Lite av ditt o lite av datt

 
Haha - lite tips till helgen kanske =D
 
Tjolahopp vad det går - veckan har gått fort och detta är vad som gjorts:
 
I måndags trillade den stora pensionen in = storhandling, gjorde några småärenden på förmiddagen, åkte hem och åt lunch och sen hämtade jag sonen och for till Ica affär´n - är ju inte hans favvogrej direkt - men han är snäller o gjör´t - denna gång höll vi väl bägge två på att få ett psykbryt - vete f-n vad det va med våran scanner, den bråkade riktigt ordentligt - dessutom åkte vi på avstämning - kul.. NOT - konstigt det där - så fort man handlat mycket så blir det så - och faktiskt - som alltid - rätt =D Hem med maten, sen åt vi semla jag o sonen, datorhäng, jag packade köttfärs och gjorde kvällsmat, sen var Det Okända på tv - Birkan Tore denna gång - men för f......n - hur snygg e karl´n???? Ojojoj säger jag... =D Datorhäng och sängen sen.
 
Sov rätt kasst - grannen vägg i vägg höll låda till halv 3 - med sig själv - ugh, jädrans hålla på - inte hjälpte det o knacka i väggen inte...Morr... När sonen gått - lite plock o i kläder, sen åkte jag bort till Eva och hade lite datakurs =D kaffe blev det mä - hem o åt lunch, sen var det rätt lugnt o stilla, åkte och hämta dottern på station - hon gjorde lite ärenden, hem sen och slapp o slö, kvällsmat och natti.
 
Igår - som var onsdag hade vi en liten sovmorgon, den stora sovmorgonen är över o förbi i och med att det är ny termin - men liiiite längre får vi sova i alla fall - vid lunchtid åkte jag ut till Hassle och gratulerade Annelie med hundarna - hon bjöd på mat och så fika vi och hade trevligt Tack för mat, fika, skratt och trevlig dag Hasslehundarna! =D Inget vidare väder igår eftermiddag, smått snöfall och allmänt gråtrist - man fick ta det lite piano på vägen faktiskt. Hem sen och smågreja lite, kvällsmat, datorhäng och så blev det bädden sen.
 
Sovit hyfsat i natt ändå - tyst ifrån andra sidan väggen i alla fall - sen var det en lätt tvagning och kamning - tog itu med disken, tvättade, gjorde lunch - försökte slå en blund i das fåtölj men det ville inte kroppen alls, ögonen var gärna med på evenemanget, men kroppen bara trilskades, så det blev att lägga ner det då - sonen kom hem och nu har vi precis tagit en fika och pratat om dagen - hållt på o småsnöat lite idag med - just nu uppehåll i alla fall, men det är så det ska va - det är ju VINTER! =D
 
Kvar idag, kvällsvard, ska se Rakt in i Hjärtat på 1:an kl 21.00, sen får det väl bli meeeera datorhäng och så får man väl krypa till kojs sen. I morgon frääääda - sonen ska till sin fader bl a, jag ska ta o städa en dag här med, dammråttorna har numera fått liv och tassar omkring här.. =D
 
Sådär då - i reklamen på tv-n går det en låt som jag för tillfället inte kan låta bli att nynna på - så den ska ni få idag - så varsegoa - här är Queen med Don´t Stop Me Now.. Ha det gott.
 
 
 
 
 
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0