Tisdag - Torsdag

 
Uja - jobbigt så...=)
 
Hoppsan sa, tralala la...Här har det hoppats över 3 dagar..
 
Eftersom mitt minne är IQ Valross så ska vi se här om jag kommer ihåg...nånting..
 
Sömnen sådär - kroppen är inte på topp inte, ett jädra rantande tycker jag, får ta magmedicin på natten t o m..Magsyran tycker det är fasligt roligt att jävlas på nätterna..
 
I tisdags så var det nog rätt lugnt, jag diskade vet jag i alla fall - alltid nåt! Igår onsdag så var jag och dottern och julklappsshoppa i Skövde, vädret var riktigt apa - blåsigt, snöblandat, kallt, men som tur var inte halt på vägen i alla fall, dock blött o skitigt såklart..Vi hittade lite smått o gott ändå - vi var på Rusta bl a och skulle köpa adventstjärnor på fot..Folk som såg oss måste ha trott att vi inte va kloka..Dottern skulle ha 3 st - jag skulle ha 3 st - och sen var jag sändebud till Eva med som skulle ha 2...8! adventstjärnor då ja...Jag hade då 5 i min korg varpå dottern lite fint säger.."Eehh...Mamma....Jag tror man bara får köpa 4 st per skalle..." Ops, raskt över med en kartong till dotterns korg då, 4-4 alltså! Kalas...Men hallå eller, 8 st...Jaja, kassöskan sa inget i alla fall, så ut kom vi med alltihop, hahaha...Efter all shopping åkte vi hem via Eva så hon fick sina 2, tog en kaffe och sen vidare hem till dottern och julpynta lite. Jag var hemma vid 5 snåret tror jag - heldag sen halv 10..Puh faktiskt..Var rätt skönt att komma hem! Lite kvällsmat och förhör på Geografi, sonen har prov i morgon, 53 sidor + frågor på det - tur man inte går i skolan säger jag... Vi kapitulerade rätt tidigt igår sen både sonen o jag..
 
Idag har det varit lugnt också, 1 grad idag, dalar nån snöflinga då o då..Bäddat typ och småplockat lite, ätit lite och tagit en kaffe. När sonen kom hem förut så var det ett leta o leta efter mössa o vantar..Tjoho, hittade dem till slut, lite ordning får det väl vara?? =) Svart ute nu - hade tänkt åka o handla lite grann, men nä...Kände inte riktigt för att ge mig ut idag faktiskt, jag tar det i morgon, det var inget akut heller så det går i morgon med. Om en stund lite till Geografiläsning och förhör, vi ska väl få nåt i magarna, inget på tv ikväll heller, nu är ju Hela Sverige Bakar slut..Nåja, jag har i och för sig inte tittat i tablån så jag vet inte ens vad som sänds ikväll, får väl kolla det!
 
Ja hörni, i övrigt intet nytt - som sagt, magen bråkas än lite, och foten lever sitt eget liv ibland, jaja, lite skit ska man ha va - jag som inte har nåt annat menar jag...=)
 
Jahapp - ett livstecken fick ni nu då - video idag urläckra bad boyen Billy Idol med Sweet Sixteen. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En dag på sjukan

 
Mohahahaha.....=)
 
Nepp - sömnen är åt fanders igen - say no moore...
 
Var i kläderna o klar redan 7.50 i morse! Jopp - det ni! Och nåt lurt är det ju bakom det hela väl...Jajamen, det var det också..=) Idag var det dags för dubbla läkarbesök med Eva på Sjukhuset i Skövde - så jag hämtade dottern först vid 8.15, sen bort till Eva, bytte bil och sen iväg. Ösregn, och regn, och lite till regn, mörkt, och så lite regn...Släppte av dottern vid hennes arbetsplats i stan och sen vidare då till sjukhuset. Första anhalten var Ortopeden - det har inte läkt helt ännu, liiiite förbättring på röntgenbilden sen sist, MEN - klartecken till att börja köra bil och testa på att jobba lite! Sjukskriven 3 månader till då med ny röntgen nästa år och återbesök..Ja, det tar tid hörni - ibland längre än man trott och ibland kortare..Beror ju på läkkött och ålder bl a..Så positiva besked var det ändå tycker jag!
Efter det så hade vi mycket tid på oss till nästa besök, så vi åkte till Zoo-butiken och Elins Esplanad och så fick vi i oss lite mat också - regnet det fortsatte - kallt som f-n med..Tillbaka till sjukhuset och nu var det Kirurgmottagningen som gällde, allt frid och fröjd där, så sista stopp blev en liten butik i Ryd, och sen for vi hem. Jag klev väl innanför min egen dörr runt 3 snåret tror jag, så heldag blev det!!
 
Kom hem till ett hem som såg ut som om vi sov än - hann inte dra bort gardiner, rullgardiner, persienner, inte bädda eller nåt i morse..Men så smidigt, allt redan klart alltså, bara att släcka o lägga sig i kväll..hahaha..Så kan det bli ibland va, att bädda och de är väl inte dödsviktigt - jo egentligen, jag avskyr att inte ha bäddat med överkast - att andra inte har det så skiner jag i, men hemma hos mig ska det vara bäddat - men ibland hinns det inte, och så blev det idag. Shit Happends, eller hur?
 
Ja, och sen han man ju inte blinka så var det becksvart ute igen, och regnet? Jodå, det fortsätter ser ni..Tvi ruggan blä sicket väder...Kanske tur det är fördraget som man slipper se eländet..=) Diskbänken ska vi inte heller tala om  - den syns inte den heller, stackarn, sicket liv den har - får aldrig synas...Tar det i morrn - jag lovar - dammtussarna - tar det i morrn - kanske..Vi får se vi får se!
 
Kvar idag, lite att göda magvärken med - jodå, det håller på än ja, bättre, men inte ok, och sen vid 21 ska jag se SOS Uppdraget..Skrev SOS Barnbyar har jag sett vid ett annat tillfälle - och det var ju knas ja, Uppdraget heter det i alla fall. Tja, sen får det väl bli bingen o sova - det som går.
 
Idag lite Michael Jackson, The King Of Pop med Beat It. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

 
Haha, ne, det är ju lite taskigt faktiskt,,,=)
 
I natt har det varit rena karusellen upp o ner - 3 gånger t o m, klev ur bingen på riktigt vid 8.15.
 
Mysfrukost med sonen som alltid på helgen, sen var det lite slött ett tag. Sonen stack till en kompis, jag kom i kläderna och började plocka med stryktvätten lite, åt lite grann - njae - magen är inte ok än, men men..Sen fortsatte jag en sväng med röjandet i bokhyllan - har en förmåga tydligen att stoppa in papper "lite här o där" som skattsedlar o annat..Men vad roligt att man hittade det då - som man letat ibland..=) Och eftersom jag har titieln organisationsprofessorska så sitter det numer i en pärm där det ska vara...Massor med stora kuvert med barnens skolfoton i från diverse år - jaha, men nu är alla kort på respektive barn i 1 kuvert var. Kan ju vara käckt, så behöver man inte bekymra sig om det..Så lite grann har blivit gjort i alla fall.
 
Igår såg då sonen och jag på Macken - de 3 första avsnitten, och man flabbar som sagt åt det än..Vilka byfånar va..Hahaha...Och alla kunder som kommer..Det roliga är ju att det finns ju faktiskt sånt folk på riktigt med - vilket gör det ännu roligare..=) De 3 sista avsnitten tar vi en annan kväll sen.
 
I övrigt så har vädret varit fy - grått - trist - kallt, fast det är 4 + i alla fall..Ska tydligen komma in nåt regn/snöoväder, men om de vita flingorna når oss får vi låta vara osagt..Det märker vi helt enkelt, eller hur? Om en stund lite mat, sen är det Solsidan ikväll, det får man ju inte missa va! I morgon är det sjukhuset i Skövde med Eva som gäller från kl 9 - 2 ungefär, dubbla läkarbesök är på tapeten, vi får se hur det går!
 
Yes - det var allt - idag blir det lite Elvis minsann - årtal är 1957 tror jag - här är charmknutten med Teddy Bear. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Ja det behövs...=)
 
Var uppe i natt och stimma omkring lite - trodde klockan var liiite mer faktiskt, men efter ett tag i kragen så upptäcktes det att klockan var .... 03.20...De sömndruckna ögonen hade liksom tolkat det de såg till 08.20..Ops...Tyckte det var lite konstigt att det inte var ljusare...
 
Nåväl, det blev uppstigning ungefär vid den tiden sen - och ljust var det ute med..Mysfrukost med sonen, sen bäddade jag och allmänt plock. Började sedan lite lätt med att kolla igenom lite i bokhyllan då..Ja hörni...Man hittar både det ena o det andra..En lite saga om en otäck spindel bl a som dottern skrev om i småskolan =) Min mosters alla papper - varför jag nu har sparat på dem? Och så då 2-3 st fulla album med - vykort då ja...efter min morbror som var sjökapten på de sju haven..=) En del är jättefina, speciellt de från Japan och Korea bl a - de får sitta kvar faktiskt, har inte hjärta att slänga dem..Men albumen åker väck i alla fall ner i en låda som så småningom ska ner i källaren..Och så min fars skissblock - speciellt en teckning han gjorde - handsken, helt i blyerts, som är årsdaterad också 1952, alltså 60 år gammalt..Lite kul faktiskt - att den har hållt för det första! Pappren i skissblocket är liiite skadade, alltså fläckade, tror det hände när vi bodde i huset, men det är fullt sebart. Men handsken ska jag nog ta och rama in - jag tycker den är dödsläcker! =)
 
Håller nu på att tvätta, första maskinerna igång, blir en till, lite skönt sen, ingen som är efter mig, kan det hänga där lite hur länge det vill, bra det! I övrigt så har det varit kav lugnt - mörkt igen, hann o se att det tornar upp sig mörka moln på himlen med, ska visst bli regn i flera dar - trevligt...GÄSP......
 
Lite mat i magen - sen ska jag o sonen faktiskt ta och titta på Macken med Galenskaparna och After Shave - DET är ju alltid kul! Allsång lär det bli från min sida i alla fall - "Man ska ha husvagn..." "Jag vill ha en synt farsan.." hahaha...flabbfaktorn kommer vara hög - lita på det!
 
Dåså gott folk - vi tar lite Galenskaparna o After Shave då kanske, men inte ur Macken, utan från Idrottsgalan vilket år det nu var...Signaturmelodin till Radiosporten har vi ju alla hört - och här får ni den med lite text också..=) Ett fantastiskt uppträde då kungligheter och andra bara njuter av roligheterna, hoppas ni gör det med! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Freeedag

 
Haha - ja, det vore ju kanske tacknämligt..=)
 
Uppstigning har inträffat i natt ja - magsyra och värk i foten..och när man ska upp så går man som en kråka - uja mig...
 
Efter sonen gått så var det bäddning och tvagning - sen skjutsade jag dottern till världsmetropolen Törebodaaa - hon skulle med tåget till Örebro idag för att infinna sig för 1 1/2 timme...Nu är hon på väg hem igen med tåget och får kliva av i Skövde - där står hennes far och väntar då kring 18.20 ungefär - annars skulle hon fått vänta nästan 1 timme till i Skövde på buss till Mariestad..De passar allt dåligt ibland med bussar o sånt, men det går ju att lösa ändå.
 
Efter jag släppt av dottern så kila jag in på Ica Supermarket i Törebodaaa och handla lite mjölk o smör bl a - vidare hemåt o in på Lidl en kortis. Sen for jag hem och pilla i mig lite till magen. Sonen infann sig, lite ljyys i köket o en fika och snack om dagen. Och så blev det kvällen..Ena sekunden man tittar ut så är det ljust - (om man nu kan kalla detta gråväder för ljust - men nåväl..=) och i nästa sekund är det kolsvart..Inte konstigt man är gäspig heller..Men kl 17 är liiiite tidigt att krana in va? Japp, tror det..Får nog gå ett par timmar till i alla fall..
 
Såg ni finalen i Hela Sverige Bakar i går? Halleluja säger jag att Christina vann - henne höll jag på, en fräck tjej faktiskt - Ronnie var allt ball med - vilka kreationer han har gjort! Men så är han ju arkitekt med..Men bara att komma på det han gjort vad gäller garneringar o sånt..Jösses =)..Så - rätt vinnare i mina ögon i alla fall.
 
Skulle tvättat idag ja - men i och med att jag fick köra dottern så fick det bli ombokning till i morgon kl 16 i stället - kvittar ju faktiskt, bara det blir av, inte så lätt att få tvätt tider ibland, speciellt helgerna brukar vara fulla - men jag hade tur idag och få i morgon. Så var det med det hörni.
 
Lugnt ikväll skulle jag tro, blir väl nåt att mata magen med också, får se vad det kan tänkas bli. Suttit en stund och sökt lite på Youtube efter video - och hittade en ja - egentligen skulle jag ta en annan med dem =) Den sjöngs det flitigt på när en annan va yngre - vi var några stycken som hade ett band, jag sjöng bl a - och denna var väldigt poppis att sjunga kommer jag ihåg..Jag pratar om Electric Light Orchestra och Hold on Tight...Haha, det ska finnas ett kassettband som spelades in då när vi spelade o sjöng - men fasiken heller, det har letats och frågats runt i flera år - VEM har det??? För det vore sååå kul att höra på...Men Hold on Tight får ni inte idag - jag tar en annan med ELO - här är Don´t Bring Me Down..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Uuhuuuu.....

 
Japp! =)
 
Och sovit hela natten igen - jomen...
 
Uuhuu ja..menar denna gråååå - trista - mörka - regniga - daaaag...GÄSP....Tvi vale vad man blir slöer..Ryckte upp mig i förmiddags i alla fall o kom i kläderna - slängde sopor - och hämta dottern som ville följa med o handla lite. Tanka bilen med - rassel o pling i plånboken, uuhuuu....körde hem henne + varorna och sen skulle hon vidare till en kompis. Jag for hemåt och åt lite grann, ringde Eva som då satt och åt med, skulle ringa sen. Jag satt i fåtöljen när jag ringde och efter jag lagt på så.....ZZZZZZzzzzzzz ZZZZZZZzzzzz - ops, vad hände där?? Jag tvärsomna som en klubbad säl..haha..
 
Sonen kom hem - lite ljyyys o fika - pepparkakor med smör & ost ja...Farliga saker det där..Bläddring i nya skolkatalogen som kom idag - läxförhör i spanska, gick som ett rinnande vatten..och sen? Tja - nu sitter jag ju här!
 
Lite kvällsmat - får bli en pirog - kanske - och ikväll är det ju FINAL i Hela Svergie Bakar!! Spennande spennande - jag hoppas att Christina vinner faktiskt...vem håller ni på? Vi får se vi får se! Morgondagen innebär lite tvätt och sen är det nog nock tror jag..
 
Video idag - gullesnutten Darin - som helt plötsligt har blivit allas favorit, även till de som inte gillade honom förut, men nu är han ju såååå bra...Hörni - han har varit BRA i flera år faktiskt, så det så =) Här är han då med Want Ya. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Check!

 
Mohahaha....=)
 
Och jag niger det finaste jag kan - sovit heeela natten, vaknade av den mobila enheten! Kan undra jag om det går att få till en väckningssignal som lyder " God morgon sunshine, sovit gott??" i en sån där mjuuuuk trevlig stämma ni vet, med läcker bakgrundsmusik till - kanske att det är Johnny Depps röst också..hm...får nog kolla upp detta tror jag....=)
 
Ja hörni, idag har tanten varit på G faktiskt..halv 10 i morse fixades all disk undan - och sen den lilla strykhögen jag hade - jomen - som Eva sa: "Guldstjärna i boken helt klart!!" Haha..Var SÅ nära att dra fram dammsugaren med - men nån måtta får det väl vara eller?? Det tar vi en annan dag - i morgon kanske - eventuellt..
 
Har pladdrat en halvtimme med min kära syster också - allt bra, fortfarande strålande solsken o 18-20 grader varmt..Var lite less på´t - men jag sa att hon var så välkommen till mörka Sverige - glöm ej mammelucker..Men se det gick hon inte med på nä..Hepp - svårflörtad den där va..Mmm, nåja, försöka duger i alla fall!
 
En smörgås och banan till lunch, var inte hungrig - nja med magen..men vi kämpar på helt enkelt..Ska väl göra lite bättre till kvällen så får vi se om det slinker ner nåt. Inget av intresse på tv-n ikväll heller, det blir väl datorn kan jag tro, eller så kanske kanske jag börjar bläddra i mina album, har bläddrat i ett förut idag - och som sagt - jisses vad kort jag kan hiva..Jaja, senare projekt helt enkelt..
 
Jaopp - lite redig har jag väl varit i alla fall tycker jag, händer ibland minsann. Och så var det en liten viiideo - vad vi nu kan tänkas ta idag - jo - här är Jace Everett med Bad Things, som är titelmelodin till vampyrserien True Blood med vår sexy man Alexander Skarsgård. Ha det gott.
 
 

 

 

Tjing


Tisdag

 
Jajamen, minsta bidrag är välkommet!! Haha....
 
Sovit heeeela natten - kunde fått sova tills den mobila enheten hade gjort ljud ifrån sig men - nähä - vaknar av att det pratas högt o ljudligt nånstans...Jovisst ja - målaren stod precis utanför min dörr i stort sett och snacka i telefon - ekade inget alls...Hm..jaja - sånt som händer - det verkar vara färdigt nu i alla fall - kunde de inte torkat av alla ytterdörrar också när de va igång....Hela dörren är dammig - men det är väl nåt jag får göra själv ja...
 
Sonen iväg till skolan - jag kom i kläderna - åkte hem till Eva en sväng och tog en fika och tjöta skit en stund, åkte sen till Netto en kortis och sen hemåt. Åt lite grann, slumra i fåtöljen - sonen kom hem, lite fika och sen har vi suttit och varit skolelever ett bra tag! Sonen gick in på nån sida, där det fanns allsköns frågor i matte, historia, svenska, geografi - ja, ni fattar...Riktigt roligt - jag tog testet Sveriges Landskap - att placera ut alla rätt på kartan...Sonen fick nästan frispel - morsan satte Västergötland - som är mitt eget landskap på FEL plats...Mohahahaha - jaja, SÅÅÅ lätt är det inte minsann!! 2 timmar försvann bara sådär i alla fall, nyttigt för en annan med som gick i skolan för  xx år sen ;) MVG, VG o G skrapade vi ihop på samtliga tester i alla fall, så vi får vara nöjda!
 
Och nu satte jag mig här - hann bli mörkt bara sådär från ingen vinkel alls, dags att ta tag i lite kvällsbestyr tror jag, sen lite mat i magen och sen lite Mannen som talar med Hundar - that´s it!
 
Video idag en gammal goding, Alannah Myles med Black Velvet. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Världstoalettdagen....???????

 
Jahaja - bra svar - eller??
 
Tjoflöjt och hej o hå, i natt har det varit ett flertal uppstigningar - hm - jaja...
 
Ni såg rubriken va? Va i herrans namn...VÄRLDSTOALETTDAGEN...det är en galen tid vi lever i - jojomen - denna dag 19 november varje år så är det då denna dassdag..=) Och innebär VAD??? Ja, hörni, det är dålig hygien på offentliga toaletter - speciellt för kvinnor - och jodå, det kan man väl hålla med om - men att göra en egen dag av detta..Jag smäller av och SKITER i detta ämne nu, punkt...=)
 
Det målas o det målas i trappuppgången - vi hade den sagolika turen att få SPYGRÖNT i vårt trapphus...Jamen, tackar, kortväggar och dörrarna in till förråd o källare är numer spygröna då ja...Klatchigt värre....
 
När sonen kom hem så var det då lite handling på schemat - bagarn först, sen en sväng in på Second Hand och glo runt lite och sen mataffären - nu ekar det åtminstone inte i skåpen, nice! En kaffe efter hemkomst satt fint faktiskt..Pratat med dottern också - hon är ju i Karlstad och har idag varit på anställningsintervju - hade gått bra sa hon - sen får vi se då om hon har tur att få nån av tjänsterna.
 
Nu var det kvällen ute ser jag - lite kyligt idag med, men solen har tittat fram emellanåt - men det gick över rätt fort, ska väl göra lite till magen - som fortfarande är sådär ja - och sen blir det väl slö, slapp, japp - SOS Barnbyar ska det tittas på i alla fall - i morgon också lite sovmorgon eftersom sonen börjar sent.
 
Åsså va det video....Fick upp nåt i skallen - var det NA NA NA?? Näe - minne som en pottfisk - på telefon och en pling till Eva - i det samma hon sa det - kom jag på det...DA DA DA...Och KATCHING!!!! Visst var det så!!! Såhär får ni då Trio - med DA DA DA...Hahaha...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

 
Haha - bra där - fiffigt va? =)
 
Sov till 7 i morse i alla fall, men vakna med lite lätt skallebank - gick i stort sett över efter intagande av kaffe.
 
Kom i kläderna rätt hyfsat - sen ringde jag upp min gamla bästis från skoltiden - och då blir det som det blir ja - 2 timmars bla bla bla - bla bla bla..kunde blivit ännu längre men vi var tvungna o lägga på. Käkade lite lätt - började bläddra i mina fotoalbum och efter en stund kände jag - näe - jädrars va möe det blir om jag sätter igång med det..uja - o massor med kort att slänga också...hmpf....tar det en annan piggare dag kände jag...Det blev en slummer i fåtöljen minsann och ett abrupt vaknande av mina egna timmerstockar..=) Grått, regn, lite kallt - tvi vale - och nu lyser det en del adventsljusstakar i fönstren - nepp inte hos mig, kanske nästa helg - möjligen, har faktiskt inte engagerat mig så mycket i det än.
 
I övrigt kav lugnt - om en stund kommer sonen hem - o dottern kommer med - ska skriva ut lite papper, och sen drar hon vidare till Karlstad ikväll. Här blir det väl lite kvällsmat o så Solsidan sen - och lite dator och sen natti natti.
 
I morgon blir det till att ta med sig sonen när han slutat skolan o åka o storhandla, hallå, hallåååå säger det i kyl o frys, måste ju göra dem lyckliga igen va =)
 
Idag energiknippet, hela världens rockmormor - Tina Turner, live från Rio med I Can´t Stand the Rain..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lördag

 
Ho ho ho så jäkla roligt.....=)
 
Dålig humor jag har va..=) Det bjuder jag på!
 
Nja, soveriet var inte sådär jättestrålande i natt inte, lite magsyretjosan bland annat - helballt - NOT - om man får säga så..Slumrade bara de sista och lessnade på det vid 8 - så då var det uppstigning.
 
Käkade frukost - grått o lite småkallt faktiskt ute, men men - i kläderna, bäddade, och upp till kissemissarna då sista svängen idag - de är roliga katter i alla fall, grannarna har 2 - och de kommer som skjutna ur en kanon och "pratar" och "pratar", det blev lite kel en stund såklart, sen fick de mat o vatten och översyn allmänt, sen gick jag ner till mig igen. På med ytterkläder o ut med sopor först, sen drog jag en repa till JYSK och kolla lite..Fönstershoppning kallas det förresten =)..De har allt en del o massa annat som man kan tänka sig - åkte dit för att kolla upp om "min" kudde fanns fortfarande att köpa, och det gjorde den + några andra som jag kolla på, inte lätt det där med kuddisar - vilken är bäst och helst till vettigt pris? Tja, en del varianter tyckte jag var likadana, fast olika pris, så nåt skiljer det ju..Nåväl, kudden fanns fortfarande i alla fall och det var det jag var ute efter.
 
Sen åkte jag vidare till ÖoB och köpte lite dasspapper o diskmedel o hårspray, och så lite annat som egentligen inte stod på listan..Det är konstigt det där va, alltid är det nåt "extra" som slinker ner - ingen karaktär alls =)...NEJ - det var INTE godis! Tji fick ni..=) Vidare hemåt sen och käka lite lätt, sen gick nog luften ur lite tror jag - har gäspat och frusit lite faktiskt, ännu gråare ute - nästan mörkt bara för det..Men jag har icke tagit mig en sittning i fåtöljen - nepp - här ska det tröttas ut riktigt så man kanske, kanske sover hela natten.
 
Tror jag ska göra mig en omelett ikväll kanske, det är lite sådär skonsamt för magen tror jag - vi får se - och inte nåt skoj var det på tv ikväll heller...Sorry - tittar inte på Så Mycket bättre hörni - inte Bonde söker Fru heller - uja, näe, men det gör inget, det är så många andra som tittar ju!! =)
 
Helgen snart förbi då - igen, heja heja -snart sommar! Video idag - Michael Jackson med Dirty Diana..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ops..

 
Ja just det! =) Gör ni det??
 
Jag får be om ursäkt a ´la I´m Sorry riktigt ordentligt..Hoppat över igen - i know...Men här har ni mig!!
 
Måste först berätta om bilden ovan - hittade den häromkvällen, och jag var nog trötter - för jag brast ut i ett sånt asflabb som inte gick att stoppa - sonen kom infarande och undrade vad fasiken det var som va sååå kul...Jag kunde bara peka - så mycket garva jag...Och jag kan säga att sonen låg nästan dubbelvikt på golvet han med till slut...Haha - kul man kan ha över en bild va? =)
 
Nåja - det har faktiskt inte hänt nåt revolutionerande alls kan jag meddela - vad gjorde jag igår ja....happ - hmm..ett ögonblick bara...va fasen...eehh - tittade på Hela Sverige Bakar gjorde jag - det kommer jag ihåg..men sen...NÄE - det minns jag fan inte  - ärligt! Jag har läst Kemi med sonen - men va det igår...ja kanske...ja - nä - vi får släppa det helt enkelt..jag minns inte!!
 
IDAG vet jag i alla fall vad jag gjort..Klivit upp - ätit frukost, suttit vid datorn, bäddat, klätt på mig, varit till grannen ovanför o gett kissemissarna mat o vatten, ätit lunch, pratat med Eva, pratat med dottern, och nu för en stund sen var ex-maken här o hämta sonen. Ska sen vid 20 snåret åka o hämta dottern som är på bio och tittar på Twilight-Breaking Dawn 2 - oj oj oj, den har jag o hela världen väntat på att den ska komma! Spännande spännande! Efter bion en snabb sväng till Willys bara - sen hem. Ska väl få lite i magen - som är lite till bättre men inte 100 - och sen är väl klockan snart god natt va?
 
Oj, spännande grejer vill jag lova - vilket innehållsrikt liv jag har - hahaha - i morgon är det lite matning av missarna igen så de reder sig till husse o matte kommer hem från huvudstaden, ska stryka den lilla högen jag har, och eventuellt - men bara eventuellt ska jag ge mig på bokhyllan och kolla vad som ska ner i lådor o vad som får äran att stå kvar. Har tänkt att köpa mig ett bord med stolar där i stället - samma typ som jag har i köket - det är lagom i storlek och helt ok grejer - IKEA var namnet - 4 stolar o bord 899.00 bagis - i SÅ FALL - har ett span på Kyrkans second hand också, där kan man hitta saker också minsann. Men det är inget 100 % bestämt än - bokhyllorna har jag tänkt att röja i ändå - vad sägs om ett par biblar o flera psalmböcker???? Min systers, min fars bland annat?? Varför i hela friden står de där?? Ja - det är den frågan vi ska diskutera här ikväll...=) Nä, skämt åsido - men man är ju knäpp alltså..nåja, projekt i morrn - eller en annan dag - ni känner väl mig..=)
 
Idag en liten kul video - ni har säkert sett den förr och jag har nog (tror jag) lagt ut den tidigare - men minnet är ju trasmatta så...Här är i alla fall Markoolio vs The Boppers med Rocka på..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Uja vad det stinker...

 
Japp, så är det nog! =)
 
Och där försvann 2 dagar till ja - det är då fasen, man hänger inte med här!
 
Igår var det rena rama kalabaliken i vår lilla stad tror jag...En omkom i en olycka strax utanför stan och på eftermiddagen så brann en person inne i ett hyreshus..Kära nån, det var lite väl mycket "Mariestad" både i tidningar och på nyheterna..Det är väl trevligt i och för sig att höra sin stads namn i media - men det kunde ju varit lite trevligare omständigheter..Men så är det ibland, allt på en gång..
 
Gårdagen innehöll även en tur till Töreboda och hämta dottern vid tåget på eftermiddagen, sen var det lite möte i skolan på kvällskvisten, annars lugnt. Magen och foten håller igång, något bättre i maggen, men inte bra.
 
Och så kom vi till rubriken - japp, det STINKER här..Har målare i trapphuset som ska måla om alltihop - och fy farao vad det osar..Har ont av sånt, målarfärg och klorin är värst - det är så man mår illa..Oset kilar ju in genom brevlådan, och faktiskt så har jag ont i skallen av detta, hur fasen kan man vara målare?? Haha - visst, nån ska ju vara det med - men och stå i denna lukt heeeeeela dan..Herre je säger jag..Nåja, vitt o fint blir det - med några färgklickar här o var - betydligt trevligare än förut i alla fall. De är inte klara än så vi får stå ut nån dag eller 2 till..
 
Sovit som en potta skit i natt också - ont änna häran o däran, och inte riktigt ro - men men, ingen idé att tänka på det - det blir vad det blir med sömnen. Idag har jag plockat lite grann, diskat minsann!! Japp, inte klokt, jag ser både min spis och min diskbänk - trevligt va? =) Vädret har varit uselt också - 10 grader varmt dock, men blåsigt, grått o trist, lite regnstänk har trillat ner med. I morgon har jag inte koll alls på vad vädret har att erbjuda - det kan lika gärna bli 5 grader kallt som 8 grader varmt - vinterjacka på-av-på-av-på..=) Körigt värre...
 
Kvällen blir lugn, har tagit fram en blodpudding till sonens förtjusning till kvällsmat - jadå, det går allt ner nån gång ibland, lite knaprigt sådär - det är fint det! Tv tror jag icke det blir i afton, igår såg jag Mannen som talar med Hundar - intressant program som sagt. En liten handling blir det dock om en stund, ska köra dottern o hämta ett paket först som väger flera kg - sista - absolut sista böckerna till det som är kvar att läsa nu då..18 januari är det examen - inte klokt - 3 1/2 år har gått och snart är hon färdig Socionom..Dutti flicka! =)
 
Jaopp - det var väl allt tror jag - video idag en favorit i repris - Wet Wet Wet med Wishing I Was Lucky..Sångaren är ju bland det sexigaste som finns i denna - MJAOOOO...Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Blaha Blaha

 
Usch nä..
 
Sovit hela natta - konstigt, magen är i olag och magsyra som sprutar på nätterna annars, men inte i natt? Hepp - ja det är ju trevligt att slippa det - det räcker gott o väl med dagtid tack - så mysigt är det icke.
 
Äta lite o ofta är det som gäller, vatten, och ne hörni - inte gallont nu, utan refluxont/magkatarr - övre magmunnen stänger sig inte på mig se - så därför blir det så nice på nätterna ibland - att magsyran trallar upp i halsen. Oerhört kul - NOT. Men det är att gilla läget, knapra Omeprazol, käka lite o ofta o ta´t easy - det går över - det kommer o går det där.
 
Var faktiskt i kläderna innan halv 11 idag - hålligång - plocka i ordning tvätt - ner till tvättstugan vid 11.50 - hade bara 2 maskiner idag, så 1 timme tvättande o vid 15.20 var allt torrt o klart. Har t o m tvättat en kramdjursmus idag förstår ni! =) Haha - va fan..tänker ni ja - jag har en av barnens grå mjukismus som står på min säng - upptäckte häromdan att den var ju inte direkt rolig alltså - så den fick bli ren o fin igen idag. Nu står den på sin plats - FINT grå - och inte dasshejohå grå inte - nä - nån ordning får det vara...De små kramdjuren behöver också kärlek o omvårdnad!! Hahaha...=)
 
Slumrat i fåtöljen en stund idag - varit o handlat lite nödvändigheter ikväll - dottern var med också, körde henne till en kompis innan hemfärd. Ikväll blir det lugnt - ingen tv ens - näedå - nåt som heter fotbollsgala förstör min afton - never in my life att jag glyser på det - men det är de som inte tittar på OS heller så det jämnar ut sig =)
 
Jag får vårda min magge istället - nåt ska den väl få att arbeta med om en stund, så kanske den blir liiite glader i alla fall. Lugnt o fint alltså.
 
Dåså - video idag Queen med One Vision..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Söndag

 
Haha...=)
 
En hel natts sömn - tackar! Gick upp runt 8.20 - sonen kom strax därefter. Mysfrukost i sedvanlig ordning, bäddning o tvagning o i kläder..Happ - det va det..hahaha...
 
Idag är det också Fars Dag, dottern & sonen är i detta nu hos sin far och uppvaktar - kan undra jag hur många pappor som får slips idag??? Jösses ja, men det kanske är "ur tiden" med det, nu är det kanske flådigare gåvor det handlar om, jag vet inte.
 
Mat har det inte blivit så möe mä idag - sonen tog en pirog då - men jag har inte fått i mig värst mycket, har ont i lilla maggen - då får man ta´t easy lite, så kan det bli. Får se om jag stoppar i mig lite mer till kvällen kanske, jag får se - magsyran är på G riktigt idag tror jag, hua, bluää blaha t o m..Nåja, sånt som blir emellanåt.
 
Tja, det var ju en fantastiskt innehållsrik dag detta - eller vad säger ni? NOT..Och vädret är inte skojigt heller, regn o lite blåst och hoppsan - solen sken 5 sekunder..Amazing...Nepp - nu skiter vi i detta va, tror det..
 
Video idag Top Cats med Babydoll..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Helg

 
Ja - det är det!
 
Ja hörni - helg ja - och vad har hänt? Nja, inte så mycket vill jag påstå! Igår var det lite småplockis av diverse, dottern kom på lunch, sen for vi i kring lite i affärer, kvällen lugn o stilla..
 
Varit uppe 2 gånger i natt, annars sovit - mysfrukost med sonen i morse, där sitter vi på helgmorgnarna o softar, pratar om allt o ingenting och lite till..Mysigt faktiskt. Bäddade sen o plocka lite, kom i kläderna, sonen drog till en kompis - jag åkte med dottern till Godisaffären utanför stan, in på Lidl en kort med och sen hemåt. Sonen o kompisen kom hit och denne gick hem för en stund sen nu. Lite kaffe har det blivit också och nu har mörkret lagt sig ute.
 
Aftonen blir nog i samma tecken - softa alltså, hade tvätt tid i dag men bokade om den till måndag i stället - det var inte akut på nåt sätt men jag tyckte det var liiite sådär att tillbringa en lördagskväll i tvättstugan..Näe - så det blir på måndag middag istället det. Blir så bra så!
 
Nåväl - hoppas ni har göttat er med i helgen - är det nån som fuskat förresten och satt upp julstjärna eller adventsljusstake?? Hå hå - NEJ jag har inte fuskat - promise, men har sett andra som gjort det - är liiiite tidigt va? Men en del tycker det är myys med dessa - och det tycker förvisso jag med, men nån helg till eller 2 får det vara. Såååå - har ni fuskat??? =)
 
Video idag nåt lite unikt..Backstreet Boys OCH New Kids on The Block - samtidigt..läckert säger jag..=) Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Hoppsan!

 
Haha..=)
 
Åsså var vi där igen - att hoppa över lite..Jaja, gör inget va?
 
I ärlighetens namn så har det inte varit så möe att skriva om faktiskt, igår var jag med dottern lite o handla, gjorde tacos på kvällen, o hämtade henne sen hos en kompis i regnet. Nätterna har väl varit sådär - min fot har börjat bråka lite - den som jag har hallus valgus på, kan inte alls gå i strumplästen eller barfota nu, känns som jag går på rena skelettet..Men men skiten får va, det vet jag ju..
 
Idag har det varit lugna gatan riktigt, bara kamma mig, lätt tvagning och håret uppsatt i tofselitofs, och gått här o lodat lite...Diskat har jag gjort, japp, sen har det varit lite slummer i fåtöljen, snack med sonen efter skolan, en fika, och datorn. Varmt idag - 10 grader i morse, konstigt det där - igår kväll var det riktigt rått, idag 10 grader varmt...Ett snack med Eva i telefon, hårdkörning hos sjukgymnasten nu - no mercy alltså! Kämpa på Eva!!
 
Mörkret faller nu ute - har regnat lite grann med, blir fortsatt lugnt, lite mat i magen och Hela Sverige Bakar ikväll - dessert skulle det tydligen bli - ojojoj, spennande spennande, inte så många kvar nu inte! Och i morgon är det fredag - igen, hej vad det går.
 
Dåså - ett livstecken blev det - dock rätt innehållslöst, men shit happends..Video idag - världens alla kategorier bästa kvinnliga artist ever ever...en fantastisk människa, och hennes röst är magisk...Celine Dion såklart talar jag om..Här med That´s The Way It Is..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Gustav Adolf

 
Ja, det sa han faktiskt....=)
 
Sov nästan hela natten - bara en liten uppstigning, så jag får vara nöjder!
 
Sonen började senare idag, gick vid 8.50 - men kom tillbaka runt 9.10....Glömt nycklarna till skåpet då ja..Det blev en rask promenad tillbaka det eftersom han började 9.20..Jag bäddade och kom i kläderna, hämtade dottern vid 10.45 - sen åkte vi och köpte :
 
Gustav Adolf Bakelse!!
 
Eller rättare sagt Bakelser - för jag köpte 3 - och sen åkte vi hem till Eva och smaska i oss dem! Riktigt goda måste jag säga, de gick ner om jag säger så! =) Prata om ditten o datten, och vid 1 for vi hemåt jag o dottern. Käka lite lätt när jag kom hem - o ble så trötter ja...Fåtöljen en liiiiten stund, sen var man pigg o fräsch igen - tror jag...
 
Mörkt nu -  GÄÄSSSPP...ursäkta =)..Ska ställa mig i diskebaljan o sen packa lite köttfärs - vad det blir i magen ikväll har jag inte bestämt än, det blir vad det blir..Tittar nog på Ceasar Milan också i Mannen som Talar med Hundar, intressant program - en duktig man som kan få den värsta vovven hur spak som helst bara av att gå in i rummet. En del tycker hans metoder är fel - och jag kan tycka att elstöt halsbandet är lite överkurs, men det använder han ju inte så ofta precis - och ska väl inte använda alls såklart..Men annars så är det intressant - hunden blir ju vad DU gör den till, och det är såå sant så sant, det är ofta vi som är ägare som gör felen - inte hunden, men givetvis finns en del hundar som faktiskt fått en "knäpp" och de går ibland inte att göra nåt åt..Men så är det ju med tv-program, antingen tycker man om det eller inte, eller hur?
 
Så var det med det ja - jahapp - video idag New Kids on The Block med Step by Step. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Oh my Oh my....

 
Hahaha....Ja det är ju förvisso sant ja....=)
 
Och vad hände här - jo - hon sov hela natten minsann ända till den mobila enheten klingade - lite lotteri det där med mitt sovande va?
 
När sonen gott - slö o slapp och gäsp...men ne - jag röck upp mig och bäddade och gjorde mig i ordning och var i kläderna innan 11 - det ni! Åt lite lunch - omorganisera i ett skåp - eftersom 3 av spritflaskorna ni kommer ihåg jag skulle kolla - va tomma då ja - lite plats ööööver till att ställa annan bråte på då...=) Tycker det är käckt när man plockar från ett skåp och sätter in det i ett annat...Eehh....Jo, det blir ju fint.....Onödigt?? Ja, fanimig - men oj vad nöjd man är sen!! "Ja, men titta så braaaa det blev, att ställa det DÄR i stället!" och så ler man fånigt och tycker man gjort världens grej...hahahaha...
 
Sen öppnade jag min klädkammare - ops - ta betäckning!!!!!! Där var det knökafullt milt talat - det är ju också nåt som är käckt va - ha ett litet förvaringsutrymme bakom en dörr... vill man bli av men nåt - upp med dörren - kasta in det och stäng!!!! BORTA!! Fantastisk lösning på problemen..Men idag fixade jag till det ser ni - och på mitt hallgolv stod sen - 7!! soppåsar...."Surprise!!!" smålog jag elakt för mig själv...Snart kommer sonen hem...Hehehehe....Och det gjorde han....Upp med ytterdörren - tvärnit och vråla - "ÄR ALLT DET HÄR SOPOR??????? Katching!!! "Japp!! sa jag glatt - så ta inte av dig - vi ska ut med detta nu och sen handla och fika hos storasyster!" Sonen GLODDE på mig - drog en morrsuck - dängde iväg ryggsäcken - och sa: "Då gör vi det här NU!!!!!! och inte SEN - NU!!!!" Hå hå hå....
 
Sopor ut - iväg o handla och sen till dottern då med munkar o kex - och då hade sonen mjuknat för läääänge sen..=) En trevlig fikastund som också innehöll massakering av växter...."Du får titta på min blomma i vardagsroom mamma - tror inte det är så bra med den!! Åh min blomma som jag fått i present!!" ylade hon..Ut med blomma till köket - happ - en murgröna då ja - en PRASSLIG murgröna..."Du, den här är körd vet du gumman!" sa jag - KANSKE det fixar sig om jag klipper ner den...och nerklippt blev den..Hahaha...några små stackars pinnar blev kvar som det dock var liv i  - så vi får väl se om den repar sig! Jag o sonen tackade för oss sen och for hemåt..
 
Och nu var det kvällen - happ - det var denna dag - lite innehållsrik faktiskt, eller vad säger ni? Nåt att fylla volangerna med ska det väl bli och så TV - SOS Barnbyar går väl på sen, började titta förra måndagen så jag får väl fortsätta! I morrn är det en fika hos Eva som hägrar, sen vet man aldrig vad som händer.
 
Video idag  - Fine Young Cannibals med Good Thing...Har alltid tyckt och tycker än att sångaren är lite läskig faktiskt...Hahaha - men låten är bra! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Joråsåatte....

 
Haha - visst är det så!!!!
 
Ja hörni - JAG ÄR SÅ JÄKLA BRA!!! Weeeiiiiii...Idag har jag skurat alla golv, bäddat rent i sängar - strykit all tvätt, plockat in den, städat klart tjottahejti - vad säger ni va? VA??VA??? I know - helt galet bra - om jag får säga det själv...=)
 
Nätterna är rena pesten just nu - oja, ajaj och bröööl är väl rätta ordet, sover i 2 timmars pass - vaknar så fort jag tydligen ska ändra ställning - och då jäklar...ONT.se är i underkant - och ja visst, man kan ju ta piller - men piller är inte min grej, bara sådär - nån gång ibland, och det är vanliga Naproxen, så det är inget dunder o brak..men magen pajar förstår ni om jag äter dem för möe - så det får bli IBLAND som sagt..Japp, så är det att vara sjuker, pest eller kolera - det är bara att välja..Kan inte stå för länge, kan inte sitta för länge - då är man nästan av i ryggslutet och det gör ont att ställa sig upp respektive sätta sig ner...Käckt va - nä - inte nämnvärt, men - jag tar det i min egen takt och gör lite då o lite då, till slut når man mållinjen eller hur? =)
 
Idag är det ett födelsedagsbarn till minsann! Svärmor fyller år idag!! Stor Grattis på Födelsedagen!! Hurra Hurra! Jag hoppas du haft en fin dag!!
 
Sonen är hemkommen också - i morgon börjar skolan igen ja - hmpf och suck..=) Det är bara 2 månader till nästa lov - och då är det JYYYL..Halleluja, galenskaperna har redan börjat i det flesta affärer, dock har jag inte hört nån julsång än - och det tackar man för!! Rudolf med röda mulen blir liiiite tjatig till slut...=) Ja jösses..men måste erkänna att det rycker allt i en när man passerar pepparkakshyllan nu förstås...Mmmm Nyåkers pepparkakor med ost o smör på - jamen tjena så jädrans gott!! MEN - nepp - fingarna i styr ett par veckor till!
 
Dåså - ni håller väl med om att jag varit sååå redig i helgen va - ja, jag vill mena det! Händer ibland att organisationsprofessorskan är i farten - nu va det gjort - till nästa gång. Lite mat i magen ska vi ha sen jag o sonen och så blir det väl Solsidan ja - klart slut för idag! Video - Black Eyed Peas med I Gotta Feeling..Ha det gott.
 
 

 

 

Tjing


Skövde & Städdag

 
Ja, jösses vad motion jag får då!! =)
 
Jag vet jag vet - inget inlägg igår - men mera idag då kanske =)
 
Gårdagen bestod i en tripp till Skövde då - jag o dottern svischa iväg - tänkte kolla jackan på ÖB - och det gjorde jag - men nähäpp - inte min storlek..Köpte lite diverse, badrumsrent o lite sånt ni vet - vidare in på Chilli - och där kan man allt handla - om man har stålar..Rusta nästa, tomhämta ut därifrån och sen steppa jag in på Biltema det sista - köpte mig en RATTMUFF hahahaha..Ojojoj vad lent o gött o varmt det är om rattolin nu! Även en liten conversesko som doftar, lille Balthazar måste ju få lite med va =)..Eftersom klockan inte var så mycket så blev det Elins Esplanad med - dottern shoppa loss en del och jag fick äntligen tag på en jacka - puh, då var det ur världen och Annika slipper frysa i vinter =) Sen var det hemfärd med stopp på Willys och sen åkte vi till kyrkogården och tände hos pappa o uppe i minneslunden.
 
Efter hemkomst kaffe - exmaken hämtade sonen, jag tillbringade kvällen med att se några avsnitt av serier på datorn och faktiskt - strax efter 23 gick jag o la mig!
 
Vaknat i natt flera gånger - det är ju tusan o perkelä - runt 8 gick jag upp o käka frukost. Sen ställde jag mig o diska minsann - lite go musik bara så går det som hejsan. Sen lite lunch och sen dammsög jag överallt o damma! Tjoho - klappat o klart - skulle egentligen skurat golven med - men nu räcker det för idag tycker jag - ryggen och händerna är inte vidare värst snälla när det röjs såhär, så det sista får jag ta i morrn, ska även stryka då med - KLART!!!!
 
Idag fyller även min kära vän Eva år!!! Grattis gumman på födelsedagen! Hurra Hurra!! Hoppas du har haft/får en fortsatt skön födelsedag!
 
Nu sitter jag då här med en kopp kaffe - ska ta mig an ett av köksskåpen bara med - massa spritflaskor där - och tomma plastlådor..Vet att i några av flaskorna är det slut - varför i helskotta ställer man in dem igen då?? Haha - man e ju kul ibland alltså..Så en rensning där med, sen är det nock!!! Ska bara slappa och kanske se nån film sen, vi får se - o äta med såklart - vad tror ni om mig va ;)
 
Video idag - Higher med Taio Cruz & Kylie Minogue, ha det gott.
 
 
 
Tjing

Jä.........ligt irriterande..=(

 
Helt riktigt....
 
Sovit rätt hyfsat, vakna vid 7 snåret - då var sonen redan vaken då ja - näe, han kan inte somna om, utan går upp i stället..
 
Efter frukost kom jag på att ÖB:s reklamblad kommer ut idag - alltså finns det redan på nätet kanske? Japp, det gjorde det - och OJ - de sålde jackor för 199 spänn - DET är överkomligt pris det! Sagt o gjort - lite kamning och tvagning och 10.15 stod jag på ÖB.Gick o småkika sådär allmänt, alltid är det nåt som åker ner i korgen - bort till avdelningen för kläder o lite annat - jaha? Barnoveraller hängde det där - men inga jackor?? Fick tag i en personal som tydligen vaknat på fel sida.."Du ursäkta - jackorna som var i annonsbladet - var är de - eller har ni inte fått dem? "Nädu, de har INTE VI.." Ehh..Nähä?? Så jag måste åka till Skövde då alltså för att få tag i jackan??" Jadu, det får du göra då.." blev svaret... Men va i helvete....
 
Det pratas om att man ska värna om Mariestads Handel o handla på hemmaplan - KISS MY ASS säger jag...Varför - och återigen varför öppnar de inte en ordentlig ÖB i stället - finns hur många tomma stora lokaler som helst i stan - hälften av grejerna finns ju inte här?? Likadant med andra affärer i stan - sortimentet är urkass - vad måste du göra då? - Jo ÅKA TILL SKÖVDE el nån annan stad i närheten..Dessutom kan de byta ut en del butikspersonal som finns i affärerna med - Otrevligt jävla folk som går o struttar o tror de är nåt, blaha blaha säger jag..Nä - finner ingen anledning att värna om nån handel här - folk har tagit upp massa olika förslag för att få det bättre - men då blir det NEJ..Lustigt tänkande va..Verkligen...
 
Jag åkte hem tomhänt då kan jag säga - plockade lite här hemma, skalade potatis och stekte fiskpinnar till middag med massa såååååås - nam nam kaka..=) Lite kaffe på det och sen kl 15.15 har jag travat upp o ner i tvättstugan också - ska ner om en stund o tömma sista maskinerna, sen får det törka till senare ikväll. Rätt taskigt väder idag med - just nu tror jag det regnar - är ju kolsvart ute men ser att det är blött på fönstret - blåser en del gör det med.. Jaja - det får bli vad det blir..
 
Lite i magen till aftonen, ta hand om tvätten - se på Hela Sverige Bakar - idag är det pajer - spennande spennande! Video idag balla countrybruden Reba McEntire med Turn on The Radio..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0