Svettigt

 
Så sant... =D
 
Uja, svettigt än hörni - man är som en marinerad köttbit och hjärnan den är helkokt..
 
Sonen kom då hem i söndags kväll - tjoho =D Han har haft det bra, med strandbesök, bilutställningar, minigolf, grill och slö o slapp så han var nöjder. Vi blev sittande i köket en bra stund efter han kom hem o prata lite, sen blev morsan även helgonförklarad när det blev kotlett till kvällsmat.. haha..
 
I övrigt - tja, det har regnat lite faktiskt, men inte mycket - på en del andra ställen i Sverige har det varit kaos med översvämningar och hagel, inställda tåg (nähä????) och gud vet allt. Men - det gick över och det är fortfarande svettigt så man inte orkar ett skit knappt - vissa saker måste man ju ut på - som att handla t e x - det gjorde vi igår jag o sonen - for till diverse ställen på kortast möjliga tid..På Karlssons här i stan träffade vi en av mina tjejer i Maif, Annie med familj! Riktigt kul - ops - och där stod hon bara sådär =D Kramkalas och lite prat, de var på genomresa "hemma" här och var nu på väg till Läckö tror jag det va och skulle tälta lite. Hennes man Marko blev sååå lyrisk när han fick se Baltisen så han var framme och klappa på han lite hahaha..."Tänk att den går än!!!" Jajamen, den gör ju det!! Det var ju utav Annie & Marko jag fick bilen och för det är jag dem evigt tacksam - och som sagt, den rullar och det är huvudsaken!!
 
Var förbi Boulebanan nere i hamnen också där svärmor med flera andra tränade boule - jag skulle hämta en kasse äpplen nämligen =D Tack snälla Berit för det!! Får se vad jag gör med dem, kanske lite mos - det blev ju attans gott sist! =D Sen åkte vi till mataffären jag o sonen och sen hem - pust o stön o urk - slappa sen var på programmet, gick senare igår kväll till Louise lgh och hämta posten och kollade blommor, sen var det datorhäng och så försöka sova lite..
 
Sömnen är nu - svettig ja - men det är det nog för de flesta, kudde o allt är genomblött när man vaknar - och just nu är det 2 timmars pass jag sover hela natten, så man är änna lite vimsig i pallet när man väl ska upp faktiskt - brukar stabilisera sig efter intag av livets dryck - alltså kaffe =D Idag har jag också bara varit ute o farit som hastigast, sen hem o igen o gömma sig - fläktar liiite emellanåt, men solfjäder och svalis får jobba hårt än och vatten dricks det - och så får det bli.
 
Sådär - lite rapport - var inte så mycket ändå men några rader fick ni i alla fall! Ta´t lugnt, dricka, vila och småpyssla är väl det man mäktar med - värmen svalnar väl av nån gång hoppas jag, eller vad tror ni? Joråsåatte... Video idag lite kul - var ett tag sen, men man skrattar lika mycket varje gång - här är Jeff Dunham med Peanut.. =D Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Nu kan det räcka...

 
Herre jösses så varmt.. =(
 
Näe - nu får det räcka tycker jag - ett riktigt rejält åskeväder med tillhörande regnskur är mycket välkommet så luften går att andas..ujujuj...
 
30,9 har jag i skuggan här - inte en människa syns till ute - alla har nerdraget och igenstängt eller balkongdörrar och fönster på vid gavel - idag blåser det lite i alla fall så det blir nån fläkt - men inte mår man lysande i detta inte, fler än jag tycker inte det är skojigt nu - ska bli svalare väder på ingång tydligen, tack, tack och tack igen!!
 
Dottern är hemkommen från Rhodos, nu är det bara några dagar kvar på semestern och sen är det jobb igen, Louise har äntligen landat i Turkiet, flyget skulle gå 17.35 igår men blev försenat så mycket som till 23.40 - så 06.40 i morse var de på hotellet - inte roligt, men nu är de framme i alla fall.
 
I övrigt har jag väl bara varit ute det allra nödvändigaste faktiskt - kroppen nästan lägger av i detta, har suttit här och kylt ner kroppen med svalis och fläktat med solfjädern och druckit vatten med is, lite chips mellan varven för saltets skull, matfrisk är man inte heller direkt, men man måste ju pilla i sig nåt, och nåt är en macka typ - går lättare att äta senare på kvällen när det värsta har lagt sig, men så blir det i värmen, balkongblommorna får man vattna nu nästa 2-3 per dag för de ska leva, flera tomatisar håller på o dyka upp också - skoj =D 
 
I morgon kväll kommer sonen hem med efter 14 dagar hos sin pappa - har inte sett honom och inte hört hans röst under dessa dagar - vi har haft lite mess kontakt bara, det är allt, så i morgon är ordningen återställd - haha - knappt 1 månad kvar på sommarlovet med, sen kör det igång - sista året på högstadiet minsann! Hej vad det går.
 
Sådär - lite livstecken i alla fall, blir fortsatt lugna gatan som ni förstår och ett hopp om att vädret svalar till sig så man orkar göra nåt åtminstone, hoppas ni därute tar det piano med i värmen, drick möe för tusan och vila om ni kan - viktigt!
 
Vad ska vi kränga för en video idag då tro - jooo - den gamle räven Rod Stewart 69 bast ung med rasp rösten ska ni få med en passande titel nu kanske - här är han då med Have You Ever Seen The Rain..Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Pust, stön & Stånk...

 
 
Om man vore en Isbjörn ja...
 
Hörni ni - det här var ju inte så käckt alltså - med denna värmen menar jag - nu är det varning utfärdad i Sverige - och det är lite lustigt det där hur vi svenskar ser på saker o ting - det är minst 10 grader till om inte mer i Spanien, Grekland osv - men de utfärdar inga varningar, men det är väl så att vi här är inte så vana vid denna temperaturen - riktigt jäkligt tycker jag att det är i alla fall..
 
Under dessa dagar som gått har väl större delen bestått i att försöka överleva dagen - alltså, hålla sig inne - inte röra sig och dricka mycket - men liiite grann har jag varit ute faktiskt.
 
I lördags var jag med Louise ute i huset i Tidavad som hon ska hyra - förra gången vi var där satte jag igång med att utplåna ett gäng vinbärsbuskar med allehanda tillbehör, när jag började såg det ut på detta viset:
 
 
Detta är bara ena änden på det - men ni ser, vildvuxet och gud vet vad - men när jag var klar såg det ut såhär:
 
 
8 vinbärsbuskar - som i sin tur rotat sig åt alla håll + ett träd då i en av dem - stooora högar blev det kan jag säga - och svettigt va det mä - men jag tycker sånt där är lite skoj, man ser resultat om man säger så! Så nu var det gjort - har en megabig nyponros att kapa ner till backen kvar som jag lovat göra, det har nog inte blivit gjort nåt här på flera flera år som sagt, men en liten bit på väg - man måste vara drastisk med buskar o annat ibland när det har växt lite vind för våg - men det kommer ta sig - tror dock buskarna fick en mindre chock av att se dagens ljus ända ner i fötterna haha..Louise klippte gräset - och det var allt lite vildvuxet också, nu blir det lite stilltje därute eftersom Louise nu åker till Turkiet i 3 veckor, men rosenbusken har jag lovat göra medans hon är borta då, blir nog bra! Efter denna dags arbete så bjöd Louise på Kinamat - det var inte igår man åt det inte! Tack snälla Louise för mat, kaffe, förtäring, trevligt sällskap, kul som alltid! <3
 

Sen har det som sagt varit lite lugnt ja - igår dock messade dottern mig och kom på i brådrasket att hon har mat i kylen som kanske inte är så trevlig...haha - så - jag åkte dit och näää - maten var ju inte så käck - men den heja i alla fall när den trava ut! "Men tjeeeena - det var på tiden du kom o släppte ut oss..." Jovars ja... Urk kanske var rätta ordet..Sen for jag hem - men det var i mesta laget bara det lilla - höll på att tuppa av faktiskt innan jag lyckades ta mig hemåt - ändå dricker jag mängder och tar det så lugnt jag kan, men som sagt, denna kroppen tål inte detta - jag mår riktigt dåligt mellan varven, svettas ni 100 % så svettas jag 500 % - högt blodtryck har jag också, så ingen vidare kombo.. Så - så mycket som möjligt - inne - dricka - och vila, låter trist, men så är det, jag trivs då och det är huvudsaken - eller hur? Japp!!
 
Halva veckan har snart redan gått, i morgon onsdag, då kommer dottern hem också från Rhodos framåt kvällningen - de har haft det bra, ligger nu o pressar det sista givetvis - sen i morgon förmiddag är det dags att flighta hemåt igen - tror inte de märker nån jätteskillnad i värmen faktiskt när de kliver av på svensk mark - det är ju hot här mä..
 
Sådär - det var väl det som har hänt tror jag - på gården är det inte en själ knappt, fler än jag som drar ner och håller sig inne - men det finns ju de som säger att detta är "underbart, fantastiskt och njutbart!!!" men det vete faan - har ni solsting kanske...mohahahaha...jag tror´t..
 
Nu ska jag ta o äta lite glass - det är inte så fel i värmen, eller hur? Tidigt utlägg av bloggen idag - men passar på innan hjärnan har överhettats fullständigt och jag inte vet vad jag skriver =D Video idag favvisarna Take That med The Flood. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Inte en susning..

 
Tja.... =D
 
Oh my så längesen jag var här..
 
Som rubriken lyder - inte en susning, betyder att jag inte vet när och vilken dag jag gjort vad och varför - men sammanställt i en klump så blir det detta:
 
Tvättat, softat, svettats, har hjälpt Louise i huset hon ska hyra med att sätta tänderna i en rätt stor plätt med vinbärsbuskar - som inte blivit omskött det senaste 10 åren kanske... när man väl har trasslat sig in i allt så märker man att de har vuxit jäms med backen kors o tvärs bland annat - hälften är dött och i allt detta bränn nässlor som är över metern höga - tjoho alltså...Häromdagen lyckades jag få fram 2 buskar - som i sin tur satt egna skott åt alla håll...Mycket bär är det och ser bra ut om man inte rör det men uja undertill...Så - no mercy är det - buskarna kapas ner helt till en bit ovanför backen - måste göras - annars blir det inte hyfs på´t - ni får nog se före o efterbild nån gång framöver.. =D.. Ska dit i helgen och fortsätta, får vi se vad som fyndas haha..
 
Dottern har bara sådär åkt till Rhodos 1 vecka - besällde sista minuten i måndags kväll och i onsdags for hon och en kompis - så där är hon några dagar till. 
 
Har varit o handlat idag med - litegrann, eftersom sonen inte är hemma så blev det ingen direkt storhandling nu, men lite grann fattades ju såklart här o där - i eftermiddag sen har Louise varit här o fikat en sväng, prata skit o hade trevligt som vanligt =D
 
Sovit sådääär - i natt vete tusan vad som hände men flera timmar i sträck blev resultatet - hå hå - tack för den säger jag. Svettats gör jag dock preciiiis som vanligt - och värre ska det tydligen bli nästa vecka, upp mot 30 grader.. Ugh - nån som har ett kylrum man kan kvarta i några dar??? =D Nåväl, vi får se hur det går.
 
Ska göra lite kvällsmat strax tänkte jag och diska med måste jag också - och så måste ja....näää - skiter i´t - jag hinner nog fan... =D
 
Det var alles - ber om ursäkt för långvarig frånvaro - så kan det bli ibland. Video idag Prince med I Would Die 4 U - ha det gott.
 
 
 
Tjing

Både det ena och det tredje

 
Jupp - so it is...=D
 
Hoppsan hejsan och tjoflöjt - här hade jag inte varit på några dagar nä...
 
Och jag har väl gjort lite av vart - men vilken dag - nja, det vete fasen..Sonen har i alla fall kommit iväg till sin fader och ska nu vara där i 14 dagar. Jag har passat kissemissarna en våning upp och fick väl typ en lyckochock då grannen kom ner med några presenter:
 
 
Oh my God... =D Fick mina favvisar som jag inte trodde fanns längre - fantastiskt!! =D Tack snälla Hanna & Fredrik för detta! =D
 
Jag har även fått "ett nog" på mina gardiner i vardagsroom - såååå - de åkte ner och sen tvättade jag de som skulle hängas dit - mina gamla trotjänare i svart med silver på - prassligt tyg - man kan tro det är duschdraperi men så är icke fallet =D Var lite pyssel att få upp dem själv men det gick - så nu är det rätt så mörkt på natta när lampa är släckt.. =D Jag måste ha MÖRKT, SVART när jag ska nana - går inte annars, sån e jag! =D 
 
I fredags var det s k årsdagen för denna lilla damen:
 
 
 Lilla Vitsan - 3 år sen hon fick komma till hundhimlen, oj vad tiden går, men hon har det bra där hon är, det vet jag! Miss you <3
 
Har även varit med Louise och tittat på det hus hon har hyrt o ska flytta till senare i höst - borta vid Tidavad, är mysigt - en del att göra, men så är det ju alltid! =D Kommer bli bra det där när det blir klart! 
 
Svettats har jag gjort också ja - men det är så det är - småpysslat lite med diverse, tvättat lite till - passat kissarna en liten vända till och idag blev jag o dottern bjuda till svärmor på mat - som alltid kalasgott och magen står i 4 hörn när man har varit där =D Grekisk pyttipanna fick vi - vansinnigt gott kan jag säga! Det är kött som legat i marinad flera timmar, sen kan man ta rotfrukter, grönsaker el vad man vill, skjuts in i ugnen och en kall sås till det bestående av creme fraiche och vitlök.. Mycket mycket gott! =D Toscakaka och kaffe efter - Tack snälla Berit för god mat och fika och trevlig stund!! =D
 

Körde dottern sen till en arbetskamrat och jag åkte hem, lasta av lite jag fått av svärmor och sen gick jag vidare till Louise - där var det jordgubbar och grädde, körsbär, vindruvor, saft, kaffe och som vanligt jättetrevligt! Fick en sååå gullig uggla i porslin, är en ljuslykta - jag älskar ugglor! =D Tycker de är fräcka, mystiska och coola..=D Sonen fick en liten sak med som han ska få när han kommer hem - Tack snälla Louise för fika och presenter! Trevlig som alltid! =D
 

Och nu har jag slagit ner rompen här då - ska käka lite om en stund, fick med lite grekisk pyttipanna hem =D av svärmor så det kommer åka ner i magen ja - sen blir det nog lite datorhäng och så får det bli bädden sen.
 
Måndag och ny vecka i morrn - ska med Louise en dag till huset och greja lite, och på fredag är det den stora pensionen som trillar in - wow lixom - så det blir lite handling då - i övrigt så är det öppen ridå - vi får se vad som händer!
 
Såja - tror det va allt - har jag glömt nåt? Nä - tror icke det, då får det vara bra så! Video idag en gammal hederlig 80-talare - här är Simple Minds med Alive and Kicking. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Uhu..

 
 
Så känner man sig nu ja...
 
Nu är det riktigt apa hörni men denna värmen - för min del alltså, detta fixar inte min kropp direkt..
 
Har faktiskt idag suttit o sökt lite grann på min sjukdom CRPS - eller på svenska Komplext regionalt Smärtsyndrom just om detta med svettningen - jag är påläst absolut om CRPS men ibland slinker saker förbi men idag har jag verkligen lusläst och fått fram lite ny info:
 
 Komplext regionalt smärtsyndrom, är en komplicerad, kronisk, smärtsam och progressiv neurologisk sjukdom som  producerar betydande funktionshinder och dysfunktion -  påverkar hud, muskler, leder och skelett och nervsystem.
 
 
 Man kan ha störningar i det sympatiska nervsystemet, den del av nervsystemet som styr flödet av blod och  svettkörtlarna . Det är ett av kroppens nervsystem som man inte kan kontrollera med viljan. 
 

Svullnad och stelhet i drabbade leder, jag har ont i fötter och fingrar, som tillkommit på senare år.

 

Rörelsehinder, med minskad förmåga att röra den påverkade kroppsdelen/kroppsdelar

 

Hudförändringar. CRPS innebär förändringar i hudens temperatur — hud på en extremitet kan känna varmare eller kallare än den motsatta änden. Hudfärgs förändringar är också tydligt eftersom huden är ofta fläckigt, blek, lila eller röd. Texturen i huden kan också ändras, bli glänsande och tunna. Personer med syndromet kan ha hud som ibland är överdrivet svettig. CRPS kan höjas genom emotionell stress.

 

CRPS kan sprida sig till hela kroppen och inre organ Den smärta och andra symtom sprids ofta bortom platsen för den ursprungliga skadan. Symptomen kan spridas successivt över den drabbade extremiteten eller plötsligt påverka motsatta extremiteten.

 

Jag har då en nervskada på sympatiska nervsystemet som går genom hela kroppen, därav har jag då bl a överdriven, onormal svettning över hela kroppen, lilafärgade hudförändringar på flera ställen, jag är kall på vissa delar av kroppen jämt, som nu t e x - så svettas jag ju mängder och är varm - men på magen, runt sidorna på överkroppen är huden kall. 

 

Därför då så svettas jag kopiösa mängder när det är såhär varmt från topp till tå, hela tiden, kläderna sitter nästan fast, ansträngning är ännu värre, att gå från A till B gör att svettningarna ökar ännu mer, och att göra nåt är alltså ett rent företag - jag sitter bara nu rakt upp o ner och svettas mängder ändå, då förstår ni att detta inte är nån höjdare direkt att dras med - jag har min trasa som jag sköljer i kallt vatten och "torkar" mig med mellan varven för att huden ska kyla ner sig lite - så kroppen klarar inte riktigt av detta när det är såhär varmt ch därför håller jag mig stilla inomhus och går bara ut o gör ärenden el annat om jag absolut måste. Trist? Självklart är det så - när det är sol o varmt ska man vara glad och göra massa saker ute och umgås och allt det där, men sorry - det går inte här - men jag har lärt mig efter 25 år att leva med det och så är det.

 

Det va det - i övrigt - tja, sonen tycker också det är lite varmt och nån vidare matlust blir det inte heller, framåt aftonen går det att äta lite bättre, smörgås o youghurt har gått ner, men det räcker allt - tvättat lite idag men hänga den balkongen var väl max vad man orka..Torka fort gjorde det dock. Passar kissemissar också och gett dem mat o kärlek, i övrigt som sagt, är det lugnt o stilla, timmarna o dagarna rullar på ändå i rasande fart - på fredag ska då sonen till sin fader i 14 dagar, under den tiden är inget inplanerat, jag vet att jag ska gå igenom sonens rum ordentligt - brukar göra det när han är borta så - tvätta täcken, överkast och göra en ordentlig städning - OM det inte är för jävla varmt vill säga - men det märker vi, eller hur?

 

Dåså - allt för nu, ni som gillar värmen o solen har det kalas det vet jag, och semester har en del av er också - skönt va? Kan tro det =D Lite bättre att äta senare, ett besök hos katterna också - o sen lugnt o stilla ja, ska försöka ta mig ut lite i morrn o se mig omkring haha, vi får se.

 

Video idag då en riktig sommar smäck till låt - en del avskyr den haha - här har ni allt, sol, bad, glada människor o annat löst folk och gott att dricka såklart =D Här är Las Ketchup med Ketchup Song eller som den heter på spanska Asereje. Ha det gott.

 

 

 

 
Tjing

Tvi vale och lite museum..

 
 
Ja, hi på Er - p g a värme och en halvkokt hjärna så ber moi om ursäkt för dåligt skrivande här - dessutom är som sagt var minnet som en potta skit..men nåja, jag ska försöka komma på vad som hänt.
 
Torsdag är helt blank - i fredags vid lunch var jag med Louise på lite ärenden, hem sen o tog det lugnt, hämtade dottern från station och var med henne hem en sväng, soft i fåtöljen sen och Dr Quinn.
 
I lördags ställdes klockan, och jag o sonen åt mysfrukost, sen åkte vi till Tidaholms museum där de nu har utställning om Star Wars, Eddie Medusa och Tändsticksfabriken. Var liiite knix att hitta dit men till slut så! Bra utställning, dock väldigt lite på Star Wars, vi trodde allt det skulle vara mera, hade det kostat mer hade jag definitivt blivit förbaskad faktiskt - men vi ströva omkring där och sonen var nöjd =D:
 
Sonen vid en Stormtrooper
Jabba The Hutt
 
Vi gick vidare sen till Eddie Medusa och utställningen om Tändsticksfabriken, vilket var väldigt intressant faktiskt - så totalt kanske vi var där över timmen med alla 3 utställningar. Tog många kort också på det mesta =D sån e jag...!! Hemfärd sen via Skövde, där vi trilla in på Biltema, Rusta och Encore - fullständigt livsfarlig affär - t o m sonen sa: "Borde vara brottsligt o ha så mycket kul grejer i en o samma affär.." Vi var hemma i stan runt 15.30 nånstans - åt lite mat och sen var det slö o slapp.
 
Och tvi vale ja - varmt, varmt och riktigt vidrigt för en annan..Kämpade väl igår i värmen då med bilkörning 13 mil bl a, min kropp tar nästan slut i sånt här, idag söndag har det varit för jäkligt faktiskt, 29,3 i skuggan har det varit - inne har det varit 24,5 - men det tar på krafterna och svettas? - näää, hur kan ni tro det??? Bara att diska idag tog mig 1 1/2 timme, orkar inte i det här - hela mitt hår var blött och kläderna satt fastklistrade.. Ugh - och det har faktiskt inte varit ute så mycket folk här idag - det tar väl på alla det här - en del älskar det ju, men jag fullständigt HATAR det när det är såhär - vill helst gömma mig om det är möjligt och inte göra många knop - men liite måste man ju göra eler hur? Nu på eftermiddagen har Louise varit här en sväng på en fika, och molnen drog ihop sig, lite regn kom, och det mullra liiiite - hade gärna kunnat bli mer, men graderna sjönk några pinnhål i alla fall - tackar!! 
 
Sömnen är åt helvittan den med, det är som det är, blir nog bättre - som dottern sa "Du ser inte så pigg ut nä" - no - svart under ögonen är förnamnet - nåja, vad är väl en bal på slottet? 
 
Nu e de kvällen - ska väl försöka finna lite matlust och göra nåt att äta till aftonen - sonen inte så matfrisk han heller i detta - huvudsaken är att man får i sig vätska, ska upp till kissekatterna också och ge dem mat - sen blir det några avsnitt av sista säsongen Dr Quinn också senare - och så får man väl lägga sig o invänta sömnen.
 
Ny vecka i morgon, hoppas det blir liiite svalare - kattvakt morgon o kväll några dagar då, i övrigt är det lite öppet, ska hjälpa dottern med att tvätta överdrag till soffan o lite annat en dag, och på fredag ska sonen till sin far och vara där i 14 dagar, det är väl vad jag vet just nu - resten beror på vädret o värmen, vi får se.
 
Så var det - video idag Eric Saade med Winning Ground - officiell låt till damernas UEFA cup i fotboll 2013..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tjoh....nääää......

 
Så är det nog kanske..=D
 
Då var vi inne i juli gott folk - heja heja!
 
Måndag var det först ja - tror inte det hände nåt särskilt faktiskt - jag kommer inte ihåg! Bakade en kaka gjorde jag vet jag i alla fall.. och Dr Quinn såg jag...men sen - keine anung! 
 
Tisdagen började med att jag sov från 01 till 07 - Tjoho på den alltså! Sen kom en god vän o fikade och prata skit en stund, efter hon åkt lagade jag lite mat, Louise kom upp och fick kaffe o kaka hon med - sen for jag ner till dottern en sväng, och sen hem o gjorde lite kvällsvard, Dr Quinn på tv - datorhäng och så bädden..
 
Och överskriften Tjoh...nääää.. kommer vi till nu då - ont som skrutt i natt, vred o vände, var uppe, kryp i benen, och vid 02.30 fick jag ta mig lite medicin ja - en supp - som jag har till mina gallstensanfall för det första men hjälper ibland mot detta med så man får lite ro i kroppen - men i helvittan heller...somnade kanske bortåt 3 halv 4 men vaknade vid halv 6 redan med kramper i magen av medicin så det blev dass - sen slumrade jag till o från nån timme el 2 - gick inte så lysande det heller, då de håller på med nåt i huset och borrar o väsnas och har sig..Ingen strålande natt precis..
 
Så idag har det varit lätt tvagning, kläder på, diskade upp o tvättat lite, ätit lite mat och sen har jag legat i min fåtölj faktiskt och kommer fortsätta med det resten av vad som är kvar av denna dag - och hoppas att kommande natt blir bättre tack - men det kan man ju inte vara säker på i detta huset..
 
Dåså - torsdag i morgon, blir nog kanske lite vila då med, på fredag ska jag iväg med Louise en sväng, lördag är det lugnt, tror jag - söndag ska jag ha Sally ett par timmar och även börja passa kissemissarna en våning upp några dagar, det är väl allt jag vet för nu.
 
Video idag Status Quo - från 1975! - och Rossi har utsläppt hår - bara det =D Här är de med Down Down - ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0