Snart så..=D

 
Jaaa - det är det ju! =D
 
Snart, snart, snart...=D 
 
Igår var det helgdag, närmare bestämt Kristi Himmelfärds Dag.. och som alltid när det är ledigt en vanlig dag i veckan vet man knappt viilken dag man är på ..Men jag tror jag är rätt ute nu när jag säger det är fredag..väl??
 
Gårdagen inleddes i alla fall med mysfrukost med sonen, prat om allt o inget vid frukostbordet, lite slapp o slö sen, kom i kläderna, åkte o hämta dottern som hade med sig sin tvätt då ja. och mat skulle hon ha mä..Ojojoj....=D 2 maskiner hängdes ut på balkongen, men dålig tork igår igen så det fick hänga över natten här - dottern slappade i sin soffa, vi åt mat och såg lite på burken, sen kom en kompis o hämtade henne - jag o sonen åt lite kvällsmat, datorhäng, gick en sväng med Louise o Sally och sen blev det bädden.
 
Och idag är det fräääda - joråsåatte - det närmar sig - det närmar sig!! Många evenemang nu i helgen, i Göteborg är det Summerburst, i Stockholm bl a Metallica ikväll på Gärdet, Stockholm Marathon i morgon, och på söndag då Aerosmith - jiiihaaaa....Tåg kaos är det också - dock inte härifrån o till Stockholm, utan de mesta problemen är ner till Göteborg och norr om Stockholm, så jag hoppas vi klarar oss - vi har tid på oss i alla fall om det skulle strula. Var nere med tvätten till dottern också och var en snabb sväng in på mataffären, hem o åt sen och kaffe, och nu har sonen cyklat till sin far med, ska vara där en extra natt nu då eftersom moi är i Stockholm.
 
Sååå - ska strax göra lite mat och ta mig en pilsner - inköpt på Glasbanken, uja va! =D Sen får det bli datorhäng och bädden - i morgon ska jag ta hand om mig själv lite grann, scrubbning och tvagning och lite fotvård med - packa litegrann och kolla över det, för på söndag morgon sticker jag - med bästebäste vännen till Fjollträsk - så här får det vara slut på detta inlägg - återkommer inte här förrän tisdag kväll med rapportering om hur det har varit, så trevlig helg på er därute - det ska jag ha - med RÅGE!! =D
 
Video idag - AEROSMITH såklart med Livin on The Edge - ha det gott.
 
 
 
Tjing

Onsdag

 
Nä det tror inte jag heller på... =D
 
Men kan ni förstå att dagarna går så jädrans snabbt?? 
 
Måndag - vad gjorde jag då? Hm - jo, jag tvättade och hängde ut på das balkong ja! Riktigt käckt måste jag säga, swish ut med linan, och när det är klart - swish in med den igen, jäkla bra uppfinning! =D I övrigt var det nog som vanligt skulle jag tro - minnet, minnet..Kvällsmat och så var det Biggest Looser, snart final nu, spännande spännande!! 
 
Igår var det tisdag och en liten sovmorgon - när sonen gått så - gjorde jag inte så möe nä..Kom i kläderna i alla fall och sen på eftermiddagen kom Louise o Sally på en fika, vi satt på balkongen minsann och tjötade och drack kaffe m kaka, sen gick de hem till sig och jag for o hämtade dottern vid station, handlade lite och sen följde jag med henne upp och hjälpte henne plantera om några blomster, blev bra! For sen hem, stekte tjocker grillkorv som knappt fick plats i brödet =D men gott va det! Efter det Biggest Looser på tv-n, datorhäng och go natt.
 
Och idag är det onsdag - har tvättat  - igen - och hängt ut, liiite dålig tork idag dock, är kyligare i vinden bl a, men det hänger bra där, småplockat lite, planterat blommor till mig själv också, ätit lunch, sonen kom hem, fikade och pratade om framtida gymnasieval..Inte lätt det där inte - att välja rätt o allt, men det är ju inget vi behöver bestämma just idag precis! Och nu satt jag här - ska ta en vända i diskebaljan också, sen får det bli lite kotlett i afton till kvällsmat - och nu är det dessutom lov från skolan också, så 4 dagar ledigt, katching tyckte sonen och såg glad ut! Inte mycket kvar i skolan i övrigt, snart sommarlov!
 
Resten av veckan är lite oplanerad, kanske ska hjälpa Louise lite grann hos henne, på fredag ska sonen till sin far - och sen är det helg och sen SMÄLLER DET!!!!!! På söndag morgon åker moi med sällskap till Kungliga Huvudstaden med tuff tuff tåg och sen på kvällen då AEROSMITH - ska bli FETTNAJS!! =D Weeeeiiiii =D
 
Sådär, det var väl allt, video idag hoppeliskutt med PSY och Gangnam Style - haha - inte klokt, det nästan 2 MILJARDER människor som sett denna video - sjuk siffra, eller hur? Ha det gott.
 
 
Tjing

Mors Dag

 
GRATTIS till alla mammor idag! =D
 
Och där gick helgen snabbt förbi..
 
I fredags var jag redan utanför dörren 9.30 - åkte o köpte lite blommor som jag satte hos pappsen på kyrkogården, 23 år sedan han gick bort - oj, tiden går så fort - känns inte som det är så länge sen ändå!
 
 
Fina Penséer hade de satt i år med och så min lite färgglada bukett, blev fint!
 
Gjorde några småärenden sen och for hem - var fullständigt sjöblöt när jag klev innanför dörren, t o m håret var blött - såpass svettas jag då ja..Sonen kom hem strax efter och var inte alls på bästa humöret, nu retar allergin honom i alla fall, som tur är, är det inte ögonen som då har varit den största boven - utan det är näsan som rinner och och han nyser som attan - så det blir att börja med tabletterna ändå, vi är rätt nöjda i alla fall - det är tydligen uppmätt den högsta pollenhalten nu på 20 år, så vi får vara glada att det inte är värre! 
 
Så resten av fredagen "gömde" vi oss faktiskt från värme o pollen, käkade lite och allmänt slött, sen var det datorhäng och natti..
 
Eldvakten är fortfarande i tjänst, och 6.30 lördag morgon vaknade jag av att det regnade såpass och Åskar var i tjänst riktigt ordentligt..Tjoflöjt - men jag somnade om och vaknade 9.40 - åt mysfrukost med sonen och jag undrade då om han hört nåt i morse? "Nä - vad skulle det vara?" svarade han..Hepp - inte ens oväder med kraftig åska väcker den pojken.. haha..Slö o slapp igår - sen ringde det på dörren - och där stod dottern och en god vän o kollega utanför, dottern hade ett stoooort paket med sig, och när jag öppnade det;
 
 
Så tittade denna ut!! En Baden Baden stol i 1 dag för tidig Mors Dags present =D Gulliga unge <3 De stannade en stund o prata lite, efter de gått så var det iordningsställande på balkongen med ny stol - blev så fiiiint =D Gick sen en sväng med Louise o Sally - när jag kom hem tänkte jag bara en kaka - satte på ugn o hela baletten - och inget strösocker..va fan..........Så det blev till att kvista över till Louise och låna lite, tack för det! =D Kakan bakades och blev klar o bra, kvällsmat, datorhäng och sen var det sängen..
 
Och idag är det då Mors Dag! Hoppas alla morsor därute har blivit firade på ett eller annat sätt! Jag fick ju min present igår - sen hämtade jag dottern nu i eftermiddag så jag o barnen har fikat lite - och dottern skulle ta kort:
 
 
Jag o mina fina ongar =D <3
 
Och just i detta nu ligger dottern i sin soffa i vardsgsroom och småsnusar lite.. =D Jag ska diska upp nu tänkte jag och göra lite mat - sen ska jag skjutsa hem dottern, det blir väl lite datorhäng med och sen får det ju bli sängen.
 
Ny vecka och måndag i morgon, måste ta o städa av här, behöver tvätta också =D I övrigt inget inplanerat än - det blir vad det blir resten av veckan! Och till helgen - då jävlar smäller det!! Stockholm och Aerosmith hägrar med bästebäste vännen - gillar´t - det gör jag! =D
 
Dåså - video idag, den bästa operasångaren jag vet alla kategorier - nämligen Luciano Pavarotti som här sjunger - Mamma, och det är ju vår dag idag, eller hur! =D Ha det gott.
 
 
 
 
Tjing

Uja uja...

 
Haha - rom ja.. det är gott det! =D
 
Nä fy fasiken alltså..VARMT som f-n..28,7 i skuggan här nu...puh...
 
Nepp, detta väder är ju inget för mig, självklart tycker jag det är härligt att det är fint väder, tro inget annat - men min kropp klarar inte av det här, den lägger nästan av..behöver inte gå 1 meter ens så är det som att öppna en kran och alla svettkörtlar överarbetar x 10 000, det är vidrigt ärligt talat..och göra något i denna värmen är ett helt företag för mig, vi var "bara" till Netto o handlade lite grann och det triggar igång alltihop, bara knyta skorna är jobbigt och när du är klar med det så är du sjöblöt från topp till tå, då har jag inte ens kommit ut än. Håret är så blött så folk tror man har badat typ, det rinner i rännilar från skallen och ner till fötterna och det är inte kul för 5 öre - stressa i detta är helt otänkbart, då kan jag lägga mig ner o skita i det jag ska göra - jag måste ha tid på mig i allting, även annars med, annars slutar hela jag att fungera - så fy attan för detta, trist är det också ju när man måste tacka nej till en del saker för att ens kropp inte klarar av det, men - det är en av många baksidor med att ha en sjukdom och det får man leva med och göra det bästa av det! Jag har för detta ändamål skaffat mig en ny liten kompis då:
 
 
Får lag lov att presentera - stjärnan, myten och legenden.. haha - Svalis!! Svalis är helt enkelt en mikrofiberduk som jag sköljer i kallt vatten, kramar ur och sen får Svalis arbeta med att kyla ner sin matte lite mellan varven - ett mycket bra hjälpmedel måste jag säga, kommer bli min snuttefilt i sommar tror jag när det är sånt här, bra va? Joråsåatte.. =D
 
Så - jag har inte gjort värst många knop idag då som ni förstår, och när det är såhär varmt, skallebank såklart, men lite av den kommer nog från nacken också, eftersom jag bar lite tungt igår - så lite behövs det här för att nåt ska bråkas. Sovit lite bättre i natt i alla fall, upp 2 vändor "bara" så det var ju käckt!
 
Sonen har liiite känning av allergin nu - nyser och nyser o nyser - sen nyser han lite till..Tar sin nässpray i alla fall och det går rätt bra med den, kommer lite närsom helst, idag i skolan hade han fått nysanfall på mattelektionen helt plötsligt..Så det blev inte mycket räknat på den lektionen inte..
 
Och nu var det kvällen - jag o sonen ska ikväll gotta oss med detta:
 
 
Pulled Beef - har ni ätit det? Eller kanske Pulled Pork? Just Pulled Pork har vi ätit förut, väldigt smidigt, det är klart med marinad o allt, bara värma i ugnen och sen då drar man isär hela härligheten, stoppar i pitabröd eller vad man vill och nom nom..Men nu har de kommit med Pulled Beef då, så det ska vi pröva ikväll! Man kan göra det själv också - men det tar 8-9 timmar att göra och visst, det sköter sig ju självt i ugnen, men vill man vara "bekväm" så kan man köpa färdigt - kostar mellan 45-60 kr för en kartong, och det blir mycket kött av det, har ni inte prövat - gör´t! Gott, gotti gott gott!! Sen får det bli att röra sig minsta möjliga och använda Svalis - min lilla kompis - när det blir för varmt. Så var det med det hörni!
 
I morgon är det frääädag - jag ska faktiskt åka upp till kyrkogården och sätta lite blomster hos pappsen tänkte jag - i morgon är det 23 år sen han gick bort - kära nån, det känns det inte som precis, men så är det! Louise skulle nog hänga med också tror jag, sen får det bli lugn o fin i helgen - Mors Dag på söndag minsann och så ska man visst gå o rösta i EU valet med - får man knata iväg på då - röstar man inte kan man ju inte vara med att påverka - men enligt statistiken är det inte värst många som gör det, men vi får väl se var resultatet blir sen.
 
Sådärja - det var alles för idag - video idag Ed Sheeran med I See Fire från filmen The Hobbit. Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Lektioner, fika och lite blomster =D

 
Aouch... =D
 
Nu svischade det på igen - och varmt är det... Usssssss...
 
Lillelördag idag minsann - men det har ju varit dagar före det! I går, som då var tisdag hände följande:
 
Jag kom i kläderna, diskade och plockade, sonen kom hem, jag åkte o hämta dottern på station och körde hem henne, och sen cyklade jag o sonen då till skolan där han går - öppet hus var på programmet, 3 lektioner avverkades, i "vår" klass var det svenska först, rast, matte, rast och sist spanska - och jag säger såhär - never att jag skulle klara av skolan idag..Uja - mycket folk var det i alla fall och kul att se hur de jobbar, vid 20 snåret cyklade vi hemåt igen, lite kvällsmat i magen och sen var det Biggest på tv - släckte väl mina blå efter midnatt nånstans..
 
Och denna natten har varit en katastrof - varannan timme har jag varit uppe - men ä dä inte för roligt?? Varmt och ont kan man sammanfatta det hela med, jädrans tjottaballoo alltså..Gick upp före den mobila enheten ringde och hade väl behövt tändstickor för att hålla upp ögonen med..Men som alltid - KAFFE fixar biffen - för det mesta i alla fall..Idag hade sonen också friluftsdag som innebar Orientering då ja...Mindre kul tyckte sonen som dessutom fick cykla till Snapen där detta evenemang håller till - morr x 100.. Men han cyklade iväg, och jag kom i kläderna och for till stan, gick en sväng på torget och spana lite, sen kom Eva och vi gick o fika o prata skit en stund, sen gick jag tillbaka till torget och köpte lite blomster till balkongen:
 
 
Petunior o lådorna, Husarknapp (tror jag det heter) på väggen, i krukorna tomat (visst! plötsligt händer det!) och krasse och luktärtor, i krukan på bordet står... eh - jaha...hm - nepp, kommer inte ihåg! Fint blev det i alla fall, köket var dock inte så vackert efteråt, jord lite varstans så det blev att ta fram dammsugaren..=D
 
O varmt är det - jag förgås - svettas som en jagvetintevad - hemskt är det, skallebank får man, och ja - jag dricker vatten, massor, det gör jag varje dag året om..och nej - jag är inte i klimakteriet - det är kollat för några veckor sen det också - det är min lilla sjukdom som gör att jag svettas så, och dessutom får missfärgad hud på sina ställen - och det är ju trevligt också - NOT..Jaja, alltid är det något, men korven den har 2 som min far sa..Ändar alltså.. =D
 
Så var det - nu ska jag gå till Louise o ta en balja lut o en degbit - sen får det bli lite kvällsvard när jag kommer hem sen - video idag Yuppienallen med Galenskaparna & After Shave..=D Ha det gott.
 
 
 
Tjing

Ditt & Datt

 
Ja, tvi vale - det är dyrt med maten..
 
En helg har passerat och måndag it is..
 
I lördags var det lite knep o knåp - tvättade också o hängde ut på min balkong ja =D, exmaken var här i fredags och fixade detta + antennkabel till tv-n.  Oj så bra, vrooom så har man dragit ut klädstrecket o fäst det på andra sidan väggen - massa plats o hänga på =D Solen sken mä så det torka rätt snabbt - ner med tvätten och vroooom så surra klädstrecket in sig igen och är borta! Suverän uppfinning, eller hur? Joråsåatte..Har nu även analog tv med - tror det är 16 kanaler GRATIS som ingår i detta boende - har ju inte jag haft pejl på, jag har dessutom 8 favoriter som jag beställt från Com Hem för en nätt summa i månaden, där satt jag alltså o betalade för något jag hade gratis - men nu är ordningen återställd, har bytt till andra kanaler nu då eftersom en del ingår i huset här - katching alltså! 
 
Framåt lördagskvällningen gick jag den låååånga vägen bort till 44:an där Louise bor - hon bjöd på rabarberpaj med vaniljsås och god drink =D Vi satt på balkongen o tjöta o hade det trevligt, dock när solen försvann flyttade vi in för det blev lite kyligt. jag gick hemåt runt 22 snåret nånstans, Tack snälla Louise för en trevlig afton!! =D
Lite datorhäng på det och sängen sen.
 
Igår var det söndag - tog det soft, strök den lilla tvätten jag hade, småmickla lite, sonen kom framåt kvällen, hade varit hos farmor o ätit och hon skickade med Rabarberpaj och vaniljssås till moi =D Haha, 3 gånger har jag ätit paj nu - men det gör inget, det är gott, gotti gott gott =D Slö o slapp sen, lite kvällsvard, datorhäng och sängen.
 
Är eldningsvakt i armén på nätterna nu igen, mellan 2-4 gånger per natt så är det ranta upp o ner - knät gör ont, eller ja, hela kroppen gör ont, kan inte ligga si och inte ligga så och bla bla bla..Morr..Så är det ibland, får hoppas att man inte får beredskap hel natt som brandman bara, det är ännu mindre skoj - har hänt det med, men länge sen - så jag hoppas hålla mig kvar i armén mellan varven..
 
Och idag var det MÅNDAG - denna otroligt roliga, skojiga dag  i veckan..NOT - men faktiskt var den rätt trevliger ändå idag - den stora pensionen trilla ju in för helskotta - uja - så storhandling har varit på programmet idag - det ekade mer än tomt i kyl o frys, men ajaj - maten är inte billig alltså..men men - idag idiotförklarade min son mig också - mamma kanske ställer till det lite ibland och tar sig saker över huvudet..:
 
 
Fint va? Haha - mamma fick för sig att ta hem lite tomma bananlådor + all mat på samma vagn..Sen skulle detta in i min lilla bil.. Kan väl säga så här - Allt går om man bara vill - och trycker på lite..=D Varför ska hon ha bananlådor undrar ni - Näää - jag ska inte flytta nånstans - jag samlar lådisar för att fixa till i mitt förråd så det inte är rasrisk därinne jämt..Jag har anlitat ett proffs på att packa lådor - nämligen Louise - hon är en jävel på det eftersom hon står på loppisar och lite så och vet hur man får med sig så mycket som möjligt i alla lådor - så det är lite projekt framigenom, måste ha lite fler lådor bara, jag får samla lite till tror jag, det blir nog bra!
 
Dåså - jag ska iväg o handla en gång till - efter kl 19 med dottern, puh...Ja, hon måste ju ha mat mä den unga damen, sen får det blir kväll och lite mat i magen och Biggest Looser, datorhäng och sen får man väl släcka ner och nana..
 
Sovmorgon i morgon, på kvällen är det öppet hus på högstadiet där sonen går, de ska ha 3 lektioner och föräldrar är inbjudna, så det ska vi traska iväg på - i övrigt i veckan lugnt tror jag, ska ta mig till torget på onsdag o köpa mig lite balkongblommor så det blir fiiint därute, det är väl det jag vet nu - och så får det bli!
 
Video idag Mr Bruce Springsteen med videon High Hopes, ha det gott.
 
 
 
Tjing

Fredag

 
Vilken söt liten hög med sömniga djur.. =D
 
Då var det fredag - heja vad tiden går...
 
I onsdags var det ur bingen, kom i kläderna, åkte o handla lite smått, åt lunch, Louise kom på fika och vi satt faktiskt på balkongen - hon i solen o jag i skuggan =D, sen gick Louise till sitt, jag skulle fått ett främmande till men det blev inte så, lite datorhäng och natten..
 
Igår var det också rätt soft, var med Louise till Handelsträdgården här - hon köpte blomster till balkonglådor och amplar, fick det planterat på plats med, smidigt! Hem med det till henne, jag gick hemåt - dottern kom som överraskning, var hungrig givetvis..=D Innan maten for vi upp till en god vän som ska låna bakformar av mig, det är student snart hos henne, så de har fullt upp. Prata skit en stund och sen for dottern o jag hemåt, vi åt kvällsmat och sen körde jag hem dotera, jag hade datorhäng och så var det bädden..
 
Fräääädag idag då - efter sonen gått, raka vägen till diskebaljan, kom sen i kläderna, sonen kom hem igen, slutar 11.30 på fredagar, vi fika lite, allmänt plock o liiiite balkonghäng - nä, jag sitter ju inte o pressar där precis..sitter en stund medans jag röker, sen är det in igen =D Sonen ska snart i duschen, hans fader kommer här sen o hämtar honom - men före det ska han hjälpa mig få upp ett klädsträck på balkongen, men det måste borras och sen fixa en antennkabel till tv - n, jag ska softa och se serier i datorn jag, kanske ta mig ett glas vin mä - jag får se.
 
Mitt knä bråkas fanivoll alltså - vaknat och varit uppe 3 gånger för det i natt - morr, far o bada skitben säger jag! Alltid är det nåt vet ni, men det går la över vad det lider..tycker inte om när det är lite nya ställen som börjar bråka, räcker så bra med de gamla ställena så tackar..
 
Nåväl, så är det ibland, vädret är som sagt kanon nu, har 19 grader i skuggan nu - ska bli fint hela helgen tydligen och det är ju trevligt såklart! Sol ger ju energi helt klart, så det behöver man ju, sol ger också soleksem förstår ni - i alla fall på mig, har en näsa nu som det är sånt på, ibland har det t o m blivit sår av det, så så kul var det, armarna blir såna också ibland, kliar gör det också, men det går la över det mä..
 
Video idag en favvis i repris - mankanintesittastill låt, hopp o studs =D Här är Bobby Brown med Every Little Step, trevlig helg på Er! Ha det gott.
 
 
 
Tjing

En vedhög, god mat och liljekonvaljer =D

 
Japp, så är det.. =D
 
Varit uppe lite i natt, sov jädrans bra när den mobila enheten ljöd - upptäckte också att jag icke hade täcket på mig - jahaja, vad hände där? Frukost under tystnad, ett bläddrande i tdningen och efter sonen gått så bäddade jag, kom i kläderna och packade ihop lite och for ut till svärmor, regnade lite grann på vägen dit, och mulet har det varit idag med, men vi klarade det utan regnet, så det har gåtts med kärror fram o tbx, fram o tbx och vi har klyvit ved hej o hå - vresjävlar och sprättisar var det gott om idag, uja, men de kom inte undan inte, no =D Vi har fikat, ätit görgo mat, fikat, pratat skit och skrattat och efter kaffet på eftermiddagen tänkte vi idka lite friluftsliv också när vi jobbat på - så in i bilen och iväg en bit från där svärmor bor, Hästhagen närmare bestämt, fast vi åkte "bakvägen" dit, och där såg det ut såhär:
 
 
Svärmor nere vid sjön
 
 
Ett hav av liljekonvaljer! 
 
Det finns massor massor - många dock inte riktigt klara, men en rejäl bukett blev det, och de luktar ju sååå gott!!! DÅ sätter regnet igång, men vi var överens om att det sket vi i, för vi hade jobbat klart och haft friluftsliv en stund så det gjorde inget =D Sen for vi hemåt till svärmor igen, jag packade och tackade för mig och for hemåt - i ösregn =D Tack snälla Berit för fika, mat, fika, arbete och friluftliv, alltid trevligt! =D
 
Och nu satt jag här ja, ska dra ett varv i mina spel och sen göra kvällsmat, och sen är det Biggest Looser på burken. I morgon är det lillelördag minsann, Louise kommer på en kaffe på eftermiddagen, det är det jag vet nu, annars lugna gatan tror jag!
 
Så var det med det, som det va med det som var - ungefär - lite grann..=D Åsså va det en video mä - Lady Gaga får ni idag med Poker Face, ha det gott.
 
 
 
Tjing

Måndag

 
Typ... =D
 
Helgen gick och ny vecka igen..
 
I lördags vid 8.30 gick jag över till port 44 här och hämtade:
 
 
Den här damen ja - Sally vovven =D
 
Matte var iväg hela dagen så då fick voffsi vara hos mig, och det går alldeles utmärkt det, gos, promenader, lite mer gos - tja, typ så... =D Framåt kvällningen kom matte o hämtade henne, här gjordes det lite mat, jag satte på tv-n för att höra Eurovision finalen, det enda jag såg var Sanna när hon sjöng och det gjorde hon ju alldeles förträffligt! Röstningen blev en liten rysare - till en början, vi ledde faktiskt, men sen knep Österrike 1:a platsen - välförtjänt och vi kom på en mycket bra 3:e plats. Kom väl i säng rung 01.45 tror jag sen..
 
Söndagen startades md mysfrukost med sonen såklart - kom i kläderna sen, for ner till dottern, vi åkte med säckar till klädinsamling och sen for vi o handla, körde hem dottern sen o åkte till mitt. Åt mat, slapp o slö, gick med Louise o Sally en vända, var där på kaffe, hem - gjorde kvällsmat, datorhäng och natti natti..
 
Måndag idag då, regn o regn, tvi vale - har tydligen kommit massor på sina ställe - jag utnyttjade denna dagen med att stryka all tvätt - check! åt lunch, sonen kom hem, tog en slummer i fåtöljen ZZZzzzz....sen ryckte jag upp mig igen och skalade potäter, sen diskade jag - check! En effektiv dag ändå va? Joråsåatte...Snart lite kvällsvard, Biggest Looser Sverige på burken, datorhäng och sen får det bli bingen då..
 
I morgon ska jag - om det inte regnar  - ut till svärmor o hjälpa henne med veden igen, jag tycker det är lite roligt jag med det, klyva, klyva - men man kan bli fullständigt vansinnig också - då det är vedträn som nästan slagit knut på sig själva och trilskas som faaan - ibland är det lögn att klyva dem, de fastnar de jäklarna med, morr..men allt kan ju inte gå smidigt jämt eller hur, och det är väl det som är lite charm med det hela..=D Så kan det va!
 
Dåså - Video idag boybandet - eller nu snarare MANbandet, haha - Backstreet Boys med In A World Like This, ha det gott.
 
 
Sov Gott Monica <3
 
 
 
 
Tjing

Lite av det ena & Det andra

 
 
Så är det faktiskt! =D
 
Näe - nu gick det dagar igen utan att man har märkt det..
 
Onsdagen var lite plock o annat, sen åkte jag o sonen o handlade lite till matsäcken han skulle ha med sig till Stockholm, jag gick direkt till Louise efter det och fika med goa Klings Kokosbollar, de är inte fel alltså! =D Hem sen och lite fix o trix, datorhäng och så var det lite tidigare sänggående för sonen eftersom han skulle upp tidigt dan därpå.
 
Kl 04.45 var det uppstigning i torsdags morse då, sonen var inte direkt glad kan jag säga, frukosten bestod av en smörgås, risifrutti och Coca Cola då för att piggna till - det var väl första o enda gången det blev Cola till frukost kan jag säga haha..Han cyklade sen iväg med sin matsäck och bussen avgick 06.00 från skolan. Här är några bilder sonen skickade från resan:
 
 
Här bor kungen =D
 
 
Nationalmuseét
 
 
Och sonen vid Plattan..
 
De hade varit på Riksdagen och sen var det besök i Livrustkammaren, lite häng på stan, lunch och så var det hemfärd igen, han kom hem strax före 22 igår - trötter men nöjder =D Åt några youghurt bara och sen var pang bom go natt =D
 
Sovmorgon idag eftersom de kom hem sent igår - när sonen gått så ställde jag mig o diskade, vilket var rätt välbehövligt =D Sen kom jag i kläderna, åt lunch, sonen kom hem, datorhäng, en fika och sen åkte jag o hämta dottern bland annat, handlade lite, körde hem henne och nu satt jag då här. Kvar idag lite kvällsmat och NEJ jag ska inte se Let´s Dance finalen, har massa bra serier i datorn i stället =D
 
I morgon ska jag ha Sally då matte ska iväg på lite annat, övrigt i helgen blir nog lugnt, söndag till dottern lite och hjälpa henne, sen är det ny vecka återigen - hej vad det går!
 
Magen har bråkats en del med, när knät är lite bättre så startar nåt annat, men det är min jäkla katarrmage som får frispel ibland, inte mer med det - igår var det värst, åt väl potatismos typ och magmedicin, och det har väl lugnat ner sig - lite känningar nån gång, men det har jag alltid i stort sett. Min kropp är en hel bok för sig tror jag, uja.. 
 
Vädret har varit halvkass också, regnigt o kallt, men idag har faktiskt solen tittat fram - man hamnade nästan i chock =D haha..Behagligare temperatur blev det direkt också, men regn behövdes tror jag - men nu får det va bra va?
 
Så - det var alles - video idag ABBA med en låt jag faktiskt glömt bort men som är skitbra - det är ju allt de gjort i och för sig - och kolla outfiten här, lysande =D Tror året är 1975 och de uppträder i tysk tv med låten So Long..Ha det gott.
 
 
 
Tjing
 

Ruskeväder

 
Jupp..
 
Jag tyckte det var igår jag jag skrev här men det visade sig att så var icke fallet nä..
 
Söndagen innebar lite matning av kissemissarna en våning upp, lite mat till oss själva, tror det var rätt slött sen, kommer faktiskt inte ihåg.. =D
 
Igår var det måndag och ny vecka, matade kissarna, kom i kläderna och sen for jag till storstaden Skövde och till Gyn på sjukhuset där för att kolla upp myomet de hittade förra sommaren. Det var då 5 x 5 cm stort, men se det var den inte nu inte - hepp - den hade minskat nämligen till 4,5 x 3,7 cm, vilket är ett bra tecken, allt i övrigt var också fint så nu behöver jag inte kolla det mer, man tackar! Tack o hej leverpastej alltså! =D
 
Direkt hem efter det, käkade lunch och småmickla lite, hämtade dottern vid station och när jag åkte dit och körde förbi torget här så stod polisen med piket bussen och lite folk runt omkring.. "jaha, tänkte jag - är det polisens dag eller nåt?" Men näe - det var det ju inte...När jag hämtat dottern och vi skulle förbi torget igen såg vi - jag tror det var 5 st polis piketbussar utplacerade lite här o där, och en massa folk på torget - dottern sa då att Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna skulle hålla tal på torget..AHA - polletten trilla ner..inte konstigt det var poliser överallt..Körde sen dottern till tandis - hem till henne och sen släppte jag av henne hos sin fader och jag åkte hem. Kvällsmat i magen och Biggest Looser på tv-n, datorhäng och natti natti..
 
Lite sovmorgon idag, rena skruttvädret med, kallt o regnigt, hugamig..När sonen gått så satte jag på en tvättmaskin, gjorde en lättare tvagning och en kamning och sen har jag väl gäspat mig igenom dagen, hängt tvätten, ätit lunch,druckit kaffe och varit på station o hämtat dottern som skulle hämta sina paket i mataffären, släppte av henne, och åkte o hämtade ett paket till mig själv också:
 
 
En riktigt gosig kofta och en 2 i 1 tröja! Passade såå bra sååå =D Jag köper mycket av mina kläder på Bonprix - deras jeans bl a passar mig perfekt, stretch jeans och lagom i benlängd, bara att ta på sig o pang så passar det! Gillar´t - det gör jag..
 
Har även pratat med syster-yster idag också, allt som vanligt, de hade 25 grader varmt dom - här var det 9 grader o regn..Vi babblade på nästan en timme, sa puss puss o hej då sen, lite datorhäng efter det och sen hämtade jag dottern då.
 
Mitt arma idrottsknä bråkar och 2 av mina fingrar trilskas, knät har hållt på ett tag - och nä - ids faktiskt inte att söka doktorn för det, då är det säkert nåt som ska opereras och det ska vi inte alls det på denna kropp om det inte är absolut nödvändigt.. Detta knä har jag dragits med sen ungdomsåren när jag idrottade, har gjort titthål i knät då och massa undersökningar och cortisonpsprutor - men de hittade aldrig vad som var galet riktigt redan då så det får vara, det kommer o går och kanske ger sig snart igen.
 
Såja - kvar idag lite kvällsmat och sen är det tv - ikväll visar de första semifinalen i Eurovision, jag som inte ens tittade på en enda sändning av Melodifestivalen - inte likt mig så schlagerfreak jag är..Men men, ibland tappar det ginsten lite om ni förstår vad jag menar och det är inte intressant ett skit, men ikväll tävlar alltså Sverige med Sanna Nielsen och låten Undo, hon startar som nr 4 - så liiiiite koll har jag =D Får nog zappa ikväll då, för Biggest Looser Sverige är samtidigt nämligen, men det går ju det också. Så video idag - nä - inte Sanna Nielsen och Undo - utan vi tar väl förra årets Eurovisionvinnare helt enkelt, Danmark och Emmelie De Forest med Only Teardrops, ha det gott.
 
 
 
Tjing

Marknad, utflykt och lite rensning

 
Ungefär så ja..=D
 
Jahaja - då var det 3:e maj redan! Snart jul vet ni! =D
 
I torsdags var det 1:a maj med allt va det innebär - demonstrationer och tal lite varstans - och så var det ju marknad såklart!! Jag o Louise bestämde oss för att cykla, solen sken och fåglarna kvittra - men FAN så kallt det var!! Uja - rena vintern i vinden må jag säga..Mycket folk på marknaden, man fick änna knööö sig fram på sina ställen - Louise shoppade lite, och jag ingenting, haha..Så är det ibland, inte ens ett impulsköp - joråsåatte..=D Efter marknaden cyklade vi till hamnen där Louise bjöd på glass och sen cyklade vi hemåt. Tog en kopp hos Louise också en stund, gick sen hem och gjorde mat och annat, datorhäng o natti.
 
Natten mellan torsdag och fredag var jag uppe 4 gånger ja - är det inte lovely? Tänkte nästan slå följe med tidningsbudet så hon fick lite sällskap..Nåja, min sömn är som den är, upp på fredagsmorgonen i alla fall och åt frukost, kom i kläderna och sen for jag o Louise på lite tur - närmare bestämt till Vassbacken - som är en av slussarna i Göta Kanal, mycket fint ställe faktiskt! Louise bjöd på fika, så där satt vi en bra stund jag, Louise o Sally:
 
 
Vassbacken/Göta Kanal
 
 
Och Sallyvovvsen..=D
 
Sen åkte vi lite till och hamnade på Örlens Camping vid Tibro - Louise har jobbat där förr och ville se hur det såg
ut nu - hade ju ändrat sig lite såklart. Körde ner till sjön Örlen också - Sally var inte så pigg på att gå i:
 
 
"Näää du matte - glööööm de..."!
 
Efter detta körde vi hemåt via Tidan o sen till stan då, Tack snälla Louise för fika och att jag fick följa med, trevligt som alltid! =D
 
Direkt efter hemkomst åkte jag o sonen o handlade lite smådiverse, slog nog nytt världsrekord i att besöka 4 ställen på kortast möjliga tid - haha..Sonen nöjd såklart för han avskyr när morsan ska "titta"..=D Hem sen och gjorde kvällsmat, gick sista rundan med Louise o Sally också, datorhäng och natti sen..
 
Och idag va de lööööööööörda..Upp 2 vändor i natt, vakna sen vid halv 9, mysfrukost  med sonen, kom i kläderna och bäddade och plockade lite, gjorde lunch och efter det åkte jag till dottern och hjälpte henne - fröken har nämligen gått ner 20 kg nu så mycket kläder i garderoben var alldeles för stort, så det rensades ut, och det som sparades hängdes in, fix o trix lite till och sen åkte vi och handlade - slängde kartonger i återvinningen och sen körde jag hem dotera och nu sitter jag här ja..
 
Kvar idag, lite kvällsvard, ska även gå en våning upp och passa kissemissarna i helgen åt grannarna som har åkt till Stockholm, datorhäng blir det och så får man väl slå ner lilla rumpan i madrassen vid midnatt nånstans och få lite skönhetssömn - om det nu är möjligt.. hahaha...
 
Söndag i morrn, katter, lite tvätt, mat o diverse, sen startar en ny vecka - ett sjukhusbesök för min del och sonen ska fara till Stockholm på torsdag han med skolan - får gå upp runt 5 snåret.. mohahaha..."Får man dricka Coca Cola till frukost??" frågade sonen.. Kommer bli en låååång dag ja - men kul tror jag!
 
That´s all folks - video idag en repris - fast det är nog länge sen - blev lite paff när jag såg vederbörande på nyhetsmorgon i morse, nämligen Terence Trent D ´Arby - diggar honom - han e ball faktiskt..Så kul att han fortfarande håller igång! Idag dock en gammal hit, här får ni Wishing Well..Ha det gott.
 
 
 
Tjing

RSS 2.0