Förrådsröjning

Lite läcker va =)
 
Jodå, vakna 6 i morse - men nähä - då tänkte jag då rakt inte gå upp - vakna 9 sen då ja...=)
 
Frukost intogs - på med kläderna, ett lätt tvagning och kamning med tillhörande spraying av hår - och sen - nu eller aldrig - ner i förrådet och RÖJ!!!
 
Ni vet en sån känsla som kan infinna sig - ni har bestämt er för nåt - kommer dit ni ska för att utföra det ni tänkt - och - när man väl kommer dit - så står man o glor på "eländet" och undrar "VA FAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ??" Det hela ser övermäktigt - detgårintealls - ojvadjobbigt - ut..Jag låste upp förrådsgallret i alla fall och drog en djup djup suck och sa till mig själv att "jahaja - då var det bara att sätta igång då!" VART börjar man när det är sån oreda så det finns inte...bestämde mig snabbt att börja inifrån - kan ju vara smart kanske..=), låda för låda togs fram, en del har vi packat så himla bra så de var inte ens fulla - och så står det pryttlar i påsar på golvet?? No no no - de pryttlarna fylldes upp i lådorna i stället - en del slängdes, en del skulle bäras upp för att tittas på - och så lite omorganisation av det ena än det andra..Fick ett välbehövligt brejk - då jag väl i stort sett belamrat hela förrådsgången med lådor o annat - när grannen ovanför mig kom och skulle tvätta..Blev ståendes en bra stund o prata med honom - de ska gifta sig nämligen i augusti!! Skojigt, så det blev prat om det o massa annat - sen fick vi återgå till det vi skulle göra.
 
Hittade diverse som är dotterns också - mohahahaha..Det åkte ur förrådet i rödaste rappet det se..Okej, inte alla Barbie, Troll, My Little Pony då..=) Men nästan 2 lådor rök som var hennes - tjolahopp - så till slut, efter 2 1/2 timme så slog jag igen förrådsgallret - är bättre organiserat o staplat, 2 lådor över som blev tomma - några lådor upp i lgh som ska kollas på och kvar lämnades 2 säckar med allsköns bråte i som jag ska kolla på sen som förmodligen åker till el tippo. Sen var det ett litet slit att bära upp de lådorna jag skulle ha - bära är absolut inte min grej ju, men man måste ju ibland. När jag var klar var jag sjöblöt - så det blev lite vila och sen lite mat. Åkte bort till dottern med lite av grejerna + glas hon skulle ha - hon ska ha inflyttningspartaj hon ikväll - så det blir nog livat!!
 
Sen måste jag verkligen SKÄMMAS...Har totalt missat EM-Guldet i friidrott igår som Moa Hjelmer fixade till - pratade med en av bästevännerna-tillika friidrottskompis i många år - och hennes uttryck lät " MEN ANNIKA!!!!!!!" till att jag totalmissat hela skiten...Hahaha..Ska vara duktig flicka och sätta mig om en kvart o titta - det är faktiskt medaljchans till Sverige även idag - spännande spännande!!
 
Dåså gott folk - tycker jag gjort bra ifrån mig för idag - tycker ni inte det? Lite käk och nåt ur gotteflaskan blir det och så - FRIIDROTTS EM på tv..=)
Idag blir det den nya videon med Eric Saade och Tone Damli - Imagine..Ha det gott.
 
http://youtu.be/9mJcqzTcT5A
 
Tjing

Fredag

 
Mohahaha - fast igår tuta jag som f-n...=)
 
Lite sisådär med sovandet - vakna med ont i truten igen, tänk va skoj det är..
 
Käka frukost och läste tidning, satte igång med operation packning till sonen, han skulle iväg till sin far idag och vara borta i 14 dagar. Och allt låg ju i strykhögen såklart =)..Så det var att känna kärlek till strykbrädan och sätta igång..Gjorde annat diverse sen - gjorde mat till sonen - min trut jäklas än, så jag åt inget på dan just.
 
Vid halv 3 ringde ex-maken och så var det dags för sonen att åka. De ska först nu iväg till kusten i helgen, sen får vi väl se vad som händer o sker, beror ju alltid på vädret med ju, men nåt mer ska de väl hitta på.
 
Jag kom i kläderna sent omsider - tog lilla bilen och hämtade paket först - sen vidare till mataffärn och sen gick jag till systemet med o  köpte mig en flaska gott. Kvalmigt och varmt, regna emellanåt, mycket folk överallt, det är ju lönehelg..
 
Hem sen och tog en värktablett till och en smörgås o lite kaffe. Sen öppnade jag paketet jag hade beställt, 2 par jeans - stretch - och det va liiiite körigt att knäppa dem, men jag vet att de töjer sig såpass sen så det blir lagom. Kalas va - dessa jeans var lagom i längd med - eftersom man inte är längre än 1.59, så har man ju korta ben, men dessa var perfekt! Sådär ja - 4 par bralls alltså då - tackelitack!! Röjt lite i strump o troslådan med, det rök lite grann, hål där och trasigt där - ajöss..
 
Och nu sitter jag här o smaskar i mig en påse med choklad doppade biiiilar - inte fel det heller. Ska väl framigenom göra lite riktig mat - och så får jag nog ta mig en slurk ur flaskan med gott i också =) Helgen i övrigt blir förrådet hoppas jag - nu går det ju att komma in där - måste göra ett drastiskt röjande där - vet knappt vad som finns i alla lådor som står på sniskan lite här o där. Söndag ska jag hälsa på en god vän och få mig lite kaffe, i övrigt blir det lite som det kommer.
 
Och så har vi det här med videorna..Knepigt värre - jag överlät till dottern som är haj på det mesta att forska i det hela, men hon blir inte heller klok på det, så tyvärr tyvärr, det blir tråkiga länkar att trycka på - ledsen för det, det kanske funkar nån gång rätt vad det är.
 
Idag ska ni få ABBA - fantastiska och håller i evighet, här med Voulez-Vous. Ha det gott.
 
http://youtu.be/za05HBtGsgU
 
Tjing
 

En dag i Skövde

Ett parasoll fattas bara....=)
 
Sovit rätt bra - idag skulle ju klockan ringa tidigt - det vankades en tripp till Skövde och sjukhuset först med Eva nämligen!
 
7.45 var jag hos henne, vi tog det lite sakta och kom iväg vid 8 snåret, hade god tid på oss innan Eva skulle på sitt dubbla besök på sjukhuset. Tog lite mer tid än vi hade räknat och ibland blir ju inte saker riktigt som man tänkt, men så är det ju ibland, det kan bli bli två steg fram - men så kan det bli ett bakåt också, men som jag sagt till Eva - en etapp i taget..Det fixar sig ska du se vännen!
 
Efter det så åkte vi till Dollarstore - har varit där en gång förut - dock var det i Härnösand, detta är nämligen en norrländsk kedja som bara funnits uppåt landet, men nu börjar de komma neråt vårat håll också. En riktigt skojigt affär måste jag säga, finns möe o köpa för en billig penning om plånboken är lite tjockare..=) en del kom med hem i alla fall, både Eva o jag hittade både ditten o datten. Skulle sen åkt vidare till lite andra affärer, men eftersom besöket på sjukhuset tog lite mer tid än vi tänkt så drog vi hemåt i stället. Det tar vi nästa gång vi är ute o far!
 
Varit ett riktigt kalasväder idag - klarblå himmel och varmt som f-n..Eller det är väl jag som tycker det som svettas bara jag lyfter armen =)..Men vi får inte klaga - det ska tydligen komma lite regn igen säger de, men men, vi får hoppas på att vädergudarna är snälla!
 
Måste ju berätta - när vi kom hem till Eva stod sambon o gjorde mat - de brukar äta en ox gulasch som finns på burk - och rätta mig om jag har fel - Kroatisk? Bosnisk? Nånstans därifrån i alla fall, och jag älskar lite nya spännande grejer, så jag snodde skeden från Evas sambo och dök i kastrullen..Jädrars - va gott!!!! "Du kan få en burk o pröva!" säger Evas sambo..Nähä..Ååhh, man tackar!! Den finns på Willys tydligen att köpa - så det kan ni hoppa upp o sätta er på att jag tänker köpa sen! Åkte hem och öppnade burken - värmde - och så åt jag förvisso potatissallad till idag, men pasta, ris är ju kanske det bästa. Och jösses igen...Jättegott kött, så där mört så det faller isär - och såsen..Halleluja moment...Så tack så hemskt mycket, jättegott och spännande, ska köpas!!!
Och så får jag säga tack till svärmor med - hon skickade med tjälknöl som hon gjort - och det är inga dumma grejer heller kan jag tala om!!! Slurp och pang ner i magen..=)
 
Ja dåså hörni - strax lite gulasch - och pannkaka till sonen - sen i morrn blir det att packa till honom - han ska till sin far i 14 dagar nu och umgås - de startar med västkusten några dar tydligen, så det blir nog bra.
 
Och fortfarande - och jag vet inte varför, frustrerande är det - så går det inte att lägga ut videor som jag brukar - så det får bli länk bara- lite trist tycker jag men men..Idag Bon Jovi med Keep the Faith..Ha det gott.
 
http://www.youtube.com/watch?v=eZQyVUTcpM4
 
Tjing
 
 

Lite ordning..=)

Åsså åker vi hit & dit...
 
Sovit som en potta skit i natt, vaknat o somnat, vaknat o somnat - inte kul, gick upp sen kvart i 8 - var liksom ingen större idé att ligga kvar.
 
Ringde så fort det gick till mitt bostadsbolag också - så en parkering är kirrad o klar - check! Gick direkt ut o flyttade bilen till min plats, inte så kul att få böter precis...
 
Efter intag av frukost och ett bläddrande i den lokala blaskan - så ställde jag mig och diska - tog 1 timme då ja..Då har man disk va? Stämde ju så bra det - när jag precis var klar i stort sett så ringde ex-maken och sa att han var här nu med kärran - ops, ner som ett skållat troll, öppna bommen och så sen så bar vi ner min trasiga soffa som stått i vardagsroom - den fick nu flytta till el tippo den..Han åkte och jag o sonen gjorde oss i ordning - sen var det operation dagsverke se....
 
Först öppnade jag dörren till klädkammaren - med stor fara - risk för ras nämligen..Det klarade sig och sen började jag röja, pappkartonger, massa kläder - och annat diverse..Kläderna åkte i sopsäckar, sånt som är för smått som skulle iväg till second hand. Röjde i sonens garderob också och plocka bort lite där med. När det var klart - så tog jag sonen med mig till förrådet - nu skulle nästa soffa bäras upp då - och heja vad vi slet..Svetten forsade åt alla håll men till slut var soffan på plats.
 
Efter det tog vi med oss säckarna och bar ner dem till porten, jag gick och hämtade bilen, körde in den på gården och så lastade vi ur vinterdäcken som legat i bagaget - in i förrådet, igen med den dörrn och sen for vi då till Second Hand, lämna in säckarna, gick ett varv för att se om vi hittade nåt skoj - men tji idag - och sen for vi till Bageriet och köpte Wienerbröd och vetegroddsfrallor som de hade bra pris på idag. Och sen hem och käka lite..En kopp kaffe med - och sen har jag suttit rätt upp o ner vid datorn faktiskt..
 
Senare sen ska jag köra ut dottern till Willys så hon får handla lite mat ungen - sen är det väl lite kvällsmat och sen är det nog sängen, med förhoppning att man sover lite bättre inatt. I morgon ringer helvetesmaskinen nämligen, ska köra Eva till Sjukhuset i Skövde för diverse kontroller, så jag ska vara hos henne runt 7.45 i morrn bitti.
 
Idag har det varit rena sommarvädret, varmt och solen har strålat - jodå, jag svettas på - men man får väl vara glad att det är finare - ösregn är ju inte så skoj alltså..
 
Happ - lite gjort idag va - trevligt - gillaknappen intryckt!! Tänk vad bra - med en bil är det liiite lättare faktiskt! =)
 
Idag ett jäkla drag - Status Quo med Caroline. Och jag vet inte varför jag inte får upp videon direkt här som jag brukar, men ni får hålla till godo med länken nedan och bara trycka på den..Ha det gott.
 
http://youtu.be/UFAmbHSTKgM

JAAAAAAAA!!! =)

What a happy day!!
 
Gårdagen - ja vad finns det att säga om den??? Blött, blötare, blötast...Kära nån vad det regna, enligt svärmor har det kommit 50 mm på 1 dygn, under hela juni 110 mm - inte klokt, och än är det tydligen inte över med regnandet..Tvi vale..Och passa på att göra massa saker när det är regn ute - nja - tvätta gjorde jag ju förvisso - men sen..näää..
 
Ni anar kanske vad rubrik och bild syftar på...=) JAPP - Balthazar är GODKÄND!!!!
 
I förmiddags körde svärmor ut mig till mekanikern, hämtade bilen och körde hem, ex-maken kom o kollade diverse - för jag lyckades få en besiktningstid - idag - 15.24 för att vara exakt..Åkte dit liiiite nervös alltså - man vet ju inte, fick vänta en bra stund, varmt, svetten rann - men till slut var det min tur...
 
Mycket trevlig kille som besiktiga - jag förklarade läget, om ditt o datt - och frågade när han hade semester? Om jag inte minns fel nu då så sa han nästa vecka - happ, sa jag, då är frågan - ska du få regn - eller sol...sa jag - beror på hur besiktningen går...=) Sen började en nervös väntan faktiskt...och när han väl hissade upp bilen var jag nära o gå ut..hahaha...Noga kollade han på allt, lite påpekanden på en del saker, men de skulle hamna i "bra att veta" kategorin..Bankade o slog och kollade lite till...Ner med bilen och så var det att åka en sväng.."Det är nära nu va" sa jag - "att du får solsken på semestern alltså"...Då flinade han och så var det sista anhalt, kolla avgaser o sånt...Det gjorde han det med..men sen..."Du..sa han, ratten glappar lite, det måste jag kolla upp..." Upp med motorhuven, ner med armar o huvud och knixa o trixa...Jag fick hjälpa till att rucka på ratten samtidigt som han tittade - "Nu blir det nog storm nästa vecka sa jag..." och tänkte att NU går allt åt helvete ordentligt....Jag kommer bli underkänd - ingen bil, skrot..." Då stack han upp huvudet och sa nåt om styrknutar (tror jag det hette) som glappar..Sen stängde han motorhuven och sa med ett riktigt pokerface -"Då går vi in här så ska du få protokollet"..Happ tänkte jag - kört...In genom dörren - han bakom disken, fram med pappret - och FLINAR - "Den är godkänd du......"Herrejösses - hade jag kunnat krama karln så hade jag gjort det - men man får ju inte bete sig hur som helst - på bilbesiktningen...så jag sa lugnt, fast hjärtat satt mellan öronen typ - "Naaaw, men va gullig du e ´- sol nästa vecka då du!!" Skulle ta en titt på "bra att veta" då - och försöka åtgärda lite - och det lovade jag ju dyrt o heligt!! Sen önskade jag honom en riktigt jävla solig semester och sen va det klart!!!!
 
Ja, vad säger man - Tjoho - jippie - studs och hopp - JAG HAR EN BIL SOM ÄR GODKÄND - JAG KAN ÅKA VART JAG VILL!!!!! Det ni!!!! Jag åkte direkt till goda vännen som brutit lårbenshalsen, jubel o hurrarop - ringde ex-maken och sa att det var godkänt och vilka "bra att veta" punkter det blev..Sen ser ni - så ÅKTE jag o handlade - till ÖB - Brödaffärn, Mataffärn - sen hämtade jag upp dottern på vägen hem - vi har käkat lite ikväll och sen körde jag hem henne...Sitter här nu, mätt =) och vansinnigt nöjd faktiskt..Nu är det bara 1 sak kvar - en parkeringsplats - ska jag åtgärda i morgon hoppas jag! En riktigt bra dag va??? =)
 
Mitt hem ser ut som ett världskrig ärligt...Ska ta mig i kragen och åtgärda detta - en annan dag....=) Jodå, jag ska skärpa mig och fixa till det ska ni se - och med ett stort GODKÄND i pannfläsket så avslutar jag för idag!
 
Tyvärr så är det nåt strul med att lägga in videor idag - men det göööör inget, inte en sån här dag - eller hur? Är HAPPYFACE ändå..=) Ha det gott.
 
Tjing

Fix & Trix

 Läckra Marilyn Monroe..=)
 
Halv 1 i natt ungefär kröp jag i säng, det finns ju sepåfan tabletter, det vet ni ju - igår tog jag snäppet bättre - en jävlarihelvete - och tandvärken är väl i stort sett borta..Har inte tagit nån tablett på dan idag i alla fall, så man får vara nöjder!
 
Vaknade strax före 8 i morse  - till  - Loreens EUPHOOOORRRIIIAAAAA!!!!! på högsta volym hos min granne vägg i vägg...Antingen kör stereon i hans vardagsroom igång kl 6 - 7 - el som idag 8..Vilken dag i veckan som helst..Sen får man höra nyheterna och vädret förstår ni - och nyhetsuppläsaren sitter på min sängkant - kan man tro - så högt är det..Sen PANG så stängs det av..Banka i väggen hjälper föga kan jag säga, och personen som bor där tittar lite i glaset om ni förstår vad jag menar..så...nä...ingen respons där inte..Har man tur så sover man ändå när eländet drar igång..Så kan det va ibland va..
 
Eftersom vädergudarna tydligen har bestämt sig för att det ska regna - i omgångar helst, så man ger sig ut på vinst eller förlust, så var det bara en kamning och lätt tvagning idag, skulle ner till dottern o fixa lite - när jag tänkte åka - så börja det regna ja...men den skuren varade inte så länge så jag passade på att cykla iväg - o klarade mig. Hjälpte dottern med lite diverse då, drack lite kaffe och så regna det igen - och så slutade det och då tänkte jag att det är bäst att dra sig hemåt..Kolsvart på himlen va det, så jag cykla som hejsan hem och klarade mig igen - fantastiskt va? Dock har det ju sen under eftermiddagen vräkt ner stundtals, och vädret i veckan bådar ju inte gott heller..
 
Ja det är en galen tid vi lever i som Mia Skäringer bruka säga - satt o diskuterade med dottern om att man skulle egentligen sälja allt o dra nån annanstans - till ett nytt ställe, med nya människor - nähäpp, det fick man ju inte - hon får flytta vart hon vill, men inte jag..haha - ingen vidare bra fördelning där va? Nä - inte direkt, men ibland får man lite sån där känsla av att "näe - va fasen gör jag här??? Egentligen??" Beundrar de människorna som verkligen gör så - de säljer allt o drar - tjohej bara - no worries..Men det blir ju aldrig så inte - nädå, man går o harvar i samma - bla bla bla - bla bla bla...Jaja, det är väl så livet är väl - lite upp o ner vända världen, med önskningar och drömmar som kan sticka i väg åt alla håll, det är väl tur att man kan drömma då kanske!
 
I morgon ny vecka - igen, här går tiden med rasande fart minsann - jag hoppas lille Balthazar är klar, så jag kan besiktiga den och förhoppningsvis ut o åka - lagligt =), ska åka med Eva i veckan också till sjukhuset i Skövde på lite diverse kontroller, i övrigt är det väl öppet - jo just det - ska ju tvätta i morrn med ja...hujedamig...=)
 
Idag en favorit i repris, dock är det nog länge sen jag la ut den, men bra är den..Tears for Fears med Everybody Wants to Rule the World..Ja så kanske det är..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Midsommardagen

Weelll HEEELLLOOO...=)
 
Sovit hela natten, vakna vid 7, men tyckte det var lite tidigt att gå upp..slumra om lite och kom väl ur sängen runt 8.40..
 
Jag sätter ju alltid på datorn när jag går upp - jahapp - haveri, haveri, haveri..Tittar ut och upptäcker att det är blött på marken, se där ja - kanske varit nåt då under natten som en annan inte har hört..TV-telefon och bredband, kaputt..Så kan det bli - men fasen va "ställd" man blir - jösses, vad ska man göra då????? Hahaha...Ja, man undra hur man klara sig förr utan datorn t e x - men man visste ju inget annat. Nu är det mycket som strular om inte internetanslutningar funkar, många har ju allt i datorn, t e x affärer o annat - de kan inte ens göra en skylt knappt om det inte funkar..
 
Sonen o jag åt mysfrukost ändå - sen blev det lite plockande med annat - fixa med mina stackars blommor, en åkte i papperskorgen - inte vid liv - flyttade på en blomma så den håller sig vid liv - och sen fick de lite vatten också - en del behövde det kan jag säga..Sen satte jag igång och "rensa" i datorn lite, gjorde defragmentering bl a, bra att göra ibland och ett utmärkt tillfälle då när uppkopplingen inte funkar, är alltid nåt annat man fastnar i och så blir det inte av. Flyttat kort o bilder till mappar, tagit bort lite grann - och ja ni vet - allmänt röj helt enkelt! Kom i kläderna och sen åt vi rester - och vid halv 2 idag - tjong så funka allt igen! Vilken tur va....=)
 
Druckit kaffe och smäckat i mig alldeles för möe glass - men det är ju gott alltså - tandvärken sitter fortfarande i - kommer o går lite nu - men jag är en hård kvinna jag =) väntar med värktabletter tills det är absolut nödvändigt, överkäken har lugnat sig, nu är det "bara" underkäken som bråkar lite.
 
MÅSTE verkligen ta tag i min tvätthög - det är råge i tvättkorgen och så ligger locket - och på locket är det också råge..aj aj aj..Så får man ju inte göra va..Nä, får nog ta o styra upp detta, ska gå ner o se när det finns ledigt - på detta viset kan vi inte ha det..
 
Satt o smålog lite i morse och sa till sonen: "Kan undra jag hur många som är bakis idag??? Mohahahaha...." Inte jag i alla fall, hört o läst att det varit röj lite varstans - hur många liter "nubbar" intogs igår tror ni bland svenska folket?? Kors - många - men jag känner inget i alla fall...=)
 
Dottern var ju här igår och åt - och hon älskar - som jag - att titta på Youtube, olika klipp från när o fjärran om allt o inget. För det mesta är det fantastiska sångröster från personer som man inte alls tror ska göra eller låta som de gör, dans eller trolleri eller vad som helst. Hon visade mig ett sådant klipp igår - och jag säger bara, titta på hela, en helt fantastisk dans från programmet So You Think You Can Dance..Hampton Williams heter killen som dansar "Excorcist Style"..Folk gråter - sååå bra är det, och berörd - ja det blir man...Fram med näsdukarna..Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Midsommarafton

 "Små grodorna.." =)
 
I natt har jag drömt nåt läskigt antagligen, vakna med ett "nej!" och hade inte en susning om vart jag var...Otäckt faktiskt..
 
Lugn förmiddag - kom i kläderna och cykla till affärn - grädde var glömt ja - alltid är det nåt. Gjorde amerikanska pannkakor idag till lunch, var ett tag sen! Har även kokat färskpotatis till kvällen, dottern kommer o vi ska äta lite biffar, stekt färskpotatis m svamp, sallad, bröd och så jordgubbar till efterrätt - inte så dumt va?
 
Diskat precis nu, satte mig här och upptäcker att de gjort om sidan här man skriver på, blev till det sämre kan jag säga, vad var det för fel på det som var? Det går väääldigt segt att skriva  t e x och saker o ting är inte på sin rätta plats..Jaja, det är ju inget ovanligt att det ändras såklart..Men detta var INTE bra.
 
Tandvärken håller i sig, dock inte lika illa som igår - har bara tagit 1 tabl idag, vi får hoppas det går över.
 
Hoppas alla har/haft/får en trevlig midsommarafton, en del av er har säkert dansat kring stången, eller bara varit hemma o softat. Varmt är det ju ute idag i alla fall, vi får hoppas regnet håller sig borta för er som ska fortsätta kvällen vid grillen ute - och hörni - ta´t easy med nubbarna...=)
 
Alles för denna midsommardag - idag blir det lite Keith Urban med Long Hot Summer. Ha det gott.
 
Tjing

Tandvärk

Titt ut! =)

Tandvärk, tandvärk o tandvärk...Finns det nåt vidrigare - nä...Men, det får gå - tandläkare är en post jag definitivt INTE har råd med - aldrig - så det blir att äta värktabletter och hoppas det stillar sig helt enkelt. Det är inga hål som jävlas utan en tand i underkäken och en i överkäken - i underkäken har jag nämligen en visdomstand som ligger horisontellt - och den rör på sig ibland och "puttar" på de tänderna ovan, och det gör ont som f-n..Gör också att tanden blir lite lös - och i överkäken är det visdomstanden som redan är lös som bråkar..Bedrövligt, har fått dra ut flera tänder - så snart har jag väl inga kvar, det får väl bli söppe i framtiden kanske..

En riktigt fin dag - men den är outnyttjad - man blir inte speciellt piggelin med tandvärk - sätter sig ju som lite skallebank med - och ögonen känns som man inte sovit på 3 veckor typ. Så idag har det bara blivit en kamning och tvagning o på med kläderna, bäddat, gjort lite mat och that´s it. Tur man handla det man behövde igår - och i och för sig så firar vi inte midsommar så heller - färskpotatis o jordgubbar JA, men i övrigt inget. Lugnt o stilla - nada mas.

På tal om nada mas - som är spanska ja - så har jag pratat en stund med syster-yster, varmt som attan - över 30 grader - halleluja..Allt var så ok det kunde vara, så lite småsnack om ditten o datten bara, sen var det puss puss.

Dottern är inte alls piggelin heller, snuvig och förkyld och lite febrig, har dock jobbat idag ändå - men hoppar över midsommarfirande med kompisarna, är ju inte så skoj att vara med när man är dassig - hon får vara hemma o kurera sig i helgen och hoppas det inte blir nåt mer av det, synd om hon skulle bli liggande när hon precis börjat jobba också, inte bra. Får se hur hon är i morgon, då kanske hon kommer o äter i alla fall, men det är i morrn det.

Återigen kan man bli galen på tidningarna - allt som är äckligt, andras olycka, och diverse annat mals om o om o om igen..Kan de inte lämna en del ifred tro - nu är det fullt med skriverier om Lena Ph - att vi ska skänka vårt ÖVERFLÖD till de stackars barnen i Sudan - de tycker vissa är en självklarhet..Jo men tjena hörni - naturligtvis är det fruktansvärt och synd om dessa barn - men man kan ju inte hjälpa alla, är nästan så det framförs att "skänker du inget är du en dålig människa minsann!" Jaha - då får jag väl vara det då, de kronorna jag har räcker precis till oss själva, så tyvärr kan jag inte bidra men nåt. Hade jag något ÖVERFLÖD av pengar så skulle jag nog också bidra med en slant - om de nu kommer fram..Så kvällstidningarna har man snart bläddrat igenom..

Dåså hörni - kan även meddela att nu är bilen officiellt MIN! Smidigt värre - det fixades via nätet det, och pang "sänd" och ägarbyte var gjort. Vi trodde ju att det var som vanligt, att skriva på och skicka iväg..Nä - tänka sig vad det går framåt va..hahaha...Gick sen i rödaste rappet in o teckna en försäkring också - via nätet - pang pang, klart! Nu väntas bara tel-samtal från mekanikern - en liten genomgång extra av -exmaken och sen besiktning..Spännande värre va! Jomen! =)

Förresten - har ju glömt att visa er mitt smycke jag har köpt av min goda vän, två namnbrickor med mina barns namn och ett "extra" smycke i en kedja - så här ser det ut:



Fint va? Japp - kalas är det!! Duktig min goda vän - blir jättefina saker, och det roliga med det hela är att INGET blir likadant, det är charmigt tycker jag!

Idag blir det The King of Pop who is in Heaven..Michael Jackson med Dirty Diana..Ha det gott.




Tjing

Verkstad & Shopping

Oj oj oj....=)

Näe - nu är det lite hattigt med att sova hörni - var uppe 2 gånger i natt - och jag drömmer de mest konstiga saker, och blir nästan förvirrad när jag vaknar..Hm, hjärnan kan allt få till möe konstigt..

Ringde mekanikern i morse med o kollade så det gick bra att komma med bilen vid lunch, gick utmärkt - så svärmor hämtade upp mig, ut till henne först, och på E 20 på ett ställe så stod - polisen då ja, åt det håll vi skulle åka sen, jag bad väl lite till han däruppe att de åkt därifrån när vi skulle förbi, förvisso SKA jag ju köra bilen till verkstad, men ändå..Tog en kopp kaffe först innan vi åkte iväg, svärmor först, och jag efter. Och kan ni tänka er - jag blev nog bönhörd - polisen puts väck!! Vi körde och vi körde och vi körde, till slut svängde vi av E 20 och in på en grusväg, och där åkte vi o åkte vi och jag började nästan undra vart i helskotta svärmor var på väg?? Sen svängde hon en gång till och körde en bit - och PANG , där låg det! Mitt i buschen, in the middle of knowhere, kan säga att jag hade aldrig hittat dit själv inte..

Blev mottagen av mekanikern, prata en stund och skrev upp namn o nummer, han hör av sig när bilen är klar. Sen åkte vi hemåt då - svärmor svängde in på Netto med, passade på att handla lite dricka o sånt som är tungt, sen körde hon hem mig. Sen tog jag med mig alla cykelkorgar, min son, som var utrustad med ryggsäck och så cyklade vi o handlade! Börjar på att bli stimmigt med folk nu, halleluja, de rycker o sliter i sill, färskpotatis, jordgubbar o allt va det är..Vi tog det hur lugnt som helst vi  - ingen panik alls..Gick där o strosa och vad hittade jag? Ja, hittade o hittade förresten, det har väl legat där och funnits i affären hur länge som helst, men jag har aldrig köpt det...Jo Skrattande KO-OSTEN!!! Say no more! =) Oj oj oj, när jag o bästebästevännen varit utomlands - ALLTID KO-OST på mackorna ihop med diverse annat - så ett sånt paket sög jag tag i idag! Vi var full lastade kan jag säga när vi kom ut, 3 korgar med mat + sonens ryggsäck - cykeln den vobbla emellanåt för det va så tungt..Hahaha..Hem kom vi i alla fall - och då.....Högtidsstund med ko-osten...Ja, man blir ju lyrisk, och som prins Daniel sa: "Känslorna är all over the place"...Aahhh - smälte som skit i mun - 4 st rök direkt..hahaha..Nom nom..=)

Eftersom jag har hål i huvudet ibland så har jag återigen glömt att titta på dokumentären om 80-talet på tv..Tur det finns på nätet så man kan uppdatera sig lite..Avsnittet handlade om när musikkanalen MTV startades i USA o Europa - en revolutionerande tid med musikvideos startade, och vem har inte haft den kanalen på dygnet runt förr?? Första sändningen överhuvudtaget vad den 1 augusti 1981 i New York och den absolut första musikvideon som spelades var "Video killed the radio star" med The Buggles..1 augusti 1987 startades MTV upp i Europa också och den första videon då som spelades var "Money for Nothing" med Dire Straits..Och den ska ni få nu. Rock on. Ha det gott.



Tjing

Blåsigt

 En riktigt farlig gosse...=)

Sovit oroligt i natt, varit vaken flera gånger - drömt lattjo också - lite spatt o spader natt faktiskt..

Gick upp efter 8 i alla fall, sonen strax efter - käkade frukost och läste tidningen, satt vid datorn lite. På med kläder och sen cyklade jag o sonen iväg till Eva en sväng, drack lite kaffe och drog bort hennes plåster som satt över op-ärret, ritch-ratch!! Klart! Ser jättebra ut, 1 dm långt ungefär, och har läkt ihop jättefint. Tjöta lite skit och sen vid halv 2 cykla vi hem igen.

Riktigt blåsigt idag, dock har solen skinit - kanske är bäst att passa på att sätta upp näsan - ska tydligen bli regn en hel vecka framåt sen - huga, som vanligt på sommarn nästan..16 grader idag - inte så värst somrigt inte - jag klagar inte, för jag gillar ju inte värme - men det är ju stackare som ska ha semester snart vet jag - så lite bättre väder tycker jag väl de kan få!

Käkat en macka bara idag - har lite tanna värk, gillas inte, och lite skallebang på det också, hänger nog ihop tror jag, det brukar ju göra det. Slumrat lite i fåtöljen - blev trekvart då ja - så går det när man inte sover om nätterna. Ska senare ikväll åka hem till min goda vän och hämta mitt smycke hon gjort - känner jag mig själv rätt så kommer jag nog inte hem med "bara" det inte..Dottern ska också följa med och titta lite, och hon brukar inte heller hålla fingrarna i styr när det gäller sånt där.

Nåväl, inte så mycket mer att förtälja faktiskt - tror inte det är nåt vidare på tv ikväll heller, jag kanske somnar tidigt idag - det vet man aldrig =)

Ex-maken har inte lyckats jaga rätt på några verktyg till bilen så han har ringt en kille utanför stan som ska göra "jobbet" - blir tydligen inte såå dyrt - då hade jag inte lämnat den, så vi får hoppas det blir bra, sen är det ju besiktning - förhoppningsvis nästa vecka -  men det är ju en annan historia.

Idag lite Brolle - Watching the Stars. Ha det gott.



Tjing

Lite kaos

 Jaaa - fy...

Som sagt - måndagar - VEM faan kom på den dagen??? Naturligtvis slog man upp korpgluggarna redan 7.20 - och kunde inte somna om nä..

Nåja, ibland kan man ju få ett ryck bara för man klev ur bingen tidigt - jag var iväg till stan jag redan kl 10! Jojomen - den stora utbetalningen var ju idag ju - måste göra av med den på nåt sätt! =) In på Apoteket - köpte lite diverse, sen började min lilla jakt på lite brallor bl a..SALE är ju bra va - men oftast inte i min storlek..Var på Lindex först - och efter att ha öppnat ögonen jättestort - "Jeans HALVA PRISET"..Hoppsan Kerstin!! Ja gillar icke låga midjor och sånt tjafs - näpp - hööög midja ska de vara - måste ju stoppa in volangerna nånstans! Och stretch - det är bra skit det..Sög 2 par av olika modell - provade, det ena satt som en smäck och de andra - näääoooaaaajjaanjaaaee..Klappat o klart alltså, 1 par jeans för 149.50 - man tackar!! I kassan frågade jag om det möjligtvis inte fanns  mer färger - kanske lite mörkare blå (de jag tog var ljusa) eller kanske svarta? Tjejen sa att de ska ligga mörkare i samma modell - så jag pep tillbaka och kan man tänka sig - HITTA ett par till!! 2 par jeans för 300 spänn - Mmmm - nice!

Vidare till Kapp-Ahl, där söktes det med ljus o lykta efter ett gult linne - hade spanat in det på deras hemsida - med vart fasen hängde dom?? De höll på att göra om därinne med, lite kaos faktiskt, men jag hitta linnet med - vilken dag va?? Vidare till Kyrkans Second Hand - och jag måste nu säga - det har blivit dåligt därinne tycker jag, finns ju knappt nåt längre, och höjt priserna har de också. Jahapp - hon är på gnällhumör den där damen idag...tänker ni..Njae - men jag tycker det - finns fler än jag som anser det har blivit sämre. Nåja, jag hittade inget där i alla fall så vidare till mataffären..Och där var det också kaos - ICA-kort och terminaler och scannrar - funka inte - en del betalkort funka - jag sätter ju alltid in pengar på ICA-kortet, men se det gick inte idag det - fick handla ändå, och det gick ju det med. Cyklade sedan hem och jag klarade mig från regnet - men jäklar vad kvalmigt det är i alla fall!

Gjorde spaghetti o köttfärssås till sonens förtjusning - ja det är ju inte så dumt heller - suttit vid datorn lite och plockat med diverse - provat mina kläder också - måste ju se så det passar hemma med =)

Sen måste jag yttra mig lite - jag säger bara herregud så fjantigt...Vad? undrar ni såklart..Jo - gå med KATT i KOPPEL...Hahahaha..Jag tycker det är så pass till vida barnsligt så det finns inte..Varför gör en del det? En katt ska antingen vara ute - lös, med halsband och id-märkning såklart - eller så ska den vara inne..Jag förstår inte de som går med katten i ett snöre - jag blir så full i skratt med när jag ser dem, den stackars katten är livrädd för det första och stryker efter husväggarna och kryper ihop och gör sig så liten den kan..Jag har haft katt - och gjorde en test i trädgården då med min - för hon var innekatt, men visade vissa tendenser till att vilja gå ut..Det testades kanske 2 g - sen var det slut med det, och då var vi i trädgården bara..Och hussarna o mattarna de lägger sig på gräsmattan och lockar kissen med långa pinnar eller gränsstrån då för att leka..Haha, jag smäller av..Nä - ute - eller inne - that´s it..Nu har jag yttrat mig klart! =)

Så gott folk - idag blir det liiiite ösa - BulletBoys med Smooth Up In Ya..Yeah..=) Får ursäkta den liite dåliga kvalitén.. Ha det gott.





Tjing

Lite Lagom

Charmtroll...=)

Gårdagskvällen bestod av att hoppa i spa´t faktiskt..Rätt skönt ibland att ta sig ett bad, med bubblor! =) Lite extra omvårdnad av fötter bl a..Blev änna ny när jag var klar! Käkade lite sen, somna rätt gott innan 12 slaget!

Vaknat en gång i natt, varför vet jag inte - men somna om - gick upp vid halv 9. Käkade frukost, och de där ovädret som det talats om - syntes inte ett spår..Lite moln men solen sken i alla fall. Ställde mig och diska och plocka lite, strök lite grann, käkat lunch, sovit i fåtöljen, druckit kaffe..

Nu regnar det däremot och är mulet, det kanske kommer nåt ändå - ja mig gör det inget, gillar åskeväder, men när det är precis över en - eller som svärmor säger - "de rivs lakan och smäller" DÅ tycker jag med att det är läskigt. Det var precis så det gjorde ute hos svärmor igår, jag flög nästan upp i famnen på ex-maken haha - man är liten i alla fall när vädrets makter får råda!

Pratat med Eva i telefon med en sväng, allt så ok det kan vara - börjar bli långsamt tycker hon - och en bit är det ju kvar innan röntgen ska göras för att se om hon får börja gå. Ja, det är inte lätt ibland inte..

Ska försöka stryka klart högen som ligger - måste tyvärr fixa en ny i dagarna, tvättkorgen är full o lite till..Aldrig är det bra va - tur man har o göra lite, eller hur? Sonen kommer väl också framåt kvällen, och lite mat ska vi väl försöka få i oss - sen är det ju Barnmorskan i East End ikväll också - får inte missa det!

I morgon (gudskelov) så är det den stora pensionen som trillar in - ska handlas, det ekar både här o var i skåp o kyl, så det är välkommet. I övrigt så blir det kanske lite tvätt med - på tisdag kväll ska jag till min goda vän som gör smycken, har köpt 2 brickor med barnens namn ingraverat med kedja, så det ska jag hämta och betala. Tja, resten av veckan får vi se vad som händer o fötter! =)

Idag en favorit i repris -lite lagom lugn - Boyz II Men med End of The Road..Ha det gott.



Tjing

Urladdning

  Mana Mana..=)

Jajamensan - sååå trevligt det är att helvetesmaskinen är tyst - och sovit rätt ok i natt med..Fabulous! =)

Idag bara en kamning o lite lätt tvagning - ex-maken hämtade mig för att åka ut till svärmor - där stod lille Balthazar och väntade..Ex-maken började och trixa - och så trixa lite till, och lite till..Sen fick det avbrytas för HUJEDAMIG vilket regn & åskväder det kom!! Det t o m haglade! Regnet slutade inte heller - och ex-maken fick icke loss det han hade tänkt, nog för han har många verktyg o andra attiraljer - men på detta gick han bet på - ska försöka forska i om det är någon annan som har bättre doningar så det går att lufta bromsarna. Det är nipplar som ska lossas - och den här nippeln var en riktig jävel faktiskt - tar man i för mycket också så går de av - vilket ofta händer och då är det inte så bra nä..Jag har tyvärr inte råd att lämna in bilen på verkstad - kostar multum det - men vi ropar väl inte ajöss än - han får fortsätta söka lite så får vi se vartåt det bär.

Var inne en kort sväng på mataffären på hemvägen, då sken solen minsann! Sen hem o fick i sonen o mig lite mat - sen cyklade sonen ner till pappa då, dyker väl upp i morgon kväll. Telefon, TV och Internet har legat nere här också i eftermiddag, men nu så funkar det igen!

Jag ble änna sömniger så la mig i fåtöljen en vända, har väl vilat 20 min kanske, inget sova idag. Tror jag ska ta mig en "ta hand om mig själv" kväll faktiskt..Badkaret, skrubba, fötter och lite så, är rätt skönt ibland att göra det. Låter som jag inte duschar - haha - men det gör jag, men, ja ni vet, lite "extra" omvårdnad då, inte så dumt ibland!

Får se vad söndagen bjuder på - behöver ta tag i mitt hem också, har disk o tvätt och stryktvätt, men men, vi får se i mörrn hörni..

Idag en kalasbra låt - J. Geils Band med Centerfold..Ha det gott.



Tjing

Skolavslutning

Jaaaaaaa!!!!

Jahapp - då var dagen för skolavslutning inne då - gick upp en halvtimme tidigare idag för att hinna med.

Vid halv 9 sattes det hela igång, kyrkan var idag knökfull som man säger på japanska ;)..Det sjöngs o pratades och delades ut blomster och rektorn pratade och så sjöngs det lite till och sen...var det SOMMARLOV!!! Glada barn som strömmar ut - samling utanför sen, sonen slutade ju nu 6:e klass - så det blev massa kort tagna och blommor gavs, här är lite kort från dagen:



Sonens klass - 6F Kronopark Mariestad



Rasmus med blomma o present =)



Rasmus o Fröken Anna-Lena



Mina goa ungar Rasmus & Malin <3

Efter avslutningen åkte vi hem en sväng, sen tog jag barnen och satte dem i bilen och körde till svärmor, hon bjöd på middag idag! Som vanligt kalasgott och man äter så man nästan spricker - sen kaffe och gott och sen körde hon hem oss. Körde via Kyrkans Second Hand och mataffären, Ö&B, och Jysk, så vid 6 snåret var vi hemma. Lite skönt att få av sig skor o bling o bling faktiskt - ex-maken kom och fixade lite och ska hämta mig o sonen i morrn fm - då ska vi med och greja då med min bil så det blir hyfs på´t! Sonen stannar hemma i natt då - men sover hos pappa i morrn till söndag i stället då.

Dottern skulle ikväll dra på sig Sverige tröjan och åka till kompisar o se fotbollen - nääää, det ska inte jag....Jag lär nog höra o se från lite varstans ändå skulle jag tro..Lite kvällsmat ska vi pilla i oss också, sen ska det bli väldans gött att sova så länge man vill i morrn - tänka sig, ingen helvetesmaskin!!!!! Gillaknappen MEGA intryckt!! =)

Idag blir det en mycket passande visa tycker jag - en fantastisk, gullig och fin sådan - Idas Sommarvisa från Emil i Lönneberga..Ha det gott.



Tjing

Sista dagen

 Vilken sötis va! =)

Kan fortsätta glädja er med att jag sover - dock är sömnen icke för "egen" maskin då utan med hjälp av smärtstillande - skit samma - jag sover ju! EN enda dag till med helvetesmaskinen - sen är det FINITO!!

Sonen gick rätt glad i hågen iväg i morse, utrustad med pappkasse ja - nu ska allt med hem också - kära nån..Skolböcker och teckningar och skriv-rit-räkneböcker och pennor och sudd och....ja, ni hajar va?

Kom i kläderna hyfsat och cykla ner till dottern och grejade lite grann, fick bort lite till minsann och en gardin till kom upp - jamen så nice! Hon tvättade för första gången i sitt nya med idag - det  som är lite dumt är att det finns ingen torktumlare (trasig) och några få streck att hänga på, och i lägenheten finns inga hängmöjligheter heller..Så det får bli torkställningar istället - sen hur fort det torkar på dem är ju en annan femma..Cyklade hem och käkade lite grann - pratade med Eva en sväng och sen kom då sonen hem - full lastad då ja...

Först skulle jag sätta mig vid köksbordet och blunda sa han...Jahapp, surprise alltså!! "NU får du titta mamma!!" sa sonen..Framför mig på bordet stod en jättesöt liten glob - ni vet en sån där som - när man vänder upp o ner på dem, så "snöar" det! Detta var en liten glob med en jättesöt ängel i och guldglitter inne i som flög omkring.."den här vann jag för bästa teckning i Elevens val - Första pris!!" sa sonen och log med hela ansiktet..Såna där glober tycker jag är kalasfina, så den vändes på ett flertal gånger medans vi satt där..Sen lastades det då upp, böckerna, pappret,skrivhäftet, teckning, prov, pennor, block - och lite till - pärm också ja! Och det bläddrades och tittades och sades "Oj! - Men titta här! Vad fint!" Sen lite snack om hur morgondagens avslutning är upplagd och sen smet sonen in på sitt rum..

Jag förpassade mig till fåtöljen - ZZZzzzzz - ZZZZZzzzzz..Skönt så - och vaknade av mina egna snarkningar ja..Lite kaffe på det så man blev människa och sen har jag kollat lite kläder inför morgondagen, och nu satt jag då här. Vädret har idag varit halvdant - inte regnat dock, och rätt ok temp. Får hoppas solen skiner lite i morrn i alla fall när avslutningen är, eller hur?

Kvällsmat ska ner i magen - vad? Inte en susning, det börjar på att eka både i kyl o frys - tur det snart är måndag så man får handla lite igen - den stora pensionen dyker ju upp då =)..

Jaha - dåså - för alla elever då - här är Krokus med School´s Out..Ha ett skönt sommarlov allihop! =) Ha det gott.



Tjing

Lite shopping på stan

Hon hittade lite hon med! =)

Som sagt, här sovs det - och inte människa på morgonen..Jag säger bara  - halleluja för att INTE gå upp tidigt sen, med några undantag kanske..

Kom i kläderna fort idag, cyklade bort till Eva sen - idag var det lite shopping på programmet och titta på torget. Vi lassade in rullstol o annat o åkte, ställde oss bakom biblioteket - gick därifrån sen. In på Guldfynd, Kapp-Ahl, torget, Lindex och sen mataffären. Eva shoppade en del, på torget hade de jäkla snygga kläder nu alltså - och när det finns mycket att köpa - no money - när vi kom in på Lindex - Rea såklart..Hm..Det finns förhoppningsvis kvar lite till mig nästa vecka hoppas jag. Sen var det mataffären och där blev ju lite stopp här och var i och med att Eva jobbar där annars, många arbetskompisar som ville kolla hur det går. Sen hem till Eva då och lassa ur allt och sen cyklade jag hem - tog vägen förbi Tempo och hämtade ett paket - så då har ju jag med shoppat lite då! =) Allt var bra utom underkläderna - för stort, så det åker tillbaks med byte till mindre.

Käkat en macka o kaffe bara idag på dan, får väl bli bättre senare, sonen har haft "lekdag" i skolan idag, de hade visst vunnit, och det är ju kul! Däremot har han gått o blivit jäkligt snuvig - och det är ingen allergisnuva - men men, förhoppningsvis är det övergående.

I morrn är det dottern en sväng tydligen och sätta upp lite gardiner till o lite annat plock, ja, sen är det fredag och skolavslutning - Tjoho - säger både jag o sonen! =)

Idag blir det lite Michael Jackson och en sån där låt man inte riktigt kan sitta still till - They Don´t care About Us..Ha det gott.



Tjing

GÄÄSSPP.....

 Haha..=)

Oj oj - sover gör vi här - totalt bang i skallen i morse, vaknade knappt av kaffet ens..och sen har väl dagen varit sån - trött - gäspig och hujedamig...

Vet icke vad det är - jo just det! Det var ju VÄDRET vi skulle skylla på i såna här situationer - ok - vädret gör mig mig trött - hängig, och vansinnigt gäspig - hela tiden..

Kom väl i kläderna innan 12 snåret i alla fall - körde ett varv med bilen nära här, dels för att byta parkering och dels för att hålla igång den, jag har inte bokat nån parkeringsplats än nämligen, utan står på besökande. Och där kan Securitas vara emellanåt och tycka att "den där bilen har stått på samma ställe länge - böööter"..Jag väntar nämligen med en parkering tills jag vet om bilen går igenom, har inte lust att betala 120 bagis i månaden för det precis, nä, det väntar jag allt med, hoppas då att det finns en plats "utanför dörren"..I svängen nere hos mig här finns nämligen platser, nära o bra, behöver jag inte bära så långt matkassar o så, är det mycket kör jag ju in på gården såklart, så jag håller tummarna när det blir dags att det finns där.

Pratat med Eva idag, vi hade tänkt åka på stan idag, men hon o sambon var lika trötta de - så vi tar det i morrn, det är torgdag i morgon med, kan ju vara lite käckt att kika på, hon ska sen köpa studentpresent också. Har även tagit ett snack med syster-yster - allt ok, varmt nu såklart - Grattis, sa jag - det är det ju inte här direkt. Fryser gör man väl inte men varmt är ju synd att påstå.

2 dar kvar i skolan för sonen, nedräkning håller på må ni tro - även för mig - hahahaha...Sen får vi se vart sommaren tar oss i år - med bil - eller om det är otur - med cykel..Det förstnämnda satsas det ju på såklart!!

Jaopp - inte möe mer idag hörni, ska ringa upp en gammal god vän om en stund tänkte jag - misstänker att samtalet blir lååångt - så ni som ev tänker ringa, det är INTE fel på telefon - återkom om ett par timmar typ...=)

Idag blir det Def Leppard - denna videon vet jag att jag lagt ut förut, men men , shit happens..Bra är den i alla fall, Let´s Get Rocked..Ja kanske det ja!! Ha det gott.



Tjing

Duktig =)

 Joo, tamig tusan...

Tänk att måndagar är så vansinnigt tråkträliga va? Usch - går det inte att sudda den här dan tro - tvi vale..

Sovit rätt gott måste jag säga, att man är som en leabruten iller utan svans när man går ur sängen är en annan femma..=) Jag har dessvärre fått kapitulera i min stränghet vad det gäller piller - hm - gillas icke, men måste..

Då kom den dagen vi alla väntat på  - javisst - jag har diskat OCH dammsugit!! Jösses - det är en galen tid vi lever i, eller hur? Var välbehövligt kan dock sägas ja, men nu är det gjort till nästa gång, damma tar jag en annan dag - och tvätten - den ligger sååååå bra där den ligger. Har ju egentligen gjort lite piff med strykbrädan - köpt nytt överdrag, och som alltid så det bli såå jävla bra när man drar ihop det - NOT...Lånat häftpistolen av ex-maken (som låg hos dottern, och som var tom) så här ska skjutas sen så skiter sitter. Inte så bra att det liksom följer med när man stryker.

Käkat lite, och sen i eftermiddag nu så har vi varit på det sista utvecklingssamtalet för dessa år på mellanstadiet. Fröken gav sonen några ord på vägen bl a - och det är bra att ha, sånt ska man ta till sig för det mesta, sen var det tack för dessa år och så travade vi hem. Nu är det bara avslutningen kvar på fredag - inga helvetesmaskiner som ringer och bråkar - ledigt till 22 augusti kl 8.00 PRICK. I Love it..=)

I övrigt så har det kommit ner vatten i spridda skurar under dagen - varmt tycker jag dock att det är, men nu tycker jag nog att solen ska skina lite förstås. Gick förbi Balthazar på vägen hem, visade sonen vår lilla bebis - och han stod sååå fiiint där på parkeringen =)

Ikväll är det bojkott av TV - eller kanske inte själva TV-n men sporten som sänds - och ja, jag vet att Sverige spelar...Sorry gott folk - det är och kommer aldrig att bli en sport för mig, that´s it.

Det har börjat en dokumentär på tv - första avsnittet sändes i torsdags - som jag missade, men har sett på SVT Play i stället - och vad handlade den om då - jo såklart 80-talet..Man blir så lycklig hahaha..Skulle inte ha några som helst problem med att åka tillbaka i tiden till då - det var tider det - så är det bara! På tv då gick det en del popshower - bland annat Peter´s Pop Show, där många artister uppträdde - har allt spelat in det på video och har det bandet nånstans..Men nu blev jag lyrisk när jag hittade detta klippet med Depeche Mode från just den showen 1986..Tjoho - här är Depeche Mode då men A Question Of Time..Ha det gott.



Tjing

Karlstad....=)

 Jag o dottern på äventyr!! =)

Jaha hörni - och frågan är: VAD FASEN HAR DE GJORT I KARLSTAD?? Ja, det är den frågan som vi ställer oss här i kväll - hur kom vi dit - vad gjorde vi där och hur kom vi hem? Mohahahaha....Jo - vi tog bussen upp till Karlstad 13.05...Blev hämtade vid universitetet..och sen åkte vi vidare - drack kaffe, åt smörgås, tårta o glass - och sen var det dags att åka hem....i:

 

MIN BIL!!!!! Får jag lov att presentera: Min nya bebis - Baltazar...(Dottern döpte den på stört..)

Ja, vad säger man..Jag har fått en bil - en bil - en bil!! En Renault årsmodell -92 - KATCHING!!!! TACK återigen käraste Annie & Marko - ni är så fantastiskt snälla som tänkte på mig!

Jojo - en bil - min bil - måste säga det igen =)..Ni förstår vad detta gör för mig, jag kan ta mig vart jag vill - inte behöva besvära andra om skjuts, jag o sonen kommer iväg när andan faller på, bara sådär! Helt galet..Och i vinter - kära nån, jag kan ta mig o handla utan bekymmer, jag som knappt inte vågar ge mig ut i snö o halka annars för jag är rädd att trilla, cykla är ju inte så käckt när det är kallt precis..Så detta är helt makalöst - ja tänk vad glad man kan bli va?? Ja, det är jag verkligens verkligen x 1000...

Nu ska ex-maken sätta klorna i den lite grann, några saker som behöver justeras och gås igenom, sen är det besiktning (ja just de - det kunde jag ju själv ja!! haha..=)och då får vi hoppas det inte blir några allvarliga boliner - sen är den körklar!! Oj oj oj - fabulous is the word..=)

Så DET är vad vi har gjort idag hörni - resan upp i bussen - jäklar anamma vad det regnade på sina ställen - sen blev det som att vrida av kranen och det var torrt och så började det om igen..Hemvägen var väl likadan ungefär, inte riktigt så kraftigt regn, men regna, det gjorde det, men hem kom vi alldeles galant! Mycket trafik var det också, självklart folk som åker hemåt efter student o annat kan jag tro - eller så kanske de hade hämtat en bil - som jag! =)

Det var denna fantastiska dag - tror jag sover gott i natt - i morgon börjar sista skolveckan för sonen som mellanstadie elev - sen är det sommarlov och högstadiet! Hjälp, var tar tiden vägen?

Idag - Billy Ocean med Get out Of my Dreams - Get in to my CAR..Mohahaha...Ha de gott.





Tjing

Student & Lördag

"Sjung om studentens lyckliga daaaar!!"

Natten till fredag sov jag som en klubbad säl, hade icke rört en fena på hela natta - inte dåligt va? Förmiddagen var otroligt slö - satt o kollade saldot på banken med var 5:e minut typ - Skatteåterbäringen väntades!! Och tänka sig - efter många om o men - där satt den! som man säger..Halleluja, räddningen i nöden, men stora bokstäver...

Sonen kom hem från skolan, hade nu fått reda på sin nya klass som han kommer tillbringa de 3 närmsta åren med i högstadiet - han var nöjd, 7D hamnade han i, så 22 augusti kl 8 kör det igång! Sen var det ett litet provande av kläder för min del - jag o sonen skulle nämligen på studentuppvaktning framåt seneftermiddagen..Och kläder ja - av, på, passar, passar kanske, passar inte - av-på...Tjoflöjt..Nåja, det blev svarta jeans, en rödblommig klänning med matchande skor och lite bling bling i öron och kring halsen..Blev så bra sååå..

Jag o sonen cyklade till den nyblivna studenten - kan säga att det är en ganska låååång bit att cykla och dit var det varmt som attan och blåste motvind jävlar...Jag var tvungen att stoppa en gång på vägen, och vila lite, det kändes som om cykeln inte kom nånstans av all blåst, men fram kom vi i alla fall! Sen var det tjo o tjim, massa god mat som värdinnan gjort, mycket trevliga människor, presentöppning som studenten var såå nöjd med - kaffe o tårta, lite öl och bål. Jättetrevligt hade vi - men runt 21 snåret började det på att mörkna på himmelen så jag o sonen gav oss hemåt. Uja, regna lite småspik och nu var det då rakt inte varmt, det var faktiskt kyligt, men vi cyklade på och hann väl i princip hem så öppnade sig himlen på riktigt..Efter hemkomst var det lite dator och sen sängen.

Sovit rätt hyfsat idag med - dock är vädret inte bra idag, ösregnar en stund, solen har tittat fram, jag hoppade upp på cykeln och cyklade till Netto - och som vanligt, så började det regna då ja - var rätt blöt när jag klev in i affärn..När jag kom ut sken solen helt plötsligt, klarade mig hem, och sen har det regnat - regnat och regnat..Tyvärr ser morgondagen inte så ljus ut heller, stackars studenterna som då gör sig så fina för att åka på bal, inte skoj om de blir blöta..

Dottern har också varit här - ätit ja - och hon hade köpt wienerbröd som vi fika med sen - sen blev det lite brådis för det var ju party på gång..I övrigt slött, är liiiiite seg ärligt, men det är så det blir när man är på tillställningar ibland. Lite mat i magen ikväll och sen får det nog bli natti va..

I morgon ska jag ut på lite äventyr - tar dottern med mig, men det får ni höra om i morrn kväll - spännande va?? =) Kan jag tro, överraskningarnas tid är icke förbi ser ni..=)

Idag har jag äntligen lyckas hitta en video från filmen Dirty Dancing som går att lägga ut...Puh och hoppsan Kerstin..En del går nämligen inte - de är skyddade så att säga men nu så - skam den som ger sig!! Ni kommer märka att det är 2 rutor i bilden, sätt muspekaren där så kommer ett kryss upp i hörnen - inte så kul att ha de där när man ska titta. Dåså, från världens bästa film (ok, en av många!) Låten I´ve had the time of my life med klipp från filmen..Ha det gott.



Tjing

Fart & Fläkt & Ny Design! =)

Hej va det går! =)

Oj, vad paff jag blev när jag öppnade bloggen nu ikväll! Omgjord!! Vad tycks?? Fint va? Tack söta dotter för du är så duktig - blev jättefint! =)

Idag har det väl i princip gått i ett kör sen jag gick upp i morse kl 6.45..

När sonen gått gjorde jag mig i ordning och sen cyklade jag bort till Eva - idag var det dags att ut o åka lite ser ni - stygn skulle tas bland annat!

Vi tog en kaffe först och sen började vi sakta men säkert att ta oss ut till bilen, när Eva var på plats i den - låsa hus, fälla ihop rullstol och in med den i bagaget - och efter lite knixande så löste jag det också! Iväg till Distrisktsköterska först - ur med Eva - rullstol och in - 10 stygn blev taget, 1 dm långt, ser jättebra ut! In med Eva i bilen igen och rullstol och vidare till mataffären där då Eva jobbar. Ut igen med henne o rullstol, och sen tog det en bra stund förstår ni - arbetskamrater strömmade till och det blev kramkalas, Eva fixa lite papper samtidigt, vi handlade och sen ner till bilen o lassa in maten, sen tog vi oss en promenad till Lindex bland annat - gick över förväntan att köra rullstolen i stan faktiskt, man tänker ju på sånt nu, vart och hur ska de gå att komma in - över - förbi med en rullstol? Eva handlade lite till dottern och sen tillbaka till bilen och in med Eva o rullstol, ut till McDonalds där Eva bjöd mig på mat. Vi satt en stund och sen hem till Eva igen. Vid halv 3 kom hennes barn och vid halv 4 snåret beordrade jag Eva till sängläge - jag tog hennes dotter i bilen och körde till stan - klippning skulle ske. Detta gjordes och hon blev jättefin - och så hem till Eva igen - tog några ord till och sen cyklade jag hem.

På vägen hem fastnade jag totalt - träffade en gammal bekant som jag blev ståendes med - och helt plötsligt dök det upp en gammal klasskamrat - så där blev vi stående ett bra tag och tjattrade om allt o inget!! Jag var hemma strax efter 18 då...Pratat med dottern en sväng och nu är klockan helt plötsligt halv 8..Denna dag gick i rasande fart faktiskt, men så är det ju när man har möe o göra. Vi ska få nåt i magen strax jag o sonen - sen blir det nog lite dator resten av kvällen tror jag - jag kommer nog också sussa gott ikväll - precis som du Eva! =)

Har i 2 dar haft "matchande" tröja och skor förstår  ni - häromdan kom jag till Eva med turkos tröja och turkosa skor - idag var det rosa tröja och rosa skor...Skojade när jag kom och sjöng "Nu så är vi alla ROSA!!" och den ska ni faktiskt få höra nu bara för det!! Det är Galenskaparna & After Shave som sjunger ur en av deras roliga shower och låten heter kort o gott - ROSA..=) Och bloggen är ju också ROSA!! Mohahahaha... Ha det gott.



Tjing

Nationaldagen

"Du gamla du fria.."

Jaha, Nationaldagen - ledigt mitt i veckan - ett jävla hallå om denna Nationalsång och gud vet vad...Löljigt...Denna dag har i stort sett gått mig förbi faktiskt...

Vaknade halv 7 men nähä - tänkte inte alls gå upp då..Blev väckt av telefonsignal 9.20 - yr i mössan svarade jag - svärmor pigg o glad i andra änden. Tur att hon ringde kanske - men summan av lite för länge sovande - skallebank mitt i pannfläsket - hela dan..

Bara tagit det lugnt - och jag som skulle dammsuga och damma och ....Pyttsan ja...Dottern kom och och ville ha mat - gjorde potatis o fiskpinnar o sås - pratade om diverse, sen gick hon iväg framåt eftermiddagen till kompisar. Kokade lite kaffe och o tog ett piller - skallebanken är väl sådär..Kommer lite från nacken med och det är inget ovanligt..Har bara tvättat mig och kammat barret idag - cyklade ner till närbutiken och köpte mjölk o lite bröd - suttit och letat lite bilder o sånt till bloggen här - dottern ska göra om den lite - det var ju ett tag sen - så det är dags nu!

Klockan snart 18.30 - man blir alldeles rådvill - känns som en söndag - och i morrn ska de vara måndag men icke.. Torsdag är det visst..Äta lite mat ikväll - softa och se på Alcatraz - dubbelavsnitt och säsongsavslutning idag - får inte missas!

I morrn är det lite Eva igen, ska köra henne till distriktssköterskan och ta stygn i morgon fm och på eftermiddagen är det klippning. Får hoppas att skatteåterbäringen dyker in på kontot också - är rätt så välkommet faktiskt!

Dåså gott folk - tänker inte spela nån Nationalsång - idag blir det John Farnham med Pressure Down. Ha det gott.



Tjing

Lätt som en plätt...=)

Lite bling bling hade inte varit fel...

Hm - i morse var jag nog så nära medvetslöshet man kan komma..hahaha..irra runt o fatta inget, vad är det för dag - vad är klockan och frukost ja....Piggnade till lite när jag fått i mig kaffet - halleluja - hur ska denna dag sluta??

Satte mig vid datorn när sonen gått - gjorde mig fix o färdig sen och cyklade bort till Eva - idag skulle det ske...Eldprovet...JAG skulle besiktiga Eva & Fuads bil...

Tjattrade en bra stund, drack kaffe, Eva skrev handlingslista som jag skulle fixa efter besiktingen - och halv 1 - då åkte jag..Liiiiite pirr i magen faktiskt, men va fan - klarar andra det gör väl jag??? Besiktningen var satt till 12.50 - jag var väl där 12.35 - här gäller det att vara ute i god tid - hahaha...Knappt ingen bil där - några på drop in - 1 bil kom samtidigt som mig..Jag smög mig bakom och parkera lite sådär på lagom avstånd..En äldre herre klev ur - "happ - han får visa vägen" tänkte jag!! Jag ur bilen och gick efter - och in genom en dörr - där var bara en dataskärm..Farbrorn tittade på mig o sa: "jaha fröken (det var ju snällt! haha) då ska vi se hur det här går!! "Jadu, sa jag, jag har aldrig varit här ens, så det blir nog spännande!!" Farbrorn vecklade ut ett papper - man ska knappa in reg.nr på bilen för anmälan - och jag tror att - om man är som lilla farbrorn så är det nog inte så lätt - dataskärmar med "touch" jojo.."Hur gör man detta nu..." sa han..."Vi hjälps åt sa jag, jag vet inte heller!" Och farbrorn började "toucha" dataskärmen..Liiiiite för hårt då, så det blev massa siffror o bokstäver.." Oj oj oj, sa jag, nu får vi nog börja om! Blev lite för mycket - men vi suddar vet du!" Och så fick JAG - som aldrig varit på en besiktning guida lille farbrorn - och det fixa sig ju..Sen va det min tur - blipp blipp blipp, klart! "Oj sa farbrorn - det där kunde du minsann!!" "Haha, ja datorer är enklare än bilar vet du! sa jag - och farbrorn skratta...Ut igen och jag hann precis in i bilen så kom mitt reg.nr upp..Jösses amalia - men hade det lätt, hall 1 precis framför näsan minsann!

Och JA, jag körde in - över det otäcka hål och upp på rampen - själv..=) "Hej hej!" sa bes-killen, då ska vi se! Jag förklarade för honom att jag aldrig i hela mitt liv ens varit på en besiktning och vet inget så be my guest och tala om allt!! Sa sen också att ägarinnan har brutit lårbenshalsen och hon kommer faktiskt skära öronen av mig om jag inte kommer tillbaka med blanka papper..Tja, sen började racet då - och jag efter honom som en liten plåsterlapp - anmärkning - belysningen över reg-skylten trasig - i övrigt - GODKÄND..Hoho - fick protokollet i näven och tack o good bye!!

Jamen va säger man? Va va va?? Piece of cake helt enkelt, så nu vet jag hur det går till! Åkte sen till mataffären och handlade åt Eva med och sen hem till henne..Kom in med lite "pokerface" så hon fick nästan tupp-juck och mena på "Näe - gick den inte igenom?????" Mohahahaha...Jo, det gjorde den visst...Katching! Uppdraget slutfört - over and out!

Cyklade hem vid halv 3 - sonen hade redan kommit hem då, jag tog en macka o kaffe - har suttit här sen - ska ta ett redigt grabbatag nu i min tröjkrage - slita upp mig ur stolen och förpassa mig till köket - disk - laga mat - plocka lite..I morgon är det Nationaldagen och ledigt - sovmorgon alltså - jo man tackar ja! MEN...Jag måste ta tag i snabeldraken och dammvippan faktiskt - och egentligen stryktvätten mä..Vi får se i morrn alltså hur "dutti" jag varit!

Strax alltså köksregion, senare Alcatraz ikväll igen, och dubbelt i morrn tror jag! Och NÄÄÄÄÄÄ - ska INTE se nån jädra bollfot - gnida grässport eller vad det heter..Never never never...Det finns sååå många andra som vill titta på det - så jag tror jag är entledigad!!

Eftersom dagen har handlat om bilar - då är ju det klockrena valet av video idag - Ronny & Ragge...Så vansinnigt skoj - och här köper de bildelar...Hahahaha... Ni får ursäkta den lite dåliga kvalitén, men det spelar ingen roll va? Ha det gott.




Tjing

Tvätt och ....Zzzzzzz

 Uj uj uj...=)

Barnmorskan i East End var riktigt bra! Gillar såna där serier - skall fortsätta följa den!

Sådär sovning, gick upp före klockan t o m - shit happens..Följde med sonen ner när han gick till skolan - tvättdag ja..och det är ju alltid lika kul - NOT..Ett jädrans spring upp o ner, men får väl vara tacksam att tvättstugan ligger i samma trapp och en dörr in - en del får springa över halva gården med sin tvätt, så man ska väl inte gnälla.

Bäddat o plockat lite - och av allt jag skulle göra blev det idag - intet - igen..Nä...Nu är det väldigt långsamt här tycker jag - men det är väl vädret - konstigt att man alltid skyller på det? Vädret..Man kan kanske skylla på ..... att tidningen hamna på fel sida i morse - eller att strumpan hamna på sned?? Nä...Alltid vädret - "det är nog vädret..." Happ - då är det väl så då - vi bestämmer det - VÄDRET!!!

Ätit lite efter sista tvätt upphämtning, kom i kläderna också lagom till 13.30, ops...Varit på ett möte i eftermiddag som gick strålande, och nu sitter jag då här..Såg i tv-tablån att det är ju Alcatraz ikväll också - får inte missas heller. Lite mat i magen också ska väl gå ner.

I morgon förstår ni ska jag göra nåt jag ALDRIG gjort i hela mitt liv - för det har ex-maken alltid gjort - och det är??? undrar ni? Jo - jag ska åka och besiktiga Evas bil förstår ni..Hahaha..Det kan bli nåt det - har inte en susning om hur man gör - jo, jag vet vart det ligger men där stannar det väl sen. Har fått förklarat för mig hur det funkar - så det reder sig säkert - jag är inte värst rädd av mig att tala om att jag inte gjort det förr heller så det blir nog bra, eller hur? Det är ju också ett ämne - varför är det i stort sett ALLTID karlarna som besiktigar bilen.."Tja, det har väl blivit så" får man till svar när man frågar nån av det manliga könet - och så är det nog. Jaja, kvinnor kan med tror jag...=)

Så var det med det..Och ni är väl några därute som väntar ivrigt på Skatteåterbäringen kan jag tro? Jupp - här sitter en till..Blev inga jättepengar men jag är nöjd ändå - och denna veckan kan man alltså utropa det klassiska "Prisa Gud!! Här kommer skatteåterbäringen!!" som sades av den lilla Broder Tuck i Disneys Robin Hood..=)

Idag ska ni få en artist som många vill spy på - jag älskar honom - han har gjort mycket mycket bra..Sen att han ser lite sliskig ut är ju en annan femma - en stor artist är det i alla fall - och jag får väl varna känsliga tittare - videon innehåller......PRINCE...Mohahahahaha...I Would Die 4 U..Ha det gott.



Tjing

Söndag

 Mohahaha..=)

Gårdagskvällen tillbringade jag i fåtöljen med att se Cityakuten box 2..Bra serie det där - upptäckt att jag har missat en del avsnitt på tv-n - skandal.....=)..La mig runt midnatt i alla fall och varit uppe 1 gång och sen knaka jag ur sängen runt 8.30.

Sonen var då givetvis redan vaken - unge o inte sova när han får - men det ändrar sig väl, snart kommer det väl en tid då han inte är uppe före 13 på dan kan jag tro - och vem har inte varit i den positionen...Sova till 17 - no problem..=)
Åt mysfrukost, blåsten viner i fönstren, lite regnstänk, tja, en riktigt trevlig sommar verkar det ju bli - NOT..Värmen ska tydligen komma tillbaka - säger dom - jaja, det får vi väl se..

TÄNKTE så möe idag - igen..=) Pep ner till tvättstugan i alla fall i hopp om att det fanns tid i dag? No, i morrn mellan 8-12 i stället, har liksom tvätt utanför korgen nu, kanske är dags? Gjorde lite Korv Stroganoff till middag - och sen har det fanimig inte blivit gjort ett jota mer - näe - trötter så, har snusat i fåtöljen i eftermiddag minsann - uja, så bra det var - blev räddad av telefonsignalen - det var Eva som också legat o snusat..Folk är trötta helt klart va? Vet i tusan vad man ska skylla på alls...

Klockan är redan 18 - konstigt att tiden går fast man inget gör? Nåja, ska försöka råda bot på det i kommande vecka, med start i morgon bitti då med tvätten. Ikväll tänkte jag försöka komma ihåg att se på den nya serien på TV1, Barnmorskan från East End - tror jag är riktigt bra! Brittiska serier brukar ju vara det - så det har jag väl att sikta in mig på om inget annat poppar upp som överraskning från ingenstans..Lite mat i volangerna ska ju ner med - och sen så får det bli natti natti tror jag.

Idag ska ni få mitt andra hemlands bidrag till Eurovision - Spanien med Pastora Soler och låten Quédate Conmigo (Stanna hos mig)..Riktigt mäktig, ni får t o m Spaniens kommentator på köpet - riktigt roligt, och för er som inte kan spanska så talar han bl a om att hon är en mycket duktig sångerska som kan det mesta, flamenco, pop och annat - och de är mycket stolta över sin tävlande.."Sensational!! Sensational Pastora!!" =)..Ha det gott.




Tjing

Lugnt

 Typ så ja..=)

Lite orolig sömn i natt faktiskt trots sepåfan tabletter, frusit och varit svettig om vart annat, hej o hå. Upp vid 8 snåret eller vad klockan var - åt mysfrukost med sonen, sen har denna dag gått i lugnets tecken.

Luften har väl gått ur en lite grann tror jag, det är lite ruggigt med ute - och då blir man trötter och gäspig minsann. MEN - nä - ingen powernap idag konstigt nog. Ätit rester till middag - det gillas - bara tuta in i mikron och klart!! Druckit en kopp kaffe med - och sen har det som sagt varit slö o slapp.

Pratat med Eva en sväng i telefon, sonen har åkt en stund till sin fader, kommer väl senare sen - de skulle packa upp lite grejer tror jag. Dottern är väl i stort sett klar med sitt, lite småjusteringar som ex-maken måste hjälpa till med, skruva upp hyllor o lite sånt, för det kan ju inte jag. Det tar på´t och det är ju skönt.

Blir nog några hamburgers ikväll tror jag - inga större utsvävningar alltså - snart näst sista veckan i skolan också, nedräkningen har börjat, och snart är det sommarlov - och det kommer gå så fort så fort - men jag kommer ha det bra i min fåtölj från den 27 juli och framåt - det får vara sol, varmt, kallt, snö, storm, regn - i don´t care - fokus och blick kommer riktas mot TV-n, OS OS OS...=) SKOJIGT!!!

Dåså mina vänner - idag ska ni få en höjdare - har alltid gillat dem o deras musik - här får ni fantastiska Simon & Garfunkel Live med The Sounds of Silence...Ha det gott.



Tjing

Cykla cykla cykla...

Hahaha, sicken sköning! =)

Ja kära nån hörni..Det är ett riktigt hallå med flyttar - eller hur? Känns också som om jag har bott på min cykel, cykla dit, o cykla hem, och cykla dit och cykla hem, cykla o handla, cykla cykla cykla..Puh...Gårdagagen spenderades på förmiddagen hos dottern för att få upp lite till och annat diverse. Hem o åt lite och iväg till Eva en stund - fika och pratade skit - cyklade hem och vände väl i princip i dörren och tillbaka till dottern. Då blev det upphängt lite gardiner och annat smått o gott, ex-maken fixade med lampor bl a..Åkte hem vid 8 halv 9 - då örka vi inte mer..Sovit rätt ok, vakna halv 5-5 av att det regnade som faan ute - men somnade om och kunde väl ha dödat mobilen som ringde 6.53..

Regn regn regn..Tog mig i kragen och bringade lite ordning i mitt eget hem också, såg ut som världskriget - disk o prylar, kläder och lådor och annat - disk borta - kläder, lådor - borta..Nu är det bara lite stryktvätt och dammsugning och dammning kvar, och en gigantisk tvätthög då ja...Jaja..det tar vi en annan dag - vet inte hur mycket hjälp mer det behövs, men jag är redo i så fall - att CYKLA..hahaha.. Kan tala om att benen o ryggen är väldigt möra, har fått ta extra sepåfan medicin flera kvällar i rad, men men, det är en ände på det med.

Har suttit nu och läst lite på Aftonbladet..Heregud - vad säger man..Va fan skriver de om EGENTLIGEN???? Några av rubrikerna:

"Blir påkörd av buss - klarar sig mirakulöst!! Titta HÄR!!"
"Det vidrigaste man sett på film.." Titta HÄR!!"
"100 tals får ramlar ner från en bro på bilar..Titta HÄR!!"
"Ny kannibal åt upp rumskamrat"
"GÖR SÅHÄR!!! för att gå ner 4 kg"

Varför skriver de om sånt och uppmanar folk att TITTA på all jävla skit för??? Är det så roligt tycker de att visa massa äckel, hemskheter, död, tortyr, vem är pinsammast och dummast osv..SE på Webb-TV..Näe, inte direkt..Och det är väl tur att det är valbart, att titta eller inte - men jag bara undrar - en av Sveriges största dagstidningar snart BARA lägger ut sån dynga..Jag kanske är en gnällkärring då - det skiter jag fullständigt i, det blir lite mycket ibland tycker jag. Så - nu har jag gnällt klart..

Har power-napat i fåtöljen idag med efter bravaderna i mitt eget hem - boink, ZZZzzzzzz, det var inte svårt alls..=)..Kom i kläderna vid 14 snåret idag - nytt rekord..CYKLA ner till dottern - och JA uppehåll!! Gäller att passa på va.. Gick med henne till mataffären och handlade lite, gick hem och sen CYKLA jag hem till mitt. Kaffe var prio 1 när jag kom hem - man är ju skadad vet ni, får man inte kaffe - rym långt, jag blir elak..=)

Sonen ska till sin far ikväll - dottern kommer och ser finalen i Let´s Dance - hon har nämligen inte fått in några kanaler alls på sin tv - så då blir det att titta här då..Jadå, det får hon, jag ska inte se det - men jag lär väl höra kan jag tro!

Lite mat ska vi pilla i oss också, sen får det nog bli natten - i morgon ringer inte nån klocka..Halleluja....=)

Idag blir det en låt jag hört flera flera gånger från sonens rum - så varför inte spela den själv också då? Här är Owl City med Fireflies. Ha det gott.



Tjing

RSS 2.0