Isblock

 MÅNGA o STORA vill jag ha!! =)

Dagens inlägg blir kort - det är för varmt, jag är genomsvett hela tiden - ge mig ett isblock att ligga på - men tydligen ska denna värme o detta solsken avta - utbytes mot regn och kallare väder..Nja, regnet kan ju kvitta - men kallare väder - ja tack!

Så trevlig var jag idag - inget nytt har inträffat - så OVER AND OUT...

Dagens klipp - ICE ICE BABY med Vanilla Ice...Ha det gott o mycket nöje!!



Tjing

Fel tid & Ny Läsare =)

Mja, nu va det allt ett tag sen vi hade nåt glitterich va..=)

4.00 - 6.30 - 8.30 - Det var tiderna i och ur sängen i natt-morse..Hade ställt klockan idag hörni på 8.30, skulle till sjukgymnasten 11.00, så det är ju bäst att vara pigg o vaken, eller hur??

Käkade lite frukost - tittade ut - happ, en glad dag igen för alla älskare av sol o värme, jag får väl svettas på, inte mer med det. Gjorde mig klar och upp på cykeln o iväg.

Kom till sjukhuset vid 10.50, bra, tänkte jag, hinner jag coola ner mig ett hekto..Klockan gick, hon blev 11 - 11.10...Konstigt, min sjukgymnast kommer ALLTID i tid, o helst FÖRE utsatt tid, så nu började jag ana ugglor i mossen..Gick till luckan och sa "Är Karin försenad, jag skulle vara inne kl 11?".."Ehh..sa tjejen i luckan, nej, hon är inte försenad men...du ska vara här kl 13!...VA?? Nädu sa jag, på min lapp står det 11..."Jag ska gå o höra med henne, vänta ett ögonblick!"..Efter en stund kommer min sjukgymnast - glatt leende..."Och vad håller du på med då?? sa jag och flina, skriva 11.00 men mena 13???" "Hahahaha...jag vill ha BEVIS på att jag skrivit 11!!!" sa hon och tog o höll om mig.."Nu går vi in och sticks!!!"

Kanon va - hon tog mig ändå - i och för sig ska hon bara sätta nålar och sen gå, men nu blev hon nästan glader, det hade kört ihop sig lite i eftermiddag så det var nästan bra att min tid kl 13 uteblev..Så allt ordnade sig - jag fick mina nålar och allt va frid o fröjd.

Har fått en förfrågan om också vilken helg i november som passar mig att åka på Maifträff igen med tjejerna - jag skrev att 12-13 nov passar utmärkt, då har jag inte min son och inte B heller...Nu Ringde B och undra hur det va ställt i min skalle?? Hahaha...Tänka sig, då har jag skrivit fel i almanackan, vi är barnlediga jämna helgveckor, jag hade satt ojämna..Halleluja - är det vattenförgiftning eller solsting????? Men nu är det ändrat också och ett sms är på väg till värdinnan som ska hålla i evenemanget så det blir rätt.

Har också fått ny läsare!!! Eller kanske t o m några fler? Mycket roligt!! Sånt gillas - hoppas ni tycker om mina knasiga inlägg ibland - men som sagt, jag bjuder på det, tycker om när folk blir glada!!

Denna dag gick med, i morgon sista juni - sen är det dags för ny månad - det är ju det jag säger - snart är det JUL!! =)

Idag ska ni få nåt - vi snackar förvirrad - här har ni Robert Gustavsson ur Tv-programmet Kryzz om ni kommer ihåg det..Här är han lekledare..och tala om total förvirring och inte fatta nåt....Får be om ursäkt att bilden är lite kass - men ha det så skoj och mycket nöje!!!!



Tjing

Vidrigt

Fyyy och blaha...

Har varit vaken till o från i natt, varmt för det första, sen en vovve som inte har ro..

Idag har det varit VIDRIGT med stort V, fy vad jag mår illa i sånt här - men grattis till alla Er som älskar värmen o solen..Jag tror ni har haft en kanondag på badplatser o andra ställen.

Men jag...Hua - var tvungen att åka ut till ÖB en sväng, gjorde det på förmiddagen innan det blev för varmt, tog med sonen också på en cykeltur dit - men oj oj oj, jag var sjöblöt när vi kom fram och värre blev det när man klivit av cykeln och kom in i affärn..Det forsar ärligt alltså och det är så otrevligt så man villl lägga sig på ett stort isblock och åka ut på havet typ..

Har efter den trippen inte gjort många knop - men stekte amerikanska pannkakor till lunchen i alla fall - men sen har det varit stilla läge för en annan tills nu ikväll. Dottern ville ut o titta på tapeter o golv till lägenheten hon ska flytta till, så exmaken o jag följde med, vi får väl se vad det blir till slut - det är ju inte billigt direkt även om det är en liten lägenhet. Fick lite handlat också på en gång så det var ju bra. Men nu har luften gått ur mig, svetten forsar - jag har ont i skallen - men är ju blodtrycket det, för vätska har jag allt fått i mig. Ni vet väl om att man faktiskt kan få vattenförgiftning - ja det låter ju helknasigt, men när det är såhär varmt så kan man dricka för mycket - max är 4 liter per dygn med vatten och då får man räkna in det vattnet man får från grönsaker eller frukt kanske man ätit under dagen. Det som händer är att om du dricker för mycket så blir du ju naturligtvis kissnödig, men du kan alltså tömma saltet i kroppen om du får för mycket - det går fortare att få vattenförgiftning än att få solsting! Så drick med måtta - kompensera med lite salt också, ta potatischips - det racet kör vi alltid utomlands, för där dricker man ju mer ibland, men gör samma hemma! Sen såklart är det lite individuellt med vattendrickandet så klart - en del klarar ju inte av att dricka mycket, som äldre t e x - men hålla sig undan värme o sol om man mår dåligt kan ju vara en bra ide´- är vanligare än man tror det också - finns många värme och soldyrkare men lika många åt andra hållet. Så, så var det med det!

Ska försöka pilla i oss lite kvällsmat - sen är det lugna gatan faktiskt, i morrn är det dags för lite nålstick igen, näst sista gången tror jag det är med, oj, det gick också fort - sen ska min sjukgymnast sammanställa hela skiten - Lycka till - hahaha och skicka till min smärtläkare - han får lite att läsa tror jag faktiskt!

Idag på tal om vatten - Brad Paisley - snyggingen med låten Water...Drick med måtta hör ni! Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Ny vecka

 Typ....=)

Ja, då var midsommar över också - det gick fort - och så var det måndag igen...Finns det nåt mer aptråkigt än måndagar??? Även fast det är ledigt och vad som helst - men måndag?? YACK!!!

Har blivit väckt 2-3 gånger av vovven - hon håller på med sitt mitt i nätterna men ger sig ganska snart gudskelov, men snart får det vara färdigt där tror jag - så fort det blir lugnt här så får hon vandra vidare faktiskt, inget kul beslut att ta men ett måste.

Var i kläderna någolunda i tid - solen sken idag med, inte sådär jättejättevarmt heller, lagom faktiskt! Tog en prommis och slängde sopor bl a, in o fixa lite mat - dottern drog iväg med kompisar hon, skulle till biblioteket bl a och låna böcker för sommarkursen hon läser.

Har strukit liiiite, men så blev jag riktigt "ne fy vad tråkigt" så jag la ner det..hahaha, hur man är va - satte mig på balkongen en stund i stället men blev inte så mycket ro där precis - kan ni begripa varför ungar ska SKRIKA hela djävla tiden??? Spelar ingen roll om det är små eller stora barn - GAPA hela tiden gör de, och man får ju fnatt för fan - sen har de tydligen inte fattat heller att det ligger en fotbollsplan bakom huset här - nej, de ska sparka på gården såklart med risk för att rutorna går åt helvete - GAAHHH säger jag, skulle vilja resa mig och skrika jag med att de ska HÅLLA KÄFTEN - men då får man väl alla morsor o farsor på sig som tycker man är satkärring och ska hålla mig till mitt - så IGNORE och så får man gå in då gapstararna är ute..Hua, fattar inte, de måste höra illa allihop eftersom de gapar??? GGRRR....

Så - nu har man varit en bitch en stund hahaha, det bor nog en liten sån i oss alla - tror ni inte det? Joooo....=)

Klockan är 18 redan ja - tja, lite mat igen snart då kanske - det var denna dagen det hörni...Å så va det ett klipp - vi tar The Mamas & The Papas med Monday Monday - passar väl bra...Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Söndag

 Yummy, ja vad säger man, Alexander Skarsgård...=)

Happ, nu har vi hoppat över 1 dag igen - nä - jag var inte fyllesjuk igår om ni trodde det, blev inte av att jag skrev..Ovan ser ni varför, har börjat titta på denna serie, True Blood - med snyggingen och läckerbiten Skarsgård..Attans vad lik han är far sin - och det är sååå komiskt när han pratar svenska helt plötsligt..hahaha..En vampyrserie om ni undrar vad detta är - men det visste ni säkert..=)

Igår var det kallt faktiskt tyckte jag, inget särskilt gjordes heller, men idag har jag diskat på förmiddagen, gjort lite käk, varit ute med vovve - och då tittat på True Blood. Dagarna svischar som vanligt förbi - nu är det snart slut på Juni - hej vad det går, scary är vad det är tycker jag - solen har i alla fall strålat idag, riktigt kalasväder!

Ny vecka i morgon, jag MÅSTE ta tag i stryktvätten, på onsdag är det sjukgymnast och sen - jaha, denna månaden gick fort och vi har inte slagit ihjäl varann dottern o jag..hahaha...nästa helg är det dags att flytta igen då för henne till sin egna lägenhet, den ska väl fixas till lite först, får väl se när vi får nycklar o så - sen är det bara att sätta igång o bära - IGEN....

Lite kvällsmat är väl kvar på programmet - inte så mycket mer tror jag..Jo förresten, på midsommarafton ringde jag min syster-yster ja, det har jag glömt! Allt bra i alla fall, det va varmt och gott och syrran har ju fått sitt livs chock för evig framtid - att flyga till Barcelona - det hemskaste hon varit med om, och ända tog trippen 30 min..Jaja, är man flygrädd så är man, Barcelona var fint i alla fall och sen var det hemska 30 min hem..Hahaha, stackars..

Idag lite Aerosmith med Janie´s got a gun - gillar dem a lot - ha det gott - (rimma faktiskt! =) och mycket nöje!!



Tjing

Midsommarafton

 Idylliskt..eller hur =)

Vaknat 1 gång i natt, men somna om o vakna 9, thank you very much!! Gjorde lite frukost och sonen kom stapplande med och åt lite.

Som vanligt får man väl säga - en midsommarafton med kasst väder...Idag har det varit kallt, mulet och nu var jag ute med vovven o då kom det regnstänk..Skit tycker jag. Pratade med goda vännen i Lidköping, de hade traditionsenligt åkt till Läckö Slott men där sken solen faktiskt, konstigt hur olika det kan vara, ändå är det inte mer än 5 mil emellan.

Dagen har varit lugn och slö, käkat lite på dagen, sonen har ätit "midsommargodis", jag har sett på en ny serie - dock i datorn, True Blood, jodå, den är godkänd, får väl titta för Alexander Skarsgård är ju med - sexigare än nånsin, lite svenska klämmer han in lite här o var med, så lite roligt!

Ska snart göra lite go kvällsmat, lite biffar och ris och så, och ett glas rosé såklart! Väldans vad det har blivit poppis detta rose´- förstår det, jag kan inte dricka rödvin, jag tycker det är gott men ajajaj vad ont i skallen jag får..Men rosé går finfint!! Dottern är iväg till kompisar och firar lite, ingen utgång i dag verkade det som, dock i morgon vet jag.

Hoppas ni inte har ätit för mycket av den goda midsommarmaten - och inte druckit för mycket heller - ont i håret i morgon kanske?? Hahaha - självförvållat!! =)

Idag får ni Summer Nights ur Grease - en höjdare - ha en fortsatt skön midsommar och mycket nöje!!




Tjing

ZZZzzzzz.....

Inte den skojigaste bilden i världen - men det är en del punkter som det går att sticka på!! De jag markerat är "mina" stick idag!!

Vaknat o somnat - vid 4 snåret ett par nätter med - o drömmarnas land fortsätter..Ska berätta den sagan vid ett tillfälle tror jag..=)

Dottern smög iväg halv 7 i dag, extrajobb, man tackar tyckte hon. Jag o sonen kom väl ur bingen vid halv 9 typ, käkade lite frukost - kom i kläderna före 11! idag, herregud...hahaha..Halvdassigt väder - man vet inte om man ska ta på sig regnställ eller bikini - temperaturen är ok för min del, nu går jag i alla fall inte omkring o svettas hela tiden och det är ju rasande käckt!

Vid halv 1 tog jag cykeln o trampade iväg till sjukgymnasten - idag skulle jag även få nålar i nacken o pannan..Ni ser ovan vart de har suttit - nu är man som en schweizer ost hörni...Men oj vad trötter jag blev idag..Hon satte de i pannan först - efter en stund fick jag faktiskt riktig "pannhuvudvärk" och sen ville inte ögonen alls hålla sig öppna - hon satte resten och och jag....ZZZZzzzzzzzz..Go´natt..Huvudvärken försvann - hon kom in efter en halvtimme och jag kunde inte öppna ögonen så trötter blev jag...Effektivt, eller hur??? Japp, helt klart..Jag var nästan lite groggy - och jag som skulle cykla till stan och in på Systembolaget då ja...Nästan så man passade i den miljön idag tror jag...Men cykelturen gick bra i alla fall och handlingen med, men när jag kommit hem o ätit - fåtöljen en stund igen..

Nu har det ätits lite snikvariant av kvällsmat - alltså korv med bröd - går ner det också, helt klart - ett glas rosé tog jag mig med, det är allt gott det!

Jaha, i morgon är det Midsommarafton - med tillhörande regn - sill o potatis, dill, nubbe o jordgubbar, dans kring stången och alldeles för överförfriskade människor lite här o var..hahaha...Jävlar vad Sverige ska må dåligt på lördag..Då är det inte så kul minsann - men de hade de ju igår säger de då...=)

Och vad ska vi hitta på idag då tro - jo!! Nu blev jag nästan lycklig när jag hittade följande - orginalvideon med Magnum Bonum - Skateboard..Hahahaha...Fan va bra..Ha det gott och mycket nöje!!!!



Tjing

Onsdag

 Va fiiin..=)

Vaknade till en mulen dag - nåja, jag har vaknat i natt med - jag drömmer väldans mysko ibland alltså och vaknar och undrar "va hände???" Knäpp hjärna man har emellanåt tror jag.

Annars är det segt - nåt fruktansvärt segt med, ingen som helst energi till något - man är trött helt enkelt, första veckan på sommarlovet är riktigt riktigt avstannande. Man har att göra om man vill det såklart - en strykhög som inte är av denna världen t e x - men nääää...."Imorrn ska jag ta den!!" jo tjena....Men men, så är det ju ibland..Har vattnat blommorna och ska göra lite tacos till ikväll, det var väl det enda som mäktas med idag - har t o m slumrat i fåtöljen 2 gånger i dag med hahaha...

Så detta inlägg blev ju riktigt långt - NOT - men det händer o görs ingenting just nu så så får det bli!

Idag blir det lite favvisgrupp - Europe med Prisoners in Paradise..Har ingen koll om jag lagt ut den förr - det har blivit en del nu ju..men sen är det ju så att vissa låtar tål att spelas 2 gånger, eller hur? =) Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Diverse

Hepp - inge´bling..

Happ, nu har hon hoppat över 1 dag igen - jädra människa! Hahahaha...

Nu är det som så att det är lite stilltje på vad som händer - sommarlovet har börjat - inte direkt jättebra väder - klockan ringer inte - kommer i kläderna sent, slö o slapp - tja..ungefär så!

Gårdagen bjöd på lite tvätt - så nu har jag ännu STÖRRE strykhög - ids inte det minsta..Så det var väl vad som hände igår - idag har jag varit på stan o klippt sonen - kan säga att det var MYCKET välbehövligt, så nu ser jag min son igen, 1 dm åkte av - tjohej! Därefter cyklade vi o handlade lite grann, trodde vi skulle hamna i världens regnväder på hemvägen för det såg så ut, men men vi klarade oss och än o då har det inte regnat.

Käkade lite när vi kom hem, dottern drog iväg - jag ble´så trötter så jag la mig i fåtöljen en stund..Man blir trött av att inget göra med tydligen! Ska rycka upp mig lite grann - behövs diskas - no porslin igen, och så måste jag ta mig an strykhögen också - hujedamig...inte möe vettigt på tv-n heller så vi får la se vad kvällen bjuder på..

Nåväl gott folk - det kanske blir lite hipp o happ med inlägg nån gång ibland, men ni överlever det tror jag, eller hur?

Idag en lugnare låt - Richard Marx med Hold on to the Nights, gillar honom skarpt - skön att höra på. Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

En mycket trevlig helg! =)

 Ja vad säger man?? Haha, Jag o Birgitta - årtal 1978 - tror jag....lång vänskap!!!!! =)

Japp, då var vi ju där igen med ett överhoppat inlägg - jaja, jag tar igen det, det vet ni!

Bilden ovan är ju kalas alltså - jag och min gamla vän Birgitta - klasskamrater, friidrottskompisar och gamla vänner sen jag i stort sett flyttade hit 1976..Tiden går hörni, snygga va vi som fan, eller hur?? Ser ni halssmyckena - skateboards skulle det ju vara då - man skrattar på sig...

Birgitta har varit hos mig här lördag-söndag. Hon kom vid halv 2 igår middag och då stack vi o handlade massa gott - första anhalten var Godisbolaget - där hade hon inte varit och inte hört talas om men det är ju inte så lätt när man inte bor kvar i stan! Sen en tripp till mataffären där vi införskaffades oss diverse att gotta oss med. Hem och då tog vi en fika och tittade på mina diabilder - skratt och "herregud" avlöste varandra. Vid 17.30 snåret tog vi och satte vovven i cykelkorgen och så trampa vi ner till hamnen och tog oss varsin bärs, satt o tjöta en stund, sen för säkerhetsskull drog vi hemåt för det såg illavarslande ut på himlen, men vi klarade oss!!

Väl hemma här så blev det vin - söta Anki kom och jag fick en som gudomlig bukett med pioner av henne, de doftar ju hur ljuvligt som helst!! Jag diskade upp och vi pratade och käkade vattenmelon, sen var Anki tvungen att ge sig. Jag började med maten och sen - senare än vad som var tänkt, så käkade vi och drack mera vin och skrattade lite till. Vid 12 kapitulerade Bittan och jag la mig runt 00.30.

Upp vid 9 snåret i morse, hade lite långfrukost, dottern kom indansandes lite bakis då ja..hahaha, ja, vi var väl inte direkt bakis precis, men man blir slö - det går icke att förneka! Bittan åkte vid 11 snåret tillbaka till Lidköping, jag kom inte i kläderna förrän 12.30 tror jag - ut med vovve mellan regnskurarna. Sen resten av dagen har det varit sååå slött..Hahaha..Men det gör inget - ingen klocka som ringer i morrn - (synd för dotera vars klocka kommer ringa runt 6 i morgon bitti, blev inkallad på jobb i morrn) sommarlov är det ju!!

Har varit en mycket mycket trevlig helg måste jag säga - den ska göras om med förhoppningsvis lite tillskott på några stycken. Ja, så kan det vara med lååång vänskap när den håller i sig och det gör den verkligen!! Roligt har vi än och som vi brukar säga - "Det har vi ALLTID"!!

Så va den en video med ja...Kanske nåt från sent 70-tal kanske??? Japp, är inte säker på om jag lagt ut denna förut? Men shit the same, här är i alla fall The Motors med Forget about you...Ha de gott nu och mycket nöje!!!







Tjing

Sommarlov

Schools out...=)

Japp, då var det sommarlov då - tyvärr kunde inte sonen vara med i morse - är bättre men dock inte 100%, har lugnat sig ännu mera ju längre dagen gått i alla fall - idag också regn hela dagen så det har väl dämpat det kan jag tro, men sommarlov och inga klockor på 2 månader - det gillas!!

Kom i kläderna sent - (jasså, vad ovanligt..) haha..gick ut med vovvs och sen skulle jag ner till affärn lite, dottern skulle samtidigt åka till jobbet. Och SÅKLART så sätter det igång att ösregna när man ska upp på cykeln...VAD ÄR DET FÖR FEL???? Snart regnar det tamig fan jämt jag just ska cykla??? Hm...Åkte i alla fall - här trotsas allt - handlade och hem var det uppehåll, man tackar!!

Dagen i övrigt har varit gäspig eftersom vädret är skit, lite kyligt faktiskt också, men men, man har ju inte roligare än vad man gör sig. Ska göra en pizza sen tänkte jag - sonen ska till sin far - dottern kommer sent eftersom hon jobbar till 21.15.

I morgon kommer min goda vän o hälsar på!! Ska bli kul kul, lite handling, käk, vin, o prat och kanske en repa på cykeln - men det REGNAR väl då...Hahahaha...Shit the same säger jag...=)

Jahaja - eftersom rubriken är som den är så kan jag bara inte låta bli - Anita Hegerland med Mitt Sommarlov..Det är text till denna med så SJUNG, SJUNG!!! Hahaha....Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Bakslag

 Då var det dags igen....

Har sovit ganska hyfsat efter gårdagens akupunktur men skallen är fortfarande med, jippie...

Sonen åkte till skolan 7.45, eller rättare sagt till Korskyrkan för att öva inför skolavslutningen i morgon..Kl 9 ringer det lite panikslaget på dörren - öppnar och där står sonen, igensvullen i ögon och näsan...jädrans skit...det som har gått sååå bra sååå länge..Tvättning och baddning av ögonen så det lugna sig lite och i med ögondroppar - fick verka en stund och va inte 100 när han åkte tillbaka, de skulle vidare ner till Ekudden sen o ha lite fritidsaktiviteter. Runt 12 kom han hem igen - ännu värre, nu var ögonen svullna t o m och illröda och näsan rann, och så kliade det så där riktigt illa..Är svårt att häva en sån attack ibland för sonen stressar upp sig lite grann också - men samma procedur igen, dock denna gång fick han de svaga cortisonet..Nu är kl 19.30 ungefär och det är halvbra kan jag säga...Hans fröken ringde också och hörde hur det gick och som det ser ut nu så blir det ingen skolavslutning i morgon för hans del. Vet inte riktigt vad det är han reagerar på - troligtvis gräset - han är ju allergisk mot alla grässorter som finns så en säsong är låååång om det jävlas för hans del eftersom gräset växer ju till in på hösten...

Ett bakslag helt klart, han blir grinig o ledsen såklart och det förstår jag mycket väl, men nu ska vi häva denna omgången först ordentligt så får vi se sen..

Har diskat upp, ätit en macka, är inte värst hungrig, fick skjuts ikväll o handla lite, tar resten på lördag när goda vännen kommer - det har ekat både i kyl o frys nu så lite diverse var allt välkommet.

Så var det med saker o ting - idag Queen med The Show must go on - och det måste den ju...Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Onsdag

 Usch...=(

3 gånger har jag klivit ur sängen i natt - ont i skallen o nacken - härligt liv...Det bara krasar i skiten när jag vrider på huvudet, mysigt så det förslår...

Gick o la mig en stund när sonen gått idag - var väl någolunda när jag gick upp vid halv 10 - kom inte i kläderna förrän vid halv 12 eller vad klockan blev..Dottern drog iväg till kompisar, jag käka lite och titta på lite serie en stund, koka en kopp kaffe.

Sonen kom hem med väskan full med alla skolböcker - teckningar och sen sa han " Nu får du blunda mamma!!" Oj oj, vad kan det va, vad kan det va???? Jo...."Nu får du titta!!" sa han....På bordet låg - hans cykelsadel med tillhörande attiraljer...Skruven hade gått helt av så han hade fått sitta på pakethållaren hem..Hahaha..Lite komiskt men inte kul att sadeln är kass! I morgon ska han ha cykeln igen och dottern ska ha min så han kan inte låna den..Sms:a exmaken och talade om läget - han har nu varit här o bytt ut skruven så sadeln är på plats, så bra!

Varit hos min sjukgymnast i eftermiddag med - hon satte nålarna i ryggen idag - nästa vecka - då är det 3 gånger kvar på de 10 - ska vi sätta i nacken med - det är väl så att diskbråcket som klämmer in ryggmärgen i nacken bråkar just nu och därav huvudvärken så klart. Fick ju riktiga sepåfan tabletter av min smärtläkare för ett tag sen då jag hade haft ont i skallen i 2 månader - då var det en inflammation från ögat och genom huvudet som gick ner i nacken, huvudvärken försvann på 2 timmar..MEN...Jag får kramper i magen av dessa trevliga sepåfan piller - så jag vågar inte ta dem - har ingen lust att sitta på dass hela natten faktiskt, för det är så det blir..Så jag får klara mig med vanliga Alvedon - den tar åtminstone bort högsta smärttoppen - sen får man ha resten..Ja fy fan, man blir hel less ibland, det är helt klart - undrar hur man är om 10 år???

Till helgen ska allt ont o elände trotsas - får besök av min goda vän - det ska ätas, o drickas vin, hon behöver det lika bra som jag - och vi ska ha kul - japp, det ska vi!! Så får det bli!

Idag ytterligare en liten stöld från FB:s Rockballads, inte för att denna är en rockballad - men va gör det?? Den känns igen och det är huvudsaken..Världens bästa Rockmormor - Tina Turner med What´s love got to do with it..Ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Det ska jävlas.....

En ontig kropp på REA!!!!!

En helt splajdans ny kropp skulle jag vilja ha nu faktiskt - rena rumpnissen detta, ont i skallen igen hela tiden - bena kryper det i o så allt det "vanliga", man kan gömma sig helt klart och komma fram nästa årtusende typ...Blir på jävlans dåligt humör när det är sånt här - usch säger jag..Sen ska nånting krångla också naturligtvis..

Skulle i morse in på Apotekets hemsida och handla mediciner, då behövs ju e-legitimation och det har jag - men helt plötsligt så funka inte den - nånstans??? Va fan....Krångla och in på banken och blev vidare länkad till Telia - där fanns tydligen en nyare version av Net-ID..Jaha ladda ner den och installera och så måste man ju starta om datorn för att det ska funka - men nä.....Prövade nog 5 gånger - datorhelvetet höll på att åka ut genom fönstret..Bytte lösenord då - starta om - funka inte..De var då själva....In på banken IGEN - vidarelänkad till Telia - ladda en ny e-legitimation..starta om - funka inte...Då gav jag blanka fan i det...

Gjorde mig i ordning och ut med vovve - in o gav henne mat, bädda och lite sånt, gjorde en sista test att försöka komma in med mitt e-leg...Tjolahopp, jubel o hurrarop!!! Det funka..Kors i taket och kon stod på bordet...Beställde medicin till sonen - till den nätta summan av 700 kr - man får rasha alltså, och det var ändå med rabatt det..Jag kör delbetalning sen länge på Apoteket - det blir så bra så - mediciner måste man ju ha eller hur? Nu har nämligen näsan börjat istället på sonen - ögonen är rätt ok faktiskt, men nu är det snuvigt och nysigt minsann - jaja, alltid är det nåt tänk.

Dagen i övrigt har varit så slö och slapp - lyssnat på lite musik i datorn, ätit piller och smörjat för skallen, ska till sjukgymnasten i morrn - hon får väl sätta ett gäng nålar för nacken med kanske, för det sitter där skiten..Nepp som sagt en riktigt fylla med tillhörande trillikull kanske skulle göra susen..haha..

I morrn ska sonens klass till Bäcken o fika och spela minigolf - torsdag är det lite annat och övning i kyrkan och ja, på fredag är det slut - SOMMARLOV, tänka sig!! Och det kommer väl som vanligt säga hej i dörren o så är det dags att börja skolan igen - varför ska tiden gå så fort????? Jag hinner inte med riktigt - och jag som har körigt - hela daaaaaagarna...=)

Barnen har åkt till sin far - jag får väl stoppa nåt i magen - är inte vidare värst hungrig heller - men nåt får det väl bli..

Idag får det bli nåt ösa tror jag - är på det humöret och HÖGT ska det spelas, annars gör det ingen nytta se...En riktig ÖSA-version Live av Kiss I wanna rock´n roll All Night..Det Paul Stanley gör med sin gitarr i slutet - det kanske vore nåt för min kropp - man kanske blev en ny människa?? Hahahaha..Ha de gott och mycket nöje!!!



Tjing

Inte mycket

Suck....

Nu har det varit dåligt med bloggande, tycker ni inte?? Jo, så är det nog, helgen som varit har varit helt och totalt lugn, inte hänt ett enda skrutt faktiskt - ontigt och svettigt lite, sovit någolunda - men i natt och hela dan idag och fortfarande skallebank..Hatar..t..Nacken tror jag, smörj med Orudis och tagit Alvedon - med föga hjälp, druckit kaffe också, men nähä..Jaja, en liten svacka helt enkelt! Dottern har jobbat hela helgen, så hon har icke gjort många knop heller när hon kommit hem.

Sista veckan i skolan, bara massa skoj, ska snart baka en kaka, sonen skulle ha fika med till skolan i morgon, så jag baka en sockerkaka så han kan ta med några bitar. Annars inte så mycket denna vecka, sjukgymnast på onsdag och sen är det skolavslutning på fredag = Sommarlov!!! Skönt att slippa höra ringsignalen på morgonen - jo man tackar!!

Ja, det var alles hörni, inte så spännande inlägg idag direkt, så blir det ibland - det händer inte nåt emellanåt!! Men på´t igen, eller hur?

Idag har jag varit bekväm och inte ens tänkt utan bara "tagit" en video, på FB lägger nämligen Rock Ballads ut massa videor och jag tog en i högen, Def Leppard´s When Love and Hate Collide - de är ju en kalasgrupp men många många bra låtar, så det passar ju bra! Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Fredag & Student

"Sjung om studentens lyckliga daaaar"

En riktigt pissig natt har det varit i alla avseenden tror jag..7 gånger har jag varit uppe - nice va?? Svettats, det har varit varmt, ont i ryggen, kryp i benen - en påk i huvudet hade varit på sin plats tror jag..Vedervärdigt JA..

Tröttigt o ontigt och svettigt idag - skulle åkt ner till Studenten men nehedå - höll mig hemma och dottern fick representera familjen idag..Lustigt - det har inte regnat på hela dan - studenterna börjar gå från skolan kl 14.oo - 13.55 satte det igång och öste ner - det är ju rena skiten, eller hur? Sen dess har det hållt på att regna, dottern meddela, blött, trångt och många paraflax - känns igen, för 2 år sen tog hon studenten själv och det var likadant då..Eländigt och synd om studenterna - men de var glada ändå, jag har nämligen gymnasiet mitt emot mig och när de tågade så sjöngs det och skrålades för fulla muggar - regn eller ej..Ja, det är en dag man inte glömmer det är helt klart - när JAG tog studenten??? Hrm....19host83hosthost...=)

Fick ett litet psykbryt förut med och nästan studsa i min fåtölj minsann!!! Sitter ju och tittar på Brothers & Sisters, jag har lånat säsong 1-2 av en god vän, idag titta jag på de sista avsnitten på nästsista discen, pilla i den absolut sista - slutet var spännande på förra - vad händer nu?? In med den i DVD-n och menyn kommer upp......AAARRRGGGHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då är det inga avsnitt på sista discen utan bonus - bloopers o sånt - ATT JAG INTE DOG!!! Finns inget mer att titta på!!!! Oh my God....Säsong 3 ligger hos väninnan och den har hon inte sett klart...Inte alls IRRITERANDE, eller hur?? Jädrans bra dag det här, tycker ni inte?

Nåväl, jag har i alla fall diskat!! Plockat undan lite - ska göra lite mat - inget på tv....INGEN SERIE....Andas, andas...=) Dottern kommer väl någolunda ikväll, fick helt plötsligt jobba hela helgen, va käckt!! Så 7-17 lördag och 13.15-21.15 söndag - ni vet väl att det är Pingstafton i morrn va? En helg som går en förbi har jag märkt - eftersom annandag pingst icke är en röd dag längre..Så kan det bli.

Åsså va det ett klipp ja...Vi tar Lionel Richie´s Dancing on the Celing idag, party party..Det är ju Studenten!!! Ha de gott och mycket nöje!!



Tjing

Blixtar o Dunder..

  Tjolahej....

Icke varit ur sängen i natt hörni - jag undrade vad det var som plingade helt plötsligt ...jaha, alarmet ja...oj, är klockan 6.50??? Ops..Så trevligt får man väl säga då, en hel natts sömn, man tackar och bugar o bockar o niger...

MEN...kvalmigt så man blir ju idiot - jag svettas FLODER..Kan icke göra ett enda skit utan att det bokstavligen forsar ur mig...Otrevligt är bara förnamnet..

Gjorde mig i ordning i alla fall och cyklade ner till stan, det började mullra lite när jag åkte men jag klara mig precis in i en affär så störtregna det..Har shoppat lite, ett par svarta capri - en tunika, lite strumpor och 2 linnen, jao..inte så dumt faktiskt, inte dyrt heller och det är ju också kalas. Fixa lite till studenten i morgon med, så var det klart.

Skulle ner till affärn med - när jag kom ut från Lindex ÖSTE det ner - jahapp, men det var bara att ta tjuren vid hornen och cykla på det - blev genomblöt på den korta sträckan ner kan jag säga, men när jag handlat det lilla jag skulle o kom ut så var det uppehåll så hem klara jag mig.

Nu i eftermiddag har typ helvetet brakat lös, ösregn och blixt o dunder, men fortfarande lika jävla äckligt, det är nästan så jag inte står ut med mig själv ens..tvi tvi tvi och åter tvi...

Har fått en mycket tråkigt besked i dag med, livet är förbannat och jävligt orättvist ibland - dessvärre är det så livet ter sig, inget jag, du eller Gud allsmäktig kan göra nåt åt, tyvärr....

Dottern är hos kompisar och har varit o klippt sig också..hon kommer väl ikväll-natt kan jag tänka mig. Lite mat ska det bli, idag om jag så ska åka båt under tiden i svetten så ska jag laga mat, spaghetti o köttfärssås står på menyn, lite serie sen, fan det börjar tryta på diskarna, och jag har ju inte fortsättningen!!!!! Oh my god.....=)

Idag ska ni få Britney Spears - Baby one more time - kom på den i rödaste rappet...Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Jag smäller av...

Ge mig svalka nån....

Igen - inget blogginlägg igår, orka inte alltså..Jag svettas på o mår halvkymigt, behöver knappt röra mig så bokstavligen forsar det - mycket irriterande och obehagligt, inte roligt heller, ska man till stan - så fort man klivit av cykeln så ser det ut typ som man klivit direkt ur duschen...Not nice alls....

Vad hände igår då? Tja, för det första var det ett åskeväder och regn, dottern var o titta på sin lägenhet med pappa för att mäta och greja, kom hem urarg för det var fel färg överallt...Går att ordna till sa vi...Cyklade till affärn i regnet och när jag skulle hem - öste det ner - men jag bara log...Halleluja, liiiiite svalka åtminstone - folk trodde väl jag var idiot som satt o log på cykeln i regnet..=) Tittade lite till på Brothers and Sisters med, och sen var det sängen - den har jag blött ner med kan jag säga, flera gånger om i natt - trots att balkongdörren var öppen..Vovven var orolig med , upp o ner i parti o minut..

Idag har jag först varit o fikat med en bekant - sen hem, sen ner till stan med dottern och in på Försäkringskassa bl a, sen hem och sen till sjukgymnast..Jag flöt in till henne i dag - frågade om detta svettande, det är icke några övergångsålder svettningar i alla fall - kan vara medicinerna jag äter och mina skador jag har - kroppen jobbar dubbelt med detta ont och tar oerhört mycket energi - blir det varmt så tvådubblas detta förmodligen, kroppen vet inte var den ska ta vägen bl a och i och med att den är så stressad i övrigt av allt värkande så kan det bli sådana här svettningar hela tiden - o hon höll givetvis med om att det är ju ingen höjdare alltså - ne fy...Jag torkade och torkade och hon satte nålar - sen låg jag där o simma omkring i svetten och försökte slappna av...Jo tjena mors..Man får härda ut som de säger..och det är MYCKET man får stå ut med ibland - är det inte det ena så är det det andra...Svängde in på Netto också innan jag i sakta mak cyklade hem..

Dottern har dragit iväg till kompisar, jag sitter här nu och försöker svettas klart - lite mat måste man också få i sig, har väl i stort sett bara druckit idag faktiskt, man blir inte hungrig när det är sånt här direkt. Kanske blir nåt avsnitt av serien senare sen med, just nu är det äckligt kvalmigt, det skulle behövas en riktig rotblöta som de sa på vädret i morse, igår hade det bara kommit 5 mm här tydligen, ett åskeväder kanske är på g i dag med, man vet aldrig..

I morgon ska jag ta mig ner till stan och fixa lite till en student jag ska uppvakta, sen blir det att softa tror jag, vi får se.

Min hjärna är sönderkokad - men jag får försöka hitta nåt klipp att lägga ut...Hmm..Jo, ni får en av mina favvisar sen det glada 80-talet..Denna dansa man häcken av sig till på Mallis på Alexandra´s Discoteca - jävlar vad roligt man har haft där!!!!! Det va tider det vill jag lova.....=)..Nåväl, ha det gott därute och mycket nöje!!



Tjing

Sveriges Nationaldag

 Såååå ser JAG ut....

Sveriges Nationaldag - 6:e juni - jaha?? Och vart har det märkts?? Ingenstans vad jag vet...

Det enda jag vet är att idag har det varit och ÄR fortfarande VIDRIGT varmt..Jag lovar Er att jag skulle fyllt ett badkar idag med svett och jag suttit däri - druckit en hel ocean har jag också men har ändå huvudvärk - sorry alla ni soldyrkande och värmeälskande människor - och jag beundrar er av hela mitt hjärta för att ni ser glada ut därute i denna hemska värme..men jag tillhör en skara människor som INTE klarar av detta - inte på en enda liten pyttenivå ens..Jag lider, tycker det är asjobbigt, jag mår dåligt och ja..hela skalan är representerad. Jadå, jag har också med glatt humör skuttat ut i detta solsken och lovordat värmen - men icke idag - tyvärr - det är bara plågsamt för en annan faktiskt. Sååå...Jag håller mig inomhus - kunde jag skulle jag inte ha en endaste tråd på kroppen heller, men då blir man väl tagen för förargelseväckande beteende kan jag tro hahahaha...

Vet inte exakt när detta började, vet inte heller om det har med mina nervskador och min värk att göra, mitt blodtryck som jag ändå äter medicin för - men värme sen flera år - USCH-FY-NEJ-HJÄLP!!! Behöver inte göra många knop heller förrän det sätter igång - och det droppar bokstavligt talat - man kan tro att jag kört världens träningspass - men nä..jag kanske gick upp för trappan bara...Jaja..Det har varit såpass som 30,1 i skuggan idag och nu när kl är snart 20 - är det 29 här i skuggan - 24,5 inne - jaaaaa - vad trevligt!!

Nog om det, man får försöka göra liite i alla fall, det har jag/vi gjort idag. Plockat i ordning på dotterns fantastiska packning hon åstadkom när hon flyttade hem - prydnadsaker och lite porslin - bland kläderna då ja...Det har vi tagit hand om och plockat i ordning allmänt. Jag har dessutom tvättat med, och tvättstugan idag - HALLELUJA vad varmt...Men det måste göras och det blev gjort.

Däremellan har vi försökt peta i oss nåt att äta - man är ju inte direkt hungrig i detta heller - men nåt måste man ju ha i magen ju eller hur? I övrigt så har jag - Japp, suttit still med vatten och "fläktare" och tittat på min tv-serie..Snart klar med säsong 1 - spennande spennande minsann!!

I morgon återgår vi till de vanliga rutinerna i ungefär 2 veckor till - sen är det sommarlov!! Tiden går fort, tycker ni inte det??

Jahapp - en video för idag med  - vad sägs om Hot Hot Hot med Buster Poindexter kanske??? Passar ju bra idag tycker jag..Nu ska jag torka lite svett igen hörni - hot hot hot...Ha de gott och mycket nöje!!!



Tjing

Söndag

 En mycket bra serie!!

Ni som är uppmärksamma o är så snälla att följa min blogg upptäckte att det inte kom ut nåt blogginlägg igår..Nepp, jag HANN inte..Hahahaha...Av ovanstående bild förstår ni nog varför..Nu har jag hamnat i TV-seriernas värld igen - och denna tv-serie har jag totalt missat! Har väl nästan blivit idiotförklarad av några stycken i min bekantskapskrets som undrar hur det är ställt med mig som INTE har sett den...=) Får be om ursäkt för mitt ointresse - men NU har hon fattat och fastnat!!! Mycket bra serie i alla fall, så det höll jag på med i går, tittade på avsnitt på avsnitt på avsnitt..Ops - klockan var 22.30 helt plötsligt och DÅ är det ju ingen idé att lägga ut ett inlägg tyckte jag...

Har väl sovit rätt hyfsat, det har varit varmt - det är problemet nu, men det är bara att gilla läget, jag håller mig undan värme och sol så möe jag kan - håller mig här jag - och JO visst går jag ut gott folk, har faktiskt tagit mig en skön cykeltur idag till Karlssons för att leta hänglås bl a..Svängde in på Lidl med och det är ju då konstigt..Telefonförsäljare som tjatar så man blir grön i fejjan - många butiker i stan har portat dem, folk vill ju inte gå in o handla när de blir nästan påhoppade av dessa killar/tjejer.."Öh, du tjejen, vad ringer du med???" var frågan idag när jag kom in på Lidl..Svar: EN TELEFON!!!!!!! sa jag och gick vidare...Jävla folk....

Har annars inte gjort så värst mycket, nej jag har inte tittat serie idag, kanske blir senare sen - ex-maken kom med sonen här nu för en stund sen, ska väl bli lite kvällsmat och så först, har liiite lätt skallebank faktiskt och jag vet att det är för det är som det är ute...Oj hängde ni med på den sista raden där...säg den fort om ni kan...=)

Dottern har dragit iväg till kompisar, ingen susning när hon kommer heller, så det blir väl sonen o jag vid matbordet bara kan jag tro.

Annars intet nytt att förtälja..JO!!! Min yngste systerson la idag ut kort på min kära storasyster - och skrev under att här står mamma - i Barcelona!! Va fan... tänkte jag - Barcelona??? Varför i helskotta är hon där och HUR har hon kommit dit??? Jo, de hade FLUGIT - jamen tjena mors - "Mamma var hysterisk" skrev systersonen..Tro fan det, hahaha, hon har inte flugit på 40 år säkert - och har totalvägrat sätta sig på ett flygplan - så jag sa till honom att hälsa morsan att hon sätter sig på ett flyg till Sverige i stället - den hysteriska modern tar jag hand om..=) Ingen dålig bedrift av systersonen måste jag säga - att få morsan ombord på ett plan - Halleluja...=)

Nåväl, enligt väderrapporterna lite här o där ska det vacka vädret sina, det ska bli regn, men dock inte värmen gott folk, så lugn i stormen - en annan pustar ut liiiiite i alla fall...=)

Idag får ni då en liten "inblick" i Brothers and Sisters i form av en promovideo..Har ni inte sett den - SE DEN!! Och det ska komma från mig som inte hade en jävla aning om att den ens existera...hahaha...Ha det gott och mycket nöje!!!



Tjing

Fredag

Oj oj oj...=)

Tja - sova har jag väl gjort, men vaknat flera gånger, dock icke varit uppe mer än 1 gång..Gick ur bingen i alla fall runt 8.30, sonen var då redan vaken, konstig unge o inte sova när det är sovmorgon??? Vi käka frukost i alla fall, jag satte mig med datorn i köket en stund, dottern kom också upp vid 10 snåret.

Jag kom i kläderna o ut med vovve - gräsätande vovve igen ja, hennes mage är inte va det har varit helt klart. Gav henne mat när jag kom in men det ville hon icke ha, hon äter nog senare ikväll - det brukar va dåligt ätande när det är varmt och det är ju samma för oss ju ibland.

Tog cykeln och drog till Apoteket och inhandlade en fetare salva att smörja vovvsen med, har inte prövat än, ska göra det senare, hon är en fena på att slicka bort alltihop ser ni, så jag tänkte jag skulle lura henne lite, får se om det går. Tog en svänga in på Netto också o köpte ägg och lite sånt, och sen hem.

Vare sig jag eller dottern var hungriga, hon skulle dessutom iväg så jag tog mig en smörgås bara, blir nåt mer ikväll sen. Sonen åt dock Mexicana gryta o ris med god aptit =) Sen har det varit lite slött och sen tog jag mig an disken - megadisk a´la Andersson..Hahaha...FAN vad tråkigt det är...Men nu är det gjort.

Suttit på balkongen några vändor med i skuggan, kunde allt blåsa liiite bara så skulle t o m en annan trivas där..Huga mig vad varmt...Dottern satt i solgasset tidigare idag, fattar inte hur hon pallar men en annan var ju likadan när man var yngre så...

Jaopp - alles för idag tror jag - sonen ska till sin far ikväll, kommer tillbaka söndag eller kanske måndag, jag vet inte än. Lite mer tillagat i magen ska det väl bli också, och en kall pilsner så klart  ;)..

Idag ska ni få en go video med en asbra artist - Dancing in the Dark med Bruce himself, har säkert satt ut den förut med det gör inget. Ha en go kväll nu och mycket nöje!!



Tjing

Kristi Himmelfärds Dag

Yes!! =)

Vaknat till men icke varit uppe, men i morse när jag skulle kliva ur sängen - halleluja - tog väl halva förmiddagen att bli rak i ryggen om man säger så..Jag o sonen åt mysfrukost idag - kom i kläderna runt 11.30 - ut med vovvs. Ringde min vän som jobbar i affär och hörde om det fanns lite banalådor att tillgå och om hon kunde svischa förbi med dem här när hon slutade i så fall? Jajamen, 3 st kom hon med så det tackar vi för!!!

I övrigt idag - SLÖTT med stort S..Äsch, man behöver inte göra massa hela tiden, chill out i stället - det är en dag i möra med..Ingen panik, ingen brådska - ta dagen som den kommer - japp, så har det blivit!

Dottern kom hem från sin lilla tripp för en stund sen, varit i Borås över natten och nu idag åkt till Jönköping och IKEA, kan säga att de satt trångt tjejerna när de skulle hem...Hahaha..Konstigt att man nästan alltid gör det på vägen hem??? Om jag känner igen det?? Näääää - inte alls..........=) =)

Dagen har sprungit förbi rätt fort ändå, är väl lite kvällsmat kvar tror jag. En disk väntar med - ja kanske det att jag tar den, jag får se jag får se..

Idag ska ni få nåt som poppa upp i skallen alldeles nyss - nämligen Secret Service med Oh Susie! Kommer ni ihåg den gruppen, de gjorde ju massa bra under 80-talet bl a..Såå, sätt på Er diskodojjorna nu - ha det gott och mycket nöje!!



Tjing

Lov

Jaja, den va fin i alla fall..=)

2 gånger upp i natt igen, det har varit varmt också, trodde inte det eftersom det svalna såpass igår kväll efter värmeböljan, men så var det.

Haft en slö förmiddag - kom i kläderna rätt sent, men vad gör det? Inte nåt. Sonen kom iväg till skolan liite uppklädd, de skulle få Festmåltid av 6:orna idag. Menyn hade bestått av hallonsoda med hallon i som välkomstdrink, till förrätt - snittar med sallad, tomat, gurka o ost (sonen pillade bort ALLA grönsakerna då ja..=) till varmrätt var det kycklingfilé, potatisklyftor, bearnaisesås och sallad, efterrätt var kladdkakemuffins med grädde o gele´hallon på..Det lät väl inte fy skam va?? 6.ornas killar hade haft vita skjortor med rosa slips och tjejerna hade vita klänningar med rosa blommor..Det sjöngs och spelades gitarr också mellan varven, så det var ett riktigt kalas de hamna på! Nästa år är det sonen och hans klass som står för måltiden, spännande att se vad de bjuder på då?

Lagat lite mat - dottern är totalfreak av broccoli - jag gillar det också, så jag kom på att vi gör en gratäng av broccoli, ärtor, majs o paprika, tomater och tärnad skinka och häller gratängsås på och så ost och skjuts in i ugnen..Blev så gott så - blev över till mig ikväll - man tackar!

Har nu kommit hem efter att ex-maken körde mig till affärn så jag fick handla lite, hämtade ett paket med på vägen, så nu har man lite luktagott också!

Ja, nu är det ju lov då ett par dagar, skolan börjar inte förrän tisdag igen, många ska åka iväg har jag märkt med husvagnar och allt, i morgon är det Kristi Himmelfärds dag och då brukar det alltid vara en cykeltväling härom kring bl a. Vi ska ha sovmorgon i alla fall, så mycket vet jag - dottern har nu efter flera dagar gjort klart sin hemtenta och belönade sig själv med att följa med några tjejkompisar till Borås för lite äventyr, kommer hem igen i morgon kväll. Här ska det väl bli lite mat och Greys ikväll - säsongsavslutning till råga på allt...Hur ska det gå, hur ska det gå??? Sen är det nästa läkarserie, Off the Map, riktigt bra den med!! Sen får det väl bli sängen förstås.

Idag får ni Madonna - med Holiday eftersom det är LOV..Hahaha..Rena partylåten på en annans tid, den har man allt svängt rumpan till minsann..Ha de gott och mycket nöje!!!



Tjing

RSS 2.0