Vad i helskotta??

Dingeli Ding med benen...=)

Det regnade när jag la mig igår - men vad vaknade man upp till i morse?? SNÖ - otroligt..Hur är det med klimatet??? Allvarligt talat? Det måste ju vara totalt kaos i den världen...

Sovit rätt hyfsat i natt men vaknade med skallebank, gillas INTE..Avskyr att ha ont i skallen - men det kommer från nacken, mitt diskbråck jag har sitter där - och har hållt i sig hela dan - har väl legat taskigt förmodligen, eller spänt mig, då kan det bli så, inte så möe att göra åt inte..

Sonen har varit tyst också i natt faktiskt - fortfarande sväljer han som en kärring, men ingen feber i dag i alla fall - får hoppas det håller i sig så och inte blir nåt mer. Snuva o halsontet sitter säkert i lite till, men allt har sin ände - och korven den har 2 - som farsan alltid sa...=)

Så vi åt mysfrukost i morse - sonen hade lite körigt ja med att svälja och det tar ju sin stund innan han får i sig käket - men ner kom det - och ingen brådska har vi heller..Sen efter påklädning gjorde jag mat - Mexicana och ris - och det fick sonen i sig också - sen lite kaffe o glass på det. Solen har nu strålat ett bra tag och av snön som föll - inte ett spår - nä den skiten vill vi inte se mer va? Blåsigt har det dock varit - men man ju inte få allt, eller hur?

Såg ni Let´s Dance igår..Hoppsan Kerstin - jag satt inte slaviskt o titta faktiskt, men 2 kolla man ju in:



Marcus Schenkenberg....



Anton Hysén...

Mjauuu säger man då....Förstår att Tony Irving haft Schenkenberg på väggen - hahahaha...tror att han satte den i taket jag...=) Och Hysén ja - den gossen skulle man ju inte tacka nej till inte - men sorry tjejer, han har klivit ur garderoben och är icke tillgänglig för oss - skit också...=)

Jahaja - är fruktansvärt förvirrande detta med sommartid - kl är snart 18 - men känns som 15 typ - inte bra det där, jag är ju lite virrepanna ändå jag - behöver ju inte späda på det ytterligare..

Idag satt vi o snacka frisyrer jag o sonen - han är långhårig nämligen, jag sa att " du får ta lite vax eller gelé i håret vet du o kamma allt bakåt..ELLER - varför inte en 50-tals frilla som de har i.....GREASE???" Så därför mina kära konfirmander - här är en höjdare alla kategorier - nämligen ur filmen Grease, Greased Lightning..I denna så får man veta precis hur man gör en klassisk 50 tals frilla med diverse tillbehör och så den lilla knorren på slutet...Hahaha...Ha det gott.



Tjing

Sjukstugan har åter öppnat...=(

Jupp - tycker ja me...

Jag tror att FAN är lös...Nu är sonen sjuk - IGEN...Började igår kväll med ont i halsen och ont i huvudet..Vid 22.20 ropade jag på honom att nu var det time att sova - inget svar - jag ropa 4 gånger, inget svar.."Jädrars att inte höra, nu sitter han med lurarna på sig igen..." muttrade jag och in på hans rum...Så var det inte alls - där ligger min son, fullt påklädd med morgonrock på sig uppepå sängen - datorn och lampor är på + klockradion - och sover som en stock...Då är han inte bra kan jag säga..Fick upp honom o ner med honom i säng igen..

Ställde klockan i morse ändå - men nä...38.5 i feber, ont som attan i halsen - snuvig och skallebank..Hans fröken vråla NÄE!!!! i telefon när jag ringde i morse..Ja kära nån..Det tar inte slut skiten..Tur ändå att nationella i matte är gjord, och det är lov nästa vecka - MEN..trist om han skulle vara dålig då såklart. Jaha, det är bara att vänta o se vartåt det går...

Varit kyligt ute idag tycker jag, blåsigt, men det har dock mojnat lite har jag sett. Jag har kammat mig, tvättat mig o kommit i kläderna - DISKAT minsann ja...japp, hon kan ibland...Stekt blodpudding som t o m sonen fick i sig - 3 skivor av - inte pjåkigt..Lite kaffe och sen har jag suttit här..Peppat dottern också som är i en liten svacka - mycket nu - och då blir det ridå ibland..Men sånt är det, hon kommer igen, det vet jag.

Såg ni Biggest Looser Finalen igår?? Herregud säger jag...Inga dåliga förvandlingar må jag säga - men vad synd jag tyckte om Michael - 0,2 % från att vinna..Att Ralph skulle ta hem det var nog ingen tvekan, men det var ju så nära! Skit tycker jag att 2:an inte får nåt pris - orättvist..eller hur? Hoppas de håller i sina "nya" liv nu - det är dom värda efter allt slit..

Dåså - ikväll börjar Let´s Dance..Är inte riktigt på humör att titta på det ikväll känner jag - men vi får se - några timmar dit, jag ska försöka få i sonen lite kvällsmat med - kanske skulle ta mig en pilsner också...Ja, så får det bli!!

Idag blir det Def Leppard - Hysteria - och det kan man säga, man blir nästan hysterisk på detta..Texten i sig handlar dock om kärlek - såklart - men titeln passa bra..Ha det gott.



Tjing

Inte ett skvatt

 Typ...=)

Ska skriva en bok tror jag - "Hur man INTE sover" ska den heta - där jag kommer ge tips o råd om sömnens bra och dåliga sidor - ni köper väl den när den publiceras???? Jag ska naturligtvis ha ett ex - GRATIS - och den ska jag ge till min son som sen får ta boken och dänga den det hårdaste han kan i skallen på mig - då sover jag nog! =)

Och eftersom det är kasst med att ha ögonen stängda om nätterna, så blir dagarna vääääldigt sega ibland..I morse hade jag en vision om att disken skulle göras och stryktvätten skulle tas tag i - men GÄÄÄSSSPP....Suttit i princip som en idiot vid tv-n eller datorn - nej ingen powernap idag heller - tror ögonen har ställt in sig på ÖPPNA idag så inte en chans till en liten blunder inte..nåväl nåväl - vad gör det om 100 år - inte ett skit.

Har också scannat in lite fler kort - skojigt är ordet, vet inte om ni ska få se nåt kanske...Ok då:



5 år tror jag att jag är och här ska man STÅ och köra då ja - ser ut som en liten busunge - och det var jag med..=)

Ikväll gott folk är det FINAL - i Biggest Looser Sverige - synd är bara att de i förväg har visat trailer från finalen så man fått sett hur de ser ut..och det är man ju inte beredd på direkt så man hinner titta bort..Spännande ska det i alla fall bli - vet inte vem som vinner - jag tycker de alla är stora vinnare som lyckats så bra - tycker ni inte det? Men ska jag tippa nån - så blir det nog "Terminator" Ralph Nicolaisen i alla fall...men men, vi får se!

Idag lite ösa - så man vaknar menar jag...Whitesnake med Give me all your Love Tonight..Ha det gott.


Regn

Trööööttt...

Näpp - inte mina nätter just nu det är helt klart - det är ett evigt vaknande och rantande upp o ner, och jag ligger inte bra och fan o hans moster...

Och dagen har varit därefter faktiskt...Slö..Idag var det en kam genom håret - lite tvagning och sen har det inte blivit gjort möe mera - vek tvätten i alla fall - men nä - inte strukit. Regnat har det gjort idag också - och då går luften ur en ännu mer - det blir ruggigt direkt tycker jag. Fåtöljen har fått sig ett besök, slumra väl ett tag, men det är ju konstigt, telefon ringer minsann inte annars - men när jag sitter där, då rings det minsann..Men så brukar det ju vara, sitter du på dass - då riinger det - duschar du - så ringer det...=)

Sonen har efter skolan åkt till en kompis och hade sånt oflyt såklart att han fick cykla hem i ösregnet - nåja, det var ingen jättelång bit, men blöt blev han i alla fall. Och när vi pratar telefon - det är störningar på den här nu, det är några som försökt ringa men se det går icke - driftstörning pågår, blir klart när det blir klart..

Ikväll lite Greys Anatomy - jag väntar annars på att det ska bli torsdag kväll jag - Biggest Looser Sverige Final, synd att de har visat på trailer hur de ser ut - skulle ju vara surprise tycker jag. Lite mat i magen med ska det bli - och OJ, nu skiner solen helt plötsligt...Nice!!

Idag enligt önskemål Erasure med Abbalåten Take a Chance on Me..Haha, riktigt käck, hade jag inte sett själv..Ha det gott.



Tjing

En plupp som sa plopp...

 Hahahaha...=) "oj oj oj oj oj..."

En mycket kass natt vad det gäller sömn - sovit i 1 timmas pass - tror jag, vaknat och frusit så jag skakat??? Men hade ändå täcke på mig - vaknat och varit totalt genomsvett?? Inte NÅN sovställning passade Anderssonskan heller - det gjorde fanimig ont hur jag än la mig..Ja ibland är det riktigt kalas vill jag lova..

Upp i alla fall måste man ju, åt frukost med sonen - under tystnad - som alltid - och sen skulle jag ta av mig glasögonen och gno mig i ögonen lite - jaha - "plopp"!!! Va fan....Jaha....En av "plupparna" som sitter på glasögonen vid näsan - plopp i kaffet då ja...Jamen - i kaffet???? Åhh...Jaja...Hade inte tänkt göra ett skvatt mer idag annars än att tvätta kl 16 men nu var det då iordningställande och upp på cykeln och ner till optikern..."Jag tappa den..." =)..Fick 2 nya och nu är allt fit for fight igen. Och när jag var i stan - handlade jag också - när jag ändå var där..På cykelturen hem så mötte jag dottern och en kompis - de var ute och gick dom i det vackra vädret.

Efter hemkomst lite lunch - och eftersom man inte nannar om nätterna just nu - en powernap i fåtöljen en halvtimme - som ny - nästan..=) Kaffe och så delade jag o sonen på den sista tårtbiten som var kvar - och sen ringde telefon - jamen tjena - då var det syster yster som ringde och förgyllde eftermiddagen lite! Allt bra där, "som vanligt" som hon brukar säga..=) Och det är ju bra!

Har nu tvättstugan då - till 20 ikväll, idag ska jackor tvättas med - kan man hänga in vinterjackorna nu eller?? Just nu kl 17.01 är det 17.7 grader ute här - MEN..såg att "vintern" skulle komma tillbaka till helgen...Näe - det tror jag icke på - och det gör inte ni heller - nu får det vara bra!!

Tvätt - kvällsmat som troligen blir spaghetti och köttfärssås - har inte bestämt 100 % än - det blir vad det blir - och sen ska jag försöka sova kanske? Får nog ta ett sepåfan piller så det går att ligga som folk i alla fall..Skitkropp som inte alls vill leva det liv JAG vill..

Idag en 60-talare igen, Petula Clark med Downtown. Ha det gott.





Tjing

Måndag

Skönt..=)

Tog en liten värkis igår kväll innan jag la mig - ryggen spökar nu som fasen när jag ska ligga ner - men i natt blev det hyfsat med sömn - dock är man inte riktigt människa precis när man vaknar men kaffet fixade till det.

När sonen gått så dök jag i - just det - badkaret, där låg jag i det varma vattnet i tystnaden och slappade ett tag - skönt är det faktiskt, det onda man har försvinner en stund åtminstone..Sen satte jag igång med värsta skrubbningen, gör det emellanåt med, jäsiken va det rivs, men skönt sen, och sen lite insmörjning på det så blev man len i huden som en barnrumpa.

Ganska bra väder i dag med - dock lite kyligt i morse, bara 2 grader, men vartefter så har det mulnat på lite faktiskt - men såg ni väderrapporten i morse på Tv4? Hahaha, Maria Montazami den söta härliga människan var väderpresentatör och som bara hon kan så får hon till uttryck som för evigt kommer vara ihågkomna, vad sägs om: ""Titta här för er som bor i södra Sverige, lyckans ost. Ät lunchen ute och fram med vårjackan!!"..Hon gjorde det bra ändå - det är nog inte lätt det där heller, eller vad tror ni?

Till lunchen idag tänkte jag göra omelett - jag hade massa färska champinjoner i kylen och lite korv, stekte jag det och sen skulle omeletten göras - var inte min dag idag att göra det ne - fastna hela tiden så det blev äggröra istället hahaha...Det är ju gott det också i och för sig - men ibland fastnar det som sagt fast man gör som man alltid gör..Jaja, det gick utmärkt att äta och gott var det med! När sonen kom, lite snack och sen kaffe och en tårtbit som var kvar sen igår. Sen ble jag såååå trötter så ögonen for nästan ihop - det blev att tvärsomna i fåtöljen det ja en timme, men nu är ögonen uppe igen!

Såja, denna dagen gjord med - i kväll Sofias Änglar och attans - Det okända har tagit uppehåll..=( I morrn lite tvättstuga inbokat, i övrigt blir det som det blir.
Idag ska ni få nåt jag blir sådär happyface av - kanske har ni sett det förr - men här har ni i alla fall "battle" mellan The Temptations Vs The Four Tops live Motown..Jag blir skitglad varje gång jag ser detta och man kan inte sitta still heller..Titta och njut! Ha det gott.



Tjing

Städ & Tårta

Jag i förmiddags...=)

Lite orolig natt - ryggen har spökat lite så jag låg inte bra alls, men men, vid halv 9 klev jag upp i alla fall.

Efter kaffe och smörgås så satte jag igång - gjorde mellanlägg till tårta - diskade upp och när jag ändå var igång så städade jag hela skiten med, damma, dammsög och torka golv..Pust och svettigt..Men nu var det gjort till nästa gång. Kom i kläderna till 1 i alla fall, käkade lite lunch, tog en lur i fåtöljen och sen var det dags att skrida till verket igen - nu skulle tårtan garneras. Och jag tycker det ju är SÅ roligt - att spritsa - jag kan spritsa och spritsa - och denna tårtan fick sprits så den teg...hahaha...



Oh så chic va? Jag har en konstnärlig ådra nånstans tydligen..Vem var nu tårtan till då? Jo, exmaken fyllde i torsdags så barnen, svärmor o jag firade här i eftermiddags, tårtan gick helt klart att äta, ex-maken fick paket och allt var frid o fröjd. Allihop, utom sonen då såklart har precis åkt hem till sitt - dottern var redigt bakis idag så det blev pizzerian nästa..=)..Ungdomar.....=)

Vädret har varit kalas idag med, städade av lite på balkongen också, nu fattas det ju bara lite blomster därute med, men det får vänta ett tag i alla fall.

Ja, idag är det då ljusare längre eftersom sommartiden börjat - lite gött samtidigt som det är förvirrande, man tror klockan är si och så är den inte alls det utan mycket mer. Lite kvällsmat ska vi väl äta sen sonen o jag - får bli snikvarianten - korv med bröd, men det är ju inte illa det heller nån gång ibland. Många som satt igång o grillat nu i helgen har jag sett och läst, det är inte dumt det, här får man ju inte grilla direkt, en del går ut på gården och grillar, men det är väl inte min grej riktigt.

Happ - jag tycker jag varit lite redig i alla fall, ingen stryktvätt har jag heller - men måste tvätta i veckan som kommer - attans, men med mitt nya strykjärn så går det ju som hejsan sen.

Vad sägs om lite Beach Boys idag från 1963? Surfin´Usa blir bra va, och kolla in dansen, vad säger man? Läckert är ordet..=) Ha det gott.



Tjing

Penntricket....=)

Jag hamnade i himmelriket...=)

Herregud...VAD hade bästebäste vännen med sig????? Jo San Miguel öl...Jag bara vråla när hon satte dem på bordet..Hahaha - och det var absolut tvunget att förevigas!!! Dessa godingar får man inte ofta inte! Jamen Hallå - den satt som en riktigt bra smäck kan jag säga! Och vilka minnen de uppbringar - dessa bärs drack vi jämt förr - det var stadig beställning typ på systemet varenda helg på 80-talet när man var ute i svängen - och stadig beställning när vi åkte till Mallis - fanns inget annat att dricka för oss helt enkelt..Så det var surprise riktigt!!

Vi hade en mycket trevlig kväll, som vi alltid har när vi ses, vi käkade, och så käkade vi lite till och njöt av varje mun av ölen såklart - tyvärr tog den raskt slut - men då gick vi på ett annat märke - hahaha...Vi har pratat skojigheter som t e x då överskriften - Penntricket - jag ska icke avslöja vad det är - jag hade inte hört talas om det i alla fall, men ni kan ju få en chans att klura ut det..vi har pratat tråkigheter o allvar men mest såklart har vi skrattat - i mun på varandra - ja, helt enkelt en kalaskväll! Bästebäste vännen gav sig strax innan 12 - jag var uppe 1 timme till drygt, sen hoppade jag i säng och somnade rätt gott faktiskt!

Vaknat 1 gång vid 5.30 - toa - all öl - men tillbaks till sängen och vakna sen 9.30...Liiiiite segt var det men när jag fått i mig kaffet så var det som vanligt igen! Gjorde mig i ordning och tog en cykeltur till Netto, lite kallt i vinden än - men solen har strålat hele dan. När jag stod i kassan ringde mobilen - dottern stod hemma hos mig hon - men jag var ju klar i stort sett så hon väntade tills jag kom hem. Vi käkade och snackade lite, sen skulle hon vidare med kompisar. Jag kokade mig lite kaffe och satt vid datorn en sväng - slumrat en halvtimme i fåtöljen med - och nu sitter jag här då. Ska väl ta mig nåt i kväll - har ju tacopaj över sen igår så det får det bli. Och hörni!!! GLÖM INTE:



Klockan ska fram 1 timme - det är sommartid från och med i morgon!!!!

Dåså gott folk, det var allt så länge - idag Ben E King med Stand by Me - tyvärr vet jag inte vilket år - men det kvittar ju! Ha det gott.





Tjing

Fredag

Japp! =)

Vakna av helvetesmaskinen i morse ja - sovit alltså!!

I kläderna i hyfsad tid idag - solen strålat, varit rena våren idag med, jag satte i alla fall igång och förberedde maten till ikväll här - bästebäste vännen kommer hit och käkar och så dricker vi vin och så fnissar vi - ja - eller varför inte gapflabbar? Det brukar vi göra när vi ses, gapflabba..Vi har roligt vi minsann! 27 år har vi varit bästebäste..Inte klokt, tyvärr ses vi ju inte jätteofta fast vi bor nära varann, men så blir det ju, men när vi ses har vi desto skojigare! Så det ska bli jättetrevligt att hon kommer!!

Sonen ska till sin far ikväll här också, vi får väl se vad de hittar på. Tja, detta inlägg blir ju inte så långt idag då - kanske blir längre i morrn - får väl tala om hur kvällen förlöpte kan jag tro..

Hoppas ni alla får en lika trevlig fredagskväll som jag - idag tar vi lite The Beatles med Twist and Shout. Ha det gott.



Tjing

Släng släng...

Svisch bara..=)

Lagd Annika sov i natt - vakna liiite före helvetesmaskin..

Idag har det varit riktigt riktigt vårväder! Jag har haft (det jag sett) 16,7 grader i skuggan, det är inte dåligt det! Men lite för tidigt va att gå i T-shirt tycker jag som jag sett både ungar o vuxna göra, det var lite överkurs faktiskt..

Var i kläderna hyfsat och ja just det - VEM FAN ÄR DET DÄR??? undrade jag när jag gick förbi spegeln..Haha, det var ju JAG - färga ju håret i går ja - sååå var det! =) Ja, det blev inte dumt, har fått så fina kommentarer på FB, så tack tack! De som känner mig jätteväl - vet att mitt hår brukar vara mitt lilla skötebarn - har alltid varit och kommer väl alltid att vara - gud vad jag hållt på i mina dagar med locktänger och gud vet vad för det ska bli PERFEKT, inte ett strå fick ligga fel och gud nåde den som bara RÖRDE mitt hår...hahaha..SÅ nitisk är jag inte idag - några småtakter sitter i, men inte alls som förr - tur är väl det kanske? =)

Fick ett slängsläng ryck idag också - har haft en megastor hög med papper inslängd i bokhyllan - så idag - nu eller aldrig - ATTACK!! Och i den högen låg ALLT kan jag nog säga, från journalpapper, skattsedlar, gamla räkningar, papper från när min moster gick bort - till papper som jag kladdat på..??? Jaha - man är ju inte klok alltså...Men - högen är rensad, en hel kasse med skräp - bort med det och sen är resten insatt i pärmar ja..Så fiiint det blev, borta, ingen hög, ingenting!! När jag ändå var i bokhylleregionen så strök jag tvätten det lilla som var också - för strykbrädan står intill där, så då var det gjort också! Jädrars vad det går va! "Hur mycket kan sjukpensionärerna rensa egentligen??" ja, det är den frågan vi ställer oss här idag...Men får nog återkomma senare med exakt svar på den frågan..=)

Har även pratat med 2 goda vänner idag på telefon, det är alltid trevligt! Det har blivit prat om ditten o datten - och ett gemensamt ämne hade den ena goda vännen o jag - att läsa kvällstidningarna är snart ett enda stort BANTA - ÄT DET - LUFSA BORT KILON, SÅ GÖR DU..Puh...Hon är sjukpensionär precis som jag - har skador och operationer bakom sig, precis som jag - och har begränsad rörlighet - precis som jag - och vi är båda sjuka tjockisar - ja, jag skriver det, för så är det..Tyvärr så kan vi inte röra oss i den utsträckningen vi vill - hjärnan vill massor, men kroppen säger stopp, och eftersom vi inte kan träna och röra oss som andra, så går vi upp i vikt, det säger ju sig själv - men för det sitter vi inte o smockar i oss mat hela dagarna, jag äter i alla fall inte sämre än nån annan, jag gottar mig när jag vill, och äter inte konstigare än andra..Men vi är ganska lessa på dessa artiklar, det är ju inte annat snart - vilken hets hela tiden om vikt o mat..Herregud, och det ska gås så snabbt du kan, helst med vikter också för det ska ge bättre resultat - innan frukost..Aldrig i livet säger jag - men en del människor med andra åkommor MÅSTE röra sig och träna lite för att deras sjukdom inte ska bli sämre, typ de som har ledproblem och så t e x, men min åkomma gör att skulle jag hålla på hela tiden - och det orkar jag inte heller i och för sig - så straffas jag för det med mer ont - så helt sonika - vi gör vad vi orkar och kan, that´s it, för vi klarar inte mer. Jag skulle jättegärna vilka gå på gympapass, aerobics och zumba men tyvärr..Så är livet, nåt man får acceptera och leva efter, så var det med det.

Nåväl, på tal om vikt då så är det Biggest Looser Sverige i kväll - näst sista avsnittet - vilka går till final?? Jag håller på Raffe i alla fall, en mysig figur och som har gjort en jäkla viktnedgångsresa..Ska bli spännande och se hur alla ser ut nästa gång när det är den stora finalen, slår han KF:s resultat tro med att ha gått ner mest, KF gick väl ner 75 kg sammanlagt om jag inte har fel - Raffe är väl uppe i 50 nu - ja, det blir spännande i alla fall. Så det ska det tittas på och lite kvällsmat, sen var det natti natti!

Vi fortsätter väl lite till på 50-60 tals musiken tycker jag  - idag får ni Jan & Dean från 1959 med Baby Talk..Kvalitén är lite dålig, men vad gör det? Och kolla in skorna - är de inte lite väl stora?? Tycker det ser ut som vita tegelstenar jag..=) Ha det gott.



Tjing

Lite vårkänsla =)

 En liten buffé med vårblommor.. =)

Vaknat av hostanfallet Allan bara sådär - sen har jag sovit igen..

Idag ska jag tala om för er att:

1. Jag var påklädd, tvagad och klar INNAN 9.45!
2: Disken var avklarad till 11.30

Mm mm mm...Vad säger man - inte dåligt va? Det är nog vårkänslor tror jag - kanske..=) Var lite trist i morse förvisso - men vartefter dagen led så blev det riktigt kalasväder. När sonen kom hem så tog vi en cykeltur lite kors o tvärs - och jäsiken vad varmt - vi hade ju såklart för möe på oss så vi svettades allt - men riktigt skönt, lite blåsigt och motvind på sina ställe, men men, man kan inte få allt. Efter vi kom hem kom dottern hit då och tog sig an färgning av mitt hår. Köper en färg hos frissan som är så himla bra, "den sitter som en smäck" som hon brukar säga..Och inte blir det fula utväxter av den heller..Såhär blev resultatet:



Inte så illa faktiskt, ljuset gör sig ju inte riktigt här nu då kvällstid i form av lampor, men jag tror inte det finns några gråa uslingar kvar...och fasiken vad långt hår jag har fått med!! Japp ..Gillar´t..

Dottern har nu gått hem till sitt - jag ska skriva detta bara - sen är det lite kvällsmat och Greys kl 21 på tv-n, sen var denna vårdag slut. Vädret ska tydligen bli ÄNNU bättre i morrn, så trevligt!!

När jag stod o diska idag så hade jag innan bara stuckit in näven i min cdhylla och tagit en skiva som jag satte på i köket - det var min "Oldies" skiva - alltså massa 50-60 tals musik som är så gött att lyssna på, inte kan man stå still och inte kan man låta bli att sjunga med heller..Så idag lite "gammal" go musik..Vad sägs om The Four Seasons och Big Girls Don´t Cry? Haha, älskar den - kolla in pianisten - han ser ut som Lurch (stavas det så?) i Familjen Addams om ni kommer ihåg den serien - "You raaaang" sa han ju alltid...och kolla in brallorna - lite för korta va? men vad gör det, superhärlig musik är det. Ha det gott.



Tjing

Klippning, handling och Oboypulver...

Sicken söt liten frisörska..=)

Sovit som en stock - jaha - trevligt!

Upp och skicka sonen till skolan, bäddade och plockade lite, drog en kam genom håret och tvätta mig - på med kläder och upp på cykeln och iväg - till hårfrisörskan! Japp, hon hade saknat mig, det märktes på håret med, men det var inte så farligt i slutändan. Toppning blev gjord men luggen fick ge med sig en bra bit, från hakan upp till näsan i alla fall..Skönt, man känner sig nästan som en ny människa när man varit där - även fast man inte klippt så mycket. Därifrån till mataffärn, satte in matpengar och handla lite smågrejor bara - hem via dottern som ville jag skulle kolla en sak.

Hem o packa upp, åt lite grann, tog en kopp kaffe - sonen kom hem - lite dator ett tag och sen sms:a bästebäste vännen - nu var det dags att handla igen - de större sakerna jag inte får med mig på cykel. Först till bagarn - köpte bröd medans hon gjorde ett annan ärende - sen ner till mataffärn - vi strosa o handla och packa in i bilen o så körde hon hem mig. Tack söta A för skjutsen, det var snällt!

Sonen mötte upp utanför som bärhjälp, det tackar vi också för - upp och börjar packa upp - och jag sätter väl till ett illvrål - får fullständigt frispel - för jag HATAR HATAR HATAR sånt som hände!!!! Påsen med Oboypulver hade spruckit i kassen....Oboy ÖVERALLT - och det ryker ju inte lite heller - wseöätjghfhbvhkshdfgsg!%###> amalia och bomber o granater!!!!! AAARRRGGGHHHH - GAAAHHHH - såpass avskyr jag sånt där...Fy fy fy - och lite till...Alla matvaror täckta med ett fint lager pulver - hela kassen full i botten - men sen jag lugnat mig ett hekto fick man sak för sak plocka upp o torka av - kassen skakades i badkaret - sonen gjorde rent - men nu tycker jag ÄNDÅ det stinker Oboy överallt...GRRRRR säger jag..Nåja, Shit Happends som man säger - eller hur?

Men nu var det fullt i skåpen igen som räcker ett tag - det är ju finemang det! Och nu satte jag mig här då och fick ut mina aggressioner på print också - va fiint...=) Känner mig rätt tillfreds nu alltså - klappat - klippt - o klart! Suveränt.

Idag ska ni få lite man blir glader av - nämligen dans scenen ur Footloose från 80-talet med Kevin Bacon i huvudrollen - en klassiker - nu har det kommit en ny version av Footloose anno 2011 - också den jäkla bra, den tar vi en dag också! Upp o stuffa nu - ha det gott.



Tjing

Usch...

 Håller med föregående talare...

Jag undrar: VAD är det med MÅNDAGAR som gör att livet känns som en pissruska i motvind??? Tvi vale och fy f....n rent ut sagt..Finns inget vidrigare dag alls - möjligen söndagar eftersom det snart är denna förbaskade måndag...Och så ringde helvetesmaskinen på det också..Lovely...NOT

Sonen kom i väg till skolan - jag satte igång att bädda och plocka i ordning och var alltså klart med det redan 8.15 - för jag TÄNKTE ju cykla och handla och jag TÄNKTE ju ta den lilla strykhögen så det var gjort också!! Nä....Vad hände här då??? Fullständigt nollad - suckandes och blaha blaha och det blev inte nåt med nåt - så kom jag äntligen i kläderna 11.55...GÄSP...Snö också och i morse när man kom upp och så blåser som attan...Nepp - jaggerfaniallt dag idag helt enkelt..

Dottern kom hit dock en stund på eftermiddagen och förgyllde tillvaron, åt gjorde hon ja - och så blev vi sittandes i köket och språkade om ditten o datten - lillebror var även med när han väl kom hem från skolan. Sen gick hon hemåt, för hon skulle ha en som kom o titta på lägenheten, och sen är det massa plugg som gäller ett par dar - 48 timmars tenta tror jag det hette, ja hoppsan Kerstin - hur låter det gott folk?? Inget stressande alls va - nä inte det minsta tycker dottern och hennes studiekamrat - vi får väl se hur de ser ut när de är klara - uppspärrade ögon och går som zoombies typ..Inte lätt att vara student inte...

Jaha, och så var det kvällen igen, vilken tur - då går denna skitdag över rätt snart då..Kvällsmat och Sofias Änglar som idag handlar om en mamma som har en whiplash skada med ständig värk dygnet runt - hon ser inte sjuk ut det minsta, "för det syns inte utanpå ju"! Varför ska hon ligga där o vila för??? Tja, mitt syns inte heller utanpå och jag har också värk JÄMT, man kan möjligen skönja nåt av alla de ärr jag har överallt på kroppen, annars inget..Sånt som inte syns kan göra jävligare ont - mer än ni anar än det som syns - men det fattar inte en del människor som borde byta 1 timme med mig så ska vi se hur jävla kul det blir.... Sen är det också Det Okända - spöken som bråkar lite - skojigt, både tror o iinte tror på det där..Och så lite i magen såklart..I morgon ska jag klippa mig faktiskt, nej, jag ska INTE klippa av mig håret - ska toppa det men luggen får jag ta en bit på - den räcker nedanför hakan nu =)..Och så ska jag handla lite med då...haha..

Idag lite show - från filmen Burlesque med Christina Aguilera och Cher - Show me how to Burlesque...Har ni inte sett filmen så gör det - Aguilera är magnifik - vilken röst hon har..Ha det gott.



Tjing

Tvätt & Städ

 Läcker donna..=)

Vaknat 3 gånger i natt men bara varit uppe 1 - drömde lite mysko - så kan det bli..

Klev ur bingen runt 9 snåret i alla fall, käkade frukost, kom i kläderna hyfsat, hade tvätt tid idag kl 12 - men det var ledigt redan vid 11 så jag satte igång då. Ett spring upp o ner några vändor, åt lunch emellan, vid 3 snåret vad det klappat o klart i alla fall. Var inte jättemycket tvätt, så det var snart gjort. Tog fram snabeldraken också och dammsög, damma lite grann också. Tog mig en kopp kaffe och suttit vid datorn lite också.

Tänkte åka o handla nu ikväll med ex-maken men hoppar det - jädrar vilken skallebank jag fick - tog mig en tablett och la mig i fåtöljen o slumra lite. Nästan borta, bara lite dovt sådär - kan nog komma av att jag burit tvättkorgar idag, det sätter sig i nacken och sen får man ont i skallen..Jaja, handla gör jag imorrn i stället, orkar inte fara iväg nu, så det får va. Sonen kommer väl sen då också, sen lite kvällsmat, ska göra spaghetti o köttfärssås faktiskt, kände för det.

Dåså - varit lite redig i alla fall tycker jag - idag lite Status Quo - de kommer ju till Törebodafestivalen i sommar, jädrar va skoj det vore att gå på det - men det lär väl va så mycket folk så man varken hör eller ser..Här en lite ny låt - Two Way Traffic - och nåt konstigt såg jag...Va fasen, Francis Rossi utan tofs???? Nåja, gör ju inget, de är bra ändå. Ha det gott.



Tjing

Lördag

Oj, lite bling idag! =)

2 x upp - sen har jag sovit.

Vaknade till en regngrå dassig dag, dock flera plusgrader ute. Käkade frukost, rev ur sängar och allmänt plock.

Dottern har jag fått iväg till doktorn idag - kan ju inte äta och svälja, så nu fick morsan ett nog - ex-maken körde ner henne till Jouren och jajamen, ett halsprov som var positivt, halsfluss alltså - så en unge till då som ska äta pencillin - jamen det är ju för käckt - är det inte bra nu tycker ni?? Joo...tycker nog det.

Käkade lite lunch, har kollat på skidskyttet, plockat in stryktvätten - åkte till närbutiken och handla lite kräm och youghurt o glass till dottern, det är väl i princip det hon kan svälja än, man måste ju försöka äta nåt i alla fall, annars får man ju inte krafterna tillbaks. Var lite kyligt i vinden med cykeln, men det var ju inte så långt så jag klara mig ändå.

Har precis stoppat in marinerad kycklingfilé i ugnen, kan det sköta sig själv där ett tag - tänkte ta lite potatissallad till, inte så dumt faktiskt - en pilsner får det nog bli med. Var nere och boka tid i tvättstugan också till i morrn, 12-16, kände inte riktigt för att ha uppställning kl 8 i morrn bitti..=)

Snabeldraken fick vara ifred idag hörni - nåja, en dag i morgon med, får väl ha tvätt-städdag då i stället, det går ju det också.

Dåså, kvällen blir lugn, inget vidare på tv i min smak, kanske skulle titta på nån serie kanske, har ju stannat av totalt i det sen jag såg NCIS - men jag har annat o glysa på =)

Idag lite ösa - har nog lagt ut den förr - men är en av de bästa liveversionerna jag vet med Van Halen..Så här är de med Why Can´t This Be Love. Ha det gott.



Tjing

Lite gjort

Denna både rörde sig o glittra...=(

En riktig pest natt faktiskt - ett jädra hostande och upp o ner, det retar i halsen jädrar emellanåt alltså..Och precis när man tror det är grönt - nä, då sätter man igång igen..Sånt är icke skoj..Så ni hör - här blir det sömn lite då o då..

Idag ryckte jag upp mig i kragen faktiskt - diskade och lyssna/titta samtidigt på Skidskyttet, har ju tv-n bakom mig så jag kan hänga med - och disken tog sin stund ja..Hujedamig - att man inte kan diska innan det blir överfullt överallt?? Sen tog jag mig an de sista i strykhögen också så nu va det gjort med!

Ringde min kära storasyster som har legat på operationsbordet för första gången i sitt liv - allt hade gått bra men hon hade ont överallt sa hon och var inte så otäckt som hon trodde det skulle vara. Ringde henne dagen före operation och talade om lite om ditten o datten - i Spanien är de inte så till över sig att de informerar om saker o ting som de gör här - jag sa till henne då att du kommer ha ont överallt typ som träningsvärk - och det stämde ju..Men som sagt, allt hade gått bra och hon piggar nog på sig i dagarna - ett ingrepp är ju ett ingrepp hur litet det än må vara. Så det blir nog bra.

Sonen ska nu i helgen till sin far - är ju inte "hans" helg egentligen men de har gått bort så många pappahelger p g a sjukdom här och där och resa, men nu äntligen så ska det bli av - och nästa "ordinarie" helg med då, det kan ju bli sådär ibland - vi har ju inte haft tur direkt med dessa sjukdomar - men nu ska det väl vara finito tycker jag. Ex-maken ska köra ut mig till Willys och Öb en snabb med sen när han hämtar sonen - det är en bra jäkla bit dit ut att cykla - och det gör vi ibland på sommaren - men idag ska jag ha stora saker och de får inte plats på cykeln..Sen ska jag nog softa ikväll bara - i morrn ska snabeldraken få jobba lite med - den står o glor på mig i vardagsroom, och så ska all stryktvätt in på sina rätta platser också.

Det var det - lite redig idag alltså - ibland är det ordning p mig - men bara ibland...=) Idag The Black Eyed Peas med Pump It..Läcker låt - 105 miljoner har sett den - vet inte hur många JAG står för..Hahaha..Ha det gott.



Tjing

Kallt

Gulligull..=)

Och från ingen vinkel alls så sov jag hela natten - weeiii! Men kändes som om jag skulle kunna sova lite till ändå..=)

Kom upp till en gråmulen dag som inte alls såg inbjudande ut - men jag var tvungen att åka till mataffärn ändå - så på med kläder och upp på cykel..Brrr säger jag, kallt som f-n, trots extra tröja och vantisar...In i affärn och shoppa lite - fick gratis grekiskt bröd idag som de delade ut - jäsiken vad gott sånt är! Försvinnande gott var det till och med..Åt det till lunchen ihop med en sallad - nam nam..

Sen ville ögonen hemskt gärna fara igen - la mig i fåtöljen en sväng, men nä - ingen ro - hostade som själva hejsan emellanåt så det gick ju inte - det blev att koka kaffe i stället och piggna till den vägen..men det blev lite det - men men, då sover jag kanske i natt med!

I övrigt intet - sonen har gjort lite läxor, jag ska ställa mig i diskebaljan tänkte jag - ikväll är det Biggest Looser Sverige - börjar dra ihop sig till final minsann - spennande spennande! Sen så är det väl bädden då skulle jag tro.

Dottern är inte riktigt piggelin än heller, ont som skam i halsen - men det verkar som om kulmen har nåtts - folk börjar på att komma tillbaka till sina jobb o ungarna till skolan, även sonen ska tillbaka såklart - på måndag så åker han ut..=)

Dåså - idag lite Rockabilly - det är fränt - Här The Baseballs med Chasing Cars. Ha de gott.



Tjing

Diverse

 Attans - inge bling bling..

Tja, 1 uppstigning och sen var det inte mer..Ojoj.. Idag hade jag ställt helvetesmaskinen med, och naturligtvis så vaknar man före den..Jaja, spelar mindre roll..

Och varför hade jag ställt den då - jo, jag skulle träffa Rasmus fröken på morgonen vid 9 snåret i skolan och hämta hem lite läxor nämligen, så det var därför. Lite kyligt i morse, fick ta vantisarna på mig, frös om händerna jäklar. Åkte hem med en liten trevligt hög läxor till sonen som typ himla med ögonen när han fick syn på dem, men de ska göras och det vet han ju. kan ju bli lite mycket när man är hemma länge men så är det, samma för alla.

Var ute o kollade lite sidor på nätet idag och blev riktigt happyface faktiskt! Har hittat en tv-serie som jag fullständigt älskade när jag var liten - nämligen Alias Smith & Jones..Såhär såg de ut:



Hannibal Heys and Kid Curry - en riktigt rolig western faktiskt..Jag missade inte ett avsnitt kan jag meddela utan satt som klistrad varenda gång det var. De här 2 gossarna gör ju massa bus - de tillhör den goda sidan - men ibland blir de liiite onda - men de tar bara från de rika och ger till  - sig själva..hahahaha..och aldrig aldrig dödar de nån som brukar vara brukligt i en Western..Så barnvänligt så det förslår...=) Kul i alla fall att de släppt dem på DVD!! En höjdare!

Lagat lite chili con carne idag med - druckit lite kaffe - sovit i fåtöljen - solen har strålat, men det har varit lite kallt alltså, men våren är ju på antågande helt klart.

Jag vill ha ett promenadband! En sån här:



Då kan jag promenera o promenera utan att behöva hamna i situationer som - att benen lägger av en bra bit hemifrån...Hur fan ska jag kunna komma hem då? Ryggen blir så ond så jag måste sätta mig - behöver inte tänka på vädret heller - vintertid är jag livrädd att gå ut så för jag är rädd att ramla - tycker jag har skador så det räcker lite varstans faktiskt, jag behöver ju inte bryta mig också..Då kan jag bryta och vila en stund, eller gå vidare senare - är det snöstorm ute så får jag min motion ändå, kan se på tv eller lyssna på musik samtidigt..Så det skulle jag vilja ha - men som vanligt, har inte råd - de är inte jättedyra runt 1500 bagis, men det har ju inte jag och hosta upp sådär inte..så den får stå kvar på min önskelista ett tag till tror jag - cyklar gör jag ju gärna ute, när det går och nu börjar ju årstiderna komma för såna evenemang. Behöver röra mig lite mer om det är möjligt, volangerna kring magen börjar växa nämligen..Och så blir det - när man är begränsad i vissa saker då blir man en liten tjockis - en sjuk tjockis - för så är det..Man kan inte alltid och orkar inte heller, och det får man acceptera.
Jag började som ni kommer ihåg med Zumba dansen - det var ju jättejättekul och jag gjorde i min egent takt - men nä...Då strulade benen som helskotta..och man försöker o försöker men till slut blir man less när det inte går, synd när man var så taggad! Men men - man får försöka igen helt enkelt, eller hur?

Nåväl - alles för idag - blir väl lite rester till kvällen - Greys Anatomy är ikväll med - nice - det måste jag se i alla fall - sen får väl sonen börja med nån av läxorna också tycker jag, eller vad säger ni?

Idag en gammal goding från det glada 80 - talet, Jermaine Stewart med We Don´t have to Take our Clothes Off..Ha det gott.



Tjing

Tisdag

Vilken söting =)

Sonen har nästan varit tyst som en mus i natt - det vet jag, för jag har varit vaken rätt mycket - hostattackerna har avlöst varann - riktig illbattig rethosta är det - låter som en ihålig burk typ...

Kom i kläderna och fick gå bort till nästa sjukling, dottern..Då låg hon för ankar..Inte klokt, men nu framåt kvällningen så har hon kommit ur sängen i alla fall och klarade sin tenta gjorde hon med! Duktig flicka jag har va? =)

Gjorde lite mat sen, stekte falukorv och makaroner, en riktigt glamorös middag minsann, eller hur? Åja, det är mat och det går ner, det var poängen. Kokat lite kaffe också så man piggnar till lite grann - satt o halvsov i fåtöljen förut en sväng och kom på mig själv med att snarka - som vanligt =)

Varit vårväder idag med, jädrans varmt på balkongen blir det när solen ligger på och det är vindstilla, svettigt värre ibland.

Och helt plötsligt var det kvällen igen - lite mat, inte nåt vidare på tv ikväll tror jag, jo jag vet det är House men nu har jag missat så många avsnitt så det får vara ett tag. Jo just det - har pratat med syster yster också ja! Fint väder och varmt där också och allt rätt så ok i alla fall.

Idag en go låt med Gary Moore - som tyvärr gick bort för 1 år sen..tur hans musik lever kvar i alla fall - här med Over the Hills and Far Away. Ha det gott.



Tjing

Sjukhusbesök

Japp, farbror doktorn blev det idag..

Varit uppe 3 gånger i natt - 2 på toaletten och 1 gång för hostan, så lite hattigt med sömnen faktiskt. Upptäckte också när jag vaknade första gången att jag inte lagt täcket över mig ens..Ops..Det låg fint vikt och bara väntade på att jag skulle krypa under..Men nähä..

Idag och i morgon är det studiedagar här för skolbarnen så de är lediga - och idag var det då inplanerat ett besök hos doktorn..Vi åkte ner så vi var där runt 11.15 - 4 pers i väntrummet?? Oj..Vadan detta? Tog en stund dock innan vi blev uppropade och kom först då till sköterska som talade om att "influensa patienter vill vi då rakt inte ha hit, för det går nu förstår du..."Jassssåååå?????... sen hänvisade hon oss till andra väntrummet. Där satt vi kanske 20 min och blev inropade till ett rum..Sen var det lite stopp - nästan 40 min t o m..Men doktorn kom och det var den doktorn jag INTE ville ha - men man kan ju inte önska tyvärr..Jag rabblade sonens tempkurva och sonen fyllde i med annat och sen var det lyssning - och pang bom - pc-kur i 10 dagar, hemma denna veckan med från skolan..Happ - tack o hej och ut..Eh...Jaha...Och felet var????? Ingen aning - ingen snabbsänka ens, och inget om att "det rosslar" eller "han är röd i örat eller i halsen"..Nä - utan pencillin 3 gånger om dan - och nu ska ni höra  - han skrev t o m EXAKTA klockslag - "tas kl 7 -15 - 23"..och hostmedicin var det inte tal om alls - "Nä - inte nödvändig - kroppen rensa själv"..sen tog han i hand o ut då..Tog väl sisådär 5 minuter kanske..Han baserade väl hela alltet på min tempkurva - att den farit upp o ner och så har sonen varit feberfri nån dag el 2 och sen har det börjat igen..Ja, jag säger då det..Vilket ställe - är nästan så man kan ställa diagnosen alldeles själv - hemma....

Efter hemkomst lite mat och sen har det varit slö o slapp japp - tänkte lägga mig i fåtöljen en stund men nä..Sover jag taskigt på natten ska jag inte sova på dan - inte bra så jag skippa det fast ögonen hemskt gärna vill fara igen...Jag hostar på lite än - och ni kan vara lugna, inte alls som förra vändan - nepp, denna gången är jag förkyld, snuvig och lite rethosta som ibland övergår till slem..Men det är långt ifrån så illa som sist..Det ska nog bli bra - och även med sonen, eller hur? Ska ringa hans fröken senare sen och tala om att han inte dyker upp denna veckan heller. Så kan det bli.

Det har varit riktigt vårväder idag minsann, fåglarna har försökt överrösta varandra och solen har värmt med sina strålar - en del tar sig vatten över huvudet och går bara i t-shirt...Liiiiite tidigt kanske? Inget är förvånande - folk brukar ju bli skvatt galna när våren är i antågande, vad det nu kommer sig..

Mat i magen i kväll - Sofias Änglar på 5:an och Det okända timmen efter på 7:an..Jao - det var denna dag det - hej vad det går..

Nu tar vi lite paus i Melodifestivaler o annat och kommer igen med det närmare Eurovision finalen. Så idag ska ni få nåt ballt - tjejerna i Erato - ni vet de som blev kända för sina kesoburkar och naturligtvis för sin häftiga sång i bl a I´m your Girlfriend..Här är de igen - och denna gång - ja, kan det vara leverpastejburkar kanske?? de slår med i bordet - uppträder de på Grammisgalan..Riktigt häftigt är det tycker jag. Ha det gott.



Tjing

Utklassning

 Vinnaren i Melodifestivalen 2012 - Loreen med Euphoria =)

Hoppsan Kerstin...Ja, vad säger man om gårdagens final? Utklassning helt enkelt - det stod mellan Danny och Loreen - och inte oväntat så tog Loreen hem alltihop. Tyckte faktiskt riktigt riktigt synd om Danny som IGEN blev tvåa..Han lämnade hela skiten och åkte hem..Ja så kan det bli - Euphoria gick också hem i Europa så vi får väl se hur det går för henne i Baku i slutet på maj.

Orolig natt för mig - hostat en del och varit uppe några vändor - sonen har sovit - vaknade i morse och hade 37,8 i temp - här svänger det minsann..Åt mysfrukost och så hostade vi lite i kapp där..Får bli sjukahuset i morrn i alla fall för att vara på den säkra sidan.

Kom i kläderna till 12 i alla fall - och idag - en kam genom håret och lite tvagning, sen va det klart..=) Åt lite grann - samtidigt som herrarnas skidskytte gick - ja halleluja, nästan så man satte käket i halsen..Spännande värre på slutet och det resulterade i 1 silver och 1 brons för Sverige - inte illa va? Nä, vill mena det...Det har varit massa annan sport också, inomhus friidrott, alpint gud vet vad - lagom tv en söndag faktiskt!

Så en slö och slappardag har det varit alltså - söndagar ska ju vara det säger dom - solen har allt strålat idag med, var riktigt varmt i lä på balkongen. Får nog ta och piffa upp därute snart, så det ser lite trevligare ut!

Lite kvällsmat på agendan - och så får vi väl hosta vidare så får vi se, inte så mycket annat, eller hur?

Happ - video idag - ingen kan väl ana vilken det blir...Just det - vinnaren - från Melodifestivalen 2012 Loreen med Euphoria. Ha det gott.



Tjing

Final!

 Aouch...Se till att VINNA ikväll...=)

Halvhyfsad sömn, varit lite hostigt - sonen också sovit sådär - vaknade med nästan 39 i feber i morse - och gick o spydde det första han gjorde...Ja kära nån....

Var inte i kläderna förrän nästan kl 13 idag...Oj...Äh, vad gör det - hade jag inte varit tvungen att ge mig ut hade jag fortfarande gått i mysdressen kan sägas..Men all saft var slut så det blev en sväng ner till Tempo - 8 grader varmt, men det var det inte i vinden..Brrr - blåser rätt bra emellanåt och det blir kyligt då.

Inte så mycket mer på agendan faktiskt, snuvigt o hostigt är det, just nu lutar det åt läkarbesök för sonen i alla fall på måndag, rena dyngan va? Ja, det tycker jag...

Ikväll smäller det hörni.....Spennande spennande!! Jag håller stenhårt på Danny - och hoppas det blir så fast oddsen just nu pekar på Loreen..Men allt kan hända, överraskningarnas tid är icke förbi - kanske inte blir nån av dem som vinner ens - vi får se senare ikväll om jag, du eller andra blir glada eller skitbesvikna..men jag säger i alla fall HEJA DANNY!! =)

Det får bli lite kvällsmat innan sändningen börjar då tror jag, vad det blir, ingen aning än - det ger sig när jag kommer så långt..

Idag måste ni bara få se - om ni inte redan sett det - Rysslands bidrag som vann och som ska skickas till Baku..Buranosvkiye Babushki med melodin Party for Everybody...Jag smäller av - kul och sött och käckt - samtidigt som man bara "men va i h........e???" Ha det gott.



Tjing

Fredag

Fattar inget....

Sovit en del i natt - bara några vändor med hosta - sonen har sovit lite bättre också faktiskt, men hostar som själva hejsan emellanåt..Köpte ju nåt nytt på Apoteket i går, Therahoney - hostdämpande - ja - faktiskt, det var inte så dumt..Smakar honung och citron och dämpar gör den, har det kommit nåt vettigt i den receptfria hyllan nu då kanske vad gäller hostmediciner tro?

Kom i kläderna sent - gjorde hamburgare till lunch - och ja - nu måste jag fråga en sak..Är det NÅN som kan äta en hamburgare med det som ska vara i utan att - antingen få hälften i knät - det är ett slabbande geggande i hela nävarna och det är precis som om man måste skynda sig att mosa in skiten i truten - för annars blir det ännu mer geggamojja?? Herregud - jag började nästan skratta för mig själv här - jag har alltid dressing, lite sallad, ibland lök, ibland en ostskiva på mina hamburgare - och även fast du håller alltihop i ett fast grepp, så vad händer?? Jo...För det första glider själva hamburgaren ur brödet när du sätter tänderna i det och allt hamnar på sniskan, på fingrarna och i knät - man petar då försiktigt tillbaka hamburgaren, men nästa bett - likadant..och då för att slippa få skiten i knät så skyndar man sig o stoppar hamburgaren i mun...MEN...det ser ut som en svinstia runt dig när du är klar..Sallad har trillat ur, dressing och ja - ni förstår själva..Märkligt det där...Men är det som sagt nån som kan äta hamburgare med tillbehör i fint skick - kontakta mig!! Jag vill veta hur man gör! =)

Sen fattar jag inget - sonen har varit feberfri i 2 dar - nähäpp, nu har han 38,5 igen..Va fan...Upp o ner vända världen helt klart - jag har varit feberfri idag jag - jag fick väl en chock igår så det försvann hahaha..me´n snuvig o hostig är jag än ja - men bättre ändå..Öm i musklerna dock i hela bröstkorgen och magen, känns som man gjort ett mördarpass i styrkehallen typ..Jaja, vi får kämpa på här med alla andra som också är dåliga - och det verkar inte va så lite heller med folk som är sjuka..Trist..Nu är det studiedagar i skolan måndag och tisdag, men det får bli besök hos doktorn på måndag om det inte ger med sig..tvi

Jahapp - och då va det kvällen igen då - ska åka med ex-maken och dottern sen och handla lite och hämta paket, sen blir det väl lite kvällsmat med.

I morgon är det då finaldags i Melodifestivalen - mycket skriverier, mycket odds om vem som ska vinna och vem som kommer sist - ingen är självklar - tippa kan man göra, men inget är klart förrän i morgon kväll, eller hur? Så sist ut för denna gång i Melodifestivalens historia förra årets vinnare då från 2011 - Eric Saade med Popular. Ha det gott.



Tjing

John Blund gillar inte mig....

Uscha....=(

Kan säga att jag såg långt före er alla andra att det var så vitt så vitt och snön den föll i natt...Tidningsdamen följde jag också en liten stund, kl 4 kom tidningen idag - duns - fint och försiktigt...Ut i snöyran, tyckte faktiskt synd om henne..Nepp - jag har icke sovit en blund i natt - det har retat i halsen så in i h--------e, och det går inte att ligga, satte mig i min lilla fåtölj men inte ens den hjälpte - satte mig vid datorn då - för att distrahera - nä...Sonen har hållt låda inne hos sig också - host host snörvel snörvel...Upp och var så täppt att han knappt fick luft stackarn..Jag kapitulerade i alla fall runt halv 8 - då sket jag i alltihop och gick upp o hostade i stället....

Men kan ni fatta va...Igår var det 2 månader sen bara jag åkte tutbilen till Skövde med vätska i lungsäcken, har ju varit riktigt kalasbra sen! Men nä - är jag så vansinnigt känslig eller vad är det frågan om?? Ska jag sluta träffa folk och gå ut och sitta här inne med mig själv eller vad? Och jag brukar inte bli sjuk smittad när sonen är dålig..Men nu är det rena cirkusen...

På förmiddagen - ja, det snöa än ja..så klädde jag på mig med kofta och mössa och hej o hå - och cykla ner till närbutiken - tog all pant med mig också - 42 spänn - ja tjena...Var inte helt lätt att hålla sig upprätt - halt som skam, men man är ju en försiktigt människa så jag klev av o gick vissa bitar..."Va fasen ger hon sig ut i detta vädret när hon hostar som själva hejsan och det är halt o jäkligt?????" Ja, det gör hon - jag måste ju, fanns ingen mjölk eller nåt, men det gick det också. Efter hemkomst ett riktigt hostanfall så man knäa..Gjorde lite mat - varit i tvättstugan några vändor med - sen tyckte jag att de kändes lite mysko - mina händer var riktigt varma - det brukar de inte vara, de är halvdöa annars, men det här får vi nog kolla upp - tog febern - jaha....38,5...VA - Eh...jag feber???  Det är många många år sen jag hade feber i alla fall - brukar jag aldrig ha...Inte konstigt då kanske att det värker lite i benen o allmänt dassig...

Har bett dottern köpa lite meducin på apoteket, har ingen som helst hostdämpande alls nu, bara skrap på botten typ och vi är 2 som behöver det. Ska testa nåt nytt - Therahoney heter det, hostdämpande - enl en del minst lika bra som Mollipect - och inte farligt dyrt heller - så det kommer hon med i kväll sen, annars kan det ju kvitta med de där receptfria hostmedicinerna - t o m doktorerna tror inte heller på´t..Jaja...

Sen har jag gjort nåt jag inte gjort på länge - tagit ett fotbad och filat o knixat o grejat - är lite körigt - en annan är ju inte så vig längre precis - och dessutom säger ryggen stopp i vissa lägen med - men nu har jag fossingar lena som en barnrumpa, jag filar varje gång jag duschar men det blir inte samma riktigt..

Blev lite arger i hela hövet förut när man slog upp Aftonbladet - "Sista bilden på Reinfeldts"...Eh...jaha - är det nåt att skriva sida upp o sida ner med att de ska separera?? Nä tycker inte det faktiskt - det är väl deras ensak...Sen blev jag arger en gång till - denna Melodifestival hörni - ja jag är ju ett schlagerfreak - men ibland va....Denna Loreen som tydligen är så segertippad så det knappt inte är nån idé att hon tävlar..Dessutom har spelbolagen tagit bort hennes namn, det går inte att spela heller - så säkra är de att hon vinner...Nja - vet inte det ja - knepig människa verkar det vara i alla fall, läste artikeln om henne - "Det har tagit 7 år att hämta sig från IDOL - och nu DETTA.." Va - jaha, Man ställer väl upp i en tävling med inställningen att man ska vinna - eller?? Dessutom vet hon inte om hon vill åka till Baku - nä - för de vräkte massa människor för att kunna bygga arenan...och det är ju inte bra - självklart är det inte det...Men vill hon vinna eller inte??? Jag säger fortfarande Danny - en upp tempolåt, hela skiten fastnar direkt, en läcker grabb som vet vad han pysslar med och en häftig show - som sagt, glasskross med Saade förra året - i år Lysdioder och Danny...That´s it..

Idag från Melodifestivalen 1988 - Tommy Körberg med Stad i Ljus..Ha det gott.



Tjing

Ogilla knappen nertryckt...HÅRT..=(

Rena dyngan .....

¤#!>&%z*'-@$...Täckmantel för ett riktigt otrevligt ord - jadå - vad trodde ni???? Självklart så har jag också börjat hosta - det är ju så man smäller av x 1 miljon och lite till....Förbannat, jädra, pissepotta skit är det ärligt talat..Usch, nu är jag inte glad alls...=( Tvi tvi tvi säger jag...Sonen feberfri idag i alla fall, men hostar o snorar som bara den - har fått flera besked idag om att ÄNNU fler ligger sjuka, jamen är det inte för trevligt..NÄE.."Men ta medicin!!!" sa dottern...Jaha, vilken medicin?? Har ingen medicin - den är uppäten och uppdrucken och inhalerad, och åka ner nu till Öppna mottagningen är ju liksom ingen idé över huvud taget än, de idiotförklarar dig typ om du ens får träffa en doktor, numera går ju allt genom en sköterska först, hon-han avgör om du ska få komma till en doktor, och gå dit o säga då att "nä jag har bara hostat idag" är inte lönt..På måndag tidigast kanske man kan pallra sig ner - och man lär ju inte vara ensam...Usch..

Har diskat idag i alla fall och lagat mat - räcker till kvällen med så då slapp vi det, det är ju käckt..Ikväll börjar också ny säsong av Greys Anatomy - dubbelavsnitt till och med - oj oj oj..Spennande spennande...

Så var det - grinlisa har inte möe mer att skriva om idag - video - från Melodifestivalen 1974 - ABBA med Waterloo...En höjdare va - eller hur? Vill mena det..Ha det gott.



Tjing

Ärtsoppa is the shit..=)

Ja det tycker jag allt! =)

Rätt hyfsad natt må jag säga - en får vara gla för det lilla..=)

Sonen hostar på, pyttefeber i morse, men hostar o snörvlar, jädra skit säger jag..Nåväl, det är bara att kämpa på. Komo i kläderna i rätt ok tid - cykla till sjukhusapoteket och hämta ut lite medicin jag behövde, åkte via Netto hem och tog det jag skulle och strosade omkring lite...Fick syn på....ÄRTSOPPA!!! Jamen Hallå???? Oj - DET kände jag för - var nog 100 år sen jag åt det tror jag - farsan var en riktig hejare på att koka ärtsoppa och svärmor är inte dålig heller - men nu fick det bli en sån där "korv" med söppe.. Och JA, jag vet att det inte är torsdag, men vad gör det?? Hem fort som attan - in i mikron och så senap och tunnbrödsmacka till det...Ja, vad säger man - HALLELUJA MOMENT helt klart! Givetvis inte som hemgjord, men jag var lyrisk ändå...Varför har jag inte kommit på det förut??? Hade jag tänkt ett steg längre så kunde jag faktiskt ha haft varm punch till också - för det har jag i skåpen se..=) Aj aj aj, va gott...Så jag är MYCKET nöjd med min lunch!! Sonen rynka på näsan x 10 när jag berättade att jag skulle äta ärtsoppa - hm - inga intressen alls den pojken..=)

Lite kaffe på det och datorsittning - sen ringde en av bästevännerna och snabbt blev det bestämt att jag skulle cykla dit en stund och hjälpa henne lite med pappersarbete, så det har vi gjort ett tag - var lite kyligt att cykla hem, men friskt, det va värst jag har motionerat idag då med cykeltur hit o dit.

Nu är det strax mörkt - ska bli lite i magen till kvällen, sonen får väl stanna hemma en dag till eller kanske 2, vi får se hur det utvecklar sig, inte så mycket att göra åt, eller hur?

Dottern har en riktig heldag i Örebro idag tydligen, skulle inte komma hem förrän runt halv 9 ikväll, hujedamig, men det är väl inte så många åkningar upp dit kvar tror jag - sen är det C-uppsats som ska skrivas, och det görs på hemmaplan det.

Idag från Melodifestivalen 2006 - Rednex med Mama Take me Home..Ha det gott.



Tjing

Sjukt...

 Angry lion...

Jadå, som ett brev på posten - i morse vakna sonen med feber och hostar som bara den, och snuvig..Fasen vad trött man blir...Han har hostat i natt med rätt bra - jag har sovit som en pissepotta - drack nog kaffe lite för sent igår, lögn att somna ordentligt..

Så han hostar på - dottern blinga i datorn med i förmiddags och kände sig inte ok hon heller - fan e´lös alltså - jag säger bara - Ge dig inte på mig bara....då vet jag inte vad jag gör...Får hoppas sonen blir feberfri snart - hosta o snuva får man ju tyvärr dras med ett tag, men vi får se. Har i alla fall rensat klart hans lådor idag, göta-petter vad smågrejor och saker som är trasigt...I papperskorgen...

Stekte lite blodpudding idag till lunch, nyttigt och gott ja - sen kom en god vän med 2 kassar med kläder efter sin stora pojk, allt passade i stort sen min pojk, 2 plagg fick vi avstå, så det var rena julafton idag, sonen tyckte väl inte det var jätteskoj att ta av sig och ta på sig och ta av sig och ta på sig..men man måste ju pröva, eller hur? En liten kaffe på det, har lite skallebäng faktiskt, vet inte om det är för jag inte sovit så bra, eller om det är nåt annat - jag satsar helhjärtat på det förstnämnda faktiskt..

Nåväl - ska diska lite nu, sen blir det väl lite kvällsmat och Det Okända på tv ikväll - spännande värre tycker jag allt =) Jag både tror och inte tror på sånt där...lite läskigt samtidigt, eller hur?

Idag från Melodifestivalen 2009, Cookies N Beans med What if - läcker tycker jag..Ha det gott.





Tjing

Söndag

Tjingeling =)

Sovit rätt bra faktiskt, vakna vid 8.45..Och vad gjorde man då?? Självklart satte man på tv-n, traditionsenlig som man är första söndagen i mars..Vasaloppet såklart! Jag o sonen åt frukost med tv-n på i bakgrunden, måste ju hålla liiite koll vet ni..Men har inte suttit slaviskt o tittat på resten, men såg målgången - inte dålig han Jörgen Brink, makalöst är väl ordet!!

Kom i kläderna och började rensa i sonens rum lite i hans skrivbordslådor - dottern kom och såklart var hon hungrig. I samma veva tog skidskytten Carl-Johan Bergman återigen medalj efter ett rafflande lopp, dottern våga inte ens titta hahaha..Brons i går och silver idag - och han som inte ens skulle varit med utan vara hemma med sin fru som ska ha barn - faktiskt igår egentligen..Lite solskenshistoria tycker jag - gillaknappen intryckt!!

Efter maten satte vi oss och titta på lite film från när ungarna var små - skrattsalvorna kom emellanåt, lite roligt det där - man glömmer fort och fasen va de växer! =) Sen gick dottern hem till sitt, jag koka en kopp kaffe och satte mig här.

Sonen har börjat hosta igen som skam - GILLAS INTE!!! Det är då fan att det inte ska ta slut...Dock är han feberfri så det får bli skola i morgon om inget annat tillkommer. Jädrars jädrar säger jag, jag vill definitivt inte bli sjuk igen...Ogillaknappen hålls nu intryckt - konstant! =(

Varit fint väder idag med men kallare, skulle va fint nån dag till eller 2 såg jag, får hoppas inte snön tänker komma tillbaka i alla fall, nu var det bra..

Jaha, och Andra Chansen gick igår - Flinck och Top Cats till finalen nästa lördag..Vad säger man, Flinck o Ranelid i en Melodifestivalen final...Jag smäller av - vinner nån av dem så kommer jag ALDRIG mer se på Melodifestivalen - EVER!!!! Då har det blivit rena pajasfasoner i denna tävling, artister som seriöst och allvarligt går in för detta blir överkörda av dessa 2 - folk röstar på dem "bara för att" de är ett kul inslag typ...Alla ni då som har röstat på dessa - tänk om de vinner allt nu då - nån av dem ska till Eurivision finalen och kommer förmodligen göra så att Sverige ÅTER igen kommer så dåligt så vi måste kvala nästa gång...Gapa då inte för fan om att det var så kass och de skämmer ut vårt land - nope..Anna Bergendahl var ju inte vatten värd helt plötsligt som inte ens klarade kvalet..Nä - antingen får man göra om i denna tävlingen och ha det som det var förr - det var 10 el 12 låtar, pang bom, klart..eller lägg ner alltihop..That´s it..

Lite kvällsmat är kvar på agendan i stort sett, nada mas..

Idag från Melodifestivalen 2011 Nicke Borg med Leaving Home. Ha det gott.



Tjing

Outstanding!


"Kl 16.35 idag svensk tid var A.Andersson klar med disken och all stryktvätt. En outstanding händelse som saknar motstycke - och belönas härmed med JAGÄRSÅJÄVLABRA priset i kategorin Hushållsarbete. Meddelas endast på detta sätt"

Ja vad säger man? Man är ju hedrad - helt klart!! Var inget jag hade räknat med faktiskt och jag blev så paff må ni tro!! =) Ett sånt pris måste man ju vårda ömt, eller hur? Hahaha...

Gick o la mig vid 12 snåret i natt - gick inte riktigt att somna på stört nä - det spelas nämligen rätt frisk och HÖGT på sina håll här - trots lite klagomål, bank i väggar och påringning så slutade inte eländet, men till slut så...Lite jobbigt det där faktiskt - det är så pass högt att jag kan sjunga med i texten - om jag sitter i köket - då förstår ni själva...lyhört kan man kalla det också - men spela så högt till 12-1 på natten är inte ok när man bor såhär, NO NO..

Jag vaknade vid 7 i alla fall - upp på toa - då var sonen redan vaken???!! "Va fasen gör du uppe såhär tidigt??" sa jag..."Jag vakna - och sen kunde jag inte somna om!!" sa sonen...Happ - jag dök i alla fall tillbaka i sängen jag, och inga problem med att somna om ett tag till, nej då..Gick upp vid halv 9 - sonen och jag åt mysfrukost, strålande vårväder ute idag med - men som ni sett ovan - jag har dissat vädret idag - nu eller aldrig stod ju på spel och detta fantastiska pris som jag då sen kammade hem...=)

Gjorde fuskmat idag - alltså köttbullar i mikron och mos, tjoflöjt, kaffe o glass sen. Ska göra nåt annat ikväll sen tänkte jag och ett glas vin kanske med då för att fira priset??? =) Så får det nog bli..Och NEJ - jag ska inte se Andra chansen ikväll hörni - jag laddar till nästa lördag jag - till GRAND FINAL..Spännande spännande va? Jo, vill mena det...Jag har bara en vinnare - och det är Danny med Amazing, nu när vi är DIREKT till Finalen i Eurovision ska vi inte sumpa det tycker jag, det har ju inte gått så strålande ett par år tillbaka med kval och t o m missad final för Sverige som inte hänt sen Mor fick Nils..Saade räddade oss helt enkelt - Danny - om han vinner här, kommer göra lika stor succé som Saade, fräck kille med en låt man direkt lallar med i och lite ball show på det - kalas säger jag! Många håller på Loreen också vet jag - ja, kaaannnske det går...Men såhär är det ju alltid - tur att smaken är som baken - delad, må bäste man/kvinna vinna nästa lördag, inte mer med det!

Så därför så blir det Danny idag - den "bra" versionen..Var ju nåt galet när han sjöng första gången, men det rätta sig ju till omgång 2..Så..För mig - som då är Outstanding - från Melodifestivalen 2012 - Danny med Amazing..Ha det gott.



Tjing

25 bagis =)

Ja, den var ju rätt trevlig..=)

Och nu är det tydligen inne med att bara vakna 1 gång per natt..typ runt 1 snåret sådär...Vaknade 6.55 och visste fasen inte om det var vardag eller helg, men kom på att jäsiken, det är vardag - blåst på konfekten alltså..Upp & hoppa...Nåja, men i morrn är det löööörda och sovmorgon...Gillaknappen intryckt direkt!

Morgonen började bra, bäddade och greja lite direkt när sonen gått - sen blev jag sittande ett tag och klockan går..Skulle väl i princip komma i kläderna men då ringde en god vän och då blev det telefontjöt i 1 timme...Så kan det gå, men jag var i kläderna i alla fall före 12!! =)

Strålande väder idag med, dock kyligt ändå - när sonen kom hem så cyklade vi till stan - först Kyrkornas Second Hand butik, har inte varit där på evigheter..Hittade jeans till sonen - 50 spänn..billigt, till mig själv inget idag..När jag skulle betala kostade de 25..Aha....Halva priset på kläderna ja...Tja, man är väl rätt nöjd va med att få ett par rejäla brallor till pöjken för 25 bagis???? Jo, jag vill mena det...Gillaknappen dubbelintryckt! =)

Därefter en liiiten cykeltur till mataffärn, mycket folk, det är ju fredag, vi gick där o strosa och plötsligt sprang jag på min goa vän och "privat" sköterska minsann - har inte setts o inte talats vid på länge, så där fastna jag ett tag, sonen träffade kompisar i affärn och pep iväg på sitt håll ett tag. Cykeltur hem sen, kallt JA, men LE för helskotta, solen skiner! Väl hemma efter upp packning av matvaror - kaffe och sockerdonuts..purfärska, jamen är det inte för gott så säg?? Gillaknappen trippel intryckt! =)

Och nu så sitter man här då på sin ändalykt - ska strax gå o diska - say no more...Vet inte sen om jag o sonen ska se nån film ikväll kanske, får botanisera lite tror jag..och som en annan vän brukar säga - lite "chibba & dibba" ikväll med - alltså Chips & Dip ifall nån inte begrep...=) Sen är det väl natten va?

Idag en av de bästa låtarna i Melodifestivalens histora, tycker jag - från 2000 - Roger Pontare med Vindarna viskar mitt namn..Ha det gott.



Tjing

Organisationsprofessorskan...=)

Japp - ordning & reda! =)

Kapitulera 23.15 igår typ - men vakna redan kl 1? Jaha, vadan detta - inte en susning..Nåväl, jag höll mig lugn sen till helvetesmaskinen satte igång i alla fall...

Idag har jag fått ett sånt där riktigt spatt-fnatt..Ibland kan jag vara riktigt sådär otäckt organiserande så det nästan är snuskigt..=) Organisationsprofessorskan har alltså varit i farten!! Yes box - en av mina bästevänner kommer få ett mindre psykbryt när hon får höra vad jag pillat med...Men det är ju bara såhär - att hon har "hyrt" organisationsprofessorskan om ett par veckor..och har väl tydligen inte en aning om vad hon gett sig in på..För här är det NO MERCY vad det gäller att kasta - pang - KASTA! - pang - KASTA! Idag har jag gått loss på garderoben i hallen BLAND ANNAT...hahaha...Hur rycket kom?? Jo - jag skulle blanda till lite saft - och vad händer när man öppnar skåpet över frysen??? 486 PLASTBURKAR av alla de storlekar ramlar ner i skallen på dig - DÅ jävlar....Varför inte ta och ANVÄNDA dessa satans otyg och lägga grejer i då istället för att de ska förpesta tillvaron i skåpet?? Det var så det börja ser ni...

Jag skred till verket - ut med diverse andra lådor och lösa attiraljer - först medicinlådan..jaha, medicin sen 2009 då ja..KASTA! och ja...ni förstår själva - det såg ut som slaget i Poltava ett tag där - men det redde ut sig helt perfekt! Skruvar och spikar och ditt o datt i den lådan, på med lock, alla verktyg dit....och mosselimossel och kastelikast...SÅ -klart! En hel kasse med skräp blev det också..Just det!! Det ligger ju grejer i hallmöbeln med.....Oj..telefonkatalog sen 2009 - ett multiplikationstabells papper...trasigt cykellyse - ett hopprep...hahaha..ja vad säger man...Ut med det och lite organisation här om jag får be!! Sen ble jag trötter.....åt lite och tänkte sätta mig vid datan här en stund...Nähä...då strulade internet...va fan.....telefon funka inte heller....sms:a dottern och bad henne kolla om det var störningar i Com Hems nät - japp, och det beräknades vara åtgärdat IMORGON kl 19...Jahapp.....Så var det med det... men det kicka igång rätt snart faktiskt...det blev fåtöljen en stund sen till sonen kom hem..Snackade lite om dagen och sen kom det en sån där "Nähä - nu är det dags igen!!" röjarkänsla..Fram med en stol - och sen gav jag mig på överskåpet i sovrummet - där 1 miljon gardiner, dukar, jul-jul-jul, löpare och annat ligger..Sonen var mottagare och la allt på sängen - sen var det iodningsställande...alla julgardiner och dukar och fan o hans moster - flyttas till överskåpet i klädkammaren, tjoff, så var vi av med det dit...Pang igen med det skåpet..Sen resten som var kvar - fiiiint hopvikt och upplagt - ORDNING & REDA!!! Jävlar va redig jag har varit nu va??? Ja, vill mena det...autograferna senare hörni...=)

Och vad har vi lärt oss av detta??? Jo - att STRYKHÖGEN ligger fortfarande kvar - på samma ställe - det som jag EGENTLIGEN skulle gjort, är inte gjort... Alla foton och ramar o annat står också kvar på golvet - det var förra röjardan det...Ja e´rolig jag va...Nä, då ska man börja på NYA projekt, som förvisso idag blev klart med ändå?? Tja, jag skrattar åt mig själv och slår mig på knäna och säger "jadu Andersson, du kan du...=)"

Ikväll lite spaghetti och köttfärssås - har vi inte haft på evigheter - sen är det ju Biggest Looser Sverige idag, var ju inget förra veckan p g a lite friidrott tror jag det var, men det gjorde ju inget..=) Dåså - det var denna dag den 1 mars 2012..

Idag från Melodifestivalen 2002 - en låt som är skitbra, men som tyvärr "försvann" ut i tomma intet..Synd det..Men här är i alla fall Kina Jaarnek med Son of a Liar. Ha det gott.





Tjing

RSS 2.0