Höstlov

 Hahaha, sicken sköning =)

När klockan inte behöver gälla med sin trevliga ton - då sover man inte - konstigt det där va? Sonen är likadan, på helgerna är han uppe runt 7 - han kan inte sova längre säger han - är väl lite typ samma här..Måndagar är även om de är lediga pyton i alla fall - det går inte att ta bort denna dag tror ni??

Jag o sonen tog oss en cykeltur i alla fall i höstvädret idag - lite sol ändå och ganska skönt, vi var till Apoteket och till Netto och köpte lite nödvändigheter - hur mycket folk som helst på Apoteket vid sjukhuset - och massa krångel - folk blev nästan svettiga - och ja me..hahahaha..men till slut var det min tur i alla fall. Sen cyklade vi hemåt och jag ställde mig och gjorde vanliga pannkakor för en gång skull, har ju gjort amerikanska pannkakor istället - men nu blev det vanliga. Nja det blev inte riktigt som jag ville förstås - men det beror på spis och så, i huset hade jag en spis som gick till 6 - där stekte jag på 4:an, det blev görbra, men här har jag en spis som går till 12 - men till slut mellan 7:an o 8:an så blev det ganska bra, sonen var förtjust i alla fall och det är ju huvudsaken.

Sen har det varit slött, suttit i fåtöljen och sett några avsnitt NCIS - spennande spennande - och när jag var klar så var det becksvart ute..Sista dagen i oktober idag - 1 november i morrn, snart är det jul..Fy fasen och tvi och usch vad tiden går fort!!!!!

Sonen får resterande pannkakor i afton, jag tar mig nog en macka bara tror jag - ser nog på några avsnitt till sen..

Idag blir det favvogruppen - KISS - deras MTV Unplugged konsert är SÅÅÅÅ bra - här en lysande version av I Still Love you, kanske lagt ut den förut, men det gör inget..Ha det gott.



Tjing

Vintertid

 Hepp, inge glitterich idag..

Konstigt det kan bli med vintertid hörni..1 extra timme sömn då ja..Nja, vill väl inte påstå det precis - 1.20(vintertid) så ringde telefon i natt - jag VET ju vem det är, men det är lite hjärtatihalsgropen i alla fall - och jodå mycket riktigt - dottern..Hon ringer alltid såhär om hon är ensam o allena på sin vandring hem från uteställena, för att få sällskap på vägen - JAG är väl inte direkt jättetalbar, men jag finns där i alla fall. Så det var en stunds pratande tills hon klev innanför sin port. Somnade om o vaknade halv 5 i morse igen..Upp en sväng och tillbaka till bingen. 7.30 var det färdigsovet  - sonen var redan vaken han med - hört flera som vaknat jädrans tidigt idag..

Så - rätt pigg ändå, frukost och sen kom väl fan lös i mig kan jag tro - innan klockan slagit 11 så hade jag diskat, bäddat, gjort mig i ordning, dammsugit o varit ut med sopor..Javisst - låter onormalt eller hur??? Jupp!! Men så blev det i alla fall. Runt 1 snåret kom dottern och skulle göra naglar igen - gjorde mat och bakade en sockerkaka, vi käkade och fikade, sen gick hon vidare till kompisar. Sen kom en god vän - och strax därefter ex-maken som fixade min lampa - blev SÅ fint, jag tyckte den hängde lite långt ner men ex-maken och goda vännen tyckte med bestämdhet motsatsen - så då fick det bli som den hängde! Måste bara köpa en svagare lampa för det var jäsiken - trots att det bara är en 25 w var starkt sken det var, man får nästan ont i ögonen faktiskt.

Men nu har alla åkt hem till sitt - jag satte mig här - ska snart få i mig o sonen lite kvällsmat - sen behöver man ju inte tänka på att försöka lägga sig i tid på hela veckan - LOV - Halleluja säger väl först o främst sonen och jag med..=)Gillar´t!!!

Idag ska ni få nåt genialiskt - Imperiet med Joakim Thåströms version av Fredmans Epistel nr 81 av Carl-Michael Bellman - Märk hur vår skugga..Ha det gott.



Tjing

Glöm inte

ATT STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN INNAN NI LÄGGER ER!!!

Ja, det var väl inte den roligaste bilden jag lagt ut här - men dock så viktigt! 1 timmes extra sömn i natt hörni + att det blir mörkt tiiidigt..

Inget inlägg igår - nä - jag var fastvuxen i fåtöljen och tittade klart på JAG - så nu var den boxen uppäten med..Jädrars, men det är bara att kika vidare på NCIS då..Hahahaha...

Igår annars gjordes det väl inte jättemycket, ex-maken körde mig till Kyrkans Second Hand för jag hade sett en rullvagn där med 3 stora lådor i - hade planerat att lägga julsakerna däri faktiskt..MEN - hepp, det var nån annan som fick glädje av den - MEN..Jag hittade en kökslampa i stället! Ser ut ungefär som en fotogenlampa faktiskt, lite smide är det på med - skulle då käckt sätta upp den när jag kom hem - nä...gick inget bra - då passade inte kontakten - det är då märkligt att INGET ska gå att göra själv..Blir halvt hysterisk på sånt..Så ex-maken får komma en dag o byta kontakt..Så var det med det..

Vaknat o somnat o vaknat o somnat i natt - den där extratimmen i natt - vad ska jag göra med den tro? Är det 1 timme vaken - eller sova?? Säg det hörni..

Idag har det varit slö o slapp också - man "tänker" så mycket på morgonen när man går upp men det blir pannkaka av alltihop, hahaha, jaja, det är ingenting som nån tar ifrån mig, så eländet kan vara. Idag är det ju också Halloween då ja - blir fruktansvärt skitirriterad på det, VARFÖR har vi börjat med sånt???? Jädrans elände tycker jag det är, och då ungar som ska springa runt och skrika BUS ELLER GODIS???? Never, här öppnas det inte ens kan jag tala om, larvigt påhitt bara för att butikerna ska tjäna pengar - låt det stanna borta i Amerikat - där har de firat detta länge - men inte vi - tycker lika illa om påskkärringar faktiskt..BLÄ säger jag..

Nåväl - då glömmer ni inte klockorna ikväll nu då gott folk? Bra!! Idag ska ni få en av världens mest omtalade tjejgrupper tror jag - Spice Girls såklart, dotterns och många andras absoluta favoritband alla kategorier..De sålde 75 miljoner album - inte så pjåkigt va? Här är de med Who do You think You Are. Ha det gott.






Tjing

Inget av intresse

 Bra serie!! =)

Inget inlägg igår nä - men inget av intresse har hänt faktiskt..Tvättade igår eftermiddag så nu har jag lite stryktvätt igen ja =), gjorde mat - idag har jag diskat och småplockat lite- ätit rester men ska väl ställa mig i köket om en stund o göra lite kvällsmat.

Vädret har varit kass faktiskt, regna rätt bra igår, idag har det också stänkt lite och varit mulet av o till men senare nu i eftermiddag tittade solen fram en stund i alla fall.

Sen har jag varit parkerad i fåtöljen - och sett på ovanstående serie, ni känner väl igen den hoppas jag, brukade gå på TV3 förut vet jag - jäkligt bra är den i alla fall - så det va vad jag hade gjort under 2 dagar hörni - inget av intresse alltså..

I morgon är det fredag redan - och i helgen slutar sommartiden - glöm inte det, men jag lovar att påminna er om att klockan ska TILLBAKA 1 timme - lite extra sömn alltså! Och mörkare med ja..

Idag lite Boyband - jag gillar det ÄN - så 46 år jag är - skiter jag i =) Backstreet Boys med Quit Playing Games with my Heart. Ha det gott.



Tjing

Trevlig dag!

 Yes..=)

Ett uppstigande vid 2 snåret i natt - sen har jag sovit - vaknade relativt på G - det hängiga igår var nog bara en tillfällighet hoppas jag.

Efter sonen gått, bäddade och slappade lite, goda vännen ringde vid 10 - hennes lediga dag på tisdagar, hon hade redan varit duktig o städat övervåningen hon  - skulle jag med till stan om en stund kanske? JA!!! I kläderna på störten, hon hämtade mig vid halv 11, först drog vi till det trevliga stället Försäkringskassan, ny ansökan skulle in idag - sen bjöd jag på fika på vårt bageri - nästa anhalt handla lite mat. Efter det blev det tippen - hon hade lite skräp som skulle av där - sen blev det varuhuset Karlssons och till sist Jysk och Mio.. Japp, trevligt har vi haft hela förmiddagen - blev hemskjutsad sen vid 1 snåret.

Käkade lite grann sen, sonen kom hem, vi glodde på tv en stund ihop, lite fika och sen har jag krånglat med spel ja..=) Tar aldrig slut vet ni..Men jag ska lyfta på ändalykten strax och pallra mig ut i köksregionen faktiskt. Lite mat i magen till kvällen kan ju vara käckt med, eller hur? Sen är det Dr House - och säkert nåt avsnitt av JAG På Heder o Samvete med, sen natti natti va?

Idag ska ni få lite kul - Mia Skäringer, hon som är med i Solsidan har gjort en enmansshow som heter Dyngkåt och hur helig som helst..En mycket rolig - självutlämnande - show om sitt liv i allmänhet..Här får ni starten på showen - handlar om maglyft, och vilka mammor vill inte ha en sån?? Kul är det i alla fall. Ha de gott.



Tjing

Hängig

 Vila...

Vaknade i morse av den trevliga signalen på mobilen - gick upp och gjorde frukost och fick iväg sonen till skolan. Sen har jag faktiskt inte känt mig ok - är hängig, ont i skallen, skav i halsen, trött..Så jag startade min morgon med Alvedon typ och sen kröp jag upp i fåtöljen o tittade på JAG - På Heder o Samvete..

Tittade på 2 avsnitt - kände mig liiite mer på alerten och då passar man på - bäddade, plockade lite och kom i kläderna - sen gick luften ur igen och jag parkerade mig återigen i fåtöljen.

Men jag fick resa mig till slut - måste ju ha nåt i maggen, men blev bara en smörgås - passade på att plocka i hop soporna med och rensa tidningar - och tog ut lite tomkartonger ur klädkammaren, nu kom man inte in där igen då nä..=) Sonen hem från skolan, softade liten stund igen - sen fixade jag ett brev till syrran och fick sonen på fötter för att hjälpa mig ut med soporna - sen cyklade jag till närbutiken och postade brev och köpte mjölk..Kallt ute hörni! Huga - så snabbt hem och ner i fåtöljen igen..Har precis rest mig därifrån - huvudet är där och skavet i halsen också, men jag hoppas det är tillfälligt - vill inte åka på nåt - fy attan!!!!

Idag är det även en födelsedag!!! Min goa vän Birgitta fyller år! Hurra Hurra Hurra för Bittan idag!!! =)Hoppas dagen varit kanon!!!

Japp, det var allt - mat - fåtölj - säng - that´s it...

Idag Kim Wilde - You Keep me Hanging on..Ha det gott.





Tjing

Söndag

Fin =)

Man är trött - det är man - sova - jaså? Ibland kanske..

Klev upp vid 8 snåret - åt frukost - spela lite på datorn - men gick åt pipsvängen, vissa banor o spel GÅR INTE så är det..Men men, man ger sig ju inte i första taget heller - envis som man är..=)

Diskade upp - sen fick jag ett litet ryck - jag baka! Och detta var det jag gjorde:



Just det - Kärleksmums, Snoddas, Mockarutor - kärt barn har många namn! Det var väl typ 100 år sen jag gjorde dessa - försvinnande goda faktiskt, om jag får säga det själv, haha =)

Åt lite lunch sen, snusa i fåtöljen, dottern kom förbi - vi fika och snacka en stund - hon hem till sitt - jag fortsatte med mitt spel som INTE GÅR =) - det är ju F-N också...Vid 5 snåret kom sonen med sin far - han skulle borra i mitt tak lite och flytta kökslampa och skruva en hylla och lite smågrejer, 2 av 3 gick bra, bokhyllelampan trodde vi bara att det var att byta lampa i men så var icke fallet - den är kass helt, så det blir att nån gång köpa en ny.
Fikade såklart och sen åkte ex-maken till sitt.

Lite kvällsmat - ska fortsätta se på lite JAG - På heder o samvete, började igår kväll och titta på säsong 4, spennande, spennande! Sen är det bingen och ny vecka - sista veckan innan höstlovet - tjoho tycker nån i familjen - och antagligen alla barn..

Alles - Idag lite kul video - Billy Joel med Tell her About it..Ha det gott.



Tjing

Stryktvätt & Systersnack

 Howdy......=)

Sovit sådär - end of story..

Klev ur bingen vid 8.30 - käkade lite frukost och IDAG skulle det ske! Stryktvättshögen skulle anfallas och det med besked!

Gjorde mig i ordning och bäddade - sen ser ni - Stryktvätten klar!! Japp - i know - makalöst eller hur? Visst, man får titta både en o två gånger för att verkligen tro på det..=) Men tomt är det - dessvärre är tvättkorgen jäkligt full - så det är bara att börja om va eller??

Sen gjorde jag mig lite kaffe och sen slog jag det 13 siffriga telefonnumret till Mallis och syster yster..Hon svarade med mun full med mat hon - revbensspjäll till råga på allt...=( Nåja, allt var bra och som vanligt prat om ditten och datten och vädret och annat - 68 minuter varade samtalet i alla fall - jag skoja med syrran och sa att nästa månad blir det bara gröt för min del efter detta långa samtal - dyyyr telefonräkning - men där ljög jag ju en hel del - det är inte så dyrt som man kan tro, och förresten så skiter jag i vad det kostar - vill jag ringa syrran så gör jag det och pratar precis hur länge jag vill - gröt är väl gott - ibland....=) - UTAN mjölk!!

Dagen sprang iväg fort som attan i alla fall - ska diska upp lite med, göra lite mat - sen ska jag titta på min nya box av JAG På heder o samvete - bra serie det, och sen är det antagligen go´natten.

Idag lite Jennifer Rush - Ring of Ice..Ha det gott.



Tjing

Slödag

 Trevlig helg! =)

Igår som sagt så hämtade jag svärmor vid station i stan efter hennes lilla Ålandstripp - var nöjd, Tony Irwing hade varit ombord bl a och showat lite. Innan hon åkte hemåt efter att ha släppt av mig så fick jag en flaska rose´vin och en godispåse - Tack snälla Berit för lånet av bilen och vin o godis!

I natt har det varit en uppstigarnatt igen - 2 gånger närmare bestämt, men jag somnar fasen i mig fort ändå måste jag säga - tur är väl det!

Vaknade till minusgrader ute idag - hu - fast lite skönt ändå, klart väder - solen kom sen också, så en riktigt fin höstdag! Vad jag har gjort? Inte ett jävla skit ärligt hahahaha...Det har varit en riktig slödag faktiskt, sonen kom från skolan o parkerade sig i fåtöljen, jag la mig en stund - en halvtimme blev det och igen då - vaknar av mina snarkningar =)..Fantastiskt..=)

Men dagen har gått i alla fall, nu är det mörkt ta mig tusan - sonen ska till sin far i kväll - jag ska väl fortsätta vara slö resten av kvällen - får nog öppna nya vinflaskan förstås - i kylen kan den ju för tusan inte stå och se ledsen ut! Nepp, det går inte för sig - och till det då kanske nån typ av föda till magen också, får se vad det blir.

Köpte mig ju nya innetofflor igår - jo tjena - öm i fötterna såpass idag, men de tänjer nog ut sig snart skulle jag tro..Vill man vara fiiiin får man lida piiin som det så vackert heter!

Idag lite Def Leppard - Let´s Get Rocked - ha det gott.



Tjing

Torsdag

Vad Fin..=)

Sovit som en stock i natt - här svänger det vill jag lova..Jaja, upp & nervända världen är vi ju vana vid så.

Softat en del på förmiddagen faktiskt - men vid 1 snåret så tog jag svärmors bil och åkte till Skövde för att kika lite - får som sagt passa på när man har tillgång till en brum-brum! Hämtade upp dottern först - och sen åkte vi ut till Stallsiken och kikade, uj uj uj - man kan göra av med pengar om man vill alltså - helt klart, men jag försökte väl hålla mig till de jag hade tänkt mig. En parfym inne på Rusta - de har en del luktagott - inte är det dyrt heller, 40 spänn för en flaska, helt överkomligt eller hur? JULPAPPER åkte visst ner i korgen också - alla butiker har ju redan fått upp sina julsaker och såklart så hamnar det alltid nåt i korgen då. Duschkräm - 2 förvaringsboxar till dvd-filmer, skulle velat haft en badrumsmatta och en dörrmatta med men hittade inget kul. Det sista gick vi på Skokanonen - hoppsan Kerstin!! 20 % på ALLT..Happ, tofflor sökte jag - fann dem - hittade sen ett par ankelhöga mockastövlar - tog dem med - summa : 200 bagis..Som hittat!! Nöjd? Ja, faktiskt!!

Efter hemkomst så var det dotterns tur att göra sina naglar och sitter o gör dem än - hon hade beställt en elektriskt slipmaskin till naglar - den testade jag - har faktiskt filat ner mina egna en bra bit - de var i längsta laget, jag funkade inte som människa helt enkelt hahahaha..Jag måste KÄNNA vad jag pysslar med och det gjorde jag icke med dessa långa naglar - men en liten bit är allt kvar, så det är fint ändå! Dammigt blev det om inte annat - kära nån - ansiktsmask kanske??

Ska snart försöka få nåt i magen - om 1 timme drygt ringer svärmor från bussen och då ska jag ner till station o hämta henne och köra tillbaka hit.

Denna dag över med, idag lite Pink, So What..Ha det gott.



Tjing

Present, Regn, Naglar & Mat

 Blött blött blött....

Igår fick jag en present - dottern kom hit och sa "har köpt en sak till dig mamma!" Vad det var? Jo, detta:



En jättesöt glasängel och denna fina vers bakom - har man inte en gullig unge så säg? Man blir allt lite rörd faktiskt - en riktig överraskning må jag säga! Tack söta Malin för en jättefin present - den står nu bredvid min dator så jag kan se den hela tiden!

Vad toppar man sånt med? Bara träligheter tyvärr - regn, mörkt och kallt, hujedamig..Idag har det varit så svart vid vissa tillfällen så kära nån.

Har fått låna svärmors bil från idag till i morgon kväll - det tackar jag för! Hon skulle åka till Åland och förlusta sig lite hon, så jag kunde ha den - har givetvis passat på att handla såklart, så mycket jag orka hahaha..Åkt runt på lite ställen som inte är kul avstånd att cykla direkt - hämtade upp dottern i stan med så hon fick hjälpa mig att bära upp allt sen. Ska nog, om vädret inte är för jäkligt, åka en sväng till Skövde - kommer ju inte dit heller precis - så jag hoppas det blir av!

Sen tyckte dottern att jag skulle bli det första "offret" hon gör naglar på - kors i jösses, jag har inte haft naglar på 25 år tror jag, så sagt o gjort, hon skred till verket - jag ville inte ha jättelånga precis - och så tog jag bara lite enkelt denna gången med vitt glitter och en pärla, men det tog 2 timmar i alla fall, det är många procedurer minsann innan det är klart - men här är resultatet i alla fall:



Ovant - men snyggt! Bara att skriva här är lite märkligt, det smattrar i tangentbordet på må ni tro! =) Så - tack igen Malin för fina naglar - morsan är som ny! =)

Lite mat ska det bli nu, är änna hungrig - Greys i kväll med - då kan det regna bäst fan det vill..

Vad ska vi taga för något att lyssna o se på idag då? Jo, det blir lite Kiss idag med Uh! All Night..Ha det gott. 



Tjing

Rugg väder

 Hålligång..=)

Kravlat ur sängen 2 gånger i natt - men somna om fort - när mobilen ringde...DÖDA!!!!! Uh..Mörkt, kallt och regnigt väder ute - usch..

Kom i kläderna hyfsat idag med - ex-maken skulle köra mig o handla lite snabbt idag, vi åkte såklart när det nästan regnade som mest - men handlat fick jag lite i alla fall, ska ta resten i morrn.

Har väl sedan käkat lite - och kurat skymning faktiskt, regnet har i stort sett hållt på hela dagen, just i detta nu så är det uppehåll och lite ljusare, ska tydligen fortsätta detta vädret i morgon med.

Min kropp och jag är fortfarande inte riktigt överens, är trötter än, men va fan, man måste ha lite downs ibland så är det ju, finns de som har det värre ändå - eller hur?

Tja, detta inlägg blir inte så långt, det har ju icke hänt nåt märkvärdigt - ska se House ikväll i alla fall, fast just nu känns det som om jag skulle kunna gå o lägga mig, men så kul ska vi inte ha..

Idag blir det ZZ Top - de är balla - Rough Boy..Ha det gott.



Tjing

En vanlig dag

 Jaa, nåt hejdlöst med..

Nar man kom upp i morse trodde man nästan man gått upp för tidigt, kolsvart ute - kul..Åhh vad pigg o glad och energibombad man blir då va? Och vad är det med måndagar som gör att det är så förbankat aptråkigt??? Tvi tvi och åter tvi..

Stuffa i kläderna rätt tidigt idag, gjorde ett röj i skafferi och andra nödvändiga ställen, tömde papperskorgar o sånt - och ut med alla sopor sen, då var man av med det. Kyligt i luften, har varit dimmigt men ändå inte på nåt sätt - solen glutta väl fram 5 sekunder i eftermiddags - nu är det mulet och grått igen.

Strykit liiiiite grann, men usch - gav mig efter en stund - la mig i fåtöljen i stället och slumra så fint så..Sonen kom hem, prat i köket en bra stund om diverse, fikade lite, och sen har jag suttit här.

Lite mat i magen ska det väl bli, behöver diska med - tur det finns att göra om man vill hörni..I morgon ska jag försöka ge mig ut o handla lite - den stora pensionen trillar ju in i morrn förstår ni - halleluja moment varje gång...

Dåså - idag ska ni få Top Gun Anthem med Steve Stevens - visste att det var han som gjort gitarrsolot men faktiskt aldrig sett videon - men det får vi nu. Ha det gott.



Tjing

Trött

 Den skulle glittra ju...=(

Jag är trött, så trött så trött..Vet icke vad det är som tar kraft-energi och musten ur en totalt..I natt har jag ändå inte sovit ok, varit uppe 3 gånger och travat - tycker det är total pest när det blir sånt här..

Gårdagen var lugn - det är knappt annat nu, lugnt, på kvällen kom dottern och jag stekte lite kött och vi käka barnen o jag, sen tittade vi på nya showen med Jeff Dunham - jodå, många skratt blev det allt - sen kapitulerade vi väl allihop typ..

Käkade mysfrukost med sonen - fick ett litet ryck på förmiddagen och var rejält kaxig över att jag tänkte ta mig an strykhögen - men nä....inspiration och lust och ork finnes ej - så den ligger kvar. Nåja, det är ingen som tar den ifrån mig alls, den får vara helt enkelt till en annan dag, eller hur?

Har i helgen här också fått kontakt med en gammal klasskamrat från Stockholm! Riktigt kul måste jag säga - fick ett meddelande på FB "Är det du som är Annika, fd Svensson som var klasskamrat med mig??" Japp - så var det faktiskt! Vi har inte hörts eller setts på 35 år - och den tjejen umgicks jag en del med när jag bodde där. Jag kände inte igen henne alls först, men sen trillade poletten ner - åren har gått såklart och det har blivit många meddelanden och mail resten av helgen. Skoj!!!

Som sagt - i övrigt ingenting - nada - noll..Vädret har dock varit förtjusande - har inte haft ork att gå ut heller..Men man får väl rida ut denna stormen också, det blir bättre tider, det blir det!

Idag ska ni få nåt jag kom på - har LP skiva med denna grupp - skivan är sen 1977 - men jag har lyssnat sönder denna skiva i alla fall, hade den på mycket - läcker musik är det..Space med Magic Fly coming up. Ha det gott.



Tjing

Efterlyst

 Yepp! =)

Inget blogg inlägg igår nä..och varför det? Jo...Gårdagen var för det första väldigt lugn, småplockade, vilade och lite sånt. Vid 16-17 nånstans ringde en god vän från Göteborg, och vi prata och prata o prata, det blev mörkt ute och så prata vi lite till..Min mobil började ringa och då liksom upptäckte vi att klockan var - 20.30..Nästan 4 timmars prat i telefon och jag var efterlyst vid det laget. Mobilen ringde en gång till och ett sms kom, på FB undrade man VAD GÖR DU???? Snabb sms:a tillbaka och talade om att jag pratade i telefon - och vi pratade på där fortfarande tills hennes och min telefon började pipa - batterierna slut..Hahahaha..Dags att lägga på då eller?
Vissa var rätt förgrymmade kan sägas, men så kan det bli ibland, och mest förgrymmad var dottern, hon hävdade att hon ringt mobilen 7 gånger - icke hört - 2 ringningar hade jag hört men inte mer..Nåväl, allt gott till slut - men man måste väl få tjöta i telefon - eller?

Sovit från 12 i natt till klockan ringde i morse - oj, ut i köket och kolla temp ute - då var det -2,4 - hoppsan Kerstin! DET var ett tag sen det var minusgrader, men nu får man börja vänja sig vid det också. Sonen kom iväg till skolan och jag softa en stund och sen gjorde jag mig i ordning för en lite tripp till sjukgymnasten för att läsa sammanställningen av allt vi gjort - långärmad tröja och tjockjacka på blev det, ett fantastiskt väder annars ju, ångrade liiite att jag inte tog vantarna med faktiskt. Kom till sjukhuset och fick pappret i min hand o läste..Tja, vad ska man säga..Jag är ju inte frisk helt klart, hahaha, och det är ju bekymmersamt med benen alltså - så frågeställningen till min smärtläkare är - cirkulationsstörningar?? Det kan ju innebära mycket - antingen är det ryggen som bråkar - hjärtat får inte ut syre ordentligt - nervskadorna har börjat sprida sig - åderbråck/förträngningar i kärl eller vener i benen, eller....just det..eller??? Jag trillar fortfarande åt höger när jag blundar och står med benen ihop - det är ju utrett på neurologen redan, de hittade ju inget - så man kan ju undra vad det är frågan om helt klart. Just nu då är jag inne i en period där kroppen inte orkar ett skit - benen lägger av och det känns motigt vad man än ska göra, inte att kondisen är så kass - utan kroppen orkar inte helt enkelt - och så har jag ju det ibland - då är det bara att vila som gäller, sjukgymnasten sa det idag igen - vila vila och åter vila och bara göra det absolut nödvändigaste, inga ansträngningar utan ta det så lugnt man bara kan. Och därför så kanske jag sover nu då - kroppen är slut just nu - sov ju nästan 7 timmar i natt  och jag sover faktiskt nästan 1 timme på dan med, jag är trött helt enkelt. Men allt det där vet jag ju och då är det lugn som hägrar, så är det bara. Så vi får se vad min smärtläkare bestämmer, det är han som har bollen nu.

Så va det med det - tur att datorn, tv och eventuellt böcker finns då - eller hur? Har faktiskt suttit idag och tittat på tv-dokumentären En Andra Chans som gått - handlar om 4 personer som råkat ut för en svår olycka och som hamnat i rullstol, deras liv före o efter, rehabiliteringar, glädje, sorg, frustration, tankar och funderingar kring LIVET..En mycket bra dokumentär som jag rekommenderar alla att se på - Anne Lundberg är det som följer dessa 4 och hon har ju gjort detta förr, hon är bra tycker jag. Så se det om ni missat det, det går att titta på alla avsnitt på svt/play om man vill.

Kvällen strax - lite kvällsmat, ner i fåtöljen blir det nog, och sen natti natti.

Idag ska ni få Relaxing Music av Paul Collier - Slow down..Blunda o stanna upp en stund..Ha det gott.



Tjing

Lillelördag

Man blir glad av Nalle Puh! =)

Drömmarnas land kan ta dig PRECIS vart som helst och få ihop saker man inte tror minsann - i natt har jag varit med i en tv-show som hette Grab & Run..Ja ni hör ju själva..Hahaha..Det var 3 dörrar - man visste inte vad som var bakom dem utan man fick säga då 1 - 2 - 3, jag tog 2 - dörren öppnas och man hade 1 minut på sig att ta det som fanns därinne och springa - vad fanns bakom min dörr då??? Jo - pengar - MASSA pengar!!! Haha, startskottet gick och sprinter som man har varit så gick det rätt snabbt att komma in - men va fan skulle man ta pengarna i??? Joho, tröjan fick agera "säck" och jag rev och slet ska ni veta - slutsignalen ljöd och man fick vackert steppa ut därifrån..Bytet blev 18 miljoner!!! Vad sägs!! Shoppa eller???? JAAAAAAAAAA!!!! Sen vakna jag..och klockan visade 1.35 - jo tjena...

Jag gick med sonen när han skulle till skolan i morse, han fick hjälpa mig o bära ner tvätten - dags för det igen ja..Förmiddagen har bestått av upp o ner i tvättstugan, käkat emellan och sen ringde dottern och var tvungen att ha en bok lånad på biblioteket - happ, ner dit på cykel i blåsten, rätt skönt ändå - fick tag i boken som tur var, fanns bara 1 också - vidare till mataffären och handla lite när jag ändå var i närheten, och sen cykla jag hem.

Har sen suttit och slitit mitt hår, skrikit, slagit mig för knäna över ett jädra spel som det inte går att sluta med - vad? Jo Angry Birds...Man ska skjuta arga pippisar på olika uppbyggda saker - där finns också små grisar, det är DOM man ska åt...Men jävlar så frustrerande det är emellanåt - man SKA klara det, så är det bara!!!



Såhär ser det ut, olika banor såklart - mycket kul - men GRRR vad arger man kan bli!! =)

Har en jättehög med stryktvätt som glor på mig också - jaja, den tar vi en dag sen - nån gång - eller? Jo, det måste jag allt...

Kvällsmat och ikväll Greys anatomy - tur det - igår vad det ju fjantboll - och Sverige vann - det har man fått höra till leda HELE DAAAAN..

Idag ska ni få lite Gypsy Kings med Baila me, möjligt att jag lagt ut den förut, är inte säker - så rör på rumporna nu hörni. Ha det gott.


http://www.youtube.com/watch?v=L9aRNJnl8lc&ob=av3e

Av nån anledning gick inte direktlänken, men det är ju bara att trycka ovan ändå.

Tjing

Tjatter

 Så fin, så fin..=)

Trött, trött och trött..japp, men man får reda sig ändå - ont, ont och ont, japp, det får jag ha - det är bara att sjunga tralla la..rimmade gjorde det faktiskt..=)

Man är halvt medvetslös om morgnarna nu innan man fått i sig kaffet och kan gå upprätt någolunda, mörkare o mörkare blir det på morron med, om några helger är det vintertid också hörni, då blir det kolsvart.

Idag hade jag fikafrämmat då redan 8.30 - goda vännen kom, vi satt väl typ i pyttejamasarna bägge 2 hahaha, och håret på sniskan - men vad gör det? Vi käkade lite frukost, för det hade inte vännen hunnit med och så var det kaffe såklart. Tjatter, och lite till tjatter - och så skrev vi lite på datan och plötsligt var klockan lunchtid nästan, men det är ju så, det går fort när man har roligt!

Idag har vädret varit riktigt kalas ute, en sån där typisk höstdag, strålande solsken, träden i alla färger och lite lagom temp, men nej, jag har faktiskt inte varit ute idag, efter vännen gick har jag tagit det lugnt. Jodå, bäddat det har jag - det är en fobi jag har..Kan INTE ha obäddade sängar, uscha - om andra har det hemma hos sig bryr jag mig inte om, men jag kan inte ha det så. Då ska jag vara jävligt dålig om jag inte bäddar - disk kan jag ha, och det brukar jag - hahaha..för det är det TRÅKIGASTE jag vet..tur att vi alla är olika! Men disken ser ni - den är gjord nu, till nästa gång.

Har idag även ringt min sjukgymnast. Jag gjorde ju min sista behandling i somras och sen skulle hon skriva ner allt och skicka till mig respektive min smärtläkare, men det har icke dykt upp nåt papper, så idag ringde jag henne. Hon var inte där precis då utan ringde upp senare och som vanligt är det lite skitsnack om allt o inget först innan vi kommer till saken. Jodå, hon hade skrivit det klart - MEN..Hon hade tänkt ringa mig för ett möte då jag kommer och läser igenom hela skiten (det är ju inte lite...sa sjukgymnasten) och bedömer om det är vettigt och ok att det går vidare till smärtläkaren, men det har varit körigt värre hos henne sen semestern så det har kommit åt sidan lite. Men på fredag ska jag dit i alla fall, så ska vi se vad det står för trevligheter - inte nåt antagligen, och jag kan tänka mig att min smärtläkare inte blir så jättehappy heller..Men sen är det upp till honom att besluta om det ska göras andra undersökningar, min sjukgymnast var ju inne på att jag kanske skulle kolla upp hjärtat bl a, eftersom benen bara "lägger av" titt som tätt kan det vara hjärtat alternativt ryggen då som redan är kass, som spökar. Men det får han ta tag i senare i så fall. Så var det med det hörni.

Kvällsmat hägrar om en stund - och efter att ha läst Aftonbladet tidigare idag, så utbrister jag i ett stort GRR GRRR...INGEN House ikväll - va fan...nä då är det sparka boll i stället..Hm - gillas inte...=(

Idag ska ni få en favoritscen ur en film jag diggar skarpt - från Sisters Act 2 med Whoopi Goldberg bl a får ni här lite gospel minsann! Filmen handlar om en skola som sköts av nunnor och munkar, men som hotas av nedläggning p g a olika omständigheter - Whoopi Goldberg blir då inkallad till klostret för att sätta ihop en bra kör med ungdomarna på skolan och det gör hon.....De tävlar så småningom och hoppas vinna för att rädda skolan - här är slutnumret i alla fall - jag diggar detta som attan, hoppas ni gör det med! Ni känner säkert igen sången Joyful Joyful, fast kanske i liiiite annan version än vad man är van vid. Ha det gott.



Tjing

En ganska slö dag

Snygg =)

Ja hörni, sova vet jag inte vad det är igen - slumrar i 1 timmes etapper ungefär - vaknat flera gånger av att jag var genomsvett och samtidigt frös..

Dagen har väl varit sådär vädermässigt - lite sol, lite blåst, regn, och så börjar det om igen. Nu i eftermiddag har det faktiskt varit hyfsat med lite solsken emellanåt.

Jag har väl i stort sett bäddat, gjort mig i ordning, ätit lunch, och fixat lite - nu vid 4 var det lite tvättstuga - möe tvätt nu så jag får ta en dag till i veckan - halleluja...Har precis kommit hem efter att ha cyklat till närbutiken o hämtat ett paket - hade visst beställt lite kläder - hade jag glömt haha..Inget minne jag inte, har nog tappat det..

Nåja, lite kanske jag hade gjort i alla fall, och än är det ju inte slut heller, måste ju hämta upp tvätten med och göra lite kvällsmat.

I morrn bitti får jag lite kaffe främmat av en god vän - sambon jobbar natt - då kommer hon hit o tjötar med mig i stället medans han sover, det blir så bra så!

Inget mer idag - Michael Jackson med The Way you make me feel avslutar idag. Ha det gott.




Tjing

Söndag & Tårta

 Sååå Läcker! =)

La mig 23 igår varit uppe 3 gånger i natt och gick upp sen halv 8 i morse - 0 grader ute då ja..Syntes att det varit kallt i natt för det var vitt på sina ställen, happ nu ÄR hösten här, ingen tvekan.

Gjorde mig lite frukost och kom i kläderna vid 10 redan, tog en cykeltur i vinterjackan kan sägas till Netto och inhandlade vad som skulle vara i tårtan i dag. Dottern ska firas lite försent idag nämligen. Handla det jag skulle och hem, dottern kom sen ett tag efter o satte sig o gjorde naglar - och jag garnera tårta..Köpte för ett bra tag sen ett sprits set - har aldrig använt det, men NU kom jag på det, och jädrar, det blev riktigt bra! Inget märkvärdigt alls, men jag hade kunnat forsatt att spritsa, så kul va det, hahaha! Resultatet? Kika här:



Inte det snyggaste världen har sett, men jag är bara stolt över att det gick vägen - så tänker jag! =) God var den tydligen för den är nästan slut sånär som på en bit..Sen gick alla hem och nu sitter jag här..

Nu är det inget höjdarväder ute minsann - det blåser rätt bra och regnar - hu - och mörkt är det med, men men, inget annat att förvänta denna årstid, eller hur?

Snart lite kvällsmat, spaghetti o köttfärssås får det bli, var allt ett tag sen, gott ibland - sonen skulle kunna leva på det såklart, men såå kul ska vi inte ha det va? =)

Dottern spelade idag upp en låt som var riktigt käck - MotherLover heter den, så det blir det idag featuring Justin Timberlake - får se om ni känner igen "mammorna" med som är med i videon..Ha det gott.





Tjing

Mycket trevlig liten "klassfest"!

 Hahaha..ja det gjorde vi allt! =)

Då var vi där igen med ett dubbel inlägg, men so what??

Gårdagen började med lite diverse, jag diskade, dammsög i etapper och fixa lite, åt o tog en fika, pratade med sonen och förberedde maten till kvällen - det skulle egentligen blivit en STOR klassfest nere på Folkets Park, men det var knappt inga som anmälde sig - dåligt tycker jag, men men, man kan ju fixa egen "liten" klassfest då, eller hur! Japp - och till slut kom de då - mina gamla klasskamrater och goa vänner sedan 35 år - Eva & Birgitta!



Jag hade gjort kyckling med god sås i ugn, tagliatelle och sallad - sen drack vi Rosé vin och pratade om allt, allt och allt lite till - skratta så vi tjöt emellanåt, det mesta talades det om faktiskt - och så lite allvar på det..Men köket satt vi kvar i - Eva gav sig runt 11 tror jag klockan var, hon skulle till arbetet kl 7 i morse hon - men Bittan och jag fortsatte ett tag till - vi satt med hennes nya dator bl a o trixade och greja lite - oj - klockan blev nästan 2!! Hahaha - maten uppäten, 2 flaskor vin uppdruckna och lite chips o nötter slank ner med. Vi kom i säng faktiskt jag o Bittan rätt snabbt - vaknade vid 9 i morse till en ganska fin höstdag, men lite kallt.

Vi käkade frukost och så pratades det lite till och ja, sen var det dags för henne att åka tillbaka hem till Lidköping.
Tack raraste vänner för att ni kom - var urtrevligt - och det ska göras om tycker jag!! =) Kram på Er!!

Har varit liiiite tung i skallen resten av dagen, men men, det kostar ju att ligga på topp, eller hur? Har suttit o softat vid datorn lite, dottern kom en sväng och skulle ha mat såklart, hon jobbar 2 pass idag inom kommun - så hon pep hem ganska snart igen. Jag ska väl käka lite kvällsmat snart, i morgon ska det ätas tårta här igen, dottern ska firas då lite försenat.

Fick en tips av Bittan om en artist igår som jag inte hade hört - trodde jag! Så det blir video idag då, för det lovade jag - Tove Styrke med White Light Moment..Ha det gott.



Tjing

Torsdag

Lite fin..=)

I morse när man slog upp de små blå när klockan ringde så trodde jag det var mitt i natten faktiskt..Jäsiken var mörkt o trist det var ute, tog mer än ett par klunkar kaffe för att vakna..

Satte mig sen i fåtöljen när sonen åkt och tittade på  - just det - Cityakuten, börjar ta på första säsongen nu - uj uj, hur ska jag klara mig - irriterande när man inte har fortsättningen, fast jag sett många av avsnitten på tv, men men, jag får titta på annat emellan.

Kom i kläderna - regnigt och blåsigt ute, kan tycka det är liiite gött att slippa gå ut i skitvädret - det slapp man ju inte när vovvsen fanns, då var det no mercy - ut bara. Plockat lite grann, ätit resterna sen middagen med dottern igår, druckit lite kaffe och ätit kaka, sett några avsnitt till av CA. Sen kom en god väns äldste son - skulle hjälpa honom med lite kort - men fasiken vad det bråkade ett tag - men till slut fick vi ihop det i alla fall och korten blev utskrivna precis som han ville ha dem, sånt gillar vi! Så jag hoppas han gick nöjder o glader härifrån.

Kvällen nu - igen - blir väl lite i magen, och en sittning i fåtöljen..Som sagt, kroppen är inte med mig alls just nu - det är väl som sjukgymnasten sa - kroppen "stänger av" ibland för den orkar inte med att bekämpa all skit man har 5 dubbelt jämt, och det är bara att acceptera de perioderna - och då är det tur man har sina serier och lite annat att pilla med - och att man när som helst kan försöka få lite vila, utan att tänka på något. Nån sa vid ett tillfälle - HUR FAAAAAN ORKAR DU????? Tja, säg det - det gör jag inte ibland heller, som nu då, när kroppen liksom lägger av - minsta ansträngning är som ett maratonlopp och återhämtningen är ibland lång - psyket tar stryk med - inte så att jag blir deprimerad - nä, dit har jag faktiskt inte kommit nån gång, men nedstämd och jävligt frustrerad ibland kan jag bli för att jag inte orkar o fixar saker längre som var "så enkelt" förut. Men men, ups and downs - så är det.

Nog för idag - nu får ni Mikaael Rickfors med Vingar - ja det kanske man skulle behöva..Ha det gott.



Tjing

Födelsedag!

HURRA HURRA!! =)

Dags för ett födelsedagsbarn till - idag fyller nämligen dottern 21 år!!



GRATTIS ÄLSKADE MALIN PÅ 21 ÅRS DAGEN!!! HURRA HURRA HURRA!!!

Tiden går fort - man tycker ju som förälder att det inte är så längesen barnen var små, men nu är du alltså 21! Vuxna damen alltså! En framåtdrivande - duktig tjej som vet vad hon vill, det är jag stolt över! Vad månde det bliva när du är klar med alla utbildningar du kämpar på med? Betvivlar icke att de drömmar du har kommer säkerligen att uppfyllas - med råge! Så Grattis igen - älskade unge!! =)

Lite historia på det kanske - om när man fyller 21 - det var EGENTLIGEN myndighetsåldern det, införskaffades 1921 för kvinnor - ogifta som gifta..1969 sänktes åldern till 20 och 1974 då till 18 år, som det är idag. Från början var kvinnor omyndiga helt - 1863 blev de ogifta myndiga vid 25, sen sänktes det då efterhand enl ovan..Såja, lite historia också blev det!

Annars så har dagen varit blåsig - igen..Tog mig en cykeltur ner till närmsta affär, och höll väl på att blåsa av vid några tillfällen men det redde ut sig.

Har diskat upp, och snart då kommer dottern på lite "middag" och gratulation, tårtan sparas till söndag då det blir mera uppvaktning minsann.

Greys Anatomy börjar idag med hörni! Tjolahopp - gillar´t! =) Bara läkarserier nu HELA TIDEN...Inte mig emot precis!

Alles för idag - Video idag - till dottern som är en älskare av Disneys filmer, Belles sång i Skönheten & Odjuret..=) Ha det gott.



Tjing

Blåst, blåst & Blåst

Ja hej hej..=)

Någolunda hyfsad natt faktiskt, en får tacke...

Rena rama blåsestormen idag när man kom upp - sonen skulle idag cykla ända upp till Högelid för att friidrotta - tyckte väl inte att det var nån höjdare precis - de har hälsovecka i skolan nämligen, så idag var det då friidrott och senare även Zumbadans. Ska ha lite olika aktiviteter hela veckan tydligen, men då behöver de inte ge sig iväg så långt.

I övrigt är det väl sådär - djävulen på låret gör mindre ont - har även minskat i omfång faktiskt - bra skit det där med Alsolsprit måste jag säga - men kroppen är annars "värkig". Fick skjuts till stan idag som tur var av en god vän - hon skulle köpa kanelbullar - o ja me - det är ju Kanelbullens Dag idag! Det har ni väl inte missat va?? Åkte förbi biblioteket med och lämna in en bok åt dottern också på vägen, och sen så handlade vi...Hade aldrig klarat o cyklat i detta idag - no way, så det var jättesnällt att jag fick åka med!

Så jag o sonen hade lite bullkalas då när han kom hem, hade varit kul idag i alla fall med Zumba och lite till. Sen har jag vilat min lekamen i fåtöljen faktiskt och tittat på Cityakuten - jäklar va bra serien är alltså!! Får se och hoppas att den kommer billigt fler gånger så man kan fortsätta!

Nu precis har dottern också varit här o fått sig en bulle, va trötter tösen - så hon i princip svalde bulle och gick hem. I morrn har hon födelsedag minsann, spennande spennande!! =)

Ska steka några hamburgare ikväll till sonen o mig, och nu blir det körigt...Det är Dr House med ikväll - och imorgon börjar Greys - hej o hå, jag är nog färdig läkare när allt är klart, hahaha!!

Dåså - idag en riktig gammal discodänga - Sylvester med Do You wanna Funk..Ha det gott.



Tjing

Ny vecka

En liten moloken en..=(

Ja, man kan inte bli annat - moloken - trött - arg - irriterad, när man inte får sova, kroppen har tydligen lagt in sitt STORA veto på att ingenting ska fungera just nu - det bara tillkommer nya saker, uppepå det man redan har..Ja herregud, sicken kropp, sicket liv...

Vädret har varit halvdassigt idag - solen strålade kanske 5 sekunder, sen har det varit mulet och det har regnat lite grann, liite kyligare är det med.

Den trevliga, ömma lilla djäveln jag har på insidan av låret ömmar mindre i alla fall, dottern var här med Alsolsprit i går, så det var bara att skrida till verket det. Omfånget på den har dock inte minskat, men det tror jag det gör i sinom tid, huvusaken är att det inte ömmar lika jäkligt..Lägger om 3 g om dan, men går fortfarande lite som jag gjort i brallan - men men, skam den som ger sig. Gav mig på o prövade att cykla idag med - nja gick väl sådär, fick sitta lite på sniskan faktiskt, men fram kom jag i alla fall.

Käkat lite lunch, bäddat och plockat - vilat lite i fåtöljen, tog sen då min lilla tripp på cykeln, sen när jag kom hem så tittade jag på 2 avsnitt av Cityakuten, måste ha min dagliga dos vet ni =), och det är då helskotta va klockan går! Halv 7 redan, uj uj uj..Dottern har varit o gaddat sig idag med, tror hon är på G hit så jag får se hur det ser ut - gaddat, om det är nån som inte vet vad det är - alltså tatuerat sig. Spennande spennande minsann!

Jaha - allt för idag - nu lite ösa - Joan Jett & The Blackhearts med Do you wanna touch me..den kommer ni ihåg va? Ha det gott.



Tjing

Söndag



Upp o ner som en jojo på nätterna - kul..I natt har man inte ens kunnat se ut - dimman låg tät över nejderna minsann - men i morse hade det lättat i alla fall..

Mysfrukost med sonen - kom i kläderna rätt hyfsat - har lite svårt att gå som folk och att sitta - har fått början till en böld på insidan av låret, är väl typ som köttbulle stor - öm som satan...Det ser ut som jag gjort i brallorna när jag går..=) Nåja - dottern kommer förhoppningsvis med Alsolsprit här sen, ska försöka mota Olle i Grind som man säger, annars får den väl mogna o spricka då..Skära upp den är ingen höjdare, har haft nåt liknande på ryggen för flera år sen - en talgkörtel som suttit där hur många år som helst, satte igång att bråka. Den skar de upp, och sköterskan klämde nog en halvtimme, sen fick jag drän med, det satt så djupt som till revbenen, härligt va? Men som sagt, det blir vad det blir med denna, men ska försöka få väck den själv först.

Har diskat upp - ätit rester till maten idag, smidigt inte sant? Sen har jag faktiskt större delen av eftermiddagen suttit och tittat på Cityakuten - den serien kommer ni ihåg va? Första säsongen av 15 då ja..Den var billig nu, så nu börjar jag från scratch, har sett det mesta på hela serien, men säkert så har jag missat avsnitt - en riktig höjdarserie är det i alla fall!

Lite kvällsmat ska väl göras, regnigt ute och mörkt nu, ja sen är det väl natti natti..

Idag lite Sweet - Teenage Rampage - bildkvalitén är inte den bästa men det får gå ändå. Ha det gott.





Tjing

Diversedag

Disneys söta Bambi går alltid hem..=)

Jaha, då var det oktober då - varit uppe 4 gånger i natt, hej & hå..Tyckte det var ok ändå - eftersom inte klockan skulle ringa - men fick man sova?? NÄ...Satans ungar som ska GAPA..7.20 sattes det igång - och vi pratar nu inga småbarn, de kan inte hjälpa att de gapar - men 5-6 åringar och 7-8 ringar kan fan hålla käften tycker jag..De skrek inte för att de var ledsna - nä - de PRATSKREK - jag trodde nästan de stod i MITT sovrum ett tag..Då jävlar - jag ner med foten i golvet o sen stampa jag så det stod härliga till - sen blev det tyst...Det är väl då helvete - tycker det ska införas en obligatorisk hörselundersökning på barn mellan 5-14 år - de måste ju höra nåt så vansinnigt illa eftersom de skriker hela tiden..GRRR, gnälliga och skrikiga ungar är det värsta jag vet...Bland annat...

Dimmigt i morse men varmt, jag o sonen åt lite frukost - jag kom i kläderna - dottern skulle komma och baka här idag - ska ha party ikväll eftersom hon fyller år senare i veckan - 13 st tjejer i ett svep - tjolahopp - där kommer de gapas med vet jag..Hmm..
Nåväl - dottern kom, så vi skred till verket, först skulle hon göra en typ brownieskaka med både ditten o datten på och i - det var hackad choklad dit - smält choklad hit - marschmallows och gud vet vad..En riktig sockerebomb i alla fall - sen på nästa grej - och jag hoppas jag inte säger fel nu - Cake Balls..Jaopp - och vad är nu detta?? Undrade jag med!! Här får ni en bild till att börja med hur de blev när de var klara så återkommer jag vad det är i dem..=)



Läckert va? Cake Balls doppade i vit och mörk choklad med hjärtanströssel, uppsatta på pinne och ner i en kruka..Klatchigt!!!

Jo, Cake Balls, i detta fallet är: 2 paket Ballerinakex och en stor ask Philadelfia ost - ner med det i en matberedare och kör till det blir som en deg. Sen får man käckt sitta där o rulla dem - precis som med köttbullar ooch sen skjuts in i frysen en halvtimme. Man sticker i pinnar i varje, smälter blockchoklad, doppar dem och en dutt med strössel o sen va det klart! Det går säkert att göra olika varianter på det här - jag hade i alla fall inte hört talas om det - var rätt gott med, men liiite för sött för min smak. Så detta ska tjejerna få ikväll + brownieskaka - de behöver nog inte äta godis på 3 veckor sen..Hahahaha...

I övrigt har jag gjort mat - idag skalade jag potatis och stekte fiskpinnar med sås - kommer inte ihåg när jag hade potatis sist, man är väl lat kanske? =) Men det är ju gott helt klart - nåja det är höst nu så då kanske det blir mer potäter..

Försökt slå en liten luring i fåtöljen med - nehepp, det tyckte inte en fluga som överlevt för den skulle vara på mig hela tiden, då klev jag upp - och då försvann flugfan såklart..konstiga insekter det där tycker jag.

Det var denna dagen det - och som vanligt - lite kvällsmat och jagfårsevaddetblirsen..Idag får ni Travie McCoy ft Bruno Mars med Billionaire - ja tack, det skulle ju sitta fint! Ha det gott.





Tjing

RSS 2.0