Ett tag sen

 
Joråsåatte...=D
 
Men kära nån - här hade jag inte varit på ett tag nä - sorry för detta hörni! =D
 
Knappt jag vet vart jag ska börja - har fått läsa förra inlägget för att ha lite koll haha.. och då är vi tillbaka på förra helgen - tja - på den var det skidor och skidor och knappt något mer - min kära syster-yster hade också födelsedag minsann - 65 bast blir hon nu:
 
 
Syrran med god tårta - och så släktens lilla charmtroll Paula =D
 
Happ - eftersom hon då tydligen blir 65 - och det är 15 år mellan oss - då blir jag alltså.......33! Ja, så var det ju - 33!! Eller?? Nähä.......... inte det nä - nån har påpekat att det är 50 - det vet jag dock inget om - jag tror jag håller mig till 33 - verkar helt ok... =D
 
Naturligtvis så ringde jag och sjöng det vackraste jag kunde - haha - fyfanhostvadjävligthostdetläthost..=D Allt var bra därnere - som det brukar med andra ord!
 
Haft dottern här på lite mat en afton också - tacopaj var önskan - sen gjorde jag en ny liten efterrätt - smördegsinbakad frukt (jordgubbar och banan) med Nutella - var inte en 10:a på den, tyckte faktiskt inte det smakade jättemycket, men helt klart ätbart! :
 
 
Allt mätta o nöjda i alla fall så det är ju bra! 
 
Varit med sonen till Specialisttandläkare i Skövde också på besök, i första steget är det tandställning i så fall - blev lite omkastning i behandlingen, var tal sist om att det skulle dras ut tänder först, men det spars till senare om det behövs - upp till 1 1/2 år ska han ha tandställningen i så fall - nu ska vi ta en funderare på detta och återkomma inom 14 dagar så får vi se.
 
Exmaken har kollat Baltisen också och jag har varit och köpt de delar som behövs, så nu i helgen så ska han fixa felen, får bilen i morrn kväll. 
 
I övrigt - tja, idag har jag faktiskt städat - var mycket välbehövligt - uja - men nu är det gjort i alla fall till nästa gång - tvättat en maskin också och pausat med lite telefonsamtal haha..Och nu har jag precis tagit mig en kopp kaffe och känner mig rätt nöjd med tillvaron. Ska bli lite mer i magen till aftonen, lite datorhäng och sen är det nog bädden.
 
I morgon ska jag vara lite hundvakt åt Hasslehundarna ett par timmar, en vovve som heter Ebba kommer hit, och sen kommer väl sonen och Baltisen hem hoppas jag!
 
På måndag och tisdag är det studiedagar här - och på måndagen ska vi då till Skövde igen jag o sonen - han ska på besök på IT-gymnasiet och IB-linjen han sökt för att göra bl a inträdesprov - jag får väl ranta på stan ett par timmar - är ju ingen mening med att åka hem precis - sen då på tisdag morgon är det dags för tidig uppstigning för att åka till Stockholm och se på Game Of Thrones utställningen med sonen  - ska bli spännande och trevligt - vi är åter hemma runt 21 snåret på kvällningen. Sen är det väl öppet resten av veckan, vi får väl se vad som händer o sker! =D
 
Jahopp - det var det - video idag denna gossen Jon Henrik Fjällgren som man hört så möe om sen han vann deltävlingen - hade inte hört denna alls - men - rätt ok - udda - och det gillar jag, så varsegoa här är Jon med Jag är fri..Ha det gott.
 
 
  
 
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0