Sådär ja! =D

 
Mohahaha...
 
Ja, ja, jag vet - inget skrivande på ett par dar..skäms på mig..
 
5 dagar..jaha undrar ni?? Vadå 5 dagar?? Jo - 5 dagar av 30 i denna månaden är/blir tomma i min almenacka denna månaden..5!! Va farao hände där lixom? 25 dagar som det är inbokat nåt - förstår inget själv faktiskt..Föräldramöten. kurs, fikaträff, fikabesök och en del annat..Ojojoj..körigt värre verkar det som va? 
 
Kanske ska börja med måndag denna veckan - kan ju va lämpligt..=D Dagen var rätt ok, lite fix o trix här o där - sen hämtade jag dottern vid bussen - gjorde ärende, körde hem henne och sen till Eva - vi var kallade till ett extramöte med olika klassföräldrar för att diskutera mobbning, kränkning och ordningsregler..vi var rektorn själv, kuratorn, 2 lärare, 2 elever och 6 föräldrar - lagom gruppering för ändamålet! Det pratades o diskuterades om än det och det och alla fick göra sig hörda, komma med förslag och annat diverse, var slut runt 20 och då körde jag hem Eva - hem till mitt, gjorde kvällsmat och såg på Det okända, datorhäng och natti natti.
 
I tisdags var det visst studiedag för ungdomarna, alltså ledigt från skolan - ops, hade jag missat, men inte fasen sov man så möe längre för det inte..Nääää - men men, strunt samma, jag o sonen arbetade lite i alla fall, ställde in sommardäcken i förrådet o lite annat - sen på eftermiddagen åkte jag till Wästgörabagarn i stan och mötte upp Anki o Bittan - vi tog en fika en bra stund och prata skit, sen for alla hem till sitt. Kvällsmat här och Arrow på burken, gick med Louise på sista kvällsrundan med Sally också - spelade lite och sen va det natten.
 
Idag var då sista kurstillfället i cirkelledarutbildningen, var bara 2 1/2 timme - men det var fika o go macka när vi kom, lite grupparbeten och kul övningar, lite summering och så var det klart! Nu ska det vara lugnt med det ett tag - ny kurs i data för nybörjare startar den 5/2 - bara så ni vet..=D Åkte en sväng till mataffären sen, och hem o åt lunch - sonen kom från skolan, en fika och lite snack, och nu satt jag då här..Inget av intresse på burken i dag i alla fall - ska diska och lite sånt i stället tror jag och softa ikväll - har lite skallebank/nackont faktiskt - och det har det blivit av nåt så banalt som blåst - japp, så känslig kan jag vara..kan inte sitta i drag och sånt, och blåsten kan gå bra den ena gången, men inte den andra..Upp o nervända världen - som vanligt..Nåja, det går över - eller blir bättre i alla fall..
 
I morrn är det torsdag, fikabesök av Louise i morrn eftermiddag, på fredag lite fix o annat, på kvällen kommer Bittan till mig och ska käka lite och umgås - på lördag ska jag hjälpa dottern med diverse och på söndag ska jag o Louise o Sally ut till svärmor på en adventsfika..Hej vad det går! Sonen ska till sin fader också på fredag och återkommer söndag kväll. Japp - så var det med det - som det var med det som var..=D
 
Video idag - favvisgruppen - de söta gossarna - då - och jooo - de är väl ok nuför tiden mä...=D Europe givetvis..=D Här med Superstitous..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Vin, röj & Däckbyte

 
Haha..=D Jo - så är det nog!
 
I fredags kväll var jag över till Louise o Sally och hjälpte henne lite - vi har kul som alltid, och hon bjöd på ett glas vin..eh - eller vad de 3??? =D Gott va det i alla fall, en ny sort som jag nog ska ta och införskaffa mig själv faktiskt! Blev lite paff när jag upptäckte att det klassades som torrt - hoppsan Kerstin..Det trodde jag då rakt inte, torrt vitt vin - uja uja så surt..det är nästan så tungan fastnar i gommen..haha..men det var inte detta:
 
Japp - ni ser rätt, flaskan ÄR sned och på underdelen är det en inbuktning..Skulle inte blivit så när de gjorde flaskan fick jag höra - när det blåste glaset eller vad de nu gjorde så tog de i det för tidigt, så det är ett tumavtryck om jag fattade rätt som gör att flaskan han en lite grop, sen var det tydligen miss i protkollet med halsen mä - men de behöll designen så flaskan ser ut så! O jädrans gott va det också - gillar´t! =D
 
01.30, 04.30 var det sen uppstigning - går en lov på natten när jag vaknar sådär - det är lite folk vakna här o där - dock inga ute som jag sett, mer än tidningsbudet då på vardagar..somna om sen och klev ur bingen vid halv 9 - mysfrukost med sonen, datorhäng och sen var det i kläderna och ner till dottern då. Förrådet skulle omstruktureras lite - och så blev det, dottern hittade sina julsaker och gardiner och naturligtvis åkte morsan på att hjälpa till att sätta upp dem...Fick totalt skrattdåndimpen när dottern blev så arger när hon skulle haka i gardinstången och det gick inte...Mohahahaha...Roligt..Mamma kunde inte sluta skratta och dottern blev ännu argare...=D Till slut fick vi upp dem i alla fall, lite annat småplock gjordes med, sen tackade jag för mig och åkte till mataffären och inhandlade lite mjölk o annat diverse, och sen hem. Datorhäng och hemmagjorda hamburgare blev det sen, mer datorhäng och så natti natti..
 
01.30 och 03.40 var det dags att gå några varv igen ja..Hm..Somnade om och vaknade vid 8 snåret, mysfrukost med sonen igen och prat om ditten o datten - kom i kläderna, bäddade och sen skulle jag hänga upp en tavla i das sovrum här - men - lådan med krokar - var är den?? Ja, det kunde man fråga sig!! Jag leta tamig f-n överallt flera gånger om men hittade den inte - saker kan väl inte bara trava ut?? SEN gick det upp en Mollbergare minsann...lådan låg i ett av köksskåpen - där la jag den förra gången jag höll på med tavlorna, i lådan där jag har såna där våtservetter bl a o torka av glaset på ramar o sånt..Tjohej - såååå - fram med hammarn och pang upp med tavlan! Nu ligger lådan där den ska - bland verktygsgrejerna - till nästa gång..
 
Sen var det dags att åka ner till ex-maken och få på vinterdäcken..Fy fasiken så kallt det blev!! Det blåste nordan så det vissla om det, hujedamig..Ex-maken slog nästan nytt världsrekord i att skruva av däck och skruva på dem - sen åkte vi till macken och kollade luft o lite sånt och sen släppte jag av honom och åkte hemåt.
 
Lite mat i magen och kaffe för att tina upp lite..brrrr - sen ble jag så trötter så jag la mig i fåtöljen en stund..=D Och nu satt jag här ja..Den var den helgen det - nästan helg är det första advent hörni!! Det närmar sig! Ojojoj...=D Kvar idag lite kvällsmat och Solsidan också såklart!
 
Ny vecka i morrn nudå - innefattar dottern, ett möte på skolan, och de sista kurstimmarna på ABF - ska ta hand om stryktvätten med och kolla igenom mina egna julsaker också för att sätta upp lite grann närmare helgen sen, och sonen ska till sin far med nästa helg. That´s all - over and out..
 
Video idag gamla hederliga Smokie med Living Next Door to Alice..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Torsdag & Fredag

 
Yes - so it is...=D
 
Halloj därute - here i am!! Nu har det inte rusat på flera dar - bara 2 - jag sköter mig lite va? =D
 
Torsdagen skulle ha innefattat ett fikabesök av en god vän, men blev tyvärr inställt - förkylning som spökar, och jag vill ju inte heller bli sjyyyyyk, så vi har skjutit på det till ett annat tillfälle, och det går ju bra det med! Sen blev det inte heller nåt däckbyte på kvällen - det är flyttat till söndag - såååå - det blev en allmän pyssel, fix och trix dag i stället! Gjorde i ordning linneskåpet bla - ni gör säkert likadant...man TRYCKER in grejerna till slut och har noll koll vad som är bakom..Men det vet jag nu! Va käckt va! Satte upp några kort också + lite annat smått, fikade med sonen också, hade datorhäng och kom väl i bädden (just det ja - jag bäddade rent också!) runt midnatt nånstans. 
 
03.30 har blivit väldigt poppis att vakna - 3 nätter i rad - hm..mystifikt sånt där..Nåja, halvbra sömn i alla fall - men som sagt är man helt kollijokk när klockan ringer..När sonen gått var det lite slö o slapp, men bäddade sen, kom i kläderna, ner i tvättstugan vid 12 - ner igen vid 13 och hängde allt o slängde i torktumlaren..Sonen kom hem, och då drog vi o handlade lite också - hem sen, tog en fika och blev sittande o prata om fåglar?? Haha - vi kan vi...här pratas det om ALLT tror jag..=D Sen ljöd alarmet på telefon - dax o hämta upp tvätten - och det har vi gjort nu - och nu så satt man här - och skriver blogg - på fredagseftermiddagen..Ska senare sen trava över till Louise o Sally några portar bort och hjälpa henne lite - sen blir det väl lite datorhäng igen kan jag tro o så får man väl nana sen..
 
I morgon är det löööörda - då ska jag ner till dottern och vi ska omstrukturera das förråd då - betydligt lättare att komma åt saker om lådorna står främst och inte längst in..Så det ska åtgärdas i möra - söndag är det nog däckbyte då ja - tja sen är det ny vecka igen - tjofadderittan lambo..
 
Jahaja - det var alles - video idag en gammal hit och favvis till mig, har LP skivan i mina gömmor nånstans..Här är City Boy med 5705. Trevlig helg! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Handling, klippning, tandis och avslutning =D

 
Rätt kloka ord faktiskt! =D
 
Ojojojoj, har körigt med det ena och det sjunde - men här kommer en liten rapport:
 
Som sagt, den stora pensionen kom i måndags, WOW lixom..Åkte på förmiddagen och fixade lite smått &gott, när sonen sen kom hem var det storhandling, gick rätt fort ändå måste jag säga! Hem och lite fix o trix åsså var det Det Okända på burken, lite datorhäng och natti natti.
 
Tisdagen inleddes med lite sovmorgon som alltid, kom i kläderna när sonen gått, for sen till frissan och klippte mig - NÄÄÄ - jag har inte klippt av mig håret..=D Efter det en liten slovish till Jysk och titta - hem och åt lite lätt och greja med diverse. 16.40 var det då dags för sonen att åka till tandis för att se om tandställningen nu kunde tas bort? JA - det kunde den!! =D RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR sa sonen och såg glad ut - blev lite "tomt" i truten såklart, den har ju suttit i 8 månader i alla fall. Men nu så var det klart och över o förbi! Sen en sväng till Netto och så hemåt, kvällsmat och Arrow och lite datorhäng ja..
 
Och idag är det onsdag - lugn förmiddag - sen var det dags för sista kursdagen med pensiosarna - examensdag alltså! De fick lite fria händer idag - en del ville träna lite mer på det vi gjort - de var oerhört nöjda i alla fall med studiecirkeln och det är ju jättekul!! Jag o Lage som är cirkelledare var också nöjda med våra elever =D och en present fick vi också!!
 
 
En flaska vin och ett fint kort - som en av deltagarna gjort själv såklart =D "Takk för höstkurset" från David - och han är en glad liten norrman han, därav texten, på norsk givetvis! =D Blev nästan rörd, hade jag inte räknat med alls, mycket roligt att få! Så nu var det slut för denna gång - start igen i februari med ny grundkurs i data för nybörjare - och jag o Lage är på plats då - får vi se hur många elever det blir nästa gång! =D Har varit roligt och även lärorikt för mig, har hört mycket berättande om livet förr bl a, och sånt tycker jag är intressant - så det var riktigt roligt att de tyckte det var en bra kurs - nöjd! =D
 
Åkte därefter direkt till Louise o Sally och tog en fika med dopp, fick med mig lite småattiraljer hem - tack goa Louise för kaffe m döpp och de fina sakerna! Och nu satt jag här..Ska andas 5 minuter, sen får det bli lite disk, kvällsmat, läxläsning - i morgon på förmiddagen får jag fikabesök av en god vän och ev på kvällningen är det däckbyte - fredag kanske Skövde, och i helgen ska det omstruktureras i dotterns förråd - kanske är käckt om lådor med saker står ytterst istället för längst in så man kommer åt dem? Japp - så det ska vi fixa till! That was all folks!
 
Måste som slutkläm här ta upp det här med konstiga nr som ringer till folk och det varnas åt höger eller vänster..Men hallå eller..Varför i herrans namn svarar folk och dessutom ringer upp såna nummer?? Sen ska det bli artikel i tidningen om hur synd det är om dem som ringt upp och får betala..Jag säger såhär - är de så jäkla dumma, ja då kan de skylla sig själva faktiskt..Finns bara ett alternativ - skit i att svara - ring inte upp och och kontrollera nr på nätet eller på hitta.se - jag svarar aldrig aldrig på såna nr jag inte känner igen - sonen är också tillsagd att icke under några omständigheter svara på sånt. Jag kollar alltid upp i Google först, skriver in numret i sökrutan och då - till 85% kommer det "Vem ringde?" Alltså försäljare..De utländska nr går oftast inte att slå upp - men det skulle aldrig falla mig in att ringa upp dem?? Never..Tyvärr kan de - som jag nämnt och råkat ut för själv - ringa på "skyddat nr" el "Ej giltigt" så brukar det se ut när sjukhus eller eventuellt andra instanser ringer - och de svarar jag på - för man vet aldrig, och ibland då så har det ropat "HELLO????" i andra änden - eller ingen som sagt nåt..Pang på luren - nada mas..Så var det.
 
Video idag en goding i repris - Depeche Mode - från Peters Pop Show som gick på tv på 80-talet, här är A Question Of Time. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Kurs o lite annat

 
Mohahaha...Ja, det kanske vore lämpligt..=D
 
Och DÄR drog det iväg ett par dagar igen..
 
Torsdag först kanske: Då höll jag faktiskt igång rätt bra om jag får säga det själv!! Innan kl hade blivit 10 på morgonen så hade jag; Varit i tvättstugan 2 vändor, gjort mig i ordning, bäddat o plockat här, åkte till dotterns lägenhet och hämtade leg och avi för att hämta paket, hämtade paketet, tillbaks till dotterns lägenhet med det, ut till Lidl en snabb sväng och så till Tempo för att hämta paket till mig själv..KATCHING...=D Jag är inte dålig jag va??? Nä - menar det...Sen plockade jag upp tvätten, åt lite lunch, sen kom Louise och fika, trevligt som alltid, massa gott och möe tjöt..Gillar´t..=D Sen gick hon hemåt - lite diverse här, lite kvällsmat, och sen var det ju final i Hela Sverige Bakar..Och den jag hoppades skulle vinna gick o vann..Sicken tur va! =D Sen var det lite datorhäng och natti natti..
 
Fredagen bestod av Cirkelledarkurs på ABF minsann! 16 st var vi - fick kaffe o smörgås när vi kom, sen var det prat om diverse ang studiecirklar, presentation av oss själva o lite annat..Sen var det lunch på Restaurang Luna - fetaostfylld färsbiff med pommes frites, sås, sallad o bröd o kaffe - helt gratis - ABF bjöd på det! Nom nom..=D Sen var det tillbaks och så körde vi eftermiddagspasset - och en kaffe o kaka på det och sen var det hej då och tack för idag. Är 3 timmar kvar på kursen som ska göras om 14 dagar igen. Var trevligt och intressant, jag är ju ny i detta sammanhang så jag satt snällt och lyssnade och jodå - truten öppna jag allt ibland..=D..Haha, vad trodde ni? Sen var det hem och mickla lite, ex-maken kom o hämta sonen, och släppte av dottern här som skulle ha mat såklart..=D Det fick hon och sen körde jag henne hemåt - datorhäng och så natten sen..
 
I lördags fick lag finfrämmat med, lunchbesök av goa Bittan som var i stan och hälsade på! Hon köpte med sallad till oss och lite cookies som vi drog i oss till fikat sen - mycket prat o skratt som alltid, sen drog hon sig vid 4-halv 5 snåret. Jag satte mig vid datorn ja - kollade lite serier, käkade - lyssnade på blåsten utanför - jäsiken vad det har tagit i emelllanåt..Kröp väl i bädden ungefär vid midnatt..
 
Och idag var det då sööööndag - sömnen har varit bra nån natt - men det va bara för jag tog en jävlarihelvete tablett det..i natt har det varit upp 3 gånger typ - gav mig vid 8 och gjorde frukost. Kom sen i kläderna, strök sista tvätten som var, plockade lite, sen åkte jag hem till dottern och hjälpte henne lite + att vi var på Willys o handla, sen hämtade jag sonen på vägen och nu så satt jag då här..Tjohej..Kvar idag - lite mat i magen och Solsidan såklart kl 20 - sen äre väl datorn igen ja..=D
 
Ny vecka i morgon, stora pensionen trillar ner också!! Kära nån, vad ska jag göra med ALLA de pengarna??? Svårt...Det är ju så mycket menar jag..=D NOT.. Handling alltså på programmet i morgon i omgångar..Tisdagen är det inbokat en klippning för moi - eftermiddagen är det sonen som ska upp i tandläkarstolen, ska han bli av med tandställningen NU då tro?? Vi får se..Onsdag är det sista gången med pensiosarna - sen får vi se vad som händer sker resten..Så - då var det rapporterat och klart vad som hänt dessa dagar!!
 
Video idag - de snyggaste tvillingarna ever and forever..=D Grabbarna i Bros såklart - här med I Owe You Nothing. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Tvi Bluttan Blää!!!

 
Ibland är det nog så ja! =D
 
Jahaja - lillelördag idag alltså, rackarns..snart jul ju!!
 
Måste bara först klargöra överskriften...Man får ju tamigfan idiotspelet på en del människor - i klartext - en del karlar då - det finns vissa saker jag tycker är vidrigt som hejsan och det är: Karlar i 40-60 års åldern kanske, som kommer o går, helt plötsligt så drar de med all sin kraft ner allt snor och även då hjärnan tydligen ner till magen, sen rosslar de - de värsta de kan och som final - världens spottloska KAABOOM rätt ut bara - och inte nog med det - sen "fräser" de ur näsan också rätt ut i det fria - varken ser sig för eller nåt..DET tycker jag är jävligt äckligt ärligt talat..Idag när jag ställde bilen bakom biblioteket i stan för att gå till pensiosarna så råkade jag ut för just en sån där äckelbobba som jag mötte..GAAAHHH - jävla tur för honom att han hann "göra sig av" med eländet innan han gick förbi mig..men jag tog ut svängen jag och sa lite högt "Snyta sig som folk kanske vore nåt??" "Vadå???" sa herren...Just det - IQ Badboll där ja...Äckel-päckel som sagt....=(
 
Nåväl - i måndags var det lite lugnt o stilla, pyssla med ditten o datten, och sen på kvällen var det föräldramöte..Först Aulan med rektorn som prata o lite presentation av ny personal och sen vidare till klassrummen - vi har 25 eller om det t o m är 26-27 elever i våran klass, en del går bort så att säga eftersom de går i den s k Tunagruppen, och de elevernas föräldrar var inte där på mötet - men resten?? Vi var 9 föräldrapar på alla dessa elever...Dåligt tycker jag faktiskt, sen vet ju inte jag o de inte fått lapparna om mötet, för de skulle fyllas i hur många som kom, eller om folk skiter i det helt sonika - så många föräldrar kan inte ha förhinder samtidigt..Hoppas då att de som inte närvara sätter igång o gapar om det ena än det andra sen i så fall - "ja men DET o DET har vi inte hört!!!!" bla bla....Nä - ni har ju inte det...Visst - föräldramöten är inte jordens kuligaste grej - no no - men liiite intresse för sina barn kanske man kan ha drygt 2 timmar per termin, är man inte med kan man inte påverka, men gnäll inte sen då..Hm..
 
Tisdagen var också lite soft faktiskt, fram på eftermiddan åkte jag till Eva med lite foton jag skrivit ut åt dem, vi fika, åt bullar och snacka skit en stund - kollade på nya inglasningen de gjort och målat om i allrummet däruppe - blev så fint så! Sen åkte jag därifrån till station och hämtade dottern för hon hade med sig våra tavlor som en kollega till henne gjort - urläckra är de!!
 
 
Min tavla med ugglor på =D
 
 
Och dotterns - här blev det roooosa ugglisar..=D Fräcka va?? Joråsåatte... Jag har satt upp min i hallen - blev så fiiiint..Hon e´duktiger den där kollegan dottern har!! Målar mycket fint faktiskt..Och jag fick min av min goa dotter - så Tack Älskling för tavlan och Tack Anna/Studiokontur för en riktigt läcker vägghängare!!!! =D
 
På kvällen sen kom exmaken o borra i mitt tak - brrrrrrrrrrrrrrrrrr - och pang upp med:
 
 
 
Den här!! Har köpt en smidesljusstake att hänga över matsalsbordet i vardagsroom, blev bra tycker jag! Och yes - ljus ska dit också - har inte köpt det än, men det kommer!! 
 
Sen var det Arrow på burken en stund, lite datorhäng och go´natten. 
 
Och idag så var det onsdag - slött på förmiddagen, åt lite lätt och sen var det dags för pensiosarna - idag var vi en dam kort - så vi hade bara 2 stycken idag - en ledare på varje haha..Tiden gick himla fort idag - och detta var näst sista gången nu - nästa onsdag är det slut - för att börja igen i februari - med nya elever, och kanske gamla också!! Och så lilla jag o Lage som ledare - blir bra det! Kvar idag lite mat i magen och sen softa tror jag..Sovit rätt ok nu några nätter, man får vara tacksam för det. I morgon lite tvätt på förmiddagen och på eftermiddagen en fika med Louise troligen - sen va det frääädag, då är det kurs på ABF hela dan, sen på kvällen ska sonen till sin far - tja, det var nog allt tror jag!!
 
Åsså va det video ja - idag Boyzone med No Matter What. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ojsan!

 
Yepp - så är det.
 
Ojsan ja - 4 dar sen jag var här tydligen..ops..
 
Och då måste jag ju engagera de få hjärnceller jag har kvar för att reda ut vad, när, om och hur och varför, hit o dit..tja...hm...
 
Torsdagen var fortsättningsvis lugn - handen bättre, ryggen också men inte 100 - åkte med dottern bara på kvällen o handlade lite o körde hem henne sen, kvällsmat blev det och Hela Sverige Bakar semifinal..ujuj, körigt hade de - och en måste ju åka så nu är det final nästa gång - exciting! =D
 
Fredagen var också rätt lugn, strök några grejor bara som blivit liggandes - sen på eftermiddagen var jag bjuden till Louise som bakat god äppelkaka med vaniljsås! Gooottttt..=D Sen höll hon på med sina spanska brö´n också, de är ju så jävlars goa alltså - jag måste göra dessa själv det är ett som är säkert..=D Åsså hade hon rensat lådor med så 3 saxar och en mus fick jag med hem! 3 saxar o en mus ja - kan tolkas liiiite olika - ja saxarna hajar ni ju - men musen kan ju tydas åt alla håll kanske..Mohahaha...Musen var en liiiten datormus med usb uttag på - en söt liten en måste jag säga, så - nu hade vi rett ut det! =D
 
Lördagen inleddes med telefonsignaler 8.20 - skyddat nr - och då blir man lite "vad har hänt nu??" Ringa såpass en lördagsmorgon..MORR, JÄVLAR och SKIT säger jag!! Utländska telefonförsäljare så klart - må de brinna in hell ALLIHOP - satans påfund är de, och ringa strax efter 8 - en lördag??? Va faaan...Sen gick det ju inte att somna om inte..näerå..Så det blev att knirka sig upp och göra mysfrukost till mig o sonen - efter den blev det datorhäng, mat, jag körde svärmor o 2 väninnor till en liten tillställning, hem igen och greja lite - då ringde det på dörren - och där tryckte sig en nos in och en påse bullar..Haha - där kom Louise o Sally med ännu mera gott - tack söta Louise, mycket gott ropar jag o sonen! =D Efter det lite datorhäng och vid 22 var det dags att hämta svärmor o vänninor och några till och köra hem dem - regna som skrutt igår kväll men hem kom de allihop! Tja - sen var den dagen nästan slut - så det var inte långt bort till natti natti..
 
Sovkurvan har gått upp och sen gick den ner, har sovit 3 timmar - och i natt  - 7 timmar helt plötsligt - jamen tjena alltså! Och inga telefonsignaler heller..tur för dem...Mysfrukost med sonen, dassigt väder, regnat till o från idag också, slött på förmiddagen, sen åkte jag o sonen till dottern - det är ju fars dag idag så det skulle fixas lite grann - sen körde jag dem till sin far då - jag for vidare till ÖB bland annat en kortis och nu satt jag då här. Dagarna trillar på minsann - ny vecka i morgon, inleds med föräldramöte på kvällen, pensiosar på onsdag och kurs på fredag + lite annat smått och gott - hej vad det går..
 
Dåså - nu har ni fått lite livstecken - video idag ballaste gruppen jag vet - från bästa konserten jag vet - här är KISS (Vad annars?) Live i Australien med symfoniorkester o hela alltet med Detroit Rock City..Yeeeeahhhh som Gene Simmons brukar säga..=D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lite vingklippt & slut som artist

 
Fin! 
 
Mja - känner mig inte så värst snygg faktiskt - har några dagar här tydligen med ont i ryggen, sover inte och dessutom har högra handen börjat jävlas också - igår var det fan så ont..benen är lite lamslagna med, ja heja..
 
Igår var det då sovmorgon en stund, och det var i går morse jag vakna på morgonkvisten med en högerhand som bråkar - kan vara att jag legat konstigt, eller så är det nåt som bråkar inuti - inget förvånar en längre ju - så är det - det tillkommer nya ställen o ny ontighet ibland, kurvan pekar liksom neråt - men - jag är van, man vänjer sig till slut med det "nya" också..
 
Gjorde inte så många knop igår inte, var över till Louise och Sally på eftermiddagen på en fika - hon hade bakat morotskaka med smarrig glasyr på - jättegott!! Och så bulle mä - och kaffe - och kel med Sally - och massa tjöt, trevligt som alltid! =D Hem sen och fortsatte i stort sett att inte göra nåt - åt kvällsmat och såg på Arrow på 5:an - jäääsikens bra serie det där =D Sen tjattra jag med svärmor i telefon en bra stund med, sen lite datorhäng och så blev det bädden.
 
Och nätterna ja - uja, det är dåligt med sova - kroppen kan inte slappna av och hitta viloläge alls just nu - utan den jobbar på att hantera all skit därinne, man är i försvarsställning 24/7 tror jag - men såhär blir det ibland bara. Så idag har jag faktiskt kapitulerat och har inte varit hos pensiosarna alls, ringde i förmiddags och förklara läget, att jag blir hemma idag. Och så blev det - har icke gjort ett endaste dugg faktiskt - lite dator, vilat i fåtöljen, körde lite grann med värmedyna i ryggslutet - det är skönt en stund, men sen får man ge upp det också, nåväl - handen är i alla fall lite bättre, alltid nåt va? Jomen..och så är man ju trött i ögat så det förslår..Så är det, så blir det - jag kommer igen snart!
 
Ska väl göra lite till magen till mig o sonen sen - och sen ska fysikens värld gås igenom - sonen har prov i det snart och prov i en massa annat mä - herreje - tur man inte går i skolan längre säger jag..
 
I morgon är en annan dag - får vi se hur status är då, förhoppningsvis lite bättre eller hur? Japp - så bestämmer vi..Video idag en favorit i repris - och oj vad jag skulle vilja se henne live om hon skulle komma till Sverige..Vem? Jo Celine Dion såklart - här med All By Myself - en riktig ryshöjdare..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En Födelsedag till! =D

 
GRATTIS Berit på Födelsedagen! =D
 
Jajamen, då var det dags igen - födelsedagarna duggar tätt i november! Idag är det då:
 
Svärmor/Farmor Berits födelsedag! Hoppas du haft en fin födelsedag idag! =D
 
Sovit som en fullständig kratta i natt alltså - jag är sååå trött på senkvällen och tänker att "åh - sova - va gött!!" I helskotta heller...Somnar fort - JA - men det är vakna, upp, somna om, vakna, upp o somna om, ungefär varannnan timme, ibland varje timme - och så är man medvetslös och stapplig o eländig när man ska upp - härligt...Morr.....=(
 
Satt o pyssla lite vid datorn på förmiddagen, skrev ut lite kort åt syrran bland annat som jag ska skicka ner en dag här framöver - spelat lite spel, och jodå, en del har lossat så man kommer vidare, men nu är det som vanligt - stopp alltså och det går iiiiiiiinnnnnnttttte =D Sicket liv en har va..=D 
 
Kom i kläderna i alla fall, åt lite lätt lunch, sen for jag snabbt till affärn och köpte diverse, bland annat en bukett tulpaner som jag sen åkte raka vägen och leverera till min goda vän Maria nämligen! Nyopererad och hemma ett tag - och hon bjöd på god krämbulle o kaffe =D Tjöt hanns med också, och sen for jag till ÖB på hemvägen och köpte lite hushållspapper och så, slut efter sonens lilla maghaveri..Och nu satt jag då här - mörkret har fallit ute - det är lite kyligare idag tycker jag - kanske är på g lite kallare väder? Här ska jag sitta en stund nu, sen får det bli lite kvällsvard - och sen är det ju Det Okända ikväll - spennande värre vill jag lova! Sen lite dator till tror jag och så får vi se hur länge man får sova i natt..
 
Eftersom det då är svärmors födelsedag idag - så är det ju hennes tur att välja låt såklart!! Så för dig svärmor, här är Elvis himself med How Great Thou Art. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fix & Städ och en Födelsedag

 
GRATTIS EVA!!! <3
 
Jomen - idag är det en födelsedag förstår ni:
 
 
Grattis käraste vännen på Födelsedagen! =D
 
Så - nu var lovet och helgen förbi - svisch som vanligt ja..Men igår hade jag faktiskt en rätt kreativ dag om jag får säga det själv! Jag städade hela lägenheten, plockade lite, satte upp några kort, och diskade minsann! Joråsåatte..Guldstjärna i boken till mig =D Trötter va jag faktiskt framåt aftonen ska erkännas och ryggen va inte snäller heller, men men, nu var det gjort i alla fall - nöjd! =D
 
Sovit sådär i natt, lite liv ute i natt - det var tydligen många Halloween fester igår lite varstans - tycker det är löjligt påhitt ärligt, varför ska det firas för?? Det kan gott stanna på andra sidan Atlanten, de firar ju Halloween och har alltid gjort, så varför ska vi - bara ett sätt för handlarna att tjäna pengar - och sen är det tiggeri med - uja, gillar icke sånt..Ogilla knappen intryckt..Som tur var är det ingen som ringt på här och gapat BUS ELLER GODIS!! Hade de inte blivit rädda förut så lovar jag att de skulle blivit det - arga tanten är inte att leka med inte...Mohahahaha....
 
På förmiddagen soft faktiskt, regna gjorde det med..Vid 12 snåret hämtade jag dottern, för idag skulle vi ut på lite mat o firande av ett annat födelsedagsbarn som egentligen fyller i morgon:
 
 
Nämligen Svärmor!! Och här är faktiskt 3 generationer på samma bild - lite kul, eller hur? Svärmor bjöd på köttsoppa och smörgås och till kaffet:
 
 
Petit Choux krans e´klart!! Stående inslag som svärmor gör och den är fantastiskt god!! Jag skulle aldrig våga mig på att göra Petit Choux - det är inte så enkelt inte, men svärmor en fena på det och god som fan är den med =D Så Tack Berit för god söppe och magisk tårta!!! =D
 
Sen for alla hemåt - jag o dottern pila in på mataffären lite snabbt innan hemfärd bara, sen körde jag hem henne och o jag o sonen for till oss. Nu har vi kopplat in dataskärmen som svärmor har lånat ett tag och alla de andra sladdarna så nu funkar den stora burken igen också! 
 
Och nu va det kvällen - snart lite kvällsmat och så Solsidan kl 20, sen får det bli lite datorhäng tror jag - tja, sen är det väl dags o krypa till kojs va?
 
Idag har Eva fått önska video eftersom det är hennes födelsedag - så här är Culture Beat med Mr Vain =D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Alla Helgons Dag

 
Till nära & kära idag..
 
Men jag förstår inte alls nånting - varför och åter varför ska tiden springa iväg så in i hoppsan?? Nu har ju flera dagar gått igen...hmrpf...
 
Onsdagen var rätt lugn på förmiddagen, på eftermiddagen var det ju pensiosar - och de är så duktiga tycker jag, går bättre o bättre - så det kommer bli så bra sen, det gäller ju att öva lite hemma också om man kan o har tid! Alla är vi barn i början ju, eller hur?
 
Sover halvdant igen - har så jäkla ont i ryggen när jag lägger mig, och vända sig är AAAAAAAAJJJJJJJJ!!!! Först vänder jag mig, sen kommer mitt bäcken..Aouch..Igår morse var det faktiskt lite problem att ställa sig upp när jag klev ur bingen -ch det tar ett tag att knirka upp sig..Frukost intogs, jag kom i kläderna och åkte en sväng, bl a till Jysk - där höll de på att ställa upp julsaker - och jag skötte mig galant, jag gick bara förbi se...Japp - JAG GICK FÖRBI sa jag..hahahahaha...Farligt det där att börja titta, man kommer alltid hem med nåt som man egentligen inte behövde..=D MEN - inte igår!! HA!!
 
På eftermiddagen skulle jag bara gå över en "sväng" till Louise o Sally..Jo tjena, en "sväng" blev 3 1/2 timme nästan..Svosch sa det..Inte klokt..Louise bakade sina Spanska Brö´n o jag fick några st med mig hem..De är så jädrans goda må ni tro..Måste göra själv en dag med, har ju receptet! =D Yummy! =D
 
På kvällen var det lite kvällsvard, och så var det tv - Hela Sverige Bakar igår och nu var de bara 4 - uja, Creme Caramel - eller Brylé pudding (som jag tycker är fullständigt vidrigt) är nog ingen lätt grej att göra inte..Norrlänskan rök igår och ärlig va hon med "Men det gick ju åt helvete alltihop idag!" jo - så var det nog ja..Semifinal nästa vecka, blir spännande!
 
Igår kväll tog jag en jävlarihelvete tablett, men inte fan har jag sovit bättre för det inte..Ryggen har varit ok, men det är ett jääävla rantande upp o ner..Är liiite svart under ögonen märkte jag - jaja, det blir bättre tider! Har tvättat lite grann idag också, sen har jag o sonen ställt in våra cyklar i källaren, lastat i vinterdäcken i bilen, och sen åkte jag o tände på kyrkogården hos papps bl a..När jag kom till fadren så stog det en äldre herre mitt emot - och när han fick syn på mig sa han "Vi får hoppas att det inte blir mer regn idag du! - så det slocknar!" Det hoppades ju givetvis jag med att det inte skulle bli - och sen var det bara att stå kvar där en liten stund och lyssna på farbrorns lilla historia..Han var nog lite pratsjuk och lite ledsen med kanske, så vi stod en stund där mellan pappa och farbrorns son som låg begravd där och prata lite - sen upptäckte vi att pappas ljus hade slocknat..Jag önskade farbrorn en trevlig helg och så for jag till affären och köpte nya ljus och åkte tillbaka och tände om. Då var farbrorn borta, men jag kollade faktiskt så hans sons lykta brann med. Nu lyser det förhoppningsvis hos alla man tänt hos och ägnar en liten tanke åt dem däruppe i himlen - de har det bra, det vet jag, så jag är nöjd med det.
 
Dåså - sonen ska väl snart till sin far - jag ska käka lite och mickla med mitt - i morgon måste jag försöka städa lite grann, uja va dammråttisar det är överallt..Och söndag då - troligen svärmor med däckbyte bl a..Så var det hörni!
 
Idag nåt vackert - Violinisten David Garrett spelar AIR, blunda o njut o lyssna och ägna en liten tanke åt de som inte är hos oss längre. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0