Städ-flytt-städ-flytt-städ..

Japp, i´m alive!

Jag vet jag vet - har slarvat med inlägg - haft körigt!! =)

Ett livstecken kommer här i alla fall, det har städats och flyttats och städats och flyttats och nu är dotterns lägenhet klar och städad, nycklar ska in i morrn - puh..Då var det ur världen - sen ska det hjälpas i dotterns nya lägenhet och hjälpas ex-make att köra lite grejer till, så det går i ett - har hunnit med att besöka sjuklingen en stund igår också, men idag har hon varit utan mig - det går ju det med! =)

Sovit som en stock, och svettats och svettats..uja - började gårdagen med städning - sen lite vila, besökte Eva en snabbis  och så körning av det sista i dotterns, ner till henne o packa upp igen, hem och sov.

I morse var det städning städning och hem, vila lite, ner o handla, tillbaks o städa och nu då - PANG igen men den dörren..Det är bara en liten 1:a men faan - det tar tid och är jobbigt. Mellanlandar hemma här nu en stund och ska fortsätta i dotterns och ex-makens.

Så jag lever allt, bättre inlägg i morrn tror jag - då ska det väl ha stillat sig va?

Passar bra idag då med den fantastiska artisten Celine Dion som sjunger I´m Alive - live från sin konsert i Boston - denna konsert...Ja, det är rysvarning på hela sååå bra är det..Ha det gott.



Tjing

Välkommen hem!

 Aouch..=) Schnögger pojke...=)

Oj, sovit hela natten då ja..jaha TACK!!

Efter sonen kommit iväg till skolan, lite slö o slapp, sen Gåddis i 11 minuter! Vi var lite kompisar idag alltså, och benen mä..va käckt! Tvagning o i kläderna sen - idag inte så varmt - lite blåsigt och mulet minsann..Gjorde en sallad till lunch, och till det - icas kalla vitlökssås...Jag smäller av så god är den..Oj oj oj..Testa den, ni kommer inte ångra er!

Och så säger jag Välkommen hem Eva! Japp, nu är hon i stan igen bruden. Jag åkte dit vid 3 snåret idag - kramkalas och diverse småprat, vid 4 kom arbetsterapeuten men allehanda saker - rullstol, duschstol, gripklo, dynor, och så skulle sängen höjas med klossar, det tog sin lilla stund innan allt kändes bra och klossar o annat var på plats - men det blir nog bra det där när hon "kommer in" i allting, just nu kan jag tänka mig det är rätt rörigt med allt i skallen, hur hon ska göra och hur det ska bli och ditten o datten. Jag hjälpte till att laga lite mat och plocka lite, vi har druckit kaffe och tjötat, Eva har betalat lite räkningar, hon får ha kvar min lap-top så hon kan sitta var hon vill. Vid halv 8 snåret gav jag mig hemåt - och nu har jag precis ätit resten av salladen med vitlökssåsen till. Det kommer bli bra Eva - kämpa på vännen!

Det är bara 13 grader ute nu helt plötsligt?? Men FAAAAN vad pollen det är!!! Inte riktigt klokt, ALLT är gult, sonen snörvlar och håller på, ja det är riktig skit det där. Det kan faktiskt börja regna lite tycker jag så det rensar ur lite det här, det behövs!

Flytt o städning har legat nere idag, ska fortsätta i morgon förmiddag o städa i dotterns lägenhet, är inte så mycket kvar ändå, sen får vi se när resten av grejorna ska köras. Sen blir det nog ett besök hos Eva på eftermiddagen också - måste ju hålla koll på henne så hon sköter sig! =)

Och så vill jag utdela en riktigt fet spark i arslet till de som tycker det är roligt att skämta om skjutningen på Utöya - fullständigt vidrigt anser jag - hur fan kan man ens komma på tanken att skämta om det??? Usch och fy säger jag..

Nåja - idag blir det lite skoj, Galenskaparna och After Shave med VM i Gymnastik...Hahaha...Ha det gott.



Tjing

En magisk kväll..

 Jajamen!!! Hon gjord ét!!

Herrejösses min skapare vilken rafflande kväll det blev..Det såg ju liiiite körigt ut i början av röstningen men sen drog hon ifrån mer - o mer o mer...Fantastiskt uppträdande gjorde hon med - allt stod nog fan stilla tror jag när hon sjöng sin Euphoria som nr 17. Och bara 15 poäng från Rybaks poängrekord..Jädrans Italien - vi fick inte en nuffra av dem - skulle ju bojkotta dem egentligen med att sluta äta pasta o pizza - men såååå långt ska vi inte gå..De gillade inte henne helt enkelt och så va det med det. Min andra hemland Spanien var jädrigt bra också - nu tappade väl alla totalt fokus om hur det gick BAKOM Sverige..Nåja, kvittar ju - eller hur!! Eurovision Song Contest alltså i Globen, Stockholm 2013..Då ska jag fanimig sitta där!!!!!

I övrigt i går så kördes det ju grejer ja, men det vet ni och idag så har ex-maken o dottern o sonen kört mera - jag har varit i dotterns lägenhet o börjat städa..Hu - den är ju inte stor, men FAN vad jag svettades..Förstår inte alltså - så fort kroppen är igång på nåt sätt så forsar det..Inte skoj faktiskt - riktigt otrevligt t o m..Har torkat ur alla köksskåp, element, alla dörrfoder, dörrar, klädkammare, och badkar och en skåp på toa. Det finns en del kvar att köra bort för dottern och ex-maken är inte klar heller, de är trötta och har ont, speciellt ex-maken, han ville i stort sett kräkas på alltihop...Ja, det är jobbigt som attan att flytta - dessutom har han ju hållt på i sin nya lägenhet ett bra tag med att renovera - det blir lite möe till slut - men förhoppningsvis så ska det bli en ände på detta med. Eller vad tror ni?

Idag är det ju Mors Dag med!! Grattis alla mammor!! Jag fick en fantastisk buket med Liljekonvaljer av sonen o dottern och ett paket med lotter - iiihhh - SKOJIGT!!! =) Hoppas det är nån liten trevlig vinst på dem också! Tack mina söta ungar!!

Det var denna dag det - lite i magen fattas, sen ska jag inte lyfta röööva mer idag - det är en dag i morgon med! Och i morgon - då kommer Eva hem från sjukhuset minsann!! Ja, nu har du legat där för länge gumman -kom hem med dig!! =)

Ja - jag vet att ni sett o hört Loreen förut - MEN - ni får det igen, denna gången hennes fantastiska framförande igår kväll - rysvarning är det..Ha det gott.



Tjing

Flytt

Schnögg =)

Uppmärksamma läsare märkte att jag kallade mamma vovven jag haft här för Vilma i gårdagens inlägg - stämmer ju inte alls - min hjärna var väl överkokt typ - så VERA ska det vara, inget annat! =)

La mig rätt sent - men somnade tydligen fort - vaknade av att telefon ringde - tanke "Vem fan ringer MITT I NATTEN??" Yrig och knappt talbar svarade jag - det var goda vännen från sjukhuset - och det var inte alls mitt i natten, kl var ju nästan 8.30..Tog en stund innan jag fick fram nåt vettigt - men det var tur du ringde Eva annars hade jag kanske legat än! =)

Mysfrukost med sonen och sen vid 9.30 skickade jag iväg honom till sin fader - flyttracet skulle ju börja. Dottern kom också hit först för att hämta en helvetesjävlabökig klänning som jag strykt - hon ska på togaparty ikväll nämligen, hon kom iväg sen också till sin fader, sen har de hållt på i flera timmar och kört och burit - haft god hjälp av Evas starke man Fuad - tur det, annars hade det nog inte gått så bra..Sonen o dottern har även nu bytt tillbaka till "sina" sängar - dottern var ju glad så klart. Det har varit svettigt vet jag - i morgon är det fortsättning och då ska även jag träda in i racet - då med att börja städa dotterns lägenhet. Går nog rätt så fort - en liten 1:a, men en del grejer tar ju tid.

Lite soft i eftermiddag - man blir dödstrött av värmen, och svettas det gör jag..Men nu strax ska sonen o jag cykla till mataffären, behöver lite av diverse - får väl köpa nåt smask till ikväll med då Eurovisionsfinalen är..Hoppas hoppas Loreen tar hem det, men de som varit segertippade har ju fallit förut på målsnöret så - men heja heja!!!

Det var det - idag tar vi väl en Eurovisionsvinnare då tycker jag eftersom det är Final ikväll - vi tar Alexander Rybak med Fairytale från 2009 tycker jag - en storsegrare riktigt, är ingen som haft så stor poängskilnad som han. Han kan vara lite tjurig grabben, men det här gör han kalasbra! HEJA SVERIGE ikväll!! Ha det gott.



Tjing

Freeeedag

 Yes!! She did it - Final i morgon kväll!!

Uja uja, vad svajigt uppträdande Loreen gjorde, nåt var galet, det märkte vi ju - förklaringen kom sen - finns 2 olika versioner av Euphoria - och i nervositetens dimmor blandade hon ihop dem, det var därför det lät som hon slöddrade - men hon gjord ét - Final i morgon kväll med startnummer 17!

Sonen var så upp speedad när han kom hem så han inte visste riktigt vilket ben han skulle stå på - trött och ont lite av allergin..Japp, tyvärr tyvärr har den börjat göra sig påmind, så faktiskt, det blev tablett med början idag då - får hoppas det stillar sig med den. Allt hade varit jättebra i alla fall, han hade filmat med mobilen inne på Universeum, vid akvariet, riktigt häftigt med alla fiskar! Han somna rätt fort efter att vi bitit på naglarna en stund för att se om Loreen tog sig vidare. Varmt som faaaan i natt - jag somna inte förrän halv 3 - valparna var lite oroliga de med faktiskt. Sonen hade också sovmorgon i dag, började inte förrän 9.50, så klockan behövde inte ringa. Jag vakna vid halv 8 i alla fall och sonen strax efter - Vilma ville ut på stört - så det var att gnugga sömnen ur ögonen och gå ut.

Vidrigt varmt idag också - jag flyter bort, enda gången jag inte svettas är om jag sitter blick still och dricker vatten lite då o då..Annars så forsar det - det är 27 gr i skuggan nu med - på balkongen gå inte att vara alls - dörren är öppen dit ut, men sitta där - nä...

Hållt på med valpisarna på förmiddagen, varit ute med Vera några vändor, ätit - svettats, prata med goda vännen på sjukhuset - och snart nu så kommer min hunduppfödare och hämtar Vilma o hennes barn. Måste visa er en bild till, den togs igår kväll när dottern va här - de har det gott ibland de små liven! Titta på han som ligger på rygg, med tungan ute..Hahaha...



Sicken sköning va! =)

Senare sen ska vi väl pilla i oss nåt i magen - värmen gör att man inte är speciellt matfrisk precis, jag säger det - SYND att man inte går ner massa kg på köpet när man svettas såhär..Attans...=)

I morgon börjar flyttracet - ex-maken först ut - sen får vi se hur långt vi kommer med dotterns, jag ska inte vara med att bära eller så - det pallar inte jag - utan jag har titeln städerska i dotterns lägenhet, måste ju försöka dra sitt strå till stacken lite eller hur? Ska bli lika varmt i morrn - heja....

Idag lite gammalt - Bananarama med Cruel Summer..Ha det gott.



Tjing

Skolresa, varmt och valpar

 Läcker va? =)

Inte så värst möe sova i natt precis - varmt varmt varmt - sen har valparna gnytt lite då o då med. Hade ställt klockan lite tidigare idag då eftersom sonen skulle iväg på skolresa. Han gick hemifrån runt 7.15 - för bussen skulle gå 7.30. Han har hört av sig under dagen, allt bra, Universeum var kanon och och i detta nu är de på Liseberg, är väl hemfärd om nån timme - beräknas vara hemma vid 22-22.30, trötta men glada barn tror jag det är som kommer hem, somnar nog gott ikväll va?

I övrigt har jag inte gjort så mycket, varit ute med Vera här då några vändor, men hon vill ju snabbt in till sina små - och jag lovade ju igår att ni skulle få se vad som ligger bakom min rygg:

 Här är de sötisarna! =) De är ju bara 2 veckor gamla, de har inte ens ögon än förutom den lilla vita längst fram, hon har öppnat 1 och kisar med =) Så de gör som bäbisar brukar göra - äter o sover och växer. Ni kan tro att dottern "hängt" här i 2 dar för dessa små, alldeles lyrisk..=)

Som sagt, svettigt idag, nu 27 grader i skuggan - herreje - men man blir ju trötter av värmen alltså. Jag o dottern ska väl käka nåt och sen så får man slå ett öga på Eurovision ikväll, i alla fall när Loreen sjunger, vi får hoppas att hon tar sig till finalen på lördag!

Alles för idag - ska ner strax och hänga upp sista tvätten med - sen får det vara lite bra för idag.

Vad ska vi ta för skojigt idag då...Jo - det får nog bli lite ur en av favoritserierna The Big Bang Theory..Har ni inte sett den serien så göööör det - går på kanal 5, vansinnigt roligt - och roligast är Sheldon, nördarnas nörd alla kategorier Hahaha...Bazinga!! Ha det gott.



Tjing

Svettigt...

Solen har strålat o strålat..=)

20 i 5 i morse var jag uppe - sen somna jag om och sov till klockan ringde 6.55.

En fin dag i dag med - puh...Svettigt minsann - och idag har Gåddis fått sig ett besök med - svettas lite till ja...8 min i alla fall - gav mig när det började "nypa" i ryggen, då är det dags att kliva av.

Gjorde mig klar - sen kom min goda vän och hunduppfödare - jag ska vara lite hundvakt åt henne till fredag lunch - så bakom min rygg ligger 5 valpar som är 14 dagar - och mamman Vera ligger bredvid mig. Valparna gör inte mycket nu inte, de gnyr lite emellanåt men mest sover de såklart. Vera är så snäller så, inga problem. Hon har också tyckt det varit varmt, inte riktigt vetat vart hon ska ligga, och koll på barnen sina, de har hon! Ska lägga ut nåt kort på dem, men inte idag - kanske kommer i morgon.

Pratat med goda vännen på sjukhuset med, hon kämpar på - får nog komma hem på måndag troligen, så det känns nog skönt tror jag - man mår ju faktiskt lite bättre också när man får komma till det man är van vid. Sen är det ju lite grejer som ska fixas med arbetsterapeuten och lite så. Blir nog bra det där!

I övrigt - inte många knop - tycker det är lite sådär nu med värmen, svettas som attan, så det blir mycket vatten. Har ju varit ute med Vera nångra vändor med, takterna sitter allt i att gå ut och sköta hundar minsann, skam vore det väl annars.
Dottern kommer förbi en sväng här sen, med lite tvätt bland annat - ska väl försöka pilla i oss nåt att äta med, jag blir inte värst hungrig i detta, men får se vad det blir. Sonen får väl hoppa i säng lite tidigare ikväll - i morrn uppstigning halv 7 och skolresa till Göteborg inleds 7.30. Beräknas vara hemma nånstans vid 22 snåret i morrn kväll. Då sitter väl jag vid tv-n och hoppas att Loreen går till finalen på lördag.

Swetty Betty and Poosy Rosy då hörni, alles för idag. Eftersom solen skinit så blir det en video med Katrina & The Waves - Walking on Sunshine. Ha det gott.




Tjing

Tisdag

 Estelle Silvia Ewa Mary..=)

04.40 slog jag upp korpgluggarna, men vände bara på mig o somna om, vaknade av att sonen var uppe redan, då blödde han näsblod minsann.

Varmt idag med - cyklade till skolan vid 9, sonen skulle till tandläkaren i morse, allt såg bra ut, inga hål, och så det vanliga att ät inte det och inte det och drick inte det o det..Jaja..=)De tog lite tandsten och flourlacka, sen var det good bye.

När jag kom hem blev det slött - svettas redan som sagt, lugn o fin o vatten..Käkade en smörgås - ringde vännen på sjukhuset, tog en slummer i fåtöljen, sonen kom hem, ställde mig o diska! =) och nu var klockan helt plötsligt 17 snart..Har varit runt 24 grader idag med - men kändes varmare i vinden tyckte jag, men kanske är inbillning. Lite kvällsmat står väl på agendan, vad det nu ska bli - i morgon onsdag redan, tjohej - snart är det jul!

Och idag då så döptes lilla prinsessan Estelle - tittade bara när de anlände till kyrkan och några minuter till. Sicket charmtroll ungen är i alla fall, hon var inte berörd det minsta av allt stoj omkring, hon tittade med stora ögon - och gäspade..=) Läste sen att hon tydligen nästan somnat, så hon skötte sitt första riktigta offentliga framträdande då med bravur! Men jösses sicka kläder och hattar en del har på sig...Uj uj uj...=)

Idag Bon Jovi med rena rama öset..=) Lay Your Hands On Me..JA TACK! Mohahahaha....Ha det gott.




24

Heellloooo Kitty =)

Sovit som en klubbad säl - jaha..Surprise surprise!

Har sommaren kommit nu? Göta-Petter vad varmt det varit - just nu har jag 24 grader i skuggan här - är du i solen så vete fasen hur varmt det är, 40? Lite gott är det allt tycker även jag som svettas närsom o hursom =)

På förmiddagen var det lite slött, pratade med sjuklingen lite och en annan god vän, sen ringde en god vän till och tyckte vi skulle fika, gjorde så och satt faktiskt ute på gården - blåste lite - men skönt ändå, och tiden trillar iväg när man bara är sådär. Sonen kom hem från skolan - jag cyklade till närbutiken och hämtade paket, ett par kompisar kom till sonen och har gått igen, och nu sitter jag här då.

Har även ringt svärmor som är hemma från sin reparation som hon kallade det. Hade gått bra, nu ska det bara piggnas till lite till så ska det nog bli bra det där med!

Och så var det dags igen..En stjärna till har slocknat idag - Robin Gibb från Bee Gees har förlorat sin kamp mot denna vidriga sjukdom som heter cancer - lite mycket nu tycker jag va? Hm..Undrar när det ska komma på ett botemedel mot detta, nu ett tag har det ju varit lite "obotlig" cancer lite varstans. Uscha - utrotning är på sin plats tycker jag!

Så - inte så mycket idag hörni - lite senare kvällsmat kan jag tro, skulle behöva diska med - men va fan - det är en dag i morrn med...

Idag blir det då lite hyllning till Bee Gees - den klassiska-oemotståndliga-odödliga-skitbra låten Stayin Alive med dem. R.I.P Robin. Ha det gott.



Tjing

Allt kan ändra sig fort..

 Krya krya Eva!!! =)

Ja hörni - ibland kan livet göra en helomvändning a la megastor på bara några sekunder.

Eva, en av bästevännerna har haft ont i sitt ben i en vecka, röntgat och fått kryckor att gå med, inflammation i höften sas det. Igår kände hon sig bättre och skulle ta med sig lite tvätt till tvättstugan, halkar med kryckorna och slår i golvet pang..Lårbenshalsen gick av - och det gjorde så ont så ambulanspersonalen fick söva ner henne innan de kunde flytta på henne till ambulansen..Vid 22 igår kväll blev hon opererad och ligger nu på Ortopenavd i Skövde och lär så få göra ett tag - och det kommer nog ta ett par månader innan hon är fit for fight igen. Kära nån...Saker händer otroligt snabbt ibland hörni, och det kan man ju inte råda över heller.

Krya på dig nu käraste vännen - du är i goda händer - no fear and no mercy - det här fixar du gumman! P & K!!

Sovit rätt hyfsat i natt - vaknat men inte gått upp i alla fall, steg upp vid strax efter 8, käkade frukost och satt vid datorn. Kom i kläderna hyfsat, gjorde en sockerkaka - Evas sambo kom o hämtade min lap-top hon ska få låna av mig så hon har nåt att göra i sjuksängen. Sen gjorde jag spaghetti och köttfärssås - ex-maken och sonen o dottern kom o åt, lite kaffe o kaka på det, sen åkte ex-maken igen och fortsatte med tapetsering o annat i sin nya lägenhet. Dottern var kvar en stund till och gick sen hon också.

Kalasväder ute idag, svettas lite kanske..=) Håhå - nä det kan ni väl aldrig tro va..Här behövs inte möe för det ska svettas inte, men jag tycker dock det är trevligt med fint väder! Gården har varit full med folk i dag, som fikat, eller grillat och massa ungar som lekt o cyklat - sommaren kanske är på lite G då eller vad tror ni?

I morgon måndag - IGEN - veckan består av tandläkarbesök för sonen och skolresa till Göteborg bland annat, och såklart kontakt med Eva, ev en tripp och hälsar på henne också. Hon ska ju vara där ett tag nu - sicket elände, men det blir bra det där så småningom!

I morgon kommer nog också svärmor hem från sjukhuset, hon har också varit där - hoppas allt har gått bra och välkommen hem!

Kvällsmat kvar och lite slö o slapp, japp!

Dagens önskelåt har Eva + sköterskor tydligen! haha - önskat! Och vad ville de se o höra då tro...Jomen, Loreen såklart med Euphoria - på torsdag är det dags - Heja Sverige! Ha det gott.



Tjing

20 grader

 Lite fin va? =)

Tog ett sepåfan piller inatt innan jag la mig - det ska ju inte göra ont att gå o lägga sig?? Jopp, men det gör det..Nåja, sov i alla fall och vaknade kl 7 - men slumrade 1 1/2 timme till innan jag gick upp. Kom väl lättare ur sängen med, men när man väl står på golvet och tagit sig upp och börjar gå så är det knackigt alltså. Är öm i mina knän - varför då?? Är inte förvånad över nåt snart.

Gåddis och jag är inte sams alls - försökte allt i morse men nä..jag klev av - får stilla mig tills detta blivit bättre. Efter frukost lite slöande, sen kom jag i kläderna och strök den lilla hög med stryktvätt jag hade, men eftersom det är att stå länge så fick jag sätta mig mellan varven, ryggen går av - känns det som - och sen var det klart i alla fall. Åt en macka till lunch, var inte speciellt hungrig faktiskt - greja med ett spel, och sen ville dottern komma och få MAT - igen - stackars studenter va.. Har diskat också, var rätt mycket på diskbänken men nu så är det rent.

Det har varit riktigt varmt idag hörni! 20 grader och t o m 21,3 har jag haft här. Se där ja - kanske är nåt som stannar förhoppningsvis! Dock har solen lyst med sin frånvaro, men den dyker väl upp den också.

Sverige är ute ur Hockey VM också - och Finland blev utskåpade idag..Så kan det gå minsann..

Jahapp - det var dagens det - kvällen blir lugn o stilla - inte mer med det.

Idag blir det lite att skratta åt - här har det garvats så tårarna runnit..hahaha...Från Hjalmars revy - Hjalmar Berglund från Viby by ska åka på spa..Se det, vääääldigt skojigt! =) Ha det gott.



Tjing

Freeeedag

 Haha - snygg outfit va? =)

Är trött - har ont i rygg o i ben, är riktigt öm över knäna emellanåt och nu känns foten svullen...3 gånger har det varit vaket o upp i natt - tröttsamt faktiskt, man blir änna lite knack i skallen....

Käkade frukost och gjorde mig i ordning och gick bort till dottern och hjälpte henne tömma förrådet hon har, det var inte mycket, 1 isär skruvat bord och 2 barstolar - den herren som flyttar in efter dottern undrade om han kunde få börja ställa grejer där nämligen, och det gick ju bra.

Hem igen sen och sen stack jag o sonen till stan - först apoteket o hämta ut mina mediciner, 1 medicin jag har kostar över 400 bagis - asken - så idag var det bara 92 kronor att betala! Sen då?? Jomen - FRIKORT minsann, ända till november, har samma på läkarbesök med, frikort..Bra liv man har va? =) Sen cyklade vi vidare till mataffären och handlade, mycket folk överallt idag, det är ju klämdag och då är de flesta lediga, men det är alltid mycket folk på fredagar - ska ju handlas inför helgen såklart. Cykla hem i motvind med all mat - det går TRÖÖÖÖGT som fan nu när ben o rygg inte hänger med riktigt..Men hem kom vi, gjorde mat och sen lite kaffe. Slumrat i fåtöljen har jag med en stund, men sov - näe..vilat då i alla fall - alltid nåt.

Sen kom ex-maken o dottern - vi tog en kaffe och sen har sonen åkt med pappa, och dottern hem till sig, hon skulle på lokal ikväll hon. Jag ska ta mig nåt att äta här nu om en stund, och fixa med ett spel lite sen - Let´s Dance? Nä..Tittar inte på det längre, nu är det för tjatigt se..

Idag Adam Lambert med Whataya Want from Me. Ha det gott.



Tjing

Kristi Himmelsfärd & Vi elsker dette land firande..=)

Norges Nationaldag idag! =)

Vi gratulerar vårt härliga grannland Norge till - som alltid - ett storartat firande av sin Nationaldag!!

3! gånger har jag ålat mig ur sängen i natt - nä - nu gör det ont att ligga t o m..Inte bra, klev upp sen i alla fall runt kvart i 8, längre blev det inte idag - käkade frukost, svalde kaffet, kammade håret och satte mig upp på cykeln och drog iväg till Netto - tänkte köpt balkongblommor men se det gick inte, fanns inga kvar..Men som alltid kommer man inte tomhänt ut därifrån - köpte ett par dojjs, "fejk" Converse, låga, i ljusblått - de hade lila med, stod o höll i dem allt, men nä - det blev blå - 69 bagis, som hittat! Lite annat diverse hamnade i korgen med och sen cyklade jag hem.

Gjorde potatis och fiskpinnar o sås idag - gott - sonen var lika lycklig..=) Sen lite kaffe på det och sen hade inte mina ögonlock det minsta lust att hålla sig uppe inte - det blev fåtöljen, men det varade inte så länge för dottern kom en sväng - hon hade varit i Skövde med några tjejor och då hade hon köpt lite magmedicin till mig som hon kom med. Lite snack och sen ringde ex-maken och ville ha kaffe - han höll på i sin nya lägenhet och måla o slipa och hade inget kaffe eller nåt - så jag kokade en termos och sen cyklade jag o sonen dit med det. Blir nog jättefint när det blir klart, är lite kvar att pyssla med dock. Sen cyklade vi hem jag o sonen och FY FAN va kallt det va??!! Det måste ha ändrat sig jädrans fort, kära nån, händerna var som ispinnar när vi kom hem..Hu....

Har idag också ringt syster-yster - kände mig lite syrransjuk så jag slog en pling, där var det varmt o gott minsann, 25 grader varmt - precis när vi pratade så öste regnet ner här..."Åh!! sa syrran - skicka hit det!!!!" Det behövdes nu redan, torrt och kvalmigt..Japp, vet hur det är! Allt bra med dem i alla fall och illern Fritz har piggnat till också!

När jag kom hem så slog jag upp Aftonbladets sida - jahapp - ännu en popikon död - Discons Drottning alla kategorier  Donna Summer har nu också sällat sig till storheterna däruppe i himlen. Så därför får det bli en video med henne tycker jag i bloggen idag - de låtarna har man ju svirat till också på dansgolvet när det begav sig...Lite kvällsmat också och en liten glutt på Hockeyn - Sverige-Tjeckien...Oj oj oj, spännande spännande!

Dåså - allt för idag - vad sägs då om en lite "nyare" låt med Donna Summer - This time I know it´s for Real..R.I.P Donna. Ha det gott.



Tjing

Varmt

Den skulle faktiskt rört sig - funka ente..

Tror inte jag varit uppe i natt - ja ni hör..Tror inte..Kommer inte ihåg ärligt, är totalt stenad när klockan ringer nu och är smidig som ett kylskåp när jag ska ta mig ur sängen - typ att - här kommer jag - och där resten av min kropp, för den har jag fått skrapa ihop och dragit efter mig..Uja - fortfarande känslan av att knäna är svullna, idag också ena foten, men så är det inte - jag är knappt gåbar alltså på morgonen..Rättar sig någolunda till framåt förmiddagen..Jaja..suck...

En av bästevännerna kan inte heller gå - haft ont som typ ischias i några dagar - och det är ju inte trevligt, men i morse kunde hon knappt inte gå alls - till doktorn, gjordes röntgen på höften - inflammation förmodligen och ev förslitningsskador..Happ, det blev kryckor och sjukskriven i 10 dar - fräscha klubben lite varstans alltså..Hujedamig..

Tagit det lugnt på fm - Gåddis har glott på mig - men jag sa åt han att vi förhoppningsvis ska dejta snart igen, bara denna svackan vänder och pekar uppåt i stället, och det höll han ju med om. Ingen idé att gå när det är sånt här, det blir bara plågsamt till slut - men snart hoppas jag det ska vara så ok det kan bli så jag kan fortsätta gå.

Sonen gick i morse iväg iklädd vit tenniströja och svarta byxor - det vankades festmåltid för hela skolan, som då sonens klass 6 är värda för. En tradition där - alla 6:or har en festmåltid för skolans elever innan de slutar - de bestämmer meny och tema, 3 rätters serveras, underhållning finns och välkomsttal görs. Sonen höll välkomsttalet för mellanstadiet - och sen satt alla vid dukade bord med tända ljus o grejer. Fint va? Japp, det hade gått bra - o alla var nöjda.

Har varit hos skolläkaren sen med sonen på eftermiddagen för diverse koll - sånt som också måste göras, syn och hjärta och lungor o lite sånt - sen åkte vi o handla lite grann och sen hem. Sonen var hungrig som en varg och jag kaffesugen, så utfodring då med mat o kaffe och sen - tja, nu är det ju kväll - REDAN??!! Vet fasen knappt om det är måndag eller lördag - men det är tydligen onsdag då ja - 4 dars ledigt för skoleleverna = sovmorgon alltså - tjoho! Sonen ska iväg till sin fader i helgen också - jag hoppas jag är såpass att jag kan gå ner o försöka bringa ordning i kaoset som är i förrådet - men jag lovar inget - det blir som det blir - jag hinner som sagt, det är ingen som tar det ifrån mig heller.

Jaha, redan kväll - mat och Greys - Hej Svejs!

Video idag - Queen med Who Wants to Live Forever. Ha det gott.



Tjing

Tvätt & lite packning

 Läcker =)

1 gång var jag uppe i natt - trodde klockan var mer än den va - den visade 01.40, alltså sovit knappt lite över 1 timme..Somna sen om i alla fall och vakna av helvetesmaskinen..

Idag var det skolmästerskap i friidrott för sonen - nja, tyckte han om det, gjorde matsäck och saft och sen cyklade han iväg. Jag pep ner i tvättstugan idag då - japp, tvättat har jag - men....=) Inte strykit, det kom lite annat emellan faktiskt. Har dissat Gåddis idag, jag får nog lugna mig lite grann nån dag el 2 till, ben o rygg är icke snälla nu, får t o m ta extra sepåfan tabletter för att hålla mig uppe ok. En svacka alltså - sånt som händer.

Käkade lite grann - sonen kom hem efter mästerskapet, hade väl gått hyffsat tyckte han, satt o snacka en stund och sen gick jag över till dottern och packade lite till, är väl i stort sett färdigpackat, de som är nu är grejer hon behöver och är inte så kluriga att få ner i rödaste rappet när det ska flyttas, så det är ju bra det! Hon följde med hem hit sen, och ÅT - såklart..=) Lite tjöt och tv-tittande och nu för en stund sen gick hon hemåt.

Ska väl slå ett öga o öra på Hockeyn sen, annars lugnt faktiskt, i morgon är det onsdag - och sen lov - sonen jublar! Det är ju inte så mycket kvar av skolan sen, det går fort!!

Idag min favvogrupp KISS med I Love it Loud..YEAH..=). Ha det gott.



Tjing

Fukt

 Ja tvi vale...

Sovit HELA natten - men var helt vimsig när klockan ringde..Ena knät kändes som en fotboll med, men efter inspektion så såg det helt normalt ut - det var bara en känsla. Ryggen som vanligt lite av när man kliver upp, det tar sin stund innan det rättar till sig..

Efter sonen gått, datorn en stund - klev upp på Gåddis men blev bara 7 minuter idag, 7 minuter är bättre än inget, underkroppen är icke med mig just nu, men jag kämpar på ändå.

Sen förstår ni, fick jag ett ryck - jag dök in med liv o lust i garderoberna jag har i sovrummet. Kläder till förbannelse, och passar dom?? NÄ....Fukt har helt klart drabbat en del av kollektionen - särskilt byxor, de va för små - förstår inte det? =) Så det blev en del till välgörande ändamål faktiskt, lite jackor som sonen inte kan ha längre strök med också. Börjar på att sina med kläder att ge bort etc - de kläder o skor sonen har, de passar, och gör väl ett tag till hoppas jag - men det är ju ett evigt köpanytt i flera år till barnen eftersom de växer, men kanske snart slut på det också. Blev en jäkla massa galgar över i alla fall, och det är ju förvisso bra att ha! Sen övergick jag till disken - jo minsann - men före det gick jag ner o boka om tvätt tiden IGEN..Ajaj - haha, i morrn bitti kl 8 i stället, kände att jag är mer på G kl 8 än kl 4...GÄSP...

Sonen kom hem, lite fika i köket - i morgon är det Skolmästerskap i friidrott för honom..Oj oj oj, det va tider det, skolmästerskap...Har väl en o annan medalj i gömmorna från skoltiden i både det ena och det sjunde..Skojigt - HAN tycker dock det är mindre skoj...hahaha..inga intressen alls den pojken - och inte dottern heller, ingen av dem har gått i mina idrottsspår inte..Nä..Men det gör ju inget såklart, de får göra precis vad de vill, bara de trivs och är nöjda - då är jag nöjd!

Har precis kommit hem efter att i ruskvädret cyklat till närbutiken och hämtat paket (igen ja..)..Var inte lilla paketet denna gången, nepp, jag har beställt mig en ny datornskärm förstår ni, lite större, så den ligger nu på min säng och inväntar ex-maken som ska se till att den kommer på plats och funkar, han kommer här senare sen hoppas jag. Spännande värre va? =)

I övrigt rena rama apvädret som sagt - blåst, mulet, kallt, och regnar småspik - ogillaknappen megaintryckt..Uscha, tyvärr lär de få samma väder i morrn är jag rädd på friidrotten, men det finns ju inget dåligt väder - bara dåliga kläder! Riktigt klyschigt men sant..Så det var denna dag gott folk!

Måste gratulera en god vän - hon blev mormor i morse hon kl 6.57 till en liten kille..Nja, liten o liten - han vägde faktiskt snudd på 5 kg och var 56 cm lång - det ni! Allt hade gått bra i alla fall o det är huvudsaken! Stort lycka till önskar jag de nyblivna föräldrarna!! Och Grattis Mormor!! =)

Happ - alles - kvällsmat - Alcatraz ikväll - nani nanis sen..Idag Shania Twain med Ka-Ching. Ha de gott.



Tjing

Söndag

 Nja, här har vi inte vilat idag...=)

Sagan om ringen triologin är nu inledd - men Götapetter vad långa filmer, 3 timmar..Fast ändå kändes det inte som det. Spännande och lite kul på sina ställen, lite sorgesamt, och så lite heta boys också..=) 2 kvar då - dock blir det nog inte nån ikväll men det kan ändra sig!

Var uppe 2 gånger i natt - sen vaknade jag halv 9, vi åt mysfrukost jag o sonen, sen plockade jag in all stryktvätt - det kommer ju liksom mer i morrn då - kom i kläderna, sen gick jag o dottern till närbutiken och hämtade paket. Hem och gjorde kasslergryta - och det var tänkt med potatis till - men de hade nästan börjat odla sig själv i kylen, så det fick bli ris o sallad till det i stället. Jag o dottern gick sen ner i mitt förråd - allvarligt alltså...Jag MÅSTE ta tag i det, herre min skapare vilken oreda och oordning - där har ingen organisationsprofessorska varit på LÄNGE! Lyckades i alla fall få fram några lampor som dottern skulle titta på - hon tog en, och sen kolla vi lite allmänt bara - det är risk för ras därinne, så tar du i 1 låda, rasar 3 typ..Aj aj aj..=) Ska åtgärdas - jag lovar!!! Sen upp igen då - gjorde biffar till dottern som hon fick med hem - stackars studenter - har ingen mat =)..Druckit lite kaffe på det också o nu sitter jag då här. Skulle kunna ta mig en tupp lur men jag hoppar över det - eftersom man sover illa på natten nu så spar jag den sömnen tills dess. Är också av på 2 ställe känns det som i ryggen när jag går upp på morgonen och ena benet är lite bortdomnat - INTE bra..Går som en potta skit ärligt talat en stund efter jag gått upp - och det här med att stå för länge - no no no..Aj aj är det då. Jag hoppas det är tillfälligt, det kommer o går skiten, mig vet man inte riktigt från dag till dag med om jag kan gå eller inte..Det är som det är hörni.

Får gratulera dottern med på Linnéa dagen! Grattis grattis! =) Och såklart alla ni andra som heter Linnéa givetvis, ingen glömd va?

Vädret idag har varit uppehåll i alla fall, men blåser - lika illa det tycker jag - don´t like it..Men det ska väl bli bättre hoppas jag, varmt har det varit i alla fall.

Kvällsmat och lite tv kanske - sen va det natti tror jag. Idag lite Gipsy Kings med låten Bamboleo..Olé!! Ha det gott.



Tjing

Lagom Soft

 Oj oj oj va det glittrar..=)

Jaha, då var sista Harry Potter avverkad - helt ok alltihop faktiskt, ikväll ska vi börja se Sagan om Ringen triologin jag o sonen, är säkert jättebra det också!

La mig vid halv 1 i natt, vaknade halv 5 - somna sen om och vaknade halv 10..Ops..Skönt förvisso men idag har det varit skallebank istället - tänk man är aldrig nöjd va?

Sonen o jag åt mysfrukost, jag satte mig vid datorn sen, kom inte i kläderna förrän bortåt 12, vi käkade lite överbliven taco sen igår och vid 3 snåret fick jag fikafrämmat en stund. En kopp och god croissant med choklad i, lite tjöt och sen åkte främmat hemåt.

Idag har det faktiskt inte regnat - inte vad jag sett i alla fall - men blåser gör det, och solen skiner. Trots att det är drygt 15 grader ute så är det kyligt säger en del, i don´t know - har inte varit utanför dörren idag - och Gåddis har fått vila sig med. Ska tydligen bli bättre väder nu i dagarna som kommer då - det låter ju trevligt!

Lugnt o stilla idag alltså - skönt det också ibland när man väljer det själv, skulle gått till närbutiken idag med o hämtat ett paket med dottern, men det körde ihop sig lite så vi ska ta det i morgon.

Så va det med det, lite kvällsmat och Sagan om Ringen alltså - det är vad som står på agendan just nu. Idag lite lugn go ballad med Phil Collins minsann - One More Night. Ha det gott.



Tjing

Japp!

Snobben är gullig, eller hur? =)

La mig runt 12 snåret i natt, vaknade redan 1.45 - sen var det dags igen 05.20..E´de inte för mysigt??? När klockan ringde var jag halvt medvetslös, uscha...

Gåddis och jag trivdes rätt bra idag ändå, trots trötthet och ont i ryggen, 12 min och 38 sek idag för att vara exakt..Men uja, ont - det gör ont...Skulle tvättat idag - men jag gick ner o boka om den faktiskt..MÅSTE göra klart förra strykhögen först och JAPP - den va gjord hörni!! Applåder applåder!! Började vid 3 snåret och var klar för en stund sen - och SKÄMS på mig att låta det bli såna högar =)..På måndag var det dags att tvätta igen - kan jag möjligen stryka tvätten då med en gång kanske? Vi får se vi får se...

I övrigt så har det  - regnat ute ja - och som kom solen och det blev svetteäckligt, för varmt har det varit minsann. Blåst har det börjat göra med, riktigt så det viner i fönstren, men just nu är det solsken. Inte konstigt man är knäck i skallen va...

Ska strax nu var lite redig till och beta av disken också - sen ska jag göra tacos - en kreativ dag, eller hur? =) Måste ju hålla igång liiiite så man inte krackelerar...=) Varit ute med massa skräp också så var vi av med det. Senare kommer dottern också o ska äta med - vi ska se sista delen av Harry ikväll tänkte vi - yes, vi dissar hockeyn, det är ju Sverige-Ryssland i och för sig men....Njae - jag börjar nog titta om Sverige tar sig till kvarten och förhoppningsvis vidare uppåt till en final. DÅ kan vi snacka kanske..=) I morrn är det sovmorgon - gudskelov, kanske både ser o hör o kan gå när jag vaknar i morgon bitti - vilken smällkaramell va! =)

Japp, som sagt, det var det - idag en gammal goding I Knew you Were Waiting (For me) med George Michael och Aretha Franklin. Ha det gott.



Tjing

Fyy fasen...

 I´m in love....=)

Sovit stort sett hela natten och vaknat före klockan igen - rätt så hyfsat väder när man klev upp faktiskt! Efter att sonen gått till skolan - Gåddis - 12 minuter, jojo, men benen är seega ujujuj..Gjorde mig i ordning sen och mötte sonen på skolan och följde med honom på ett möte, jag visade vägen bara, sen cyklade jag till Netto o handlade lite. Solen tittade också fram - men det gick över...

Tja, sen har det väl i princip REGNAT - sen har det REGNAT och det REGNAR hörni!! Jävlar så trött man blir alltså - luften går totalt ur en när det är sånt här väder. Man har inte lust o ork till NÅT - usch...Konstigt att inte käkarna går ur led så mycket som man gäspar hela tiden..

Idag blev dottern och hennes kompanjon äntligen klara med sin C-uppsats - som de har kämpat - det har varit motgångar - motgångar - motgångar, men sen vände det och nu är det klart. Nu är den inlämnad till handledaren då som ska läsa igenom den och ev korrigera fel - om det ska bort nåt, läggas till nåt, eller skrivas om. Liite påbackning trodde dottern att det blir, men de har hela nästa vecka att rätta till det. Sen ska de gå o vara nervösa om de blir godkända med..Tur man inte går i skolan längre - hade jag aldrig fixat. Bra kämpat min goa tös - det gick till slut! =) <3

Eftersom man inte har en enda gnutta energi så är det massa disk - stryktvätt, jag ska tvätta i morrn så det blir ännu mer - tvi vale..Jag hoppas detta väder vänder snart så man piggnar till lite - gå omkring som en gäspande jagharintelustmedettskit attityd är ju inte så käckt faktiskt..

Nåväl, snikvariant till kvällsmat - korv med brööö - går ner det också och NEJ, jag ska inte se Let´s Dance - för det är väl ikväll igen i stället för fredag, eftersom hockey VM är? What ever i alla fall, idag blir det världens Rockmormor nr 1 - alla kategorier..Tina Turner med Steamy Windows. Ha det gott.



Tjing

Gäsp.....

 Ja - fy attan..

Varit uppe 1 gång i natt - vaknade före klockan också - då var sonen redan uppe. Grått o trist i morse och sen har det väl i princip regnat heeeele dan...Ska fortsätta regna i nån eller några dagar till. Kul. Not.

Man blir ju alldeles knäpp i skallen när det är sånt här - eller hur? Jag har gäspat o gäspat och ögonen vill bara fara ihop - Gåddis gick jag på i 7 minuter idag - seeeeegt som kola...Halleluja..Lite småruggigt är det med, jag fryser inte direkt så men - ja ni vet va?

Käkat mat i alla fall - tur det bara var att stoppa i mikron - annars hade det bara blivit macka..Så summan av denna dag - ett enda stort GÄÄSP och nada mas..Ska försöka göra nåt vettigt till kvällsmat - det är både hockey och Greys Anatomy - men jag kanske inte är vaken då ens om det ska fortsätta i denna takten..

Idag ska ni få titelmelodin till filmen Hamilton med Michael Persbrandt - är lite snuttar ur filmen i videon - och jag säger bara såhär - Persbrandt har aldrig aldrig varit så SEXIG som han är i denna filmen...RAAWWWRRRR...Se den om ni inte gjort det. Ha det gott.



Tjing

Nej - jag har inte rymt eller så!

Packa packa packa...=)

Saknar ni mig? =) Förlåt förlåt - men har varit lite annat att pyssla med dessa 2 dagar.

Sovit rätt ok faktiskt - kors - Gåddis o jag dejtade allt igår, men det gick trögt och tungt, 10 min - och benen var som spaghetti efteråt..Har ondare i ryggen just nu med, det vete fasen varför, det kommer ju o går det där. Gårdagen tillbringades i diskebaljan bland annat och sen då så har jag tillbringat 2 kvällar nu med att hjälpa dottern att packa - det är ju flytt om 14 dagar. Även fast hon bara har en liten 1:a så vet ni ju hur unga tjejer kan vara - precis, spridda skurar av ALLT - ÖVERALLT! =) Men - vi har faktiskt betat av det mesta, nu fattas det dock lådor - men det ska hon fixa till i morgon, liite grann kvar i köksskåpen, linneskåp o nästan alla kläder, böcker o prydnassaker är nerpackat, mycket skit är slängt också, så det är inte så mycket kvar. Det kommer bli en porslinslåda till och en sån där diverselåda - sen ska det bara vara möbler och hyllor, lampor, och så städning då såklart. Det kommer bli bra det där sen när hon får större.

Så det är var jag har pysslat med. Gåddis var ännu segare idag, 8 minuter bara..men men, en liten svacka med lite mer ont, och så kan det ju bli. Idag på fm var jag också i stan och lämnade in en bok på Bibblan, och så var jag o handlade - och fastnade väldigt länge med en gammal god vän iinne i affären - det var såpass att glasslådan jag köpt började på att smälta...Hahaha..Dags o sluta då kanske o trampa hemåt?? Japp - åt lite när jag kom hem, och sen kom dottern och sen gick vi hem till henne då o packade vidare.

Har ätit en macka nu bara - och kände att jag måste nog skriva någa nuffror här så ni inte tror jag ligger nånstans - nädå, jag bara packar! =) Men JA JUST DET JA!!!!!! Oj oj oj, höll på att glömma dagens händelse med ju! Min taklampa i vardagsroom har ju inte funkat, fick ju en plafond av en av bästevännerna, och jo, lampan funka, men det är nåt galet i kopplingen alltså...Så idag stötte jag på Vaktis här och tjoa på honom - och kan ni tänka er - han fixa han - felkopplat i taket helt enkelt var det och det har han fixat till så - TÄNT VAR DET HÄR!!! Jäsiken va ljyyyyst de ble nu!! Hahaha - kalas va - nu kommer man se vad man gör i fortsättningen! Gillaknappen intryckt!

Dåså kära vänner - då vet ni läget - idag lite Status Quo, från Montreux galan 1986 - Rollin Home. Ha det gott.



Tjing

MAIF-Träff

 Denna fantastiska Orkidée fick jag av tjejerna! Tusen Tack! =)

Jajamen, träffen har varit såååå trevlig, mysig och härlig!!

Lördagsförmiddagen tillbringade jag i köksregionen, gjorde förberedelser med maten vi skulle ha under dagen och kvällen - vädret var dock inte det bästa när man klev ur sängen...Nej då inget regn, men jäklar vilken blåst!!!! Runt halv 2 snåret dök alla upp, så roligt att se alla igen! Blåsten höll i sig, men skam den som ger sig! Efter packning av allt vi skulle ha med oss på vår lilla picknick satte vi upp på cyklarna och trampade iväg - destination Ekuddens Naturreservat. Väl framkomna dit var det ett litet letande efter en bra plats som det inte blåste storm på - men det kvittade nästan vart näsan pekade så blåste det o blåste det...

 Var lite körigt att få fyr på grillarna, men jag hade proffsens proffs med mig på området - så till slut blev det både grillspett och korv med bröd - och pilsner! =) Vädret bättrade på sig under eftermiddagen, så det blev riktigt gött därute - sedan packade vi ihop och cyklade hemåt till mig.

Lite kaffe o en drink på det - mycket tjatter, skratt o lite allvar - och sen satte vi oss till bords och åt middag - alla var mätta o glada o nöjda och det är ju bra betyg!! Efterrätten åts också - under vissa Mmm - och åååhhh va gott...=)sen flyttade vi oss in i vardagsroom med vinet och tilltugg och tjattrade, pratade och skrattade lite till. Innan tolvslaget cyklade 2 st hem till sitt - Annie och Anki och Birgitta o Katarina stannade kvar hos mig. Katarina kröp till kojs, Bittan o jag satt o pratade en stund till, sen kapitulerade hon och jag la mig runt kvart i 2. Och eftersom min sömn är som den är så var det vaket några vändor innan jag gick upp vid 7 snåret - Katarina kom upp strax efter, hon skulle åka med tåget 8.35 tillbaks till Göteborg, så vi åt frukost, och sen drog hon sig vidare till station. Jag satte mig vid datorn en stund till Birgitta vaknade - och sen åt hon o jag frukost - Bittan gjorde sig i ordning och åkte sen vid 10.30.

Tack så hemskt mycket mina kära goa vänner för en alldeles förträfflig träff - så kul att se Er allihop och TACK för den fina blomman jag fick!! =)

Sen har det varit lite slö o slapp faktiskt - dottern kom en sväng och åt lite rester, somnade i fåtöljen en stund och sen gick hon hemåt. Jag ska ta tag i disken här nu om en stund och plocka lite grann - vädret idag har också varit strålande, dock inte blåst som igår, skönt det! Framåt kvällningen kommer sonen tillbaka också, lite kvällsmat ska väl göras, och sen är det nog natti natti tror jag. Ny vecka igen, faaan vad det går fort..

Idag en passande låt tycker jag efter denna härliga helg - Dionne Warwick & Friends sjunger That´s what friends are for. Ha det gott.



Tjing

Tvätt/Städ/Röj

 Marilyn den vackra skulle ju glittra...=(

Vi skiter i sömnen idag..

Full rulle har det varit hele dan - morgonen började med dotterns tvätt, va inte så mycket, klart på 2 tim - sen satte jag igång o röjde här - städa, damma, åt en smörgås mellan varven, åkte med svärmor och dotter till Götene till Kyrkans Second Hand - Köttex - och vidare till stans Second Hand, dottern jagade lite saker men kom hem med 2 silverfat..haha..Jag hittade en våg - en väska och en ugnsform - svärmor en väska..På´t igen när jag kom hem med dammsugning och lite sånt, ex-maken kom i allt virrvarret och hämta sonen, tog en kaffe först, sen vid packningen till sonen så la jag ner allergi medicinerna IFALL och lyckades då häva ner en hostmedicinflaska som gick i kras - trevligt med kladdig hostmedicin lite varstans...Blä...Har man inte jobb, skaffar man sig..Nu har de fart iväg, jag ska ställa mig i diskebaljan, göra lite mat - skura golven, bädda rent i sängarna till nattgästerna, förbereda lite till i morrn, och sen ska jag inte göra med idag tror jag..

I morgon som sagt då MAIF middag/träff här hos mig - ska bli så roligt så roligt - så i morgon kommer det inte att bli nåt inlägg här, det tar vi på söndag - förhoppningsvis med lite kort också! De kommer kl 13 i morrn och jag hoppas vädret är med oss, att det inte regnar i alla fall, för vi ska ju ut o picknicka på dan tänkte vi. Men det spelar ingen roll egentligen, vi har trevligt ändå!

Dåså mina vänner, allt för idag - ha en skön helg på Er nu därute - och Tack svärmor för idag, för skjuts lite hit o dit..=)! Idag Modern Talking med Sexy Sexy Lover. Ha det gott.



Tjing

Torsdag

 Fin =)

Åsså rantar vi upp ur sängen - och ner...och upp - och ner...

Strålande väder idag också - när sonen gått, plockade med tvätten en stund, bäddade, gjorde mig i ordning och sen på med kläder - inköpslista i fickan - en extra cykelkorg till pakethållaren och så cykla jag till stan och handlade! Tog en extra korg idag bara för att jag skulle ha lite mer, idag var ju inte sonen med, för då är ju han lite packåsna också =) Handlade och lyckades bara fylla 2 korgar - alltså en ledig...vilken tur då att jag kommit ihåg att ta med avin till ett paket med då - skulle hämtas på Shell i stan, för då hade jag ju plats för det paketet med - tjolahoppsan, sånt gillar vi, annars hade jag fått cykla tillbaka en annan dag bara för att hämta paketet, men nu så fick jag med det hem med! 3 korgar fulla, och cykeln vobblade lite faktiskt, hade ju allt tungt på sidorna i bak, men man har väl cyklat med ungar i cykelsadel - ungefär samma. Som sagt, strålande väder, solen sken, pippina sköng, jag cyklade på - men backen idag fixade jag faktiskt inte - det var nog liite för tungt lastat, så jag klev av idag o gick. Och jodå, Gåddis har jag dejtat med - 10 minuter idag med, det har känts i benen idag, både när jag gick o cyklade att de fick sig en rejälare omgång igår. Det är bra det, de ska känna att de lever!

Hem o packa upp alltihop, och jag hade inte glömt nåt, kors i taket..=) Käkade lite - drack kaffe, gjorde några kort, plocka lite mer tvätt - dottern kom - med SIN tvätt, det är så urbota dåligt med tider borta hos henne så fy, här är det ledigt ofta, och hon är ju knappt hemma på dan, så mamsen får väl tvätta då - det var inte så mycket så det är nog klart på 1 tim + torktid, så 8 i morgon bitti ska jag pyssla med det.

Fick en kalasbra kylväska av bästevännen när vi röjde på hennes vind, tog fram den idag - den ska med ut på lördag se - och jag glad i hågen in i frysen o kolla hur många frysklampar jag hade....INGEN visa det sig..Ops...Nåja, det reder ut sig, får låna av en av damerna som kommer som bor här i stan. Var bombsäker på att jag hade klampar men det har jag drömt tydligen..hahaha - så kan det gå!

Redan kväll ja - Let´s Dance är tydligen idag också eftersom Hockey VM börjar i morrn, kanske slår på tv-n sen, jag får se. Mat i magen ska vi fixa med och diskebaljan - i morrn ska jag försöka städa av lite så jag inte skrämmer mina kära lagkamrater på lördag =)..

Dåså - idag Starship med We Built This City. Ha det gott.


Fint väder

 Heeeelllooooo =)

2 svängar upp i natt - det tar sig! I natt kanske det bara blir 1 gång...=)

Vaknade upp till kalasväder i alla fall - efter sonen gått till skolan - Gåddis - men idag var det seeegt, 10 minuter, men asch - vad gör det om 100 år? Gjorde mig ordning och cyklade till ÖB och Coop - ni som bor här i stan, vet ju vart det ligger och det är ju inte nästgårds precis från mig - men härligt väder var det - och benen? De spöa jag totalt skiten ur kan jag säga, jag var lagom mör när jag kom hem.

Käkade lite lunch och plockade - sonen kom hem, och sen kom dottern också förbi - gick igenom lite gamla brev o vykort som var hennes - och det blev några skratt - vykort från kompisar som, då stavade lite illa ja...=) Men kul - hon gick hem till sitt sen, jag satte mig vid datorn o redigerade lite kort.

Har precis avslutat ett telefonsamtal med en av bästevännerna - ska strax göra lite kvällsmat, sonen ska göra sin matteläxa - och sen blir det lite till redigering och vikning av tvätt, har mycket av den varan nu..Huga..=)

Greys Anatomy ikväll också - ska ses, och sen får det väl bli natten. I morgon är det handling på programmet - och annat diverse - snart löööördag hörni och min lilla träff går av stapeln! Tjoho - skojigt och den STORA gillaknappen intryckt!!

Idag blir det lite schnöggt att titta på - han får GÄRNA komma hem till mig och sjunga om han vill....=) Här är Ricky Martin med She Bangs..Nä hörni flickor!! Stäng munnen!!! Ni dreglar.....Mohahahaha.... Ha det gott.





Tjing

Sköna maj Välkommen!

 Så fin bild tycker jag! =)

Jahapp, då var det maj då! Har faktiskt sovit 7 timmar i sträck och blev väckt av Blåsorkestern runt 8 i morse - tada tamtam da..Hm..Låg en stund till o halvslumra innan jag klev upp, sonen vaknade ungefär samtidigt. Käkade lite frukost, bädda o greja, sen kom dottern vid halv 12. Idag vankades det middag hos svärmor!!

Hon kom vid 12.30 och som alltid, god mat - idag biff med lök - DET var inte igår inte..Tabberas blev det kan jag säga, vi åt väl 2 gånger var typ =)..Efter det efterrätt och sen gick vi ut i rummet på gården och kika lite, jag tog bl a hem alla mina lp-skivor som stod där, herrejösses vad skivor, tungt blev det mä..Kan dock inte spela dem för jag har ingen skivspelare längre..Men därute ska de ju inte stå - utan jag tog hem det. Sen ställde sig snälla farmor och gjorde en sats köttbullar till dottern - sen var hennes dag gjord =). Fika på det med bullar o sockerkaka och sen lite snack om ditten o datten. Svärmor har även en fågelbok som man kan höra respektive fågel - lite kul faktiskt, man känner igen vissa fåglar men vet inte vilka det är! Ute hos henne nämligen är det skog runt omkring, har varit ännu mera förr, men nu har de sågat ner en del, men oj, vad pippisarna sjunger i träden där - rogivande att lyssna på tycker jag! Sen lite prat om ditten o datten och sen körde svärmor hem oss! Tack snälla Berit för all go mat - fika - köttbullar och fina blommor, det stora gapflabbet också på en sisådär 5 minuter innan vi sansa oss! =)

Kom då hem för en stund sen - hela gården är full med folk, en del grillar, ungar som leker, eller bara fikar. Vädret har ju varit riktigt kalas idag - nu när klockan är halv 7 och det är 15 grader ute - skönt! Lite kvällsmat kvar - och JA - jag är klar med diabild/negativen! 435 kort blev det om jag inte tar fel nu, finns en del att titta på och redigera lite - skojigt! Sen kom jag på en sak till - blir ju alldeles rådvill när det är helgdag mitt i veckan så här - men va fan, det är onsdag i morrn redan!! Kors - jag får nog sätta lite fart med saker o ting, ska ju för fanken ha middag och samkväm här på lördag, behöver städa, ta hand om tvätten, åka till glasbanken o handla..Nåväl, jag hinner, jag hinner, tror ni inte det?

I min LP-hög så hade jag en skiva med Freda - kommer ni ihåg dem med Uno Svenningson i spetsen? Här kommer de - med låten I en Annan Del Av Världen. Ha det gott.



Tjing

RSS 2.0