Städning, god mat & Herr Sädesärla

 
Sädesärlan är här! Vår alltså! =D
 
Ni glömde väl inte klockorna gott folk? Nä - menar det..=D
 
Varit uppe 2 gånger - om det var sommartiden som ställde till det eller vad det va, inte en susning, gick ur sängen runt halv 9 i alla fall. Mysfrukost med sonen, datorhäng och sen gjorde vi oss i ordning, hämtade dottern och så for vi ut till svärmor/farmor Berit och hjälpte henne att städa uterummet lite grann. Det har torkats, dammsugits, tvättats, och putsats, och rentvättade gardiner har satts upp. Vi fick mycket god mat - som alltid, och våfflor med sylt o grädde - nom nom, en chokladtårta hade vi med oss också som nästan åts upp, den var dock inte hel när vi började så sakta i backarna här! =D 
 
Solen har strålat hele dan - och sädesärlan har kommit - det är väl ett riktigt vårtecken om nåt väl?? Jag tror det va? Svärmor blev jädrans glad o se den i alla fall =D - jag såg en ekorre svischa förbi också och det är ju fasen alltså att de är sååå snabba och försvinner fort - jag har ju kanonkort på igelkotten, räven och skulle så gärna vilja ha ett sådant på en ekorre med - men men - det kommer säkert nåt tillfälle, det är ju så gudomligt söta så herregud =D. Efter denna dag med mat o städ tackade vi för oss - Tack snälla Berit för kalasgod mat och våfflor & kaffe!! <3
 

Sa i bilen på vägen hem till barnen att det känns som om klockan bara var runt 4 på eftermiddagen, men så var icke fallet, 17.30 var den då, och nu är hon redan 18.30, är lite förvillande det här med sommartid tycker jag, men det spelar ju ingen roll alls. Ska skriva klart detta nu, köra ett spel, göra lite kvällsmat sen, och se en serie i datorn.
 
I morgon ny vecka och då börjar sonen sin praktik på Electrolux där hans far jobbar, 8-16 är arbetstiden, med ordentliga arbetskläder och skor med stålhätta - tror pöjken kommer vara rätt mör i morrn eftermiddag efter första dagen..Mohahahaha...I övrigt i veckan så är det tandis på tisdag, pensiosar på onsdag, möte på torsdag och ev en sväng ut till Hassle igen och hjälpa till att fota hundar - sen är det fasiken helg igen och sonen ska till sin far bland annat.. Nu är det lite så igen att almanackan har nåt skrivet varje dag.. =D Körigt jag ser ni..Haha..
 
Dåså - hoppas ni haft en skön vårdag med vad ni nu har företagit Er - video idag fantastiska Queen med Freddie Mercury som alldeles för toktidigt gick ur tiden redan 1991. Visste ni att han egentligen hette Farrokh Bulsara och föddes på ön Zanzibar i Tanzania och är uppvuxen i Indien? Jopp - så är det "Jag tänker inte bli en stjärna, jag tänker bli en legend" sa han..och det blev han - så här får ni Queen med Freddie Mercury - från Wembley 1986 med Radio Ga Ga. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Solig lördag

 
Jupp....=D
 
Sovit nästan 6 timmar på raken, det ni! Halvslumra resten sen och gick ur sängen 8.45. Åt mysfrukost med sonen, rostat brööö med ost o marmelad - sonen har dock inte ost på - marmelad och honung ska vara på hans - fast inte samtidigt...haha..Honung - näää - tvi bluttan blä alltså, möjligen kan jag ha det i the´- men inte på smörgås..uja.. Tur att vi alla har olika smak, annars skulle det ju inte gå, eller hur?
 
Kom i kläderna, åt lunch och sen har dottern och jag åkt ut till gamla Hasslerör där vi bodde o hade hus - min vän och hunduppfödare bor kvar dock och där var vi ieftermiddag och hade valpmys riktigt ordentligt - dottern var hur salig som helst..:
 
 
Alla 6 valparna omkring sig - då trivs hon dottern!! =D
 
 
Mysipys...=D Balsam för själen helt klart! Tack Hasslehundarna för vi fick komma, och tack för gofika!! =D
 
Körde hem dottern och for sen hem till mitt. Satt mig här nu - vädret är riktigt kalas idag - solen strålar, fåglarna kvittrar, folk är ute och flugorna har kommit..Hoppas det håller i sig nu då - visst, jag gillar inte när det är varmt, men liiite sol måste man ha för att vakna till - och det gör man ju helt klart när den strålar såhär vackert! Kan tänka mig att det är många som varit i sina trädgårdar idag kanske, vet en del som i alla fall köpt blommor och satt i krukor lite här o där, penseér är det väl tror jag, och det är ju fint!
 
Ska göra lite go mat till mig o sonen sen, lite datorhäng - i morrn är det söööndag, mysfrukost på agendan är vad jag vet just nu, sen får vi se!!
 
Och näerå - har inte glömt att påminna sällskapet här - så gott folk - glöm INTE att klockan ska fram 1 timme!! Göres innan sänggående lämpligast ja - sen i morgon när vi vaknar är det SOMMARTID! Tjoho! =D
 
 
Sommartider hej hej!! 
 
Jupp - det var alles - igår kväll länkade dottern mig en video - och den ska ni få idag - riktigt frän faktiskt, en kille sjunger lite Disneysånger - med liiite annan text än den som ska vara, är på engelska dock, men jag tror ni förstår ändå hoppas jag. Disney parodi After ever After heter den och killen som gör det är riktigt bra - har setts av 28 miljoner redan på Youtube, det ni! Hörni:  Klockorna fram 1 timme - GLÖM EJ!! =D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Haha...=D
 
Då så va dä freeeeeedag - trevligt! =D
 
Inte riktigt nån höjdarnatt i natt inte, vaknade vid halv 4 med både magont o skallebank/nackvärk - läckert..Så det blev inte så möe mer sova inte - shit happends..
 
Efter sonen gått till skolan så blev det bäddning, tvagning och i kläderna, gick till Louise sen, var i stan en kort vända och sen grejade hon i sitt förråd och jag tittade på =D Lite fika på det och sen gick jag hemåt. Tack för idag Louise, urtrevligt som vanligt! =D <3
 
 
Datorhäng och lite mat i magen, sonen gick ut med kompisar en stund, när jag messade honom o frågade vart han var så blev svaret "Vid Willys" Hoppsan Kerstin! Då hade de gått dit ut - är faktiskt en bra bit från mig här - sen gick de hem med, liiite svettiger va han sonen när han kom hem...=D 
 
Nu har jag precis gjort lite kvällsmat, ska se lite serier i datorn sen - i morgon är det ut till Hassle på eftermiddagen, blev i morgon i stället för söndag och hälsa på min vän o hunduppfödare, men det går ju lika bra det! Söndag blir det nog lugnt o stilla - och på måndag - då börjar sonen sin praktik hos sin ömma fader på Electrolux 1 vecka, blir spännande!
 
Sådär, lite i dag i alla fall - video idag, som jag kanske lagt ut förr - kul är den ändå - här är Shan da Man med Toarulle..=D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fikabesök x 2

 
Japp - är en riktig allätare i musik..=D
 
Igår trodde man inte sina ögon när man tittade ut...Snö o blask och kallt o eländigt..Ussss....Inget trevligt alls måste jag säga..På förmiddagen var det lite allmänt plock och sen var det dags att ge sig ut i ruskvädret - med paraflax o tjocktröja..Datakurs med pensiosarna, och efter det åkte jag o handlade lite grann, hem - datorhäng och kvällsmat, sonen läste biologi medan jag grejade med maten - en serie på datorn, lite musiklyssning, och sen var det bädden.
 
Idag har vädret varit betydligt bättre och som ett brev på posten - MÅSJÄVLARNA är back again...Satan vad de skriker alltå..Usssss - igen..Kom i kläderna och sen gjorde jag en sån här - återigen ja...:
 
 
En Banoffe paj..Mycket smarrigt - inga kalorier alls..=D Och denna Banoffepaj gör man raskt o lätt nuför tiden:
 
Ungefär 13-15 Digestive kex
100 gr smält smör
Detta körs i en matberedare (om man har, annars får man krossa dem ändå o blanda med smöret) Tryck ut detta i en pajfom.
 
Ta sedan 1 burk Karamelliserad Mjölk - och det är detta som har varit lite kinkigt förut - man var tvungen att koka kondenserad mjölk i 3 timmar minst för att få denna kolasås - men det behöver man inte längre, för nu finns den färdig på burk att köpa! Käckt va? =D Bred ut den på pajskalet.
 
Skiva 2-3 bananer och lägg på - vispa grädde och lägg över - riv sedan choklad eller ta strössel - eller dajmkulor går också - in i kylen till servering - klart!! Gott - gotti gott gott =D
 
Detta var 2:a Banoffepajen jag gjort på mindre än 1 vecka..Farligt..=D Fick nämligen fikafrämmat idag på förmiddagen - först kom Monica - en god vän jag inte träffat på länge, vi fikade åt paj o tjöta skit, hon for hem till sitt och sen åt jag lite lunch och på eftermiddagen har Louise varit här - och ätit paj och druckit kaffe och tjötat skit =D Sonen kom hem från skolan och tog sig en bit han mä - så nu är snart pajen slut..Moffa moffa...=D
 
Ska bli lite kvällsmat, sen håller jag på o scannar in lite kort som jag redigerar, kul sånt där! =D En serie till i datorn ska det bli också - sen är det kvällen - eller NU är det faktiskt kvällen ser jag på klockan..Hej vad det går..I morgon är det freeeeedag - ska till Louise på förmiddagen bland annat - sen på söndag blir det troligen ett besök ut till gamla Hassle och hälsa på min vän o hunduppfödare en stund - och hörni - glöm inte bort klockorna som sagt - men jag lovar att påminna er på lööördag =D
 
Och videon idag fick jag fråga dottern om först - inget minne - som vanligt..Och hon kan ju den tösa - så här får ni Mumford & Sons med I Will Wait..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Nyklippt och Våffeldag

 
Gott!! =D
 
Ny vecka och nya utmaningar!
 
Gårdagen - som då var måååndag - var väl rätt så lugn, tvättade lite grann, allmänt plock och framåt aftonen så var det dags för sonen att klippa sig - som var myclet välbehövligt!! Nu ser man pojken igen och det är ju trevligt! =D Kvällsmat gjordes det sen - Det Okända var klockan 21 och det var sista för säsongen, nästa måndag börjar ny omgång av Biggest Looser Sverige, får nog glutta på det också!
 
Tisdag idag och lite sovmorgon - sonens klass hade livstilsdag idag, vilket innebar ett besök på Ungdomsmottagningen i stan och lite och tandvårdsupplysning. På Ungdomsmottagningen blev det såklart fnissigt sa han - och så brukar det väl bli! =D Efter hemkomst från skolan var det lite slapp o slö - sen gick jag o sonen hem till Louise - där bjöd hon på våfflor, med olika sylt och grädde, även Louise granne kom också - mycket gott, trevligt hade vi - grannen o sonen avvek - men jag satt en stund till o tjöta skit. Tack snälla Louise för goa våfflor med tillbehör och kaffe och en jättetrevlig stund! <3
 
Och nu satt jag här - ska strax sätta mig med sonen och räkna matte - prov i morgon, kvällsmat ska det också bli - sen är det en efterlängtad start på en serie jag följer i TV3 - nämligen Arrow - så upp med korpgluggarna!! Mums på tv heter det =D - sen får det bli datorhäng och natti natti.
 
I morgon är det lillelördag - soft förmiddag, sen är det pensiosarna på eftermiddagen, en handling ska göras efter också, sen är det hemfärd - ska baka lite i morgon, har inte bestämt än vad - får fikafrämmat av en god vän på torsdag förmiddag - nu har vi inte setts på ett bra tag - så det blir det ibland! Såååå - vi får se vad det kan tänkas bli, ger sig i mörrn!
 
Alles för idag - video idag Emeli Sandé med Read All About it live från Aberdeen..Läckert..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Trevligt besök & lite annat

 
 
En vacker vårbukett som jag fick av mitt matfrämmande i fredags! =D
 
Men kära nån då - 4 dar sen jag var här..ojoj..
 
Vi får väl ta det i ordning då kanske? =D
 
Torsdag: Var lite allmänt plock, lite damning, var hos Louise på eftermiddagen och fick gofika - tjöt om ditt o datt, sen gick jag till mitt. Kvällsmat med sonen, lite datorhäng och så blev det sängen..
 
Fredag: Satte igång redan efter sonen gått - förberedde lite mat till kvällen, dammsög, diskade x 3, kom i kläderna, fikade med sonen, gjorde klart det sista, sonen gick till sin far och sen:
 
 
Dessa 2 pinglor - Agneta och Annelie kom till mig på kvällen, fin blomsterbukett fick jag och Agneta hade med gottigt vin - vi åt, pratade skrattade och drack, sen drack vi åt o pratade lite till, och sen så drack vi - lite till..Hahaha..Helt plötsligt var klockan 00.30 - hej vad det går när man har trevligt!! Tack snälla ni för att ni kom - en mycket mycket trevlig kväll! Det gör vi om, eller hur? =D
 
Lördag: Gick upp runt 9 snåret - kom i kläderna, slog in paket - exmaken fyllde 50 år, hämtade dottern och körde henne till kalaset, åkte hem och fikade lite, och sen hämtade jag dottern igen och vi åkte o handlade lite och sen hem hit. Resterna sen fredagskvällen åts, sen somnade dottern i sin soffa =D Jag hade lite datorhäng - lade också ut de fantastiska kort som dottern & sonen tog - har inte kunnat lägga ut dem förrän nu, ex-maken fick en förstoring av dessa kort, men nu så är de ute i alla fall - mitt favoritkort - eller de är fantastiska allihop korten - men liiiite favorit tycker jag detta är:
 
 
Tycker det är döööläckert..=D Fina barn man har!! Stort tack till Fotograf Jennie Wallén med hjälpreda som tog så fina bilder!
 
Framåt 21 snåret körde jag hem dottern då - hem o satt vid datorn en stund, sen dök jag ner i sängen, var liiite seg efter fredagskvällen faktiskt..=D Men det gör inget, urtrevligt var det ju!
 
Och idag är det söndag - varit uppe 2 vändor i natt, klev ur sängen och åt frukost vid halv 9, kom i kläderna, käkat lunch, haft lite datorhäng, fikat, om några timmar kommer sonen hem, dottern är med - hon ska tvätta lite hos mig och sen gå till en kompis medans maskinen går. Tja, sen får det väl bli lite i magen framåt kvällningen och så var väl denna dag slut också!
 
Ny vecka i morgon, har lite att pyssla med faktiskt - i morgon kväll bl a ska sonen klippa sig - halleluja =D, på tisdag ska jag o sonen till Louise som bjuder på våfflor på eftermiddagen - är visst Våffeldagen då, har ju jag missat då ja =D..Onsdag är det det pensiosar, och på torsdag förmiddag kommer en god vän och fikar hos mig lite - sen är det helg igen ju! Och då minsann - är det SOMMARTID!!! Men det är 1 vecka till dess det..=D
 
Såja, det var det! Video idag en gammal höjdare, Mikael Rickfors med Vingar..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Omslag

 
Ja, jag tro´rt..=D
 
Jodddeläää - hohoooo!! Jo, jag lever!!
 
Det har traskat iväg några dagar - måndagen innebar studiedag för sonen o många andra - ingen klocka som ringde alltså, mucho bueno! =D I övrigt så - tja, eftersom mitt minne är som en påse skit, så vete tusan vad som gjordes..TROR jag hämtade dottern o vi handlade..Jo men så var det nog ja! Hahaha - förlåt...Det Okända tittades det på med, och sen blev det nog sängen..
 
Tisdag var det igår - lite sovmorgon igen - kom i kläder och gjorde lite annat diverse, sen kom min vän o hunduppfödare och släppte av lilla Hilda hos mig ett par timmar medans hon åkte på annat:
 
 
Hon e´för söt den lilla gosbollen..=D
 
Efter Hilda åkt hem så åkte jag o sonen o storhandla då - kl 19 på kvällen..haha - det gick det med, inte så möe folk då i alla fall!! Hem med det och sen var det lugnt o stilla, lite kvällsmat, datorhäng och sängen..
 
Onsdag idag - och sovmorgon IGEN - joråsåatte...Sonen skulle stå i cafeterian i skolan idag och började då 8.30 - han hade sista lektionen bara idag, så en bra dag tyckte han såklart! Jag slogs med nackont o skallebank jag hela förmiddagen p g a jag burit lite tungt dan innan - så det fick bli en jävlarihelvete innan jag åkte till pensiosarna idag - full styrka idag på "eleverna" och pigga o glada var de också. Efter det en snabbis till mataffären o köpte det lilla som inte fanns igår, och nu satt jag då här ja - en macka o en balja lut har jag fått i mig också - ska kolla runt lite här o där strax, sen får det bli diskebaljan, datorhäng och så sängen.
 
Magen? Jotack!! Den har gett sig nu - man tackar för det - ett idiotryck fick den som höll i sig några dar, men nu var det över i alla fall. Och vädret ja - va fasen...soligt och fint o varmt var det - men nu, kallt som f-n - regn och blåst..ugh.. Omslag a la megabig ja..Nåja, det blir bättre tider..=D
 
Torsdag i morgon, ska städa av lite, gå till Louise på en fika på eftermiddagen, sen är det fredag, sonen ska till sin far, jag ska göra lite go mat o annat o på kvällen får jag främmat, trevligt blir det!! =D Så var det.
 
Har fått en liten "crush" på Take That för tillfället..Har lyssnat och sett på mycket med dem det sista här - och många bra låtar har de gjort - så idag då - Take That med Love Love..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Haha - ja så kanske det är ja! =D
 
Helgen har nu gått förbi - och den har inneburit magont, lätt mat, vila, en tvätt, och läsning i min bok. Köpte Patrik Sjöbergs bok för ett tag sen - jag gillar inte honom så värst som person och gör fortfarande inte det, har i min ungdom varit på samma idrottsarena som han t o m och tävlat, och jag har sagt att hans bok tänker jag då rakt inte läsa..Men nu håller jag på med det i alla fall - och visst - titeln Det du inte såg - är ju helt klart sann - inget man trodde precis och naturligtvis för jävligt det han o andra råkat ut för, och det finns ju en anledning till att han är som han är om man säger så..men i alla fall, gillar honom ändå inte - som person, men så är det ju. Starkt av honom att berätta om det tycker jag, det ska han ha eloge för! Har läst lite mer än hälften, så vi får se hur boken slutar!
 
Magen ja - är ju ett trevligt organ - när det inte bråkas..Magkatarren är bättre i alla fall, men Gallan-Allan nyps lite emellanåt än..Svärmor ringde i förmiddags och ville bjuda på middag - och jag bangar ju inte för MAT - det vet ni ju..=D Men jag fick trevligt avböja det idag, nä inte likt mig - i know..men jag håller mig till lätt käk nån eller några dar till tills det klingat av - äter min Omeprazol och vilar mellan varven, så ska det väl ge sig för denna gången, tur det inte inträffar ofta! Ugh...
 
Så idag var det väl inte so much att förtälja direkt, i morgon är det måndag - innebär lov för ungdomarna i skolan, eller studiedag som det fint heter - ingen mobil enhet i morgon alltså - thank you! Får se hur vädret är i morgon med och magen, jag o sonen pratade om att ta ut våra cyklar och pröva dem lite kanske, är det väder så kan man ju cykla en sväng ju, eller hur? I övrigt i veckan så är det stor utbetalning ja och storhandling, pensiosar och på fredag kväll får jag finfrämmande, bästebäste vännen och och en annan mycket god vän kommer hit och äter o tjötar skit, ska bli mycket trevligt! Så jag hoppas magjäkeln har gett sig till dess, vore trevligt att kunna få ner en pilsner eller ett glas vin också kanske =D
 
Spotify har de flesta hört talas om och spelar säkert sin musik därifrån, även jag, och uja vad spellistor man sparar..hahaha.Låååånga spellistor också, så sätter man på låt 1 så tar det väl 3 dar innan det har spelat igenom den listan..ojoj..fick ett meddelande av min gamla ungdomsbästis därigenom som la upp omslaget på en skiva som nämnde titeln på låten och undrade "Kommer du ihåg denna???"Och självklart gör jag det..=D Tror jag lagt ut den förr, men spelar ingen roll - så från slutet av 70-talet - här är The Motors med Forget about You..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Inte kompisar

 
Jädra skitmage...
 
Nej, den där magen och jag är inte kompisar nu faktiskt..hållt på i några dagar med magkatarront och körningar i Gallan-Allan, kan undra vad det är som "triggar" igång det - nån liten bacillusk kanske som bestämt sig för att sätta igång o bråka förmodligen, eller kanske chockdos av pencillinet  - och då hjälper det inte vad man äter inte, äter lite o ofta - och käkar omeprazol, men t o m en vanlig hederlig banan tycker den inte om riktigt just nu..Nåja, det blir såna här faranden ibland - eller man får kanske kalla det lite "skov", det som känns allra bäst är lite ryggläge och vatten, men äta måste man ju för att magen ska ha nåt att jobba med - som sagt - såhär blir det ibland, det går över med lite medicin o vila..
 
Igår var det torsdag, rätt slött som sagt, strök i alla fall upp den lilla högen tvätt jag hade, åkte o hämta dottern vid station med, hon skulle hämta paket hon - hem igen sen och tog det soft, stekte blodpudding till kvällsmat, pilla väl i mig nån i alla fall, datorhäng sen o natti natti..
 
Sovit rätt hyfsat i natt - men så fort man reser sig upp så dansar magsyran hambo..Burr - sonen gick till skolan, jag bäddade o plocka lite grann - legat i fåtöljen i omgångar - sonen kom hem, har kort dag på fredagar och nu är det lite långledigt - de har studiedag på måndag också. Åt nästan 2 skivor blodpudding idag i alla fall, vill inte proppa magen full heller - sen fick Miss Cylinda jobba lite också - har tvättat våra jackor o en hög med vantar - hänger nu på tork i das badroom..
 
Fortsättningsvis blir det lugnt då ja - o kurera magen - sånt här tjafs har jag ingen lust med alls - men gilla läget bara - ska fortsätta i min bok som jag börjat läsa - blir väl lite datorhäng mä - och nån kvällsmat också - helg nu sen, kurera magen blir det då - det blir nog bra det där snart hoppas jag. 
 
Vädret har varit fint idag - tills nu - ska bli lite oväder med regn/snö och kraftig blåst - har börjat mulna lite nu och börjat viiina lite i fönstren så det är väl på antågande kan jag tro.
 
Dåså hörni - video idag Mr Springsteen himself med Glory Days..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite vår

 
Kanske inte dröjer så länge till ändå innan det ser ut såhär ute..=D 
 
Tisdag och snart onsdag har passerat också - igår var det lite slö o slapp först, sen ryckte jag upp mig och kom i kläderna och åkte till en god vän jag inte sett på länge och tog en fika - vi satt ute på balkongen i solskenet faktiskt! Liiiite kallt om fötterna blev det dock - men gött ändå! Åkte sen o handlade lite och sen hemåt. Datorhäng och lite tjatter i teleföön, kvällsmat och så sängen.
 
Varit uppe 1 gång i natt med - tänk att det gör så jädra möe att sonen är så snäll o troget varje kväll drar i mina ben - har inte alls så ont på natten då inte, så är mycket tacksam för det! 
 
När sonen gått i morse, i kläderna, bäddade, tog mina 2 stora hästp............ar till pencillin och sen var det då dags för omgång 2 hos tandhygienisten - idag kändes det lite faktiskt, men inte så jag behövde ta bedövning - men nu efteråt är det inte så nice nä..Åkte o handlade åt dottern direkt därpå och for hem till henne med det - hem en snabbis och pillade i mig lite youghurt o banan och for sen till pensionarna, 2 borta idag, men det gick bra ändå - min mun har och är dock inte alls trevlig just nu - ska försöka låta bli värkisar, för då är det magen som inte blir snygg heller - alltid är det nåt..Nåja, det går över - nu är tandhygienisten klar i alla fall, nu är det några besök hos tandläkaren också då och en uppföljning närmare sommaren, sen va det klart!
 
Har precis kommit hem nu, åkte till mataffären och såklart så fastnar man ibland med bekanta - haha..så kan det bli minsann..Ska softa lite nu - sen måste jag nog fasen ta tag i disken därute - en del ja - sånt är livet..läxläsning med sonen står på programmet också, sen får vi se hur lätt tuggad mat jag behöver göra - det ger sig. That´s all folks!
 
Video idag Hoffmaestro med Highwayman..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite Effektiv

Lite fin va? =D
 
Ja jag vet...men dagarna rasslar ju på som själva f-n..
 
Fredag var det först väl - liite slö o slapp först, sen på eftermiddagen så körde jag först sonen till sin fader, jag hämtade dottern och så handlades det lite, hem med henne och sen var det datorhäng och natti natti..
 
Lööördag då - var uppe en jädrans massa gånger - grr..klev ur bingen vid halv 9, åt frukost, kom i kläderna och sen rev jag ur sängarna, TVÄTTADE sängkläderna, strök tvätten, gjorde neg...eh - förlåt..CHOKLAD bollar för det blev jag sugen på, gjorde mat, såg serier i datorn, var uppe hos grannarna och gav kissarna mat o vatten och sen blev det sängen..
 
Söööndag - varit uppe 3 vändor, kom ur sängen vid 9, käkade frukost, upp till kissarna kort, sen TVÄTTADE jag lite igen ja..=D diskade, sonen kom hem, gjorde kvällsmat och sen gick jag en sväng med Louise o Sally - en glutt till i datorn och så sängen..
 
Och idag var det då den träääligaste dagen i världen, alltså måndag..Förstår inte vilken dumskalle det var som kom på den..Hm - nåväl, bara 1 vända upp i natt - tack! - kom i kläderna och hade bäddat redan innan halv 10..det ni! Fyllde tvättmaskinen igen, och tvättade det, sen kom Louise med Sally, hon har varit här några timmar idag medans matte varit på annat - nu har vi fikat också och Sally har gått hem till sitt. Ska hänga upp min tvätt, göra kvällsmat och se Det Okända sen på kl 21. I morrn är det tisdag som innebär ett fikabesök på förmiddagen hos en god vän bland annat, onsdag är det tandhygienist och pensiosar, sen närmar det sig helgen igen - hej o hå..
 
Solen har även strålat idag - förmiddagen var dock lite regnig, men det försvann, bofinken har tydligen kommit också och många har plockat tussilago - våren är nog fasen här - eller vad tror ni? 
 
Såja - det var det - video idag fantastiska Take That, som fortsatt genom åren utan Robbie Williams som gjort solokarriär med råge - här är de  - live - inför nästan 100 000 åskådare som lyder minsta vink och sjunger med i varenda låt, och det är puddingen Mark Owen som sjunger Babe..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tandis, kurs & bullisar

Håhå - ja det är ju skojigt...
 
I går morse kom jag i kläderna väldans tidigt för att vara jag =D Skulle ju till tandhygienisten på morgonen och kl 9 först var det att svälja 2 stora pencillintabletter och sen for jag då till tandis..Har inte varit hos en tandhygienist sen 2009 då nä - så det var en del att greja med allt..Har inte ont av att gå till tandis och tar bara bedövning om det ska dras ut eller rotfyllas..men det är ju efter ett sånt här evenemang man skulle kanske ha lite bedövning..uja mig så ömt i truten det blir..Hem efter i alla fall - värktabletter och lite lätt att tugga på - vidare till datakurs för pensiosarna, trevligt som alltid - men ont i mun - ja...hem igen efter det och var inte det minsta snygg tyckte jag igår kväll, lättade sen så kl 21 kunde jag äta lite bättre i alla fall - så kan det bli! Datorhäng och koll på serie blev det sen och så var det bingen runt midnatt.
 
Efter sonen gått idag ställde jag mig o diska faktiskt - javisst! Inte klokt, bara sådär också!! =D - sen kom jag i kläderna och småmicklade lite - åt lite lunch och tittade serie - sen blev jag sååå pömsig så jag fick ta en sväng till fåtöljen och snarka lite..=D Sen var det lite kaffe hos Louise - och hon storbakade idag tror jag - sockerkaka och bullar och brööön - så kaka o bullisar har vi smarrat på - goda goda =D lite skitprat om ditt o datt och sen gick jag den lååååånga vägen till mitt - 3 portar bort - hahaha..Ska nu strax sätta mig med sonen och läsa läxor - prov i morgon, lite kvällsmat ska det bli, några avsnitt i datorn också - tja, sen är det ju sängen va? 
 
Freeeedag i morgon, ska fatta tycke då till strykjärn och strykbräda, sonen ska till sin fader också framåt kvällningen, här blir det slapp o slö tror jag, helgen blir så också - tror jag alltså..haha..
 
Dåså - idag ska ni få en grabb som kan lira gura...Amin Toofani - student vid Harvard University ställer upp i skolans talangjakt..klippet är egentligen längre, han håller ett litet tal först innan han sätter sig för att spela - och när videon börjar här ser ni att han vänder på gitarren - för han har nämligen "låtsats" att han inte kunde spela..Resten får ni höra själva..=D Fantastiskt är det i alla fall..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Semlor & Tvätt

 
Fiiint..=D
 
Oj då - det har visst gått 3 dar..Sorry..
 
Ja - vad har jag gjort? TVÄTTAT kanske??? haha - ja faktiskt..fascinerande det här med tvättmaskin, eller hur? Skämt åsido - är otroligt nöjd och tillfreds med mitt val att skaffa en "egen" maskin - fy fasiken så möe enklare det blir för en annan som inte har ork o kropp o styrka ibland till o bära o hålla på..Bara gå in i das badroom nu, ladda maskinen och vips så har man ren tvätt efter en stund - hängning strax bredvid..Gillar´t  - det gör jag! =D
 
Var även o handlade lite med dottern på söndag eftermiddag också, sen lite diverse och natti natti. Gårdagen bestod av en tvätt =D och sen på eftermiddagen kom Louise o Sally på en fika och lite tjatter, sen gjordes det lite kvällsvard och så såg jag på Det Okända, datorhäng och natti natti..
 
Idag var det lite sovmorgon som alltid på tisdagar, har väl varit uppe i natt 2 vändor men sov nästan sen till den mobila enheten tänkte ringa..Frukost och blädder i tidning, sonen gick iväg, jag kom i kläderna och slängde sopor och sen for jag o handlade lite - idag är det SEMLA dagen minsann - men nu är det ju så att de börjar ju sälja semlor låååångt innan denna dagen så man har ju redan smäckat i sig några stycken..Jag köpte semla till sonen i alla fall - på eftermiddagen blev jag hämtad av Bittan och sen for vi till Anki som bjöd på just SEMLOR =D..Gott, gottigott gott! =D
 
Trevligt som vanligt har vi, sen fick jag skjuts hem av Bittan med, och nu sitter jag då här. Ska snart börja med lite kvällsmat, lite läxläsning med sonen och så blir det väl datorhäng sen kan jag tro..
 
I morgon kl 10 ska jag till tandhygienisten - kl 9 får jag drämma i mig ett par pencillintabletter för detta evenemang - måste äta det när jag ska till tandis så det inte sprider sig massa skit i blodet som icke är bra när man har apparatur o sladdar i kroppen som sitter i ryggmärgskanalen - blir inte så bra inte..Sen hem en vända och så är det ju lite datakurs igen på eftermiddagen. Hej vad det går!
 
I övrigt ska jag vika en dag till att stryka all tvätt jag nu har tvättat till höger o vänster =D - sen är det nästan helg och sonen ska till sin fader då också - tja, sen börjar det om igen!
 
Såja, det var nog alles tror jag - video idag en gammal goding, Janet Jackson med Miss You Much - ha det gott.
 
 
 
Tjing

Kondis

 
Här var jag idag! =D
 
Redan lördag - hej vad det springer på...
 
Igår var det dock fredag först - och vad gjorde jag?? Jo - tvätta..hahaha...Har en fåtölj från IKEA i das vardagsroom som står i hörnet, överdraget på den strök med nu - har tänkt länge att tvätta det, men inte blivit av - men nu så! O jäsiken var rent o fint de ble =D Filten som var där åkte också i maskinen, så rent o fräscht alltså! Annars lugnt o stilla, lite mickel o mockel bara, på kvällen åt vi kycklingfilé med ris jag o sonen, datorhäng och så natti..
 
Varit uppe 2 gånger i natt - ena gången för jag va kissenödig, men den andra vete sjutton - gammal vana kanske? Klev ur bingen sen runt 8.30, åt mysfrukost med sonen, bäddade, kom i kläderna och sen vid 12.45 drog jag först iväg o tanka, sen köpte jag semlor och tobak och sen var det dags att gå på kondis minsann! Inte varje dag man gör det precis - och på Lundstedts här i stan har jag nog inte varit på ........ kommer jag inte ens ihåg..Varför var jag där då? Jo - min gamla bästis sedan ungdomstiden Milla var nämligen "hemma" o hälsade på - hennes make o son med fru var också med till stan - kul att träffa dem också!! Eva var med och Millas lillasyster Lina med make var där, så 9 st blev vi - och bjuden blev jag också, gulligt! Mycket roligt att träffas igen, var mycket prat om ditt o datt, sen kom min dotter också en stund - sen bröt vi upp allihop och vidare in på mataffären - roligt att se dig igen kära vän, blir fler gånger!! <3
 
Dottern o jag handlade lite och så for vi hemåt hit, och dottern ligger - i sin soffa ja..=D Jag har förberett lite till kvällsmaten som blir tacos idag - gillas av både mig o barnen - sen blir det väl lite slö o slapp och framåt aftonen får jag väl skjutsa hem dottern - så var denna dagen över också!
 
I morrn är det söööndag, mysfrukost igen, o lite annat diverse på dan - helgen kutar iväg som själva fasiken..Ny vecka igen och nu är vi ju inne i mars månad också - våren kanske närmar sig - eller vad tror ni?
 
Jopp - så var det med det..Video idag en riktig gammal rackabajsare - nämligen Blåblus med Björn Skifs och Hooked on a Feeling..Oga chaka, oga oga oga chaka...Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

RSS 2.0