Överraskning

 
Yepp...
 
Då var det helg igen då - hostan håller på än ja - sover liite bättre på natten i alla fall, men det hostas mellan varven så man nästan knäar..Känns som jag sprungit jorden runt ett par varv - och trötter e ja me, får se om det kanske blir ett samtal & ett besök till hos doktorn i veckan..
 
Igår kom ett brev som var adresserat till Målsman för Rasmus A - hoppsan, vad kan detta vara då tro?? Jag öppnade och läste och helt plötsligt kom raderna " Vår sammatagna bedömning är att vårt IB Diploma Programme skulle passa dig och du är härmed ANTAGEN till programmet" Jag o sonen glodde på varann och sa typ samtidigt VA??? Alltså kom han in på IB - OJ! Naturligtvis jättekul - men det trodde vi inte alls eftersom inträdesprovet i matematik i stort sett gått åt pipan - men - sonen har ju beslutat att INTE gå det programmet då och kommer därför tacka nej till platsen. Men han ska vara stolt över att han kom in - överraskning verkligen!
 
I övrigt har det varit lugna gatan då - är inte på topp - men det kommer väl - idag kom Louise och Sally och hälsade på med gofika, smarrigt =D Prat o tjöt o trevligt som alltid =D Tack för titten o gofika! =D <3
 

Åsså var det då dags igen att:
 
 
ställa FRAM klockan 1 timme - SOMMARTID börjar i morgon! Ljusare längre om kvällen alltså - både på gott o ont tycker jag - man kan sitta i godan ro och tro att klockan är 17 men i själva verket är klockan 21 - spooky det där..Lite halvförvvirande måste jag säga - men som sagt, glöm inte detta nu då - ändra innan ni lägger er så är det klappat o klart!
 
Happ - så var det - har fått en låt lite på hjärnan - och innan man hittar vad det är man menar när man inte vet kan ta en stund - men denna gick rätt fort =D Här får ni Beyoncé ft Jay Z med Crazy In Love, ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Det går sakta

 
Jarå - hänt några gånger..
 
Dagarna dräller iväg fast man knappt gör ett skit - har inte orkat - det går sakta - som det brukar när jag åker på detta - nätterna är inte alls kul, hostar som själva den och väcker väl hela kvarteret..Ont i överkroppen också - där används ju nu muskler som man inte använder annars - har ju nervskada där med så hostar jag får jag nästan värja mig om ni förstår vad jag menar..Sovit riktigt dåligt också såklart flera nätter - provat att sova i das fåtölj men det har kroppen inte alls lust med inte..
 
Var rätt kaxig i måndags och trodde jag var piggare än vad jag är - envis jävla skitkärring alltså - fanns ingen mjölk eller annat smådiverse så handla ska väl gå jättebra! Nä - inte direkt, gå sträckan till bilen i sakta mak resulterade i ett megahostanfall när sonen satte sig i bilen sen vid skolan - han va inte glad på mamsen inte - sen gick det över o vi kom till affärn där jag i stort sett skötte mig - sonen bar o hämta allt - men när vi kom hem samma visa - jag fick utegångsförbud helt sonika av sonen med en arger blick..jo - både skäll o förbud var jag nog förtjänt av - envisa jävla skitkärring..
 
Så - sen dess har jag väl bara småtrasslat inne - tvättat lite, plockat med diverse, diskade idag faktiskt - och igår helt bara sådär kom denna lilla damen innanför dörren:
 
 
Sicken sötis va =D och liten!! =D Min vän Hasslehundarna ja var det som dök upp, vi tog en liten fika och sen for hon vidare till sitt.
 
Tja - sen har det faktiskt inte hänt så möe mer - det går sakta som sagt, men så länge det inte blir sämre är det bra - tar väl litet tag till innan jag är fit for fight helt o hållet - håller mig lugn hemma några dagar till helt enkelt så får vi se! 
 
I morrn frääda, sen nästa vecka är det påsklov faktiskt - jistanes vad det kutar iväg - till helgen också blir det SOMMARTID - 1 timme fram ska klockan, blir ljust längre om aftonen alltså, så käckt!
 
Sådär, litet livstecken - är på Facebook med i flera stycken 80-tals grupper, joråsåatte - otippat va?? =D Nä - den tiden o eran får gärna komma tillbaka, inte mig emot, men det är tur det finns minnen, videor, kläder o annat nostalgiskt att vältra sig i - så en video från glada 80-talet då kanske - den var också rätt otippad va...
Ni får en av de "mesta" 80-talshitarna, som man har dansat till, haft allsång till, + lite annat till - haha - varsegoa Rick Astley med Never Gonna Give You Up =D Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

NÄE!!!!

 
Yep - så äre..
 
Vid alla glödheta rumpnissars fanockså! Det är tydligt det att denna Maifträffen inte skulle bli av helt enkelt, varit lite olika turer kring det - men nu har JAG gått och blivit sjuk så vi får ställa in - morr och morrmorr...Varit till läkare idag och har högersidig lunginflammation, rassla som värsta skallerormen längst ner på lungan - HAPP - pencillin då i 10 dar, ska in på lungrtg om 6-8 veckor på koll sen - det var nog tur jag ställde in middagen igår då ja..Satiken så trist alltså - dessa tillställningar är så efterlängtade och nu till råga på allt har jag missat 2 stycken på raken - tja, man får gilla läget dårå och se ut ett annat datum att ha middagen på helt sonika. Men WTF???? =(=(
 
I övrigt så var sonen hemma både måndag och tisdag, gick bara till skolan på tisdag morgon och gjorde Nationella provet i svenska del 3 - men onsdagen så började han åter i skolan som vanligt. På onsdagen hjälpte jag även svärmor som fått fel på bilen så jag hämtade henne vid verkstaden och så handlade vi lite, åkte hem till henne, tog en fika med varma wienerbrööö - mumma det! Sen var jag även och handlade lite och framåt aftonen tog jag o sonen o handlade lite till - sen då så började eländet med denna hosta o skit - usss säger jag..Sovit som en kratta - man hinner ju inte lägga ner skallen så börjar det - denna gång har det fasen bubblat upp - förstår inte vad all skit kommer ifrån? Men det är ju kroppens sätt att göra sig av med bacillerna, dock har den inte lyckats så bra med det nä - så det var ju skönt jag fick komma till dr idag - som även var en vettig människa halleluja..
 
Nu sitter jag då här o försöker göra minsta möjliga så jag inte hostar ut lungorna - dottern o sonen ska senare till sin fader och gratta honom, han fyller på söndag med är ju då i Italien och åker skidor, här får det bli lugna gatan helt enkelt, och i helgen likaså - sen får vi ta nya tag - eller hur! Joråsåatte...
 
Idag är det Rocka Sockorna Dagen! Man sätter på sig olika strumpor bara - och gillar olika - för dagen och alla sockor är tillägnad alla de som har Downs syndrom - en 10 årig tjej som tog initiativet till detta för hennes storasyster har Downs - och ni ska veta att det varit mycket fötter med alla tänkbara varianter på sockor både på FB och i andra sociala medier - här är mitt bidrag;
 
 
Såå - Rocka Sockorna hörni! =D
 
Dåså - inget kul inlägg idag förutom initiativet till sockorna och gofika hos svärmor - men så är det ibland - video idag då Mums-Mums - alltså Måns Zelmerlöw med Heroes. Trevlig helg och ha det gott.
 
 
 
Tjing

Stockholm och en massa annat =D

 
"You now nothing - Jon Snow..."
 
Hallå - tjena - tjing! Här e jag - varit liiite körigt ett tag men nu är jag här! =D
 
Ny design - vad tycks?? Jag har lyckats övertala min söta dotter att fixa igen - tack goa unge <3
 
Jahaja - då ska vi ta o reda ut vad som hänt =D:
 
Förra söndagen - då var jag lite hundvakt några timmar åt Hasslehundarna - Ebba var och hälsa på:
 
 
Dottern kom också och mös lite och hade hundmys =D Efter Ebba gått så trillade både son o Baltisen hemåt - kvällsmat blev det sen, datorhäng och natti natti.
 
Måndagens morgon/förmiddag spenderades återigen i Skövde - sonen skulle på intagningsprov på IT-gymnasiet och IB-linjen han sökt - skulle vara där redan 8.50 - jag åkte ju inte hem utan fick vänta - och VAD är öppet vid det dagset?? Jo - ICA Maxi - for till Elins Esplanad då och jag kan nog säga att jag varit i varenda vrå på hela Ica Maxi för att slå ihjäl tid haha - lik förbannat var jag klar 09.45 och då hade de övriga fortfarande inte öppnat - gick runt bygget utvändigt, gick till bilen, tog en cig och 3 i 10 stod jag utanför Gina - allt öppnades och jag ströva och gick och titta läääääänge i varenda affär o hylla - men fasen - strax efter 11 var det också klart - mot Stallsiken då - lunch först på Biltema, 2 kokta m bröd o kaffe - 15 bagis - lysande va =D Gick en sväng på Biltema, åkte bort till Ö&B, var på Rusta, Chilli - och när det var klart var kl 1 - men va fasen - 1 timme kvar....Åkte då bort till Encore och 13.15 pep det i telefon att jag kunde hämta sonen nu.. Halleluja haha - men efter analys av linjen som sådan, personal, klasskamrater, resor o annat så bestämde sig sonen för att INTE söka Skövde alls - o så är det ju - tvekar man ska man inte hoppa på det - så nu ska det sökas om och bara till linjer i Mariestad här så får vi se!
 
Sen var det då tisdag som sonen och jag väntat på! Tidig uppstigning och iväg till Töreboda - på tåget till Stockholm och Game of Thrones utställning =D Var vid Kungsträdgården redan kl 11 och hade då förväntad kötid på 2 timmar - men jäsiken - vi var inne redan efter 1 timme! Hade varit kö upp till 6 timmar på helgen så många hade inte kommit in - men se det gjorde vi!! Kanonbra var det, vi är jättenöjda =D:
 
 
Sonen på Järntronen =D
 
 
Jag vid några av karatärerna i serien
 
 
Stadshuset =D
 
Blåste nåt så vansinnigt i huvudstaden - men vi knata på, åt gott och fika - sen tog vi tåget hemåt igen och var hemma runt 21 - möra, trötta men mycket nöjda!! =D
 
Onsdagen gick åt att återhämta sig lite faktiskt - lite småpyssel här o där hemma - lagom med andra ord, lite tv på kvällskvisten blev det också.
 
Torsdagen var också lite soft, var på lunch med en god vän - sen var jag ute hos Louise o fika, hem sen och greja lite - sonen kom från skolan lite halvdassig med ont i halsen, kvällsmat blev det och natti natti.
 
I fredags lugnt på förmiddagen, sonen kom redan hem efter första lektionen och var snuvig, hostig o hade ont i halsen - inte alls på topp inte - jag var o handlade en sväng bara också - sen var det lugna gatan, kvällsmat o bädden.
 
Igår var det löööööörda - var ute hos svärmor och åt god mat och hjälpte henne med datorn lite - jag åkte själv då eftersom sonen var sjuk och dottern var upptagen med annat - men vi hade trevligt ändå! =D Tack snälla Berit för mat, fika o trevlig samvaro! =D
 
Och då var vi framme vid idag då hörni - lite sovmorgon, sonen sådär - får nog vara hemma nån dag el 2 till tror jag - jag har diskat o plockat lite - sitter med en kopp Java nu o slappar lite och skriver detta - ska vika lite tvätt sen - kvällsmat ska det bli också och sen får det väl blir sängen vad det lider.
 
Ja just det ja!!! =D Är ju nämligen så - att jag har ju bytt bil jag förstår ni - haha - fått köpa en god väns bil, en Volvo V40 (och jag som sagt att det ska man inte ha..=D ) och då undrar ju ni - Baltisen då??? Var är han?? Jo - han har blivit övertagen av exmakens flickväns son som blev gör glad för detta - så han kommer stuffa vidare lille Baltisen - exmaken ska åtgärda de fel som var - så - alla happyface - det var väl bra va! =D Gillar´t - det gör jag =D
 
Såååå - det var fanken i mig allt tror jag - helt strålande att minnet var som det skulle - plötsligt händer det =D Lite livstecken har ni fått nu i alla fall - ny vecka i morrn, sonen får som sagt bli hemma några dagar, i övrigt är det storhandling på onsdag - och på på lördag ska jag ha MAIF middag här - ska bli såå trevligt! =D Sonen kommer att vara hemma nästa helg - eftersom hans far ska åka till Italien och åka skidor 1 vecka. Så var det det med detta då hörni!
 
Vet att Mums-Mums (Måns Zelmerlöw) gick o vann Melodifestivalen igår - men nä - den videon ska ni inte få idag - kanske en annan dag - utan idag blir det lite 80-tal tror jag det är - den svenska gruppen Alien ska ni få och låten Tears Don´t Put Out The Fire. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ett tag sen

 
Joråsåatte...=D
 
Men kära nån - här hade jag inte varit på ett tag nä - sorry för detta hörni! =D
 
Knappt jag vet vart jag ska börja - har fått läsa förra inlägget för att ha lite koll haha.. och då är vi tillbaka på förra helgen - tja - på den var det skidor och skidor och knappt något mer - min kära syster-yster hade också födelsedag minsann - 65 bast blir hon nu:
 
 
Syrran med god tårta - och så släktens lilla charmtroll Paula =D
 
Happ - eftersom hon då tydligen blir 65 - och det är 15 år mellan oss - då blir jag alltså.......33! Ja, så var det ju - 33!! Eller?? Nähä.......... inte det nä - nån har påpekat att det är 50 - det vet jag dock inget om - jag tror jag håller mig till 33 - verkar helt ok... =D
 
Naturligtvis så ringde jag och sjöng det vackraste jag kunde - haha - fyfanhostvadjävligthostdetläthost..=D Allt var bra därnere - som det brukar med andra ord!
 
Haft dottern här på lite mat en afton också - tacopaj var önskan - sen gjorde jag en ny liten efterrätt - smördegsinbakad frukt (jordgubbar och banan) med Nutella - var inte en 10:a på den, tyckte faktiskt inte det smakade jättemycket, men helt klart ätbart! :
 
 
Allt mätta o nöjda i alla fall så det är ju bra! 
 
Varit med sonen till Specialisttandläkare i Skövde också på besök, i första steget är det tandställning i så fall - blev lite omkastning i behandlingen, var tal sist om att det skulle dras ut tänder först, men det spars till senare om det behövs - upp till 1 1/2 år ska han ha tandställningen i så fall - nu ska vi ta en funderare på detta och återkomma inom 14 dagar så får vi se.
 
Exmaken har kollat Baltisen också och jag har varit och köpt de delar som behövs, så nu i helgen så ska han fixa felen, får bilen i morrn kväll. 
 
I övrigt - tja, idag har jag faktiskt städat - var mycket välbehövligt - uja - men nu är det gjort i alla fall till nästa gång - tvättat en maskin också och pausat med lite telefonsamtal haha..Och nu har jag precis tagit mig en kopp kaffe och känner mig rätt nöjd med tillvaron. Ska bli lite mer i magen till aftonen, lite datorhäng och sen är det nog bädden.
 
I morgon ska jag vara lite hundvakt åt Hasslehundarna ett par timmar, en vovve som heter Ebba kommer hit, och sen kommer väl sonen och Baltisen hem hoppas jag!
 
På måndag och tisdag är det studiedagar här - och på måndagen ska vi då till Skövde igen jag o sonen - han ska på besök på IT-gymnasiet och IB-linjen han sökt för att göra bl a inträdesprov - jag får väl ranta på stan ett par timmar - är ju ingen mening med att åka hem precis - sen då på tisdag morgon är det dags för tidig uppstigning för att åka till Stockholm och se på Game Of Thrones utställningen med sonen  - ska bli spännande och trevligt - vi är åter hemma runt 21 snåret på kvällningen. Sen är det väl öppet resten av veckan, vi får väl se vad som händer o sker! =D
 
Jahopp - det var det - video idag denna gossen Jon Henrik Fjällgren som man hört så möe om sen han vann deltävlingen - hade inte hört denna alls - men - rätt ok - udda - och det gillar jag, så varsegoa här är Jon med Jag är fri..Ha det gott.
 
 
  
 
Tjing

RSS 2.0