igår??? SÅ fort går det. Lite läskigt men det har jag ju sagt förut..Och som sagt, man minns inget längre, jag måste skriva lappar för att komma ihåg vad jag ska göra - vad är det tecken på tro??

Jo! Nu kom minnet lite, igår rensade jag faktiskt kökskåp och omstrukturerade lite..Herrans röra överallt, plong pling in med skiten nånstans och när du öppnar nästa gång får du allt i famnen..Fabolous....Men nu är det lite mer ordning åtminstone..Strykhögen ligger där den ligger... Oj va bra den låg där!!! Hahaha...

I morgon minns jag vad jag ska göra i alla fall..Fick en för tidig födelsedagspresent av bästisen, ett presentkort på Lindex, så DET ska jag göra i morrn tänkte jag, SHOPPA, skojigt......

Klippet idag är faktiskt lite "otroligt"..Det är rätt kort men kolla in...Mycket nöje!!



Tjing

Bak & Tvätt

 Jupp, bakt har det blivit.....Jaja, hetsa inte upp er alldeles, NEJ det är INTE mina kakor på bilden....Sorry....Men en chokladsockerkaka med glasyr på i min nya stjärnform med det i alla fall!!! Ja men, God blev den med..

Har också tvättat - yes sir, liite mer stryktvätt, men ska faktiskt försöka ta den ganska pronto...Kanske - jo....det ska jag.

Inte så mycket nytt annars under solen, den har förresten skinit lite nu o då, är moln här o var, vet inte vad det ska bli av det för nåt.

Allt för nu, mycket nöje med klippet...Blir nog nåt med bak idag kanske??



Tycker sånt här är vansinnigt skoj att titta på, de som kan dekorera tårtor på de mest fantastiska sätt!! Denna tjejen är riktigt proffs!

Tjing

Storhandling och räkningsbetalning...

Ja ta mig fan...Usch säger jag för storhandla och betala räkningar...Finns inget värre tror jag..Och man blir ju JÄTTEGLAD varje månad för att det går ihop - inte...TVI säger jag bara...

I kväll nu har jag o sonen varit ute o åkt en sväng, var först till Kyrkans Second hand butik, alltid kul att titta i faktiskt och köpte mig en bakform som ser ut som en stjärna...Hahahaha, sånt där är skoj tycker jag, får väl se när jag ska inviga underverket.
Sen en tripp till Godisfabriken, ja jag behöver inte förklara närmare om den va ;)
Sen förstår ni har nåt inträffat som jag aldrig trodde skulle inträffa..Jag har brutit mot mina principer - jag vet, INTE KLOKT!!! Det är såhär, att jag har lovat mig själv LÄNGE att ALDRIG nånsin att jag sätter en FOPPA-toffla på min fot.. NEVER in my life.. Vad hände idag då? Jag har köpt mig ett par tygskor som jag då tog på mig när vi åkte..gnag gnag bak på hälen, fick sån skoskav så jag höll på att dåna av, skinnet hade t o m lossnat..In på en butik i stan - DÄR vet jag dock inte vad som hände eftersom mina händer (utan min tillåtelse) sträckte sig efter FOPPA tofflor - i zebramönster?????? Ahhhhhh.......Himmelriket öppnade sig när foten gled i dem...Happ, och innan jag visste ordet av var de betalda och ...............................jag har dem fortfarande på mig!!!!! Hahahaha, klockan är snart halv 11 på kvällen o jag har inte klivit ur dem sen vi kom hem....Jaja, man kan väl ändra sig???

Mycket nöje med klippet go vänner...



Skojigt..Ur Himla många program med Galenskaparna & After Shave... SÅ beter ju inte jag mig förstås i kassan....

Tjing

Slööö & Slapp....

Jaaa...sen fredagskvällen så har jag väl haft det sådär då...enda skillnaden är väl att jag inte legat i soffan resten av helgen utan suttit här...Vädret har varit lite kasst faktiskt, man har t o m frusit lite på natten, men det har inte blivit sova ändå..Är inne i en riktig skitperiod faktiskt, lägger mig runt 1 kanske men somnar inte förrän 3-4...o vaknar 8-9, visst lite blir det, men inte som det brukar. Jaja det går väl över.
Så inte ett enda nytt - joo, en av bästisarna har nu åkt till utlandet o ska vara där 3 1/2 vecka, hoppas de får det gött, de behövde komma ifrån lite tror jag.

Ha en fortsatt lat söndagskväll, jag fortsätter väl med mitt sittande här...Klipp, ja - mycket nöje!!



Kommer ni ihåg denna tro??? Israels bidrag i Eurovision song Contest 1987...Huppa hule hule, fast den heter nåt helt annat som är ganska krångligt att skriva.....Den är väldans käck i alla fall tycker jag...Lite "udda", kanske blir fler såna från Eurovision...

Tjing

Picknick



Var på picknick igår kväll, bjuden av bästisen...Var hur mysigt som helst. Hon hade gjort jättegoda baguetter med massa gottigott i och hade med sig vin, öl o likör. Första anhalten var ett naturreservat vi har här i stan, det var lite trix och knix att ta sig dit med cyklar o allt men till slut var vi på plats...Enda kruxet....Alltihop är en enda stor KOHAGE...Men kossorna var vääääldigt långt borta när vi satte oss. Vi åt och vi drack och njöt av utsikten, tills bästisen slog en glutt åt sidan....Aj aj aj...KOR on the move!! Happ, sagt o gjort, packa ihop och gick vidare till campingen/strandbadet. Där har vi suttit en gång förut och så blev det nu med. Denna gång t o m ett bord att sitta vid, så där huserade vi resten av kvällen. Det var lite mörka moln så vi trodde allt att regnet skulle komma, men se det gjorde inte det...Det var annat som kom.....små möss som kilade runt fötterna till bästisens stora förtret, hon satt resten med fötterna uppdragna.......När mörkret föll cyklade vi hem till henne, tog en pilsner på altanen och sen var det hemfärd. En mycket trevlig o mysig kväll!!!

Somnade då halv 5 i morse, gick upp halv 10..Är väl inte jättepigg då nä, och dagen ser ut att bli TRÖK, det regnar o ska så göra resten av dan tydligen, gör inte mig nåt....Så det blir slö & slapp idag alla kategorier, det lovar jag. Mycket nöje med klippet, det blir nog en sååång idag...



Härlig va?? Jomen..

Tjing

Fått lite gjort!

 Aouch....sicken heting detta är.....Vem kanske ni undrar?? Har ni sett Twilight filmerna?? Om inte - SE DEM!!!! Denna hunk är egentligen varulv.......HUUUUU....Jacob Black är namnet i filmen och Taylor Lautner i verkligheten...tssss, burning hot säger jag......Say no more....

Idag ni, har jag faktiskt STRUKIT!!!! Javisst, är det inte fantastiskt??? Inte riktigt alltihop med nästan, har mina kläder kvar..bara sonens tog en bra stund, kan undra om han överhuvudtaget haft några kläder på sig de senaste veckorna..?? Tyckte jag strök ALLA...Vädret har varit idealiskt för detta evenemang, blåsigt, lite regnigt, inte denna otäcka värmen, så jag tog mig själv i nackskinnet och bar mig till strykbrädan - NU eller ALDRIG... Hahaha, så lite duktig har jag väl varit??

I morgon är det nåt roligt på programmet - bästisen o jag ska ut o picknicka, ska bli hur mysigt som helst, lite goa baguetter med fyllning i, vin, öl, och ja kanske nåt mer, massor med skratt och så stjärtlappar förstås, HAHAHAHA, man får inte bli kall om ROMPAN när man picknickar... Cykel är det naturligtvis som gäller, får bara inte glömma att sätta dit framljuset...Jag brukar ha turen annars att länsman så klart kommer på en UTAN lyse...."hörru du, du har inget LYSE du!!!" DET måste man ha!!!! "Trasigt.." piper man fram lite försiktigt och hoppas att inte näsan ska växa, för man ljuger så förbannat...."Seså, kliv av cykeln och gå resten, o du! Fixa lyset!! Vart bor du??" Va fan svarar man, Haparanda eller???? Ne - man pekar "däääär borta" "Ok säger länsman, men då kliver du av nu då och GÅR hem, ok????" Jaaaaaa säger man försiktigt....Länsman åker.....O vad gör man?? Jo kliver på och cyklar!!!  FORT...hahahahaha....

Klipp idag då?? Jaaaaaaa, vi får se, vi får se.....Mycket nöje i alla fall!!



Den skrattande bebisen...Så kul..man kan inte låta bli att skratta själv, 128!!! miljoner har sett detta klipp, och det roliga är att det är en svensk liten gosse med.....Pappan härmar mikro"pling"....

Sovmorgon

Glitterbilder is the shit......

Sovmorgon idag, vakna 10.15...Varför?? Jo....Dottern, mågen o en kompis skulle ge sig iväg till Tyskland i natt, klockan ställdes på 02.15, jag kom väl i säng vid 1 snåret och somna naturligtvis inte, o inte damerna heller, så vid halv 4 i morse somna jag....Därav sovmorgon då ja..Kl är nu 12.55 o de har redan anlänt och shoppat klart i Tyskland, ska äta bara och bege sig hemåt igen...Ja jag säger då det, sicka ungdomar va??

Annars inte så mycket nytt faktiskt, det är fortfarande varmt, igår bröt helvetet lös en stund, det åska och blixtra och regna så ända in i h-------te, det rensa upp det lite, i natt var det bara 15 gr ute när ungdomarna gav sig iväg. Men idag skiner solen igen, dock lite moln här o var.

Ska väl ställa mig i diskebaljan, jag MÅSTE stryka, nu är det kaos i strykhögen...Allt för nu..Mycket nöje med klippet förresten!!



Mr Bean badar.....Hahahahaha.....

Tjing

Liiiite gjort, men ändå...puuuuhh

 Åååhhhhhh om man hade en sån där......Vad lycklig jag skulle va!! Det har varit varmt idag me´men inte lika illa som igår...Har tagit tag i stordisken a la Annika, var tvungen, lite körigt om man inte ens har en tallrik att käka på...Tog även tidningsstället och rensade ur det, syn att skiten ska lossa från väggen bara för att det blir för tungt. Svettas i alla fall ändå, herregud, hur mycket svett finns det??? Töcker inte om et i alla fall...Frillan blir snygg åtminstone - NOT, blöta stripor som hänger i bak..FINT.

Och ingen är knappt hungrig, åt lite sallad med tacofärs till i middags, nu ikväll ville dottern ha kokt potatis...Men va f--n, är det inte varmt ändå så det räcker...Skala potatis, stekte böttekullar och gjorde sås, det åts runt 21....Åt inte så mycket, har magkatarr så det skriker om det, tycks inte om det heller...Fy..

Dottern, en kompis och mågen, de 3 M:n ska på onsdag morgon runt 3-4 dra ner till Tyskland då ja, fram o tillbaka, köpa prit o åka hem igen, spontantripper kallas sånt för tydligen, och faktiskt brukar det man gör spontant bli en riktig höjdare..

Jag glömde ju igår!!!!! VIVA ESPAÑA!!!!! Jajamen Spanien tog hem VM-guldet i fotboll!!! Titta allt lite igen, måste ju va solidarisk med släkten för bövelen..=) Stort GRATTIS i alla fall och una cerveza por favor!!!!

Klipp kommer - lite skönsång kanske?? Mycket nöje!!



Tjing

Jag tror jag emigrerar till Nordpolen....

Här vill jag vara just nu.....FY FAN vad varmt det varit idag...35,4!!!!i skuggan här..Det har runnit av mig i princip hela dan, och till slut vet man inte riktigt vart man ska ta vägen..Och VAD föreslår min dotter då i denna värme?? "Kan vi BAKA nåt???????" Herregud människa, BAKA i denna värme - e du klok du??????" Mjao, det blev bakt då...Dottern är ju inte hemma så mycket längre så ok....Det blev kanelkaka med frasig topp...Ja det låter det ja. Frasig topp innebär kanel och socker blandat som man helt enkelt strör över smeten innan den sätts in i ugnen..Det kanelsockret finns för övrigt inne i kakan med så Heja vad kalorier och sötslisk...Men go blev den i alla fall, ja var gör man inte för sina barn?

Hade tvätt tid kl 16-20, trodde ni att det var svalare då kanske - NÄ, det är ju synd alltså att man inte går ner massa i vikt när man svettas hela hela hela tiden så det rinner utmed hårbotten, rinner utmed ryggen och du t o m blinkar svett..Halleluja...Åt gjorde vi nyss och kl är snart 22...Man är inte hungrig ju, vill bara sätta mig just på Nordpolen, eller om jag får fjäska med en kompis som jobbar i mataffärn i stan att jag får bo i mjölkkylen ett tag...

Annars nada, sonen har varit en sväng hos far sin och spelat X-box lite, märks på ungarna med att de inte orkar när det är såhär varmt. Badade min vovve i fm med, jag var lika blöt av svett som hon av duschen, men nu ser hon åtminstone hyfsad ut den gamla, hon sover mest hon, sicket liv.....

Smäll inte av allihop därute nu i värmen och för jössenam DRICK VATTEN!!!!!! Mycket nöje med klippet förresten..=)



Hahaha, lite cool pingvindans i denna värme.....

Tjing

Hot hot hot

 Så varmt idag igen så jag nästan ringde brandkår´n.....O denna trevliga brandman hade gärna fått släcka lite eldar...hahahahaha

Av mycket om det jag skrev igår, blev det INTET idag heller....De är då f-n, men jag skyller på värmen idag faktiskt, jag tror ni förlåter mig, eller hur?? Blodtrycket är inte att leka med när det blir såhär, man mår inge bra. Hoppas den utlovade regn och åskskuren kommer i natt om inte annat så det lättar lite..I morrn är det tvätt igen och NEJ jag har inte strukit förra och förrförra och förrförrförra tvätten heller....AJA BAJA.. I know

Dottern är iväg på spontanfest...Skulle inte alls ut i helgen, nejdå, oj oj oj, nä, det går ju inte, men hepp, in i dimman igen ja....Av hennes lilla roadtrip igår blev det....TORSÖ med omnejd...Hahahaha, jadå det går allt att åka dit med, och Hassletappen hade visst fått sig ett besök med...Ja de är roliga flickorna....

Idag blir det nåt klipp med eld, varmt, fire, burning, vi får se..Mycket nöje i alla fall!



Det blev en låt med Nordman - Ännu glöder solen...

Tjing

Freeeedag

Klok katt detta eller hur?? Hahahahaha....

Ja, jag förstår inte varför allt ska gå så TRÖGT...Oj vilka planer jag har när jag vaknar på morgonen, "nu ska jag göra det och sen ska jag göra det!!" Det blir inte ETT SKIT gjort..Idag var jag NÄRA att ställa mig o baka en kanelkaka, en sån där smaskig sak med krispig ovansida och lite goj inne i...Men NÄ, det gick över det också. Till mat idag var det ingen som var hungrig..Dottern sitter och läser o läser o läser, så det fick bli riktig sniklunch, toast..Men ikväll har jag faktiskt varit liiite redig då rå´, stekt grillkött, gjort ris, sallad, stekt svampinjoner och sås, en kompis till dottern har varit här så vi har ätit det. Satt som en smäck i april...O så ett glas vitt på det, jodå det gick ner om man säger så!

Vet ej när energin ska komma att vilja göra nåt vettigt i hemmet, behövs strykas, städas, fixas lite här o var men va f--------n...........Det är en dag i morrn med, eller hur va det? Ja just det! Jag cyklade till Tempo och köpte dasspapper ja..........Kan ju behövas faktiskt. Nothing more today to say...Klipp? Jaja.....kommer vet du ;)



Galenskaparna gör "Bara sport"....Hahaha kul, och de är inte dåliga på att sjunga a capella....

Tjing

Tillägg idag: Klockan är 22.30...Dottern och kompisen åkte nu ut på en Roadtrip - dit näsan pekar alltså..Stollafior...Bara de inte kommer på det en annan gjorde i sin ungdom...Kl 02.00 efter en vända på Stadt på den tiden drog vi till Göteborg ................. och köpte KORV!!! Sen åkte vi hem igen.....

Trött...

 Typ såhär har jag väl sett ut och betett mig idag....Är trött, men idag har det nog fasen varit vädret som ställt till det...Sover rätt bra nu, i morse vakna jag 9.20...Men dagen har gått i slow motion eller nåt..Det är blåsigt och nu väldigt mulet och lite kyligt..Lugnet före stormen läste jag..Till helgen kommer den berömda härliga kvalmiga jagkaninteandas värmen tillbaka...

Har i stort sett diskat, o varit en sväng på cykeln till affärn, annars har jag suttit här eller i min fåtölj o gäspat lite..Sonen är iväg till pappa en stund igen, det är väl X-boxen som hägrar kan jag tro. Dottern är hos kompisar och ser på film, Dirty Dancing skulle tydligen ses för det var nån av tjejerna som INTE sett den????? HALLÅÅÅ, hur kan man INTE HA SETT Dirty Dancing undrar jag....Nästan spöstraff på sånt hahahahaha..

Snart helg igen då, vart tar tiden vägen, är det nån som kan svara på det? Jag vet inte i alla fall, tyckte det var igår som sommarlovet började men nu är redan 1 månad förbi och bara 1 kvar, ja kära nån..O nåt vettigt har ju inte blivit gjort denna sommaren heller - än. Man softar bara helt enkelt - tecken på att man börjar bli äldre eller vad?? Jag hör inget - jag ser inget....

Dagens klipp - en australiensare som jag skulle vara mycket hedrad att få träffa o lyssna på. Vilken fantastisk människa..Se själva...Mycket nöje!



Tjing

Viva España!!!

Happ, Spanien i VM-final i fotboll!!! Nu undrar väl ni vad i h--------te hon sysslar med som börjar gasta om FOTBOLL??? Direkt kan jag säga att det är INTE och jag menar stort INTE min favoritsport alls, löjligt, springa o jaga en boll.....MEN....När nu då Spanien spelade semifinal så hejade jag ju givetvis på dem!! Och det gick ju utmärkt!!! Det var bara för att jag tittade...LITE hahaha...

Idag inte möe heller, sonen har varit hos pappa en sväng i kväll, och hit kom mågen en stund, vi åt kyckling i ugnen o ris med rosépepparsås...inga fel det!!!

Blåst som bara den idag, värmen har liksom försvunnit sin kos verkar det som...Visst, solen har allt skinit men det är kyligare..

Nu tror ni då att det ska bli nåt klipp om fotboll....ALDRIG I LIVET..hahahaha, men sport ska det bli, men då MIN favoritsport...Mycket nöje!!



Usain Bolt....."Blixten"...ja vad säger man...Totalt makalös människa att springa...Världsrekord 200 m...Man blir stum...och det blev kommentatorerna med.....hahahaha

Tjing

Äntligen...

 har jag fått lägga vantarna på denna dvd!!! Herregud, det satt långt inne, men NU har jag den..JIPPIE!!! Dessa 4 gutter från Norge...magiska att lyssna på, man sitter nästan och grinar så bra är det..Snacka om samspelta, de sjunger som gudar alla 4......Jag NJUTER.............. Man tackar Norge för dessa mirakel..=)

Idag lite disk, lagat amerikanska pannkakor, betydligt godare än vanliga kan jag säga och mer mättande också! Det är t o m så jag äter, för vanliga pannkakor är bara "bös" som vi säger här i Skaraborg hahahaha..Sen ikväll spädde jag på med lite mer onyttigt, korv o pommes frites med bearnaise sås...jaja volangerna tycker om det i alla fall....

Ja, jag VET att jag lagt ut en låt med dessa 4 förut, men ni ska få en till...Lyssna o njut.....Mycket nöje!!



Tjing

Måndag

 Ungefär så ja...Gustaf vet hur man gör!!! Ballare kissemiss får man leta efter, eller hur??

Idag...ja inte ett jädra skit - igen, det enda som "hänt" då är väl att sonen cyklat i kull ordentligt för första gången och skrapat knäna..Se där ja, det var FÖRSTA gången det....Gick bra i alla fall o ingen gråt o tandagnisslan heller.
Har också pratat med en god vän och fått goda nyheter från henne..Skönt, det börjar röra på sig nu..

Idag ska ni få ett riktigt snyftklipp faktiskt...En liten tankeställare kanske om livet, jag har sett det många gånger och blir lika rörd varje gång...Ta vara på varandra...



Tjing

Nostalgi...

 Har idag faktiskt sett på filmen Grease...HUR MÅNGA gånger jag sett den???? VET EJ, men många är det!! Lika bra varje gång =) Däremot såg jag Saturday Night Fever med Travolta för ett tag sen..Kära nån, den filmen har jag nog sett ännu fler gånger i mina dar....Men...jag måste skratta lite faktiskt, jösses, filmen är inte värst bra längre....töntvarning så det skriker om det, men det gör inget, det är KULT!!!!!!

Varmt idag med, fast inte lika häftigt som igår gudskelov, och somna halv 4 i morse, jaja, snart är det jul.....hahahaha.

Sonen har tagit nytt kort idag   riktig tjejtjusare va.... Hujedamig vad stora barn man har.....Hur GAMMAL är jag??????? NO COMMENTS.....

Bara då för att jag såg Grease idag ska ni få nåt därifrån..Mycket nöje!!!



Tjing

Svettas som en...

GRIS ja........Fy fan vad varmt det varit idag!!! 33,4 i skuggan, det är ju så man smäller av helt enkelt...Och av det blev det några rejäla regnskurar och lite muller, men inte fasen rensade det upp det inte...kl är nu 23.35 och det är 26 gr ute..SOVA - går det att äta??? Jag hoppas innerligt att det blir svalare i morgon, man mår inte direkt strålande i detta vädret, visst man SKA INTE klaga....Men ibland är det lite för mycket...

Dottern kom hem, åt o vände, ska partaja i kväll, sover i pappas lägenhet i natt med. Sonen har också trillat in efter 3 dagar hos farmor med bilbingo, dragspelstjosan och Karlsborgs fästning...Fullt upp med andra ord och har haft det riktigt roligt. Hade t o m vunnit kaffe, o After Eight ask..Gillart.

Ne, som sagt, är tired.com...ska väl försöka sleep.org.....så man kanske blir pigg.se i morrn...Mycket nöje med klippet, vad det nu blir....



En riktig höjdare får ni nu...LATTJO LAJBANLÅDAN...Så nostalgiskt så man nästan grinar..Det bästa barnprogram som nånsin gjorts, Fem Myror är fler än Fyra Elefanter....

Tjing

Helg igen o VARMT

Såhär har solen sett ut idag ja...och det har varit VARMT, och det ska bli ännu varmare.....Oh my god....Cyklade en snabbis till affärn förut, kom ut till cykeln och satte mig...höll på att bränna häcken av mig!!! Sadeln va så varm så det hade gått att steka ägg på...Nu fick den fläsk i stället =)...
Sovit illa i natt med, vrider o vänder, upp o ner igen, o när man väl somnar och sen vaknar är man som ett ursketet äppelmos.....Ja sicket liv... Men som sagt, man ska väl inte klaga....

Dottern har åkt iväg för att husera i pappas lägenhet, han är i Stockholm och ska se på John Fogerty, är allt avis som f-n.....Sonen kommer hem i morgon, han har haft fullt upp med farmor, det har varit bilbingo och besök på Karlsborgs fästning och allt va de har gjort.

Det är nu kväll o sitter här i min ensamhet, ska väl käka lite och ta mig ett glas vitt vin, gotti gott och sen är det väl sängen, får se hur pass det går att sova i natt. Klipp kommer, mycket nöje!!



Det blev detta helt otroliga framförande som visades på Festkonserten för Kronprinsessan...Och bara hennes miner är obetalbara!!

Tjing

Torsdag

Tvättdag idag, fick ställa den förbankade klockan..Gillas inte.. Gjort det i princip och burit upp eländet, sen har jag faktiskt inte gjort ett skit mer. Har inte det minsta lust med nånting, finns mycket jag skulle vilja göra men...jaja, det blir nog väl. Slut för nu, klipp kommer, mycket nöje!



Det fick bli Michael Jackson och det bästa han gjort...

Tjing

RSS 2.0