SÅÅÅÅÅ NÄÄÄRA!!!!!!!

GRATTIS SVERIGE TILL FÖRSTA MEDALJEN I OS 2012 -SILVER I FÄLTTÄVLAN FÖR SARA ALGOTSSON!!
 
Mitt hjärta slår än....Bank bank bank...Jävlar så spännande detta var!! Och sååå snöpligt - hon var ju över!!! Men attans - så trilla bommen ner - på sista hindret! Men os-silver och första medaljen!!! Inte tvi skit ändå va?? NÄE!
Det tar på krafterna minsann att titta på sport hörni - men - I LOVE IT!! Det är såhär det ska vara - sååå spännande så man inte kan sitta still....I detta nu spelar herrarna handboll och damerna spelar fotboll - tror vi leder i bägge om jag inte är helt fel ute...Spännande värre detta! =)
 
Något bättre sova i natt - men det är ett jäkla trasslande innan man somnar det är helt klart. Nåja, ups and downs helt enkelt!
 
Vakna vid 9 till slut i alla fall, käkade frukost, kom i kläderna, diskade, gjorde mat och sen då har det varit tv och OS..Mitt hjärta börjar väl återgå till det normala nu i alla fall..haha..Om trekvart - lagfinal i damernas gymnastik - gårdagens herrfinal fick ett snöpligt slut efter protester från Japan - jag o dottern tyckte sååå synd om Ukraina, de hade medalj när tävlingen var slut men nä...Kina vann i alla fall, helt rättvist, så spännande och se ikväll nu vad damerna åstadkommer.
 
Japp, det var dagen - OS fortsätter, lite mat i magen sen bara och sen var det bra för idag.
 
Nu har jag torkat en tår efter prisutdelningen i Fälttävlan - läckert!! =)
 
Video idag lite ABBA med Eagle..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Stackars...

 
Bra Jobbat Eva!!! =)
 
Stackars Stackars Sarah Sjöström igår...Uja, man grät nästan med henne..Och världsrekordet blev hon av med också..Snöpligt - men det var inte hennes dag helt enkelt - idag har hon simmat försök på 200 frisim och tog sig till semifinal ikväll, vi får hoppas det går lite bättre! I övrigt så vann våra handbollsherrar, ingen medalj i linjeloppet på cykel för damerna..tja, och lite annat så klart!
 
Det är riktigt kaos med sovandet - ååh vad jag ligger o vrider o vänder, det kryper, det gör ont, det är varmt..Man somnar av ren utmattning till slut..Och när man ska gå upp - kära nån - är i princip av lite varstans..Min knöl på sidan av stortån (hallus valgus) gör så j-----a ont emellanåt så fy - har spridit sig till tån bredvid med, kan i princip inte gå barfota - med skor går det bra..Jadå - alltid ska det vara nåt - heeeela tiden...
 
Idag förstår ni har Eva gått in i ett nytt kapitel - Återhämtning!! Idag var det första gången hos sjukgymnasten som hon fick börja GÅ - med liiite belastning.."Jag är lite i ett euforitillstånd tror jag, skulle kunna gå hela dan"!! är hennes egna ord.. Men - oerhört jobbigt...Såklart, massor med muskelmassa och kondition är tappad på dessa månader - men nu kan det bara peka uppåt - träningsvärk a´la BIG kommer det att bli, men kämpa på vännen!! Det fixar du - bra jobbat!! =)
 
I övrigt har dagen bestått av hämtning av ett paket, lite handling, lite mat, och så OS..På förmiddagen har det inte varit hyper intressant - tv-n har stått på, men knappt tittat - bara "hört" vad som pågår. Däremot ikväll, med början om trekvart ungefär herrarnas lagfinal i gymnastik och så då Sarah Sjöströms seminifinal - OCH handboll såklart, sen var det nog färdigt för idag. Lite hamburgare står på menyn till kvällen, lite lagom tycker jag.
 
Vädret har varit rätt ok ur mina ögon sett - rätt behagligt, solen har tittat fram ibland, annars mulet, men varmt. Har nu inte sett nån väderprognos alls på ett tag så jag har ingen susning om vad som komma skall, det blir vad det blir helt enkelt!
 
Det visade sig alltså att videon igår We Are the Champions var lite kaxig kanske ja....Ops...Shit Happends...=) Idag tar vi lite Olly Murs med den lite käcka låten Dance with me tonight..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Jösses!

 
Haha =)
 
Herregud min skapare säger jag - vilket väder det var i går kväll!! Fy satan, ursäkta språket. Det regna såpass och blixtrarna ven kring fönstren här och smällde bra gjorde det också. 35 mm sägs ha kommit under den stunden..Hela gården var övertäckt med vatten här och ur brunnarna sprutade det upp vatten..Och så pang så var det det klart...Fick åka ut senare på kvällen o hämta dottern som då var på bondvischan, då höll det upp i alla fall.
 
Men sovandet är si o så - det har varit klibbigt.nu i natt också - tvi vale...
 
Vaknade runt 8 idag - käkade lite frukost, gjorde mig i ordning och sen har det varit lite spring mellan dator o tv, idag har linjeloppet på cykel damer körts - tyvärr så blev det ingen medalj för Sverige, Handbollsherrarna har precis spelat klart sin första match och vann över Tunisien - vår duktiga gymnastiktjej Jonna Adlerteg gjorde riktigt bra ifrån sig, vi får se om hon får fortsätta vidare tävlande. Jörgen Persson, vår "gubbe" i pingisen är nu utslagen, och detta var väl det sista OS han gjorde..Synd, för det är en riktigt kul spelare att se. Ikväll väntar simfinal med Sjöström - ska vi få ett guld tro? Vi får hoppas på det va!
 
Sonen dyker upp här också vad det lider, mer OS på tv blir det som sagt ikväll, och lite mat i magen så man orkar tävla..hahaha...Vädret idag har varit lagom - vad nu lagom är?? Inget regn i alla fall, har varit molnigt och tempen har gått ner betydligt, det tackar jag för i alla fall.
 
Dåså gott folk, en förhoppning om guld i kväll alltså - ska vi våga vara kaxiga och ta We Are the Champions med Queen då kanske? Ja, det gör vi! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Aouch....=)
 
OS-invigningen var ju igår kväll - Betyg? 3,5 OS-ringar av 5..Annorlunda o lite häftig början, men rörigt emellanåt, Drottningen satte definitivt ner betyget - när Storbritaniens trupp tågar in sist - då håller hon på med sina naglar..Stoneface..och just intågandet av idrottarna är ju såååå segt..Sen var ju - VEM skulle tända elden?? När olympiska fanan kom in med storheter som Haile Gebreselassie och andra i spetsen - en mycket märkt Muhammad Ali - DÅ trodde man att det var nåt BIG på gång..Men...Nä...Det var inte ens spännande ärligt..inget ont i att framtidens ungdomar tände elden till slut - nytänk av London, men jag tror många blev besvikna faktiskt..Så bättre invigning har jag allt sett förstås. Kanske avslutningen blir bättre. Det var slut 02.00 i alla fall, jag satt vid datorn en stund sen och la mig strax efter - men sova - nä...sista gången jag tittade på klockan var hon 04.00...Varmt, klibbigt...Vaknade sen och fck se att klockan var - 10.20!! Ojojoj....Och så världens skallebank såklart.. På med TV-n för jössenam!! =)
 
Sen har det varit till och från med OS idag, sett lite simning, cykel, rodd, och nu gympa, lite damhandboll går nu och sen blir det ju mer simning, kanske medalj ikväll?? Kommit i kläderna i alla fall, kammat mig alltså =) och käkat överbliven tacos sen igår - så kommer det bli ikväll med, rester..
 
Vädret har varit mulet, regnigt, Åskar har gått och gör så nu med lite grann, kvalmigt och varmt, och man svettas på minsann..Resten av kvällen - japp OS - får kanske ge mig ut senare ikväll o hämta dottern, hon är på Socionommiddag hon minsann - hur fint lät inte det?? Får hoppas man får sova lite bättre i natt, o i morrn - på´t igen! =)
 
Idag lite Def Leppard - Pour some Sugar on Me..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Let the Games begin! =)

 
Äntligen! =)
 
Sovit lite bättre i natt men det är ett jäkla rantande tycker jag...Varmt är det med..Nåja, det blir nog bättre tider..
 
Upp o käka frukost o bläddra i tidningen - sen tog jag mig an den lilla strykhög jag hade - så nu var den borta! Kalas, behöver man inte ha det gloendes i nacken hela daaan när man tittar på tv..Lagat lite snabbmat, och fikat nu precis med glass.
 
Ikväll är det då dags - OS invigningen och 14 dars glädje, sorg, hopp och förtvivlan..Har väntat och väntat på det här - är som ni vet en riktigt OS-nörd och jag ser verkligen fram emot detta MEGABIG. Så de närmaste 14 dagarna vet ni var ni har mig - i fåtöljen mestadels med ögon o öron riktade på det som kommer ur tv-apparaten - ska bli spännande detta, vår svenska OS-trupp är ju inte så stor i år - men man vet aldrig - i morgon börjar cykel linjelopp herrar med Gustav Larsson - den gossen tog silvermedalj förra OS - så man kan ju hoppas! Vi får se vi får se - men som sagt - Let The Games Begin! =) Heja Sverige - och Usain Bolt...Hahaha =)
 
Dåså - inte så mycket mer att förtälja, sonen ska till sin far - har pratat en bra stund med min gamla bästis från Göteborg i telefon, Eva ringt några vändor - jag har förberett lite tacos till kvällen, dottern kommer ju och ska äta lite, sen är det ju tv-n som gäller. Sen är det natti natti och upp i morrn och på med TV-n igen..=)
 
Idag en video med Whitney Houston som sångerska - One moment in time - med lite olympiska prestioner att titta på. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Typ..=)
 
Nä, nätter o sova - vi är inte kompisar just nu inte..Så är det, jädrans jobbigt o vakna o somna o vakna o somna..Men men, det är väl en period nu som är sån.
 
Varmt och kladdigt idag med, dock inte strålande sol hela dagen, det är lite fula moln här o där..Värmen ska ju försvinna nu har de sagt, lite synd för er som gillar det..Jag håller mig inne så möe det går =)
 
Diskade på förmiddagen - japp, en del ja - men nu är det rent, kom i kläderna sen och åkte iväg o hämta ett paket, har köpt ett nytt tangentbord som har uttag för hörlurar, så det köpte jag också, vi koppla efter konstens alla regler, och allt funkar men det är lite taskigt ljud i lurarna, det måste allt gå att få till. Ex-maken kommer i morrn när han hämtar sonen o kollar på´t.. Åkte en repa till Netto med o köpte lite glass som var billigt, och sen hemåt. Har inte ätit vidare värst nu på dan, man är ju inte hungrig, man dricker nästan bara ju - så det får bli nåt annat till kvällen i stället.
 
Ska i kväll se på dokumentären Medaljens pris, det handlar om våra friidrottsstjärnor bl a, OS-drömmen handlar om extrem smärta och om att pressa kroppen till dess absoluta gräns - och över gränsen. Folke Rydén skildrar de omänskliga villkoren som Carolina Klüft, Sanna Kallur och övriga friidrottseliten utsätter sig för inför OS. Vägen till och från prispallen går allt oftare via operationsbordet...Ja så är det ju tyvärr..Men ska dock bli intressant att titta på.
 
I morrn är det redan fredag - och fredag betyder OS-invigning..=) Dottern kommer hit o käkar lite först, och ex-maken ska ju hämta sonen så jag ska sen sätta mig lugnt o stilla i min lilla fåtölj, fälla upp benen, ta mig en pilsner och sen ska jag njuuuuta av allt som visar sig i tv-rutan..Härligt! =)
 
Idag lite disco ..Village People med YMCA - man blir helt enkelt jävligt GLAD av den tycker jag..och grabben i läderkläderna - vilken lirare va....=) Mohahaha...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Kräftstjärtssoppa & OS-bibeln...

Heeelllloooo there Cowboy! =)
 
Varmt - svettigt - kryp i benen - upp - ner - vändning hit - vändning dit..Aouch - sova? Nä.....
 
Ledsna vid 8 snåret - då fick det vara nog - drog bort gardinerna..Soljä...............ln lös idag mä...Nä....23 grader redan då ja..Ugh.....Frukost o bläddring i tdningen - gjorde oss klara jag o sonen, svetten forsa - ett stort julkort som spelar som syrran skickat från Mallis - perfekt "fläktare", den gick varm den med..
 
Idag vankades det middag hos svärmor - jag o sonen in i min lilla Baltazar - typ 1000 grader därinne..Fy fan...Rutor ner, fläkt på - papper o torka, torka, torka, jag flöt väl ner till svärmor..Väl förankrad så bjöd hon på kräftstjärtssoppa och köttbullar till sonen...Den soppan är nam nam må ni tro! Inte svår att göra heller. Man häller i lite det och så hackar man så - sen åker det i och så det - och lite dill också - och det får inte koka!! Hahaha - så brukar svärmor typ tala om hur man gör..i stora drag..=) Nåja, det är lök o hummerfond och fiskbuljong och en burk med kräftost och creme fraiche och lite så..och dill ja - blir mycket mycket gott!! Sonen bolla in 15 köttbullar i runda tal och var mätt o belåten han med..Sen plockade vi undan och satte oss i skuggan - vidrigt varmt, uscha, man mår inte riktigt 100 va när det är sånt här..Vatten o åter vatten..Fika med bullar o sockerkaka o kaka, sonen glass också..Lite prat till och sen for vi hemåt - med famnen fulla av kantareller - kräftstjärtssoppa, bullar, choklad...Tack för idag Berit - kalas om alltid! =)
 
Stannade till vid Ica på hemvägen - jahaja, 1 miljon människor samtidigt som ska handla - just det, lönedag idag för en del..Puh...Jag skulle inte ha så mycket så det gick rätt fort ändå - hem sen och vatten vatten vatten....Dottern kom förbi och hämtade lite diverse - körde hem henne sen - o f-n så varmt i bilen, man smäller ju nästan av...
 
Och NU - ÄNTLIGEN så är den här!!!!
 
Japp - OS BIBELN...Jag är lycklig - här ska lusläsas!!!
 
På fredag - på fredag börjar det...MEN - det tjuvstartar redan idag! Visste ni det? Jopp - och det är svenskt inblandat minsann!! Sveriges damer spelar fotboll mot Syd-Afrika ikväll förstår ni - ska JAG se det? Nä....Faktiskt inte..OM det går bra för dem - DÅ ska jag titta, det lovar jag! Uppladdningen kan alltså börja - i lööööve it..=)
 
Kväll nu ja - jag ska äta lite söppe jag och en macka - sonen får lite plättar han - alla nöjda o glada o mätta i magen..Sen blir det slappt - har skallebank, men det är värmen det - måste ta tag i min disk också - men örkar inte ikväll - jag tar det i morrn - i promise!
 
Idag lite balla brudar, Aguilera, Lil´Kim, Mya o Pink med Lady Marmelade..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Christinadagen

 
Vilken man! =)
 
GRATTIS till mig själv, syrran och alla andra Christinor idag! =)
 
Såg ni dokumentären om Usain Bolt igår? Jamen tjena - man blir ju kär i karln!! En mycket ödmjuk människa som har det roligt med sin idrott, var roligt att se hur han har det "bakom kulisserna".. Vilket team han är i, med folk som sköter om honom och han sköter om dem, allt hårt jobb han lägger ner på träningar, så han måste gå o spy - alla triumfer - all sorg, förtvivlan och frustration som visade sig på VM-finalen då han tjuvstartade..Åh, man hade ju lust att springa in i rutan då och krama om honom..En fantastisk idrottare är han i alla fall, och fan vet - jag tror han kommer springa under 19 sekunder på 200 i OS..Och KANSKE under 9.50 på 100..Sanslöst..
 
Sovit rätt ok - gick upp vid halv 9, idag har det varit VARMT - uscha =)..27 grader i skuggan har det varit..svett svett och lite till svett..hjälpte inte att gå ut heller..nåja, jag ska hålla truten, för jag vet att många har väntat på detta, dock har ju inte solen skinit idag men ändå.
 
Grejat lite på förmiddagen, skickade iväg en liten grattishälsning till syster-yster via mailen - hon vips så ringde hon på eftermiddagen och gratta mig! =) Allt bra, varmt där med - eller hett som syrran sa...Har i eftermiddag nu sprungit upp o ner i tvättstugan med, blir klart ikväll, snart kommit min goda vän och hunduppfödare på en genomfarts kopp kaffe - och tja, sen är det ju kvällen!
 
Idag en gammal goding - Sweet med Teenage Rampage..Lite dålig kvalité på videon dock, men det går ändå! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
=)
 
Nä hörni, jag satt inte o tittade på OS-krönikan i natt till 01.10...Jag tittade på samtliga krönikor i SVT- play i stället..Haha, 2008 avverkades i morse efter frukost..och jag tänker inte rabbla allt som hände heller, bara Stefan Holms, Christian Olssons, Carolina Klufts, Michael Ljungbergs (har säkert glömt nån) OS Guld..Ikväll är det dokumentär om Usain Bolt som hägrar - både jag o sonen ska bänka oss kl 20.
 
Vaknat 3 gånger i natt - första gången av en smäll - inte en aning om vad det var - det var inget som ramla ner hos mig här i alla fall, gick upp till sist strax efter 8, käkade frukost o läste tidning. Såg sen då sista krönikan från 2008, kom i kläderna, packade ihop lite skräp, skickade sonen i duschen och sen på vägen så slängde vi eländet, och tog en repa med bilen. Först till Second hand, fanns inte ett enda något som var kul - vidare till Karlssons - nja, ett par örringar modell mindre och 2 plastlådor blev fyndet, vidare sen till Apoteket och en slät snabbkaffe hos Eva, sen for vi hemåt. En macka bara, ska göra vettigare senare.
 
Dassigt väder idag, blåsigt, mulet, lite regnstänk, dock varmt. "Tysk" värmen ska tydligen komma hit - vad nu det innebär, svett antagligen =)..Jaja, solen behövs ju lite emellanåt, har gäspat som själva den idag, sånt här väder blir man bara trötter av tycker jag..
 
Det var det - i morrn är det bokat tvätt stuga kl 16-20, i övrigt är det nog lugna gatan vad jag vet. Vad hittar vi på idag för nåt att spela då tro...Jo, efter tips o sökande så blev det till slut - Enrique Iglesias med I Like It...Jadå, We like it..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite röjning

Fruktansvärt..
 
Igår kväll var det dags för OS-krönikan från 1996 i Atlanta..Många höjdpunkter visades - vem blev inte rörd redan från början när det visade sig att Muhammad Ali - märkt o skakig efter sin boxningskarriär var den som fick äran att tända OS-elden? Michael Johnsons fantastiska rekord på 200 m - Sveriges 2 OS Guld - Ludmila Enqvist på korta häcken och Agneta Andersson o Susanne Gunnarsson i K2, Silver i Bågskytte, Silver i Segling, Silver i simning lagkamp, efter en mycket spännande OS-final i Handbollen för herrar blev det också silver..Mikael Ljungberg tog brons i brottning, Sven Nylander blev återigen den "eviga fyran" på 400 häck..
Carl Lewis blev en av tidernas främsta olympier genom att ta sitt 4:e OS Guld på raken i längd, Norge fixade Guld på herrarnas 800 m genom Rodal, Donovan Bailey blev "världens snabbaste man" ..Nigeria vann helt otippat Guldet i fotboll för herrar..Gymnasten Kerri Strug USA blev hjältinna när hon skadad, med 2 ligament i foten av ändå gjorde sitt andra hopp och räddade det första lagguldet i gymnastik för damer för USA nånsin..Tja - inte så illa, inte så illa...Ikväll fortsättning med Krönikan från OS i Sydney 2000 - vad hände där? Spennande spennande! =)
 
Varit uppe 2 gånger i natt o yrat omkring lite - vaknade sen 9.30..Ops..Mysfrukost med sonen - satte på tv-n samtidigt och blev varse om årsdagen från Utöya..Herregud, är det redan 1 år sen..Fruktansvärt är det i alla fall, tänk att det finns såna galningar - likadant med han som sköt ner folk på den nya Batmanfilmen i USA..Ibland vet man inte vad man ska säga ärligt..Kan bara hoppas att gärningsmännen ruttnar i nån bortglömd håla nånstans - och det är milt det...Usch..
 
Idag har det röjts lite också - japp, nu ryckte jag upp mig - sonen med - vi har burit ner lite diverse i förrådet, gått igenom 2 säckar därnere och sen slängt lite lådor o annat bröte..Skönt, puts väck, good bye..Nu tror jag faktiskt att jag gått igenom ALLT jag äger o har - men kom på sen, att bokhyllan går visst att röja i lite med..Det tar vi då - en annan dag..Annars är det finito, finns inte så möe mer att rensa i, gardiner o allt sånt check - kläder o skor check, diverse check, skräp check, foton o annat check..Jaja, ni fattar..Men det fylls säkert på vad det lider - så brukar det ju va, eller hur?
 
Käkat lite lätt bara, inte specellt hungrig och har lite ont i truten än ja..Svettats har jag med..Tar aldrig slut tror jag, hur mycket svett finns det i en kropp?? Ja, det är den frågan vi ställer oss här ikväll.......=)
Har i eftermiddag bara kört dottern till Willys så hon fick lite handlat, lite ont i håret där idag minsann - vad ovanligt..=)
 
Yes - så var det med det..Ny vecka i morrn, hej vad det går - mångas semester slut också nu, lite träligt för dem ju, vädret har ju inte varit det bästa, men men, sånt är livet. På fredag smäller det i alla fall - OS 2012 i London - Tjoho!! Det ska tittas o skrikas o vrålas, skrattas och kanske gråtas - i 14 dar, ska sätta mig senare i veckan o riktigt lusläsa OS-bilagan med tid, plats och vem o vad..Och jag bryr mig inte ett jävla skvatt om jag blir idiotförklarad som sitter o tittar på "sån skit", vart fjärde år går OS, det håller på i 14 dagar - DÅ verkligen följer jag det, det är mitt stora intresse - jag gnäller väl inte på andra som ser på fotboll, hockey, motorsport o annat som går året runt - och man MÅSTE INTE gå ut bara för solen skiner, och man MÅSTE INTE fara än hit o än dit jämt, finns många MÅSTE som man inte alls MÅSTE - så det så.
 
Idag lite BulletBoys igen - kan inte förstå att jag missat dem på 80-talet =)..Ojoj, sångaren Marq Torien är inte att leka med i alla fall - farlig pojke det där..Jääävligt sexig om jag säger så - tycker jag alltså..=) Här är de med Talk to your Daughter..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Skojigt..Lika vimsig som jag =)
 
Gårdagskvällen innebar OS - Krönika..Denna gång från Barcelona 1992..Ni kommer väl ihåg J-O Waldners guld - en rafflande match vill jag lova..Silvermedalj i K2 damer..Silver till brottnings Thomas..Skanåkers brons i Skytte, Patrik Sjöbergs Silver i Höjd..Sergej Bubkas skräll - rev ut sig redan på 5.70 och blev utan medalj...Usas Dream Team i basket..Helt sanslöst..Handbollsherrarnas silver, och mycket mycket mer..I Love it..=) Ikväll fortsätter det med Krönikan från Atlanta 1996, men det får ni höra om i möra..=)
 
Vaknade vid halv 3 i natt men har sen sovit, klev upp strax innan 9. Jag o sonen åt mysfrukost, det var allt ett tag sen, det är ju lite "heligt" tycker jag på helgen när han är hemma, vid skoldagar så äter vi ju ihop men det är ju fasa tyst vid matbordet..Trötta kanske =)
 
Åt rester till lunch, smidigt, kaffe o en liten kaka sen. Vad det blir till kvällen har jag inte tagit tag i än..I övrigt lugnt, solen har strålat hela dan idag! Kors - det var ju snällt! Är väl inte jättevarmt direkt, ja mig gör det inget, jag svettas ändå! Pratat med Eva också lite i telefon, hon skulle sätta sig o skriva rent alla recept hon hade kom hon på - hon hade ju tid med det nu tyckte hon, så det skulle hon roa sig med, ja sånt behövs ju också göras ibland, det blir lappar o papper överallt annars..
 
Måste gå ner i mitt förråd igen, har lite häruppe som helt plötsligt tillkom - massa LP-skivor som är tunga som as - har ju inget att spela dem på, så de åker ner i källaren, har ju 2 säckar därnere med kom jag på, som jag inte kollat i, finns säkert nåt man kan hiva iväg - man samlar på sig liiiite för möe ibland...=)
 
Dåså gott folk - spelar ett spel på FB som heter Song Pop, man utmanar varann i musikdueller, mest poäng vinner, musik i alla kategorier är det och är riktigt skoj faktiskt..Kan väl skryta lite med då att jag brukar spela skiten ur de flesta - ni måste trycka snabbare gott folk!! Hahaha....=) En låt från spelet då kanske - vad sägs om gamla hederliga Bay City Rollers? Här med I Only wanna be with you. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Roadtrip, Krönika & Disk

Japp, så är det faktiskt..=)
 
Hoppade vi över 1 dag igen, shit happends..=)
 
Gårdagen bestod av rätt hyfsad sömn, iordningsställande och sen for jag o sonen på en liten roadtrip. Första anhalt var Kinnekulle, vägen dit är kringelikrokig, men mycket fin - när vi väl kom fram till Kinnekullegården - smockfullt, fanns inte en enda parkering så det blev att ställa sig utmed vägen det..Vi tog varsin glass och sen beundrade vi utsikten lite:
 
 
Sonen blickar ut över nejderna..=) Nu var inte vädret tipptopp riktigt, men klart - så man såg allt, det är en kalasutsikt där - hade kunnat bli ännu bättre om man gick upp till utkikstornet, men mina ben fixade inte det, men vi var nöjda ändå! Sen for vi vidare - Skara var nästa anhalt - bort till Köpstaden o Sommarland, men....Köpstaden var igenbommad - hade jag ingen aaaaaning om faktiskt, fick höra sen att det varit stängt några år då ja..Tjena vad vi hänger med här =)
Då drog vi till Skövde i stället - Mediamarkt, Rusta, och Dollarstore, sen tyckte vi det var bra för idag och åkte hemåt. In på Willys o handlade lite innan vi for hem.
 
Dottern kom sen och vi käkade lite, körde hem henne senare sen. Lite dator på kvällskvisten och sen förstår ni bänkade jag mig vid tv-n 23.05 i natt...De började sända OS-krönikor med start från 1988 och framåt i går kväll, och det gillar ju jag skarpt! Vissa saker under OS kommer man ju så väl ihåg - från -88 - Amerikanske simhopparen Greg Luganis som slår skallen i trampolinen på nervägen i ett hopp, får sy 10 stygn, och tar ändå guld..Ben Johnsons världsrekord på 100 m - och dopingskandalen efter...De bulgariska tyngdlyftarlaget som tar världsrekord på världsrekord - dopade hela bunten och fick åka hem, våra svenska medaljer i boxning - skräll - Flo-Jo´s 100 m guld och 200 m guld - bilden på 100 meters loppet framifrån på henne lär väl ingen glömma, ju närmare mållinjen hon kom - desto större leende..Roligt o tråkigt - ikväll fortsätter det - med OS från Barcelona 1992 - spännande spännande!! Så jag la mig 01.10 i natt...GÄSP...
 
Varit uppe 1 gång i natt - vaknade sen 8.50 - oj - käkade frukost och läste tidning, sen tog jag tag i gigantdisken, så nu var det tomt - det är bara att skita ner igen!! Tog en macka o youghurt med musli o kaffe bara på dan - sonen smacka i sig pannkakor han..Vädret - ömsom regn som sol, halvkass med andra ord...
 
Kvällen lugn, lite mat och såklart OS-krönikan - men får vänta till 23.25 - tur man är lite nattuggla va ;)..That was it - for now.
 
Idag balla Lady Gaga med Judas..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Sjukhusbesök & Storhandling

Den kan ni fundera på....=)
 
Idag ringde helvetesmaskinen minsann - var uppe vid 2 snåret i natt och tyckte klockan var mer, men det var den ju inte så tillbaka till sängen, sen sov jag då tills det plinga.
 
Idag var det då dags för Eva att åka på röntgen och träffa ortopedläkaren. Jag var hos henne vid 8.15, bytte bil och sen for vi - började regna när vi åkte och sen höll de på att regna hela tiden..skitväder..Framme vid sjukhuset i Skövde öste det i prinscip ner, väldigt käckt..In på röntgen först och sen var det lite fikatime innan läkarbesöket. Mycket folk på ortopeden så det blev lite försenat men det är ju sånt som händer. Det har läkt, men inte riktigt tillräckligt så det blir 6 veckor till - dock får hon börja belasta benet nu med 10-15 kg ungefär och ska nu sätta ner hela foten. Sen är det ny röntgen och nytt läkarbesök i slutet på augusti då. DÅ förhoppningsvis får hon klartecken att börja gå ordentligt. När vi kom ut så - regna det ja...men halvvägs hem till Mariestad så slutade det och när vi kom hem så var det solsken! Och så har det varit resten av dagen. Jag mellanlanda lite hemma bara, sen tog jag med mig sonen och åkte o storhandlade med så va det gjort!
 
Åt lite när vi kom hem och packade upp - sen har det varit lite gäspigt faktiskt, men en kopp kaffe rådde bot på det litegrann i alla fall..Kvällen blir lugn, ska göra lite till magen - morgondagen är öppen, om vädret är hyfsat ska jag ta sonen och åka på en liten tripp - nånstans, somewhere, vi får se vad det bliva månde!
 
Idag lite Seal - med hår, haha..Här är Crazy. Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Måndag/Tisdag

 
Haha..=)
 
1 dag överhoppad ja, gör inget väl?
 
Gårdagen var lugn, plock med lite diverse, käkade och lite så. På kvällen skulle jag ner till hamnen och ta några pilsner med bästebäste vännen och en annan mycket god vän, cyklade ner så vi möttes runt halv 7, det blåste som skam därnere men solen tittade allt fram ändå. Lite folk här o var, vi satte oss ute på serveringen och snackade om ditt o datt - och sen jäklar i mig - vi fick sitta med fleece filtar på oss - ja ni läste rätt, FLEECE FILTAR - för det var så jädrans kallt! Herregud - och cykelturen hem ska vi inte tala om...Vi var som ispinnar allihop när vi kom hem, inte klokt, mitten på juli och måste sitta med filt på sig ute?? Galet är ordet...Nåja, trevligt hade vi i alla fall, det ska vi göra om nån kväll!!
 
Natten som varit rätt ok, klev ur sängen vid kvart i 9. Käkade frukost, kom i kläderna och sen stack jag iväg o handla litegrann, lite här o lite där - tankade bilen (javisst, DET har jag ju fått lägga till i min agenda!! ) hämtade paket, handlade bröd och sen ringde jag sonen så han fick gå ut o hämta en del o bära upp. I morgon ska vi storhandla - och så får vi väl se om det bär iväg nånstans, eller om vi lugnar oss till torsdag med det, får se vart näsan pekar nånstans!
 
I övrigt lugnt, solen har strålat idag, lite svettigt faktiskt, liiite blåst men inte alls som igår, får väl hoppas vädret stabiliserar sig lite grann i alla fall. Fr o m nästa fredag den 27:e får det vara vilket väder det vill i 14 dar, i don´t care - då är det TV och OS för hela slanten ska jag be att få tala om, ser fram emot detta evenemang, jag är ju lite sportidiot emellanåt, såna här mästerskap är KALAS! =)
 
Ikväll blir det nog också lugnt o stilla, laga lite kvällsmat och kolla läget lite vart vi kan tänka oss att fara på jag o sonen - Örebro med IKEA har i alla fall JAG inplanerat, när det nu blir..Vi får se vi får se..
 
Idag favvogruppen KISS - från deras fantastiska MTV Unplugged konsert - Rock Bottom...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Minsta Möjliga

Mohahaha =)
 
Gick upp vid halv 9, sovit lite bättre i natt kanske - alltid nåt.
 
Idag har överskriften "Minsta möjliga" varit just precis det - minsta möjliga. Vattnat blommorna o bäddat har jag åstadkommit, åt sallad till lunch, druckit kaffe, sen är det 0. Pratat med Eva i telefon en sväng, skrivit några meddelanden och spelat några spel. Väntar nu på att sonen ska komma hem, ska bli kul att se honom igen, men att han varit borta 14 dagar känns det inte som.
 
Spaghetti & Köttfärssås får jag nog glädja sonen med till kvällsmat tror jag - sen är det sista delen av Barnmorskan i East End, har varit en riktigt bra serie - hoppas det kommer mera i höst.
 
Ja hörni, sorry - men detta är vad som blev idag. En låt har fastnat i hjärnan - Maroon 5 med Moves Like Jagger..och den får ni nu. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fixdag

Hahaha - ja typ...=)
 
Urk vad kass sömn det är - kurvan går bara nedåt verkar det som - jaja, nångång ska det ju vända! Har lätt skallebank hela tiden med, och det är klart sover man inte ordentligt så blir det ju så..
 
Japp - idag skedde det - jag har städat! Dammat o dammsugit och plockat lite, var välbehövligt kan sägas..Jädrar vad dammigt det var på sina ställen, men nu var det gjort i alla fall, gött.
 
Kom i kläderna sen och åkte till mataffärren, köpte lite mjölk och sånt till sonen kommer hem, så var det fixat också. Köpte deras goda frallor, så det blev macka o kaffe när jag kom hem, ska göra mig en sallad till kvällen tänkte jag med lite diverse i, inte så dumt!
 
I övrigt lugnt, mulet men varmt, jag har inte sett något regn idag i alla fall, kors i taket, men dan är ju inte slut än så..Får se om det blir något på tv-n ikväll - igår kika jag lite friidrott Golden Legaue, men det var inte så intressant faktiskt så jag slog över till 3:an där de visade Wild Child, en komedi om en överklasstjej från USA som skickas till internatskola i England för att lära sig lite hyfs..Rätt kul faktiskt, har sett den förr. Jag får väl kolla in tablån här om en stund och se vad som finns.
 
Idag en favorit - spelades flitigt på discot Alexandra´s på Mallorca, där har man hängt möe i sina dar...Här är Wham med The Edge of Heaven..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredagen den 13:e..

 
Haha..=)
 
Lika hattig natt som den förra - vilket resulterar i skallebank såklart..
 
Har idag på förmiddagen rensat ur min kyl, lite gamla grejer där med ja..Mjölken har ju inte blivit rörd sen sonen åkte - geggamojja när man försökte hälla ut den..Den oöppnade var ju bättre men ner i vasken..Slängde även lite gammalt som nästan tappat sin färg, sallad som sa "hej!" när jag plockade ut den..Ja ni fattar själva..Uj uj uj...
 
Sen fick jag på mig kläderna, har bara kammat barret idag faktiskt - har inga som helst planer på att visa mig ute idag - och JA - det har regnat, och det är nog inte klart än..Syrran ringde med och förgyllde tillvaron en stund, de hade minsann varmt o SOL och tyckte då vi kunde byta lite, jag skickade regn och hon skickade sol..har icke sett det senare knappt alls idag. Ja kära nån, vilken sommar..
 
HADE tänkt att göra en del idag - nä - inte nån vidare energi till det inte, skallebanken håller på, likaså truten lite emellanåt, men i morrn så SKA jag ta tag i livet, jag måste verkligen städa, och det med stora bokstäver STÄDA.. Har en gigantdisk i köket med, men den ska jag försöka fatta kärlek till här idag.
 
Har bara ätit lite lätt på dan idag, druckit kaffe och läst nättidning - bara massa elände överallt, inte nåt skoj att läsa om överhuvudtaget..Bara olyckor och död ta mig tusan, och djurplågeri o annat..Uscha, nä inge vidare va?
 
Gäspar gör jag med - skulle behöva ta mig en powernap, men tror inte jag har ro till det riktigt, jag får spara de futt timmar till natten i stället och sova de timmarna då, är jädrans jobbigt att somna o vakna o somna o vakna, jag sover hellre 2-3 timmar då o sen inget mer, nu är man som en zoombie som varken vet fram eller bak. Jaja, har ju vart med förr - det går över.
 
Fredagen den 13:e med - inte skrämmer det mig - skrämmer det dig? Förr när man va yngre kunde det skrämma skiten ur en - naturligtvis skulle det ses film med samma tema - hujedamig, men idag - nä, inte värst..Det sänds säkert en del skräckisar på tv ikväll, det betvivlar jag icke..
 
Nåväl - Scissor Sisters får avsluta idag - I Don´t feel Like Dancing..Nä, det gör faktiskt inte jag heller..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag

 
Näe...=)
 
La mig strax innan 12 - upp 01.10, somna om, upp 03.40, somna om, upp 06.55, somna om och gick upp sen 8.20, härligt va?
 
Frukost och ännu tunnare tidning idag, jistanes, och det betalar man massa pengar för - men man klarar sig inte utan, så är det ju - den SKA bara finnas där..
 
Gårdagens strykhög - BORTA BORTA BORTA!!!! Haha - som sagt, det var inte så mycket, så nu är t o m strykbrädan borttagen och inskuffad i städskåpet - där kan det aset stå till nästa gång tycker jag =), väldans tomt det blev i vardagsroom helt plötsligt - en extra stol har man o sitta i med - amazing! =)
 
Idag har vädret haft spatt ordentligt - jävlar va det har regnat vissa stunder - sen pang bom, inte en droppe och solen skiner. Har nu ikväll varit med dottern hos Eva m sambo, som gjort så god lasagne vi smäcka i oss =) och där öppnade sig himlen ett flertal gånger och blixtarna ven kring kåken, sen smällde det lite med mellan varven. Höll upp när vi åkte hem i alla fall så vi klarade oss in utan att bli genomblöta. "Det blir nog fan ingen sommar" sa dottern i bilen hem..Nä - det verkar inte så, men vi ska väl inte ge upp hoppet än?
 
Denna veckan snart slut med - hej vad det går - på söndag kommer sonen hem efter 14 dagar hos sin far, sen får vi se vart det bär av för våran del, lite tripper ska vi väl allt åka på!
 
Kvällen blir lugn o slö, kanske nån macka lite senare bara - åt ju lasagne vid 5 snåret så mat behövs ju definitivt inte. Har inte en aning om vad som är på television heller, får nog kolla upp det, troligen inte nåt av intresse.
 
Idag söta Eric Saade med I´ts Gonna Rain..Ja, det gör det ju..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

1 år

Nee...dåligt med det ibland faktiskt...=)
 
Sömn - jodå, lite ibland sådär - på den nivån är vi nu - inte så möe att säga om tror jag..
 
Idag är det då 1 år sen min älskade vovve fick sluta sina dagar, inte klokt - det har gått fort! I början var det ju körigt, tomt, konstigt och ledsamt såklart, även fast det var det bästa..Men jodå, jag hör henne allt ibland må ni tro - när hon ligger här bredvid mig i sin korg och kliar sig så korgen hoppa och det dunkar i väggen..haha..Hörs ibland när man sitter i köket med - och det har hänt att när jag packat köttfärs (som hon älskade) så har jag faktiskt börjat ropa "Viit..." nä...det var ju ingen idé, hon är ju inte här nä..Så saknar henne gör man allt emellanåt - ar glad o tacksam att jag fick ha henne såpass länge ändå, men jag vet att hon har det bra i sin hundhimmel nu.
 
 
I miss you <3
 
Idag förstår ni har jag slagit på stort riktigt..Jag har strukit all tvätt - nej, ni läste inte fel alls, jag har strukit all tvätt skrev jag =)..Japp - svetten forsa minsann - men jag kämpade på - och sen kom jag i kläderna och då förstår ni gick jag ner i tvättstugan och tvättade...Hahaha..Helt vansinnigt va - men det bästa med denna kråksång är att det är inte så mycket att stryka i den omgången, det är mest sängkläder, handdukar o underkläder - så det kommer gå väldans fort att ta reda på det! Har andra vändan igång nu - sen är det bara tork kvar - och det sköter sig ju självt det med. Katching! =)
 
Vädret vill sig inte riktigt heller - några regnstänk, mulet, solen orkar 5 sekunder, sen börjar det om. Lagom temp idag annars - inte mig emot..Pratat med sonen i telefon, Eva och en annan god vän, käkat lite och druckit kaffe. Dottern skulle visst komma förbi sen och hälsa på lite, ska köra hem henne sen, hon har en låda här och en matta att ta hem till sig, lite bökigt att gå med kanske - så man får ju vara snäller..
 
Truten håller igång ibland och ibland är det lugnt, har ju rätt hög smärttröskel så det ska mycket till att man ska ta piller, men till slut måste t o m jag kapitulera, så får det bli ibland - gå till tandläkaren ingår inte i min budget - aldrig någonsin, så sorry - men när jag vinner de där miljonerna! DÅ ska jag byta ut hela garnityret till det där perfekta vita leendet...Alltid retar den nån...Mohahahaha....
 
Alles för idag - medans jag strök så lyssnade jag på Rakt över disc med Clabbe..Det kommer ni ihåg va? Riktigt skojigt måste jag säga - HANS käft går fort vill jag lova =)..Och vad kom ur högtalarna då..Jo, Michael Rickfors med Dancing on The Edge of Danger..Och den får ni nu - en ung Rickfors minsann..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tisdag

Jao....=)
 
Jag o sova är INTE kompisar - jag o mina tänder är INTE kompisar heller - det ena ger det andra - eller hur?
 
7.20 ledsnade jag i morse - på att ligga o vrida mig och att det var varmt - happ, tidig morgonuppstigning idag, nåja, vad gör det om 100 år?
 
Satte mig och käkade frukost o tittade i den fantastiskt tjocka (inte) tidningen vi har här, det var snart gjort alltså, ibland är det inte mycket att bläddra i direkt..Sonen ringde en sväng - allt bra, Eva ringde också - jag kom i kläderna innan 12 idag - oj =) - och sen tog jag allt mitt bröte jag hade stog i hallen och trava bort till soprummet, var vi av med det med. Bokade en tvätttid också på tillbakavägen till i morrn kväll.
 
Käkat lite lunch, det har regnat lite till o från, det varnas igen för mycket nederbörd - det är ju rumpa egentigen - synd om de som har semester och som gillar sol - och några resor finns knappt heller. Nu har det mulnat på igen så vi får väl se vad det blir utav detta. Inte så varmt idag i alla fall - har icke svettats sååå mycket..=)
 
Har rensat lite i skafferiet med - ja men så bra att ha saker som gick ut 2010 - nä...Kan ju vara käckt att kasta de då kanske? Rivit i en annan låda och hitta en del bestick efter min moster - kan man ju i stället diska upp o använda? Ja...Suttit och redigerat en del av de kort jag scannade in - och ok då - ni får ett här:
 
 
Moi i egen hög person, 4-5 år tror jag..hahaha...
 
Ja jösses, farsan han kunde han minsann - uja om han fått leva längre - kort överallt?? =) En av bästevännernas far var riktig fotograf med atelje - hohoho - tjena mors ja, han lever tyvärr inte heller längre och hon har knappt börjat att röja där...Good Luck säger jag! =)
 
Så va det - ska försöka fatta kärlek till strykbrädan tror jag - det ligger och glor på mig skiten - och i morrn kommer det mera..Halleluja..
 
Idag blir det lite Celine Dion - hon är fullständigt fantastisk tycker jag, man blir alldeles hänförd när hon sjunger - och det är ståpäls från början till slut..Här från hennes otroliga livekonsert i Boston - Taking Chances..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lugna gatan

 
Så kanske det är ja..=)
 
Ner o opp - opp o ner - grisen gal i granens topp..Det är varmt och sen blir det kallt, och sen gör det ont, och sen går det över..ja kära barn - i natt har det väl inte blivit långa perioder med sömn inte - men men shit happends
 
Har ärligt knappt gjort ett endaste dugg idag hörni - bara bäddat min säng, plockat undan lite grejer och gjort mig i ordning. Åt en sallad och så har jag svettats..That´s it..Har ont i truten med jämna mellanrum med, så det är pilleri pillera tralala..Så kan det bli ibland. Har en strykhög och har ett dammigt hem - nåväl dan är inte slut - kanske får nåt allvarligt ryck, man vet aldrig! =)
 
Kvällen blir nog också lugna gatan - blir lite bang i skallen när det är sånt här kvalmigt otäckt klibb ute - uja..Så faktiskt var detta allt för idag - been here - and done it..
 
Whitesnake är balla - lite Still of the Night får det bli. Ha det gott.
 
Tjing

Mycket trevlig helg! =)

Tack goa Annelie & Ola för en jättemysig kväll med urgod mat och dryck, blixt & dunder =)
Tack goa Birgitta för mat & husrum, trevlig utflykt, gott käk o go dryck! =)
 
Jaha - här var det inte skrivet sen i torsdags nä - ops - ska råda bot på det!
 
Fredagen inleddes mycket mycket slött...GÄSP...Fix o lite trix under dagen, gjorde mig i ordning fram till kvällen - skulle till Annelie & Ola då i fredags kväll..Timmen innan jag skulle cykla iväg - himlen öppnade sig och det fullkomligt vräkte ner..och så höll det på..det var cykel och paraflax helt enkelt, inte mer med det! Kom fram lite blöt på benen, fick en kall Mojito i näven och sen satte vi oss på altan. Ola grillade och grejade, regnet öste ner mellan varven, Åskar dundrade och blixtra som hejsan, men till vi satt kvar och åt o drack och tjöta skit och hade det bara allmänt bra! Jag cyklade hemåt runt 12 - klarade mig då från regnet som tur va! Kom i säng runt 01.30.
 
Lördagen inleddes med ett telefonsamtal på mobilen 8.45...Hahaha, inte riktigt talbar då nä, men det var tur du ringde Anki, annars hade jag inte kommit upp! Käkade frukost, packade ihop lite nödvändigheter, gjorde mig klar och sen var det dags att fara till Birgitta i Lidköping. Varmt som själva f-n, ni vet ju hur det känns när man badat och ska försöka få av sig baddräkten?? Sån var jag typ hela dan..Jösses amalia..Var dyblöt när jag kom fram till Bittan, varva ner lite och sen åt vi lite sopplunch och smörgås. Sen i bilen o iväg på lite utflykt - närmare bestämt Spiken, ett litet fiskställe eller vad man kan kalla det, sjöbodar med rökt fisk, och ja - ni förstår va? Mycket mysigt är det där, mycket folk också - och vi tog oss varsin mjukglass och satt där o hade det bra..Helt plötsligt kom...Svärmor!!! Men VA..Haha..Hon var där med en väninna hon och strosa också omkring, de skulle sedan åka till Läckö slott och titta på matfestivalen där. Ja tänka sig, världen är liten ibland!
 
Tillbaka till Birgitta, gjorde mat och tog en pilsner och tjöta, satte oss till bords vid 7 nånstans, fortfarande varmt som attan, men mat går ju alltid ner! Och Rosé till det med ja..Efterrätt jordgubbar och glass..Man tackar!!!! Runt 11 gick vi in, för då började myggen gilla oss, så vi tog ett litet glas vin till och sen var det natti natti.
 
Jag vaknade och gick upp före Birgitta i morse, hon kom lussandes timmen efter mig ungefär, vi käkade frukost och allmänt prat om ditt o datt - sen plocka vi undan, jag gjorde mig startklar och sen va denna roliga helg slut! Puttrade hemåt i Balthazar, regnigt och mycket trafik, men hem kom jag i alla fall! Gjorde väl i princip ett "släpp" i hallen, tog en macka och sen körde jag dottern till Willys bara, sen har det varit lugnt o stilla. Är ju lite segt faktiskt, men vad gör det?
 
Igår på Törebodafestivalen uppträdde ju då Status Quo..Ååhh hade velat vara där - vad jag har förstått va det ett jävla ös och mycket folk. Så för att stilla mina begär så blir det Status idag - med - just det Whatever you want..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

torsdag

Japp - ska fortsätta! =)
 
Helvetesmaskinen behövde inte ringa idag hörni - nädå , 6.20 slog jag upp mina blå - eller gröna, eller vilket de är..Så då slapp vi den signalen ändå! Men 6.20 är ju inte ok...Men men, shit happends!
 
Ex-maken o sonen kom vid 8.15 - färd till sjukhuset i Skövde och göra lite koll på sonen, gick som förväntat, och så hem igen - jag åkte direkt till Systemet jag - men herregud säger jag...Skulle köpa bärs idag - till min lilla tripp till Lidköping på Lördag - och herregud igen - måste de ha såååå många goda sorter???? Va fan, kunde ju inte välja, så jag yra hit o dit - och lite till...Till slut blev det helt sonika STARKÖL kort o gott - happ - fixat!! In på mataffären en liten kortis med - sen for jag hem.
 
Flyter fullständigt bort här - vidrigt äckligt, svettas bara jag "är"..Uscha - ogillas men inget att göra nåt åt.. Har sen i eftermiddag - scannat diabilder då ja - IGEN...Jag fattar inte...Hur mycket kort finns det egentligen?? Ja, det är den frågan vi ställer oss här i kväll, fullständigt vansinnigt..Min far han kunde han minsann, och åter igen, det var många jag INTE sett..Måtte det vara slut nu hahaha...Är lite pyssel o tar tid, men samtidigt är det ju kul alltså - men idag får ni fan inget "smakprov"..=) Det lämnar jag till en annan gång faktiskt..
 
Vid 5 snåret var det dags att ge sig ut med bilen också igen - dottern med väninna skulle till Törebodafestivalen som börjar idag..Åh - hade gärna varit där - helst på löördag - då spelar Status Quo - men också idag hade gått alldeles utmärkt! Kim Larsen från det danska gamla bandet Gasolin är här ikväll o river av lite..Oj, va möe bra det finns att höra på..Ni ska få en Gasolin låt i slutet här sen, lita på det! =)
Blev stående o prata med mamman i familjen vars son/sonhustru-kamrater dottern skulle till - där va det full rulle vill jag lova med ungdomar - det är kul! Eller ja hela Töreboda är fullt med folk..Så vi tjöta skit om allt o inget där en stund och sen for jag hemåt för idag.
 
Har precis inmundigat lite potatisgratäng - (fusk) och Chorizo korv o tomater - och till det - STARKÖL..Man tackar!!! =) Ska fortsätta här sen o scanna in de sista bilderna också så jag kan plocka undan det sen, sen är det att titta på alltihop o redigera lite kanske..Spännande värre va! Jomen, gapflabbsvarning på en del kort som sagt...=)
 
I morrn blir det lugna gatan till kvällen, då är jag bortbjuden ju - på grill o annat smask, ska bli hur trevligt som helst och lördag till söndag då Lidköping. Hej va det går med andra ord!! Snart snart SNART är det OS!!! I Love it! =)
 
Gasolin då - oj oj oj - sicket band, de har man gillat sen herransmassaårsen - och de är lika bra än, speciellt Live in Skandinavien skivan - som släpptes -78 tror jag..Men på album före - nämligen Gas 5 som är släppt -75, finns en låt som jag fullständigt dyrkar - nämligen Kvinden Min..Och den får ni nu. Ha det gott.
 
 
 
 
 
Tjing

Varmt & En Present =)

Så pass ja - svettigt värre....
 
Sovit rätt gott - vakna tidigt dock, iddes inte somna om utan gick upp vid strax efter 8..Käkade frukost - satt vid datorn och upptäckte att jäklar anamma, det blir nog en svettig dag idag..
 
Tog mig i kragen och satte på lite bra musik och så ställde jag mig o diska - var välbehövligt kan sägas, men nu var det gjort - har även plockat undan lite av lådorna jag tog upp, kastat massa sopor, svettats - det har varit 28 grader i skuggan hos mig här..Hujedamig...
 
Käkade lite överbliven pizza sen igår - den är nästan godare dan efter faktiskt - drack kaffe, kom i kläderna och sen ut till min lilla VARMA bil och så for jag till bästevännen Eva. Det var dags för klippning för henne idag!
 
Vi kom till stan o hade tur att det fanns parkering nära salongen - och hon tog sig in, och satt o njöt där en stund. Jag åt en bit tårta som salongen bjöd på också, smaskigt värre =)..När Eva var klar så kikade vi på lite Våga Smycken som de har därinne - och idag, bara för att salongen fyllde år så var det kalaspris på hela kollektionen. Och jag fick en present av Eva!! Tjoho - den här valde jag ut och fick:
 
Söt ring va? =) Fast jag tog en med silverpärla istället!
 
Tack snälla Eva, den sitter fortfarande på - och kommer användas flitigt! <3
 
Sen åkte vi förbi Evas chef och o lämnade in lite papper och sen for vi hemåt. Efter urlastning och ett litet snack så drog jag mig hemåt igen - och nu sitter jag här - har väl slutat svettas nu i alla fall, mycket vatten blir det! MEN - det är bra svart på himlen på sina håll - skulle kunna tänka mig att Åskar inte är sååå långt borta inte..
 
Ska plocka med den sista lådan som är kvar, käka lite, dricka vatten o ta det soft resten av kvällen faktiskt..I morrn bitti ringer helvetesmaskinen tidigt, iväg på lite besök hos doktorn i Skövde med sonen, så ex-maken kommer o hämtar mig 8.20 i morrn bitti. Sen resten av morgondagen är oplanerad, beror så klart på väder - fredag kväll ska jag till bästebäste vännen och hennes man och bli bjuden på grillat och annat gott! Och på Lördag förmiddag tar jag Balthazar och styr till nästa bästevän i Lidköping och stannar över till söndag. Vi ska ta en tur till Spiken tänkte vi, om vädret tillåter och ta oss en glass - och sen blir det lite käk o annat gottigott hemma hos henne sen.
 
Dåså gott folk - drick mycket hörni när det är varmt - jag mår lite kymigt när det är sånt här - min kropp pallar inte riktigt, men jag dricker mycket vatten annars med så för mig är det inga problem, men det är lätt att glömma bort att dricka, så glöm inte det!
 
Idag lite Janet Jackson - vad sägs om Nasty Boys =) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag/Tisdag

 Hej hej!! =)
 
Tjolahoppsan så hade vi inte skrivit nåt sen i söndags..
 
Jahaja, körigt jag tydligen som inte hinner med min lilla blogg här =)..Vad har hänt då?
 
Måndag: Vaknade först tidigt, men somna om och gick upp vid 9 snåret - en slööö förmiddag - käkade lite grann, kom i kläderna sent..Framåt kvällningen åkte jag o dottern ut till svärmor, min svärfars syster med make var här o hälsade på - de bor i Motala annars och har gjort så i många många år, och nu var det väääldigt längesen vi sågs, så vi åkte ut o hälsade på! Och hamnade mitt i kvällsmaten - svärmor bjöd på diverse, tjälknöl, grillad korv, grillade kycklingspett, tzatziki, potatissallad och lite annat, damerna sörplade rödtjut medans jag fick dricka vatten..ojoj..=) Jag körde ju liksom, och rödtjut är inte min grej riktigt. Så vi var inte hemma förrän vid halv 9 på kvällen, tog vägen förbi mataffären också innan hemkomst. Sen var det dator en stund och natti natti..
 
Dagen idag började redan 7.20 då ja - gick inte att sova mer inte..Intog frukost och en titt i lokalblaskan, kom i kläderna till 10 och åkte först till apotek o Netto, sen hem till Eva - vi skulle ut på lite ärenden idag, bl a mataffären (igen!) då, tog en kaffe hos henne sen.
 
Jag körde vidare ut till min gamla boplats - Hasslerör och hälsade på min hunduppfödare och vän, där var det full rulle med lite trädgårdsarbete och annat - en fika där med och så lite gosi gosi men några valpar - sen for jag hemåt. Hade bokat tvätt till 4 idag - men näe, jag släppte den, tar det en annan dag, har inte så mycket så det var inget akut.
 
Direkt efter hemkomst så ringde jag syster-yster - vi babbla i 70 minuter..Heja oss, och gapflabb..=) Varmt därnere sa hon så hujedamig...Det har det ju faktiskt varit här med idag ju, men nu mulnar det på, kanske det brakar loss lite framåt kvällningen.
 
Och nu sitter jag här - ska ta tag i mitt liv strax - det ser ut som själva f-n har kommit lös, men ska fixa det! Ska göra min egen pizza också tänkte jag, skulle gjort den igår men då blev det ju annan go kvällsmat istället! Så, så var det med det hörni..Morgondagen innefattar en lugn förmiddag - på eftermiddagen är det att åka med Eva till stan för en klippning. Det var alles det!!
 
Idag får ni de norska guttarna Nielsen, Fuentes, Lind och Holm från en av deras konserter - sååå bra är de - och Kurt Nielsen har ju en röst så man bara ryser...Här med The Gambler. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

Ja, Gustaf, bara massa regn....
 
Vaknade 05.30 - aldrig i livet att jag tänkte gå upp då - nä..Gick upp vid 8.45 i stället, mer lagom va?
 
En lite halvslö förmiddag - tills dottern ringde, hade varit på efterfest till 6 i morse då ja..undrade om mamma var snäll och hämtade henne och en Malin till för hemfärd? Ok då, gjorde det och sen hem, fick i mig lite mat, pratat i telefon - druckit kaffe - och sent idag med kom jag i kläderna..=)
 
Vädret blir man inte klok på för 5 öre - ena stunden fullständigt vräker det ner, nästa skiner solen, och så börjar det om igen. Kvalmigt och äckligt är det också..1 juli idag, än så länge har det ju inte varit nån toppensommar direkt..Igår kväll regnade det också, och rätt var det va så uppenbarade sig 2! regnbågar på himlen - 10 minuter senare var de borta. Tog kort på dem, det är rätt coolt faktiskt.
 
Har precis satt mig här nu, har varit hos en god vän o fikat lite o tjötat skit en stund, alltid lika trevligt att ses! Ska göra mig nåt att stoppa i magen, och gå igenom en låda jag bar upp och se vad det är för pryttlar - får se hur mycket som får stanna hos mig när jag är klar..=)
 
Inte så värstans möe idag hörni - men så kan det bli ibland.
 
Och kan ni tänka er, ni ser nedanför här va??? Tjoho - I Did it again!! =) NU har jag löst det - kan själv =)!! Backstreet Boys idag med Drowning..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0